M-am hotrt s m retrag n Japonia, pe insula Niijima din arhipelagul Ogasawara (Bonin). Este cea mai nou insul japonez, nu a revendicat-o nc nimeni, și sunt decis s m mut acolo cu familia, s fac un referendum și s ne votm autonomia, iar apoi s cerem alipirea la Romnia. Desigur, va trebui s fim atenți la pretențiile Ungariei – c de japonezi, nu cred c se bag.
Iat și poze cu noua mea cas, care acum 4 luni nc nu exista. Sper ca pn la toamn, cnd ne mutm noi, s se mai mreasc un pic și chiar s se rceasc suficient ct s ne putem plimba pe ea fr constume de pompieri.

Mulți or s spun c am nnebunit, dar lsați-m s enumr doar cteva avantaje:

1. Nu mai pltesc taxele și impozitele cocoștoare impuse de Guvernul Ponta.

2. Acolo, DNA-ul, DICOT-ul și mascații nu au jurisdicție. Puie Monta din nou !

3. Nu vom avea tratate de extrdare cu Romnia. Pi, v imaginați ct de rapid vor deveni cetțeni japonezi ai insulei mele de-alde Mazre (care va vrea musai s fie primar și acolo, pe motiv c are experienț cu administrarea orașelor situate pe malul mrii), Bsescu (fost marinar), Nicușor Dan (salveaz vulcanii), Nicușor Constantinescu (și va trata cancerul de prostat cu fumigații vulcanice despre care se știe c fac bine la ou) și multe alte figuri ilustre.

Ne vom ridica orașele din nimic, precum Las Vegas-ul (pe banii mafiei politice din Romnia). Nu vom fi paradis fiscal, pe ct vom fi un paradis… penal. Cine se bag ?! Facem licitație cu strigare, pe metrul ptrat de insul ! De la familia Becali se aude ceva !? C dl. Vanghelie și domnu DD au pltit deja avansul…

http://www.ziare.com/magazin/fenomen/fenomen-inedit-in-oceanul-pacific-ce-s-a-intamplat-in-numai-4-luni-galerie-foto-1292720

CategoryCauze Naţionale

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer