Solicit DNA-ului să se sesizeze din oficiu fata de monstruoasa campanie electorală

In Romania, ai sentimentul că esti strivit sub asaltul de mash-uri cu portrete de politicieni, întinse labartat pe zeci de metri patrati pe fatade intregi de blocuri, pe panouri publicitare imense, la tot pasul. Practic, te simti copleșit de avalanșa de moace zâmbitoare de politicieni care te îmbie să le dai votul tău, intr-un concurs nebunesc cu tema: “cine are mai multe afișe si este mai prezent in ochii electoratului”. O astfel de intrecere deșănțată poate părea absurdă si ciudată la prima vedere, caci ajungi să te întrebi dacă toată această desfășurare de material publicitar electoral nu este o greșeală de strategie mediatică.

Raspunsul este NU ! Oamenii ăștia stiu ce fac !

Risipa de materiale electorale nu este rezultatul unei disperări de a obtine cat mai multe voturi. Astea se obtin prin reglajul fin al traditionalei fraude. Exhibarea aceasta mediatică reprezintă de fapt o demonstrație de fortă menită să inoculeze mereu și mereu, prostimii că EI sunt stăpânii acestei tări, ca EI detin puterea.

Portretele imense ale acestor hoti de profesie ai banului public, chipurile ce se impun la tot pasul, obsesiv, de pe fiecare stalp de iluminat, de deasupra fiecărei intersecții, au scopul de a intimida, de a te face să te simti mic si umil in fata acestor dumnezei ai politicii romanesti.

Portretele lor retusate in photoshop capătă aureole magice, de legendă precum efigiile icoanelor sau cele ale marilor dictatori comunisti -menite să zdrobeasca, sa subjuge vointele si mințile oamenilor de rand.

Oare de ce nu s-a gandit nimeni sa faca o numaratoare a tuturor acestor portete leniniste, sa faca un calcul al risipei si extravagantei financiare a acestei întreceri de imagine? ! De ce nu se intreaba nimeni cu ce bani s-au plătit aceste materiale electorale !?

Sunt convins ca daca DNA-ul va ancheta tipografiile si firmele de publicitate care au tiparit toate aceste materiale, vor descoperi ca s-au tiparit si produs de 1000 de ori mai mult decat s-a declarat pe acte. Nu poti pretinde ca vrei sa aduci cinstea si corectitudinea in politica prin astfel de practici prin care tu insuti institutionalizezi frauda si evaziunea in dauna Statului. Deci, domnilor procurori va somez sa incepeti numaratoarea de chipuri zambitoare.

Actiunea Picasso 5 – EuroMusca by bindiribli

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *