Feed on
Posts
Comments

In Romania, ai sentimentul că esti strivit sub asaltul de mash-uri cu portrete de politicieni, întinse labartat pe zeci de metri patrati pe fatade intregi de blocuri, pe panouri publicitare imense, la tot pasul. Practic, te simti copleșit de avalanșa de moace zâmbitoare de politicieni care te îmbie să le dai votul tău, intr-un concurs nebunesc cu tema: “cine are mai multe afișe si este mai prezent in ochii electoratului”. O astfel de intrecere deșănțată poate părea absurdă si ciudată la prima vedere, caci ajungi să te întrebi dacă toată această desfășurare de material publicitar electoral nu este o greșeală de strategie mediatică.

Raspunsul este NU ! Oamenii ăștia stiu ce fac !

Risipa de materiale electorale nu este rezultatul unei disperări de a obtine cat mai multe voturi. Astea se obtin prin reglajul fin al traditionalei fraude. Exhibarea aceasta mediatică reprezintă de fapt o demonstrație de fortă menită să inoculeze mereu și mereu, prostimii că EI sunt stăpânii acestei tări, ca EI detin puterea.

Portretele imense ale acestor hoti de profesie ai banului public, chipurile ce se impun la tot pasul, obsesiv, de pe fiecare stalp de iluminat, de deasupra fiecărei intersecții, au scopul de a intimida, de a te face să te simti mic si umil in fata acestor dumnezei ai politicii romanesti.

Portretele lor retusate in photoshop capătă aureole magice, de legendă precum efigiile icoanelor sau cele ale marilor dictatori comunisti -menite să zdrobeasca, sa subjuge vointele si mințile oamenilor de rand.

Oare de ce nu s-a gandit nimeni sa faca o numaratoare a tuturor acestor portete leniniste, sa faca un calcul al risipei si extravagantei financiare a acestei întreceri de imagine? ! De ce nu se intreaba nimeni cu ce bani s-au plătit aceste materiale electorale !?

Sunt convins ca daca DNA-ul va ancheta tipografiile si firmele de publicitate care au tiparit toate aceste materiale, vor descoperi ca s-au tiparit si produs de 1000 de ori mai mult decat s-a declarat pe acte. Nu poti pretinde ca vrei sa aduci cinstea si corectitudinea in politica prin astfel de practici prin care tu insuti institutionalizezi frauda si evaziunea in dauna Statului. Deci, domnilor procurori va somez sa incepeti numaratoarea de chipuri zambitoare.

Actiunea Picasso 5 – EuroMusca by bindiribli

loading...

6 Responses to “Solicit DNA-ului să se sesizeze din oficiu fata de monstruoasa campanie electorală”

 1. mac gregor says:

  Felicitari, MR, ai inteles una din manipularile lor. Credeam ca nu mai e nimeni care sa le vada, doar papagali care repeta vrajelile de la televizor.

 2. mac gregor says:

  Iar pe manipularea asta nici eu nu o vazusem pana acum.

 3. Ramo says:

  MR: “Portretele imense ale acestor hoti de profesie ai banului public, portete leniniste”

  Aici e inclus si MeReU Acelasi Utecist ?

 4. vasi says:

  oare de ce vor sa ne apere?

 5. vasi says:

  sunt mandri ca sunt romani dar conturile le sunt in elvetia, se imbraca de la paris si milano, vacantele si le fac pe coasta de azur. daca ma iau dupa toate astea constat ca pe mine nu prea ma da mandria afara din casa.

 6. alina says:

  macar daca erau niste barbati sau femei frumoase!
  nu sunt niste modele pentru nimeni.

Leave a Reply