Pentru că văd că Roxana Chirilă îmi face concurență acerbă (nici nu ne mai încape netu pe`amândoi !) și postează zilnic, m-am hotărât să țin și eu pasul cu ea, și să încerc să public la fel de mult ca ea. Și cum mie îmi trec multe tâmpenii prin cap, am zis să bag și eu azi una nouă:

Tot aud de ceva vreme, despre cercetări noi, revoluționare, în cauzele și terapia cancerului. Cea mai nouă teorie zice că boala apare ca un mecanism defensiv, la cei care își reprimă sentimentele, trăirile, tendințele naturale, care astfel sunt resimțite ca un fel de șoc în sistemul somatic, și astfel respectivul reprimat se potcovește cu ditamai canceru.

Și azi mi-a picat fisa ! Probabil că în curând, un homosexual isteț (că ăștia le au cu vorbele și ideile, nu ca noi, fraierii de hetero !) o să scoată din pălărie ideea că sunt mai puțini homosexuali cu cancere decât hetero cu cancere (lucru și normal de altfel, pentru că și ei sunt mai puțini). De unde o să tragă concluzia că reprimarea orientării sexuale, ne-acceptarea ei (prin educație, constrângeri sociale, etc.) poate constitui factor principal declanșator al bolii. De unde concluzia directă că dacă vrei să îți maximizezi șansele de a rămâne sănătos, e bine să te fuți în cur – chiar și așa, preventiv, și în general e bine să dai frâu liber tendințelor tale “naturale” (să ucizi, să furi, să fuți copii, cadavre, animale etc.), ca să nu devii un reprimat Doamne ferește, și astfel să te îmbolnăvești de cancer. Iar cei care déjà sunt bolnavi, să facă o listă de posibile reprimări (că cică așa îi învață cartea aia, a  doctorului RUEDIGER DAHLKE – Boala ca șansă, cum să descifrăm mesajul ascuns al bolii). Acum, de ce să fiu impocrit. Nici eu nu prea am încredere în big pharma și toate hapurile pe care ni le vând nouă, prostimii, ăștia care fac medicamentele pentru popor. Este o întrebare pe care fiecare cred că ar trebui să și-o pună: ce ai fi dispus să faci (și să încerci) ca să scapi cu viață, de o boală nemiloasă, precum cancerul ?

Și ca să nu ziceți că sunt obsedat de faza cu reprimările, vă maid au niște soluții alternative, de pe piața underground a luptei cu cancerul:

-         beți-vă urina (dr. Daniel Menrath ne asigură că funcționează la majoirtatea bolilor cunoscute !)

-         beți niște clor (nu cunosc amănunte, dar știu pe cineva care a încercat – și a murit)

-         beți numai sucuri din plante (terapia Breus)

-         faceți clisme cu cafea verde (cică sunt bune la detoxifierea ficatului – terapia Gerson)

-         mâncați numai grâu orez mei și hrișcă, preparate doar cu apă și sare, câte 10 zile (regimul nr. 10 al dr. Oshawa – popularizat la noi de MISA și GB)

-         post negru cu apă distilată 49 de zile (terapia lui Valeriu Popa).

-         Rugăciuni la moaște de sfinți, acatiste la n-șpe mii de biserici (cică funcționează !)

Sau pur și simplu stai ca nesimțitu, nu faci nimic și speri să dispară de la sine (cică în proporție de 2% cancerele regresează natural – dacă refuzi șansa de a muri din cauză de radiații și chimio-terapie !).

Deci, ce ați alege ?

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer