Feed on
Posts
Comments

Pentru că văd că Roxana Chirilă îmi face concurență acerbă (nici nu ne mai încape netu pe`amândoi !) și postează zilnic, m-am hotărât să țin și eu pasul cu ea, și să încerc să public la fel de mult ca ea. Și cum mie îmi trec multe tâmpenii prin cap, am zis să bag și eu azi una nouă:

Tot aud de ceva vreme, despre cercetări noi, revoluționare, în cauzele și terapia cancerului. Cea mai nouă teorie zice că boala apare ca un mecanism defensiv, la cei care își reprimă sentimentele, trăirile, tendințele naturale, care astfel sunt resimțite ca un fel de șoc în sistemul somatic, și astfel respectivul reprimat se potcovește cu ditamai canceru.

Și azi mi-a picat fisa ! Probabil că în curând, un homosexual isteț (că ăștia le au cu vorbele și ideile, nu ca noi, fraierii de hetero !) o să scoată din pălărie ideea că sunt mai puțini homosexuali cu cancere decât hetero cu cancere (lucru și normal de altfel, pentru că și ei sunt mai puțini). De unde o să tragă concluzia că reprimarea orientării sexuale, ne-acceptarea ei (prin educație, constrângeri sociale, etc.) poate constitui factor principal declanșator al bolii. De unde concluzia directă că dacă vrei să îți maximizezi șansele de a rămâne sănătos, e bine să te fuți în cur – chiar și așa, preventiv, și în general e bine să dai frâu liber tendințelor tale “naturale” (să ucizi, să furi, să fuți copii, cadavre, animale etc.), ca să nu devii un reprimat Doamne ferește, și astfel să te îmbolnăvești de cancer. Iar cei care déjà sunt bolnavi, să facă o listă de posibile reprimări (că cică așa îi învață cartea aia, a  doctorului RUEDIGER DAHLKE – Boala ca șansă, cum să descifrăm mesajul ascuns al bolii). Acum, de ce să fiu impocrit. Nici eu nu prea am încredere în big pharma și toate hapurile pe care ni le vând nouă, prostimii, ăștia care fac medicamentele pentru popor. Este o întrebare pe care fiecare cred că ar trebui să și-o pună: ce ai fi dispus să faci (și să încerci) ca să scapi cu viață, de o boală nemiloasă, precum cancerul ?

Și ca să nu ziceți că sunt obsedat de faza cu reprimările, vă maid au niște soluții alternative, de pe piața underground a luptei cu cancerul:

-         beți-vă urina (dr. Daniel Menrath ne asigură că funcționează la majoirtatea bolilor cunoscute !)

-         beți niște clor (nu cunosc amănunte, dar știu pe cineva care a încercat – și a murit)

-         beți numai sucuri din plante (terapia Breus)

-         faceți clisme cu cafea verde (cică sunt bune la detoxifierea ficatului – terapia Gerson)

-         mâncați numai grâu orez mei și hrișcă, preparate doar cu apă și sare, câte 10 zile (regimul nr. 10 al dr. Oshawa – popularizat la noi de MISA și GB)

-         post negru cu apă distilată 49 de zile (terapia lui Valeriu Popa).

-         Rugăciuni la moaște de sfinți, acatiste la n-șpe mii de biserici (cică funcționează !)

Sau pur și simplu stai ca nesimțitu, nu faci nimic și speri să dispară de la sine (cică în proporție de 2% cancerele regresează natural – dacă refuzi șansa de a muri din cauză de radiații și chimio-terapie !).

Deci, ce ați alege ?

loading...

14 Responses to “De la cancer la futut în cur”

 1. Ramo says:

  Pai daca ar fi sa scap de cancer, eu as alege sa te fut in cur 😀

  Acum serios vorbind, ce-i cu homofobia asta pe capu’ tau? Ai fost abuzat anal in copilarie?

  Pe mine ma deranjeaza doar cand se exhiba in public, la parada diversitatii, dar daca si-o trag in cur privat, in casa lor, care e problema ta?

 2. Flagg says:

  @Ramo
  Pai daca ar fi sa scap de cancer, eu as alege sa te fut in cur

  Vezi ca sari calul cam tare. Pana una alta aici scrii pe blogul lui MR, nu pe exmisa unde ti se permite orice si te apara toata gasca.
  Tu asa ai fost invatat cumva in copilarie, ca atunci cand te primeste cineva in casa sa i te rahatesti pe covor?

 3. Flagg says:

  @MR
  De unde concluzia directă că dacă vrei să îți maximizezi șansele de a rămâne sănătos, e bine să te fuți în cur – chiar și așa, preventiv, și în general e bine să dai frâu liber tendințelor tale “naturale” (să ucizi, să furi, să fuți copii, cadavre, animale etc.), ca să nu devii un reprimat.

  Alaturarea dintre homosexualitate si restul practicilor descrise de tine acolo e cam prea fortata, fara suparare. Nu poti compara un act pus in practica de doi adulti care consimt in mod liber cu abuzarea unui copil sau unui cadavru.

 4. MR says:

  @Flagg, nu te supara pe Ramo. Stie ca sunt o fire altruista si ca (probabil) as fi dispus sa il salvez de cancer :))))

  @Ramo, daca ai fi in situatia respectiva, ti-as recomanda sa te salvezi folosind pentru asta pe cineva caruia ii si plac astfel de practici: spre exemplu un poponar bolnav de SIDA. Ar fi un schimb reciproc avantajos intre voi, nu crezi ? 😉

 5. Ramo says:

  @Flagg: “Vezi ca sari calul cam tare”.

  Ah, ai reusit sa scoti nasucul din nou de sub fusta mamițichii ? Ati mai rahatit pe covor vreo teza de “doctorat”, ceva? 😉

  Din cate spune, altruistul MR ar fi dispus sa ma salveze, asa ca ce te bagi tu in curul nostru? Ai iar mancarimi? 😛

 6. Flagg says:

  @etefleoshc
  No, acum te-ai convins? 😉

 7. Ramo says:

  S-a convins Dildovitz 😉

 8. etefleosch says:

  Ethan Fleoschovitz… 😉

 9. Ramo says:

  Mea culpa 😀

 10. Moulin Rouge says:

  Corect ar fi fost De la cancer la penetrarea anala profunda plenara si armonioaa,realizata intotdeauna numai cu iubire si transfigurare reciproca.Omul cand penetreaza intai iubire simte si apoi restul.

 11. Django says:

  [De unde concluzia directă că dacă vrei să îți maximizezi șansele de a rămâne sănătos, e bine să te fuți în cur]

  Și nu e așa? Bivolaru zice că fututul în cur vitalizează. De asta nu iartă nici un anus de spălată pe creier. :))

 12. Pakistan says:

  Mihaitza cancerul e boala “la misto” 😉 .Nu mor caii cand vor cainii,doar cei idioti

 13. Alin Ionescu says:

  Am avut mama bolnava de cancer.

  Mai multi cunoscuti m-au informat despre un medic care ar fi studiat in China si are rezultate remarcabile.

  Acest asa zis medic are multe carti publicate si semnate cu dr. Daniel Menrath si cabinet medical in Piata Universitatii din Bucuresti.

  Am mers de mai multe ori cu mama mea la acest cabinet.

  Fiecare vizita insemna costuri de mai mult de 5000 lei pentru medicamentele recomandate si consultatie. Medicamentele le produce chiar Daniel Menrath si nu au avizul Agentiei Nationale a Medicamentului. In acelasi timp, la cabinetul sau se vind carti si muzica semnata de el cu pseudonimul Daien Main.

  O adevarata fabrica de produs bani este cabinetul medical al lui Daniel Menrath unde se vand carti semnate de el, dar copiate din strainatate, muzica furata de la diversi autori straini, dar semnata de el cu pseudonimul Daien Main, medicamente fabricate in conditii improprii.

  Pe masura ce trecea timpul situatia mamei mele se inrautatea, iar informatile despre acest medic, Daniel Menrath, erau din ce in ce mai contadictorii.

  Daniel Menrath nu terminase nici o facultate cu profil medical, nu avea drept de libera practica in medicina, nu avea parafa medicala, nu avea cabinet medical autorizat, nu avea o firma sau alta forma legala, nu dadea bon fiscal pe medicamente, consultatii, carti sau muzica, nu avea contracte de munca pentru angajatii sai, nu avea cadre medicale pregatite pentru cabinetul medical. Nimic! Totul era o mare minciuna.

  Acest ESCROC, pe nume MENRATH DANIEL, are cabinetul in Cladirea Chimexim, din Bd. Regina Elisabeta, nr. 7-9, etaj 2, sector 3, Bucuresti. Programarile se fac la secretariat folosind numarul 0735366307.

  O simpla verificare pe site-ul Colegiului Medicilor din Romania, unde se gaseste Registrul Medicilor, mi-a confirmat inca o data ca aceasta persoana nu are drept de libera practica in medicina
  http://www.cmr.ro/registru/

  Uneori acest SARLATAN acorda consultaii prin telefon la numarul 0726980858 sau prin email la adresa dmenrath@gmail.com.

  Produsele si serviciile cabinetului sau sunt prezentate pe site-ul
  http://genovitalia.ro/

 14. Feli says:

  Oh, Doamne, e plin internetul de acest comentariu despre dr. Menrath, persoana care il posteaza se semneaza cand Diana, cand Alin, acum Alin Ionescu.
  Serios?? Mai mult de atat nu pot postacii platiti?

Leave a Reply