din presă, aflăm că deputatul Remus Cerna invită la Parada Poponarilor din 7 iunie pe Conchita Wurst:

Conchita Wurst, INVITATĂ ÎN ROMÂNIA pentru PARADA HOMOSEXUALILOR, Gay Pride

   Patriarhia are de cand sa zica/faca ceva pe chestia asta? Macar cat vecinul sau:

CEREREA DE INTERVENIRE A PREASFINȚITULUI PETRU ADRESATĂ CONDUCERII DE VÎRF AL REPUPLICII MOLDOVA 

De aceea, m-am hotărât să îi scriu Patriarhului, și îndemn pe toți cei care gândesc la fel, să facă acest gest de a-i scrie. Poate sub avalanșa de plângeri primite, se va face ceva. iată în continuare conținutul scrisorii trimise de mine pe adresa Patriarhiei:

scrisoare patriarh

scrisorile pot fi trimise pe mail, la următoarele adrese de e-mail: biroul.sesizari@patriarhia.rocancelaria@patriarhia.ropresa@patriarhia.ro și palatul.patriarhiei@patriarhia.ro

contact patriarhie

Scrisoare deschisă către Preafericitul Părinte și Patriarh Daniel al Bisericii Ortodoxe Române

 

Numele meu este Mihai Rapcea și sunt creștin ortodox botezat și crescut în sânul Bisericii Ortodoxe Române. În calitate de oaie cuvântătore a turmei acestei Biserici – recunosc – nu cea mai bună, și nici cea mai ascultătoare – adresez păstorului turmei o rugăminte fierbinte pe această cale.

Preafericite Patriarh,

Vă mulțumesc pentru modul în care înțelegeți să chivernisiți gospodăria obștii ortodoxe, realizând atâtea lucruri bune și de folos sufletului: televiziunea și radioul Trinitas, Catedrala Mântuirii Neamului, renovări și construcții de biserici, întărirea disciplinei în rândul ierarhilor bisericii.

Vă rog să vă aplecați cu aceeași osârdie și râvnă duhovnicească asupra problemei manifestărilor publice a comunității homosexuale din România, care cresc în amploare și expunere mediatică de la an la an, otrăvind mințile și inimile tinerilor, răpind din sânul turmei dreptcredincioase sufletele copiilor noștri.

Căci degeaba se implică Biserica în educația tinerilor, prin orele de religie, dacă pe de altă parte Păstorul nu arată fermitatea cuvenită în fața răpitorilor de suflete.

Preafericite Părinte,

Pe data de 7 iunie 2014 homosexualii vor ieși din nou în stradă, mărșăluind pentru păcatul lor, păcat strigător la cer și pedepsit cu moartea de Creator. Dumneavoastră, care ați susținut și susțineți asiduu activitatea de misionariat a Bisericii Ortodoxe Române pe alte meleaguri, pentru a ducerea la adevărata credință a mioarelor rătăcite, ar trebui să faceți același lucru și aici acasă, unde lupii și-au făcut culcuș în mijlocul stânei.

Păcatul sodomiei este adus și promovat de Satana și instrumentele lui, tocmai pentru a-L înfrunta pe Dumnezeu și a-I provoca  Dreapta sa Mânie împotriva omului. Am învățat să ne rugăm în Biserică pentru iertarea păcatelor și Mila lui Dumnezeu. Nu lăsați ca acești rătăciți să îndepărteze de la noi, poporul român, mila Prea-Puternicului nostru Părinte, prin desfrâul pe care îl promovează.

Noi, cei mici, nu avem nici un cuvânt și nici o putere împotriva jandarmilor și poliției, a politicienilor și mai-marilor acestora, ce promovează în taină acest păcat al sodomiei. Dacă vom ieși la luptă deschisă împotriva acestor rătăciți, vom fi catalogați drept extremiști, fasciști sau fanatici religioși. Dumneavoastră însă aveți autoritatea morală și dreptul de a interveni în numele întregului popor ortodox, cu dreaptă măsură, pentru ca astfel de manifestări să înceteze și să nu mai punâ în pericol, prin acte de prozelitism fățiș dezvoltarea normală a copiior noștri.

Sunt pe deplin încredințat că veți lua măsurile ce se impun, în conformitate cu linia tradiției patristice, căci ”Ce-i foloseste omului să câstige lumea întreagă, dacă-si pierde sufletul? Sau ce ar putea să dea omul, în schimb, pentru sufletul său?” (Marcu 8, 36-37)  

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares