M-am hotărât să mă retrag în Japonia, pe insula Niijima din arhipelagul Ogasawara (Bonin). Este cea mai nouă insulă japoneză, nu a revendicat-o încă nimeni, și sunt decis să mă mut acolo cu familia, să fac un referendum și să ne votăm autonomia, iar apoi să cerem alipirea la România. Desigur, va trebui să fim atenți la pretențiile Ungariei – că de japonezi, nu cred că se bagă.
Iată și poze cu noua mea casă, care acum 4 luni încă nu exista. Sper ca până la toamnă, când ne mutăm noi, să se mai mărească un pic și chiar să se răcească suficient cât să ne putem plimba pe ea fără constume de pompieri.

Mulți or să spună că am înnebunit, dar lăsați-mă să enumăr doar câteva avantaje:

1. Nu mai plătesc taxele și impozitele cocoșătoare impuse de Guvernul Ponta.

2. Acolo, DNA-ul, DICOT-ul și mascații nu au jurisdicție. Puie Monta din nou !

3. Nu vom avea tratate de extrădare cu România. Păi, vă imaginați cât de rapid vor deveni cetățeni japonezi ai insulei mele de-alde Mazăre (care va vrea musai să fie primar și acolo, pe motiv că are experiență cu administrarea orașelor situate pe malul mării), Băsescu (fost marinar), Nicușor Dan (salvează vulcanii), Nicușor Constantinescu (își va trata cancerul de prostată cu fumigații vulcanice despre care se știe că fac bine la ouă) și multe alte figuri ilustre.

Ne vom ridica orașele din nimic, precum Las Vegas-ul (pe banii mafiei politice din România). Nu vom fi paradis fiscal, pe cât vom fi un paradis… penal. Cine se bagă ?! Facem licitație cu strigare, pe metrul pătrat de insulă ! De la familia Becali se aude ceva !? Că dl. Vanghelie și domnu DD au plătit deja avansul…   

http://www.ziare.com/magazin/fenomen/fenomen-inedit-in-oceanul-pacific-ce-s-a-intamplat-in-numai-4-luni-galerie-foto-1292720

 

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares