Feed on
Posts
Comments

In memoriam – Remus Lomos

Simt nevoia să scriu aceste rânduri în amintirea celui ce a fost Remus Lomoș. Nu pretind că am fost cei mai buni prieteni, mai ales în ultima vreme, dar ne-am cunoscut destul de bine. Am hotărât să îi scriu acest text ca pe un necrolog, ca pe o stavilă în calea uitării, pentru ca cei care nu l-au cunoscut, sau cei care l-au cunoscut să și-l amintească dacă se poate, pentru o clipă în plus. Remus a fost un om de bază. Și când spun om de bază mă refer la omul disciplinat, serios, de încredere, capabil să ducă o treabă până la capăt. Calități rare în aceste timpuri, când unii, din păcate mai ales bărbați, dau dovadă de o anumită formă de „impotență” a puterii de acțiune. A lucrat inițial la brutărie, perioadă din care mi-l amintesc cel mai bine, cum venea la grupul de vira condus de Răzvan, la Brebenei, obosit dar plin de aspirație, dornic să facă meditație. Au fost oameni care l-au contestat, care s-au plâns de el. Dar a făcut lucrurile să meargă, calități pentru care l-am apreciat. Apoi a venit momentul nefast din 2003, când iarăși a fost unul dintre puținii care a reacționat bărbătește la prigoana pornită împotriva MISA.

Mi-aș fi dorit ca un astfel de material să apară acolo unde îi este locul, pe site-ul MISA, organizația pe care el a servit-o cu dăruire până în ultimul moment. Sper ca aparatul de propagandă rămas pe poziții să nu încerce din nou prin zvonistica și propaganda binecunoscută, operațiunea de terfelire a imaginii lui Remus, de plasare a vinovăției pe umerii lui, conform binecunoscutului principiu milițienesc precum că întotdeauna, mortul este de vină. Căci am observat acest fenomen de culpabilizare al decedatului în cazurile anterioare. Cutărica a greșit că și-a bârfit maestrul și de-aia s-a îmbolnăvit; cutărică și-a pierdut protecția pentru că nu a ascultat ce i-a recomandat maestrul, și tot așa. Mortul este întotdeauna de vină. Fără excepție !

Ne-am obișnuit ca oamenii de bază, oamenii buni din MISA, să iasă cu picioarele înainte pe ușa din dos a Istoriei. Fără recunoașterea meritelor lor, fără rememorarea celor mai frumoase momente alături de ei. Eventual terfeliți, demonizați, pentru a se justifica moartea lor, ca urmare a „greșelilor” lor. În cel mai bun caz, ei dispar de pe această lume în tăcere, fără a se spune nimic despre ei, ignorați de toată lumea, ca și când nu ar fi existat niciodată. Rămâne doar munca lor titanică pentru creșterea unei Mișcări Spirituale care în cel mai bun caz, se dezice de ei atunci când ei nu îi mai pot fi de folos.

În ciuda inițierii în Marea Putere Cosmică a Timpului, Kali, la MISA moartea ca sfârșit concret al fiecăruia dintre noi – este trecută sub tăcere ca un eveniment jenant, iar dacă prezența ei nu mai poate fi ignorată, ea este interpretată și cosmetizată, mereu în favoarea imaginii Școlii. Căci aspiranții din MISA nu trebuie treziți din visul lor himeric de cucerire a tinereții veșnice și nemuririi spirituale de astfel de evenimente brutale ce demonstrează că și yoghinii (pretins avansați !), pot muri la fel de banal ca orice alt muritor de rând, nepracticant de yoga. De cancer; de infarct; de atacuri cerebrale; de accidente.

MISA amintește morții doar în drepturile la replică în care își apără imaginea. Amintește cu nedisimulată neplăcere, că da, oamenii mai mor și de infarct și că statisticile demonstrează că infarctul este o cauză destul de răspândită a morții. Aceeași logică se poate aplica și accidentelor rutiere, dacă este să ascultăm statisticile.

Problema care se pune este însă alta: nu sunt cam multe morți, cam multe „părăsiri ale planului fizic” ale unor oameni de la vârful organizației ?! Dacă ar fi să consider drept “semne” toate necazurile prin care trece MISA și conducerea acesteia de câțiva ani de zile, din care enumăr: probleme cu justiția, incendii la ashramuri (exact când se ținea ședința cu șefii de ashram!), accidente, boli mortale, aș zice că Dumnezeu vrea să mute întro lume mai bună (lumea de Apoi!) MISA, și a început cu conducerea…

Sau poate că Dumnezeu s-a săturat să le tot facă unora doar semne…

Poate că măcar acum, după o astfel de tragedie, unii lideri de la vârful organizației vor conștientiza că au luat-o pe arătură și vor reveni pe calea cea dreaptă.

DSC_0144-3

 

UPDATE 6.05.2014

Intre timp, ecouri despre accidentul celor 3 au razbatut si in presa Germana. Imagini foto si video de la locul accidentului pot fi vizionate aici:

http://www.augsburger-allgemeine.de/neu-ulm/Nach-Frontalcrash-auf-A7-Polizei-sucht-Zeugen-id29725751.html
Si
http://www.augsburger-allgemeine.de/bayern/Drei-Menschen-bei-Unfall-auf-A7-schwer-verletzt-id29697076.html

UPDATE 7.05.2014

Stirea despre moartea unui barbat roman in varsta de 41 de ani in urma accidentului de pe Autostrada A7, decedat la spital in urma ranilor, este confirmata inca o data in presa germana. Numai pe yogaesoteric nu apare nimic…

http://www.augsburger-allgemeine.de/neu-ulm/Unfall-Mann-erliegt-seinen-Verletzungen-id29757461.html

In sfarsit, pe pagina de facebook a MISATV a aparut o mica stire. https://www.facebook.com/misatv.online/photos/a.357715317675654.83091.309158279198025/561529803960870/?type=1&theater

E bine ca incep sa se miste colegii din MISA. O prima dovada de respect fata de oameni si fata de memoria lor.

loading...

363 Responses to “In memoriam – Remus Lomos”

 1. Ramo says:

  @Articol: “Remus a fost un om de bază. Și când spun om de bază mă refer la omul disciplinat, serios, de încredere, capabil să ducă o treabă până la capăt. Calități rare în aceste timpuri, când unii, din păcate mai ales bărbați, dau dovadă de o anumită formă de „impotență” a puterii de acțiune. A lucrat inițial la brutărie”

  Tu vrei sa faci misto de Remus sau de ce te-ai oprit aici? Ce “om de baza cu calitati rare lucreaza la brutarie” ?!

 2. MR says:

  Las celor de la MISA șansa de a spune mai multe si mai laudative despre activitatea lui Remus.

 3. FYMaaa says:

  Cum a parasit acest plan Remus Lomos? Ce a avut/ patit?

 4. MR says:

  Am inteles ca a avut un accident de masina impreuna cu Teodor Pop si Mihai Comanescu, in drum spre Elvetia. Banuiesc ca se deplasau in interesul MISA.

 5. Last says:

  A avut un mare merit: s-a dat iubitul Madalinei (si a cerut-o in casatorie), ca sa-l scape pe pedofil de raspundere.

  Dictionar: “a parasi acest plan” = a muri

 6. Ali Baba says:

  Din pacate, karma nu iarta pe nimeni .Nici macar pe cei care fac karma yoga la brutarie ….

 7. Ramo says:

  Last: “A avut un mare merit: s-a dat iubitul Madalinei (si a cerut-o in casatorie), ca sa-l scape pe pedofil de raspundere”.

  Asta-l face complice la pedofilie 😉

 8. Ramo says:

  Sau ascundere/tainuire de probe/fapte 🙂

 9. Costeluș says:

  “Poate că măcar acum, după o astfel de tragedie, unii lideri de la vârful organizației vor conștientiza că au luat-o pe arătură și vor reveni pe calea cea dreaptă.” – foarte bine spus !
  Multe “leacuri băbești” produc boli, explicația este că se purifică corpul (cacofonie intenționată). Eu cred că dacă un remediu este bun, nu trebuie să dea reacții adverse. Nu cred în purificare, cu făcături din toate prostiile.

 10. sinergicus says:

  Se zice ca pe morti nu e frumos sa ii vorbesti de rau.
  Nu l-am cunoscut pe Lomos in de-aproape am auzit doar despre el….sint convins ca omul a avut calitati…oare e bine sa treci cu vederea defectele unui om pentru calitatile lui?
  Dar daca calitatile lui servesc unor scopuri nu prea spirituale pentru unii in care el credea intr-un mod fanatic si poate fara judecata?
  DAr daca oamenii ca el fanatici dar cu calitati fireste sint folositi pentru a conduce si uneori intimida turma tocmai pentru a putea fi condusa mai bine? Putem inchide ochii sau e bine sa mentionam si mizeriile acestor oameni pusi in functii de conducere pentru calitatiile lor si care s-au folosit de pozitia lor pentru a obtine unele favoruri? In cazul lui Lomos din cite am auzit de la fosti colegi ,avea obiceiul sa hartuiasca femeile….era sef la brutarie printre ele asa ca cine nu ridica coada , era intimidata in fel si chip pina ceda …practica asta se obisnuia si cu unele femei care nu voiau sa si-o traga cu bivolaru deci nu ar fi fost o practica specifica doar lui Lomos….

  Cei care stiu mai multe despre acest aspect cred ca ar fi bine sa vorbeasca ( Feri unde esti?) ….dincolo de calitatile lui Lomos ( si dracu are calitati; e inteligent , foarte capabil, perseverent–uite in ce hal a ajuns lumea—cind e nevoie e si frumos, bogat ,influent,etc ) nu cred ca e bine sa se ignore si latura lui pacatoasa ; sa nu facem sfinti din cine nu trebuie….Lomos in final a fost schimbat de la sefie din cauza abuzurilor practicate de-a lungul timpului ( cam mult a trebuit sa treaca nu credeti?) .

  MR pomenea de RAzvan cel cu meditatiile .. o fi vorba de acel Razvan HAteg favoritul lui bivolaru ,favorit care a golit contul unui coleg de al lui ce a avut incredere in el si l-a pus administrator la propria firma cladita cu sudoare? Si la plecare i-a luat si fata tinara si fara experienta de viata?Oameni ca astia erau exemple la misa ? Astia conduceau meditatii si erau sefi la diverse grupuri de vira? Jalnic……

 11. Deria says:

  Stie cineva a cui era masina condusa de Remus?

 12. RAM says:

  @Ramo “Asta-l face complice la pedofilie ;)”
  hahahahahahahahahaha :)))
  De morti numai de bine! Si duba le-a cazut in cap din cauza meritelor, nu?

 13. Deria says:

  Duba? Unde scrie de duba? Am cautat dupa cuvinte-cheie pe Google.de, dar nu gasesc nimic…

 14. justitiarul says:

  Săracu Lomos, a scăpat de dosarul penal de la Tribunalul Cluj, unde era judecat cu Guru si toată conducerea MISA. http://portal.just.ro/117/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11700000000035595&id_inst=117

  Tare as vrea sa stiu cum vor motiva avocatii in fata judecatorului moartea lui Lomos si circumstantele in care s-a petrecut accidentul. Si uite-asa se împuținează inculpatii. Se vede ca Justitia Divină nu mai asteaptă după cea pămîntească.

 15. Django says:

  Fata urâțică cu ochelari din afiș cine e, că la MISA nu se face cultul personalității? :))

 16. sinergicus says:

  🙂 🙂 Fata uritica din poza seamana cu tata lui Simpson din desene animate…ochii bulbucati si o moaca timpa….pentru mine ramine o enigma cum atitea femei faine s-au culcat cu el….oare ce e in mintea unei femei cind un barbat urit care se da la ea? Se zice ca barbatu trebuie sa fie un pic mai frumos ca dracu ; nu e nevoie sa fie neaparat frumos…bivolaru confirma regula…

 17. sinergicus says:

  Am incercat sa accesez yoga esoteric sa vad ce scrie acolo insa imi da eroare:The current identity (IIS APPPOOL\yogaesoteric.net) does not have write access to ‘C:\Windows\Microsoft.NET\Framework64\v2.0.50727\Temporary ASP.NET Files’. Voi reusiti sa accesati siteul?

 18. legion says:

  NICIODATA NU vor constientiza sefii de la MISA ca au luat-o pe aratura. Se vor inrai mai tare

 19. GABI says:

  nu de nesimitire ma cutremur, ci de nesimtirea ei. De ne-mai-simtirea nesimtirii. De nesimtirea nesimtirii, adica. Exemple de nesimtire se gasesc cu duiumul la MISA– de la cele mici, de care te izbesti la tot pasul, la cele imense, uriase chiar, de care te izbesti in ash-ri..Daca ar fi sa vorbim despre nesimtirea la MISA cred ca ne-ar lua ani buni si tot nu vom termina. Nu exista sa nu vezi cand mergi la ei cu treburi de rezolvat, in ash-muri de yoghini nesimtiti, nespalati, hoti sau tupeisti. Din pacate fac parte din cotidian si ne lovim de ei vrem nu vrem.

 20. Django says:

  [oare ce e in mintea unei femei cind un barbat urit care se da la ea?]

  Îți dai seama că multe erau scârbite, dar n-aveau de ales: „dacă nu faci sex cu urâtul, ești demoniacă, dacă nu faci sex cu urâtul, ceilalți te exclud din grup.”

  Plus alte motive: o fi el urât, dar am auzit că o are mare și vreau să văd cum e (curiozitate feminină), o fi el urât, dar e eliberat spiritual, o fi el urât, dar e masculul alfa al grupului (starurile rock, jucând rol de mascul alfa, nu duc lipsă de femei, care de multe ori vin singure în patul lor), o fi el urât, dar îmi face cadouri.

  Nu vreau să par misogin, dar multe femei nu-și folosesc mintea (deși o au) și par că au creier de gâscă. Altele sunt foarte deștepte, cum e Roxana, care l-a și refuzat pe derbedeu.

 21. Flagg says:

  @Django
  Eu inca nu reusesc sa inteleg pe deplin cam cum a reusit el in mod mai exact sa ii “seduca” pe primii adepti(e vorba de adeptii de ambele sexe – nu ma refer acum numai la latura particulara mai “carnala” a “seductiei”, ci la partea mai generala din care poate deriva ulterior si cea particulara). Odata ce ai adunat deja un grup de adepti devotati, devine destul usor sa atragi noi si noi adepti – e un proces care practic se deruleaza de la sine, fara sa mai fie nevoie sa faci eforturi prea mari pentru a-l stimula odata ce s-a format deja “masa critica”. Dar cum a reusit sa ajunga la “masa” aia “critica” in primul rand??

 22. Flagg says:

  @Django
  Si inca ceva. Partea aia cu atractia particulara a femeilor fata de cineva de sex masculin situat in varful ierarhiei e pana la urma un fenomen destul de comun si de natural(il regasesti si la alte mamifere, nu doar la om). Stiu ca risc sa par si eu misogin prin ceea ce o sa scriu, dar cam intotdeauna acolo unde exista un grup mai mare format din persoane de ambe sexe si in varful piramidei se afla un mascul se gasesc si femei care sa se simta atrase de el si sa ii faca chiar ele avansuri daca el nu decide cumva sa faca primul pas. Poate masculul ala sa fie si urat ca dracu’, chel si bubos, pentru ca atata timp cat se va mentine in varful piramidei el va reusi sa genereze constant o oarecare atractie catre o parte dintre femelele grupului.

  Dar problema mult mai interesanta este cum poti sa creezi o piramida cu tine in varf acolo unde initial nu exista nici una… 🙂 Odata ce ai creat-o si ea atrage mereu noi “caramizi” in structura ei, nu mai nevoie sa te zbati cine stie ce pentru ca procesul se deruleaza practic automat. Dar cum ii pui temeliile si ii realizezi “scheletul” in primul rand? 🙂 Sunt multi cei care incearca asa ceva dar putin si reusesc sa obtina ceva rezultate si mai ales niste rezultate la scara piramidei despre care s-a tot discutat pe aici.

 23. Flagg says:

  Au mai fost si altii care de prin anii ’70 incoace au tot incercat sa realizeze ceva asemanator cu ce a reusit sa faca “tata lui Simpson”. Cei mai multi au esuat fara sa reuseasca sa stranga decat temporar, pentru un interval scurt de timp, cate o mana de adepti. Si chiar si cei mai norocosi sau eficienti nu au reusit sa adune in jurul lor un grup atat de mare si de devotat. Care este in cazul asta factorul(sau care sunt factorii) care a(au) facut diferenta in cazul lui?

 24. Flagg says:

  Nota bene: nu am scris cele de mai sus ca sa il laud cumva pe “tata lui Simpson”. Sper sa nu se inteleaga gresit ce am vrut sa scriu. Am incercat sa scriu lucrurile de mai sus intr-un mod cat mai neutru posibil.

 25. feri says:

  mda….s-a mai dus unu” .. cu unul mai putin , binenteles ….sa-i ajute Dumnezeu macar acum si sa-l absolve din ghearele lui bivo….n-a fost om rau (nimeni nu e ) dar a devenit fanatic….acum…s-a petrecut petrecania si s-a intamplat intamplarea….remus cel frumos si karmic armonios a parasit (ne)eliberat viata asta si maistru bivo ia pregatit un loc undeva intr-o nirvana cu multe shaktiuri …si il sustine acum in noaptea platii karmice…..si acesta sa fie un semn …pt toata lumea : nimeni nici bivo , nici misa nu este deasupra adevarului …..in rest de morti numai de bine – pt cei vii : mai avem timp !

 26. Django says:

  @Flagg, cam astea cred eu că sunt motivele:

  1) Bivo se ocupa și de acumularea de putere magică, nu doar de asane (pe care chiar le practica, nu ca acum), ceea ce îl făcea charismatic.
  2) Bivo a introdus componenta sexuală, care în magie e „vinculum vinculorum”.
  3) În comunism să faci yoga era disidență și disidenții făceau parte din același grup.
  4) Gașca era tânără, deci naivă.
  5) Gașca făcea yoga, yoga producea stări, stările erau asociate cu Bivo.
  6) Bivo le vorbea de iubire, de sex și de Dumnezeu (iar astea trei componente produc niște legături magice extreme de puternice).

  Imho. 🙂

 27. Django says:

  Gândește-te și la mișcarea hippie și la ce succes au avut gurușii în SUA, guruși care nici măcar nu le vorbeau de sex, ci doar de yoga, meditații și Dumnezeu. Cei care au introdus și sexul, cum ar fi Osho, au avut o creștere exponențială a profiturilor (materiale și sexuale).

 28. EL TORO says:

  Perfect spus , mereu in favoarea scolii . Asa fac ei mereu si asa vor face si de aici inainte ptr ca firma este importanta nu oamenii . Suferea si ala de sefie si a fost superplin de aere de mare conducator . Mereu e la fel , nici unul nu ajunge prin el insusi MARE ci este cocotat direct in virf .Dupa aia proastele se dau in vint dupa gagiu si gagiul pe linga ca ii merge din ce in ce mai bine cu material incepe sa faca si nazuri la catele , de unde inainte abia avea una ,acum le triaza . Asta e tiparul sefului misan ,fie el instructor ,conducator de MVA ,de tipografie ,de ortografie samd . La proaste e acelasi tipar -se bulucesc spre sefi doar doar sa simta ceva iar daca pina atunci erau intr-o relatie cit de cit de Doamne ajuta , se duce de ripa ptr ca nepotii cu care sint, deja nu mai sint valabili . Cind safu se satura de proasta ptr ca au mai venit la el vreo 20 , proasta incepe sa cugete despre fosta ei relatie , daca se intimpla asa citeodata ! Sinergicus a punctat cel mai exact , fara rautate , pur obiectiv . Desi nu am avut de-a face cu el , l-am vazut pe RL si avea aerul ala de vip din plin si nici nu-si dadea seama . Putini au fost sau sint normali la MISA , firesti ,ei insisi , fara aere de vip . Majoritatea sint niste tarani , taranci care nu se pot abtine sa nu umble cu nasu pe sus cind li se pune o macaroana pe umar . Odihneasca-se in pace .

 29. EL TORO says:

  Le numesc catele ptr ca cele mai multe asa se comporta psihologic .Sint putine femei care au avut coaie ca sa zic asa si sa se tina pe pozitie cind a fost vorba-vrajeala sa stea capre . Alea au avut suficienta minte si verticalitate , dar probabil ca se pot numara pe degete .

 30. EL TORO says:

  @MR .Ce nu iei in considerare este faptul ca nu e deloc greu sa faci lucrurile sa mearga cind esti cocotat direct in virf si cei pe care ii ai la dispozitie sint obligati sa faca ce le spui , nu ptr ca TU ESTI cineva ,ci ptr ca in spatele tau este adevaratul comandant , adevarata autoritate de necontestat . Daca ar fi ridicat singur ceva din nimic atunci da , dar asa in situatia data nu este ceva maret . Cred ca este o diferenta uriasa intre a fi pus direct in virf de catre autoritatea suprema si a aparea tu de nicaieri si singur sa duci corabia la mal numai prin puterea ta . Asta nu-l face sfint , mai ales ca nu ai zis nimic de viata extrasportiva pe care a dus-o . Sau aia nu a existat ? Nu a fost tot a lui ?

 31. Flagg says:

  @Django
  1) Din cate tin minte, Bivo n-a fost chiar singurul care a incercat sa abordeze si domeniul erotic inainte sau imediat dupa Revolutie(Alexandru Dobos publicase si el o carte despre “Tantra Yoga” la putin timp dupa Rascoala, daca nu ma insel).
  2) Osho nu si-a datorat succesul doar introducerii sexului in ecuatie. Pe el il mai si ducea capul si avea si talent la scris. Si pe langa el au mai existat in Occident si alti pseudo-gurusi “tantrici” care n-au reusit nici pe departe sa aiba succesul lui(de altfel si pseudo-gurusii care au evitat practicile sexuale nu au avut toti cam acelasi grad de succes).
  3) Partea aia cu acumularea de putere ma intriga intr-adevar si pe mine de ceva timp incoace. 🙂 Unele chestii par intr-adevar sa functioneze intr-o oarecare masura, chiar daca poate nu chiar asa cum le descrie traditia ca ar trebui sa functioneze(cunosc pe cineva care nu prea le are cu fizica si care are niste “teorii” cam rudimentare si abramburite apropo de ceea ce face sa functioneze, si cum, motorul unei masini, dar cu toate astea pentru nevoile lui de aplicatii practice “teoriile” respective par sa functioneze, oricat de ciudata ar parea ideea asta 🙂 ).

 32. EL TORO says:

  Poate cei din MISA vor enumera si fazele nesimtite pe care le facea baiatul ,cu indemnul -asa nu faceti . Poate cei din MISA vor face la 24 de ani , o imagine a sefului misan . Asta ar putea s-o faca ROBY LEONTESCU ,cel mai glumet baietas , asa cu sinceritate si fara perdea . Sa o spuna direct , sa nu o mai de-a in vrajeli prin caietele de vacanta cu umorul lui de utecist model .

 33. Flagg says:

  @EL TORO si altii
  Totusi, RL de-abia a murit de foarte curand. Poate ar fi necesar un oarecare grad de retinere in ce priveste comentariile la adresa lui, macar pana este ingropat? N-avem de unde sa stim cine mai citeste ce se scrie pe aici(ex. rude sau prieteni de-ai decedatului..).
  O sa tot fie timp dupa aia sa il criticati, daca tot aveti chef de asta(si omul oricum nu se mai poate apara, dar asta e alta problema).

 34. Deria says:

  Vedeti sa nu se ajunga ca la Radio Erevan, “nu i s-a dat, ci i s-a luat, si nu era o masina, ci o bicicleta”.

 35. EL TORO says:

  Acu , nu am nimica cu sefu , da RL s-a afirmat cind a luat-o pe aia de nevasta si sa dat tovarasu ei . A fost generos cu sefu si a fost recom-pensat . Ca mascul alfa cu cele mai mari coaie din grup SEFU trebuia sa isi ia singur raspunderea si nu sa accepte sa i-o ia altul , asta asa din principiu . Ca a acceptat constient sa ii ia altul gherla din spinare ,asta e clar . Nimeni nu poate fi atit de cretin incit sa mai creada ca sefu nu a stiu ce face . Vorbind de principii si de verticalitate barbateasca, spirituala sau cum i-o mai zice, sefu tre sa fie exemplu suprem ptr turma de pisoi . RL a fost recompensat ptr gestul lui . Frumos gestul lui , dar ce mesaj a transmis sefu prin acea acceptare ? Nici RAHAN nu accepta asta ,ala avea cu adevarat coaie . Sefu nu a avut coaie atunci , ptr mine asta e clar . Concluzia RAHAN -SEFU ,1-0.

 36. Ramo says:

  “Totusi, RL de-abia a murit de foarte curand. Poate ar fi necesar un oarecare grad de retinere in ce priveste comentariile la adresa lui, macar pana este ingropat?”

  Foarte corect. Ce daca aduna banii de la curve pt proxenet? Ce daca acoperea pedofili? Putin respect, ce mama dracu’ !?!

 37. EL TORO says:

  @Flagg . Am zis-o ,odihneasca-se in pace . Nu am nimic impotriva lui .

 38. Django says:

  @Flagg, Bivo era intelectual în comparație cu Alexandru Doboș. Nu avea lanț de meltean la gât. :)))

  Iar Osho predase filosofie la universitate. Tinerii atrași de guruși au și ei pretenții. Nu se lasă păcăliți chiar de oricine.

 39. EL TORO says:

  A fost recompensat ptr ca a luat gherla aia in dreptul lui a luat-o pe aia de nevasta si a dat-o ca era cu el si numai cu el . A fost un gest frumos , dar oare sefu ce mesaj a transmis cind a acceptat ca altu sa ii ia gherla din dreptul lui . De obicei nu vroia sa imparta femeile cu nimeni ,dar asta a fost singurul caz cind si-a calcat pe inima . Ca sef care are cele mai mari coaie din grup ,din univers sa de unde vrei tu ,trebuia sa le arate . Nici RAHAN nu acepta asa ceva , ptr ca avea cu adevarat coaie . Concluzia , 1-0 ptr RAHAN . Ca sef , dincolo de importanta misiunii spirituale planetare care trebuia sa continue , totusi gestul de a se fofila nebarbateste dupa ce a iubit-o pe femeia aia intens , cred ca nu da bine la biografie . Asta asa ca barbat , nu ptr imagine . RL a vazut portita afirmarii in faza aia . Dupa aia ,odata vazut sharif a fost el insusi , adica jupin cu insigna printre catele . Trebuie vazut in adevarata lumina nu in ce pare ca a fost .

 40. eliberatu says:

  @Flagg,

  spui prostii: “Osho nu si-a datorat succesul doar introducerii sexului in ecuatie. Pe el il mai si ducea capul si avea si talent la scris”

  Osho nu a scris nici o carte. Toate cartile aparute sub semnatura lui sunt transcrieri ale speach-urilor lui tinute cu diverse ocazii.

 41. EL TORO says:

  @Flagg . Nu vezi ca nimeni nu isi da singur arama pe fata cit traieste ? Daca ar fi barbati , ar recunoaste ca gresesc , unde gresesc urit , dar nimeni nu o face de bunavoie . Trebuie sa vina unul sau altul sa mai spuna cite o faza ,ca sa il vedem in adevarata lumina pe om ,nu numai dintr-o parte .

 42. Django says:

  [Partea aia cu acumularea de putere ma intriga intr-adevar si pe mine de ceva timp incoace]

  Nu știu nici eu, @Flagg. Culianu sau Jung ar fi putut explica mai bine.

  Mă gândesc dacă faptul că Bivo lega pozele fetelor cu ață roșie avea efecte sau nu.

 43. Deria says:

  O asemenea actiune nu are efecte de una singura. Adica daca eu ma apuc si leg poza sotului cu o ata rosie – fie ea si cropped, fiti sigur ca n-o sa cada pe trepte in drum spre serviciu, distras fiind de gandul la mine. 😛

 44. Django says:

  @Deria, detaliază, te rog.

 45. george says:

  Draga M.R.
  Noi cei de la MISA ne-am bucura enorm, daca atunci cand mai moare unul dintre noi din orice cauza,ai a avea compasiune fata de noi si nu ne-ai scrie necrologul.

 46. Mirela says:

  Remus era un baiat bun, l-am cunoscut bine si de pe vremea cand era in an mic de Yoga, pana relativ recent. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l lumineze ‘dincolo’.
  Cat despre Grieg, lucrurile sunt simple: era(la trecut) foarte bun in pat. Putea sa induca in tipa , in cateva secunde o stare de orgasm la care un individ normal ar fi trebuit sa munceasca o ora doua trei si femeia tot nu ar fi simtit mare lucru…Asta e adevarul gol golut, iar tipele care merg din nou si din nou la el stiu asta foarte bine . Nu sunt naive, proaste, usor de aburit etc. Stiu surprinzator de bine ce vor. Nu o sa-ti spuna ca tu esti ‘subtire’ in pat si prestezi slabutz, dar o sa stii asta cand te lasa cu ochii in soare si “zboara” la o noua initiere…Punct. Tin minte ca o data l-am intrebat cum reuseste sa faca chestia asta ca sa le soptesc secretul si altora 🙂 Mi-a raspuns ‘Il pun pe Shiva in varful lingamului meu. Fac totul cu mintea, inainte sa-mi folosesc corpul”. Comentati de zor! 🙂

 47. MR says:

  Mai draga George,
  Pe voi v-ar bucura enorm daca n-as mai scrie deloc, daca as disparea de pe fata pamantului. Insa, cum nu va pot oferi aceasta bucurie enorma, caci – spre disperarea dusmanilor mei, ma incapatanez sa o duc bine-mersi in continuare, va pot oferi bucurii mai mici, banale. Cum ar fi, bomboanele de la Bucuria 🙂 Si eventual, pe colivă

 48. Saso says:

  @ Mirela
  Iti place sa te dai cunoscatoare. Eu in timpul cat am predat, am avut discutii cu fete care nu au simtit nimic si chiar au spus ca e libidinos (unele cu rusine ca nu recunosc starile “spirituale”). Am discutat si cu fete care au spus ca e normal…. deci parerile sunt impartite. Mai cunosc instructori care au avut cursante povestind oarecum aceleasi situatii.

  Iar aia cu Shiva in varful pulii si mintea lu’ Bivo…. e cam abureala.

  Sa ne spuna cum ascunde milioanele de €… sa ne spuna cum le abureste pe fraiere sa danseze prin baruri si sa se prostitueze pentru a-i oferi lui banii…. sau de ce se ascunde ca un vira…. ca sa tea cu frigiderul gol?

 49. Mirela says:

  de acord Saso, eu sincer stiu tipe care mergeau la el chitite sa traiasca o stare “tare”. Adica, desi erau constiente ca omul e urat si paros, erau convinse ca merita sacrificiul pe considerentul ca el, fiind eliberat, te putea cadorisi pe loc cu o stare de samadhi sau ceva revelatii pe care omul tau de acasa nu putea sa ti le “livreze” (ca noa, nu e eliberat)…dar ai dreptate, stiu si de fete terorizate si care totusi continuau sa mearga la el, culmea, pe acelasi considerent…sau ca sa nu dea rau sau sa fie considerate un fel de paria, etc etc. DAR am cunoscut si tipe care erau TOPITE dupa el. Strict erotic, inebunite.Am vazut o faza o data cu o tipa care bubuia cu picioarele in usa lui urland sa-i dea drumul si sa-i rezolve problema. Faza la care omul a iesit si i-a aruncat cu un pahar de apa in fata. Nu intentionez sa ma dau cunoscatoare, am parasit circul asta de mult timp,e fumata treaba. Am asistat si eu ca tot exyoagheshul la diverse scene interesante pe vremuri… nu stiu cu barurile mai nou dar inainte stii si tu ca toate fetele care prestau in japonia etc chiar credeau ca banii donati merg in ashramuri, la bietii baieti care bagau constructii etc. Doamne feri sa sugerezi ca lucrurile ar putea sta altfel, era blasfemie curata… Ce sa spun, in final fiecare alege si face ce-l taie capul. Si noi credeam ca tot ce zboara se mananca acu vreo 20 de ani si eram convinsi ca suntem norocosii care au dat peste o cale spirituala autentica si un maestru bazat. Mi-a luat ani de zile sa ma dezmeticesc. Bafta in toate!

 50. Django says:

  Deci sunt tipe innebunite dupa sula gregoriana si tipe care nu simt mai nimic. Alea care nu simt nimic de ce nu simt nimic, ca e aceeasi sula? Sa fie in mare parte mintea fetelor de vina? :))

  Cunosc si eu cateva initiate. Una a spus ca prima data i-a placut. Apoi, nimic. N-a mai fost. Alta a spus exact acelasi lucru, ca prima data i-a placut, apoi, nimic. Ea s-a mai dus, desi nu-i placea.

  De ce le-a placut doar prima data? Sa fie “wishful thinking”?

  Alta a spus ca fost o singura data si a fost oripilata: mi-a spus ca avea aura de infractor, nu de eliberat. N-a mai fost si s-a si lasat de secta.

  Alta se dadea incantata, dar ea era cu interesul: voia sa fie sefa la grupul de shakti, instructoare si alte imbecilitati.

  Orgasmul e prima data in minte. Apoi urmeaza restul: marimea, grosimea. Daca esti spalata pe creier ca te culci cu Dumnezeu, mintea creeaza orgasme dumnezeiesti. Daca accepti realitatea, atunci simti exact ce trebuie sa simti. Si poate ca esti mai aproape de Dumnezeu astfel.

 51. Ramo says:

  Mirela: “Grieg era(la trecut) foarte bun in pat”.

  De ce nu mai e ?

 52. Flagg says:

  @eliberatu
  Osho nu a scris nici o carte. Toate cartile aparute sub semnatura lui sunt transcrieri ale speach-urilor lui tinute cu diverse ocazii.

  Chiar si asa, Osho a dat dovada de niste calitati intelectuale care le-au cam lipsit unora dintre concurentii sai. 🙂

 53. justitiarul says:

  GB-ul este un fel de Bruce Willis pe pastile naturiste, care isi traieste propriul film. Filmul lui se numeste Armata celor 12 mii de maimute care i-au trecut prin pat si apoi au fost trimise sa lupte cu societatea cea ne-spirituala pentru gloria gurului si a scolii de yoga. In timp ce maimutele muncesc, eroul sta pitit in buncar, pentru ca aerul societatii a devenit irespirabil, penal de toxic pentru el. Insa pentru a repara greselile trecutului si pentru a identifica maimuta dezastrului, de la care i se trag toate belelele, trimite legiuni de avocati sa repare greseala – pentru binele umanitatii, desigur. Misto film. Ar merita facut. Se ofera domnul Adamescu !?

 54. miha says:

  pitiponceala e in floare la misa. starile spirituale au devenit o marfa ieftina pe care o obtii prin prostitutie. fetele astea chiar red ca ceea ce traiesc e extaz spiritual. eu nu zic ca nu o fi extaz, cand o fi, dar misanii nu vad mai sus de swadistana, si pe aia prin zonele ei obscure. totul e raportat la sex. uitati-va cum arata o fata de acolo: neingrijita si cu mintea in ceata, gata sa se vanda ptr putina atentie, putina (falsa) iubire, putina mancare, un acoperis deasupra capului, un fals statut (ce mare branza e sa fi cineva in misa?)….. prostitutie sub toate aspectele.

 55. Flagg says:

  Ce s-a intamplat cu ceilalti doi implicati in accident?

 56. ashramist forever says:

  In tabara de la Hercu, umbla vorba pornita de la Costica Cojocaru, ca vinovat de accident fost cel cu duba, care i-a lovit din spate, incercand sa ii depaseasca. La viteza de 140 km la ora, s-au rostogolit cu masina aproape 500 de metri pe sosea. Se pare ca Teo Pop venise cu avionul la GB cu cateva zile inainte si hotarasera sa se intoarca cu Remus cu masina, pentru tabara. Aveau la ei si inregistrarile pregatite de GB pentru vizionare in tabara. Probabil ca a fost karma celor din tabara sa nu poata vedea materialele trimise de GB, iar blocajul karmic s-a manifestat acolo unde a fost posibil. Accidentul s-a produs pe tejas in tejas, la 13.45 ora locala de la locul accidentului.

 57. Deria says:

  Cred ca s-au intors in tara, nu?

 58. Deria says:

  De ce sa se intoarca, ashramistule? Asta este inca o informatie contradictorie.

 59. Deria says:

  Cine anume v-a transmis voua aceste informatii?

 60. Deria says:

  Teo Pop venise cu avionul la GB? Unde, in Franta sau in Suedia? Si asta ar insemna ca Teo Pop nu a plecat impreuna cu ei din tara. Ia vezi sa nu va abureasca astia, ca sa nu stiti voi ce fac unii cursanti mai speciali.

 61. Deria says:

  Si daca se intorceau, de unde se intorceau, Remus si Mihai? Unde fusesera pana atunci, pana sa il preia pe Teo?

 62. Deria says:

  @Django

  Prefer sa nu discut aici despre ce m-ai intrebat. Daca vrei, da-mi un mail sau un PM pe exmisa, n-am mai intrat de ceva vreme acolo, am facut-o acum, ca am citit de accident. Nici on-topic nu e discutia aia.

  @Flagg

  De ce te-ai mirat asa? Daca stii tu, zi-mi pe mail.

 63. enya says:

  Mihai Comanescu este cumva sotul Cristinei Comanescu din clipul asta?
  http://www.youtube.com/watch?v=cC_c62Hcw7k

 64. RAM says:

  @Ashramist: Ce? Si GB nu mai are nicio copie a materialelor trimise pentru tabara? Grea Karma 🙂
  Nu stiu cine il crede. Intrebarea este: GB se da troglodit sau chiar este? El nu poate trimite nimic pe net iar oamenii lui nu pot cripta un amarat de fisier. Toate trebuiesc trimise cu masina in tara ca sa nu cumva sa le intercepteze masonii. Cat de tampit trebuie sa fii ca sa crezi asa ceva?
  Dar GB cand face cancerul ala promis? ca tot preia si tot preia… dar nu preia ca uite, preiau astia “nevinovati”…

 65. Ali Baba says:

  ashramist forever , a fost karma lor , nu a celor din tabara ; existau 10000 de moduri de a nu ajunge materialele la ei . Deci KARMA LOR ! Rezultatul actiunilor de denigrare si ponegrire a tuturor celor care aveau alte opinii decat ale lor .

 66. Gicu Dan says:

  @ ashramist forever
  Ce primitive! Nu inteleg de ce in epoca Internetului au nevoie sa trimita conferintele inregistrate prin oameni de incredere. Sa faca videochat pe Internet vad ca-i duce mintea, dar sa puna conferintele criptate pe un server de download se pare ca nu. Ma mir ca nu le trimite prin stafete de virasi maratonisti care sa alerge pe autostrazile Europei.

 67. Flagg says:

  De fapt ideea in sine de a evita transmiterea unor informatii prin mijloace electronice si difuzarea lor in schimb printr-un sistem de curieri nu e chiar atat de proasta si primitiva cum pare la prima vedere. Numai ca un astfel de sistem si-ar avea utilitatea reala atunci cand ar fi vorba de informatii mai de natura administrativa(informatii legate de finantele miscarii, de schimbari sau promovari de sefi etc.) ce sunt destinate sa ajunga la un numar mic de destinatari si au un oarecare caracter “sensibil”(in caz contrar unii internauti mai bagareti, cu sau fara ochi albastri, dupa caz, pot intercepta cam orice misca pe net si nu poti sti niciodata cu siguranta ce pot ei decripta si ce nu).
  Iar lucrurile astea sunt valabile si la modul general, in cazul oricarei grupari din zilele noastre care ar vrea sa pastreze o oarecare “discretie” in ce priveste treburile ei interne, nu doar in cazul particular al “cursului”.

  Dar materialele destinate prezentarii in fata masei mari de cursanti nu cred ca ar avea de ce sa fie transmise pe calea asta. Timpul a demonstrat in mod repetat ca materialele prezentate in felul asta au “transpirat” mai devreme sau mai tarziu, integral sau doar in parte, pe exmisa sau in alte parti. Ar fi un efort inutil dupa parerea mea.

 68. sinergicus says:

  MAre necunoscuta e si mintea femeilor….cred ca faza cu orgasmele puternice tine in mare masura de mintea femeilor ;daca femeia este trezita erotic si plus mai proiecteaza asupra partenerului o stare de transfigurare sau inchipuire mai degraba ca el e shiva ,dumnezeu manifestat etc la care se adauga si o oarecare pricepere din partea lui,succesul este asigurat … trebuie sa recunoastem ca bivolaru se pricepea la asta ; avea un control destul de bun al energiilor sexuale manifestind o doza mare de continenta ( care se stie ca nu era 100% ) si energie erotica peste medie… plus ca era,este dotat ….

  Si sint convins ca mai erau si alti barbati cu care femeile de la curs aveau trairi deosebite….faptul ca femeile care mergeau la bivolaru nu intilnisera alti barbati care sa le satisfaca cum o facea bivo asta nu inseamna ca nu existau….pur si simplu nu le-a fost dat sa ii intilneasca .
  Am cunoscut si eu femei pe care le tineam in brate , le mingiiam putin si deja aveau orgasm….

 69. Django says:

  [Probabil ca a fost karma celor din tabara]

  Karmă bună. Au scăpat de ascultat imbecilitățile gregoriene. :))

 70. Django says:

  [trebuie sa recunoastem ca bivolaru se pricepea la asta]

  Sigur. E și normal. Felicitări lui Gregorian pentru asta. Și șuturi în cur pentru rest. Next.

 71. Ramo says:

  Dovada ca Dumnezeu exista 😀

 72. Deria says:

  @ashramistu’

  Se pare că Teodor Pop, Mihai Comănescu și Remus Dumitru Lomoș se îndreptau spre Elveția.

  Deci se duceau, nu veneau.

 73. George says:

  Mergeau la o conferinta in legatura cu MLM ul cu Moringa pe care il promoveaza Teo si Mihai Stoian spre imbogatire a lor evident pt ca ei sunt la virf deci au plecat pentru businessul lui Teo si Stoian… bien ei chipurile zic ca o sa se imbogatesaca toti yoghinii si faceau mare tamtam sa intre yoghinii dar cine cunosate mlm urile stiu restul sunt doar pioni ai caror bani ajung al cei de la virf…

 74. morningstar says:

  De ce nu-l intrebati chiar pe Gregorian Bivolaru cum e cu accidentul asta si cu moartea lui Remus?

 75. mac gregor says:

  Am vazut mai demult un film despre un sexolog japonez destul de celebru dealtfel, care demonstra ca femeile pot avea orgasm fara sa le atingi. Tinea numai mana deasupra zonei. Din pacate, retinerea numelor japoneze nu e punctul meu forte, asa ca nu am reusit sa il gasesc pe net.

  Desigur, spilul era ca femeia sa vrea sa aiba orgasm in felul asta.

 76. GABI says:

  IL DOARE IN PPPPPPPPPPPPPPP….. PE BIVO DE IEI

 77. SORIN says:

  Si marea problema este ca, odata ce crezi in acest fel, nu mai faci nici un efort pentru a obtine vreo dovada care sa-ti confirme sau sa-ti infirme credinta. Tu doar crezi, dar te comporti ca si cum ai fi obtinut deja dovada respectiva – si in asta consta prostia !!! i greseala asta nu se limiteaza in nici un caz la domeniul credintei, cam toti oamenii o comit zi de zi, in cazuri dintre cele mai diverse. De exemplu, noi CREDEM ca BIVOLARU ne vrea binele, de parca AM STI exact ce gandeste jegosu, asa ca mergem si ii laudam, apoi ne-o luam in barba, ca de fiecare data…Si exemplele sunt nenumarate… Numitorul comun al tuturor acestor cazuri este ca noi investim energie, timp si bani in lucruri despre care CREDEM ca sunt adevarate, fara a avea dovezi de netagaduit in privinta acelor lucruri. Acum, mai exista si intuitia… da, cine o are si se poate baza pe ea din proprie experienta poate ca nu greseste, dar in rest…cei care cred ca prostii dar se comporta ca unii care STIU sunt nenumarati.Sau, mai exista si metoda inselatoriei directe, aplicata de BIVOLARU. Dar, pentru un om destept, singurul lucru pe care il dovedeste existenta unei biserici sau moschei este faptul ca au existat oamenii care au construit-o. Atat! De crezut poti sa crezi cat vrei, in orice, atata timp cat stii ca, credinta ta este doar o credinta si nu e ceva absolut sigur. Asta te fereste de greseli si de fundamentalism – adica, de prostie.Cei care doar cred in ceva, dar se comporta ca si cum ar fi siguri de acel ceva, sunt cel mai usor de manipulat, pentru ca ei NU CER DOVEZI DIRECTE. Lor le ajunge “crezutul”, mai ales daca acest “crezut” ii face sa se simta bine sau le da o oarecare placere si siguranta (falsa siguranta, dealtfel). Si, dupa cum trebuie sa va fi dat deja seama, majoritatea oamenilor de astazi se incadreaza la categoria “prosti” dupa acest criteriu, indiferent cat de culti sunt ei de fel. Caci dimensiunile manipularii in ziua de azi sunt gigantice mai ales la MISA– si nu ar fi ajuns BIVOLARU ASA daca oamenii nu ar crede tot felul de prostii A LUI BIVO, transmise si de la o generatie la alta, dar s-ar comporta ca si cum aceste prostii ar fi adevarul adevarat. Si acesti oameni se cred destepti, desi sunt prosti – si se mai si supara imediat daca ii numesti astfel. Acesta e semnul cel mai sigur ca un om e chiar prost: daca se supara pe tine cand ii spui ca e prost. Un om cu adevarat destept are indoieli inclusiv despre sine insusi si e dispus mereu sa se perfectioneze, asa ca nu se va supara cand il faci prost – eventual se va apara, dar nu se va supara.

 78. angela says:

  pop e ala de ne umplea de produse coty expirate. cam asta e imaginea respectului fata de cursantul misan. in plus a urcat pe scara ierarhica misa cu ajutorul a tone de produse expirate. plini de bani si de dispret fata de cursantul onest si increzator (a se citi credul). nu incercati sa ma combateti, am fost unul dintre ei.

 79. MR says:

  Mercedesul argintiu cu care au avut accidentul apartinea lui Teo Pop.

 80. suleyman misanul says:

  stiam ca teo asta avea q7 sau x5 dar mosu cocosu I a sugerat sa si schimbe masina .daca erau in x5 sau q7 nu murea remus

 81. Django says:

  [spre imbogatire a lor evident pt ca ei sunt la virf]

  Și care e partea gurului? Că doar el îi susține din subtil. :))

 82. Ali Baba says:

  Si totusi pacat de acest baiat , insa am vazut actiunile pe care le faceau la Mahavira ananda si nu toate erau in ordine . Iar MISA de o buna vreme (vreo 10 ani sa zicem ) nu reuseste decat sa isi atraga belele peste belele de parca asta ar vrea .

 83. eliberatu says:

  @Ali Baba,

  la ce actiuni pe care le faceau la Mahavira Ananda te referi?

 84. Ali Baba says:

  Pai din cat am inteles se cam bagau la greu meditatii de “linistire” si retrageri a charismei a denigratorilor , iar denigrator inseamna inclusiv acela care indrazneste sa aibe alta parere .

 85. ashramist forever says:

  Incepe lumea sa isi puna intrebari. Se stie ca Teo si Remus se vedeau cel putin o data la cateva luni cu GB. Daca Grieg detine maiestria in swara yoga, cum de nu i-a avertizat !? In cursurile cu swara scrie ca un maestru swarayoghin poate percepe cu 6 luni inaintea momentului mortii unei persoane, semnele prevestitoare ale mortii.

 86. Ali Baba says:

  Ca sa ii poata avertiza trebuia sa isi puna problema. Ca informatia nu vine asa din senin. Si cine isi punea problema daca va muri un om la 40 de ani ?! Iar “copiii” din ashramuri trebuia sa isi puna problema cu svara din momentul in care “le maitre” a fost prins cu peruca de cucoana in cap .

 87. maria says:

  Dumnezeu trimite atitea semne celor care inca mai cred in GB ca acesta nu e decit un farsor incit trebuie sa ai o karma de prostie demna de toata mila daca inca mai vad in el eliberat,clarvazator,etc…tin sa reamintesc referitor la “clarviziunea”lui GB faptul ca a spus (a si scris intr-un bilet aceste lucruri)despre un japonez ca este un spirit superevoluat,supramental..etc cind una din fete i-a aratat poza acestuia.Japonezul care nu il cunostea pe GB cind a auzit ce a spus despre el si ce sfaturi i-a dat, i-a spus fetei respective doar ca GB nu e decit ori profitor ori nebun si despre Misa ca nu este decit o secta.

 88. Flagg says:

  @Ali Baba
  Pai din cat am inteles se cam bagau la greu meditatii de “linistire” si retrageri a charismei a denigratorilor

  Esti al nu stiu catelea care afirma chestia asta dar care, din pacate, nu da si date concrete privind tehnicile folosite (cica) de “vira-si”(mantre, yantre, eventual alte “ingrediente”).
  Tu personal nu cunosti astfel de detalii sau cunosti dar ai retineri personale in a le “divulga”?

  Pentru mine personal situatia incepe sa devina destul de “frustranta” pentru ca sunt oricum ceva mai curios din fire decat majoritatea. 😀 Dar mai sunt pe aici si oameni care cred in efectele unor anumite tipuri de actiuni si ar dori sa stie de ce anume trebuie, si cum, sa se apere daca pana la urma chiar ar fi cazul de asa ceva. You owe them, bro, if you know but you’re reluctant to tell! 🙂

 89. Flagg says:

  @RAM
  Ti-am adresat si tie o rugaminte in alta parte.

 90. Ali Baba says:

  Flagg
  pai nu iti ramane decat sa mergi la grupul respectiv si sa vezi singur . Nu te gandi ca cine stie ce tehnici ultra , mega. Chiar si o simpla meditatie de “contracarare” a lui X si lui Y care chipurile ar fi impotriva maestrului iti poate da un soc de retur destul de puternic . Vezi balacareala data lui Claudiu pe site-ul misa , la fel cu Mihai Rapcea , niste actiuni total aiurea care nu fac decat sa atraga in consecinta numai lucruri naspa ptr miscare.

 91. Ali Baba says:

  @Flagg Nu am fost la grupul respectiv ca sa iti pot da detalii exacte .Mi s-a parut pierdere de vreme si multa vrajeala.

 92. Flagg says:

  @Ali Baba
  Nu cred ca m-ai inteles. Nu ma intereseaza in primul rand povestea asta cu socul in retur(daca ar fi reala, atunci e fix treaba celor care o patesc – ei au facut prostii, ei platesc mai tarziu pretul, e treaba lor).

  Sa-ti dau un exemplu ipotetic, ca sa intelegi cam ce ma intereseaza. Prin texte gen “Yantra Chintamani” exista si o serie de yantre dedicate uneia dintre cele sase tipuri de actiuni magice tantrice clasice, vidveshana(dezbinarea inamicilor). Daca, ipotetic vorbind, cineva ar fi folosit asa ceva, asta ar fi o coincidenta interesanta cu starea de dezbinare care face ravagii prin anumite locuri de cativa ani incoace(plus, ca bonus, unul cu avatar de insecta ar fi in teorie o tinta ideala pentru “vincule”, el fiind veriga cea mai slaba si vulnerabila a lantului in anumite privinte 😛 ). Iar ca sa poti incerca sa dezlegi ceva, mai intai trebuie sa stii bine ce a fost legat si cum a fost facut “nodul”. 🙂

  Cum mama naibii atatia(RAM, MR si mai multi anii) declara in mod repetat cum ca cica au auzit de tot felul de meditatii speciale derulate de-a lungul anilor, dar nici unul dintre ei nu e in stare sa dea si detalii concrete despre tehnicile folosite? Asta, presupunand, bineinteles, ca ceea ce tot afirma ei nu sunt pur si simplu vrajeli de adormit copiii(asta ca motivatie in plus sa caute raspunsuri, daca tin la credibilitatea lor pe mai departe 😛 ). 🙂

 93. SORIN says:

  IL DOARE IN P… SI NICI ACOLO PE BIVO DE VOI…. ASTA TREBUIE ASASINAT

 94. Flagg says:

  @SORIN
  Prietene, ia-o mai usor! Nu e bine si nici sanatos sa doresti moartea cuiva, indiferent cine ar fi acela.

 95. Ramo says:

  Flagg

  Curiozitatea asta a ta despre yantre arata ca tu chiar crezi in bullshiturile astea si nu te-ai “absorbit” in yantra doar din respect pt Remus.

  Asa ca mai interesana decat retragerea carismei e subzistenta prostiei si credulitatii in (fosti) misani la varste apropiate de 40 de ani cand maturizarea mintala ar fi trebuit sa fie deja atinsa 😉

 96. Ramo says:

  Erata: interesanta in loc de interesana

 97. Ali Baba says:

  Ma gandeam ca sunteti mai inteligenti pe aici dar sunteti prosti de bubuiti multi dintre voi . Nu prea ai cu cine discuta .

 98. Saso says:

  @ suleyman misanul
  mosul are niste idei fixe. Este destul de predictibil.
  Cam tuturor misanilor le recomada ceva, chiar daca nu stia despre ce vorbeste.
  Lui Cristian Boeresscu i-a recomandat la fel, sa-si ia mercedes, el avea un trabant la vremea aia. Mosul i-a zis ca mercedesul este ce-a mai sigura masina…. dar cei ce se pricep, situ ca e doar partial adevarat. E mai sigura ca trabantul, dar nu ce-a mai sigura.

  Tot asa s-a jucat si cu viata cursantilor ce sufereau de cancer… le recomanda ceva… si acum stim cu totii ca a gresit.

  Singura supravietuitoare este daneza aia care foloseste ulei de canabis, dar… conform calculului probabilitatilor, dupa atatea esecuri (oameni morti) era cam greu sa nu nimereasca si el una….

  Ar fi interesant sa se stranga recomandarile mosului in diferite domenii. Am putea vedea niste sabloane.

  Imi aduc aminte ca mai are si aia cu iubitii care sa nu locuiasca impreuna… ca se depolarizeaza si nu dureaza cuplul, rezultatul fiind ca misanii cu o relatie de cuplu mai stabila sunt o raritate. 🙂

 99. silviu says:

  stiu tipi care merg la grupul asta si care traiesc de azi pe maine, o duc prost cu banii si viata de familie (daca o au) ptr ca sunt ocupati pana peste cap sa-i faca meditatiile mosului (care are astfel la dispozitie o energie pe care sa o canalizeze el cum vrea, se pare ca e bun la asta). ia sefii lor se plimba in q7, sunt capi de mlm-uri, au la dispozitie atatea femei ca deja li se apleaca (femei cu demnitate de gaina care se inghesuie toate in jurul aceluias mascul care are putere, adica bani si o pozitie importanta intr-o organizatie discutabila), femei care nu accepta relatii cu barbati decenti doar ptr ca nu sunt cineva in organizatie, barbati care sunt incomparabili mai buni decat acesti mascarici cu pretenti. dupa cum sunt si barbati care nu accepta relatii cu femei daca au fost stampilate/validate cel putin de reprezentatul in teritoriu al marelui maestru. halal feminitate, halal barbatie. si dau lectii la altii. orbi care duc in prapastie alti orbi.

 100. Flagg says:

  @Ramo si Ali Baba
  E reconfortant sa stii ca tu esti cel destept si ceilalti sunt cei prosti, nu-i asa? 🙂
  Nimeni dintre noi nu e ferit de atractia superstitiilor(altfel n-am fi ajuns toti pe la “curs” candva). Si cand incepi sa cam epuizezi variantele de explicatii rationale ale unor evenimente, nu e greu sa “cazi” din nou in “plasa” superstitiilor. 🙂

  @Ramo
  Parca pe vremuri povesteai ca la putin timp dupa plecarea ta de la curs te-ai dus sa iti faca un preot nu stiu ce molifte si cu ocazia asta ai avut anumite experiente. Poate n-ar strica sa mai repeti experimentul inca odata, sa vezi ce iese de data asta. 🙂
  Asta asa, de curiozitate. Nu fac misto de tine si nici nu incerc sa te atac cumva scriind chestiile astea. Nu eu sunt inamicul tau, mai ales in cazul in care superstitiile alea ar manifesta macar o cat de mica coincidenta cu niste chestii pe care le tot afirma pe aici ba unul, ba altul.

 101. Ali Baba says:

  In concluzie sunteti mai prosti decat misanii care nu ies din cuvantul lui Bivo . Am crezut ca e ceva de capul vostru si ai cu cine discuta , dar de unde . Un amestec de ateism cu prostie si multe aberatii mentale si interpretari deampulea . sa fiti iubiti .

 102. Flagg says:

  @Ali Baba
  Fara insulte chiar nu se poate? 🙂

  @MR
  Cred ca ar trebui sa existe o limita, totusi. Iar amenintarile cu moartea, fie si ale neintentionate sa fie luate ad-literam(in cel mai bun caz posibil), parca trec destul de mult granita permisibilului, nu crezi? Mai ales ca unii de-abia asteapta un pretext din asta ca sa se dea iarasi victime.

 103. Flagg says:

  @Ali Baba
  Un amestec de ateism cu prostie si multe aberatii mentale si interpretari deampulea .

  Unde-i ateismul? 🙂

 104. Ali Baba says:

  @Flagg
  Cu ateismul nu ma refer la tine , la altii prin diverse postari .

 105. Ramo says:

  Flagg: “Parca pe vremuri povesteai ca la putin timp dupa plecarea ta de la curs te-ai dus sa iti faca un preot nu stiu ce molifte si cu ocazia asta ai avut anumite experiente”.

  N-a fost “la putin timp” si n-am “avut anumite experiente”. In schimb s-a rezolvat o anumita problema exact in acea perioada. Problema respectiva nu avea nimic “magic” (vraji, yantre, mantre, etc.), era absolut lumeasca. Iar momentul rezolvarii putea fi si pura concidenta, n-am exclus asta niciodata.

  Si apropo de superstitie, pe langa slujba, unul dintre sfaturile date de preot a fost sa port chilotii pe dos. Asta are exact atata valoare cat are “absorbtia ta in yantra, auzitul sunetului foarte clar si simtitul lucrarii celorlalti” 😉

  Flagg: “Nimeni dintre noi nu e ferit de atractia superstitiilor(altfel n-am fi ajuns toti pe la “curs” candva)”.

  Asa e, numai ca unii dintre noi am si plecat de la MISA, pe cand altii au plecat doar cu trupul, mintea ramanandu-le acolo, la aproximativ acelasi nivel de prostie/superstitie/credulitate. In cazul tau cu “efectele” yantrei&mantrei ai avut exact acelasi limbaj si nivel de pricepere ca pe vremea in care erai in MISA, puteam sa jur ca textul respectiv era scris de un papagal misan. Tu doar nu mai esti misan; oficial 😉

  Flagg: “Si cand incepi sa cam epuizezi variantele de explicatii rationale ale unor evenimente, nu e greu sa “cazi” din nou in “plasa” superstitiilor”.

  Acuma no offence da’ fiecare se epuizeaza dupa cat il duce mintea. Iar faptul ca tu ai recazut cam la acelasi nivel “intelectual” pe care-l aveai in MISA a fost remarcat de mai multa lume, in caz ca ti se pare ca sunt eu subiectiv. E amuzant contrastul alternantei intre ceasafurile “docte” si scuipatu-n sân la vederea pisicii negre (yantre & mantre & shit) 😀

 106. Flagg says:

  Mult timp n-am crezut in anumite lucruri. Dupa care au inceput sa se intample si chestii destul de ilogice, pe care nu mi le-am mai putut explica pur rational. Asa ca am inceput sa iau in calcul si posibilitatea existentei unor anumite lucruri aparent irationale(cel putin la prima vedere). Asta nu inseamna insa ca am si inceput sa cred complet in ele(le acord doar un anumit grad de probabilitate sa fie reale care e mai departe si de cel de 50%, nu doar de cel de 100%). 🙂 Le iau insa in calcul in lista de explicatii alternative, lista pe care o incep de regula cu explicatii pur rationale si profane.

  Dar contradictii mai mari eu vad in schimb la altii care ba o dau cu socul in retur cand e vorba de anumite tipuri de meditatii si de patanii ale unora de pe la curs(boli, accidente etc.), ba se sucesc rapid si declara ca meditatiile alea sunt niste prostii fara nici un fel de efect(nu ma refer acum la Ali Baba, pentru ca in cazul lui n-am vazut inca exact ce crede el in amanunt, ci la altii care au abordat subiectul mai demult). 🙂 Ori nu prea poate exista soc in retur daca meditatiile alea n-au ceva efecte din cele dorite de cei care le pun in practica. 🙂
  Exista de fapt doua alternative demne de luat in consideratie:
  1) Meditatiile au efecte, caz in care se poate manifesta si faza aia cu socul in retur(prezenta efectelor e conditie necesara dar nu si suficienta).
  2) Meditatiile n-au efecte, sunt ceva inutil, caz in care nu apare nici socul in retur(n-are ce sa fie returnat 🙂 ).

  Am inceput intr-adevar de ceva vreme sa iau in calcul in mod serios ambele alternative atunci cand se discuta unele chestii, nu doar alternativa 2 cum faceam candva, dar nu le amestec si nu fac ciulama din ele(ca altii). 🙂 Daca am lasat cumva vreo impresie contrara inseamna doar ca nu m-am exprimat eu cum trebuie. 🙂

 107. Flagg says:

  Insa chiar si daca meditatiile alea n-ar putea avea vreun efect real, e foarte important de aflat ce obiectiv au(presupunand, bineinteles, mai intai ca respectivele practici chiar sunt aplicate in realitate si nu e vorba doar de zvonuri – de-aia tot cer confirmari cu informatii mai detaliate).
  Ipotetic, vorbind, daca chiar ar fi vorba de “vidveshana”, atunci ar exista posibilitatea si ca vreunul dintre meditatorii aia sa nu se multumeasca doar cu meditatia ci sa incerce sa cauzeze dezbinare si prin mijloace mai banale. De exemplu, tot ipotetic vorbind, prin inscriere pe anumite forumuri si intoxicare cu informatii false(asa poate as afla si eu o explicatie rezonabila pentru niste chestii care m-au lasat perplex pe vremuri – de exemplu convingerea ferma si de nezdruncinat a cuiva cum ca as fi fost un apropiat al unui anumit VIP de la curs, VIP cu care de fapt nici nu tin minte sa fi avut vreodata o discutie personala; singura explicatie mai plauzibila in cazul asta mi se pare varianta unei intoxicari voite, cum cred ca a fost si faza aia cu decapitarea).

 108. Django says:

  [unul dintre sfaturile date de preot a fost sa port chilotii pe dos]

  Mulți imbecili printre preoții ortodocși. :)))

 109. Ali Baba says:

  @flagg , n-ai nici o treaba cu subiectul “meditatie” , las-o moarta . Esti pe dinafara TOTAL.

 110. Django says:

  [Singura supravietuitoare este daneza aia care foloseste ulei de canabis]

  Sunt mai multe. La fel de adevărat e că sunt și multe persoane care au murit.

 111. Ali Baba says:

  @Flagg
  Chilotii sa ii porti pe dos , dar trasi peste cap .

 112. Django says:

  @Flagg, ceva care te-ar putea interesa:

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3336512/

  Vezi mandalele desenate de pacienții europeni ai lui Jung.

 113. Flagg says:

  @Ali Baba
  Cu ultimele tale replici imi aduci cumva aminte de cineva cunoscut, fan al metodei Silva, care era ferm convins cum ca in “starea alfa” ar fi imposibil sa pui in practici actiuni ostile la adresa cuiva, ci ar fi posibile doar eventuale actiuni de vindecare la distanta and stuff. 🙂 Dar era asa de convins de chestia respectiva doar pentru ca asa scrisese Jose Silva in cartile lui iar el personal nu incercase niciodata contrariul, ca sa verifice daca Silva avusese de fapt dreptate sau nu. 🙂

  De unde esti atat de sigur ca anumite lucruri nu functioneaza? 🙂 Ai incercat cumva si nu ti-a iesit(si chiar si asta n-ar fi de fapt de ajuns pentru a ajunge la o concluzie categorica) sau pur si simplu iei de bune niste idei preluate din alta parte? 🙂

  Personal nu sunt convins pe deplin ca lucrurile astea chiar functioneaza(n-am incercat niciodata in mod voluntar si sistematic sa verific asta prin tentativa de a-i face rau cuiva la modul serios in modul asta), asa ca n-am probe pentru nici un fel de concluzie categorica. Dar nu mai exclud din start posibilitatea, cum faceam altadata.

 114. RAM says:

  Ali Buba:”Ma gandeam ca sunteti mai inteligenti pe aici dar sunteti prosti de bubuiti multi dintre voi . Nu prea ai cu cine discuta.”
  Ia arata-ne cum esti tu destept si nu mai intri niciodata pe aici. Arogantu…

 115. Flagg says:

  Oricum, revin la ideea ca aflarea continutului si obiectivelor unor practici(daca acestea sunt chiar reale si nu doar zvonuri false) este un indiciu foarte important si pentru alte posibile actiuni de tipuri mai banale dar cu obiective asemanatoare.

  Daca, ipotetic vorbind, ar fi vorba de ceva gen “marana”, atunci pentru persoanele vizate asta ar fi un indiciu ca ar fi cazul sa isi cumvere eventual vreun caine de paza si vreun taser, in caz ca vreunul dintre meditatori ar incerca vreodata sa faca si altceva in afara de meditatia propriu-zisa. Daca, tot ipotetic vorbind, ar fi vorba de “vidveshana”, atunci persoanele vizate ar trebui sa se puna in garda si in ce priveste posibile intoxicari ale altora cu informatii de natura defaimatoare la adresa lor realizate prin mijloace banale, ne-psihobubu. An so on, and so on, and so on.
  E ceva irational si ilogic in ceea ce am scris mai sus???

  Mie ilogic si irational mi s-ar parea in schimb sa fii ferm convins timp de ani de zile ca “virasii” fac meditatii de “amutire” a criticilor, basca sa mai si raspandesti pe net ideea asta cu orice ocazie, dar sa nu fii macar un pic curios sa afli ce fac (cica) virasii aia in mod concret, in detaliu.

  Django, tie in mod particular ti se pare anapoda si ilogic ce am scris mai sus?

 116. Ali Baba says:

  @Flagg – te rog sa iti scoti chilotii , sa ii intorci pe dos si sa ti-i tragi pe cap .

 117. Django says:

  @Flagg, nu.

  Însă nu cred că fac ei ritualuri mAraNA. Alea implică uciderea dușmanului. Ei sunt mai mult cu înlăturarea lui, cu îndepărtarea lui din societate, cu retragerea charismei.

  @Ali Baba, ce-i cu tine, băbă iatule?

 118. Flagg says:

  @Django
  Însă nu cred că fac ei ritualuri mAraNA.

  Nici eu nu cred asa ceva, insa am dat exemplul ala ipotetic ca sa inteleaga unii mai bine de ce anume ma intereseaza atat de tare sa aflu anumite detalii(si motivul asta ramane valabil indiferent daca meditatiile de genul ala magico-tantric ar putea avea ele insele vreun efect real sau ba).

 119. eliberatu says:

  @Flagg,

  de ani de zile intoxici cu elucubratiile tale despre exemple ipotetice, nu doar pe tema asa zisei intoxicari misane.
  Subscriu sfatului lui Ali Baba: trage-ti bine chilotii pe cap. 😛

  @Django,

  daca misanii fac de mai bine de trei ani “rugi colective” (au facut una si ieri la Herculane) in care cer “anihilarea” si “prabusirea” dusmanului, de ce crezi tu ca ar da inapoi de la un ritual care dupa mintea lor ar avea ca scop uciderea dusmanului?
  Bivolaru doar le-a spus in conferinta, sa se bucure pentru ca ar fi ucis peste 60 000 de persoane prin rugaciunile lor si asta ar fi fost doar inceputul. :))

 120. Django says:

  @eliberatu,

  Nu cred ca sunt multi misani care au crezut ca Bivolaru a spus adevarul in cazul celor 50 000 de masoni din buncare. Astia fac ce zice gurul fara sa gandeasca prea mult. E o alta „activitate” pe care trebuie sa o bifeze. Ei au alte interese, nu imbecilitatile gregoriene.

 121. Django says:

  Misanul poate ca ar fi reactionat daca Bivo ar fi folosit cuvantul „ucidere” in cazul celor 50 000 de oameni. Bivo a folosit insa cuvintele „anihilare”, „prabusire”, „vestea cea buna”, „francmasoni”, „dragii mei”. Deci niciun efect in creierul si asa spalat cu „revelatii” gregoriene.

 122. Django says:

  Cred ca gradul de fanatism al misanilor nu a ajuns inca la stadiul de dementa.

 123. Deria says:

  @Ali Baba

  Ba @Flagg e unul dintre cei mai cititi si mai experimentatori ex-MISA-ni.

  Tu imi “mirosi” a tester expirat.

 124. Deria says:

  Din “magia” populara:

  Chilotii purtati pe dos feresc de deochi. Tot de la o persoana religioasa stiu.

 125. Ali Baba says:

  @Deria

  Da , stie mai multe decat restul .Da’ tot pe langa este . Si chilotii purtati pe cap de ce feresc ? 🙂 .
  Ex-misanii sunt fosti misani fanatici, habotnici .Actualul misan fanatic/habotnic de azi e exmisanul de miine .Niste tantalai .

 126. zamolxe says:

  @Ali Baba,
  aerul din peștera hoților nu ti-a prea priit … 😀

  Ca să spui despre cineva că nu știe despre ce vorbește trebuie să vii cu argumente.
  E foarte ușor să faci pe arogantul și să îi consideri pe ceilalți proști, fără să argumentezi.
  Din felul în care te exprimi aș putea să îți pun foarte ușor niște adjective, dar nu o fac, pentru că nu-mi stă în fire.
  Dacă vrei discuții inteligente, vino cu argumente și cu o exprimare coerentă, mai întâi.

 127. Ramo says:

  Deria: “@Flagg e unul dintre cei mai cititi si mai experimentatori ex-MISA-ni.”

  Tocmai de aceea spuneam ca e amuzant contrastul alternanței lui intre cearsafurile docte si scuipatul in sân la vederea pisicii negre (yantre & mantre & shit)

 128. Cezar Ionesco says:

  Gicu Dan, tu esti marele cocos ce pretinde in matriceanoiiromanii, acel grup de descreierati ce se cred alesi, rasa pura, ca a fost ales sa conduca turma spre 5D? Toate sistemele piramidale sunt construite pe acelasi tipar: este barzaunele din centru ce-si constuieste o aura fals-luminoasa si incepe sa atraga spre el victimele. Oamenii au programe comune. Sunt frustratii ce nu au rezerve in ei insisi, egoisti pe care Universul i-a izolat pentru ca au devenit vampiri energetici. Un vampir, orice nume ar purta el, este un fel de celula canceroasa ce se hraneste din corp. Corpul suntem noi toti, vietuitorii pe acest pamant. Cu timpul, barzaunele, ori paianjenul din centru nu mai vrea sa fie egal cu ceilalti si urca pe umerii celorlalti. Iti trebuie tupeu ca sa faci asta si sa cunosti putina psihologie. Din nefericire, femeile sunt cele ce-i dau apa la moara pacaliciului, cel mai des. Pacaliciul devine din ce in ce mai infatuat, se umfla ca un buboi gata sa se sparga. Daca nu ma insel, in grupul matriceanoiiromanii se practica si magia. Acolo este un balaur cu mai multe capete ce poarta numele: Gicu Dan, Adrian Scheul, Lenuta Onofras si, cea mai rea si perversa, Lucia Dobrea. Toti va pretindeti initiati, hahaiti pe seama naivilor atrasi de numele sonor al grupului si faceti afaceri pe spinarea lor. Orice nas isi are nasul si fiecare pasare piere pe limba ei. Este sfarsit de ciclu cosmic si, in planurile superioare nu vom trece dupa numarul de vorbe si kilogramele de auuuuummmmm rostite din varful ciocurilor de gaini. Doar faptele conteaza. Ai iesit de sub protectia lui Dumnezeu si te-ai pus sub protectia lui guru Gicu, guru Bivo, guru Luci, guru Argeseanu, si el tot un cucos cu ifose, ei te vor proteja la Judecata finala. Acesti pacalici nu se pot proteja nici pe ei insisi de demonii ce le gadila Ego-ul, asa ca…ingerii karmei au inceput sa lucreze din plin, la foc automat.

 129. Cezar Ionesco says:

  Daca tu esti acel Gicu Dan, ce fac yoghinii are logica, comparativ cu elucubratiile tale de mare avatar. Exista o logica a pacalicilor: foloseste cuvinte complicate si metode cat mai alambicate de “eliberare”, incat naivii sa se creada prosti si sa astepte ca voi sa le dati mura in gura eliberarea din ciclul karmic. Si copiii stiu ca Dumnezeu nu are alesi si ca suntem un TOT in care nimeni nu este mai presus decat nimeni. As zice ca animalele sunt mai evoluate, pentru ca se imperecheaza ca sa procreeze, isi cresc puii, si-i apara… Matricienii vorbesc despre Iisus si Dumnezeu si Geea, in tara avorturilor ce au depasit un milon, in tara cainilor si a copiilor abandonati, tara lupilor, a leilor si tigrilor chinuiti in gradinile zoologice umilitoare, a animalelor salbatice macelarite prin muntii nostri ce, desigur, aur poarta. Dar…ce sa facem, daca vi s-a spus prin channeling ca sunteti alesi? Ne putem pune cu voi? Insusi Dumnezeu GainaTot v-a spus asta. Dumnezeul la care ma rog eu ne priveste pe toti ca fiind egali…pana la un punct, cand va incepe cantarirea faptelor. Cred ca acum se freaca la ochi si nu-i vine sa creada cata prostie s-a putut acumula intr-o tara atat de mica. Avem mai multi guru decat oameni care fac voluntariat, adopta animale, alina sufeintele copiilor din orfelinate. Cine nu crede, sa citeasca la acest link:

  http://eusuntsuveranavatarimpersonal.blogspot.ro/2011/07/eu-sunt-suveran-avatar-gicu-dan-si.html

 130. lily says:

  intrebare intrebatoare –
  si pe cecilia tiz au linistit-o prin aceleasi metode?

 131. RAM says:

  Baiiii… Ali Baba! Da tu cine dreaq esti ma?

 132. Ethan Fleoschovitz says:

  Da ce ba Ramo, ca nu scuipa’n sanu tau.
  Sanu lui, scupiatu lui… wtf..

 133. Ramo says:

  Stai asa ca asta nu e o nemultumire, dimpotriva, it’s fun 😀

 134. Deria says:

  @Ramo

  Ma, sa stii ca si eu cred in niste chestii ilogice. Ultima sincronicitate a fost saptamana asta, nu mai stiu cand, posibil marti.

 135. Ramo says:

  Da’ sper ca nu tot in yantre si mantre 🙂

 136. grieg says:

  despre morti numai de bine?o alta ideie indusa prin cultra populara cu cu scop de a servii niste interese.odihneasca se n pace , dumnezeu sa l ierte , sufletul sa i fie calauzit spre lumina …unde ?in pamint ?sa ne revenim .in pamint nu exista lumina si doar viermii si rimele ,miriapozii care l vor lua in primire pe mort dupa ce i ingropat.sufletul ?totalitatea proceselor afective intelectuale si volitionale ale omului.atit .atit spune dex . cea mai competenta autoritate in materie de definitii .mai exista si alte dezvoltari ale termenului de suflet in religie ,pshologie ,dar daca despic firu n 4 ajung la teama in fata mortii neacceptatea vietii efemere si fragile evadarea intr un univers al idelor credintelor,un joc unde imaginatia fecundata de groza naste credinta (care muta muntii din loc ) ca paiul de care te agati te salveaza de la innec.. Factor ideal al existenței (opus materiei); conștiință, gândire; p. ext. minte, rațiune, intelect. Inteligență, deșteptăciune, istețime; capacitate de imaginație, fantezie. ◊ Expr. (Om) de (sau cu) spirit = (om) cu minte ageră, inteligent; (om) spiritual, cu umor. (în filosofia idealistă și în concepțiile religioase) Element considerat ca factor de bază al Universului, opus materiei, identificat cu divinitatea sau cu spiritul.definitia spiritului nemuritor in acelas dex.concluzia dupa o analiza atenta ……cred ca exprimat o cel mai bine eminescu cu geniul caracteristic in versurile sale .studii esoterice despre cele 70 si ceva de grame de abur ce ies dintr un om care moare cu durere am ajuns la conclzia ca s abureli .relatari halucinante despre experientele cursantilor cu aspiratie si de an mare in meditatie sint rezultatul imaginatiei si sugestiei pe fondul eliberarii unei cantitati mari de hormoni emotionali.revenind la remus el a fost un tentacul a lui bivo.a avut mult tupeu si a stiut sa practice pupincurismu cu cine trebuie ca sa aiba avantaje.cunosc caracterul si nu de putine ori am auzit plingeri despre abuzurile lui de putere la brutarie.cei de la brutarie au facut revolutie sa l schimbe ,dar dupa observatiile mele am ajuns la concluzia ca l sustinea scumpii ca si pe costica cojocaru la tipo (alt iad in misa ).cunosc fete care au fost hartuite sexual de de remus ,cunosc oameni de la mahavira care i a adus in pragul disperarii

 137. Last says:

  @lily, stii tu ca au linistit-o ?

  despre ce metode vorbesti ?

 138. Last says:

  @Cezar Ionesco,
  omg … ce link ai pus. E numai bun pentru a-i strange laolalta pe toti semidoctii care pot sa creada o asemenea tiganeala (si roz pe deasupra) :)))))

  Ce nu racoleaza MISA e marfa buna pentru satra aia :)))

 139. Deria says:

  Mantra, as in formule magice? Am doua de-astea.

  Ultima sincronicitate sau cum vrei sa-i spui: ieri, 19.40.

 140. eliberatu says:

  Sincronicitati vad si misanii. Berechet. Si miracole. La ce le-a folosit? Sa abereze.
  Nu pica si tu in greseala.

 141. Django says:

  Termenul „sincronicitate” a fost inventat de Jung, nu de Bivolaru:

  http://www.carl-jung.net/synchronicity.html

 142. Django says:

  Iar despre yantre iar se poate discuta. Nu sunt sigur că tratatul lui Shankara despre Sri Chakra, Saundaryalahari, e doar superstiție.

 143. eliberatu says:

  @Django, stiu ca n-a inventat MISA termenul “sincronicitate”. N-a inventat ea multe chestii pe care le vehiculeaza sau propovaduieste. Si?

 144. Django says:

  Poate că nu orice sincronicitate e o aberație. E clar?

 145. eliberatu says:

  @Django,
  cata vreme despre lucruri de acest gen vorbiti la modul “cred”, “poate” si “nu sunt sigur” este foarte indreptatita intrebarea, retorica desigur: la ce folosesc?
  Ca e carabusul lui Jung sau curcubeele misane…

 146. Django says:

  @eliberatu,

  Dacă nu suntem siguri de ceva, nu punem repede o etichetă că e bullshit. Corect e să spunem că nu cunoaștem tot ce mișcă pe lumea asta, dar că cercetăm. Cred că ești de acord cu mine.

  Sincronicitatea poate folosește psihanaliștilor din școala lui Jung. Nu știu la ce-i folosește @Deriei. Mie, la nimic. :))

  Magia, dacă are ceva real, îi folosește lui Bivolaru să le sucească minților femeilor. Mie, din nou, la nimic.

  Yantrele pot fi instrumente de cunoaștere reală (opusă cunoașterii false) pentru cei interesați de meditație, yoga, chestii de astea. Mie, încă o dată, nu-mi folosesc la nimic.

  Acuma, nu știu dacă e nimerit să discutăm despre ce e aia cunoaștere reală (cea care are legătură cu conștiința, Sinele and shit) și cum se obține. Nu mă pricep prea bine: sunt amator.

 147. Ramo says:

  A ajuns cineva din (ex)misa la cunoasterea reala prin practica de (peste) 25 de ani de yantra & mantra & shit ? Daca nu, si daca rezultatele sunt chiar contrare, atunci pot fi considerate instrumente de “cunoastere reala”?

 148. Last says:

  @Ramo, as zice ca e doar shit ce ramane din triada aia. In ceea ce priveste MISA.
  Nici macar un escroc planetar ca osho n-a dovedit nimic decat vesnicele cusururi umane. In rest fluvii de cuvinte, de carti, de masini, de palate, de fraiere pacalite.
  Ca o fi prin vreun colt de planeta vreun calugar / adept/ practician cu rezultate, ce sa zic, …posibil paana la proba contrarie.

 149. Django says:

  Problema e că iluminarea pe care o caută yoghinii, buddhiștii și restul se obține foarte rar. Iluminarea, dacă există, e ca premiul cel mare la Olimpiada internatională de matematică. Toți elevii care participă dau totul, fac eforturi supraomenești, dar în final doar unul ia premiul cel mare. Restul au muncit degeaba.

  Mai încearcă și peste un an, dar tot altul ia premiul cel mare, deși ei au făcut mari eforturi (mantre, yantre, vipassana, bhakti, jnana and so on).

  Deci vorbesc de o cale autentică, cu discipoli model, nu de proaste care stau capră la guru, să le găurească curu. Dacă discipolii ăștia model nu obțin nimic, vă dați seama care e șansa sectanților. :))

  Merită efortul de a te ilumina? Mai ales că iluminații ăștia mor și ei. Poate mai fericiți, fără să le fie frică, dar tot mor. Doar dacă există ceva după moarte ar avea sens tot efortul ăsta. Dar ironia e că nimic nu e sigur.

  Acuma, și eu caut, ca tot bivolul, dar știu cam care sunt șansele. :))

 150. Flagg says:

  @Django
  Jocul poate fi jucat si doar de dragul jocului, fara sa te mai preocupe daca la sfarsit vei castiga trofeul/cupa sau nu.
  Cand meditez cu yantre sau mantre o fac pur si simplu pentru ca imi place sa o fac. 🙂
  Daca in felul asta as avea sau nu vreodata vreo sansa sa obtin candva vreo iluminare de orice fel posibil… chestia asta am lasat-o deoparte ca pe ceva la care foarte rar mai reflectez si asta si pentru ca am ajuns la concluzia ca pana la urma chiar si daca iluminarea aia ar fi ceva real si ar putea fi obtinuta, credinta in ea ar putea deveni uneori mai degraba un obstacol in loc de un ajutor pe “cale”(credinta in existenta ei poate genera dorinta de a o obtine, care dorinta poate fi o mare piedica uneori – pentru comparatie ma gandesc acum la unii colegi de liceu foarte dornici de anumite experiente cu colegele de sex opus; cu cat respectivii deveneau mai dornici si disperati din cauza frustrarii, cu atat le scadeau de fapt sansele sa obtina ceea ce doreau 🙂 ) .
  Asa ca mai bine fac ceea ce imi place – daca asa as ajunge la vreo iluminare(de orice tip ar fi aceasta) ar fi un bonus fain, daca nu, atunci e foarte bine si asa. 🙂

  In schimb pot fi stabilite, daca se vrea asta, alte obiective mai banale si care chiar pot fi atinse in mod demonstrabil, zic eu, folosind “unelte” cum sunt mantrele si yantrele, cum ar fi de exemplu obtinerea unei capacitati mai bune de focalizare a atentiei asupra unui singur stimul concomitent cu ignorarea eventualilor stimuli perturbatori. Dar asta e deja alta discutie.. 🙂
  Apropo, multumesc pentru linkul ala catre nih. 🙂

 151. Last says:

  Cica s-ar ilumina doar cei care nu cauta sa se … ilumineze.
  In rest unii raman cu lecturi interesante, altii cu gauri largite, altii bat campii pseudo-filosofic. Iar altii traiesc pur si simplu. Si o viata traita in parametrii normalitatii lasa semne (bune) chiar dupa trecerea titularului “dincolo”.

  Dar nici aia care au concurat la olimpiada de mate n-au facut-o geaba 😀 (chiar clasati mai jos de primul loc). Ii racoleaza imediat universitatile americane.

 152. Flagg says:

  In rest unii raman cu lecturi interesante, altii cu gauri largite, altii bat campii pseudo-filosofic. Iar altii traiesc pur si simplu.

  Daca, ipotetic vorbind, asta ar fi singura viata pe care o avem de trait, iar dincolo de ea ar fi doar nimicul, lumea existand doar datorita hazardului, atunci cei mai castigati ar fi cei care in cursul ei au facut exact ceea ce le placea mai mult sa faca. Daca, sa zicem, unora le placea cel mai mult in cursul vietii sa alerge dupa cai verzi pe pereti, atunci aceia dintre ei care au ales sa faca tot restul vietii exact asta si nu au renuntat la aceasta activitate din varii motive, ar fi de fapt cei castigati in final(si nu altii care se chinuie in schimb o viata intreaga pentru a le demonstra primilor cum ca respectivii cai verzi sunt de fapt niste prostii 😀 ; bine, asta daca nu cumva tocmai respectiva activitate de incercare de convingere nu constituie de fapt propria lor goana dupa cai verzi pe pereti, caz in care se schimba datele problemei 😛 ). 🙂

  Vorba lui Crowley: “Do what thou wilt shall be the whole of the law”. 😛
  Nu e el unul dintre autorii mei preferati, dar in contextul asta se potrivesc in mod interesant unele dintre ideile lui. 😀

  Dar daca viata asta nu ar fi de fapt singura, cum s-ar schimba atunci datele problemei??? 🙂

 153. Ramo says:

  Flagg: “cei mai castigati ar fi cei care in cursul vietii au facut exact ceea ce le placea mai mult sa faca”.

  Exact asa traieste Bivo 😉
  Îi plac minorele, curvele, megalomania, pornografia, perversiunile, lesbianismul, banii, prostitutia si exact asta face.
  Dupa definitia asta, Gregorian si Flagg sunt cei mai castigati 😀

 154. Ramo says:

  Si Crowley, ca sa fie Sfanta Treime a castigatilor 😀

 155. Django says:

  [Cica s-ar ilumina doar cei care nu cauta sa se … ilumineze.]

  Da, cică două treimi din cei care nu caută și doar o treime din cei care depun eforturi se ilumineaza. :)))

  [Dar daca viata asta nu ar fi de fapt singura, cum s-ar schimba atunci datele problemei?]

  Atunci eu cred că cel mai bine e să faci ce-ți place cu condiția să-i respecți pe ceilalți (să nu faci rău, să le faci bine). Și să te respecți pe tine. Respectă și fă tot ce vrei.

  ”Iubește și fă tot ce vrei” a fost interpretat de bivoli după cum le-a convenit, așa că mai bine merge „respectă și fă tot ce vrei”. :))

 156. Flagg says:

  ”Iubește și fă tot ce vrei” a fost interpretat de bivoli după cum le-a convenit, așa că mai bine merge „respectă și fă tot ce vrei”. :))

  I agree. 🙂
  Bine ar fi sa priceapa si altii chestia asta. 🙂

 157. Last says:

  Eh, viata “ta” va …continua (prin altii / ceilalti de dupa tine) in masura in care ai trait-o corect pe cea actuala 😉
  Cam asta este sensul faimoasei …reincarnari (si nu cea mecanica, simplista, din regn in regn samd, continuand acelasi mereu-acelasi spirit / suflet).

  imo desigur.

 158. Aand says:

  @Flagg. Cred că îți este cunoscută abordarea jungiană cu privire la Dumnezeu. Jung spune că existența lui Dumnezeu nu poate fi dovedită obiectiv, nemijlocit cu mijloace științifice. Pe de altă parte Jung vorbește despre “realitatea psihică” și pentru el ca psiholog ăsta este punctual de referință. Asfel Jung conluzionează că dacă noțiunea „Dumnezeu”, arhetipul, produce un efect în psihicul nostru atunci se poate spune că „există”, cel puțin ca o parte a realității psihice, de vreme ce declanșează „fenomene psihice” observabile.
  La fel este și cu magia. În ceea ce privește practicile tantrice magice , motivul pentru care am scris prima dată aici e Shiva Swarodaya, un text magic tantric, de referință și pentru autorul blogului.
  In textul tantric amintit e o cheie care poate proteja de magia tantrică (presupunând că ea există). http://shaktanand.blogspot.ro/2012/09/shiv-swarodaya-ii.html
  În versetele 119- 124, sunt descrise sumar practicile magice tantrice de baza și se precizează că prin practicarea artelor magiei negre, Pingala e auspicioasă (119). Apoi se continuă cu precizarea că pentru a acționa, Pingala e cel mai bun canal.
  Apoi că evocarea spiritelor și energiilor malefice are loc atunci când energia curge, este drenată, din Pingala.
  În versetul 125 se spune că atunci când Ida și Pingala sunt în echilibru, în secunda următoare are loc manifestarea, curgerea lui Sushumna. „Cunoaște și aminteșteți că asta Sushuma distruge fructele oricărei activități”, spune textul tantric.
  În versetul 305 al textului tantric se precizează că Sushumna este adversă tuturor activităților în timpul manifestării ei și că orice activitate cu excepția Yoga Sadhana duce inevitabil la suferință, distrugere etc. Nu o să dezvolt aici de ce duce la suferință, distrugere etc, efectuarea oricărei activități cu excepția Shadana yoga în momentele curgerii energiei în Sushumna.
  Ceea ce e important e mecanismul magic tantric: cel care acționează folosește un Pingala mai puternic pentru a drena Pingala „adversarului”, pe care, potrivit mecanismelor energetice, îl „trimite” pe Ida. (fă asocierea cu triada din psihologia analitică a lui Jung)
  Cheia pentru a rezista magiei tantrice este Sadhana, deoarece orientează energiile spre Sushumna ceea ce distruge rodul oricărei acțiuni (elimină chiar inclusiv intenția personală, „eliberarea” de „magie”). Atunci când magia tantrică acționează (ipotetic vorbind), prin dezechlibrarea „țintei” pe o predominantă energetică Ida, are de suferit ceea ce se cheamă Antahkarana persoanei vizate, în special atenția și concentrarea. ( http://veda.wikidot.com/antahkarana).
  Desigur termenul Sadhana este foarte generos. Știm însă că Dhyana (meditația), Karma yoga, nāmjap- Japa Yoga (recitarea numelor divine) , Hatha Yoga sunt „sadhana”. Spre exemplu Durga Kavach-ul, spune la versetele 49-52 ca toti cei care practică magia prin yantre sau tantre vor fi distruși de cei ce citesc Devi Kavach și „au Kavach-ul în inimă” (Namajap, bhakti) (http://www.devi-durga.com/Sacred%20Hymns/Durga/Durga%20Kavacham.html ) . Recitarea Durga Kavach are un efect anti-magie tantrică.
  La fel însă și Dhyana , ori meditația budhistă, ori simpla rostire a rugăciunii Tatăl Nostru. Astfel orice acțiune Sadhana, centrată pe Sushumna, care e orientată conștient, voit, clar, acceptat spre Dumnezeu, spre Eliberare, ori descoperirea Sinelui, ori Mântuire, stinge orice acțiune de magie tantrică, deoarece stinge rodul oricăror acțiuni. În fapt prin aceste demersuri „sadhana” atenția practicantului este orientată spre puritatea spirituală (indiferent de termeni), spre „locul” în care orice efect distructiv încetează să mai existe, de la sine.
  Fac sublinierea că magii tantrika știau foarte bine că învățăturile fundamentale ale lui Buddha Shakyamuni, cu serenitatea, ascetismul, renunțarea și stingerea rodului oricărei acțiuni contracarează influența lor. De aceea și adversitatea lor la adresa învățăturilor Preafericitului. Cine și ce te poate atinge acolo unde ești doar Tu?

 159. Ramo says:

  Aand: “Jung spune că existența lui Dumnezeu nu poate fi dovedită obiectiv, nemijlocit cu mijloace științifice”.

  Atunci cum esti tu asa de sigur ca Dumnezeu comanda uciderea copiilor, femeilor si batranilor in VT sau a rudelor in Bagavadgita ?

  Aand & Buda & Co: “Cine și ce te poate atinge acolo unde ești doar Tu?”

  Foarte usor de testat asta in puscarie, printre criminali si violatori 😉

 160. Neele says:

  Chiar El ii vorbea lui Moise. Exod 20:18-20
  Curatarea s-a facut dupa sortare. Exod 32:26

 161. grieg says:

  ciinele se nvirte n jurul cozii un smecher sau niste smecheri au aruncat o piatra in ,,mlastina trairilor umane cu mii de ani in urma,,si de atunci naivi ,cu aspiratie spirituala se scufunda in mizerie pina peste cap ,o viata intreaga ,si unii mai cu tupeu cum e bivo sau moojii (am vazut ca unii yoghini care nu si au luat o destul cu scumpii ,cauta alti maestrii alte secte)se lauda ca au gasit o.grig a furat patentul religiei,i a dat o spoiala stinntifica si tantrica si tumele de credinciosi au inceput sa i aduca ofrande dupa studii si observatii din ultimii 10 ani religia ca si ioga nu este decit de un singur fel satanista.tragicomic e ca guru si a indeplinit misiunea spirituala ,a eliberat o pe florica steva (politica furata de la vatican , de ce se aleg papi peste 70 de ani) dar scoala si a ratat o.mi aduc aminte de domnu nae care practica cu supraeforturi si perseverenta ,ore de stat pe cap de bujangasana cu rezultate …..si mistourile care le facea scumpii cind intreba de ce nu se elibereaza
  am vazut si alti tapasisti de multe ore pe zii ani dupa ani si rezultatu ? au imbatrinit ,au fost spalati pe creier,au remuscari si sentimente de culpabilitate ca nu le a iesit bine tapasul desii au facut ce a zis scumpii in doua cuvinte desertaciunea desertaciunilor

 162. Ali Baba says:

  Mai poate sa spuna cineva ceva despre moartea acestui tanar Lomos ? Este suspect ca dupa zeci de ani de karma yoga (trebuia sa se arda orice fel de karma , nu ?)sa mori ca orice muritor fara noroc , urmarit de ceasul rau , intr-un stupid accident de masina, in una din cele mai sigure masini din lume , Mercedes ! CE cauta el in Elvetia cand trebuia sa fie la Herculane , ca un discipol devotat ce era ?

 163. grieg says:

  au fost integrati cu sustinerea subtila tripla a maetrului si protectia lui divina

 164. Neele says:

  @ciinele se nvirte n jurul cozii …

  Miau!

 165. Last says:

  karma yoga & ardere de karma ==> my ass.

  Mai bine intreaba-te daca-s fapte bune si temelie de destin bun cele la care Remus a fost parte: minciuna repetata, complicitate la crima (ce altceva este ajutorul dat unui pedofil), exploatarea sexuala a altor oameni si cate mai sunt prin cocina misana (mai ales ca unul care naviga in gratiile maistrului instalator).

 166. Last says:

  “muritor fara noroc”, lol !?

  A se vedea aici credinta neghioaba misana (sectanta) ca ei sunt cei alesi. Culmea, numai si numai pentru ca au slujit si slujesc (de amar de ani) un infractor periculos.

 167. Ramo says:

  Neele: “Curatarea s-a facut dupa sortare. Exod 32:26”

  Bravo, alte crime ale lui Iahve:
  Iesirea (Exodul) 32:
  27. Iar Moise le-a zis: “Asa zice Domnul Dumnezeul lui Israel: Sa-si incinga fiecare din voi sabia sa la sold si strabatand tabara de la o intrare pana la cealalta, inainte si inapoi, sa ucida fiecare pe fratele sau, pe prietenul sau si pe aproapele sau”.
  28. Si au facut fiii lui Levi dupa cuvantul lui Moise. In ziua aceea au cazut din popor ca la trei mii de oameni.

  Care dintre voi e suficient de cre(s)tin sa-si omoare fratele, prietenul si aproapele la indemnul “Domnului”?
  Care dintre voi e suficient de cre(s)tin sa creada ca inteleptul si iubitorul Dumnezeu ar face asa ceva?
  Neele, tu nu e nevoie sa raspunzi, la tine e clara treaba… 😉

 168. bobo says:

  a-ti luat-o de mult pe langa subiect. sunteti ca si cainele lui Pavlov: suficient sa vi se ofere un spatiu unde sa bateti campi despre acet episod dureros din viata voastra si deja salivati. o hameseala bolnavicioasa de a abera fara nici un rost, semnul unei suferinte interioare. macar daca lucrurile ar fi spuse cu un rost, ca sa apara o schimbare, o vindecare. dar nu pareti sa vreti asta, voi vreti doar sa aberati. pana la urma subiectul era altul si singurul lucru pe care l-am aflat e ca omul ala a murit. a-ti uitat de la ce a-ti plecat. e o stare bolnavicioasa asta.

 169. Ali Baba says:

  @Last – aia cu pedofilul las-o jos ca cacane . Nu e cazul de pedofilie .Sau poate ca nu stii ce e aia .
  norocul , sau karma sau destinul nu are treaba cu faptul ca te inscrii la misa , doar ca unii au impresia asta , cum ca ar fi alesi . Toate grupurile de genul asta zic ca sunt alesi , si sunt fata de un om de rand spalat pe creier la tembelizor .

 170. Ali Baba says:

  Vad ca n-am cu cine pe aici ; misan = ex-misan = papagal

 171. Last says:

  @ali baba, poate o lasi tu sa-ti macane: te anunt ca este oficial, infractorul bivolaru a fost condamnat definitiv pentru relatii sexuale cu o minora. In cursul timpului au fost multe minore violate de animalul bivolaru.

  Apoi, vad ca ai niste obsesii. Nu ai cu cine ? Te-as ruga sa nu ne arati infantilismul tau in mod repetat. Te crezi si tu vreun ales ? Poate de incultura.

 172. Neele says:

  Am găsit o definiție pentru a polua, cer scuze că o iau din engleză (sensul e mai clar). Conform Free Dictionary:
  1. To make unfit for or harmful to living things, especially by the addition of waste matter.
  Mă refer la partea întâi – unfit or harmful to living things. Atunci când persoana (cea menționată de Last) distribuie o imagine din care a rupt bucățele de informație, ea hrănește incomplet și de fapt nu permite creșterea. Rezultatul hrănirii nu se vede pe loc, ci mai târziu, pe drum.

 173. Neele says:

  @Ramo:
  “Neele, tu nu e nevoie sa raspunzi, la tine e clara treaba… 😉 ”
  În sfârșit!

  No more questions, please! 🙂

 174. MR says:

  @Last
  In spiritul Adevărului:
  1. Nici o persoana nu a fost violata de GB. Sau, in tot cazul, nu s-a dovedit asta in fata judecatorilor si nu a fost judecat si condamnat pt asta. Ti-o spune un fost aparator al lui GB. N-a fortat pe nimeni sa se culce cu el. Tacticile de atragere in asternut nu reprezinta viol (raport sexual cu forta, prin punerea in imposobilitate a victimei de a se apara).
  2. Traim intro societate ipocrita. Toti barbatii trecuti de 50 de ani viseaza la minore. Premierul Ponta mergea la prostituate minore cu primarul Negoita. Tantareanu dadea adevarate orgii cu minore la vila lui, si exemplele celebre pot continua. Ei nu au fost judecati si condamnati pt asta.

 175. Ramo says:

  MR: “Premierul Ponta mergea la prostituate minore cu primarul Negoita.”

  Sa nu-l uitam pe chipesul Bănicioiu, care era impreuna cu ei

 176. Cezar Ionesco says:

  Django, iluminarea nu este posibila cand te invarti in jurul cozii. Nu-i mai credeti pe acesti pacalici care va vand promisiuni desarte. Cum, bre, sa va iluminati in Iad? Iesiti intai din Iad, adica din matricea lunara a oilor si pasiti sub Matricea Divina. Doar acolo veti intelege ca fiecare dintre noi avem o Cale unica. Daca-l urmez pe Bivo voi ramane un bivol complexat, pentru ca voi observa, dupa un timp, ca am alergat dupa o efemerida. Bivo este un fluture, o molie ce ar vrea sa se transforme, dar nu stie cum. Flamand fiind, ca orice vampir energetic, se hraneste din Lumina ucenicilor sai tineri, proaspat intrati in grup. A fi liber nu inseamna a face tot ce-ti pofteste inima. Cei ca Bivo se comporta ca niste bebe rasfatati si iresponsabili care doar iau din Univers, rod, devoreaza, dar nu pun nimic inapoi. Isi secatuiesc propriul astral, izvorul de unde ar trebui sa-si ia Lumina. Problema este ca secatuiesc si izvorul comun, pentru ca atunci cand un grup intreg incalca legile divine, puterea creste. Grupul, incalcand Legile, se izoleaza singur de Intreg si…incepe sa moara. Ca sa mai traiasca, fac prozelitism, atragand noi naivi in grup. Aceasta este tactica tuturor sistemelor de pe pamant. E sistemul paianjenului care-si tese panze din ce in ce mai colorate si atragatoare.

 177. Last says:

  Rapcea: in cazul minorilor e viol curat. Oricum s-ar fi produs atragerea in bratele libidinosului gangavit.
  Uiti si de presiunea grupului, de parintii imbecili care si-au dus fiicele sa fie cel putin imbolnavite dar si violate.

  Cand animalul dereglat bivolaru le mai si drogheaza / imbata e cel al mai dracului posibil viol din lume. Avocatismele nu fac 2 bani. De parca tu nu stii realitatea. Ca nu fu condamnat pentru toate crimele asta e altceva.

 178. Last says:

  @Cezar, toate bune si frumoase ori infioratoare.
  Dar ce mama naibii este matricea divina si matricea oilor ? 😀 pute a (alta) secta.

  Apoi, toti ii dau bataie cu faimosul “astral”. Lasati-o naibii. Vise e pe romaneste. Mai constiente, mai putin. Mostenire din secta. Amin.

 179. Cezar Ionesco says:

  MR, daca este sa gandim asa, nici pedofilii nu sunt vinovati. E plina Romania de dementi ce-si vand copiii unor bolnavi, reminiscente din Sodoma si Gomora. Da, haideti sa-i acuzam pe copii pentru ca au acceptat acadelele de la pedofili. Ei, micii nemernici, l-au ademenit pe biiitul pedofil. Noroc ca mai exista si o justitie divina, altfel…Se spune ca judecatorii, alaturi de preotii corupti si toti acesti pacalici ce s-au autoproclamat guru vor ramane pe straturile cele mai de jos ale Iadului. Nici SRI, DNA, politia corupta nu se simt prea bine. Unii se plimba printre noi, morti ce se cred vii. De ce ne rugam la morti? Dumnezeu este in copii si pretutindeni in jurul nostru, e Viu. A plecat din inimile acestor criminali, deci sunt morti.

 180. Flagg says:

  @aand
  Ceea ce e important e mecanismul magic tantric: cel care acționează folosește un Pingala mai puternic pentru a drena Pingala „adversarului”, pe care, potrivit mecanismelor energetice, îl „trimite” pe Ida. (fă asocierea cu triada din psihologia analitică a lui Jung)

  Ca idee, discutand in cadrul teoretic abordat si de tine si de mine, daca “tinta” se apuca sa lucreze tehnici de pranayama care aduc(cel putin in teorie) energie in Pingala(ex. Surya Bedhana), chestia asta n-ar echilibra-o un pic pe respectiva “persoana-tinta” si i-ar permite macar sa castige ceva timp inainte sa mai practice eventual si alte lucruri in scop defensiv?
  Intreb asta si pentru ca lucrurile pe care le-ai scris mi-au creat si o mica senzatie de “deja vu/deja connu” – cred ca am mai avut acum multi ani o discutie similara cu cineva de la curs apropo de ceea ce el denumea “solarizare”(asta e alt termen destul de des utilizat in limbajul misan 🙂 ) si importanta ei in legatura cu anumite practici mai “neortodoxe”.

 181. Cezar Ionesco says:

  Eliberatu, Justitiarul si Zamolxe, daca sunteti eliberati, de ce inca mai sunteti prinsi in lanturile karmice? Daca v-ati fi eliberat, n-ati mai sta la despicat firul in patru pe blogurile unora, ci ati lua inapoi ce ne apartine, adica tara asta, in care gainile si oile se cred conducatori. Daca tot te poleiesti in hainele lui Zamolxe ( nu-i nimic, am vazut si la case mai mari…unii se poleiesc in hainele lui Iisus, ale Mariei si ale lui Gandhi, pentru ca nu stiu sa scoata pe cioc cuvintele proprii), de ce stai si astepti sa-ti faca altii ordine in tara? Americanii, de exemplu.

 182. Flagg says:

  @Last
  Si eu sunt de parere ca nu sunt chiar ok situatiile in care un adult de varsta medie intretine acte sexuale cu un minor/o minora si ca legile alea care stabilesc o varsta minima de consimtamant si alte conditii restrictive pana chiar la implinirea majoratului au rostul lor foarte bine stabilit, iar cine le incalca trebuie sa plateasca pentru asta.

  Dar as avea de facut totusi o precizare apropo de limbaj. Cuvantul “pedofilie” este provenit din domeniul psihopatologiei, unde desemna intr-o perioada atractia sexuala(pusa in practica sau nu) a unui adult fata copii de pana la 13 ani(acum vad ca limita a fost mutata de unii la 11 ani, introducandu-se alta categorie, cea a “hebefiliei” pentru intervalul 11-14 ani). Pentru atractia (cand ea e anormala – exista niste conditii pentru asta) fata de adolescenti/adolescente exista un alt cuvant, cel de “efebofilie” – tot o tulburare, ceva anormal, e considerata chestia asta atunci cand ea implica exploatarea in vreun fel a victimei si incalcarea legilor, nu le cauta nimeni scuze celor care au astfel de inclinatii(sper sa nu intelegi gresit), dar se foloseste alt cuvant pentru a o desemna.

  Mass-media si-a creat un obicei de a utiliza cu foarte mare larghete cuvinte ca “pedofilie” si “pedofil” mai ales cand e vorba de stiri ce tin de domeniul justitiei(arestari, perchezitii,, condamnari prezentate in presa etc. etc.). Dar in legi, din cate stiu eu, se folosesc de fapt alti termeni si expresii fara conotatii clinice, gen “act sexual cu un minor”(cred ca MR ar putea veni cu niste precizari suplimentare in directia asta daca ar vrea).

  De ce am scris chestiile astea? Cred ca stii si tu foarte bine ca unii cunoscuti noua sunt destul de procesomani si daca au vreo ocazie favorabila pot oricand sa-si incerce norocul cu vreun proces de calomnie. Si pot specula inclusiv folosirea neatenta a unor cuvinte atunci cand pot identifica cu precizie si proba identitatea celui/celei care le foloseste. Iar pe aici mai intra(rar, ce-i drept) si unii care se mai “semneaza” si cu nume si prenume si nu isi iau uneori masuri minime de precautie – iar daca cineva dintre acestia te-ar imita in ce priveste limbajul s-ar putea expune apoi “represaliilor”. Fara suparare. Sper sa nu imi porti pica pentru ce am scris aici si sa intelegi bine de ce am facut-o.

  Cunosti si tu pe cineva patit(nu spun cine ca sa nu zici ca bag iar fitile), asa ca banuiesc ca intelegi foarte bine cum sta problema.
  RSper sa nu imi iei in nume de rau ce am scris mai sus. Am scris ce am scris pentru ca nu vreau sa mai aud si de altcineva patit in stilul cunoscut deja si de mine si de tine(nu ma refer acum neaparat la condamnari ci la tot stresul cu plimbari la tribunal, martori etc. etc.).

  In ce il priveste pe MR, cred ca in cazul lui se vede faptul ca e tata de baiat. 🙂 Daca avea fata, pun pariu(pe oricate n-spe mii de coco, in stil bivolarian :P) ca ar fi gandit macar un pic altfel. 😀

 183. Flagg says:

  Inca ceva tot apropo de limbaj, de data asta in ce piveste cuvantul “viol”. In tarile anglo-saxone se foloseste deseori o expresie, “statutory rape”, pentru a desemna cazuri de acte sexuale ilegale comise intre un adult si un/o minor/a chiar si in lipsa folosirii fortei si violentei fizice de catre adultul respectiv. Dar din cate stiu eu(daca ma insel il rog pe MR sa ma corecteze), in romana nu exista o expresie similara. Asa ca eu v-as sfatui sa evitati cuvantul “viol”, chiar daca, sa zicem, aveti de fapt in minte expresia din engleza intalnita prin mass-media din afara etc.

  Cel mai bine este, zic eu, sa nu lasati expus nici macar un deget, cat de mic, astfel incat unii sa va poata “agata”. Poate sunt eu paranoic, dar sunt convins ca pe aici mai naviga in “lurking mode” si unii care de-abia ar astepta o ocazie din asta.

  E mai bine sa sufli si in iaurt in cazuri din astea. Altfel e ca si cand te-ai da cu barca pe Amazon plimband un deget taiat prin apa si ignorand faptul ca o hoarda de piranha sunt mereu pe aproape. 😀
  Parerea mea.

 184. Ali Baba says:

  @Last
  mai nene – pedofilie e sex cu copii , corupere de minore e altceva . Tu ai o problema cu Bivolaru . La 17 ani multe fete au deja copii de 1 an .

 185. Last says:

  @ali baba, tu preiei ce zice bivolaru si secta lui. Pe madalina a umplut-o de BTS-uri cand avea 14 ani de exemplu.
  Au fost cazuri relatate despre fetite duse la libidinosul bivolaru la 12 ani. Se numeste viol / pedofilie.

  @flagg, merci de sfaturi. Mai intai sa il vad pe bivolaru ca face puscarie, apoi mai vorbim.

 186. Flagg says:

  @Last
  Daca cineva a carui identitate poate fi identificata usor ar prelua afirmatiile tale si le-ar repeta, atunci eu zic ca respectivul/respectiva ar trebui sa fie pregatit/a sa le si dovedeasca la nevoie in instanta. Asta e un avertisment prietenesc pentru oricine ar fi tentat sa te imite(nu pentru tine pentru ca banuiesc ca stii deja bine cum stau lucrurile si esti matur si perfect responsabil pentru actiunile tale – scriu asta la modul cel mai serios).

  Dar sper doar sa nu te mai superi asa de repede pe “avocatismele” lui MR. 🙂 In calitate de proprietar al blogului prudenta dicta sa se delimiteze urgent de opinii de genul asta expuse de unii comentatori ca sa nu poata fi acuzat mai tarziu cum ca i-ar fi incurajat cumva si ajutat sa disemineze acuzatiile. Eu in actiunile lui vad nu doar niste chestii scrise de dragul adevarului, cum sustine MR, ci si o masura defensiva de nivel “basic”.

  @MR – sper ca nu te-am suparat cu ceva din ceea ce am scris.

 187. Ramo says:

  Last: “presiunea grupului”

  Plus presiunea gurului: “Vacă îngălată, nu lasi lumina sa intre in tine!”

  Cezar: “Dumnezeu este in copii”

  D-aia trage guru la minore 😉

  Cezar: “Dumnezeu este si pretutindeni in jurul nostru”

  Ce cliseu… Inseamna ca e si in Bivolaru 😀

  Flagg: “Pingala(ex. Surya Bedhana) bla bla bla mi-au creat si o mica senzatie de deja vu”

  Mai degraba de “deja moo”. Vezi poza pe exmisa 😀

  Flagg: “unii cunoscuti noua sunt destul de procesomani si daca au vreo ocazie favorabila pot oricand sa-si incerce norocul cu vreun proces de calomnie.”

  Am cunoscut si eu vreo doi papagali procesomani care-si incearca norocul de peste 5 ani la Parchet, DIICOT si Sinagoga. E un “deja moo” 😉

  Flagg: “Am scris ce am scris pentru ca nu vreau sa mai aud si de altcineva patit in stilul cunoscut”

  Nu exagera, stie toata lumea ca e cineva de care ai vrea sa auzi, ba chiar ai contribuit la asta. Acu’ fo 5 anisori 😉

  Flagg: “Poate sunt eu paranoic”

  You think ? 😀

 188. Ramo says:

  Flagg: “Daca cineva a carui identitate poate fi identificata usor ar prelua afirmatiile tale si le-ar repeta, atunci eu zic ca respectivul/respectiva ar trebui sa fie pregatit/a sa le si dovedeasca la nevoie in instanta.”

  Ei aș! Erau chiar 3 papagali procesomani (incluzandu-l pe Cdev) ce acuzau de peste 5 ani de “antisemitism recidivist” ba la Parchet, ba la DIICOT, ba la Sinagoga. Deja Moo 😉

 189. Last says:

  @flagg, esti dezarmant.
  Asta ai facut la infinit si pe exmisa, pana la saturatie. Ai dat sfaturi necerute, ai insistat, te-ai agatat de orice vorbulitza. Ajunge sa o zici o data, apoi gata. Te miri de reactiile avute ?
  Orice initiativa pe acel forum, orice mica/mare “descoperire” erau luate imediat in vizor de tine pe post de avocat al diavolului.
  Erai pe post de disclaimer viu al forumului.
  Chestia e ca nu lasai usor “prada” din mana. O formulai in 100 de moduri, o repetai de zeci, sute de ori, cu fiecare noua ocazie (cu tot cu history acumulat, cu tot cu “v-am spus eu”).

  Considera-ne adulti si maturi te rog 🙂 si hai sa ne intoarcem la discutie si sa lasam meta-discutia.

 190. Last says:

  @flagg, sa nu uit: nu ma supar absolut deloc nici pe MR nici pe tine 🙂
  Dialoghez si atat. Si ma mai si uluiesc din cand in cand de ceea ce pot spune oameni inteligenti si cu o pregatire profesionala care ar trebui sa ii franeze din a provoca (e)fluvii de vorbe inutile.

 191. Flagg says:

  @Ramo
  Nu exagera, stie toata lumea ca e cineva de care ai vrea sa auzi, ba chiar ai contribuit la asta. Acu’ fo 5 anisori

  Nu la asta ma refeream. 🙂 Si cred ca stii foarte bine lucrul asta. 🙂

  Am inchis subiectul. 🙂 Fiecare face ce vrea pana la urma, ca adult responsabil de propriile fapte. Si cu asta basta.

 192. Aand says:

  @ Flagg. Cu siguranta Surya Bedhana are efect. Pranayama are efect, dar in absenta celorlate Yama, Niyama si Asana este doar un fel de ventilare superioara a plamanilor. Impreuna cu celelalte duce la echilibru si in final la Yoga. Pe de alta parte tinta trebuie sa fie echilibrul, Sushumna. Un Pingala puternic poate fi oricand dominat de un Pingala mai puternic sau drenat de un Ida super manifest. Cu energiile ce te ataca nu rezolvi nimic daca “te lupti”, decat pe termen scurt (tehnicile defensive facute in mod expres, intentionat si combativ sunt tot Pingala si practicate in execes in final pot duce fie la manie fie la obsesie). E doar o chestiune de timp pana obosesti. Poate ai intalnit cazuri de exemplu in care intr-o familie e un alcoolic sau un bolnav psihic. Ceilalti isi propun “sa fie tari” sa lupte / Pingala puternic. Pingala puternic da rigiditate, Ida super manifest da dezorganizare haos. Alcoolicul cu un super manifest Ida nadi îi drenează până la disperare, prabușire și în final le sfărâma psihicul. De aceea nu “lupta” e cheia ci practicarea propriei căi in lumina Spiritului. Fie ca esti budhist si contemplând renunți la realitatea iluzorie a acestei lumi, fie ca esti bhakti și abandonezi la picioarele lui Dumnezeu, realitatea iluzorie a acestei lumi, scopul e acelasi: a transcede maya, iluzia. In toate scolile spirituale ale orientului magia e maya, iluzie. Maya aduce cu sine si frica si nevoia de a actiona si se creaza astfel un cerc vicios. Cata vreme “te aperi”, va exista mereu “un atac” si te vei pastra in dualitatea acestei lumi. Solutia e sa “nu-ti pese” de aceste atacuri. Budhistul cel care prin contemplare intelege mecanismele lumii, dobandeste cunoasterea pana devine una cu Universul. Devotul, cel care prin abandon devine una cu Universul, dobandeste astfel cunoasterea. Ambii se descatuseaza de magie pur si simplu, urmandu-si propria cale. Primii o fac prin cunoastere- jnana, intelegere, ceilalti prin credință.

 193. Ramo says:

  Flagg: “Fiecare face ce vrea pana la urma, ca adult responsabil de propriile fapte. Si cu asta basta.”

  Serios? Atunci de ce repeti ca o moara stricata aceleasi “inutile sfaturi necerute pana la saturatie”? Poate esti paranoic, cum zici ? 😀

 194. Ramo says:

  Aand: “Solutia e sa “nu-ti pese” de aceste atacuri.”

  As vrea sa vad cum aplici tu vrajeala asta in puscarie printre violatori 😉

  Aand: “Budhistul cel care prin contemplare intelege mecanismele lumii, dobandeste cunoasterea pana devine una cu Universul. Devotul, cel care prin abandon devine una cu Universul, dobandeste astfel cunoasterea. Ambii se descatuseaza de magie pur si simplu, urmandu-si propria cale. Primii o fac prin cunoastere- jnana, intelegere, ceilalti prin credință.”

  Multi debusolati pe lumea asta… Si cand te gandesti ca papagalul asta il considera pe supremul cunoscator/intelept/jnanin Dumnezeu un criminal de copii…

 195. Deria says:

  @eliberatu

  Mie imi fac viata mai frumoasa. Ma fac sa zambesc. Si, eventual, sa vorbesc despre ele. Dar cam atat.

 196. SORIN says:

  Bivolaru”Este un șmecher prost, un escroc!” porc, nesimtit, ghiftuit, corupt, smecher ..un comediant ajuns la putere
  – dizgratios, abominabil, lichea, pervers, mizer :Approve: viclean, avid, oportunist, ingimfat, diplomat

 197. SORIN says:

  Debusolarea morala nu este o fatalitate. Nu suntem condamnati sa traim in agresiunile nesimtirii in minciunile dela misa, De fapt, in ultimii ani, am ajuns si eu la concluzia ca nu merita sa te amarasti, sa-ti faci sange rau pentru asemenea lucruri. Daca ai bun simt, nu poti dialoga cu nesimtirea. Daca esti un om vertical, nu te cobori la nivelul puslamaleiBivolaru insolente si al pezevenghiului ignar. Nu dai mana cu cel care incearca sa-ti umble in buzunare. Nemernicia trebuie tratata drept ceea ce este. La fel si neghiobia. Probabil ca nu este sanatos sa citesti asemenea imunditii. Cum nu vad motivul de a citi pamflete maligne scrise in serie de cate un intelectual mohorat si deprimat, in pana de sperante, concepte si idei, chinuit de o insuportabila marginalitate si irelevanta. Dar nu stiu daca infamia poate ori trebuie sa fie ignorata. Nu vom iesi din starea de letargie etica, daca vom adopta politica strutului.Tacerea celor cinstiti permite ticalosiei sa prospere. In raport cu miselia,MISA – Bivolar asasinat

 198. Django says:

  @MR,

  [Nici o persoana nu a fost violata de GB.]

  Nu, însă urlă ca descreieratul la ele, le jignește în toate felurile (vacă, scroafă, imbecilă, împuțită) (și pe părinții minorei Mădălina i-a făcut împuțiți), pe unele le amenință că le dă afară din sectă dacă nu se culcă cu el. În plus, le dă unora lichior să bea și apoi li se pișă în gură. În urlete de descreierat. Nu e viol, dar nici mult nu mai are. Multe fete se întorc acasă în depresie. Ca și cum ar fi fost violate.

  [Toti barbatii trecuti de 50 de ani viseaza la minore.]

  Nu e așa. Eu nu o să visez la 50 de ani să mă culc cu minore. Deși atracție sexuală poate exista, nu e suficient pentru un adult să se culce cu o minoră. Psihic, multe sunt fragile. Se mai întamplă ca un adult să aibă o relație sexuală cu o minoră, dar își asumă relația aia: se însoară cu minora, stă cu ea, dovedește că nu doar a profitat sexual de ea. Așa a făcut Remus. Dar la el era doar de fațadă.

  Legea a apărut din bun simț, nu din ipocrizie, cum sugerezi. Convențiile sociale nu sunt toate rezultatul prostiei umane. Multe sunt rezultatul respectului față de ceilalți. Cred că înțelegi asta.

  [Ei nu au fost judecati si condamnati pt asta.]

  Ce logică e asta? Asta nu înseamnă că alții nu trebuie condamnați. :))

  În spiritul Adevărului.

 199. Django says:

  [Multi debusolati pe lumea asta…]

  Ce a spus @Aand e esența filosofiei orientale (buddhism, hinduism and shit). Nu o putem nega așa, în două-trei cuvinte. :))

 200. Neele says:

  Sa plec fara ramas bun, nu-mi vine. Ce mai pot drege dupa ce am argumentat atata impotriva voastra?
  Imi pare rau de modul in care v-am incomodat si de remarcile si iesirile mele necorespunzatoare!

  Ramas bun!

 201. Ramo says:

  Django: “Nu o putem nega așa, în două-trei cuvinte. :))”

  Au fost cinci 😀
  Cand vorbesti despre “cunoastere” si in acelasi timp crezi ca Dumnezeu este (si) un ucigas de copii, atunci esti esti un mare bou. E penibil sa vorbesti despre “una cu universul” in timp ce-ti curge scuipatul din gura de prost. E jenant sa vorbesti despre “contemplarea mecanismelor lumii” in timp ce iei drept reale si divine fantasmele barbare ale unor triburi salbatice. N-are nicio vina budismul ca X-ulescu “gandeste” cat o cizma si vorbeste gura fara el.

 202. Ramo says:

  Neele: “am argumentat atata”

  Argumentat ?! Ai vrut sa zici… fumat… delirat… halucinat… debitat… aberat… drogat… îmbătat… aiurat… prizat…

 203. Django says:

  [fantasmele barbare ale unor triburi salbatice.]

  Da, exact asta sunt legendele Vechiului Testament. :))

 204. RAM says:

  @Ramo: acuma, ce-ai cu Neele? si-a cerut scuze mai mult sau mai putin. Ti neaparat sa ai ultimul cuvant? Am inteles, ai castigat, dar nu e necesar sa dai si dupa…

 205. Ramo says:

  Povesti. Banuiesc ca nu prea ai fost pe aici in ultima vreme. Neele a mai mintit ca pleaca, iar a doua zi a tras pe nas din nou si nu s-a putut abtine sa se exhibe din nou. Daca tu iei in serios delirul ei incoerent n-ai decat. Da’ vorba lui Last, nu-mi da mie sfaturi necerute si inutile, pastreaza-ti indicatiile pretioase pt tine si actioneaza conform lor.

  Daca vrei neaparat sa te bagi in seama pe subiect atunci raspunde la intrebarea pusa privind textul evocat de Neele: esti (si tu) suficient de cre(s)tin sa-ti omori fratele, prietenul si aproapele daca Iahve ti-o cere sau sa ucizi copii, femei si batrani cum comanda Iahve in Iezechiel 9:5 ? Esti si tu suficient de cre(s)tin sa crezi ca Dumnezeu ar face asa ceva? Neele si Aand da. Altcineva?

 206. Cezar Ionesco says:

  Ramo 13/05/2014 11:48
  Last: “presiunea grupului”

  Plus presiunea gurului: “Vacă îngălată, nu lasi lumina sa intre in tine!”

  Cezar: “Dumnezeu este in copii”

  D-aia trage guru la minore 😉

  Cezar: “Dumnezeu este si pretutindeni in jurul nostru”

  Bivolaru trage la copii pentru ca este bolnav. Doar orbii vad in el un maestru. Oile mai vorbesc acum despre maestrii. Orice copil stie ca singurul care te poate ghida este Maestrul Interior. Cu cheile cele slinoase ale lui Bivo nu poti deschide decat usa unei case murdare si plina de paianjeni. Fiecare dintre noi avem propriile chei incifrate in ADN. Nu doresti sa lucrezi cu adevarat asupra ta, nu dobandesti cheile si vine Bivo cu ale sale slinoase chei si te conduce, unde altundeva, decat in Nirvana oilor? Dumnezeu este pretutindeni unde i se deschide. Cine nu bate la usa, nu cere ajutor, gaseste ce i se potriveste in acel moment. Bivo nu are cum sa-i deschida lui Dumnezeu, pentru ca traieste intr-o pestera umeda, urat mirositoare, in care n-a intrat soarele niciodata. Le arata orbilor o festila pe cale de a se termina si-i minte ca e soarele. Problema cea mare este complicitatea celor ce stiu ca manipuleaza si se foloseste de femei debusolate. Prin tacere, devin si ei complicii “paianjenului”. Odata “amprentate”, virusate cu informatia lui Bivo, ori a altui mare cocos ce-si ademeneste gainile cu penajul sau vopsit in culori ademenitoare, femeile isi coboara vibratia. Chiar daca erau pure si idealiste, cand au intrat in grup, devin altceva. Nu mai sunt ele insele, ci marionete trase de sforarul guru. Nu e gluma…Asa fac toate sectele si sectisoarele propovaduitoare de fericiri. Relatia dintre mine si Dumnezeu este unica. Un intermediar nu ar face altceva decat sa-mi distorsioneze perceptia. De ce credeti ca au inflorit in Romania tot felul de scoli si cabinete? Pentru ca oamenii sunt superficiali si isi doresc o Mantuire la pachet, ori la sticluta. Fiecare amestru sau terapaut isi vinde sticluta cu potiunea magica de transformare a oilor in…depinde de cererea clientului. Unii isi doresc sa devina mai gratiosi si sa aiba carisma. Doamnele se vor miresele lui Iisus, ori vor sa slabeasca 45 kg in zece minute. Altii isi doresc ca aura lor sa devina alba peste noapte. Vine pacaliciul si-i spune ca trebuie sa se spele doar sub razele lunii, la ora trei si cinci minute, in a 13-a luna a anului viitor, de Pastele Cailor. Sunt unii care flutura din gene si asculta inregistrarea unui Iisus de mucava. Asta este cazul celebru al templului din Arad, unde Oliver, noul Iisus conceput de Desanca, noua Fecioara Maria( din Duh Sfant, desigur…), face minuni pe banda. Toata lumea asteapta minuni…Dumnezeu are umor, pentru ca si noi avem, deci il mostenim de undeva. Ii lasa pe circari sa-si faca jocul, amagitii se plang ca situatia in Romania este grea, din ce in ce mai grea, dar nu-si pun intrebarea: cine este vinovatul? Vinovati suntem toti, pentru complicitate la tacere. Singura problema este ca le furam urmasilor nostri viitorul. Cand doar iei, furi din astral informatie si tot ce se mai gaseste pe acolo, iti lasi urmasii cu astralul distrus, murdarit de atatea urme de gaini si cocosi ce au invatat sa faca channeling, sa isi deschida ajna, majna si pranamajna, dar sunt mai orbi decat toate cartitele lumii. Orbul gainilor se raspandeste foarte repede. Doooooamne, mare ti-e gradina!

 207. SORIN says:

  BRAVO Cezar IonescoÎi lăsăm la infinit să ne calce pe cap? NU! Mai există o cale de a le face rău: MIȘTOUL! Vă asigur că îi doare! Așa că…sa înființat blogul ăsta.

 208. RAM says:

  “Povesti. Banuiesc ca nu prea ai fost pe aici in ultima vreme. Neele a mai mintit ca pleaca, iar a doua zi a tras pe nas din nou si nu s-a putut abtine sa se exhibe din nou. Daca tu iei in serios delirul ei incoerent n-ai decat. Da’ vorba lui Last, nu-mi da mie sfaturi necerute si inutile, pastreaza-ti indicatiile pretioase pt tine si actioneaza conform lor.”

  Vad ca stai bine la capitolul intoleranta (ca sa nu zic invers)
  Neele a revenit pentru ca ai jignit-o in nenumarate randuri. Daca te-ai pune in locul ei, ai intelege.
  Pana la urma lumea e plina de “credinciosi”, Neele era ultima care merita sa fie judecata. Ti-au mai ramas inca vre-un miliard de indieni, alt miliard de Cre(s)tini, musulmani…

  Si, crede-ma nu sunt un pacifist, dar Neele, stia sa se apropie de misani mai bine ca noi. Asta daca iti pasa vre-un pic de misani sau de oameni in general. Dar daca motivatia ta este doar sa-i faci una cu pamantu, atunci am inteles.

  Pana una-alta, religia Crestina si aberanta a produs niste oameni de calitate spirituala (ca sa nu-i numim sfinti)
  Ateismul a produs numai sceptici. Ca de obicei, adevarul e la mijloc si extremistii sfarsesc rau. Religia Crestina e gresita in proportie de 95%, dar ce te faci cu cei 5% care au lasat un mesaj intelept- nu includem aici si trairile spirituale care sunt interpretabile.

  In general, religia este o insiruire de povesti hipnotice cu rolul de-a te convinge sa crezi: partea asta AR TREBUI STUDIATA pentru ca e in natura umana sa creada intr-o autoritate. Asta spune multe despre noi ca maimutze, cream in mod spontan religii. Exista o religie antica (al carei nume imi scapa) in care lumea a fost creata de doi zei: unul i-a ejaculat celuilalt in gura si astfel a fost creata lumea. Kinky, nu?

 209. SORIN says:

  Era mai copt… Dar nu in cap!…
  Avea doar anii la protap…
  … Cu ei doar sa se lafaiasca…
  Dar nu cu ce-ai crezut ca i-ar fi dat… Intelepciune omeneasca!
  … Caci daca a fos BIVOLARU puscarias
  N-ai fi crezut si tu… Ca l-au facut barbat?
  … Dar de acolo, ce-a adus?
  Un titlu numai… Presupus!
  Si-n loc s-arate ca-i matur…
  … Arata doar ca-i un cacat motat!… Fudul! Cacatii mici, din jurul lui… doar au privit…
  … Cum tot ce a putut a imputit.

 210. SORIN says:

  Dar uite cum mai este viata!… Cum urme mai lasam prin ea!…
  Eu… azi… iti scriu, aici, balada… Sau sa-i zic oda… poate-ai vrea?
  Sa stie lumea adevarul!
  … Ce-ai fost!
  … Ce esti!
  Si… De ce fel!
  Caci chiar de ti-au umplut protapul Ca si acoperit cacatul pute!?… Ca are un cusur… si el?!

 211. SORIN says:

  Si-n punctul asta… Pan’ l-oi pune… Ceva si lui Sandel!
  … Ai grija BIVOLARULE… daca vine maine… Ca te-ai cacat pe TINE!
  Sau n-ai stiut ca-n cloaca pute… Si daca motul mult vei vantura…
  Se va gasi candva… Si pentru tine!… Sa ti-l turteasca… cineva?!

 212. RAM says:

  “Povesti. Banuiesc ca nu prea ai fost pe aici in ultima vreme. Neele a mai mintit ca pleaca, iar a doua zi a tras pe nas din nou si nu s-a putut abtine sa se exhibe din nou. Daca tu iei in serios delirul ei incoerent n-ai decat. Da’ vorba lui Last, nu-mi da mie sfaturi necerute si inutile, pastreaza-ti indicatiile pretioase pt tine si actioneaza conform lor.”

  Vad ca stai bine la capitolul intoleranta (ca sa nu zic invers)
  Neele a revenit pentru ca ai jignit-o in nenumarate randuri. Daca te-ai pune in locul ei, ai intelege.
  Pana la urma lumea e plina de “credinciosi”, Neele era ultima care merita sa fie judecata. Ti-au mai ramas inca vre-un miliard de indieni, alt miliard de Cre(s)tini, musulmani…

  Si, crede-ma nu sunt un pacifist, dar Neele, stia sa se apropie de misani mai bine ca noi. Asta daca iti pasa vre-un pic de misani sau de oameni in general. Dar daca motivatia ta este doar sa-i faci una cu pamantu, atunci am inteles.

  Pana una-alta, religia Crestina si aberanta a produs niste oameni de calitate spirituala (ca sa nu-i numim sfinti)
  Ateismul a produs numai sceptici. Ca de obicei, adevarul e la mijloc si extremistii sfarsesc rau. Religia Crestina e gresita in proportie de 95%, dar ce te faci cu cei 5% care au lasat un mesaj intelept- nu includem aici si trairile spirituale care sunt interpretabile.

  In general, religia este o insiruire de povesti hipnotice cu rolul de-a te convinge sa crezi: partea asta AR TREBUI STUDIATA pentru ca e in natura umana sa creada intr-o autoritate. Asta spune multe despre noi ca maimutze, cream in mod spontan religii. Exista o religie antica (al carei nume imi scapa) in care lumea a fost creata de doi zei: unul i-a ejaculat celuilalt in gura si astfel a fost creata lumea. Kinky nu?

 213. SORIN says:

  Piciorușele și-a desfăcut
  Și pe pat s-a așternut
  Pițipoanca așteptând
  BIVOLARU nostru cel flămând.

  Prințul, însă când a venit
  Pițipoanca a zărit,
  Primul lucru ce-a făcut
  A furat-o la păscut.

  Alinându-și pofta de pluș
  Viola ea, un cățeluș
  BIVOLARU cât se chinuia
  La păscut o însoțea.

  BIVOLARU mai avea și două dungi
  Două linii mari și lungi,
  Atârnau ca niște pene
  Noi le mai numim sprâncene.

 214. SORIN says:

  Tainuiti, sub geana noptii,
  Ea-l intreaba pe BIVOLARU:
  “- Cum preferi? dau jos chilotii,
  Sau guma de mestecat?” :))

 215. SORIN says:

  AUZI BIVOLARULE.. Doua capre si trei iezi,
  Fac trei mii de cacarezi.
  Doua capre si un tap,
  Cate cacareze fac?

  Faci produsul de la mezi,
  Si belesti p*la la iezi.
  Iei problema de la cap
  Si belesti p*la la tap.
  Daca nu-ti da rezultatu’,
  Belesti p*la lu’ baiatu’!

 216. SORIN says:

  A fost o data ca-n povesti
  A fost ca niciodata
  Din rude mari si tiganesti
  O balega de BIVOLARU.

  Si era singur in copaci
  Si mandru in tote cele
  Cum e maimuta lunga-n craci
  Si neagra la masele.

  Avea un nasalau de 7 colti
  De ara pamantul
  Si-o caramida-n chiloti
  Sa nu il doboare vantu’

  “Cobori in jos BIVOLARULE stramb
  Coboara pe o scara
  Si da cu capul de pamant
  Sa vezi ce-o sa te doara.”

 217. Ramo says:

  Romanul s-a nascut poet 😀

 218. Ali Baba says:

  Poeziile-pamflet ale omului de mai sus sunt la fel de fisaite si cretine ca si glumitele de la serile de umor si voie buna de la curs . Dupa cum spuneam
  misan habotnic si idiot=exmisan = pacalici.

 219. SORIN says:

  Ca poet de viță veche
  A tot scris după ureche,
  Dar a constatat abuzul
  După ce-a pierdut auzul.ali baba

 220. Ali Baba says:

  @SORIN 🙂 hai ca de data asta m-ai distrat .

 221. SORIN says:

  Bivo esteIDIOT PATENTAT, PUROI SUBUMAN, JIGODIE ORDINARA, JEG, GUNOI, MIZERIE, VIERME PURULENT, TERORIST, CRIMINAL ODIOS

 222. lily says:

  au aparut detalii legate de accident pe exmisa. dar mosu e dus. ai impresia ca are un fel de program pe calculator in care si-a introdus cuvintele preferate. apoi, cand are nevoie de el introduce subiectul si ii da drumul, sa-i scrie raspunsul lui catre prostime. pot spune ca stiam exact ce vazice, nu e nimic nou si neasteptat.

 223. vasi says:

  ,,Noroc mare, am putea spune mai in gluma, mai in serios, ca Dan Ciuciulete a fost martor in mod providential la momentul in care in realitate Teo Pop l-a sunat pe Remus si i-a propus sa fie soferul lui;; – e disperat, ii bataie fundul. noroc mare ca a iesit alb ca laptele si din povestea asta ca ce se facea daca cea mai mica umbra cadea pe reputatia si siguranta lui. in plus omul e suta la suta vinovat, deci familia lui va plati probabil ptr el, daca e cazul, dar in nici un caz ei nu vor ajuta cu nimic. nu-i mai spune minunatule, ii spune sec si impersonal, Remus Lomos. iar noi suntem doar niste ,, fiinte umane ticaloase,,. minunata alina s-a transformat si ea in astroloaga alina. au, evident, si un vinovat viu – Pop, care a avud ideea sa-l cheme.

 224. Flagg says:

  Mda… Tot mortu’ e cica de vina si de data asta?

 225. SORIN says:

  CE A ZIS
  :Amazed:

 226. Ali Baba says:

  Pai are dreptate , de ce nu a respectat regulile de circulatie ?!
  Din ce mi s-a povestit despre Remus Lomos , in calitate de sef la karma yoga la brutarie si pe unde mai era responsabil, cum ca acesta era un tip paracios si turnator la guru pentru cea mai mica abatere si neregula sesizata . Poate cineva sa confirme daca aceasta trasatura mizerabila il caracteriza pe raposatul Remus Lomos ? Pira, turnatoria este o trasatura infecta indiferent ca o faci la guru, securitate , sef , activist de partid etc …

 227. Last says:

  Da, Remus a gresit, n-a respectat nimic.

  Problema insa e a dezaxatului prin prisma multiplelor calitati pe care ar trebui sa le aiba, dar …lipsesc cu desavarsire.

  Mizeria cu vagi asemanari umane, zisa grig, n-a vazut nimic (nici macar cat astrooloaga Alina), nu tu semne in destinul alora din masina, nici macar o pisica neagra (el care ar fi trebuit sa stie tot, ca “citeasca” tot, ca deh, aburitii il cred maestru).
  Mai mult: l-a aprobat pe Teo sa il ia sofer pe Remus.
  Ce-a facut de fapt: l-a bestelit dupa moarte pe Remus ca ar fi dat “nauceala” peste el.
  Tigan nesimtit.

 228. pendulul says:

  Oare la ce eveniment (pe care G evita sa-l mentioneze, dar unde urma sa se faca si o demonstratie de hatha yoga) goneau cei trei, in loc sa-si vada linistiti de tabara?

 229. cocorul inalt says:

  Fraierii mahavirosi se duceau (daca e adevarat) sa mai castige cu detasare ceva faima pentru MISA.Ceea ce au si reusit.Gregorian nu e vinovat deloc,nu l-a ales el pe Remus,doar a fost de acord.Ceea ce arata ori ca e varza, ori ca nu-i pasa ,ori amandoua.A decedat un om neatent,educat in ashram ,cam fanatic de felul lui.Dumnezeu sa-l aiba in paza.

 230. Deria says:

  @Flagg

  Vezi ce am scris pe exmisa. Nu s-a asigurat, pur si simplu. Nu a practicat atentia la neatentie, na. E o greseala pe care o fac pana si soferii experimentati.

 231. Ali Baba says:

  Pai Gregorian zice ca a fost de acord cu deplasarea , nu ca i-a trimis el . Si lui Remus ia fost sugerat sa nu conduca anul asta de catre astroloaga respectiva . Ce sa faci frate …karma . Naspa. Are dreptate Gregorian .

 232. Django says:

  Zvon de ceva vreme:

  Acum cativa ani, Bivo pleaca impreuna cu cativa „yoghini” sa mediteze in piramide. Camelia Rosu vrea si ea sa vina. Bivo ii spune ca, daca vine cu ei, i se va intampla ceva foarte grav (moarte sau accident). Camelia nu a mai mers.

  Acuma, daca Bivo a pretins ca a putut vedea viitorul Cameliei, de ce n-a vazut si viitorul lui Remus?

  Bine, el nu si-a dat seama ca Trandafir Claudiu e, cica, securist. Nu si-a dat seama ca o sa-l prinda politia de frontiera cu peruca-n cap, ca si cum ar fi fost femeia cu barba. Si nu si-a dat seama el de multe altele.

 233. Cezar Ionesco says:

  SORIN 14/05/2014 10:21
  BRAVO Cezar IonescoÎi lăsăm la infinit să ne calce pe cap? NU! Mai există o cale de a le face rău: MIȘTOUL! Vă asigur că îi doare! Așa că…sa înființat blogul ăsta.

  E singura mea arma, rasul. Mai am si un pistol cu apa, dar sa nu afle politia. Ce sa fac? Nu pot ramane pacifist pana in panzele albe.

 234. Flagg says:

  @Django
  Nu si-a dat seama ca o sa-l prinda politia de frontiera cu peruca-n cap, ca si cum ar fi fost femeia cu barba.

  :–))))

 235. Flagg says:

  @Deria
  Pe mine m-a frapat un pic modul in care s-a grabit sa demonstreze cum ca numai mortul e de vina. Sa nu care cumva sa aiba altii si alte impresii…
  Atitudinea asta mi-a displacut si la ea am facut referire.

  In rest, cine o fi gresit cu adevarat in momentele alea… intrebari de genul asta sunt deja prea tardive.

 236. Flagg says:

  Na ca nu m-am putut abtine sa comentez:

  http://www.exmisa.org/viewtopic.php?p=62077#p62077

  Desigur, toate acestea vi le-am prezentat, si, in incheierea acestui raspuns va oferim un citat din Vede, care suna astfel, citez: “Usor ajuti pe un netot, dar mai usor pe un om cu minte. Pe un semidoct demonizat, nici tu parinte, nici zeii cerului nu pot.” Am incheiat citatul.

  Criminal “citatul”. 😀 :–))))))))) :–))))))))) :–)))))

  Chiar sunt curios cam cat de des o aparea prin Vede expresia “semidoct demonizat”. 😀 :–)))))) :–)))))))))

  De unde tot reuseste sa scoata “perlele” astea? 🙂 :–)))))))))))

 237. Ali Baba says:

  Pai mortul este de vina .Nu a respectat regulile elementare de circulatie si i-a fost fatal , din nefericire . Am ascultat relatarea sefului MISA , Gregorian si m-a convins ca vina ii apartine defunctului.

 238. Flagg says:

  @Django
  Auzi, bre, nu cumva faptul ca femeia cu barba a castigat Eurovizionu’ la taman 10 ani dupa faza cu peruca este tot un semn de la Doamne-Doamne? 😀 Ca doar Dumnezeu le tot face semne de cativa ani incoace, nu-i asa? 😛 :–))))))))) :–)))))))

 239. Flagg says:

  @Ali Baba
  Problema in cazul asta nu e daca RL a fost de vina sau nu in mod concret pentru producerea accidentului. Faptul e consumat si omul a murit deja.

  Dar cel putin bulversant e modul in care Bivo a sarit sa precizeze el repede cum stau cica lucrurile, ca sa nu carteasca unii cum ca de ce n-ar fi fost el in stare sa prevada evenimentele ce urmau sa se produca. 🙂 Plus limbajul – despre cineva care a murit de doar cateva zile si care ti-a fost, cica, apropiat, nu e frumos sa declari ca ar fi dat dovada de o “criminala imprudenta”, ca la cateva fraze dupa aceea sa spui senin ca despre morti ar trebui de fapt sa vorbesti numai de bine. Chestiile relatate de el in discursul ala ar fi putut, in teorie cel putin, sa fie prezentate si cu un limbaj mai retinut si mai grijuliu cu sentimentele celor care l-au iubit, poate, pe decedat(dar care poate nu prea i-ar fi fost specific lui GB, daca iei in considerare stilul lui obisnuit din atatea alte mesaje din anii trecuti 😀 ).

 240. Flagg says:

  @MR
  Tot n-ati rezolvat, in atata timp, problemele cu filtrul ala idiot anti-spam?

 241. Flagg says:

  @Ali Baba
  Problema in cazul asta nu e daca RL a fost de vina sau nu in mod concret pentru producerea accidentului. Faptul e consumat si omul a murit deja.

  Dar cel putin bulversant e modul in care Bivo a sarit sa precizeze el repede cum stau cica lucrurile, ca sa nu carteasca unii cum ca de ce n-ar fi fost el in stare sa prevada evenimentele ce urmau sa se produca. 🙂 Plus limbajul – despre cineva care a murit de doar cateva zile si care ti-a fost, cica, apropiat, nu e frumos sa declari ca ar fi dat dovada de o “criminala imprudenta”, ca la cateva fraze dupa aceea sa spui senin ca despre morti ar trebui de fapt sa vorbesti numai de bine. Chestiile relatate de el in discursul ala ar fi putut, in teorie cel putin, sa fie prezentate si cu un limbaj mai retinut si mai grijuliu cu sentimentele celor care l-au iubit, poate, pe decedat(dar care poate nu prea i-ar fi fost specific lui GB, daca iei in considerare stilul lui obisnuit din atatea alte mesaje din anii trecuti 😀 ).

  P.S. Mesajul asta n-a trecut din prima de filtru. Mai incerc inca odata.

 242. vasi says:

  ptr dereglat faptul ca iti moare mama sau copilul e o obiectie abjecta. abject este faptul ca tu existi.

 243. Flagg says:

  @Ali Baba
  Ai un raspuns pe blogul Roxanei(vezi linkul de mai sus).

 244. Flagg says:

  Alta faza:

  Va oferim aforismul 30, citez: “Atunci cand privim cu multa atentie si luciditate in jurul nostru[…. si urmeaza o poliloghie destul de lunga 🙂 ]Astfel de fiinte umane nu-si dau deloc seama ca procedand in felul acesta stagneaza si apoi regreseaza, datorita scufundarii lor intr-o stare larvara lamentabila.” Am incheiat citatul.

  Mai nene, dar el stie de fapt cam care e definitia cuvantului aforism? 🙂

  http://en.wikipedia.org/wiki/Aphorism

  An aphorism (from Greek ἀφορισμός aphorismos, “delimitation”) is an original thought, spoken or written in a laconic (concise) and memorable form.

  Unde-i aspectul ala laconic, concis in cazul asta? 🙂

 245. Flagg says:

  Si inca o faza:

  Caci aici exista un dicton al intelepciunii, nu l-am inventat noi, el exista de mii de ani si care suna astfel, citez: “Adeseori sfaturile sunt cerute tocmai pentru a nu fi urmate sau luate in consideratie.” Am incheiat citatul.

  Care-i sursa aia multimilenara a citatului? 🙂 Frumos ar fi sa si precizezi lucrul asta atunci cand insisti in modul asta asupra vechimii multimilenare(!) a ideii. 🙂

 246. Flagg says:

  Puteti voi sa il criticati cat vreti si sa ii gasiti tot felul de defecte, dar omul mai are si realizari uneori – de exemplu a reusit in cazul asta(involuntar, banuiesc 😛 ) sa transforme comentariile aduse unui eveniment tragic intr-un discurs tragicomic. 😀 :–)))))))
  N-am mai ras de multa vreme in halul asta. 🙂 :–))))))))

  Singura problema e ca incep sa ma simt un pic prost la gandul ca poate ce am scris mai sus ar putea parea unora ca fiind un semn de lipsa de respect fata de partea aia intr-adevar tragica(cea comica adaugata ulterior fiind secundara ca importanta) a situatiei.
  Poate sunt eu un pic defect de vad lucrurile intr-un anumit fel. 🙂 Asa ca ma opresc, cel putin deocamdata, aici desi mai sunt si alte faze din discurs care mi s-au parut a fi extrem de hilare. 🙂

 247. mac gregor says:

  Io ma mir ca mai traieste. Ca la lipsa totala de reactie din ultimii ani – pai sa nu comentezi tu ODATA mah pe site-urile care te critica civilizat – am crezut ca era mort si conducerea MISA ascundea faptul.

 248. mac gregor says:

  Gregorian Bivolaru NU CREDE IN REINCARNARE!

  foarte buna observatia lui mapx. Tocmai el, care era atat de atent la formulari, sa nu zicem “se intampla”, ca nimic nu e intamplator.

  “Mi-a placut si aia: “a parasit definitiv aceasta lume”. Ooops ! Pai cum vine asta ? Adica le-ai umplut creierii cu reîncarnarea si ai si uitat de ea ? Si nefericitu’ ala s-a dus … definitiv.”

  Sunt socat sa aflu ca nici macar in chestia asta, pe care a explicat-o atat de detaliat, nici macar in asta nu crede.

 249. Ali Baba says:

  Flagg
  Dincolo de alte aspecte , e un nefericit accident care se poate petrece oricui. Surpriza apare prin faptul ca omul era la curs , era apropiat ai sefului MISA , maestrul GB iar gloata cretina de la MISA are impresia ca esti scutit de teste, de probleme de karma daca dai taxa la curs . GRESIT . E adevarat ca studiind textele sacre yoghine poti depasii multe probleme dar nu ai nici o garantie in sensul asta . Iar Gregorian acum nu face decat sa arate ca el nu are cum sa fie responsabil de moartea tanarului . Nu l-a trimis el , doar i-a dat girul .Du-te .

 250. AntiMisa says:

  Bivolaru – țigan jegos pedofil! I-a prostit pe yoghiști și i-a molipsit de curvăriseala pe care o practică cu minore și nu numai! Dacă ar crede în reîncarnare, i-ar tremura chiloții – probabil se va reîncarna într-o broască râioasă, în fundul iadului!

 251. Flagg says:

  @mac gregor
  Lasa ca la faza aia s-ar putea scoate usor folosind faptul ca in teoria aferenta e postulata existenta mai multor lumi. 🙂 Ar putea sa o dreaga rapid afirmand cum ca decedatul a parasit definitiv lumea asta ca sa se reincarneze in alta(eventual una 4D, 5D,.. .n-spe miiD … 😛 ).

  Daca ar vrea asa ceva, bineinteles. 🙂

 252. mac gregor says:

  Pentru ca asa era explicatia cu reincarnarea: dupa un stagiu in astral, esti chiar obligat sa te intorci. Numai un eliberat poate parasi definitiv aceasta lume. Ceilalti nu o pot parasi definitiv nici daca vor, oricat de tare ar sari in sus pana la urma tot cad inapoi. Asa era teoria.

  Cum dracu sa nu crezi nici macar chestia asta de baza din cadrul sistemului tau?

  In ce crede atunci Grieg (spre deosebire de discipolii lui), daca crede ca moartea = parasirea definitiva a acestei lumi?

 253. Flagg says:

  @mac gregor
  Numai un eliberat poate parasi definitiv aceasta lume.

  Poate il declara eliberat post-mortem, mai stii? 😛 De unde stii tu ca nu si-a folosit maha-siddhis-urile ca sa ii exemplifice(cu succes deplin de data asta 😛 ) in Bardo “eliberarea prin miracol divin”? 😀

  Glumesc, dar sa nu te mire daca unii de la curs or sa apara mai tarziu chiar cu niste povesti de genul asta(sunt perfect in stare sa le elaboreze si singuri, fara sa li se dea ideile mura-n gura prin discursuri si conferinte 😀 ). 🙂
  Daca ar fi fost multi cei zguduiti in mod real de astfel de contradictii vizibile si din avion, miscarea n-ar mai fi existat de mult timp… Dar nu prea sunt multi, din cate s-a vazut pana acum. 🙂

  Am impresia ca subestimezi macar un pic atat capacitatea imaginativa a unora cat si capacitatea altora de a inghiti ca pelicanii, fara sa se indoiasca, povestile primilor. 😛 Ma insel cumva? 😉

 254. Last says:

  Multi exmisani cred ca gruparea a capatat accente paranoice, criminale etc, dar de la un moment dat doar …
  Fals, totul a fost de la bun inceput o mare, nesfarsita mizerie.

  Reincarnare ? Gogoasa cu care au spalat creierii occidentali multe generatii de gurusi parasutati mai intai de prin “inefabila” (si plina de gunoaie) Indie, mai apoi si gurusi nascuti prin Europa sau State.

  Ma intreb cate astfel de evenimente mai sunt necesare, astfel incat si ultimii cursanti misani (aia idealisti) sa dezerteze. Ceilalti – care au motive materiale sau sexuale – stiu deja de mult timp cum e cu cocina bivolara si sunt si ei mici profitori pe spinarea idealistilor.

 255. Flagg says:

  @Last
  Reincarnare ? Gogoasa cu care au spalat creierii occidentali multe generatii de gurusi parasutati mai intai de prin “inefabila” (si plina de gunoaie) Indie, mai apoi si gurusi nascuti prin Europa sau State.

  Nu e chiar asa. Conceptul era cunoscut de multa vreme in Occident si a fost popular in anumite cercuri(care uneori faceau parte din underground, alteori nu) vreme de milenii(pe bune, demonstrabil, nu in stilul aforismelor lui Bivo 🙂 ), mai ales datorita tratarii lui prin dialogurile lui Platon(asta ca sa nu mentionez decat una dintre sursele de baza studiate din antichitate pana astazi).
  Ca un mic exemplu, una dintre multele acuzatii aduse de Inchizitie lui Giordano Bruno a fost si cea privind credinta lui in teoria reincarnarii.

 256. mac gregor says:

  A, si stai: ca el nu era obligat sa manifeste providenta divina, ca era suficient ca i-a vb Dzeu prin astroloaga Alina care i-a spus sa nu conduca.

  Pai cand eram prin ashram stiam vreo 5 astrologi: daca unul din ei se trezea sa spuna ca sa nu imi iau un loc de munca, trebuia sa-l ascult? Si daca altul imi spunea sa nu ma duc la film? Ce garantie am eu ca nu isi bat joc de mine?
  Maestrul de aia e maestru, ca sa faca lucrurile mai clare, si sa nu mai trebuiasca sa asculti de atatia oameni. Nu ca sa zica “de ce nu ai ascultat de nana Floare, care ti-o zis ea ca e rau sa conduci.” Ca intotdeauna exista o tanti care are ea parerea ca nevasta ta nu ti se potriveste, meseria ta e naspa, etc.

  Si cica asta e “Providenta divina”.

  Pai nu de asta mi-am investit gurul cu incredere, ca sa stiu sigur, sa nu ma tot iau dupa unul si altul care poate stiu poate li se pare?

  Care sunteti misani aici? Uite, va spun eu: “Nu mai mergeti cu tramvaiul. Providenta divina poate ca vb prin mine. Bau!”

 257. Last says:

  Da Flagg, asa este, dar era cunoscut conceptul in cercurile mai sus-puse.
  Cand valurile hinduse au curs in occident au cules pe cei care nu stiau nimic despre Platon, G.Bruno. Au venit pe teren gol.
  Ceilalti, informatii / initiatii europeni nu intrau in astfel de grupari. Eventual imprumutau din “ideile” gurusilor ca sa-si impodobeasca diferitele doctrine esoterice.

 258. mac gregor says:

  @Flagg

  parerea mea e ca nu poate minti asa la infinit, contrazicandu-se singur odata la doua fraze.

 259. Flagg says:

  @mac gregor
  Eu cred ca totusi subestimezi capacitatea unora de a depasi chiar cu seninatate impresiile cauzate de orice astfel de tip de contradictii sau paradoxuri. 🙂

  Lasand gluma la o parte, daca ai mai cauta ceva materiale scrise pe tema subiectului disonantei cognitive, ai putea vedea ca au existat cazuri in care contradictiile au fost chiar mai acute si mai vizibile dar oamenii implicati au gasit repede “explicatiile” necesare astfel incat sa continue mai departe fara sa isi piarda credinta. 🙂

 260. AntiMisa says:

  Bivolaru a avut grijă să amestece în adevăr o doză apreciabilă de minciună, pentru a-i „năuci” pe adepți. De fapt, cred că ăsta este și fundamentul sectei MISA: MINCIUNĂ amestecată cu adevăr, adevăr furat sau copiat de prin cărți și condimentat cu minciună, pentru a fi servit proștilor.
  Că doar nu era să recunoască faptul că e un proxenet fără pic de scrupule, materialist, ahtiat după femei și bani. A înzorzonat toate aceste „aspecte” cu Vede, sivasim, bla bla șamd, pentru a-l atrage pe prostul de rând. Ca un păianjen care stă la pândă în așteptarea prăzii. Normal că se contrazice, cum să nu se contrazică? Doar miniciuna este contradicția adevărului nou. Dacă ar putea, ar contrazice-o și pe mă-sa că l-a născut… având în vedere că el este un mahaeliberat, poate l-a născut Zâna Măseluță, după ce s-a cuplat din greșeală cu Hulk….

 261. Flagg says:

  Apropo de Vede, faza aia cu “semidoctul demonizat” e, dupa parerea mea, un anacronism la fel de evident ca si, ipotetic vorbind, reprosurile unui vraci dintr-o societate care n-a cunoscut niciodata scrisul indreptate impotriva analfabetilor. 😀

  “Semidoct” e un cuvant aplicabil de regula unor persoane ce fac parte dintr-o societate ce detine un sistem de educatie institutionalizat si, mai ales, care se bazeaza pe scris in cursul procesului de educatie. Dar cei care au compus Vedele si le-au transmis timp de generatii pe cale orala(doar relativ recent, in termeni istorici, Vedele au fost redactate si in forma scrisa) nu faceau parte inca, la vremea lor, dintr-o astfel de societate.

  Dar mai frapanta mi se pare insa alaturarea celor doua cuvinte: “semidoct”+”demonizat”. 😀 Unde anume scrie in Vede chestia asta(si ma refer la textul original, nu la vreo traducere/adaptare facuta recent de vreun european ca George Cosbuc al nostru)? :–))))))))))

 262. Flagg says:

  N-are cineva dintre voi acces macar la traducerile lui Cosbuc din textele indiene? Eu am impresia, desi s-ar putea sa ma insel, ca citatul e preluat de la el – minus faza aia cu “demonizatul”, care cred ca e o adaugire mai recenta, in stilul cunoscut noua. 😀

  Ce mai ignora unii destul de sus, nu doar in cazul particular despre care vorbim acum, este faptul ca unii traducatori europeni care s-au bagat sa traduca texte din astea arhaice le-au mai si adaptat pe ici, pe colo, pentru a le face inteligibile cititorilor contemporani cu ei.

  Dar pe mine m-a dat pe spate alaturarea “semidoct”+”demonizat”. 😀 Nu ajungea doar semidoct pur si simplu, mai trebuia sa fie si demonizat! :–)))))

 263. Flagg says:

  Erata: destul de des.

  Greseala de semidoct demonizat, ce sa-i faci.. 😛

 264. Flagg says:

  Adineauri am vazut ca despre citatul ala s-a mai discutat cu ani in urma:

  http://www.exmisa.org/viewtopic.php?p=36499#p36499

  Pana la urma citatul nu e nici macar de prin Vede la origine, ci dintr-un alt text indian de prin secolele VI-VII. Si initial, asa cum am banuit de la bun inceput, nu aparea nici un “demonizat” prin traducerea lui in romana. 😛

 265. Django says:

  [Ma intreb cate astfel de evenimente mai sunt necesare, astfel incat si ultimii cursanti misani (aia idealisti) sa dezerteze.]

  Idealistii se lasa, asa cum ne-am lasat si noi. Dar vin altii din urma, care devin incet-incet indoctrinati. Uite unul aici, care a devenit in doi ani de secta obsedat sexual, ca gurul pe care il adora:

  http://koaiegrele.blogspot.ca/

  Se lasa si ei in cativa ani, satui de imbecilitatile bivolare. Vin insa alti tineri in urma lor si tot asa. Mai putini, din ce in ce mai putini, dar tot vin.

  Bivo nu o sa duca lipsa de carne frageda pana la moarte. Si la 80 de ani, daca o sa mai traiasca, o sa se pise in gura fetelor de 20 de ani, convinse ca e maestru autentic pentru ca au facut ele Bhujangasana la sala si au simtit iubire fara sfarsit. Sau convinse din alte motive.

  Si, dupa ce moare Public Idiot No 1, ii iau locul ceilalti escroci si maniaci sexual, care de-abia asteapta.

  N-avem ce face. Atat cat timp cat MISA nu este scoasa in afara legii (macar pentru cativa ani ca sa fie curatata de gunoaie), fetele (caci ele sunt cele mai afectate; barbatii scapa mai usor, caci ei nu sunt fututi in cur, pisati si trimisi la produs) vor fi exploatate sexual si material.

  Trist. :((

 266. AntiMisa says:

  Django: ……….dar foarte adevărat.
  A trecut ceva vreme de când aveam și eu aceeași opinie – MISA NU trebuie schimbată, ci trebuie desființată!!!!!!!!!!!!!!!! Nu ai ce să schimbi la o cloacă a perversiunilor și răutăților umane!

 267. Flagg says:

  @Django
  Daca o sa te uiti mai cu atentie pe blogul ala pe care l-ai dat drept exemplu cred ca o sa gasesti atat niste texte proprii autorului mai critice la adresa unora din miscare, cat si niste chestii preluate de pe exmisa. 🙂

 268. Flagg says:

  @Django
  Atat cat timp cat MISA nu este scoasa in afara legii

  Ce i-ar impiedica apoi pe unii sa deschida alte cursuri, alte fundatii, alte ONG-uri, pe langa cele pe care le-au deschis deja pana acum? Cum crezi ca poti scoate, in mod practic, in afara legii o astfel de miscare in ziua de azi?

  Eu cred ca de fapt nu prea se poate si tocmai din cauza asta procurorii au mers in schimb pe linia deschiderii de dosare unor persoane individuale care ocupa insa locuri-cheie prin ierarhie.

 269. Flagg says:

  @Django
  Ca sa nu zici ca spun prostii, m-am apucat sa caut un pic.
  Primul rezultat:
  http://koaiegrele.blogspot.ca/2014/02/avocatul-niturad-dumitru-despre-misa.html

 270. Flagg says:

  @Django
  Uita-te si la comentariul asta al lui “von blaremberg”:
  http://koaiegrele.blogspot.com/2014/02/avocatul-niturad-dumitru-despre-misa.html?showComment=1392811620025#c1874824003412189383
  au si postat sectantii. niturad e un avocat impecabil, daca anumite persoane din misa cu pregatire juridica precara nu l-ar fi indepartat (care credeau ca fanatismul tine loc de stiinta juridica), probabil ca nu s-ar fi ajuns la finalul jalnic la care s-a ajuns. lasa, voi continuati invocatille la fel de jalnice sa se incheie cu buine procesul de la cluj , hohoho
  ce relateaza aici niturad e mult mai grav decit micutul proces pierdut de el in fata unor lichele.

 271. Flagg says:

  @Django
  De chestia asta ce parere ai? 🙂

  http://koaiegrele.blogspot.ca/2014/01/una-din-cheile-misa.html

 272. Flagg says:

  @Django
  Si niste chestii preluate de pe exmisa:
  http://koaiegrele.blogspot.ca/2014/01/q.html

  Cred ca ajunge. Ideea e ca aparentele de multe ori inseala, ca in cazul asta in care cineva aparent “indoctrinat” da dovada si de exprimarea unor opinii critice daca te uiti mai atent(ma rog, ce mai scrie respectivul pe blogul lui apropo de alte subiecte, sexualitate and stuff, e treaba lui si nu am vrut sa deschid vreo discutie apropo de lucrurile respective).

 273. Django says:

  @Flagg, problema lui Pulableaga-remberg e ca il adora pe Bivolaru, nu ca ii critica pe misani.

 274. Django says:

  @Flagg,

  Stiu ca nu se poate scoate MISA in afara legii. Insa, de exemplu, secta Aum a fost scoasa in afara legii. In locul ei a aparut miscarea Aleph, care e atent monitorizata.

  Stiu ca nu se poate face asta la noi, dar asa ar trebui facut: MISA scoasa in afara legii, sobolanii la inchisoare, noua miscare monitorizata: fara trimis femei la produs sau la guru, fara devieri de asteroizi, apocalipse, cutremure, fara revelatii cutremuratoare, fara referendumuri cu extraterestri, fara adorarea Idiotului public. Fara instructor profitori sexual si patroni de videochat (pe instructori Seppo Isotalo ii numeste porci).

  Doar yoga, naturism. Chestii normale, omenesti, de bun simt. Nu dementa, paranoia, schizofrenie, obsesii sexuale, escrocherii, pisat in cap, sex cu minore, urlete de descreierati, conspiratii cretine si alte imbecilitati pentru care se face vinovat Public Idiot no 1.

 275. Ali Baba says:

  Django
  Cum sa scoti MISA in afara legii ? MISA e ceva bun in forma asta .Da , cu devieri de asteroizi si stopari de cutremure si sex . Auzi cica chestii de bun simt , omenesti. Esti prost gramada nene . Masonii fac chestii de bun simt , omenesti ? Da si tu search cu google pe net si informeaza-te un pic .

 276. Django says:

  @Ali Baba, fa spam in alta parte. Nu de alta, dar chem moderatorii sa te sparga. :))

 277. Ramo says:

  Subscriu, pare troll

 278. Last says:

  @spanda, nu ne vizitezi ? 😀 Avem aci unul cu conexiunile vraiste-n cap si te striga de zor sa-i dai o pauza 😉

 279. Deria says:

  Asa este, Teo dormea pe bancheta din spate in momentul accidentului, facuse schimb cu Remus, trecuse Remus la volan.

 280. Ali Baba says:

  Django
  Deci , in caz ca nu ai inteles : MISA are farmec ptr ca e asa cum e : cu conspiratii , cu sex , cu ceva politica , cu sesiuni anti-cutremur . Pentru o gimnastica saptamanala poti alege yoga la mol . Adica ce chestii de bun simt ?!

 281. EL TORO says:

  Daca nu era NITURAD Misa azi nu mai era de citiva ani iar GRIEG era internat la balamuc . Asa ca toata MISA ar trebui sa -i multumeasca lui NITURAD DUMITRU in fiecare zi ptr ce a facut ptr GRIEG si Misa . Treaba e clara ptr orice om sanatos la cap si anume ca chiar cei care ar fi trebuit sa-l apere pe GRIEG ii vroiau raul din motive de neinteles .Concluzia e ca nimic nu e cum pare la prima vedere . Chiar si la YE sint elemente opuse dupa cum reiese foarte clar ptr oricine vede inregistarea cu marturisirea acestui om . Acum 2 zile am trimis citeva rinduri catre YE in care am vorbit frumos si la obiect dar deranjant ptr cei de acolo si evident ca nu mi le-au postat si chiar le-am facut profetia asta in continutul postarii . In MISA in conducere sint elemente ostile lui GRIEG .

 282. EL TORO says:

  Cei de la YE sint duplicitari , nu posteaza decit ce le convine lor si eventual laude . Daca vine un cursant si ridica o problema ,dreptul la libera exprimare al unui cursant este nul chiar in cadrul site-ului care reprezinta cursul si pe cei care il urmeaza . Numai daca e ceva laudativ este postat . Oamenii din MISA ar trebui sa se trezeasca macar la nivelul asta ptr ca de iluminare sau eliberare nici nu poate fi vorba ,atita timp cit ei nici nu stiu cu adevarat ce se intimpla in scoala din care fac parte si nici nu vor sa stie . Atita timp cit scoala e condusa de alde CC sau RL cara cica facea retentii lungi dar in schimb era javra cu oamenii totul se va duce de ripa . Nu cite minute faci retentive pe plin sau gol conteaza ci cum te porti cu oamenii .

 283. EL TORO says:

  Normal ar fi ca YE sa ceara public scuze lui NITURAD DUMITRU . Cei de acolo nu pricep ca daca acest om nu ar fi lucrat ptr GRIEG , azi nici YE si nici MISA nu mai existau . Aviz celor de acolo . Lasa-ti orgoliul jegos la o parte , recunoaste-ti greseala si cereti scuze omului . Nu fiti imbecili , site-ul vostru exista si mai are sens sa existe si ptr ca Niturad Dumitru a sarit in ajutor si dupa cum reiese a dat dovada de bunavointa si omenie cum multi dintre voi inca nu aveti . Voi stiti doar sa sariti de cur in sus si sa ziceti ca sinteti nedreptatiti dar tocmai asta faceti si voi cu NITURAD DUMITRU . Nu fiti porci .

 284. EL TORO says:

  Cum poate YE sa nu sufle o vorba despre moartea unui lider din miscare dupa atitea zile ? Daca nu era blogul asta , moartea astuia trecea ca si cum nu s-ar fi petrecut . Ba treziti-va dreaqu odata si nu mai fiti animale nerecunoscatoare cu unul care va reprezentat . Si la banalii astia din afara ,la fotbal sa zicem ,cind moare unu apar citeva rinduri in memoriam despre el . Numai voi va tratati oamenii ,colegii si cursantii ca si cum nu ar fi existat niciodata . Asta e atitudine de animale fara obraz . Nu aveti ma obraz ,dar cereti de la altii din afara cursului sa aiba vzv de voi . Magarie mare ……

 285. Neele says:

  Deoarece se stie ca am sucit din vorbe culorile la stele pentru si din cauza ca fara motiv, promit si va asigur ca totul este la locul sau exact ca inainte: cele fierbinti sunt scanteietoarele albastre iar cele reci de culoare rosie. 🙂

 286. Ramo says:

  Eh, te-ai linistit, RAM ? Iata ca ti s-a intors Neele, a mai tras ceva pe nas si-a uitat din nou ce-a zis, e tabula rasa ca si cum nimic nu s-a intamplat. Un fum face minuni. Asa ca nu te mai lasa pacalit degeaba si nu mai lua in serios emanatiile etnobotanice.

 287. Ramo says:

  Toro: “Daca nu era NITURAD Misa azi nu mai era de citiva ani iar GRIEG era internat la balamuc”.

  Tocmai de aceea acest jegos Niturad isi merita din plin țeapa ce si-a luat-o de la ei.

  Toro: ” Niturad Dumitru a sarit in ajutor si dupa cum reiese a dat dovada de bunavointa si omenie”

  Dimpotriva, a scos din inchisoare un proxenet, asa ca nu e decat un nemernic profitor.

  ie

 288. pendulul says:

  GLOSAR
  ELIBERAT- Acea persoana care poate invarti repede roata Egely si vinde filme porno realizate fara stirea fetelor care ASTFEL nu mai au nici o sansa la cariera sau la o relatie normala cu familia (plus, trebuie sa recunostem prezentarea unor informatii ce nu se gaseau dupa revolutie si unor retete naturiste)

  DREPTUL de a comenta in cadrul sectei – capacitatea de a invarti o jumatate de roata Egely.

  Prin urmare a fi de bun simt ca G sa puna la dispozitia cursantilor o astfel de roata ce masoara vitalitatea, ca poate o sa se gaseasca un cursant ce sa o poata invarti pe jumatate si sa aiba deptul sa-l intrebe ca si in cursul 1 an 1> Cine esti? De unde vii? si La ce ajutor sa ma astept?. La aceste intrebari sa raspunda fara citate si folosind persoana intai singular, iar nu ca Smeagol.

  Si dictatorul fost criticat, iar acesta a raspuns> Cand o sa faceti si voi jumatate din ce am realizat eu, adica macar jumatate din Casa poporului, Canal si jumatate din oamenii bagati in puscarie, atunci mai deschideti gura!

 289. SORIN says:

  Un bivolaru
  Atat de mic
  Facea baie intr`un ibric
  Pe sapun a alunecat
  Si bivolaru s-a inecat

 290. SORIN says:

  Profesoara ii intreaba pe elevi meseriile tatziilor sai .
  Profa : Ionescule , ce meserie are tatal tau ?
  Ionescu : Gunoier , doamna profesoara .
  P : Se spune Muncitor la Salubritate .
  P : Popescule , tatal tau unde lucreaza ?
  Popescu : Tata e gropar .
  P : Draga Popescu , se spune Muncitor la pompele funebre .
  P : Bivolaru , dar tatal tau unde lucreaza ?
  B : DJ la Princess Club !
  P : Ceee ????
  B : Clopotar la biserica .

 291. SORIN says:

  stiti cum a scapat Bivolaru ce sida?
  cum domnule?
  a murit de cancer

 292. SORIN says:

  Profesoara se duce la Bivolaru si ii spune:Bivolaru pentru maine trebuie sa inveti poezi Catelus cu paru cret Bivolaru se duce la scoala si zice Catelus cu paru cret fura rata din cotet si se jura ca nu fura ah team prins fututen gura

 293. SORIN says:

  Bivolaru , ai poze cu nevasta-ta dezbracata?
  – Ce, ai innebunit, cum sa am asa ceva?
  – Vrei ?

 294. SORIN says:

  Bivolaru intra in direct la radio.
  -Bunaziua sunteti in direct.
  -Bunaziua, am gasit un portovel cu 15.000 $ in el si cu un buletin pe numele de Moise Virgil
  -Bravo domnu Bivolaru va felicit .Si ce ati vrea sa ii transmiteti ?
  -As vrea sa ii transmit domnului Moise Virgil o deticatie muzicala!

 295. SORIN says:

  La ora de religie profesoara intreaba pe elevul Bivolaru :

  – Bivolaru , ce ai vrea să îți scrie pe cruce, dupa ce mori?

  – Ceva simplu și concis.

  – Ca de exemplu?

  – brb ……[revin imediat]
  :))))))))))))))))))))))))))))))000

 296. SORIN says:

  Strula vede o fata(era fratele lui Bivolaru si sia pus niste baloane).Strula cu saliva la gura ii spune lui Bivolaru :
  -Uite ce sani are aia!
  -Stiu, eu iam umflat!
  :)):))=))=))

 297. SORIN says:

  *****-i blana de samur
  Asezata linga cur
  Ce serveaste drept caciula
  Pentru prea cinstitA ****.Bivolaru

 298. Ali Baba says:

  @SORIN
  Astea sunt glumite fisaite stil pagina de umor din revista yoga magazin .Cred ca esti diversionist mana in mana cu Bivolaru si cu serviciile secrete .

 299. SORIN says:

  Va spun un lucru strict secret Bivolaru CEL DEMENT
  M-am abonat la internet
  In prima zi de stat pe chat
  9 gagici am agatat
  Si le-am chemat la 7 fix
  La barul din cartierul X
  Cand le-am zarit pe toate 9
  Doamne, parc-am intrat la ZOO

 300. SORIN says:

  Alibaba Nu ma dezamagi!!povestea animată de Ali Baba și cei patruzeci de hoti promovează dezvoltarea copilului, contribuind la extinderea competențelor lor de ascultare, observare și de concentrare.

 301. SORIN says:

  Ali Baba, un tăietor de lemne sărac arab aude o mare bandă de tâlhari (patruzeci la toate) vizitează ascunde comoara lor în pădure, unde tăierea lemnului. Comoara este într-o tâlhari peșteră a caror gura este sigilat magic: “. Ciérrate Sesame” se deschide cu cuvintele “Open Sesame” și se încheie cu Când hoții pleca, Ali Baba intră în peșteră și ia o parte din casa de comori.

 302. SORIN says:

  Bate-ntotdeauna câmpi. Umblă haimana prin țară. Ca să își găsească tâmpi. … Poetul este Ali Baba ce-și regăsește trista lui comoară, pe care hoții nu o pot fura

 303. Ramo says:

  Deja sunt 2 candidati la banare 😉

 304. F says:

  @Django @Ramo

  Cine trebuie banat? Spune-ti-mi voi please ca nu am chef sa citesc toate tampeniile.

 305. Django says:

  @F,

  @Ali Baba și Sorin. Scriu numai imbecilități.

 306. mac gregor says:

  Si te rog sa-i si stergi comentariile de mai inainte.

 307. EL TORO says:

  Sorin cu curu plin ……..suge si nu putin , insa o face fin mai ceva ca un asin .

 308. EL TORO says:

  @Ramo . Ziceam ptr prostii aia de acolo care se dau loviti mereu de toata lumea . Ei nici recunostinta nu sint in stare sa aibe ptr omul care le-a scos sefu din puscatorie . Ei nu stiu aproape nimic din ce se intimpla cu ei si in scoala lor . Ei stiu doar sa sara de cur in sus cind vreunul din conducere le zice -uite ala a zis de noi , so pa el . Ei atita stiu sa faca . Nu gindesc ,nu intreaba ,nu isi pun intrebari ,doar musca de fiecare data cind latra vreun sef si arata inspre cineva.Asa am fost si eu si este f. aiurea cind iti dai seama ca ai fost inselat total .Eu as fi vrut sa il cunosc pe GB cu toate fazele aiurea facute de el ,nu doar imaginea aia lasata de el la vedere . Oricit de bun ar fi fost in yoga nu avea dreptul sa se poarte cu oamenii asa cum sa purtat . Rusine sa iti fie ptr masca aia pe care ai avut-o ptr noi cei multi si naivi dar sinceri . Este extraordinar de bine ca lumea a aflat despre tine si cealalta parte a ta , ca sa nu mai puna botul la imaginea aia . Ptr asta felicitari tuturor cutrelor care au scos la iveala cite un amanunt real din spatele mastii tale .

 309. SORIN says:

  Nu te ruga la ursitoareEL TORO
  Sa-ti faca-n viata ta vreun rost,
  Mai bine urla-n gura mare:
  “Iubite Doamne, fa-ma…PROST!”

 310. SORIN says:

  mac gregor :Overjoy: In lumea asta cu de toate,
  Unde se-nvata contra cost,
  Pacat ca nici o facultate
  Nu da si diploma de…PROST.

 311. SORIN says:

  Si-n lumea asta rasturnata,
  Unde cei strambi sunt cei mai drepti,
  Savantii nostri mor de foame
  Si numai PROSTII sunt destepti.”
  S’ atunci nu va mirati mai frate
  Ca un Bivolaru’ i PROSTU sef…

 312. SORIN says:

  mac gregor :Who-s-the-man: prostul e atat de prost ca nu poti sa il convingi de acest lucru oricat ar fi cineva de destept pentru aceasta incercare. Asa ca pe prosti trebuie sa ii lasi cu convingerile lor ca vor cadea singuri in prostia lor. Cei destepti nu ar trebui sa isi piarda timpul cu ei sa incerce sa ii convinga de nimic, ci trebuie sa mearga inainte si sa-i lase pe ei in urma.:) Articolul este bun. Pacat ca sunt multi tupeisti in lumea asta si increzuti iar cei buni au de suferit.

 313. SORIN says:

  Bivolaru NU E PROST DESTUL, DACA NU E SI FUDUL.”
  ,,CAPRA, DUPA CE CA E RAIOASA,MAI TINE SI COADA SUS”

 314. Ramo says:

  @F

  Spamerii SORIN si Ali Baba

 315. zamolxe says:

  Da ce minți odihnite au unii!!!

 316. Neele says:

  @Ramo:
  Pentru tine era comentariul. 😉

 317. SORIN says:

  Ramo :Happy-Grin: Asa plangea un gandacel In pumnul ce-l strangea sa-l rupa Si l-a deschis copilul dupa Ce n-a mai fost nimic din el! A incercat sa-l mai invie Suflandu-i aripile-n vant, Dar a cazut în tarana frant Si-ntepenit pentru vecie!.

 318. Ali Baba says:

  Si ce , nu putem sa ne “reincarnam” daca suntem babati ? acu ca am descoperit blogul asta ne distram si noi nitel ca la seara de humor si voie buna era sa vomit .

 319. Neele says:

  @Sorin & Ali Baba:
  Lasati-i ca desi nu sunt orbi, ei nu vad, desi nu sunt surzi, ei nu aud.

 320. RAM says:

  @Flagg: G.B> “Caci aici exista un dicton al intelepciunii, nu l-am inventat noi, el exista de mii de ani si care suna astfel, citez: “Adeseori sfaturile sunt cerute tocmai pentru a nu fi urmate sau luate in consideratie.” Am incheiat citatul.

  hahahahaha, e prost de bubuie saracu mos… 🙂
  Ce intelepciune retarda…hahahha Vaii… ma doare burta :)))))))
  Vaiii cum ne-a dat ma noua asta tzeapa? ca io mor de ras….hahahahaha…. si prostii aia inca il cred…hahahahhaah
  am incheiat citatul hahhahahaha
  du-te dreaq de-aici de mosh….

 321. mac gregor says:

  ei, pai daca tot nu vad si nu aud, sa-i baneze, sa nu se mai chinuie.

 322. RAM says:

  @Sorin
  Au scapat handicapatii la noi pe forum. Au si ei revolutia lor, ce sa zic.

 323. RAM says:

  @Ali-Sorin Baba: : SUZETARILOR!!! Cand o sa mai cresteti voi? daca n-ati crescut pana acum…. ce mai bataie de joc infantila… bancurile voastre proaste sunt depasite chiar si la nivel de gradinitza.
  Ati reusit sa ne oripilati chiar si pe noi chiar daca pe undeva am putea avea o cauza comuna.
  Oare de ce-si bat joc oamenii de ei insisi? Nu cunosc alt mod de-a atrage atentia? Ce e asta? Un nebun cu chip de mascarici?

 324. RAM says:

  @Sorin: esti….. as plange. Daca nu m-ar umfla rasul 🙂 hahahahaha

 325. RAM says:

  @Zamolxe: il mai stii pe ala care zicea ca daca vin cu mascatii ne bate pe toti de ne suna apa-n cap? hahahahaha
  https://www.youtube.com/watch?v=5NyIfojqj-8

 326. Neele says:

  Celor ce totusi vad: Nu-i nevoie sa calcati in mainstream bullshit. Weekend frumos in familiile voastre!

 327. Toma newcredinciosul says:

  Bivolaru nu este vinovat de accident.El nu l-a trimis pe Remus in Elvetia.Doar a aprobat ,in calitate de maestru,componenta echipei,deci l-a inclus pe Remus.El, Remus, nu trebuia sa fie de acord sa se duca.A fost un test.

 328. Ramo says:

  Si asa cum face orice idiot misan, a picat testul vietii 😉

 329. Saso says:

  @ Toma newcredinciosul
  Baaaiiii, da’ voi nu v-ati saturat? Cand ce face guru iese nasol “A fost un test” cand iese bine “Stia el dinainte”
  Sa-ti soun ceva: el nu are nici macar o medie ok la profetii. Adica, conform calcului probabilitatilor, un om normal ar ghici X procente…. mosu nu le are nici pe alea.

  Suntei penibili, jenant de prosti.

 330. zamolxe says:

  @RAM
  Da da, îmi amintesc. S-au perindat (și încă văd că mai continuă) mulți duși cu pluta pe blog-ul ăsta…

 331. Neele says:

  E ridicol la cata discriminare s-a ajuns.

 332. eliberatu says:

  @Neele,

  lasa-ti barba si canta la … Eurovision. Cea mai buna “pastila” contra discriminarii :))

 333. EL TORO says:

  @SORIN. Sorine esti dat in mata cu poeziile astea , ce e al tau e al tau . Pisamas pe tine sa-ti creasca inspiratia ………….

 334. Neele says:

  @rostibile:
  In nici-un caz! E barba si per/mutarea mea.

 335. Neele says:

  Nu-i problema mea insolenta voastra. Si cu asta basta! Gasiti-va alta interlocutoare!

 336. Ramo says:

  De ce? Pleci cu sorcova din nou? Ti s-au terminat etnobotanicele? Sper ca maine poimaine, dupa ce-ti iei doza, uiti de adio-urile repetate si te intorci din nou. Sa nu stai pana-ti creste barba, ca urmatorul eurovision e abia la anu’ 😀

  Hai RAM, plangi din nou, ca iar pleaca Neele definitiv. Pana maine. Cand isi gaseste doza 😉

 337. RAM says:

  @Ramo: Trage pe dreapta si mai ia o pauza.

 338. Neele says:

  @Ramo:
  “De ce? Pleci cu sorcova din nou? Ti s-au terminat etnobotanicele?”

  Ai relatat ca ai apelat la preot sa te ajute cu chilotii. Mai mergi o data sa iti spuna cum se procedeaza ca am o vaga impresie ca esti inca cu ei in vine si n-ai inteles de prima data cand ti-a explicat. Iar mie nu-mi mai vorbi pana nu esti decent imbracat. Pa!

 339. Ramo says:

  Hopa! Si-a gasit doza mai repede decat de obicei. RAM e salvat, nu va trebui sa-si “caute alta interlocutoare”, cum il ameninta Neele.

  Cum e RAM, mai pui botu’ la etnobotanicele lui Neele? 😉

 340. Neele says:

  @Ramo:
  Mantra este pa! si nu hopa!
  Pa, topaila!

 341. Ramo says:

  Nu pleci tu, ca esti dependenta, addicted 😉

  Numa’ pe RAM il poti pacali 😀

 342. SORIN says:

  De-ar fi sa-i luam pe toti la rand, ȘS actualii dar si fostii,
  Cei mai destepti de pe Pamant Au fost intotdeauna…PROSTII. EL TORO

 343. SORIN says:

  Ei sunt ca iarba, cu duiumul,
  :Tounge-Out: CA -EL TORO Sa nu-i jignesti, sa nu-i improsti!
  O, Doamne, de ne-ar creste graul
  Cum cresc recoltele de… PROSTI. :Tounge-Out:

 344. drum de zi says:

  Remus Lomos- fanatic heirupist ,crescut la scoala MISA.Se poate spune PRODUS marca MISA.

  http://www.dezvaluiri.ro/dosare/misa/510688-iubitul-paravan-al-minorei-lui-bivolaru-a-murit-intr-un-accident-de-masina-in-germania

 345. Saso says:

  Dati tot poemul:

  De-ar fi sa-i luam pe toti la rand
  Si actualii dar si fostii
  Cei mai destepti de pe pamant
  au fost intotdeauna prostii

  Nu te ruga la ursitoare
  sa-ti faca-n viata ta un rost
  Mai bine urla-n gura mare
  “Iubite Doamne fa-ma prost”

  De ce sa tragi ca la galera
  Sa-nveti atatea fara rost
  De vrei sa faci cariera
  Ajunge numai sa fii prost

  In lumea asta cu de toate
  Unde se-nvata contra cost
  Pacat ca nicio facultate
  Nu da diploma de prost

  Avem impozite cu carul
  dar inotam in saracie
  Si ce buget ar avea statul
  dintr-un impozit pe prostie

  Ei sunt ca iarba cu duiumul
  Sa nu-i jignesti, sa nu-i improsti
  Doamne de-ar creste graul
  Cum cresc recoltele de prosti

  Si-n lumea asta rasturnata
  Unde cei strambi sunt cei mai prosti
  Soldatii nostri mor de foame
  Si numai prostii sunt destepti

  Si prostii mor, vai ce cutremur…
  Drapele chiar de cad in berna,
  NU disperati fiindca e sigur,
  La noi prostia e eterna.

  🙂

 346. Django says:

  [Remus Lomos- fanatic heirupist ,crescut la scoala MISA.Se poate spune PRODUS marca MISA.

  http://www.dezvaluiri.ro/dosare/misa/510688-iubitul-paravan-al-minorei-lui-bivolaru-a-murit-intr-un-accident-de-masina-in-germania%5D

  Ce frumoasă era Mădălina! Și ce frumos o ținea de mânuță bătrânica aia cu freză castron și cu cămașă în carouri! Ce fericire degajă Mădălina! Se cunoaște că bătrânica i-a implementat mantra. Și amândouă fetele sunt sigur foarte evaluate spiritual!

  Sunt un romantic incurabil….:)))

 347. Django says:

  Am vrut să scriu „evoluate”, dar mi-a ieșit „evaluate”. Totuna. :))

 348. EL TORO says:

  @SORIN …sugeami-ai chilotii si sosetele fara numar fara numar………

 349. EL TORO says:

  Heirupist adevarat si utecist

 350. vasi says:

  luati si minunati-va! omul de tip nou de la misa – marele manelist si vegetarian Costi IoNita face cariera ghiciti unde?! in Japonica.

  http://www.libertatea.ro/detalii/articol/costi-ionita-impresionat-de-japonezi-493105.html

 351. SORIN says:

  În caz că vă întrebați care-i faza cu EL TORO… cum se spune despre a te comporta ca un prost? A da cu… mucii în fasole. Da,din imagine lipsesc mucii. Din respect.

 352. SORIN says:

  Jegul EL TOROîți împarte timpul între absolut și întâmplare. 8 = 4 – 4, de exemplu: ecuația de stare a unui jeg.

 353. SORIN says:

  Cred că pe lumea asta există oameni și jeguri umane. Individul EL TOROeste, în opinia mea și fără pic de îndoială, un jeg uman.

 354. Django says:

  Pradă ușoară Mădălina pentru hodorog. Știe cum să le ia pe copilele astea bătrânul satir. De fapt, s-a și văzut în convorbirile telefonice.

 355. certitudine angelica says:

  Remus Lomos nu putea sa nu plece catre fatalul accident.Chiar daca ar fi bagat-o in seama pe acea providentiala astroloaga Alina,Bivolaru fusese de acord ca el sa mearga in Elvetia.Bivolaru il scoate pe Teo Pop vinovat ca a propus,pe Remus ca nu a tinut seama de astroloaga.El in calitate de maestru doar a fost de acord.In situatia in care el a fost de acord,ce-l putea opri pe Remus sa plece?Ce incredere sa ai in unul ca asta?Remus a fost pentru el o sluga pe care o poate inlocui oricand.

 356. coiosos din rodos says:

  Django 21/05/2014 21:20

  Pradă ușoară Mădălina pentru hodorog. Știe cum să le ia pe copilele astea bătrânul satir. De fapt, s-a și văzut în convorbirile telefonice

  si proasta pe deasupra cei care o cunosc stiu bine acest aspect.o nimfomana ca multe altele care si ar baga orice carnat erect .la misa sa fii deschisa dar doar ptr maestru ca si el e posesiv si face crize cand ii fute altu femeia de casa sa zicem asa .pe timpu cand i o trosneau altii pe irina ce crize facea mosu si o imbirliga pe asta sa nu mai fie cu ala si cu ala care de fapt o amorezau mai bine dacat el .mi aduc aminte o faza cand o suna mosu si o intreaba unde e si ea ii spune ceva de genu:pai daca esti clarvazator spune mi tu unde sunt?si mosu zice :esti cu niste arabi bla bla bla si ea era cu iubitu de atunci si da replica :ma pis pe clarviziunea ta ca esti varza.deci ce pretentii sa aveti de la bosorog sa l avertizeze pe remus sau pe altii?el doar pe pizdele care vrea sa le tina la castel la Paris le minte ca daca pleaca o sa moara in accident de masina sau o sa dea masina peste ele.si fraierele stau la futai fara voia lor ca na doar le a zis limbricul .toata afacerea misa se invirte in jurul asa zisului plan erotic sau tantric de care maestrul inca nu s a detasat

 357. Django says:

  [pai daca esti clarvazator spune mi tu unde sunt?si mosu zice :esti cu niste arabi bla bla bla]

  @coiosos,

  Nu știam detaliile astea. Citisem de faza cu reportofonul pus de Bivo pe lustră în casă la Irina ca să o facă să creadă că e clarvăzător. :))

  [el doar pe pizdele care vrea sa le tina la castel la Paris le minte ca daca pleaca o sa moara in accident de masina sau o sa dea masina peste ele.]

  Am auzit că ceva asemănător îi spusese Cameliei Roșu, înaintea plecării în Egipt. :))

  Numai lui Remus nu i-a spus nimic de accident. Mare bou.

Leave a Reply