din pres, aflm c deputatul Remus Cerna invit la Parada Poponarilor din 7 iunie pe Conchita Wurst:

Conchita Wurst, INVITAT N ROMNIA pentru PARADA HOMOSEXUALILOR, Gay Pride

Patriarhia are de cand sa zica/faca ceva pe chestia asta? Macar cat vecinul sau:

CEREREA DE INTERVENIRE A PREASFINȚITULUI PETRU ADRESAT CONDUCERII DE VRF AL REPUPLICII MOLDOVA

De aceea, m-am hotrt s i scriu Patriarhului, și ndemn pe toți cei care gndesc la fel, s fac acest gest de a-i scrie. Poate sub avalanșa de plngeri primite, se va face ceva. iat n continuare conținutul scrisorii trimise de mine pe adresa Patriarhiei:

scrisoare patriarh

scrisorile pot fi trimise pe mail, la urmtoarele adrese de e-mail:biroul.sesizari@patriarhia.ro,cancelaria@patriarhia.ro,presa@patriarhia.roșipalatul.patriarhiei@patriarhia.ro

contact patriarhie

Scrisoare deschis ctre Preafericitul Printe și Patriarh Daniel al Bisericii Ortodoxe Romne

 

Numele meu este Mihai Rapcea și sunt creștin ortodox botezat și crescut n snul Bisericii Ortodoxe Romne. n calitate de oaie cuvnttore a turmei acestei Biserici – recunosc – nu cea mai bun, și nici cea mai asculttoare – adresez pstorului turmei o rugminte fierbinte pe aceast cale.

Preafericite Patriarh,

V mulțumesc pentru modul n care nțelegeți s chivernisiți gospodria obștii ortodoxe, realiznd attea lucruri bune și de folos sufletului: televiziunea și radioul Trinitas, Catedrala Mntuirii Neamului, renovri și construcții de biserici, ntrirea disciplinei n rndul ierarhilor bisericii.

V rog s v aplecați cu aceeași osrdie și rvn duhovniceasc asupra problemei manifestrilor publice a comunitții homosexuale din Romnia, care cresc n amploare și expunere mediatic de la an la an, otrvind mințile și inimile tinerilor, rpind din snul turmei dreptcredincioase sufletele copiilor noștri.

Cci degeaba se implic Biserica n educația tinerilor, prin orele de religie, dac pe de alt parte Pstorul nu arat fermitatea cuvenit n fața rpitorilor de suflete.

Preafericite Printe,

Pe data de 7 iunie 2014 homosexualii vor ieși din nou n strad, mrșluind pentru pcatul lor, pcat strigtor la cer și pedepsit cu moartea de Creator. Dumneavoastr, care ați susținut și susțineți asiduu activitatea de misionariat a Bisericii Ortodoxe Romne pe alte meleaguri, pentru a ducerea la adevrata credinț a mioarelor rtcite, ar trebui s faceți același lucru și aici acas, unde lupii și-au fcut culcuș n mijlocul stnei.

Pcatul sodomiei este adus și promovat de Satana și instrumentele lui, tocmai pentru a-L nfrunta pe Dumnezeu și a-I provoca Dreapta sa Mnie mpotriva omului. Am nvțat s ne rugm n Biseric pentru iertarea pcatelor și Mila lui Dumnezeu. Nu lsați ca acești rtciți s ndeprteze de la noi, poporul romn, mila Prea-Puternicului nostru Printe, prin desfrul pe care l promoveaz.

Noi, cei mici, nu avem nici un cuvnt și nici o putere mpotriva jandarmilor și poliției, a politicienilor și mai-marilor acestora, ce promoveaz n tain acest pcat al sodomiei. Dac vom ieși la lupt deschis mpotriva acestor rtciți, vom fi catalogați drept extremiști, fasciști sau fanatici religioși. Dumneavoastr ns aveți autoritatea moral și dreptul de a interveni n numele ntregului popor ortodox, cu dreapt msur, pentru ca astfel de manifestri s nceteze și s nu mai pun n pericol, prin acte de prozelitism fțiș dezvoltarea normal a copiior noștri.

Sunt pe deplin ncredințat c veți lua msurile ce se impun, n conformitate cu linia tradiției patristice, cci ”Ce-i foloseste omului s cstige lumea ntreag, dac-si pierde sufletul? Sau ce ar putea s dea omul, n schimb, pentru sufletul su?”(Marcu 8, 36-37)

 

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *