Am ajuns asear acas turtit de oboseal, semn c trebuie s repet procedurile de curțire a ficatului (cearcnele de sub ochi sunt la mine cel mai bun indicator n acest sens). M lungesc n fotoliul meu cel rabatabil, cu gndul s termin de citit Studiul China, o carte extraordinar, cnd, hop lng mine și nevastmea. Care d drumul la televizor, poate o mai prinde ceva interesant. Și tot zapnd pe canale, ajunge de la Mazre la Guț, taman la momentul n care o pirand, aflat n studioul lui Dan Capatos, l umplea de flegme pe regele manelelor, prin telefon. Ca la orice scandal, din curiozitate, te oprești mcar o clip și ntorci capul, s vezi cine și de ce se ceart. Așa și cu nevastmea, stpna telecomenzii. Ei, și nu v spun cum am citit eu nc un capitol din Studiul China, despre efectele caseinei (proteina din zerul de lapte de vac), considerat principal factor declanșator al cancerului hepatic n prezența aflatoxinei, prinznd fr s vreau cu o ureche țignelile pirandei guțomane.

Bi fraților, la un moment dat n-am mai rezistat ! Cum este posibil s acceptm abrutizarea n direct, la ore de maxim audienț, a unui ntreg popor ?! Imbecilizarea unei nații n curs de țiganizare ? Cine mama dracului face invitațiile, subiectele și regia acestor emisiuni ?! Cum pot s promoveze (și cu ce intenții !?) acești productori, stilul de viaț al unui țignoi umflat, afemeiat, care și laud n direct, la tv, cearșafurile versace și ce mai are prin cas ?! Individul acesta, Guț, are 10 copii, fcuți cu mai multe femei. Penultima, piranda din studioul show-ului pctos, venise s o ponegreasc pe ultima achiziție a regelui manelelor, pe “beyoncee de Romnia”. Bi oameni buni, chiar am nnebunit cu toții de acceptm așa ceva, asemenea gunoaie de emisiuni ?! Pi, Dan Diaconescu cu epopeea Elodiei erau mici și nevinovați copii, pe lng aceste dejecții revrsate la ora actual pe ecranele TV. Am ajuns s ne uitm cu gura cscat cum un țigan care rgie și cnt pe nas, gtește cu amanta gravid iar aia i zice, tai și ptrunjel, s pun n mncare ?, iar la-i zice, taie, s vad lumea c avem, da` nu-l pune. Tare aș vrea s vd mcar o dat mascații cum intr și peste ciorile astea care mtur banii de pe jos la parangelii și cntri, “fr numr”, s vd Fiscul care i ntreab de unde au banii, și mai ales dac i-au declarat undeva și au pltit impozit la ei.

Am vzut-o pe nevasta (cu care e cununat n Biseric – eu știam c preotul fr acte de la primrie nu-ți face cununia !) care i reproșa lui Guț-moac-de-maimuț c l-a suportat pe vremea cnd “i ddea teroare”, și c ar vrea s o vad pe actuala amant dac suport s i se “dea teroare” !

Asta cu datul terorii, a fost maxim. Da maxim, am zis, vorba reclamei ! Parc l și vd pe Guț, lungit pe pat ca un rege, cu telecomanda n mn, iar pe telecomand, doar dou butoane: PANIC și TEROARE (telecomanda lui Salam are un buton n plus, acela de FORȚ – prietenii cocainei știu de ce…).

Devine evident faptul c fraierii se uit la scandal, iar protagoniștii cștig bani din treaba asta:

Fascinația macabrului, a mizeriei morale este din pcate mult prea puternic. Prea mulți romni rmn holbați cu orele la astfel de mizerii, de jeguri umane. M aștept ca dup moartea (ct mai rapid !) a lui Guț, s apar, la fel ca dup Bob Marley, tricouri cu moaca lui, și hipsteri fraieri care s-și aranjeze prul ca el. C și acela a fost un amrt, la nceputuri, ca și Guț, care tria ntro srcie lucie, de-i mureau viermii intestinali de foame n burt. Și acela a fcut n-șpe copii cu n-șpe femei. Și amndoi cic sunt muzicani. De la sublim la ridicol nu e dect un pas, și mulți se-ncumet s-l fac ! ntrebarea pe care o pune este: CT S-I MAI SUPORTM !? CND NCEPEM S LE DM TEROARE !?

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *