Pentru c vd c Roxana Chiril mi face concurenț acerb (nici nu ne mai ncape netu pe`amndoi !) și posteaz zilnic, m-am hotrt s țin și eu pasul cu ea, și s ncerc s public la fel de mult ca ea. Și cum mie mi trec multe tmpenii prin cap, am zis s bag și eu azi una nou:

Tot aud de ceva vreme, despre cercetri noi, revoluționare, n cauzele și terapia cancerului. Cea mai nou teorie zice c boala apare ca un mecanism defensiv, la cei care și reprim sentimentele, tririle, tendințele naturale, care astfel sunt resimțite ca un fel de șoc n sistemul somatic, și astfel respectivul reprimat se potcovește cu ditamai canceru.

Și azi mi-a picat fisa ! Probabil c n curnd, un homosexual isteț (c știa le au cu vorbele și ideile, nu ca noi, fraierii de hetero !) o s scoat din plrie ideea c sunt mai puțini homosexuali cu cancere dect hetero cu cancere (lucru și normal de altfel, pentru c și ei sunt mai puțini). De unde o s trag concluzia c reprimarea orientrii sexuale, ne-acceptarea ei (prin educație, constrngeri sociale, etc.) poate constitui factor principal declanșator al bolii. De unde concluzia direct c dac vrei s ți maximizezi șansele de a rmne sntos, e bine s te fuți n cur – chiar și așa, preventiv, și n general e bine s dai fru liber tendințelor tale “naturale” (s ucizi, s furi, s fuți copii, cadavre, animale etc.), ca s nu devii un reprimat Doamne ferește, și astfel s te mbolnvești de cancer. Iar cei care djà sunt bolnavi, s fac o list de posibile reprimri (c cic așa i nvaț cartea aia, a doctorului RUEDIGER DAHLKE – Boala ca șans, cum s descifrm mesajul ascuns al bolii). Acum, de ce s fiu impocrit. Nici eu nu prea am ncredere n big pharma și toate hapurile pe care ni le vnd nou, prostimii, știa care fac medicamentele pentru popor. Este o ntrebare pe care fiecare cred c ar trebui s și-o pun: ce ai fi dispus s faci (și s ncerci) ca s scapi cu viaț, de o boal nemiloas, precum cancerul ?

Și ca s nu ziceți c sunt obsedat de faza cu reprimrile, v maid au niște soluții alternative, de pe piața underground a luptei cu cancerul:

- beți-v urina (dr. Daniel Menrath ne asigur c funcționeaz la majoirtatea bolilor cunoscute !)

- beți niște clor (nu cunosc amnunte, dar știu pe cineva care a ncercat – și a murit)

- beți numai sucuri din plante (terapia Breus)

- faceți clisme cu cafea verde (cic sunt bune la detoxifierea ficatului – terapia Gerson)

- mncați numai gru orez mei și hrișc, preparate doar cu ap și sare, cte 10 zile (regimul nr. 10 al dr. Oshawa – popularizat la noi de MISA și GB)

- post negru cu ap distilat 49 de zile (terapia lui Valeriu Popa).

- Rugciuni la moaște de sfinți, acatiste la n-șpe mii de biserici (cic funcționeaz !)

Sau pur și simplu stai ca nesimțitu, nu faci nimic și speri s dispar de la sine (cic n proporție de 2% cancerele regreseaz natural – dac refuzi șansa de a muri din cauz de radiații și chimio-terapie !).

Deci, ce ați alege ?

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *