Sau escrocheria adusă consumatorului
Taxa mâncării kosher este cea mai mare fraudă adusă consumatorului, de pe fața pământului. Examinează fiecare aliment din dulap și verifică dacă au una din inscripțiile (U) sau (K). Aceste simboluri reprezintă o „binecuvântare” evreiască și dacă le găsești, înseamnă că ai plătit o taxă unui grup religios evreu, fără să ști și fără să vrei. Acestea nu se vor găsi întotdeauna pe fața ambalajului; pot fi ascunse în mijlocul imprimeului minuscul de lângă sigiliul etichetei. Acest cod criptat are de-a face cucodul ebraic, o tâlhărie care arată puterea evreilor în Europa, Statele Unite și multe alte locuri.
 
(U)-ul încercuit, uneori însoțit de cuvântul „Parve”, înseamnă Uniunea Evreilor Ortodocși (UEO), iar(K)-ul înseamnă „kosher” (KOV K). Nu le vei găsi pe amândouă pe același ambalaj. Aceste simboluri semnifică faptul că producătorul produsului a plătit o taxă evreilor pentru ca niște rabini să„binecuvânteze” aceste produse alimentare.
Nu confunda aceste litere cu Ÿ - Marcă Înregistrată, sau ˆ - Drepturile de Autor. Probabil și aceste litere se vor găsi în același loc. Tocmai ai descoperit ceea ce evreii numesc „hechsers”, un cod al înșelăciunii, găsit pe majoritatea alimentelor.
În 1959 Jurnalul Wall Street a estimat acest bacșiș dat evreilor la aproximativ 20 de milioane de dolari. Asta s-a întâmplat acum 50 de ani. De atunci, Jurnalul Wall Street, care este un ziar evreiesc, a rămas tăcut cu privire la această problemă. În zilele noastre, se crede că acest furt a ajuns la sute de milioanede dolari. Postarea evreiască din 30 iulie 1976 raporta că Rabbi Harvez Sentor recunoștea faptul că Kov K era o „afacere bănoasă”. UEO obține exact același impozit ca și Kov K, în exact același mod.
Bineînțeles că evreii încearcă să justifică aceste „binecuvântări” în orice fel posibil, însă ele nu sereduc decât la înșelăciune și jaf “legal” pentru Gentili. Se pare că, cu toate că evreii reprezintă doar 2.9% din populație, Neamurile nu au opțiunea de a înlătura această „taxă” sau eliminarea minusculelor litere evreiești de pe produsele cumpărate.
Dacă aceasta nu era o ceremonie religioasă bizară – aprobarea de către rabini a mâncării și a produselor alimentare preparate într-un mod special pentru o dietă neobișnuită – atunci de ce nu sunt incluse și peburetele de sârmă pentru vase și ustensilele de bucătărie? Evreii au într-adevăr o dietă ciudată! Dacă aceste „binecuvântări” sunt atât de importante pentru evrei, atunci de ce au o taxă pentru ele? E de crezut că doresc să acorde gratis acest serviciu – pentru beneficiului propriilor lor oameni – și eventualsă plătească ceva companiilor producătoare de produse alimentare, pentru furnizarea acestor identificare kosher. Însă lucrurile stau exact pe dos – companiile trebuie să plătească pentru a afișa marca kosher.
Din moment ce evreii reprezintă un procent mic al populației, de ce de ce trebuie Gentilii să scoată această „taxă” tâmpită din buzunarul lor? De ce au fost consumatorii Gentili atât de tăcuți pentru atât de mult timp în legătură cu această fraudă perfectă a evreilor? Și din moment ce această povară vine sub forma unei „taxe”, nu ar trebui ca Gentilii să aibă dreptul de a știi unde și cum sunt acești bani cheltuiți? Cum se poate întâmpla că evreii scapă cu acest jaf ziua în amiaza mare? Răspunsul este că agențiile evreiești care binecuvântă produsele alimentare au o putere enormă prin intermediul dominației evreiești asupra distribuției și comerțului.. iar evreii posedă presa americană. Dacă un producător de produse alimentare nu se conformează, aceasta va atrage după sine boycott-ul evreiesc a produsului și eventual reclama negativă prin mediile de informare! Adică falimentul!
Cam așa lucrează această schemă ingenioasă. Un rabin ortodox va aborda o companie și va avertiza proprietarii că dacă produsul lor nu este recunoscut drept kosher, sau „potrivit pentru consumul de către un evreu”, vor înfrunta boycott-ul fiecărui evreu. Odată ce se conformează acestui șantaj, le este cerut să păstreze suma totală plătită rabinilor anual, strict secret!
Creșterea acestei ilegalități kosher nu a fost nimic mai puțin decât fenomenală. În 1960, doar 225 produse alimentare plăteau taxa kosher. Până la 1966, aceste numere au crescut la 476 și au sărit la 1.000 până la 1974. Astăzi, un număr impresionant de 17.500 companii au fost intimidate să plăteascăaceastă taxă.
Cum funcționează taxa kosher:
Uniunea Rabinilor Ortodoxi care publică simbolurile (U),dețin 80% din afacerea certificării kosher. Aceasta angajează în jur de 300 rabini care călătoresc la nivel național, „inspectând” plantele alimente. În primul rând, compania trebuie să plătească o taxă anuală pentru uzul simbolului dreptului de autor – (U) sau (K), sau o variantăa acestora. În al doilea rând, compania trebuie să plătească o altă taxă mare și separată, de fiecare dată când o echipă de rabini vin la fața locului pentru a „inspecta”plantele. (Anumitor companii care procesează carnea le este cerut să angajeze rabini cu contract și salarii enorme). În al treilea rând, compania trebuie să plătească aceste taxe din nou și din nou pentru fiecare produscomercializat.
De asemenea, fiecare companie sub-contractoare care furnizează orice tip de ingredient ce ajunge în produsul final, trebuie să plătească taxe separate pentru „vizita rabinilor”. Uneori, un singur produs, în cele din urmă poate fi taxat de o duzină de ori chiar înainte să ajungă la consumator! În final, dar nu în cele din urmă, aceste taxe trebuiesc plătite anual și cresc în fiecare an.
Doar prin înștiințarea publicului despre taxa mâncării kosher și prin efortul de a ne abține de la acumpăra produsele cu simbolurile „K” sau „U”, putem pune capăt acestei nelegiuiri, care este săvârșită asupra oamenilor noștri. Cu puterea de cumpărare a banului din zilele noastre, care este din ce în ce mai mică, nu ne permitem să lăsăm această nelegiuire să continue la nesfârșit.

În completarea articolului de mai sus, aș vrea să adaug că dacă acesta este insigna lor, atunci ce pun în mâncărurile care nu o conțin? Această insignă este mai mult decât „kosher”, ea înseamnă că mâncarea respectivă este în regulă de consumat pentru evrei. Din moment ce publicul Gentil nu cunoaște nimic despre toate acestea, nu înseamnă asta că mâncarea sănătoasă și cu ingrediente naturale este rezervată evreilor?

 
Exemplu de marcă (K)osher pe ambalaj de ketchup

 

 
Una din echipele de rabini care verifică diverse companii, în vederea acreditării acestora pentru mărcile K sau U
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares