Feed on
Posts
Comments

din presă, aflăm că deputatul Remus Cerna invită la Parada Poponarilor din 7 iunie pe Conchita Wurst:

Conchita Wurst, INVITATĂ ÎN ROMÂNIA pentru PARADA HOMOSEXUALILOR, Gay Pride

   Patriarhia are de cand sa zica/faca ceva pe chestia asta? Macar cat vecinul sau:

CEREREA DE INTERVENIRE A PREASFINȚITULUI PETRU ADRESATĂ CONDUCERII DE VÎRF AL REPUPLICII MOLDOVA 

De aceea, m-am hotărât să îi scriu Patriarhului, și îndemn pe toți cei care gândesc la fel, să facă acest gest de a-i scrie. Poate sub avalanșa de plângeri primite, se va face ceva. iată în continuare conținutul scrisorii trimise de mine pe adresa Patriarhiei:

scrisoare patriarh

scrisorile pot fi trimise pe mail, la următoarele adrese de e-mail: biroul.sesizari@patriarhia.rocancelaria@patriarhia.ropresa@patriarhia.ro și palatul.patriarhiei@patriarhia.ro

contact patriarhie

Scrisoare deschisă către Preafericitul Părinte și Patriarh Daniel al Bisericii Ortodoxe Române

 

Numele meu este Mihai Rapcea și sunt creștin ortodox botezat și crescut în sânul Bisericii Ortodoxe Române. În calitate de oaie cuvântătore a turmei acestei Biserici – recunosc – nu cea mai bună, și nici cea mai ascultătoare – adresez păstorului turmei o rugăminte fierbinte pe această cale.

Preafericite Patriarh,

Vă mulțumesc pentru modul în care înțelegeți să chivernisiți gospodăria obștii ortodoxe, realizând atâtea lucruri bune și de folos sufletului: televiziunea și radioul Trinitas, Catedrala Mântuirii Neamului, renovări și construcții de biserici, întărirea disciplinei în rândul ierarhilor bisericii.

Vă rog să vă aplecați cu aceeași osârdie și râvnă duhovnicească asupra problemei manifestărilor publice a comunității homosexuale din România, care cresc în amploare și expunere mediatică de la an la an, otrăvind mințile și inimile tinerilor, răpind din sânul turmei dreptcredincioase sufletele copiilor noștri.

Căci degeaba se implică Biserica în educația tinerilor, prin orele de religie, dacă pe de altă parte Păstorul nu arată fermitatea cuvenită în fața răpitorilor de suflete.

Preafericite Părinte,

Pe data de 7 iunie 2014 homosexualii vor ieși din nou în stradă, mărșăluind pentru păcatul lor, păcat strigător la cer și pedepsit cu moartea de Creator. Dumneavoastră, care ați susținut și susțineți asiduu activitatea de misionariat a Bisericii Ortodoxe Române pe alte meleaguri, pentru a ducerea la adevărata credință a mioarelor rătăcite, ar trebui să faceți același lucru și aici acasă, unde lupii și-au făcut culcuș în mijlocul stânei.

Păcatul sodomiei este adus și promovat de Satana și instrumentele lui, tocmai pentru a-L înfrunta pe Dumnezeu și a-I provoca  Dreapta sa Mânie împotriva omului. Am învățat să ne rugăm în Biserică pentru iertarea păcatelor și Mila lui Dumnezeu. Nu lăsați ca acești rătăciți să îndepărteze de la noi, poporul român, mila Prea-Puternicului nostru Părinte, prin desfrâul pe care îl promovează.

Noi, cei mici, nu avem nici un cuvânt și nici o putere împotriva jandarmilor și poliției, a politicienilor și mai-marilor acestora, ce promovează în taină acest păcat al sodomiei. Dacă vom ieși la luptă deschisă împotriva acestor rătăciți, vom fi catalogați drept extremiști, fasciști sau fanatici religioși. Dumneavoastră însă aveți autoritatea morală și dreptul de a interveni în numele întregului popor ortodox, cu dreaptă măsură, pentru ca astfel de manifestări să înceteze și să nu mai punâ în pericol, prin acte de prozelitism fățiș dezvoltarea normală a copiior noștri.

Sunt pe deplin încredințat că veți lua măsurile ce se impun, în conformitate cu linia tradiției patristice, căci ”Ce-i foloseste omului să câstige lumea întreagă, dacă-si pierde sufletul? Sau ce ar putea să dea omul, în schimb, pentru sufletul său?” (Marcu 8, 36-37)  

 

loading...

43 Responses to “Să scriem cu toții Patriarhului Daniel: LUAȚI ATITUDINE ÎMPOTRIVA PARADELOR HOMOSEXUALE !”

 1. Oro says:

  Asculta Rapcea in afara de doua trei locuri in Biblie unde se condamna homosexualitatea si teoriile lui Bivolaru cu privire la homosexualitate ce alte argumente ai pt a combate oamenii care vor sa faca ce vor cu viata lor? :))) si culmea ii ceri patriarhului sa ia atitudine:))))))?

 2. Saso says:

  @ Oro
  Nu stiu despre Rapcea, dar nu cred ca e unic. Peste 80% din polulatia Romaniei este impotriva, si totusi se tin Gay Parade, unde e deomcratia?

  Eu m-am decis sa intru in tabara contra, dar nu pentru ca nu le-as da voie sa faca ce vor cu vata lor, ci pentru ca ei nu ma lasa pe mine sa fac ce vreau cu a mea si a copiilor mei.
  Nu am nimic impotriva ca foloesc utilajul sexual diferit, e corpul lor, e treaba lor, dar cand se dau legi tampite doar pentru o foarte mica minoritate, cand sunt obligat sa imi invat copii sa nu mai zica tata si mama si sa zica parinti….. asta pentru a nu fi afectati cei care sunt adoptati de cupluri de poponari…. NU IMI PLACE.
  Care e procentul de copii adoptati de partzari? Cred ca e sub 1%…. si ne obliga pe noi cei care tin la traditie sa ne schimbam limba si obiceiurile…..pentru ei? In numele aceleiasi libertati, sa ne lase si pe noi astia mai traditionali sa ne pastram traditia.

 3. Oro says:

  @ saso nu sunt de acord sa schimbe denudouile tata si mama, dar tb ss tii cont ca sunt copii care nu au pe nimeni si tb sa aiba un parinte/tutor.

  Nu te supara dar “mamele” yoghine care isi lasau copii facuti pe garduri cu virasi incontineti care nu i recunosc prin mizeria din fata ashramului sau prinn cotezurile alea de ashramuri cum le putem numi?

  Nici un barbat, cu atat mai putin un poponar, poate suplini rolul mamei pt un copil, dar fiecare adoptie tb luata in considerare si analizata daca e cazul sau nu ca un copil sa fie dat in cresterea a doua persoane homosexuale. Insa sa lasi un copil in orfelinat nu mi se pare o solutie.

 4. Ramo says:

  @MR: “Mihai Rapcea in calitate de oaie cuvântătore a turmei acestei Biserici… sânul turmei dreptcredincioase… ducerea la adevărata credință a mioarelor rătăcite”

  Saracul Gregorian… Cred ca-si roade unghiile de invidie c-a pierdut asemenea “oaie cuvantatoare” in alta turma, in alt coteț, in alta secta… 🙂

  @MR: “Dacă vom ieși la luptă deschisă împotriva acestor rătăciți, vom fi catalogați fanatici religioși”.

  Si nu e asa? La ce limbaj de coteț ai adoptat ma mir ca nu plangi dupa cioban sa vina sa te mulgă mai repede ca-ti crapă ugerul 😀

  @MR: “homosexualii vor ieși din nou în stradă, mărșăluind pentru păcatul lor, păcat strigător la cer și pedepsit cu moartea de Creator”.

  Serios? Esti si tu atat de cre(s)tin sa crezi ca “homosexualitatea e pedepsita cu moartea de Creator”? Atunci de ce nu promovezi o lege in acest scop? De ce nu actionezi dupa cuvantul Domnului?

  Tot in mizeria biblica numita Vechiul Testament scrie ca Domnul cere sa fie omorati homosexualii, zoofilii, onanistii si cei care lucreaza sambata (de sabat)? Crezi si in cre(s)tinismele astea?

  Crezi si ca in Iezechiel 9:5 Domnul cere uciderea fara mila si fara crutare a copiilor, femeilor si batranilor? Daca Domnul ti-ar fi cerut-o tie, ai fi omorat copii?

 5. Ramo says:

  Erata: “Tot in mizeria biblica numita Vechiul Testament scrie ca Domnul cere sa fie omorati homosexualii, zoofilii, onanistii si cei care lucreaza sambata (de sabat)”.

  Asta era afirmatie, nu intrebare.

 6. Cezar Ionesco says:

  Face parte din categoria: “Aratati cu degetul in alta directie, pentru ca fraierii s-au apropiat prea mult adevar si nu mai vor sa taca”. Pana la urma, pot sa defileze cat vor pe strazi, in costumele lor de paparude, pentru ca asta se doreste, sa nu mai stim care este normalul si care anormalul. Patriarhul ar trebui obligat sa sa faca altceva: sa recunoasca faptul ca din Biserica a plecat Duhul si a ramas doar o dogma vorbitoare de vorbe. Unde-i Iisus, in tara copiilor abandonati si abuzati sexual? Iar eu nu ma consider oaie. Fariseii ce-i preamaresc pe guru si preafericit sunt oi.

 7. Saso says:

  @ Oro
  “Insa sa lasi un copil in orfelinat nu mi se pare o solutie.”

  Este o problema contrafacuta. Situatia reala este altfel. Normal ca propaganda gay-lor scoate tot felul de motive, care mai de care mai “umane” pentru a-si atinge scopul. Dar in realitate sunt multe cupluri hetero carora li se respinge adoptia si cuplurile homo sunt privite cu mai multa indulgenta.

  Asta ma supara, ca nu e o chestie fair-play.

  Ma gandesc la Eurovizion, la care nu o sa ma mai uit niciodata, travestitul ala, a spus in presa ca a concurat si in calitate de barbat inainte, dar nu a avut succes, apoi s-a facut travestit si deodata a avut succes…. ti se pare corect? Nu cred ca vocea lui a suferit un salt in calitate dupa ce s-a imbracat in travestit.
  Iar faptul ca a castigat Eurovizion arata aceasta violenta in promovarea poponarilor.
  A fost o cacialma si cu voturile. 12 puncte de la Grecia????? O tara ortodoxa si cu o populatie conservativa? Asta nu o cred.
  Celelalte tari dau si ele de banuit.
  Iata ce am gasit in privinta parerii ca a castigat pe bune:
  Suedezii 25%
  Danezii 18%

  Cum se poate? Adica in aceste 2 tari doar un sfert si respectiv doar o cincime a populatiei considera ca travestitul a castigat pe bune, iar astea sunt tarile din Europa cu cea mai mare toleranta la homo, de retinut.
  Si….totusi…. a castigat…. e ceva putred in Danemarca.

  De asta sunt impotriva de acum. Voi milita impotriva poponarilor.

 8. nu poponauticii says:

  conchita wurst sa se duca sa cante la Vatican sau la

  Bruxelles.Altii iau atitudine.

  http://saccsiv.wordpress.com/2014/05/18/bravo-lor-actiuni-ale-vecinilor-in-chestiunea-homosexuala-noi/

 9. Ramo says:

  Mie nu-mi vine sa cred ca voi va uitati la Eurovision, asta ma mira mai mult decat carnaciorul Concitei. Eu nu m-am uitat niciodata la Eurovision. Probabil ati primit ce-ati meritat: Concita’s wurst 😀
  Asta va e nivelul 😀
  Pofta buna! 😀

 10. Cezar Ionesco says:

  Ramo, oamenii care doresc sa fie bine informati trec peste scarba si privesc la orice. Crezi ca-mi place sa privesc in ochii crucisi ai lui Base? Crezi ca-mi place sa vad cu Udrea se da cu parasuta si Ponta ne zambeste din avioane? Ii privesc ca sa nu-i uit. Ii privesc din toate unghiurile si ma crucesc de cat de adormit este acest popor. Imi respect poporul, dar observ repercusiunile educatiei spirituale facute de popi, Bivo si toata sleahta de pacalici care mai de care mai iluminati si suprainaltati. Cred ca femeia cu barba incearca sa ne induca imaginea unui nou Iisus, intors pe dos. Masoneria batjocoreste si intoarce pe dos tot ce este sacru. E studiat. Au cohorte de specialisti in psihologia maselor. Stiu exact cum sa manipuleze un popor. Noi suntem mioritici si blajini. Au gasit metoda si pentru noi. Ii atragi in masonerie pe popii din varful piramidei, care acum ne invata ca trebuie sa intoarcem obrazul, sa fim cuminti si rabdatori, sa le dam banii din buzunare ca sa-si construiasca faraonul lor o noua piramida, numita catedrala mantuirii. Pestele se impute de la cap si devenim aidoma cu conducatorii spirituali. Ei sunt hoti, noi devenim tot hoti. Am devenit hotii copiilor nostri, pentru ca suntem complici cu cei ce ne fura resursele, padurile, visele…

 11. Ramo says:

  O veste buna pt Mihai Rapcea de la Remus Cernea:

  “S-a cerut steag gay pe Parlament
  In conducerea Senatului a ajuns luni o solicitare de arborare pe cladirea Palatului Parlamentului, in perioada GayFest 2014, a steagului persoanelor LGBT.

  “Propun ca Parlamentul Romaniei, in perioada manifestarilor din cadrul Bucharest Pride, noul GayFest (2-8 iunie 2014) sa arboreze pe cladirea Parlamentului ‘steagul curcubeu’ care este simbolul drepturilor persoanelor LGBT. In Europa, este deja o practica a mai multor tari, printre care Austria si Germania (…)

  Pentru a nu cheltui bani publici pentru achizitionarea acestori steaguri, fac precizarea ca voi dona eu acest steag Parlamentului, in cazul in care propunerea va fi acceptata de catre dumneavoastra”, se arata in solicitatea depusa de catre deputatul Remus Cernea”.

 12. Saso says:

  Daca i-am copia pe nemti si austrieci la organizare, la punctualitate, la cultura muncii, la seriozitate, la respectul aproapelui…. da mi-ar place. Am avea multe avantaje de aici.
  Dar sa copiem ceva fara o prealabila analiza…. mi se pare stupid.
  Poate ca o sa vrem sa si hauim precum austriecii prin munti…. 🙂

 13. Django says:

  De bisexualismul de la curs nu zici nimic? Dar de faptul ca mai toate femeile de acolo au curul gaurit? Alea nu isi pierd sufletul? Sau doar la barbati e valabila vrajeala?

 14. Saso says:

  1. Da, dar este bisexualism, si e cu femei. E misto.
  2. Mai toate???? Ha ha… TOATE.
  3. Nu, nu isi pierd sufletul ca fac ashwini mudra. (Eu
  nu am zis nimic de pierderea sufletului.)
  4. Cu barbatii bi nu am nimic, aia nu ma obliga sa-
  mi schimb limba si notiunea de familie pe care
  am invatat-o de la ai mei (la fel si femeile bi).

  P.S.
  Dar acum ca am trecut in tabara contra, ii iau la
  gramada, nu am ce sa fac. Victime colaterale. 🙂

 15. Ramo says:

  Gregorian promoveaza homosexualitatea feminina, lesbianismul si perversitatea homosexuala, apropo de tehnica in care doua femei sunt invatate sa-si dea limbi in cur la 2-3 cm adancime in anus/rect.

  Asa ca nu vad de ce sunteti oripilati de carnaciorul femeii cu barba Conchita Wurst. Toti ati fost intr-o scoala/bordel homosexuala feminina, asa ca putina intelegere pt Conchita ! 😀

 16. Django says:

  „Gregorian promoveaza homosexualitatea feminina, lesbianismul si perversitatea homosexuala, apropo de tehnica in care doua femei sunt invatate sa-si dea limbi in cur la 2-3 cm adancime in anus/rect.”

  În concluzie, misanii ar trebui să participe și ei la parada homosexualilor. Costică Cojocaru chiar ar arăta bine pe camion, cu pectoralii la vedere. Iar lui Bivo îi plac perucile, deci poate fi femeia cu barbă (a doua femeie cu barbă după Cristox). :))

 17. Ramo says:

  Coooool :))

  As vrea sa-l vad pe Gregorian cu peruca dand limbi in cur Conchitei pe carul alegoric :))

  Ba chiar ar putea sa-si suga reciproc carnaciorul, asa ca-ntre femei cu barba ce sunt :))

 18. Django says:

  [Eu nu am zis nimic de pierderea sufletului]

  @Saso, mă adresasem lui Mihai.

  Fără mișto, parada asta e un kitsch de proporții. Alex Leo Șerban, fostul critic de film, homosexual, era contra paradelor gay pentru că erau o demonstrație de prost gust. Eu, dacă aș fi gay, nu m-aș duce să mă scălâmbăi pe camion.

 19. Django says:

  @Ramo, pot s-o facă cu continență, ca să dureze mai mult. :))

 20. Ramo says:

  Si cu consacrare, asa cum a facut si cand a trimis curvele in Japan 😉

 21. svayambhu says:

  @Django cred că ăștia of fac cu continență că dacă nu se cacă pe ea de treabă.

  INCONTINÉNȚĂ s. f. Lipsă de continență, eliminare involuntară a urinei sau a materiilor fecale, neputință de a reține urina sau materiile fecale. 

 22. Django says:

  @Ramo, pe bisexualele din Japan le-aș pune pe carul alegoric să facă precum la Festivalul erotic de la Barcelona:

  http://www.exmisa.org/viewtopic.php?f=2&t=652

  @Svayambhu, urât mai vorbești. Contrar aparențelor, eu sunt un delicat. :))

 23. Cezar Ionesco says:

  Mai delicatilor, sunteti inteligenti si simpatici foc, dar stiti voi dupa ce ne recunosc pazitorii pragurilor si ingerii karmei? Dupa culorile din aura. Acestea nu se iau (lumina din lumina, allelllluuuuia, da-ne Doamne minte, ca o tara am avut si-am piredut-o si pe aiiiiaaaa…!) de la Bivo si nici de la ceilalti pacalici. Lumina va vine din Cer, daca o meritati. Intre noi si Cerul cel Adevarat este o pacla foarte densa si urata. Opera noastra, pentru ca gandim urat, vorbim mizerabil, faptuim mai nimic si vorbim de nu ne mai opreste nimeni. Aceasta pacla densa impiedica revelatiile directe. Daca ati avea mintea la voi acasa si nu ar fi plecata cu sorcova, ati incepe sa numarati si petele de deasupra capetelor voastre aureolizate de atata munca cu gura. Dupa ce le numarati, apucati-va de treaba( daca doriti, nimeni nu va forteaza). Culorile se dobandesc la kilometru de fapta buna. Chakrele nu se deschid cu deschizatoarele de conserve si iluminarea nu vine decat daca ai Har. Harul se primeste abia atunci cand ti-ai invins inertia, egoismul, fricile si cam tot ce te trage in jos, spre pamant. Pacat de copiii nostri Maestri, ca sunt nevoiti sa suporte atata nesimtire grohaitor balcanica. Se sufoca in mizeria gandurilor noastre si a emanatiilor adacadabrabnt-hiptnotizatoare ale lui Guru de Romania. Il asteapta o coroana din aurul pe care l-a creat el pe pamant. Mustele nu fac miere, cocosii nu fac oua de niciun fel, darminte de aur…

 24. Neele says:

  @Ramo:
  “Asta va e nivelul :D”

  Atentie la exprimare!

 25. Ramo says:

  Sorcova, vesela, bla bla bla 😀

 26. Neele says:

  Bla, bla, bla. Uiti ca sunt roman. Bla, bla, bla.

  Ne dati, ne dati ori nu ne dati,?
  … fasole cu carnati?

 27. Sur says:

  @Oro
  Problema cu adoptiile, despre care vorbesti tu, este o idiotie. Nu este necesar ca acei copii orfani sa fie dati in adoptie unor cupluri homosexuale. Astea cu adoptiile saracilor copii orfani sunt textele homosexualilor. Exista mii si mii de cereri de adoptie, facute de catre cuplurile eterosexuale, cereri care sunt complet IGNORATE! Ar fi suficient ca aceste dosare cu cererile de adoptie de catre cuplurile hetero sa fie deblocate. Cunosc foarte bine aceasta situatie, asa ca gaseste alte texte 🙂

 28. RAM says:

  @Cezar Ionesco: camasa ta are cumva manecile un pic mai lungi si sunt legate strans la spate?
  Tu inca n-ai parasit misa, o porti cu tine peste tot. Dar stai linistit mai sunt si altii, doar ca nu asa deranja(n)ti la ficap. Las-o pe aia cu ingerii/demonii/aure/chakrele si apuca-te de ceva serios.

 29. zamolxe says:

  @Cezar Ionesco
  Dacă ești la MISA … se vede. Dacă ai fost la MISA, vezi că ai uitat să „pleci”. Dacă nici nu ai fost și nici nu ești, atunci nu e bine… deloc.

 30. Zamolxe, fie numele tau binecuvantat, n-am fost, nu sunt si nu voi fi niciodata in MISA. Pentru ca privesc lumea prin ochii mei, gandesc cu mintea mea si ma crucesc cu propriile mele maini, n-am nevoie de ale altuia. De ce ma crucesc? Pentru ca nu reusim sa ne unim in jurul a “ceva”. Zamolxienii, dacii, patriotii traiesc intr-un trecut glorios, in timp ce istoria prezenta e scrisa de hotzi, crestinii au tamaie si ifose in cap, privindu-i de sus pe ceilalti. Ei cred ca doar prin Domnul nostru Iisus Hristos vine Mantuirea, dar sunt cei mai orbi, pentru ca nu-L vad in ochii copiilor. Sectele si sectisoarele ce-au impanzit Romania implinesc niste ritualuri si atat, pentru ca nu fac nimic concret in plan fizic. Iaca, spuneti voi, in jurul a ce sa ne unim? Dezbinati suntem slabi si vorbim fiecare pe limba lui. Un Turn Babel este Romania.

 31. Am incercat sa ii vorbesc fiecaruia pe limba lui, sa-i explic ca niciodata nu va veni Dumnezeu din Cer ca sa ne curete mizeriile din tara. Am primit atat de multe palme de la gainile si oile cugetatoare, incat am hotarat sa tac si doar sa va privesc. Privesc si ma cruces, cum am avut noi o tara frumoasa si am lasat-o pe mainile impostorilor, orice nume ar purta ei. Zamolxe, de ce te folosesti de numele lui Zamolxe, daca nu esti capabil sa faci pentru tara ta mai mult decat faci? Foloseste-ti numele propriu, sau fa ca mine, care ma ascund sub diverse pseudonime. De ca ma ascund? Pentru ca gainile cugetatoare cu ifose, din diverse grupuri si grupulete de pe net m-au amenintat ca, daca nu tac, imi iau caii de la bicicleta, ma lasa in negura, ma blesteama…E o tara ciudata Romania. Nu poti scoate o vorba, fara sa nu dai peste un atoatestiutor ce se incrunta la tine si-ti spune sa taci, ca…daca nu taci, n-o sa-ti fie bine.

 32. coiosos din rodos says:

  ramo dar gibilel isi baga si acum degetele btsistelor la el in cur cand le da muita “apropiatele stiu bine tehnica ‘,cand trage pe nas sau ia ceva mai tare mare minune daca nu si o baga singur acolo sa se initieze el pe el;;)

 33. coiosos din rodos says:

  ii scriem degeaba patriarcucului ca si asta e pe invers

 34. Neele says:

  @Cezar:
  Legatura nu s-a taiat. Parintii doar au creat indoieli copilului, indoieli pe care s-au grefat altii. Acum e prea tarziu si nu poti interveni prea mult pentru ca nu mai respecti liberul arbitru al copilului. Asa ca, da, taci! 🙂 Sau iubeste!

 35. zamolxe says:

  @Cezar Ionesco

  Zamolxienii, dacii, patriotii traiesc intr-un trecut glorios, in timp ce istoria prezenta e scrisa de hotzi, crestinii au tamaie si ifose in cap, privindu-i de sus pe ceilalti. Ei cred ca doar prin Domnul nostru Iisus Hristos vine Mantuirea, dar sunt cei mai orbi, pentru ca nu-L vad in ochii copiilor.

  Îmi pare rău să îți spun dar Zamolxe nu avea absolut nici o legătură cu creștinismul. Absolut niciuna. Mai citește puțin și vei afla ce inițieri avea Zamolxe și ce calea spirituală a urmat.
  Folosesc acest pseudonim pentru că îmi place rezonanța lui. Atât. Nu pretind că fac nu știu ce minuni pentru țara mea și nici nu am de gând. Îmi pare rău că te dezamăgesc dar nu sunt un mare patriot.

 36. zamolxe says:

  @Cezar Ionesco

  De ca ma ascund? Pentru ca gainile cugetatoare cu ifose, din diverse grupuri si grupulete de pe net m-au amenintat ca, daca nu tac, imi iau caii de la bicicleta, ma lasa in negura, ma blesteama…

  Dacă te temi de amenințări și de blesteme e cum spuneam: nu e bine deloc. 😀

 37. Neele says:

  @Cezar:
  Sau iubeste! Deformand putin imaginea prezentata de colosus (sa zicem ca acei altii doar isi sug degetele de la picioare), iti dai seama de lipsa lor de interes pentru binele copilului scuzata de iubirea ce i-ar purta-o, apoi iti dai seama de lipsa de iubire scuzata prin “Sunt ocupat!”, “E vina ta!” etc.
  Aici poti interveni tu, cand copilul este aruncat inapoi in desnadejdea initiala, abandonat de chiar idealul sau. Cam asta este de facut.

 38. Neele says:

  @zamolxe:
  as sugera conotatia, dar stiu ca-ti place rezonanta. asa ca ramane ca tine.

 39. zamolxe says:

  @Neele
  Da, mulțumesc. Însă să știi că nu e vorba de rezonanțaˆ

 40. zamolxe says:

  Na, pusesem semnul de copyright după rezonanța dar n-a apărut.
  De fapt, cea cu copyright e „rezonanța ocultă”

 41. Paul says:

  Ce vorbeste mafiotul asta de Daniel? Azi au fost 100 de oameni la marsul normalitatii. La cati bani au golanii astia de preoti, luati din impozitele oamenilor cinstiti, nici macar nu ies in strada impotriva homalailor. Rusine bisericii ortodoxe romane!

 42. ion says:

  Calugarii se roaga la Dumnezeu pentru enoriasi pentru a se indeplini planul lui Dumnezeu.Astazi sunt capete biserice care spun pe cine sa voteze oamenii, ridicandu-se astfel deasupra planului lui Dumnezeu si inpingindu-i pe oameni chiar in bratele diavolului deoarece ei habar nau sub ce nume se ascunde diavolul.

Leave a Reply