Feed on
Posts
Comments

un an

loading...

3 Responses to “Traficul pe un an pe rapcea.ro: 456,226 de unici, 759,333 de accesări”

  1. etefleosch says:

    Cand vin prin tara pot sa-mi fac o poza cu tine? Cine stie ce mogul o sa devii in 2-3 luni cand o sa depasesti Google ca numar de accesari si poate o valora ceva poza pe ebay sau ocazii.ro.

  2. MR says:

    Există o listă de așteptare, dacă te înscrii ACUM, ți-ar veni rândul prin 2045. Pe listă sunt înscriși inclusiv cei care vor să mă bată, scuipe, pălmuiască, fută în cur, etc. Deci, stai la coadă !

  3. miha says:

    Te lauzi cu un trafic pe care ti-l faci pe aceleasi principii pe care le foloseste si capatos. Ai si tu indivizii tai misani pe a caror frunte scrie Guta si despre care mai bagi o poveste fix cand traficul incepe sa scada. Povestile astea ar fi bune la ceva daca ar mai si schimba situatia dar nu asta pare sa fie rolul lor ci balacarealade de la comentarii care face traficul sa creasca. Te folosesti de nevoia oamenilor de a afla lucruri care sa-i vindece si sa poata merge mai departe dar dai doar informatii partiale din motivul amintit. Esti printre cei care au stiut tot timpul ce se intampla la misa dar au lasat rahatul sa se imputa (ca tot te dai in vant dupa expresii gretoase, ca mare om spiritual cee sti) iar acum pozeaza in eroi si victime. Daca vrei ca ceva sa se schimbe mergi pana la capat. Dar, in fine, omul face ce vrea pe blogul lui. Si mai e ceva: te deranjeaza tiganii, masonii, misanii, ungurii , occidentalii civilizati. Unii singuri nu par sa te deranjeze: rusii.

Leave a Reply