Feed on
Posts
Comments

Mă trag de mânecă cititorii că mi s-a preluat un articol de pe site de către unul dintre puișorii MISA, fără indicarea sursei traducerii.

Concret este vorba de “acharya” (Învățătorul !) Leonard, cu numele de familie zis Răduț.

Individul anunță cu emfază la el pe site că “începe o nouă perioadă” de înscriere la cursurile lui de yoga (uitând evident să spună că este afiliat și predă de fapt yoga învățată la MISA). Uită să amintească și de mentorul său, Gregorian Bivolaru, la fel cum au “uitat” și soții Claudiu și Simona Trandafir, Liviu Gheorghe, Eugen Mârț, Narcis Tarcău și Dumnezeu mai știe cine a mai plecat de pe la MISA și și-a tras școală de yoga, după chipul și asemănarea școlii-mamă, MISA. Și îmi preia fără nici o jenă articolul tradus de IntenseLight, fără indicarea sursei sau persoanei traducătorului ! 

acharya

Problema nu e că oamenii răspândesc yoga. Asta ar trebui să fie o chestie bună. Problema este că ei perpetuează mai departe defectele, metehnele și scăpările de ordin moral deprinse din păcate la MISA. Cine i-a întâlnit întâmplător, știe despre ce vorbesc. Afemeiatul a rămas și a devenit și mai afemeiat. Ipocritul și mai ipocrit. Și toți au impresia că li se cuvine totul, că pot “împrumuta” fără datoria de recunoștință de la cel de la care au luat, de la care au copiat. În cazul yogăi lor, de la Gregorian Bivolaru. În cazul articolului despre care vorbeam, de la inteselight (cel care a efectuat traducerea), și în ultimă instanță de la mine, de la blogul rapcea.ro.

Te întrebi, de ce procedează până la urmă acești oameni, în acest fel ?! Din neglijență, din nesimțire !? NU ! O fac pe deplin conștienți, ca și cel de la care au furat metoda de a fura. Sunt conștienți că indicând sursa, curiosul se poate duce să sape mai departe. Că atunci el nu va mai fii pentru discipolii săi, “învățătorul” care le știe ca mafalda, pe toate. Își vor pierde acea aură de mister atât de propice prostelii cursanților, spălării lor pe creier. E mișto să fi maestru, să ai oameni care te ascultă cu gura căscată. Să simți puterea absolută a credinței discipolilor în ceva mai mult decât ești, “transfigurarea” lor. Asta este plămada preferată, terenul propice excrocilor de tip spiritualist. Și atâta timp cât vor exista naivi, vor exista și excrocii care să îi exploateze, sub pretextul că îi “învață”, că le “vor binele”, cu acea minusculă, neglijabilă omisiune: adevărul, complet, adevărul total, care ne faci egali între noi, care ne coboară în colbul umilinței, alături de cei care știu mai puțin decât noi.

Cum ar fi putut Leonard Răduț să citeze sursa traducerii, rapcea.ro !? Ce ar fi spus colegii săi de la MISA că preia articole de pe site-ul “rătăcitului” de Rapcea ?! Rușinică măi acharya !

UPDATE 17.04.2014: Pe Pagina adanima.org a apărut astăzi cuvenita precizare că materialul respectiv a fost preluat de pe site-ul rapcea.ro. Deci, iată că să poate. Acest lucru îmi dă speranțe cu privire la Leonard Răduț, că poate depăși hibele misane.

acharya

loading...

50 Responses to “Cine ne mai copiază fără citarea sursei: astăzi, “acharya” Leonard”

 1. Last says:

  lol, cati pacalici a secretat MISA. To(n)ti unu si unu. Descreieratul narcis, libidinosul mârtz, mincinosul trandafir, penibilul radutz si cati altii.

  Toti pe masura criminalului semidoct bivolar.

 2. EL TORO says:

  Radut asta se crede si el cineva . Este un maestru spiritual sau nu? Atunci ce ar putea fi decit un alt amarit de instructor care si-a luat o diploma de pe cine stie unde si acum are pretentia ca stie perfect ce e aia yoga ,adica a ajuns la etapa a 8-a . Daca nu este maestru spiritual ce nevoie mai are ROMANIA de inca un banal instructor care sa predea despre ceva ce nu stie decit cel mult un pic mai mult decit cei care nu stiu nimic ? E clar , tot mai multi idioti se apuca sa predea ca sa poata spuna cu emfaza -cursantii mei – ,sau Dumnezeu face prin mine lucrarea asta , ptr ca nimeni sa nu ii poata suspecta ca au fost luati de valul egoului pe furis . Yoga ptr Radut nu poate fi decit o afacere dublata de cresterea imaginii lui . Radut ar trebui sa citeasca Practica Meditatiei de Swami Shivanada si sigur se va regasi la capitolul in care se arata pericolele ptr aspirantii care infiinteaza un curs de yoga sau vreun ashram . Asta daca este cu adevarat sincer si daca este sanatos la cap . Probabil Radut nu o sa se opreasca ptr ca cine a apucat sa il cunoasca stie ce jegos se purta cu oamenii inca de pe vremea ca se scremea sa nasca firmuta asta pe care o are azi . Asta face si azi si in plus imita acelasi stil de vip care isi alege femeile iar proastele se duc fie ptr ca le asigura cit de cit financiar , fie din aceiasi fascinatie a prostiei ce le caracterizeaza vzv de cred ele despre imaginea de mare scula a acestui RADUT . Acesti indivizi precum RADUT asta, nu realizeaza ca mai mult rau fac yogai decit bine , ptr ca o degradeaza in ochii oamenilor tocmai datorita valorii lor indoielnice in domeniu . Dar cum tentatia este irezistibila si prinde numai la fomisti de bani si de imagine nici de alde RADUT nu se poate abtine . Asa ca a mai aparut un pacalici in domeniu yoga care vorbeste afectat ,se poarta misterios , adica se caca efectiv pe el si urmeaza acelasi tipar binecunoscut de cei care au avut de-a face cu MISA .

 3. Karma Dorje says:

  Să nu uităm de episodul în care acharya Leonard a predat Dzogchen după ce a participat la 2-3 retrageri cu Chogyal Namkhai Norbu.
  Lol.

 4. EL TORO says:

  Asta mai lipsea sa predea yoga .

 5. EL TORO says:

  Pe cind si CC ?

 6. EL TORO says:

  @MR . A ha , stai tu linistit ca lui agarichia asta nou i se rupe pula de ce zici tu , el stie ce vrea si ca trebuie sa reuseasca . O s-o tina pe-a lui ptr ca tupeul si nesimtirea sint la ele acasa . Cum ai zis , ca oamenii raspindesc yoga nu e ceva rau ,din contra e f bine , dar cind sti cine sa gasit so raspindeasca te apuca scirba . Cel mai urit , este faptul ca urmeaza acelasi stil tipar ptr ca in ala a fost crescut si altul nu stie ,cu alte cuvinte putem spune dianinte ce va fi la sicoala astuia . Aceleasi situatii fara doar si poate . Probabil ca daca naivii vor venii isi va deschie si un ashram cu timpul . Dar atita timp cit exista naivi nu poate nimeni impiedica prosteala pe fata ,din pacate asta este .

 7. just me says:

  Pai eu vad ca da sursa, care-i problema?
  Te referi la faptul ca preia articolul in loc dea link?

 8. GIORGINO says:

  Deci, se stie de astfel de practici de manipulare la misa. Toata lumea le tolereaza si le perpetueaza, din lasitate, din interes, din comoditate, din snobism, din grandomanie, din traditie, din mila pentru bietii sefi care au salarii mici mari si nu-si permit ca yoghinul de rand sa isi cumpere o hartie igenica… Dar pana acum, eu, cel puțin, nu fusesem martorul unui astfel de moment decat cand merg in vizita. In care sa aud ca Cristi Neacsu sa stearga pe jos cu niste oameni care ia facut bogati si cu vile. In MISA ei si a celor ca Cristina Bauer. Niste “ticalosi” care si-au vrut odraslele la scoala MISA, dar fara sa fie dispusi sa se conformeze regulilor care o guverneaza bunul simt..

 9. ABC says:

  Bivolaru e mână în mână cu SRI, de aceea a rezistat atatia amar de ani fara sa fie inchis si de aceea e liber si acum desi e condamnat definitiv la inchisoare. Orice interlop care nu e la inchisoare e inteles si cotizeaza la politie, SRI, autoritati. GB+SRI=LOVE 😉

 10. Last says:

  bai chiper ti s-a mai zis ca esti cretin si tot nu renunti.

  Daca ar fi vreunul de la SRI, in urmatoarele 15 minute ar sti perfect de unde scrii (indiferent cate proxy ar fi in mijloc), si daca chiar s-ar sinchisi de tine si de secta asta criminala ar ajunge rapid la tine. Si adio job in vest, adio tot.

  Tu casti ochii aici si poti citi ce scriu oamenii aia din ashramuri ? Pai mah mboule aia sunt fericiti ca li se da o ciocolata ! Si tu ii dai exemple de retragere din lume ? Cat de lipsit de creier poti sa fii ?

 11. Saso says:

  @ ABC
  ai dreptate, doar ca sunt putini chiar si dintre exmisani care accepta ideaa asta, desi, nu are aproape nici un contraargument, cel mai des intalnit este: “ei, na, de unde stii tu? e prea de tot”….
  Mosu a fost si pe lista Interpolului (poate ca mai e) si tot nu a fost gasit. Cum se face? Cunsoc un exmisan care l-a gasit in suburbiile Parisului, iar Interpolul nu l-a gasit, nici Politia romana?
  Cum de i-au dat drumul din arest, atunci cand a plecat din tara? E un amanunt care nu este dezbatut deloc. L-au lasat liber prea usor, aveau tot ce le trebuie sa fie retinut pana la judecata, dar…. l-au lasat sa plece, si el a plecat, peste granita….

 12. just me says:

  Nu inteleg ce legatura au comentariile cu postarea.
  Problema semnalata nu e ca cineva a furat un articol de aici?
  Sunt eu pe langa subiect?

 13. sinergicus says:

  Am fost si eu prin ashramuri vreo 3 ani de zile…unii chiar cautau sincer si erau dedicati practicii insa majoritatea traiaau
  ( inclussiv eu) intr-o autoabureala spirituala pe un fond de
  swadistana pina in git autoiluzionindu-se ca sint pe miinile unui maestru autentic care are grija de noi in subtil 😉 maestru e cu noi….sefii de ashram si de santiere cu care am avut de-a face erau niste ingimfati si orgoliosi ,egoisti plini de aere de oameni superiori … unii erau inteligenti si capabili faceau treaba buna pe santiere, aveau reale calitati insa multe gauri in caracter si nu era nimeni care sa ii traga de mineca sau sa le dea cite un shut in cur ca bivolaru avea nevoie de slugi capabile si supuse care sa conduca gloata,oricum degeaba le spuneai de la obraz niste chestii ca nu dadeau 2 bani pe ce le spuneai…in ultima vreme, treaba s-a imputzit tare de tot … sa va povesteasca Feri care a stat 10 ani in ahramuri ….stie mai multe….
  In concluzie, ashramurile in general sint o aglomeratie de fete si baieti cu rezonante mai mult sau mai putin spirituale care isi inchipuie ca evolueaza ….daca s-ar evolua cu adevarat nu ar exista certuri , birfe, minciuni , tensiuni , nu ar exista comportament despotic si dominant pe principiul care e mai tare domina ,comportament intimidant din partea unor shefi tolerati de bivolaru care dupa ani de zile de yoga si ashram au ajuns in cel mai bun caz buni muncitori si organizatori de santiere si in nici un caz evoluati spiritual….am spus si repet sint si oameni autentici care chiar fac eforturi si cauta sincer sa se depaseasca si fac progrese insa sub o indrumare autentica ( care la misa lipseste) reala si nu iluzorie , ajung in cele din urma sa stagneze….ca dovada, dati-mi un exemplu de discipol eliberat la misa cu calitati si forta shivaica autentica….
  Ashramurile deci , constituie un loc unde femei si barbati comunica, socializeaza mai mult sau mai putin spiritual ,unii din ei se complac ca au unde dormi si minca ; nu are legatura deloc cu o reala evolutie care daca exista in ashramuri , in nici un caz nu se petrece in ashramurile misa…..parerea mea

 14. ashramist forever says:

  Mare vrajitor si Leonard asta. Fosta mea iubita a lucrat la el, la facut pasta de dinti. E un excroc de prima clasa, cu vocea aia a lui mieroasa. Iar tu, Mihai, vezi ca te pacaleste si pe tine. Ca sa nu recunoasca ca a furta (copiat) traducerea de la tine, dragul de Leonard aminteste de siteul tau – de unde ar fi “preluat ideea folosirii… acestui articol”. Pai, el ce a publicat ?! “Ideea” sau articolul preluat !? Penibil

 15. Django says:

  [Acest lucru îmi dă speranțe cu privire la Leonard Răduț, că poate depăși hibele misane.]

  :)))) You made my day.

 16. mahapishu says:

  da’ tu cand furai fara mila de la bloggeritza aia cum era???exista karma,exista inghetata.

 17. EL TORO says:

  @chipciriper.Dupa cum scrii se vede ca nu ai fost in ashram ci vb din imaginatia ta . La ce au renuntat cei de acolo nu se stie ? Dupa cum am vz dihn experienta directa de la fata locului cei din ashram nu au renuntat la nimic . Se duc din cind in acasa la familie de unde mai aduc zacusca si alte de ale gurii / se duc prin oras prin parcuri ,la un film iar cind nu au bani se uita pe laptop / se amorezeaza care cu care poate si ii pica cu tronc /asculta muzica si peste toate nu e unul de acolo care daca vine cineva si ii ofera niste bani sa-i refuze .Faptul ca nu au au bani aproape nici de buzunar este ptr ca nu sint lasati sa isi ia service dupa calific area fiecaruia deoarece sint cu mare frenezie orientate catre KY . Oricum sinergicus a aratat f meserias cum sta treaba in postarea lui . Au venit in BUCURESTI cu o disperare demna de o cauza mai buna de a fi in miezul evenimentelor si au fost deposedati prin aceasta venire de viata lor personala ,dar asta nu inseaman ca nu tinjesc dupa asa ceva,din contra . S-au adunat acolo si socializeaza si ei cum pot in acel spatiu in ciuda faptului ca le-au fost bagate pe git o multime de amenzi (de unde bani sa le plateasca in cazul unei greseli?) si de reguli care ii ingradesc in realitatea mica a acelor cladiri cu pretentia de ashramuri ,dar care culmea se afla in mijlocul civilizatiei ,in buricul tirgului . De ce oare se baga atitea amenzi cu sume de pina la 1000 lei in conditiile in care cei care le fac stiu foarte bine ca ashramisti nu genereaza bani ptr ca nu sint lasati sa isi ia service ? Ca nu cumva dupa aia sa fie convertite in ore de munca ? Ce viata spirituala este asta in care omul sta cu frica in suflet si in stress ca sa nu greseasca si apoi sa fie dat afara ? Ce relatie umana poate fi asta intre cei de acolo si conducere ? Ca sa nu mai zic de relatie divina ,de transfigurare . Acum le-a fost anulat si dreptul de a se mai informa dupa net ,li sa interzis accesul la internet ,ca nu cumva sa citeasca si alte pareri ale unor fosti colegi -suflete cu care pina de curind se vedeau in tabere si se tineau de miini in spirale si astfel sa existe sansa sa constientizeze ce viata ingradita duc acolo . I

 18. Django says:

  [Cât de hahalera poți fi,sa te legi de niște oameni care au renunțat la lume pentru a se dedica practicii spirituale?!]

  Ai dreptate, Alexandru. Eu nu înțeleg de ce se leagă de Gregorian, care e eliberat cu perucă.

 19. EL TORO says:

  In schimb sefii lor umbla pe net si prin mall-uri mama mama , au o libertate totala si mai sint si bine platiti material . E frumos asa si e omeneste ? Asta e relatia dintre cei multi si cei putini din MISA . Cine nu a ajuns s-o vada nici azi ,dupa 24 de ani , si inca mai viseaza copilareste la idealul din cartile indiene este de-a dreptul spalat pe creier . Orice ashramist normal ar trebui sa se recunoasca in situatia asta oricit de mult s-ar fi atasat de GRIEG . Da , sefii se tem ca ashramisti sa nu vada realitatea faptului ca sint tinuti captivi psihologic intr-o poveste cu iz spiritual dar din care lipsesc drepturi elementare printre care si dreptul elementar la informare din surse alternative . Sefii vor ca ashramistii sa stie doar ce vor ei , nu cumva sa auda si altceva . Asta arata ca sefilor le este frica ca ar putea ramine singuri din moment ce nu au incredere in oameni cu virste intre 35-40 de ani si deci nu ii considera nici maturi si nici nu au incredre in ei ca fiind fiinte libere ce pot alege liber ,neingradite de o astfel de regula bolnava cum este cea a prin care li se interzice accesul la internet . Pai nu mai este nevoie sa desfiinteze masoneria internetul sau sa il supravegheze ca o face conducerea MISA . Asta-i buna de tot , sa vi sa interzici accesul la informatie dupa ce de ani de zile zbieri ca secta malefica masoneria urmareste asta . Din asta nu concluzionez decit ca MISA ia luat-o inainte masonerie in ce priveste controlul accesului la internet .

 20. EL TORO says:

  @GRIEG . Tocmai tu care te-ai plins ca nu ai fost lasat sa ai acces la informatie pe vremea comunistilor si ti se verifica corespondenta vi si faci la fel cu oamenii . Daca esti constiinta de ce iti este frica ? Ca ai putea pierde oamenii ? De ce te ascunzi ? I-ai facut pe oameni dependenti de tine si asta nu e bine . Pai inseamna ca ISUS trebuia sa o ia la fuga , sau AUROBINDO . Tu stai si te lafai prin orasul luminii si nu poti sa le lasi oamenilor nici macar dreptul la informare de pe net ? Pai tu ii mobilizezi pe toti din ashram sa faca meditatii sa nu ti se ingradeasca drepturile si in acelasi timp le iei dreptul la net !!!! Cu ce drept le iei dreptul de a intra pe internet ? Nu vezi ca bati cimpii cu masuri din astea bolnave ? Si la tine e vorba tot de control degeaba o dai ca esti tu nedreptatit de sistem ca si tu ai facut un sistem care ingradeste omul , chiar nu vezi ? Trebuie sa vina altii sa ti-o spuna , cind este atit de evident? Esti constient ca ingradesti anumite drepturi ale cursantilor ? Ar trebui sa-ti fie rusine ,dar oare iti este ?

 21. mac gregor says:

  @Chiper

  Tu faci greseala ca vorbesti despre ce nu cunosti. Asa si eu pot sa spun ca ce frumos e orasul Detroit, si cum se lucreaza acolo, ca asa am citit eu. Desi de vreo 5 ani e dezastru 100%.

  Fa te rog testul asta de a merge cateva luni in ashram sa vezi cu ochii tai cum sta treaba. Dar te rog nu le spune ca ai lucrat afara, ca ai bani. Zi-le ca esti somer sau ceva, sa vezi cum ai sa fii tratat.

  Dupa aia te ascultam ce ai de spus.

 22. Neele says:

  Mai, mai, ce smecherie si cu peruca!
  De-aia cred eu ca n-au mai ramas siddhi-urile. Din cauza modestiei. 🙂

 23. Neele says:

  Acum daca stam sa cugetam, cu o peruca buna imaginea nu are de suferit, e chiar mai corecta. 🙂

 24. Last says:

  ce naiba iti pun aia in apa chiper ?
  sau ai un puseu acut de oligofrenie ?

 25. Last says:

  lol, oligofrenule, ai ajuns si tu un gunoi ca si criminalul bivolaru. Injuri in greceste, huh ? 😀

 26. Saso says:

  Alexandreleeee, gata, ne-ai arat ca esti destept, si noi te credem.

  Pe mine personal, m-ai dat gata cu textul ala in klingoliana.

  Stii si codul de la cursuri pe dinafara? cred ca poti sa citesti cursurile fara cheia de la Aurolsson…. nu?

 27. EL TORO says:

  Chiper chiar ca habar nu ai ce e in ashramuri . Esti doar un idealist aerian care behaie ca prostu . Habar nu ai de ce vorbelesti . Daca baga-i vreun comentariu inteligent mai intelegeam dar asa doar ca sa apesi tastele si sa maninci timpul altora cu copilariile tale … ai doar postari infantile . Du-te si locuieste macar 3 luni intr-un ashram da nu le spune ce situatie ai si zi cum te invat eu acum sa zici- doresc sa ma beneficiez de atmosfera spiritual din ashram si sa ma integrez spiritual- si o sa vezi ce vei trai dupa aia . Cite norme si reguli si amenzi care de care mai timpite si care nu au nimic de-a face cu sistemul yoga ti se baga pe git de parca te duci acolo sa muncesti ,nu sa faci yoga . Pai daca vrea omul sa munceasca se duce si se angajeaza nu vine la MISA ,care imediat il pune la munca ptr un castron de mincare si 2 chifle pe zi . Asa ca Chiper tata , inainte sa vb , du-te si traieste pe pielea ta .

 28. EL TORO says:

  Oricine a fost in ashram dupa un timp a ajuns sa plece satul sa fie haituit de atitea reguli cretine si amenzi aberante care nu justifica deloc existent lor . Multi superdaruiti au ajuns dupa ani si ani de munca daruita , sincera , reala sa plece obositi de de a mai fi urmariti de conducere . Practic oamenii din conducere desi au anumite avantaje nu constietizeaza ca prin atitudinea lor intretin stilul asta deplasat al celor f pitini care de fapt conduc MISSA. A nu se uita , MISSA= MISCAREA DE INTEGRARE SPIRITUALA SI SOCIALA ( doar a conducerii ) in ABSOLUT .

 29. EL TORO says:

  Ba , asta e drogat . Ce tot ii dai bolovane cu dezastrul ecologic ? Mai bine ai intelege dezastrul din sfecla ta . Noi vb de ceva si el ii da la fiecare postare cu ecologia . Nebunelule ,scuipa repede ce inghitisi .

 30. EL TORO says:

  Chiper ,ce ai mincat ma uruiala?

 31. Django says:

  Chiper face spam intenționat. De ce nu îl banați pe păcălici?

 32. spanda says:

  Daca se doreste asta il banez. Doar ca trebuie sa va pronuntati mai multi in aceasta privinta.

  Deci, sa il banez pe Chiper sau nu?

 33. Eu sunt primul care doresc sa fiu Banat. Nu meritați un Eduard Snowden yoghin roman. Oricum cred ca tot in Rusia ma refugiez,tara unde isihasmul este mai vechi decât Iisus. Muriți de ciuda ca v-am dat cagulele jos,sa va vadă toată lumea așa cum sunteți. Paste Fericit alături de mamele voastre!

 34. Last says:

  @spanda, am cerut de o mie de ori si tie si felinei, si nimic. Idiotul satului spameaza la greu.

 35. ABC says:

  spanda: “Daca se doreste asta il banez”.

  Normal ca se doreste. Au cerut-o destui pana acum.

 36. Ramo says:

  @chiper: “v-am dat cagulele jos”

  Io cre ca prezervativele 😉

 37. SPAIMA VOASTRA DE ACUM INCOLO says:

  inca o data se vede nesimtirea voastra in fata YOGHINULUI! ati PUS IARA O SLEATA DE NEBUNI LA CONDUCEREi LA PIPERA ..pe cine ati vrut VOI! rusine!!! CRISTINA BAUER ,IULIAN MOTANU SI ALTI NEBUNI..CER POLITIEI SA II INTREBE DE SANATATE PENTRU ABUZURI

 38. Ramo says:

  Spanda hai cu Banul ca ne prinde Paștele ! 🙂

 39. SPAIMA VOASTRA DE ACUM INCOLO says:

  Dupa o discutie mai aprinsa cu un prieten – in legatura cu CRISTINA BAUER Definitia mea este; FATA ARE PROBLEME CU CAPUL..Oamenii fug de Dumnezeu, si incearca sa inlocuiasca lipsa prezentei Lui in viata lor cu tot soiul de ABERATI A LUI BIVO

 40. SPAIMA VOASTRA DE ACUM INCOLO says:

  URMEAZA POVESTEA FEMEILOR VIOLATE IN JAPONIASI CE LE SPUNEA BIVO

 41. spanda says:

  GATA. S-A FACUT!!! Chiper nu mai e printre noi 🙂

 42. Django says:

  Mulțumiri. 🙂

 43. Neele says:

  Si Chiper: De la cresa vii tu.

 44. Django says:

  @Spaima, bagă povestea. Eu știam de femei bătute în Japonia (de pe blogul ăsta). Nu știam de violuri.

 45. arnold says:

  @ am fost citiva ani in ashram
  am plecat de ceva timp din ashram, inainte de plecarea lui Feri. Pe Feri il stiu mult mai bine decit toti cei care scriu pe aici.
  Feri nu e un model de yoghin, ci poate fi incadrat la categoria *nu faceti ca el*.
  nu stiu care mai sint regulile din ashram, dar cit am fost eu pe acolo era destul de acceptabil pt santieristi- ca la doar asta am fost.
  din cite stiu, organizarile se fac de sefi, si nu de G. G mai intervenea cind se sarea calul prea tare. oricum, santieristii isi merita soarta.

 46. arnold says:

  @ sinergicus
  cred ca stii ca ai partial dreptate. e problema ta personala cu G despre autenticitatea lui si despre realizarile lui.
  daca tu nu ai avut realizarile scontate de tine, nu e de vina tehnica sau maestrul, ci exact tu esti cel care nu a reusit sa obtina diverse realizari.

 47. arnold says:

  @ saso
  tocmai Niturad a reusit sa-l mentina pe G in libertate, si apoi G a stiut cum sa actioneze. daca vrei dovezi, vizioneaza marturia lui Niturad.

 48. arnold says:

  @ el toro
  ashramurile is pt oameni slabi. in ashram te poti face puternic, dar poti sa ramii pina la adinci batrineti.

 49. hei says:

  ARNOLD.. BSIETE ESTI DUS CU PLUTA FRATE.TREZESTETE

 50. Dan says:

  Leonard Radutz acharya, ma faci sa rad, asta numai acharya nu este, escroc de prima clasa, pupincurist si martzog adica un jeg uman. Il cunosc de pe vremea cand incerca la greu sa intre in gratiile lui GB poate poate o apuca si el o ,,bucata,, de afacere misana, doar ca nici macar GB nu l-a bagat in seama. E un rahat cu ochi acest Leonard Radutz da-l in pizda masii. Nu merita sa va bateti capul cu el

Leave a Reply