Feed on
Posts
Comments

Recent, redacția siteului yogaesoteric – oficiosul MISA, publica un articol semnat de o ilustră anonimă, pe nume Anca Munteanu (numele autoarei poate fi foarte bine un pseudonim), cu titlul “Tabăra de yoga de la Costinești vă așteaptă și anul acesta cu un program de excepție – Un articol destinat acelora care, din cauza taxelor mici de participare la evenimentele yoghine, scapă din vedere unele aspecte esențiale.”

Articolul respectiv vine ca un răspuns la reacția aproape unanimă a cursanților MISA față de mărirea taxei de tabără de la Costinești.

Un prim aspect ce trebuie remarcat este acela că autorul articolului nu este Gregorian Bivolaru, mentorul MISA, sau vre-un membru al conducerii școlii (președinte, vice-președinte sau un organizator vizibil al taberei), ci o fătucă de care n-a auit nimeni și care – chipurile, își dă cu părerea oficial, explicând de ce s-a făcut taxa de tabără 7 milioane.

Manevra aceasta arată că la acest moment conducerea școlii ezită să își asume pe față decizia triplării taxei pentru tabăra de la Costineti, preferând să dea explicații prin interpuși – ca să aibă loc de întors, în caz că nu le iese manevra.

Despre ce manevră este vorba ?

După cum ați observat, toate articolele, textele și replicile MISA au un șablon după care sunt scrise. Se începe cu prezentarea unui exemplu dinafara școlii (de obicei negativ), după care se extrapolează și se prezintă de fapt subiectul ce interesa de la început, măsura nepopulară luată la MISA, de creștere a taxei (în cazul de față), astfel ca prin comparație, MISA să iasă bine. Tehnica aceasta primitivă dă roade la oamenii lipsiți de discernământ și putere intelectuală, care nu sunt familiarizați cu instrumentele de lucru ale demonstrației logicii: compararea logică a consecințelor una cu alta,  Inferarea: inductivă (realizarea analizei faptelor) și deductivă (sinteza în vederea construirii concluziei), reducerea la absurd, etc.

Pentru cel care folosește în mod uzual metodele logicii, maniera de prezentare a unui subiect este dezbrăcată de haina metodologiei de prezentare, ce poate fi uneori înșelătoare – în funcție de priceperea autorului,  și redusă doar la prezentarea faptelor, la mesajul informativ.

Ori, în cazul articolului mai sus arătat, autorul acestuia folosește în mod intenționat doar exemple din rândul pseudo-maeștrilor spirituali, de tip new-age, care au făcut din predarea unor tehnici și metode așa-zis spirituale, un mod de a câștiga bani și faimă.

Ar tebui deci să ne întrebăm în primul rând, de ce înțelege MISA, care se consideră o școală spirituală autentică, să se compare la prețuri cu toți excrocii care aterizează în România pentru cursuri și prelegeri de câteva zile, pe care le vând pe bani mulți unor naivi cu bani, acea clasă de pseudo-intelectuali călduți cu pretenții de căutători spirituali !?

Conducând această logică până la finalitatea ei, ajungem la concluzia că și MISA se consideră, implicit, tot o făcătură, ca și cei cu care se compară ?!

De ce nu a ales autoarea articolului respectiv să compare MISA cu școli spirituale autentice care au desfășurat și desfășoară în continuare tabere spirituale în România, cu este spre exemplu școala de yoga tibetană a maestrului Chogyal Namkay Norbu !?

Acesta vine în fiecare an în România și ține o tabără de yoga în stațiunea 23 August de pe litoral, unde participarea se face PE BAZĂ DE DONAȚIE BENEVOLĂ, fără a se impune o sumă fixă, după posibilitățile fiecărui participant !

Namky Norbu spune de altfel: “Din cele mai vechi timpuri și până în prezent, în ochii tuturor ființelor umane, a fost întotdeauna clar faptul că a încerca să dobândești bogății lumești, putere, poziție socială și așa mai departe, prin intermediul Dharmei, este un tip de comportament contrar Dharmei, în timp ce asumarea greutăților de tot felul și acțiunea perseverentă cât mai mult cu putință de dragul Dharmei este tipul de comportament corespunzător Dharmei. Tocmi de aceea, este foarte ușor de înțeles faptul că acă cineva, de dragul Dharmei, impune o taxă de înscriere pentru cei ce doresc să primească Dharma, aceast lucru este contrar unui comportament corect.

…………………………………..

Toți membrii comunității, atât ca grup cât și ca indivizi, vor face doar donații și daruri către Maestru și către Comunitate în acord cu dorința lor, și nici o taxă de înscriere nu va fi solicitată.”

În acest fel, nici un aspirant dornic să primească Învățăturile nu va fi condiționat de lipsa banilor în a primi aceste învățături.

Întorcându-ne la infamul și manipulatorul articol de pe Pravda Esoteric, se argumentează creșterea taxei prin faptul că:

-          oricum nu mai încăpeau toți participanții la tabără în cort (deci trebuie împuținați, nu, pe bază de portofel. Cine are bani, participă. Cine nu, să stea afară, cu ochii în soare).

-          E nevoie de bani pentru construirea unui amfiteatru. Faza cu construirea amfiteatrului se tot promite de vreo 10 ani, ca și autostrăzile de către Guvernele României…

-          Comparativ cu alte școli, se dau foarte multe și de toate (50 de ore cu GB – spre exemplu). Se uită să se amintească faptul că NIMENI nu este plătit pentru activitățile din tabără (organizatori, echipa de ordine, conferențiari, cei ce conduc meditațiile, trupa de teatru, etc.) deci NU SUNT CHELTUIELI care să justifice creșterea taxei față de ceilalți ani.

-          Se vorbește despre mărinimia organizatorilor, care dau 14 gratuități celor fără bani. Se uită însă să se vorbească despre faptul că sunt în fiecare an SUTE sau chiar MII de cursanți MISA, din ashram sau dinafara ashramului care solicită gratuitate, și primesc contra deptului de participare la tabără, obligația de a face parte din echipa de ordine sau din comandamentul taberei – adică muncă voluntară la schimb cu legitimația de tabără.

-          Se vorbește (cu ciudă și invidie !) de cursanții care aruncă sute de euro pe cursuri organizate de alții și nu sunt în stare să dea 7 milioane pentru tabăra de la Costinești, pe care nici nu o apreciază la justa valoare pe motiv că ar fi moca. Așa să fie ?! Eu nu știu prea mulți yoghini de la MISA care să fi participat la cursuri scumpe. Și dacă or fi câțiva, acesta era motiv să îi jumulească de bani pe toți cursanții ? Au crescut cumva salariile în România și noi nu am aflat, sau conducerea MISA fugită prin străinătăți de frica justiției române – și obișnuită cu bunăstarea și puterea financiară a occidentalilor, a uitat cât mai câștigă un român de condiție medie !?

-          Și ultima și cea mai mare problemă: aveți bani de smartphone-uri, dar nu aveți bani de tabără, cursanți ipocriți ce sunteți ! Aici răzbate vechea ciudă a cenzurii misane: smartphone = conectivitate = internet = informație = bloguri gen ex-misa sau rapcea.ro = trezirea la realitate. Deci, dacă vreți tabără, vindeți-vă telefoanele cu acces la internet, reveniți la telefoanele de un milion bucata, și aveți și bani de tabără !

Ar merita să îi întrebați pe cei din conducerea MISA, gen Gregorian Bivolaru, surorile Ambăruș, Lăcărmioara Visterneanu, Nicolae Catrina, Costică Cojocaru și alții: când au muncit pe bani, undeva, ultima oară !? Nu mă refer la muncă pentru MISA, la scris rahaturi sau plimbat vorba în calitate de șefi. Mă refer la muncă de-aia adevărată, din care se presupune că trebuie să câștigați voi banii pe care să-i economisiți, să le plătiți LOR  taxa de tabără. Vă spun eu: DE DINAINTE DE A SE ÎNFIINȚA MISA ! Că după, n-au mai avut nevoie, că le-ați plătit voi case, apartamente, mașini, mâncare bună, haine, vibratoare, medicamente, vacanțe, bani de buzunar, conturi grase în bănci. Din taxele luate de la voi.

Spor la economisit și plătit taxa !

Mihai Rapcea

loading...

211 Responses to “Vânzarea pe bani a învățăturilor spirituale – o practică neconformă cu o linie spirituală autentică”

 1. afroditus says:

  o veste buna. pe masura ce cresc taxele la MISA, tot mai putini ii vor trece pragul.

 2. Ethan Fleoschovitz says:

  @Intenselight
  Care-i problema? Vrei sa restructurezi MISA? Daca ar fi taxa mica ar fi scoala valabila?
  Eu zic ca ca la misa invatatura nicaeri. Ar trebui sa fie taxa de intrare mare si sa fie amendati cei care atipesc la meditatii / conferinte. Macar saca tot dau ioginii bani sa stie si de ce. Ba sa le puna si intrebari cu amenzi din ceea ce s-a invatat acolo. Cine nu e atent sa plateasca.

 3. mac gregor says:

  Exista doua cai pe care poti sa mergi:

  1 Banii sunt rai, deci totul se face gratis “ai primit gratia gratis, gratis o dai mai departe”

  2 Banii sunt buni, “totul se plateste” si atunci va oferim cel mai bun continut de pe piata

  Inteleg dezorientarea yoghinilor, carora li s-a spus sa isi duca viata pe principiile de la 1, si carora li se pune sub nas o nota de plata bazata pe principiile de la 2.

 4. mac gregor says:

  Cel mai trist este ca Bivolaru i-a trimis pe discipoli pe cai gresite, zicandu-le sa neglijeze aspectele materiale.

  Daca le-ar fi spus sa se concentreze pe o profesie, acum ar fi avut bani si 200 de euro ar fi fost considerati o suma mica. Ar fi putut sa vina in tabara si sa se distreze dupa program.

 5. Ramo says:

  In primul rand nu sunt 200 ci 150 de euro.
  In al doilea rand, daca Marpa nu i-ar fi luat tot si nu l-ar fi pus sa-i construiasca case moca, credeti ca Milarepa ar mai fi realizat valoarea invataturilor si ar mai fi practicat cu o asemenea fervoare incat sa se elibereze?
  Misanii de aceea sunt puturosi si n-au rezultate pt ca li se cere prea putin. Gregorian ar trebui sa-i puna pe toti sa-i doneze apartamentele si sa puna taxa de minim 1000 de euro pe fiecare initiere. Abia atunci se vor elibera ioginii de (la) MISA

 6. EL TORO says:

  Super adevarat articolul . Acesti bagabonti care fac exemplificari cu ISUS uita ce a spus ISUS : – in dar a-ti primit in dar sa dati – .Toate cursurile sint facute dupa texte yoga indiene ,au inapoiat vreo suma vreodata lui PATANJALI , celor care au scris SHIVA SAMHITA ,Bagavad -Gita ,Gheranda -Samhita etc ? NU . Au primit invatatura in dar ,insa nu dau in dar nimic inapoi ,asa cum este indemnul lui ISUS , ci acesti disperati dupa bani cer incontinuu de la an la an tot mai multi bani ,pun tot mai multe amenzi si mai inventeaza diverse cursuri ca sa mai scoata bani de la oameni . Ei nu constientizeaza situatia financiara din RO si puterea de cumparare a romanilor si dau exemple nefiresti despre cursuri din strainatate omitind puterea de cumparare a cetatenilor din USA ,ex dat de ei . Ca nu au muncit niciodata si au fost niste intretinuti 24 de ani treaca mearga insa ideea e ca sau obisnuit cu un nivel de trai f inalt si nu concep a traiasca oricum . Au nevoie de bani multi ca sa poata calatorii si haine scumpe ,si sa isi permita practic orice moft . Nu se mai multumesc sa traiasca simplu cu strictul necesar cum traieste un yoghin autentic complet neinteresat de comfortul sau fizic ,cu putina mincare si citeva obiecte de stricta necesitate . Asta sa dus de mult , azi au nevoie de foarte mult comfort . Ca oamenii care deservesc bunul mers al taberelor nu sint platiti ci si acolo muncesc ca in restul anului se stie dar aia nu mai este vacanta ptr ei . Vacanta inseamna citeodata si sa lenevesti fara sa mai sti de nici o activitate si munci . Misa e o afacere ,e o farsa cu tenta spirituala . Ptr sefi e prosperitate materiala iar ptr cei care fac lucrurile sa mearga e ca si in restul anului , acelasi program . Deja 700 lei costa numai legitimatia de tabara ,sa stai cazat 1 luna costa cine stie cit ,iar sa achiti 700 ca sa vi ptr 3,4 zile e enorm . Inainte omul venea macar la hiatus si mai raqminea 1,2 zile asa nemaiavind posibilitatea nu se va mai duce . Deci dupa mintea lor daca achiti 700 trebuie sa stai toata vacanta , cine are inca vreo 2000 lei minim ? In conditiile in care salariile sint muci in RO ,muncesti vreo 3 luni ca sa stai citeva zile in tabara lor . Nu e nimic de facut in afara de a fi pedepsiti de oameni prin absenta totala , sau redusa . La fel cum G a venit a 2 spirala din DANEMARCA punctual dupa ce fusese pus la punct de aia care plecasera cu totii , doar asa pot fi facuti sa inteleaga ca exagereaza ca nesimtitii si acum . Daca oamenii vor accepta faza asta nu va fi decit apa la moara ptr ei care vor continua de la an la an . Asta e situatia . Depinde de oameni daca vor accepta sa inghita aceasta japca mascata si nesimtita . Ei au luat texte yoga si acum cer bani de 24 de ani . O sa ajunga oamenii sa faca 50 de ani de curs la MISA si daca se vor lasa dupa 50 ani nu le vor da nici o hirtie ca au urmat cursurile lor . La scoala se da diploma de 8 ,10 clase sau ca ai terminat o facultate chiar si fara licenta ,numai MISA nu nimic la mina . Stim de ce ,ptr ca socialul nu e important ,dar ptr conducere e . Cind le convine socialul conteaz ,cind nu le convine ptr ca ra fi si in favoarea a oamenilor atunci imediat nu mai conteaza . Asta trebuie sa vada oamenii odata ptr totdeauna si sa nu mai se lase vrajiti de politica uite nu e important . E mereu important . DOVADA ? Ei ating banii si isi cumpara tot ce le place si au nevoie . Sit noi avem aceleasi necesitati si ne dorim diverse lucruri care ne plac . MISA e afacere . Deschide-ti ochii bine . Avem aceleasi nevoi pina la urma . …. de bani si lucruri . Numai daca ei traiua in paduri in asceza povestea cu banii pica .

 7. EL TORO says:

  In tabere ei ofera auditii muzicale care huruie aiurea in creier si impiedica concentrarea adevarata ,fiecare isi imagineaza ce poate pe muzica aia .

 8. Django says:

  [vre-un]

  Mihai, articolul e bun, însă se scrie „vreun”, nu „vre-un”, „escroc”, nu „excroc”, „or”, nu „ori” (nu că ar fi ceva grav).

 9. Django says:

  50 de ore cu lacomul de sex și de bani Bivolaru…Brrr. 🙂

 10. Django says:

  Oare ce revelație cutremurătoare le-a pregătit anul ăsta? Moartea a 100 000 de mii de masoni ca urmare a rugăciunilor lor?

 11. Django says:

  [100 000 de mii de masoni]

  100 000 de masoni

 12. tom says:

  sper sa se cace toti pe scoala voasta .yoga se face singur in pustiu nu in turma . nu e nevoie de scoala pentru a practica yoga . sunteti tigani hoti

 13. mac gregor says:

  Daca au putut muri 60.000 de masoni in subteran fara sa afle nimeni nimic, atunci anul asta poate mor 100 milioane de masoni pe autostrada suspendata din Bucuresti, care se stie ca e invizibila.

  De ce nu?

 14. Django says:

  Primarul Noului Ierusalim, Oprescu, a făcut-o în 4D. De aia nu o vede nimeni. Iar trâmbițele Apocalipsei sunt claxoanele din Noul Ierusalim. 🙂

 15. gheorghe says:

  Am citit cu regret articolul la care face referire Rapcea. E o atitudine a nu stiu cui , insa a facut tare rau ca a aparut pe yogaesoteric . Nu aveam nevoie de asa ceva. S-a pretat la adoptarea unei atitudini mercantile ce nu face onoare unui om care are preocupari mai cu seama spirituale .
  Nici nu am crezut vreodata ca o sa
  citesc un asemenea articol acolo.
  Despre articolul lui Rapcea , cred ca a exprimat anumite aspecte esentiale ( ca si cel precedent ) despre starea de fapt legatat de taxa de participare . Pacat ca s-a ajuns pana aici .
  Sper ca bunul simt si discernamantul spiritual sa nu ii paraseasca tocmai acum pe cei din conducerea scolii . Dumnezeu sa ne ajute, asa dupa cum meritam !

  PS. Am postat aici pentru ca sunt convins ca nu se va permite o replica ( postare) pe siteul yogaesoteric.

 16. Ramo says:

  gheorghe: “Sper ca bunul simt si discernamantul spiritual sa nu ii paraseasca tocmai acum pe cei din conducerea scolii . Dumnezeu sa ne ajute, asa dupa cum meritam !”

  Serios? De cand proxenetismul si prostitutia sunt sinonime cu bunul simt si discernamantul, fiind merite pt care Dumnezeu v-ar ajuta?! Dumnezeul vostru este proxenet si el? Ce a raspuns la consacrarea lui Gregorian cand a trimis curvele la produs in Japonia? DA ?!

 17. Suflet says:

  Am scris si eu un comentariu , decent, pe yogaesoteric. Care nu a aparut. Sunt acolo doar comentarii PRO.
  Si se mai mira ca nu li se da dreptul la replica in diverse publicatii sau televiziuni. Karma domnilor…!
  Un articol cu tenta pur financiara, care sa explice aspectul pecuniar al unor tabere spirituale ? Cat paradox !
  Un articol fara logica, fara inteligenta si fara rusine.

 18. RAM says:

  @ Gheorghe: am incercat sio noi sa postam chestii de bun-simt pe site-ul ala comunist (nu injuraturi, pentru ca stim sa vorbim si frumos 🙂 ) dar nu ni s-a permis.

  Si… la misa o sa fie mai rau si nu e nevoie sa fiu profet ca sa stiu asta. Doar fa ochii mari si ai sa vezi.

 19. Last says:

  Au dreptate sa mareasca taxa:

  unde mama naibii ati mai vazut asa taxa mica la orice bordel din lume ?

  Unde mai pui ca e bordel in aer liber (un pic si-n cort), o luna de zile, poti sa ale(r)gi curvele cum vrei si mai si pleci de acolo “bubuind de energie” (cum zice un cretin pe yogaesoteric).

 20. Last says:

  @gheorghe, banuiesc ca esti inca cursant. Chiar numai asta te deranjeaza ? mercantilismul ?

  Dar proxenetismul, jaful tarfelor intoarse de la produs, video-chatul erotic-porno, filmele porno, minciunile nesfarsite, cartile furate si mutilate, epidemia de BTS-uri, tipele regulate de bivolaru si moarte de cancer, sinuciderile, spitalele pline de misani cu boli psihice … ?!

 21. gheorghe says:

  @ Ramo

  Nu stiu daca doresti sa mutam discutia pe taramul celei mai vechi meserii din lume, dar nu cred ca e cazul. In plus nimeni nu a fost obligat sa faca nimic…. totul din placere .

  Faceam comentariu doar la acest ultim articol si cred ca daca se doreste o discutie , exprimarea unei pareri trebuie sa avem si o tema, adica exact cea din titlul. Altfel putem varsa naduful si pe soare ca ne “arde” nevasta.

 22. Karma Dorje says:

  Apropo de Chogyal Namkhai Norbu, el a lucrat ca profesor de limba tibetană la Universitatea din Roma și Napoli până la pensie, și chiar în prezent mai face traduceri din limba tibetană.
  Comparați asta cu situația de la Misa …

  Învățăturile spirituale trebuiesc oferite cu o motivație altruistă, din dorința de a ajuta pe cei care le primesc, fără să se aștepte nici o recompensă.

  Dacă această motivație altruistă lipsește, înseamna că învățătorul nu este matur pentru acest rol, prin urmare nu este calificat și va ajunge în infern atât el cât și discipolii săi.

  De aceea este necesar, înainte să alegem un Guru, să il verificăm atent: linia spirituală (cine i-a fost maestru, de unde a obținut învățăturile pe care le predă), calitățile sale (compasiune,înțelepciune,răbdare,șamd), calitățile elevilor lui mai vechi, etc.

  Cel puțin asta spun textele tantrice.

 23. Django says:

  [In plus nimeni nu a fost obligat sa faca nimic]

  Juri tu pe evoluția ta spirituală? 🙂

 24. Django says:

  @Zamo, ai văzut filmul ăsta?

  Guru Busters:

  http://www.youtube.com/watch?v=nuLsN6bBc4U

  E despre trucurile gurușilor.

 25. Suflet says:

  Gheorghe a scris cu suflet. Reactia lui RAM insa…
  ” Dumnezeul vostru este proxenet si el? Ce a raspuns la consacrarea lui Gregorian cand a trimis curvele la produs in Japonia? DA ?!”

  Pacat ca nu se raspunde la decenta cu decenta. De la un suflet la alt suflet.

 26. Neele says:

  Referitor la o observatie desprinsa din ultimul articol, “pur și simplu pentru că ei urăsc împreună…”, latinul spune: ‘Repetitio est mater studiorum.’

  De foame mancam si pietre, mai draga. Salutari! Just-1

 27. Just-1 says:

  Frumoasa este inocenta.

 28. Django says:

  @Aand, @Intenselight, ce credeți despre asta?

  „Mantre mioritice n-am auzit si nici altfel de mantre. Insa starea de paralizie pe care am simtit-o a fost ceva de genul ca nu aveam eu control asupra corpului. Ma simteam ca de carpa, fara vlaga, n-am cu ce sa compar senzatia, ca n-am mai simtit asa ceva niciodata. Ce mi s-a parut ciudat si dezagreabil e ca el era foarte rece, ca o soparla ( chiar la asta m-am gandit atunci , ca parca as atinge o soparla ). Sa nu mai zic ca a fost foarte brutal, nu tu preludiu, mangaieri sau tandrete si la sfarsit s-a trantit peste mine vreo 20 de minute ( cred ca ala era postludiul ), io am crezut ca dormea mosu’, ca absolut lemn o fost , n-o miscat un deget ( o fi paralizat si el temporar ). Multa vremea , starea aia de “paralizie” pe care am avut chiar n-am stiut de unde provenea, si ma gandeam ca oi fi mancat ciuperci otravite prin pipera sau ca eram io adormita….Si cum cu alte fete n-am conversat despre patanie, a ramas o enigma pentru mine…Pana imi povesteste o prietena de o colega de a ei de curs care i-a povbestit ca si ea a fost la nea grigut si ca n-a fost nimic special, ba chiar banal si ca si ea a avut acelasi soi de paralizie. Atunci mi s-a aprins si mie becul si am inteles ca nea grigut avea de a face cu treaba asta.” (de pe exmisa)

 29. Django says:

  Apropo de preludiu, Bivo zice:

  „Datorită amorsării gradate a procesului de transmutare a potențialului sexual în energie, ele realizează astfel în mod spontan CONTINENȚA SEXUALĂ. Aceasta explică de ce femeile au întotdeauna (fără excepție) o mare nevoie de existența unui PRELUDIU amplu, intens, considerabil și adecvat înaintea fiecărei experiențe sexuale.” (de pe yogaesoteric)

  Însă el sare ca animalul pe femeie. :))

 30. RAM says:

  Suflete, vezi ca ne confunzi. Si doar ti-am zis sa faci ochii mari…

 31. Ramo says:

  gheorghe: “Nu stiu daca doresti sa mutam discutia pe taramul celei mai vechi meserii din lume, dar nu cred ca e cazul. In plus nimeni nu a fost obligat sa faca nimic…. totul din placere .”

  Pai misa exact asta este, cea mai veche meserie din lume. Iar daca tu bagi sub preș prostitutia si bati campii despre “bunul simt si discernamantul” unui proxenet inconjurat de curve, atunci v-o meritati cu varf si indesat, pt ca sunteti niste penibili, niste caricaturi bipede.
  Gregoriane, arde-i pe fraieri, ca merita!

 32. Ramo says:

  suflet: “Pacat ca nu se raspunde la decenta cu decenta.”

  Pt tine proxenetismul si prostitutia sunt sinonime pt decenta si suflet ?!

 33. gheorghe says:

  Desi problema ridicata de Rapcea exista , voi nici macar nu stiti sa abordati un subiect. Vorbiti de dragul de a va “auzi” vorbind fara ca ceea ce spuneti sa aiba cap si coada, sa fie ceva inteligibil sau macar ceva urme de inteligenta ramase prin fundul gandirii voastre.

  O cloaca de naparci . Va meritati pe deplin soarta de semidocti ce nu cunoasteti mai mult decat decat ce va poate permite ingustimea mintii voastre !!! Niste renegati ce nu isi gasesc locul pe nicaieri…. nici macar la MISA . Hahaha .

 34. EL TORO says:

  @GHEO . Nimeni de aici nu a trimis la produs fete , nimeni nu le-a mintit in fata ca videoclipurile cu pipi nu vor date publicului desi au fost vindute pe bani , nimeni de aici nu a jucat in filme porno . Toate de mai sus sau facut de cei din conducerea MISA . Daca cei de aici sint asa cum ii faci tu ,cei care mint ,inseala si manipuleaza cum s-or numii ? Noi vorbim si atit nu facem ce fac ei . Daca nici sa vorbim nu ne da-ti voi voie , atunci chiar ca a-ti innebunit de tot si sinteti toti niste comunisti . Daca nu-ti convine , du-te baiete si cere sa joci in filme porno ,si jocuri cu pipi si roaga-i ca din banii obtinuti sa-ti de-a portie dubla . Ar fi fost interesant de aflat discutiile reale care contineau adevaratele motive in urma carora sau certat si au plecat CLAUDIU , NARCIS si ceilalti vechi de la inceput . Sigur din acele discutii toata suflarea de la curs de peste tot din tara ar fi aflat o alta fata a lui GRIEG , dar este evident ca prin ele s-ar fi culpabilizat automat si cei plecati . Norocul lui GRIEG este ca NARCIS ,CLAUDIU si restul vechilor plecati chiar nu au mai vrut sa aiba de-a face cu MISA , si totul a ramas ingropat acolo unde sau certat intre acei pereti . Cei vechi azi plecati au fost pe undeva cumsecade ptr ca daca isi puneau mintea si varsau certurile dintre ei si GRIEG integral atunci probabil cursantii ar fi ramas socati si s-ar fi trezit de multi ani . Asa lumea de prin tara nu prea stie ce a fost acolo si nici nu va afla niciodata adevarata fata a lui GRIEG . Iar astia care au venit dupa 2004 sint nevinovati . Nu l-au vazut pe GRIEG decit in poze . Asa se face ca MISA inca traieste . Ar fi extraordinar daca s-ar afla toate certurile dintre ei , practic am afla motivele reale ale despartirii . Era misto sa fi inregistrat acele certuri si sa fie date ptr ca nimeni nu ar mai fi putut avea dubii .

 35. Last says:

  bai gheorghe,

  da-ne dovada tu ca nu esti un talâmb semidoct precum ti-e condamnatul de guru.

  Esti peste poate de emotionat ca s-a marit taxa, da ? De restul nu-ti pasa. Curve sa fie (gratis) ca-n rest poti inghiti orice. Faina treaba, bravo baiete … Baga capu-n anus si da-i nainte …

 36. Last says:

  @el toro,

  pai cum crezi ca puteau alde tarcau, trandafir (si ceilalti pedofili) sa dea pe goarna motivele ? Le sarea si lor afacerea de pe sine. Asa ca au dat-o oarecum la pace. Scopul e sa divida fraierii, sa manânce toti, ca prosti sunt destui.

 37. EL TORO says:

  Gheorghitaaaaaaaa , toate obiectiile facutwe de Rapcea au fost de bun simt . Napirca e mata iar tu esti un GHERTOI fara minte . Daca te-ai uita la fapte ai vedea clar ca totul e real ,adevarat si cu o mica doza de logica si bun simt ai intelege realitatea . Dar cum esti bolovan nu reusesti sa belesti ochii si sa vezi adevarul . Nu-i nimic , dar urmarea va fi ca vei belii pula , daca ochii refuzi sa-i belesti . Oricum va fi un efort suplimentar ptr ca va trebui sa folosesti miinile .

 38. EL TORO says:

  GHEORGHITA e dovada .

 39. ananda says:

  Claudiu &co. au fost eleganti pentru ca nu au vrut sa intinda pelteaua, cum se spune….i-am revazut dupa multi ani si impresia a fost extraordinara…nici o barfa, nici un cuvant rau. Isi vad de treaba lor, doar Dzeu stie ce o fi fost in sufletele lor cand a sters Grig cu ei pe jos…nu cred ca ar fi fost oricum crezuti daca ar fi spus adevaratele motive…defapt cred ca aceste motive sunt puse in scrisoriada destul de clar…ce ar mai fi fost de spus in plus?

 40. EL TORO says:

  @GHEROGHITICA . Fraiere de la MISA au plecat oamenii ptr ca nu s-au mai regasit in smenaria aia , nu ca ar fi ceva valoros . Se ofera tehnici si muzica furata si combinata de pe net ptr care nu se plateste drepturi de autor si atit ,in schimb nu se ofera adevarul faptelor si nici macar o hirtie la mina ca omul a facut X ani in carul scolii . MISA nu e recunoscuta de nimeni si de aia nici nu poate ,chiar si daca ar vrea, sa de-a un atestat ca ai facut la ei 15 ani de curs . Daca scoala are valoare nr 1 pe planeta asta inseaman ca si cursantii ei au valoare pe masura scolii si deci dind o diploma la mina omulm poate merge oriunde in lume si sa predea pina la nivelul cit a facut el iar MISA ar avea si o recunoastere mai mare . Dar nedind nimic la mina ei arata involuntar ca scoala e neperformanta si nici ca isi apreciaza cursantii care au trecut pe la cursuri . Ei or sa ajunga la anul 100 insa nu se stie citi vor apuca sa il fecventeze datorita cifrei inaintate . Astia nu-si dau seama ca trebuie sa se opreasca din numarat anii si sa puna un mare stop ptr ca sint penibili . Oamenii care vin la curs nici atit nu isi dau seama ca deja e o cifra jenanta . Si cei din anul 24 sint inca dependenti de vizionarea casetelor , de exemplificari copilaresti care se vor spirituale si nu-si dau seama ca dupa 24 de ani ar trebui sa simplifice definitiv joaca asta de-a starile copilaresti p-e muzica ptr ca e o singura stare si atit . Oamenii chiar si din anu 24 viseaza ca fac yoga .

 41. Muza says:

  Mai Gheorghe, treaba e clara , ce nu intelegi. oamenii astia au ceva cu misa nu cu taxa. Ii doare in cot de problema x sau y. eu stiu una si buna , da eu te asigur ca nu sunt baieti rai , sunt doar rai la suflet. ca au doar o idee fixa… asta e , hardu mic …. dar in rest e ok.

  Badarani si magari cat cuprinde, insa chestia cu naparcile cred ca ii prinde deaorece au reactionat pe masura.

  Credeai ca pot dialoga cu cineva de pe aici …. stai linistit ca nu ai cu cine. De ce ? Simplu uitate bine ca pe aici intr=o luna posteaza doar maxim 10-12 useri dintre care 3 cu conturi duble. Ce crezi ca ai obtine daca ai face un sondaj in privinta profesiilor lor ….. 2 vesti una buna una rea. Cea buna : doar 2 lucreaza pe undeva, restul ilistrii someri fara perspectiva, dar care refuleaza resentimente “absconse” si ei pe unde pot si unde sunt primiti.
  Vestea rea : cei 2 semneaza statele la securitate ca trebuiesc imprastiate peste tot chestiile mitice cu prizala public .

  Asa ca nu te supara ca nu ai pe cine!

 42. Muza says:

  exemplu mai elocvent ca taurica asta nu exista.

  posteaza si el saracu fara sa se inteleaga nici el ce scrie. dar ce conteaza. Asa reuseste si el sa se creada cineva .

  Esti mare taurica tata. Mai rar pisicher ca tine. Aferim.

 43. EL TORO says:

  @MUZA . De ce te superi ca sCriem si noi pe aici daca YESOTERCI nu lasa nici o postare ? De ce nu continui sa te ocupi cu frecatu ori prin barul ala de il aveti ,ori prin Japonia , ori prin filme cu Stoian ? Ce rost are sa scrii ai aici daca poti sa sugi in continuare ? Ai scris doar ca sa te afli in treaba sau intr-o pauza de frecat . Adevarul ca nu prea sint femei care sa gindeasca la MISA . Mai toate se pricep la un singur lucru la frecat , frecatul fiind sadhana lor de baza . Nu aratasi ca ai avea ceva in cap prin trei rinduri obosite , cel mult ca esti spalata pe creier ca si asa zisi baietei fara coaie care nici parteneri nu pot fi numiti . Ramii la ce sti sa faci cel mai bine si lasa ginditul altora .

 44. Django says:

  [Iar astia care au venit dupa 2004 sint nevinovati]

  Cred că și ăștia care au scris azi aici, @Gheorghe și @Suflet, s-au înscris după 2004. Copii naivi. Nu știu ce le poate pielea șefilor. De fapt, ar putea să-și dea seama doar din fragmentul ăsta:

  „Sa nu mai zic ca a fost foarte brutal, nu tu preludiu, mangaieri sau tandrete si la sfarsit s-a trantit peste mine vreo 20 de minute ( cred ca ala era postludiul ), io am crezut ca dormea mosu’, ca absolut lemn o fost , n-o miscat un deget ( o fi paralizat si el temporar ).”

  Dar ei deja preferă să închidă ochii, că au avut ei stări. Bine, mă, să fiți sănătoși. 🙂

 45. EL TORO says:

  In afara de stilul asta fandosit nu aveti nimic . Majoritatea sinteti prosti de-a binelea si nu vedeti nimic din ce se intimpla cu voi . Hai sa iti amintesc citeva faze reale: Lacramioara avea o cariera promitatoare in facultatea de chimie si acu citiva ani am vazut-o prestind pe un site erotic ca sa aiba ce minca . In plus a ajuns tirita in nu stiu cite procese si si-a futut sansa la o viata normala . Aia de a condus pipera inaintea lu POSTOVEANU sa sucit la 180 grd dupa ce au inceput procesele contra ei si G ia intors spatele . Ca esti handicapata mintal ,ori esti aeriana ori te prefaci ca nu ai mincat usturoi si gura nu-ti miroase nu conteaza care din ele , asta e evident . Inainte de a te mai caca pe tine pe aici lasa fandoseala ca proaste ca tine am vz destule . Daca esti noua in turma ai o scz ca nu sti istoria turmei si stinei . Daca esti veche ,esti ipocrita ptr ca nu ai ce sa incerci sa acoperi ,deoarece taoata lumea stie ce este si a fost . Mastile voastre sint expirate iar o atitudine de genul celei pe care o afisezi este jalnica . De aia ar fi mai bine sa ramii la frecat . Nu te indigna ca nu ai de ce , asa ati fost invatate sa faceti ca sa produceti lozu .

 46. EL TORO says:

  Toti care au venit la stina dupa 2004 au o scz mare , nu au de unde sa stie ,nu au vazut faze pe viu si nu au auzit nimic cu urechile lor . Ei chiar cred ca cei care scriu pe aici o fac din pura rautate insa nu stiu realitatea . Toti au o scz mare , sint nevinovati . Ar trebui sa stie ca inaintea lor au fost foarte multi oameni superdevotati care si-au lasat vietile personale si au pus fiecare cite o mica caramida la MISA ,insa li sa intors spatele cind au inceput procesele si vietile lor sau futut efectiv . Nu a mai fost ptr ei nici o sustinere ,nici o fraternitate . Sint mici si nu stiu NIMIC .

 47. Just-1 says:

  @Muza:
  [Esti mare taurica tata.]
  Puti a mantra de se intoarce stomacul pe dos.

 48. EL TORO says:

  @mUZATA. Dialogati intre voi aplaudacii , pe YESOTERCI . Nu e nimic de facut cu cei care nu vor sa vada ce este . Ca si cei de dinaintea lor ,noii veniti la stina vor pierde niste ani buni pina vor vedea cite ceva , daca se va intimpla . Insa cei care vor pierde multi ani limitindu-se acolo in multe moduri vor avea aceiasi reactie de revolta cind vor constientiza intr-un tirziu risipirea unei bune parti a vietii lor si atunci vor scrie aici sau unde or putea atunci ca sa-si strige dezamagirea crunta . Abia atunci vor intelege care e treaba .

 49. Ramo says:

  ananda: “Claudiu &co. au fost eleganti pentru ca nu au vrut sa intinda pelteaua.i-am revazut dupa multi ani si impresia a fost extraordinara…nici o barfa, nici un cuvant rau. Isi vad de treaba lor, doar Dzeu stie ce o fi fost in sufletele lor cand a sters Grig cu ei pe jos”

  Da, saracutii de ei isi vad de treaba lor, excrocând sexual si material naivii in numele spiritualitatii, exact cum au invatat de la mosul căruia s-au saturat sa-i mai plateasca taxa de protectie. Niste borfasi eleganti, cum spui 😀

 50. Ramo says:

  @Suflet de @gheorghe

  Sau cum sa pupi in cur un proxenet. In numele “inteligentei, bunului simt, discernamantului si spiriritualitatii”. Cum ar putea curvele sa nu-si venereze proxenetul, cine le mai asigura protectie in lumea asta plina de masoni rai, asteroizi si mici cenusii ?! 😀

 51. Al Adin says:

  Articolul reclama la tabara de la Costinesti te trazneste cu mercantilismul afisat.E bine ca stim ce si unde a ajuns MISA. Faceti un calcul, hrana si consumabilele pentru o luna de tabara,pentru organizatori.Taxa reprezinta macar dublul necesarului.Macar.

 52. Ramo says:

  Muza: “Adevarul doare , prostia nu , de aceea voi sunteti sanatosi tun, altfel ati avea cancer in faza terminala cu totii.”

  Deci asa se explica multitudinea de cancere mortale din misa 😉

 53. Muza says:

  @Al Adin
  In sfarsit cineva cu care poti dialoga.
  Daca ar fi sa calculam hrana ci consumabilele pentru organizatori : 200 persoane ( maxim ) x 15 lei ( hrana zilnica per persoana – e vorba de o cantina nu restaurant de lux ) x 30 zile = 90.000 lei .
  Consumabile plus apa, canal, energie electrica pentru o luna nu pot fi mai mult decat 50.000 lei si cand spun asta ma refer la un maxim care nu cred ca poate fi atins niciodata, dar facem calculele pe maxim.
  Rezulta un total de 140.000 lei.
  Numarul mediu al celor care isi iau legitimatie de participare 4.000 , dar pentru calcul consideram numai 3.000 persoane ( sa facem calculul in favoarea lor ) .
  140.000 lei impartit la 3000 de platitori = 47 lei ( cu aproximatie ) . De cate ori se cuprinde 47 in 700 ??? De 15 ori !! Si asta in conditiile in care toate elementele calculului au fost ajustate in favoarea lor .

  Iata masura neobrazarii ! Pana aici s-a ajuns !

 54. Muza says:

  Al Adin, Gheoghe, Suflet acestea sunt lucrurile care conteaza si pe care ceilalti nu le inteleg. Io zic sa-i nu ne suparam prea tare din motivele expuse mai sus. Pur si simplu nu au cum sa inteleaga, desi Rapcea le explica foarte clar in articolele lui .

  Pentru ceilalti, daca doriti sa intarti in dialog pe aceasta tema va stau la dispozitie. In rest cu alte chestii de prin ziare sau alte inventii , chiar nu ne intereseaza si in plus daca scrieti despre orice in orice pagina ablogului nu veti reusi sa ajutati nimic din ceea ce face Rapcea si din semnalul de alarma pe care il trage. Reusiti decat sa indepartati pe toti aceea ce pot fi interesati de tot ce publica el.

 55. Muza says:

  @ AlAdin

  Clar de tot : taxa ar trebui sa fie maxim 47 de lei .

  Dar atentie , nu am luat in considerare si venituril realizate in timpul taberii , din vanzarile de carte si produse de patiserie, apa . Veniturile acestea cred ca acopera cel putin 50 % din cheltuieli si asta fara exagerare. Si pentru a fi mai explicit :

  In fiecare zi macar 500 de persoane cumpara de 10 lei din produsele enumerate mai sus ( carti, apa, mancare ). Atat numarul de persoane cat si valoarea cumparaturilor pot fi ajustate, dar cred ca sunt niste cifre rezonabile.

  500 persoane x 10 lei x 30 zile = 150.000 lei !!!!!

  Adica acoperirea integrala a cheltuielilor! Deci de unde nevoia de taxa ???? Minciuni sfruntate , rapacitatate, foame de bani, si dorinta de a pacali si fura mii de persoane. Dublate bineinteles de frica de a posta zecile sau poate sutele de luari de pozitie de siteul yogaesoteric .

 56. Muza says:

  bineinteles ca putem considera doar jumatate din valoarea incasarilor ca fiind profit . De aceea m-am si exprimat ca taxa de tabara ar putea fi cu usurinta de 25 lei , asta ca valoare maxima si asta nu de acum , ci din totdeauna. Pana acum am rabdat, caci am putut duce, dar acum prea a ajuns cutitul la os !

 57. Al Adin says:

  Poate vor sa inchida circul si sa ramana cu decorurile.Asta ar justifica intr-un fel strategia aparent paguboasa.

 58. RAM says:

  Draga Muza,
  injuraturile si lipsa noastra de “intelegere” sunt o consecinta fireasca a unei constientizari profunde. Noi ne purtam urat? Sa va vedem pe voi cum o sa injurati cand o sa va scuturati de iluzia misa/maestrului eliberat din alta kalpa.

  Chiar, sti ce este o kalpa? 1kalpa= 4320000000 ani.
  De atunci sustine GB ca este maestru. Si acum te intreb eu de pe margine ca unul care habar n-are de nimic asa cum sustii tu: Tu chiar crezi ca Grieg este maestru din alta kalpa? E, mediteaza la asta si daca o sa meditezi suficient, de maine o sa vii aici si ai sa incepi sa injuri.

 59. Last says:

  @Muza,

  esti indignat(a) in legatura cu taxa. In legatura cu aceasta minciuna. Despre restul minciunilor iti place sa nu le vezi, da ?

  Ai gura plina de invective la adresa noastra, care va deschidem ochii si asupra celorlalte mizerii (poate nu tie care le stii dar ai profitul tau din afacere).

  Am enumerat mai sus porcariile de la MISA. Toti cei de aici au fost acolo, le stim. Spune tu ce nu este adevarat, care este inventie dupa cum spui.

 60. mac gregor says:

  @Muza

  “Consumabile plus apa, canal, energie electrica pentru o luna nu pot fi mai mult decat 50.000 lei ”

  da, dar hotelul trebuie sa plateasca timp de 12 luni. Blestemul hotelelor de la Marea Neagra.

  “persoane cumpara de 10 lei din produsele enumerate mai sus ( carti, apa, mancare )”
  astea apartin unor colegi intreprinzatori, nu MISA

  Mai pune chiria pt cort, costuri cu aparatura, nr mare de voluntari care trebuie hraniti.

  Nu tin partea MISA.

  Mi se pare ca vorba lui RAM, ce-i mai rau acum urmeaza. Parerea mea este ca li s-a spus: gata, trebuie sa va auto-sustineti financiar.

 61. RAM says:

  @Muza: si sa nu faci greseala sa ii scrii maestrului tau tot ce ai scris pe aici ca o sa-ti iei un tapas de n-o sa poti sa-l duci, demoniaco! O sa-ti spuna ca-ti sta mintea numai la bani si iti da si vreo interdictie 5 ani la costinesti, cum mi-a dat si mie la un moment dat. hahahaha

 62. Ramo says:

  @Muza: “Iata masura neobrazarii !”

  Eu zic ca neobrazare e sa consideri un proxenet drept “Al doilea dupa Cristox” 😉
  Asa ca nu e deloc neobrazare sa-i taxezi la sange pe acesti imbecili, asta merita, atat le e nivelu’ 😀

  @Muza: “taxa de tabara ar putea fi cu usurinta maxim 25 lei”

  N-are cum, prostia se plateste. Gras 😉

  @Muza: “Pana acum am rabdat, caci am putut duce, dar acum prea a ajuns cutitul la os !”

  Serios? Si ce-o sa faci? Rascoala de la 2014, iesiti cu taste si bloguri si dati in ciocoi din spatele monitoarelor ?!
  Iti spun eu ce-o sa faci, fraiere, o sa bagi mana in jeb si o sa scoti cei 700 de ron, căcănarule ! Punem pariu pe 100000 de euro, scârțarule ? 😀

 63. Ramo says:

  RAM: “1kalpa= 4320000000 ani. De atunci sustine GB ca este maestru.”

  Pai de ce crezi ca se spune ca prostitutia e cea mai veche meserie din lume ? 😀

 64. RAM says:

  @mac gregor: cortul e al lor, nu se plateste chirie. Hotelurile ar putea fi folosite cele doua luni cand nu locuiesc yoghinii. Cu toate ca nu prea vad cum, cu camerele alea facute de Petrini in colaborare cu cel mai mare maestru sunt de nelocuit iar gustul este indoielnic.

 65. mac gregor says:

  Parerea mea este ca au facut niste calcule pe nr de persoane aproximativ, pentru prima data fara sa se mai bazeze pe bani veniti din video-chat, Japonia sau prin Gratie Divina.

  Cifrele vorbesc, si desi poate nu-ti convine ce spun, parerea ta e secundara spre insignifianta. Am patit-o si eu. 🙂 De aia firmele din Romania care lucreaza legal trebuie sa puna niste mega preturi. Nu-ti vine sa crezi cat trebuie sa ceri ca sa iesi ok, dar asta e.

  Misa a mers pe bani la negru pana acum, dar se pare ca s-a terminat. Iar elita de virasi care ar fi trebuit pana la ora asta sa poata sustine prin donatii tabara, sunt niste tipi putred de saraci ce o ard degeaba prin ashramuri.

 66. Last says:

  @muza,

  ai senzatia ca de vina pentru “singura” nedreptate din MISA sunt de vina cei care conduc in Romania ? 😀

  l-ai absolvit cumva pe batranul criminal nespalat de la Paris ? Apropo, esti femeie ? L-ai vizitat ? Te tratezi macar ?

 67. mac gregor says:

  Deci pe bune costurile le vezi numai cand esti in interior.

  Din exterior e “bai, dar pentru atata lucru imi ceri asa?”. De exemplu, daca faci un drum cu masina trebuie sa-ti plateasca benzina. Si orele petrecute in trafic, ca si alea sunt pierdute. Si uzarea masinii, pentru ca orice lucru se uzeaza si trebuie sa ai banii sa-l inlocuiesti cand vine momentul. Si dupa aia profitul tau, ca nu te zbati atata doar ca sa aiba mecanicul bani.

 68. RAM says:

  @Ramo: “Pai de ce crezi ca se spune ca prostitutia e cea mai veche meserie din lume”
  hahhhaha si el e pestele pestilor, proxenetul epic.

 69. Muza says:

  Se vede de la zeci de km diferenta de evolutie dintre cei ce sunt sau au trecut pe la misa si cei care semneaza statele de plata pe la securitate. Adica exact o kalpa.

  @ mac gregor
  Salut inca o persoana cu care am cum sa comunic. Te rog sa ma crezi ca :

  – intradevar cortul e proprietatea misa deci, zero chirie.

  -hotelurile nu functioneaza iarna si nici in alta perioada a anului. Ele sunt proprietatea misa si sunt inchise in restul anului, deci costuri zero.

  – persoanele din organizare nu sunt mai mult de 200 . Ele functioneaza pe baza de voluntariat . Se asigura doar cazare – in hotelurile proprii si masa , pe care am luat -o in calculul respectiv

  – tot ceea ce se vinde la misa sunt srl -uri ale organizatiei si tot profitul se vireaza acolo. Nici nu este permis sa vanda o alta societate aceste produse la manifestarile misa si ma refer aici in ceea ce priveste cortul si terenul imprejmuit de spirale.

  Crede-ma nu exista justificare pentru o taxa mai mare de 30- 40 lei . Ca a ajuns si la 250 – 280 e altceva, dar acum 700 ???

 70. eliberatu says:

  @Muza,

  poti sa imi spui te rog cat au fost in ultimii trei ani taxa de curs si taxele pentru taberele din Herculane si Costinesti?
  Legat de taxele pentru tabere s-a afisat pe exmisa o lista (as vrea sa verific daca e corect), dar despre taxa de curs, despre evolutia ei in timp – nimic.
  Multumesc.

 71. mac gregor says:

  Daca ai dreptate, inseamna ca vor sa acopere pierderile din alta parte, probabil din ashramuri.

  Iti spun insa sigur ca exista costuri care iti scapa, si pe care le vezi numai din interior, daca ajungi la o functie de conducere. Vorbele suna din coada, dar fiecare bucatica de placaj folosita la decor, fiecare litru de benzina consumat de camion costa, si trebuie platita de cineva.

  Poti din start inmulti cu 4 costurile pe care le presupui. Pentru inceput.

 72. Ramo says:

  @Muza pune buza: “Se vede diferenta de evolutie”

  Evolutia de la stadiul de om la cel de proxenet inconjurat de curve 😉

  @Muza face pe buburuza: “nu exista justificare pentru o taxa mai mare de 30- 40 lei . Ca a ajuns si la 250 – 280 e altceva, dar acum 700 ???”

  Ciocu’ mic si scoate banii, zgârie brânză ce esti ! Adica cel mai mare proxenet al universului de-a lungul unei kalpa nu merita 700 de ron, neobrăzatule ?!
  El iti refeleaza cel mai mare secret al universului (proxenetismul), te invata cea mai veche meserie din lume si tu nu sari cu taxa de protectie, zgârcitule ?!
  Sa-ti fie rusine, nu-l meriti pe proxenetul Gregorian ! 😛

 73. Ramo says:

  @Muza din @suflet de @gheorghe

  Mă falimentarilor, aia nu e taxa de tabara ci taxa de protectie. Protectie la masoni, asteroizi si mici cenusii. De aia e 700 de ron. Daca vreti initieri de 2 lei mergeti la beserica si bagati la cutia milei !

  Ia zii zgârcito, ti-ai aratat “muza” pe videochat ? Ai refelat “muza” pe bani in Japonica ? Atunci de ce nu scoti banii la “pește” ?

  Gregoriane, astia au gura mare, s-au curvit, deci si-o cam cer: io zic sa-i piși in gura pe fraieri si sa le iei 777 de ron pt aceasta initiere tantrica orala 😉

 74. zamolxe says:

  Na că iar am rămas în urmă…
  Am văzut postarea asta la puțin timp după ce Mihai o publicase (era undeva prin noapte, cred) dar în weekend nu am intrat că nu am avut timp și hop, azi deja e plin de comentarii. Cool… 😀

  Văd că mai sunt și cursanți care își fac curaj și mai scriu pe aici. Nu mai fiți răi cu ei băi răilor, băi! Și știu ei la cine mă refer! :Disapproval:
  Dați-le o șansă să mai citească și ei pe aici înainte să îi speriați și să îi faceți să plece. Și așa le tot spune GB că aici e gura iadului sau ceva… 😀

  @Cursanții proaspeți (pe aici):
  Manifestările care le vedeți pe la unii care „scrivălesc” pe aici nu sunt altceva decât rezultatul șocului „post MISA”. Să nu vă mire, s-ar putea să îl simțiți și voi odată (vă urez sincer să fie așa…)

  Acum la subiect.
  Orice eveniment din acesta periodic, indiferent de natura lui, are indiscutabil anumite cheltuieli de organizare. Și, cum a spus și mac gregor, sunt foarte multe chichițe de pus în calcul, nu e așa de simplist să faci un buget și să îți dai seama la cât se ridică de fapt suma totală. Asta e clar. Am participat și eu la astfel de organizări și știu cam cum stă treaba.
  Dacă evenimentul este periodic, este foarte normal ca, la fiecare repetare a lui, cheltuielile să se modifice, chiar dacă nu se schimbă mult locul de desfășurare sau programul. Se poate schimba chiria spațiilor, pot să crească diferite costuri conexe și astfel o creștere a taxei e absolut normală.
  Ce nu e însă deloc normal la MISA e faptul că au crescut-o foarte mult FĂRĂ A JUSTIFICA ÎN VREUN FEL creșterea asta, în mod real, punct cu punct.
  Numărul de persoane este aproximativ același, programul la fel, spațiile închiriate la fel. O creștere de câteva procente era normală. Una de 300% (sau cât e) nu e absolut deloc justificabilă.

  Și e clar că nu au deloc un minim de inteligență „comercială” la faza asta. Habar nu au cum să facă să ia mai mulți bani fără să se simtă așa. Hai că le spun eu (că acum și așa e prea târziu): ar fi trebuit să crească taxa de bază cu un 10-15% (creștere care ar fi fost justificabilă) și apoi să introducă mai multe „evenimente excepționale” (că la astea se pricep din plin) pe care să le taxeze separat. Și sunt convins că misanu’ ar fi plătit în plus și ar fi mers la ele. Garantat. Și așa nu ar fi observat nimeni că de fapt dă tot 700 de lei. Așa se face în foarte multe evenimente din astea periodice. Iar anul următor, dacă văd că acel „eveniment excepțional” a avut audiență, pot să îl adauge în programul normal iar suma aferentă lui să o adauge în taxă…

  Dar felul în care au făcut toată prostia asta arată doar un singur lucru: foame turbată de bani. Cresc taxa de 3 ori așa, din topor, nu contează. Nici măcar să o facă într-un mod mai finuț nu se obosesc. Banu să vină…

  Iar faza cu construirea amfiteatrului e iar penibilă. Ar fi putut pune, la fiecare conferință și spirală și alte chestii unde se adună mai multă lume o cutie de donații. Poate ar fi strâns chiar mai mult decât speră să strângă din taxă.

 75. zamolxe says:

  Iar articolul de pe ezoterci nu e mercantilism. E nesimțire crasă…

 76. Flagg says:

  @mac gregor
  Indiferent de costuri, cei care au facut KY timp de ani de zile ar trebui sa beneficieze macar de niste reduceri de taxe daca nu chiar de gratuitate.
  Iar cei care fac KY de mai mult de un deceniu si nu doar de doi-trei ani, chiar ar trebui, in mod particular, sa beneficieze de gratuitate fara discutii. Si asta pentru ca fara munca lor neretribuita nu ar fi existat acum nici hotelurile si nici spatiile alea pe care se desfasoara conferintele etc.

  Restul n-au decat sa cotizeze daca chiar nu-i deranjeaza marimea taxelor. E buzunarul lor si daca cumva mai tarziu or sa aiba cumva sentimentul ca au fost fraieriti e tot problema lor. 🙂

  Eu cam asa cred ca ar fi corect sa se procedeze. Dar poate vad eu lucrurile aiurea, cine stie..

 77. Ramo says:

  zamo: “Ar fi putut pune, la fiecare conferință și spirală și alte chestii unde se adună mai multă lume o cutie de donații. Poate ar fi strâns chiar mai mult decât speră să strângă din taxă.”

  Chestia asta au facut-o deja si au vazut ca nu merge. Scârțarii ăștia n-are aspiratie, si chiar daca baga ceva baga 2 lei amarati. N-ai prins vremea cand cretinul Boerescu se plimba la spirale cu ditamai cutia pt donatii printre zgârciți ? Abia daca se strangea ceva pe fundu’ ei. Asa ca acum donatia e obligatorie 😉

 78. EL TORO says:

  @ZUZA . Proasta satului ,tu chiar ca nu e nici un fost cursant superscirbit de minciunile MISA care scrie sincer aici ? In capul ala prost al tau e numai sloboz . Presupunind ca exista si sri-isti pe aici ,ce vina au ei cu adevarul faptic de la MISA ? Ce vina are SRI-iul ptr trimiterea in JAPONIA a sute de fete si jecmanite de toti banii la intoarcerea in RO? Ce vina are SRI-iul ca s-au facut filme porno si filme cu pipi si au fost vindu-te pe bani grei ? Ce vina are SRI-iul ptr evaziunea fiscala de la MISA ? Asta e esneta situatiei proasto nu altceva . Porblema este ca incercati ca handicapatii sa ascundeti de cursantii din tara si mai ales de cei noi veniti tot ce sa facut , ptr ce de structurile statului nu puteti ascunde nimic . Asta va roade pe voi ,ca nu cumva si noii veniti sa afle mizeria care a generat banii grei si negri ani si ani de zile la MISA si sa isi poata face o parere despre realitatea din MISA . Tu chiar atit de cretina poti fi incit sa incerci sa muti atentia celor de la curs care citesc aici de la mizeria MISA la faptul ca ar putea posta securisti aici ? Aia stiu totul despre MISA , nu te mai screme sa incerci sa maschezi nimic ptr ca e inutil . Cereti bani in plus ptr ca nu mai megre evaziunea cu JAPONIA si restul combinatiilor din trecut . Oameni buni cereti chitanta ptr banii aia pe care ii dati ptr ca ii munciti si voua va sint impozitati . Misa nu merita donatii dupa cele petrecute . A primit destul ptr cita bataie de joc a oferit . Deschideti-va mintea . Sefimea sa asigurat de cel putin cite o casa ,masina si alte bunuri materiale nemuncind timp de 24 de ani in timp ce unii dintre noi nu au o casa a lor desi muncesc la modul cel mai real zi de zi.

 79. Ramo says:

  Flagg: “Iar cei care fac KY de mai mult de un deceniu si nu doar de doi-trei ani, chiar ar trebui, in mod particular, sa beneficieze de gratuitate fara discutii.”

  Da’ ce, Milarepa a beneficiat de gratuitate cand i-a construit case fara numar lu’ Marpa ?!

 80. EL TORO says:

  @ZUZA . Proasta satului ,tu chiar crezi ca nu e nici un fost cursant superscirbit de minciunile MISA care scrie sincer aici ? In capul ala prost al tau e numai sloboz . Presupunind ca exista si sri-isti pe aici ,ce vina au ei cu adevarul faptic de la MISA ? Ce vina are SRI-iul ptr trimiterea in JAPONIA a sute de fete si jecmanite de toti banii la intoarcerea in RO? Ce vina are SRI-iul ca s-au facut filme porno si filme cu pipi si au fost vindu-te pe bani grei ? Ce vina are SRI-iul ptr evaziunea fiscala de la MISA ? Asta e esenta situatiei , proasto nu altceva . Problema este ca incercati ca handicapatii sa ascundeti de cursantii din tara si mai ales de cei noi veniti tot ce sa facut , ptr ce de structurile statului nu puteti ascunde nimic . Asta va roade pe voi ,ca nu cumva si noii veniti sa afle mizeria care a generat banii grei si negri ani si ani de zile la MISA si sa isi poata face o parere despre realitatea din MISA . Tu chiar atit de cretina poti fi incit sa incerci sa muti atentia celor de la curs care citesc aici de la mizeria MISA la faptul ca ar putea posta securisti aici ? Aia stiu totul despre MISA , nu te mai screme sa incerci sa maschezi nimic ptr ca e inutil . Cereti bani in plus ptr ca nu mai merge evaziunea cu JAPONIA si restul combinatiilor din trecut . Oameni buni cereti chitanta ptr banii aia pe care ii dati ptr ca ii munciti si voua va sint impozitati . Misa nu merita donatii dupa cele petrecute . A primit destul ptr cita bataie de joc a oferit . Deschideti-va mintea . Sefimea sa asigurat de cel putin cite o casa ,masina si alte bunuri materiale nemuncind timp de 24 de ani in timp ce unii dintre noi nu au o casa a lor desi muncesc la modul cel mai real zi de zi.

 81. Ramo says:

  EL TORO: “Ce vina are SRI-iul ptr trimiterea in JAPONIA a sute de fete si jecmanite de toti banii la intoarcerea in RO? Ce vina are SRI-iul ca s-au facut filme porno si filme cu pipi si au fost vindu-te pe bani grei ? Ce vina are SRI-iul ptr evaziunea fiscala de la MISA ?”

  Are vina ca n-a raportat ci si-a cerut partea. Taxa de protectie 😉

 82. Ramo says:

  Tu crezi ca SRI nu stie unde e Gregorian ? Dar mosul e sponsorul lor 😉

 83. ashramist forever says:

  @to evreyone
  V-am pupat pe portofel !
  Am gasit solutia cum sa fac rost de banii de tabara 🙂
  http://www.gofundme.com/aw5htg

 84. Last says:

  @muza,

  io inteleg ca te-a setat bivolaru sa rostesti obsesiile lui dar screme-te si tu sa scoti ceva rezonabil din cutia aia ce-o porti pe umeri.

  poate nu erai prost / proasta din nastere, dar risti sa ramai asa. Lasa dracului maculatura misana si fa-ti o cultura ca lumea, ca de tigani semidocti (model criminalul bivolaru) e satula lumea.

  La acuzatii asa raspunzi ? securitatea ? SRI ?
  Iar te indemn sa gandesti: asta cu taxa e singura neregula de la MISA ? ca te arde la buzunar ?

 85. Last says:

  @ashramist forever, super :)))))

 86. Django says:

  [Da’ ce, Milarepa a beneficiat de gratuitate cand i-a construit case fara numar lu’ Marpa ?!]

  Și Milarepa nici nu beneficia de lingamul de foc al Maestrului Grieg, ca norocoasele de la MISA:

  „(02:47:46) SHAKTI: nu m-a impresionat f mult grieg sexual
  (02:48:04) SHAKTI: dar ma duceam la el, ca celelate se duceau:)
  […]
  (02:50:42) chat2: cum ti-a fost dupa ?
  (02:50:46) SHAKTI: pai ti-am spus : prima data a fost bine. Pentru ca eram pt prima
  data la Herculane, era aerul ala magic
  (02:51:00) SHAKTI: cand m-am dus la el la obor 2 era…cam banal
  (02:52:53) SHAKTI: nu s-a schimbat nimic in viata mea. Dar credeam ca imi arde
  karma.
  (02:52:57) SHAKTI: nu radeti de mine
  (02:53:01) chat1: nu radem
  (02:53:08) SHAKTI: cream ca e bine sa ma duc la el
  (02:53:20) SHAKTI: ca evoluez spiritual
  (02:53:34) SHAKTI: chiar daca nu imi placea sa fac amor cu el
  (02:53:42) SHAKTI: si multe fete erau in situatia mea
  (02:53:54) SHAKTI: noi mai discutam intre noi
  […]
  (03:00:48) SHAKTI: eu acum nu prea pot sa inteleg cum in perioada aia nu mi-am pus intrebari, ma apuca depresia de fiecare data. De fapt de la starea de „speciala” care o simteam in perioada aia, acum ma simt „idioata”. Am trecut pe partea cealalta. Iubitul meu imi spune ca am nevoie de un psiholog.
  […]
  (03:03:08) SHAKTI: am probleme cu memoria acum
  (03:03:20) SHAKTI: nu imi aduc aminte ce am facut ieri
  (03:03:32) SHAKTI: cred ca e o reactie de aparare
  (03:05:25) SHAKTI: dupa ce faceam amor uneori ma simteam f rau
  (03:05:30) SHAKTI: dupa grieg
  (03:05:36) SHAKTI: asta ultimele dati
  (03:05:58) chat3: te durea?
  (03:06:09) SHAKTI: nu doar fizic
  (03:06:19) SHAKTI: ma simteam ciudat
  (03:07:59) SHAKTI: il consideram pe grieg un zeu…pana cand l-am auzit la baie
  smile.gif besindu-se
  […]
  (03:13:41) SHAKTI: nici nu saruta
  (03:14:02) SHAKTI: nu m-a sarutat nicioadat pe gura”

 87. Django says:

  „După roadele lor îi veți cunoaște” (Hristos)

 88. zamolxe says:

  @Ramo,
  Nu, n-am prins faza. Atunci e clar motivul pentru care au pus donația în taxă!

 89. Ramo says:

  Last: “asta cu taxa e singura neregula de la MISA ? ca te arde la buzunar ?”

  Pai cu Base cum a fost ? Pana nu i-a ars la buzunare, boii au mers incolonati in ritm de manele si l-au votat pt a doua oara, in frunte cu Macanitorul.
  Abia dupa ce le-a bagat taxa pe prostie de 25% din salariu s-au mai suparat, dar au ramas la fel de prosti, asa incat la toamna o sa voteze cu Ponta. Boul schimba votul, da’ prostia ba! 😀

  Asa ca loserii misa o sa dea un pic din buze, dupa care o sa scoata banii si-o s-o suga la smenar in continuare 😉

 90. zamolxe says:

  @ashramist forever,
  Vezi că dacă face cineva donație ți se vede numele real.

  🙂

 91. Ramo says:

  (02:52:53) SHAKTI: credeam ca imi arde
  karma.

  “karma” e sinonim pt chizda ? 🙂

  (03:07:59) SHAKTI: il consideram pe grieg un zeu…pana cand l-am auzit la baie besindu-se

  Cool, unele au nevoie doar de o bășină ca sa se ilumineze 😀

  (03:14:02) SHAKTI: nu m-a sarutat nicioadat pe gura

  Pai curvele nu se saruta pe gura, pt ca e ca si cum i-ai suge-o precedentului client 😀

 92. Django says:

  [Pai curvele nu se saruta pe gura]

  Nu cred că fata asta era o curvă. A fost doar păcălită. Curva era Gregorian. Iar faptul că nu le săruta pe gură arată lipsă de iubire, profit sexual.

 93. Ramo says:

  Pai am inteles ca “curva” e cea care presteaza sex pt diverse avantaje, de la materiale la ierarhice. Fata asta a facut sex cu mosul “ca sa-i arda karma, sa evolueze spiritual, sa se simta speciala”, deci nici macar din atractie sexuala, pt ca spunea ca “nu imi placea sa fac amor cu el”, deci o facea pt anumite avantaje, adica era o curva schirituala, daca termenul de curva banala e prea simplist 🙂

 94. Django says:

  @Ramo, uite aici curve misane:

  „La un moment dat, a existat o persoana importanta din MCIT care, pe baza faptului ca a fost initiat de catre secretara sa (in timpul liber instructoare si ea pe plaiuri moldovene) in oarece yoga, a venit pana si la Biblioteca din Salaj 2, pe sest, pentru a primi prima mantra de la Mereu Acelasi. Faptul ca una din fetele de la curs ajunsese in post fix si benefic cursului, le-a dat ideea celor ramase de a-si incerca si ele norocul. Asa se face ca, odata prinse 1-2 posturi pe la Parlament (ca secretare ale diversilor deputati sau senatori), orice alt post liber era imediat furnizat si ocupat (dupa competente) in cadrul grupurilor de sakti. Ceea ce vreau sa subliniez nu e faptul ca poate acestea prestau o munca obisnuita de secretara de 8 ore dupa care se intorceau la asram sau acasa, ci faptul ca la sfatul lui G. sau nu, femeile MISA s-au organizat in a acapara cat mai multe posturi de influenta (sau crezute de influenta) in vederea sprijinirii “misiunii”. Asa cum mai spuneam, de data aceasta nu mai conta omul, ci pozitia.” (de pe exmisa)

 95. Django says:

  Uitați aici. Irina (aia cu scandalul) a făcut sex lesbian cu minora Mădălina în timpul videochatului:

  „Am fost împreuna cu Irina pe site și pot spune ca am facut amor doar ca fara consacrare. A fost sublim. I-am consacrat fructele sublimarii și transmiterii energiilor lui Shiva și am primit un raspuns copleșitor. Este destul de riscant sa fiu cu ea pentru ca ma poate trage de limba despre Grieg și nu vreau. El mi-a zis sa am grija.”

  (Rechizitoriu, fila 79 verso, caiet nr. 10 –vol. 65)

 96. Inger de lumina says:

  Citind o serie de articole am ajuns la concluzia ca mare parte din veteranii blogului au probleme care necesita o vizita la psihiatru. Teme delirante ca: raspandirea de BTS, fete care au murit de cancer dupa ce au facut dragoste cu Grieg, videochatul, urinoterapia, fetele plecate in Japonia se regasesc in majoritatea postarilor “veteranilor”. Probabil mizeaza pe faptul ca o minciuna repetata la infinit ajunge sa treaca drept adevar. Posibil sa mearga la novici dar nu la yoghinii avansati.

  Trebuie sa pricepeti ce v-au spus mai multi pe acest blog ca ceea ce simt eu este mai presus de “adevarurile” raspandite de voi.

  Apoi pseudonimele sub care va ascundeti (unii postati sub mai multe identitati (daca unul a luat-o in freza dispare si posteaza apoi sub alta identitate) arata de obicei exact opusul la ceea ce sunteti de fapt: El Toro (taurul) este de fapt (citind postarile sale) exact opusul, un om care nu este in stare sa-si satisfaca iubita si (apropo imi aduc amite de un banc… il adaptez putin… cica intra El Toro cu pistolul in mana intr-un bar si intreaba: cine a facut amor cu iubita mea? Pe unul din bar il umfla rasul… la care El Toro intreaba: De ce razi? la care respectivul cetatean turmentat aratand cu mana multimea de barbati din bar zice: Nu ai suficiente gloante!.)

  Django (unchained) de fapt este inlantuit la propriu in marasmul minciunilor vehiculate pe blog.

  Imi place de MR care, ca un adevarat proprietar de blog intervine cand si cand, de sus, din cercul lui, sa modereze o discutie, iar cand nu mai suporta ia unul din identitatile de veteran si improasca cu noroi la greu, ca de el are drept de administrator…

  F, care e o pisicuta timida, dar care pare tigru, dar care de adevaratelea este o femeie frustrata al carui iubit a preferat o MISA-na in locul ei.

  Tunati si fulgerati ca Grieg a luat invataturi din cartile unor mari maestri pe care sa le expuna (uitand ca noi la MISA invatam yoga traditionala) si, culmea, ca sa il combateti folositi tot texte din alti mari maestri. Daca sunteti mai presus de noi vorbiti din textele din cartile voastre, nu ale altora!

  Si m-a amuzat confruntarile voastre cu unul ETERNUL care a reusit si pe Rapcea sa-l enerveze. Pacat ca nu mai posteaza (e plecat in tabara de Mahavira Ananda probabil), astept sa revina sa ma mai distrez pe seama voastra. Mi-a placut cel mai mult cum l-a facut KO pe El Toro in mai multe postari si cel mai mult am ras cand a muscat-o F (ea zice ca nu, dar a muscat cu siguranta) cu melodia pe care a primit ea initierea in SY. Am ras sa cad de pe scaun nu altceva…

  Pacat ca va pierdeti timpul cu prostii, mare pacat… Noi plecam in tabara peste o luna iar voi o sa tot postati aceleasi teme delirante la infinit. De la vreo terasa de pa langa terenul imprejmuit, cu o bere in fata si o shaorma, cu o femeie care are de grija ca samanta voastra sa nu stagneze in “cojones” ca sa nu dati in cancer si uitati un lucru esential: viata trece pe langa voi si voi nu traiti decat in lumea voastra inchisa de perdanti, repetenti, marginalizati.

  Mi-e mila de voi, veterani ai blogului lui Rapcea, un blog de pe care nu prea ai ce invata, dar pe care te poti amuza copios pe seama unora ca F, El Toro, Django, Ramo, Zamolxe, Last, etc, etc…

 97. Django says:

  [Mi-e mila de voi]

  Păcăliciule, de fata asta nu ți-e milă? Ia de-aici:

  „Hai sa iti povestesc eu un rateu : o data pt. ca fata era minora si virgina … A doua, pt. ca
  fata nu avusese parte de nici un preludiu, nici o tandrete sau pregatire anterioara, nimic
  altceva decat o mantra mioritica. La sfarsit nimic decat imbracarea si pe-aici ti-e drumul… la casuta. A venit fata la casuta plangand, schimband culori-culori si vaietandu-se de durere (de toate felurile de dureri). Am consolat-o eu cum m-am
  priceput si m-am chinuit sa o fac sa intelega ca nu asta inseamna ” dragoste “, ca nu toti barbatii sunt marlani in pat ca gurul nostru si ca nu are rost sa se sperie si sa refuze apropierea fizica a tuturor barbatilor, doar pt. ca unul a fost magar. Zau ca nu stiu cat de tare am reusit sa o conving, dar macar am facut-o sa se simta ceva mai bine …
  Era din C-ta, in anul 2 de curs si venise in Bucuresti sa-l vada pe maestru, dar a reusit sa vada si mantra mioritica Grig o mai chemase si ” luna viitoare”, insa n-am mai vazut-o prin Bucuresti.
  La curs nu a renuntat atunci, ca imi mai trimitea vorbe de bine prin constantenii care veneau la casuta…” (de pe exmisa)

 98. Just-1 says:

  Si totusi:

  – “Cobori în jos, luceafar blind,
  Alunecind pe-o raza,
  Patrunde-n codru si în gând,
  Norocu-mi lumineaza! ”

  El tremura ca alte dati
  In codri si pe dealuri,
  Calauzind singuratati
  De miscatoare valuri;

  Dar nu mai cade ca-n trecut
  In mari din tot inaltul:
  – “Ce-ti pasa tie, chip de lut,
  Dac-oi fi eu sau altul?

  Traind în cercul vostru strimt
  Norocul va petrece,
  Ci eu în lumea mea mă simt
  Nemuritor si rece. ”

  http://www.versuri.ro/versuri/geigml_mihai+eminescu+luceafarul.html

 99. Inger de lumina says:

  Inlantuitule, altceva decat tema ta deliranta mai stii?

 100. Last says:

  @Inger de lumina,

  ce nu este adevarat in ceea ce spunem ? Argumente ?

  Iti dau eu: porcul ingalat pedofil si-a impartit virusii si cu gaina + dobrin, da ? Amandoua au crapat de cancer.

  O gramada de iogini d-ai tai au vizitat spitalele sa scape de boli sexuale. Din pacate unii virusi nu se lasa dusi, iar unii au prostul obicei sa duca la cancer (mai ales cand purtatorii / purtatoarele mai ales, au un regim de viata dezechilibrat).

  Alte “fiinte umane” de la voi au urmat sfatul nespalatului, au renuntat la terapiile clasice si …au crapat.

  E un adevar ca se face in masa videochat erotic/porno. Esti atat de dement sa negi asta ?

  Japonia + europa de vest ==> multe cursante plecate, unele s-au curvit din greu, iar gurul imbecil le-a luat si cadourile si banii.

  Nu este vorba ca maistrul instalator talamb a citat din adevarati intelepti, problema este ca a furat o gramada de carti, le-a publicat sub propriul nume si a mai avut si nerusinarea tiganeasca sa modifice continutul introducand temele preferate: baut pisat, futut in grup si pe zodii, cretinataturile lui obisnuite.

  Draga ingerache prostalau, n-a rezistat niciun gunoi aici, stii de ce ? Pentru ca nu e in stare de un dialog civilizat, cu argumente, ci doar de copy-paste si aberat la infinit.

 101. Last says:

  Sa insist un pic:

  -teoretic (asa sunt pacalite) fetele care accepta (si ca urmare a presiunii din partea diversilor dementi pe post de instructori) sa se murdareasca lasandu-l pe nespalat sa se atinga de ele, teoretic deci, ele ar trebui sa fie …indumnezeite, sa fie ferite de spaimele / bolile comune. Asa li se spune, da?

  In schimb, unele sunt oripilate, altele se imbolnavesc, majoritatea se ingrasa ca vacile. Nici pomeneala de vreun avans spiritual. In plus trag toti de ele, sa ia si ei virusii gurului. Ca deh, sunt de categorie grea. Categoria cancer. Superb 😉

  -din pacate sunt si unele femei care in timp realizeaza deraierea: la ele (nu la toate) poate surveni un mecanism de auto-pedepsire. Care se poate traduce prin …boala. Prin cancer. Prin slabirea apararii imunitare.

  -de toate astea sunt vinovati nespalatul pedofil, instructorii, “colegii” dementi care pun presiune pe femeile respective.

 102. Inger de lumina says:

  Ultimule (sper!) nu poti devia de la tema ta deliranta chiar deloc? Ar trebui sa vizitezi un doctor. Stiu cativa medici buni in Bucuresti. Vrei sa-ti aranjez o vizita?

  Da un search pe Google si o sa gasesti o multime de studiouri de videochat. E la moda, sunt chiar prea multe. Te deranjeaza ca nu intermediezi tu actiunea? Majoritatea fetelor lucreaza pe cont propriu si fac bani. Ce ai vrea sa vanda hamburgeri la McDonalds?
  Trezeste-te si consulta un medic. URGENT!

 103. Inger de lumina says:

  Ultimule (sper din suflet!) ai probleme la mansarda. Pe bune, un control la un psihiatru ar fi benefic pentru tine. Nu vezi ca in afara de tine “inlantuitul”, taurasul de mahala, ramo-na imbecila, f – de fapt NeF, si inca cateva id-uri ale acelorasi de mai sus nu va baga nimeni in seama. Cotzoharlitzi de seara pana dimineatza si de diminetza pana seara tot pe aceeasi tema…
  Dar ceva despre realizarile voastre spirituale? Nimic?

 104. Ramo says:

  Inger de lumina: “El Toro (taurul) este de fapt (citind postarile sale) exact opusul, un om care nu este in stare sa-si satisfaca iubita”

  La misa pana si ingerii de lumina gandesc cu capu’ pulii 😀
  Iar Dumnezeu este un proxenet si el, avand in vedere ca vointa obsedatului sexual Gregorian e una cu vointa divina si Dumnezeu a raspuns DA la consacrarea bivolului cand a trimis curvele la produs 😉

 105. Ramo says:

  Inger de lumina: “Majoritatea fetelor lucreaza pe cont propriu si fac bani. Ce ai vrea sa vanda hamburgeri la McDonalds?”

  Adica mai bine curva decat vanzatoare de hamburgheri. Gregorian spune ca acele adepte ale lui sunt niste curve care se prostitueaza fara sa aiba nimic in comun cu yoga. Gura pedofilului adevar graieste. Aici nu pot sa-l contrazic 🙂

 106. Last says:

  @ingerache, tu-ti dai seama cateodata cat de cretin esti ?

  Pai mah dobitocule, videochat fuck o gramada de aratari, desigur, dar nu niste femei care sunt pe o cale spirituala ? Atat de confuz esti sau esti doar schizoid in urma practicilor demente misane ?

  Nu draga subomule (sper ca te vindeci si iti reiei locul in specia umana), ceea ce scriem noi ajuta pe unii (cu urme de bun simt, nu e cazul tau), chiar daca ne e greatza sa repetam astea … vom continua, pricepi ceva sau iti desenez ?

  Hai, mars acum in cocina ta.

 107. Ramo says:

  Inger de lumina: “Dar ceva despre realizarile voastre spirituale? Nimic?”

  Pai de exemplu eu nu sunt proxenet condamnat la 6 ani de bulău, deci sunt mai realizat spiritual decat Gregorian 😉

 108. Django says:

  [Dar ceva despre realizarile voastre spirituale? Nimic?]

  Sigur. Întreabă.

 109. gheorghe says:

  @ Inger de lumina si tututror celorlalti cu care se poate purta o discutie.

  1. e adevarat ca atunci cand te bagi in troaca te mananvca porcii
  2. Nu trebuie sa ne pierdem prea mult vreemea pe aici, mai avem multe altele de facut , mai ales daca proprietarul acestui blog nu intrevine si permite atacul la persoana ca pe fostul exmisa . Posibil ca unii dintre cei ce posteaza sa se fi repliat pe aici ca acolo … game over .
  3. interventia mea aici nu a avut drept scop decat sa imi spun o parere ce pe yogaesoteric nu e posibila si daca port sa mai schimb idei pe aceasta tema . Nu e nici un bai daca nu se poate , dar pacat de Rapcea, care daca este un om care face dreptate trebuie sa readuca la locul lor postarile unor useri care nu au ce cauta in spatiul public.

  Daca se rezuma la a posta inca un text si doar atat, fara sa modereze ssa baneze conturile care realizeaza jigniri, atacuri la persoana , calomni si alte asemenea , inseamna ca asta si doreste de fapt si e pacat ca traieste inca in aceasta dualitate probabil adanc inradacinata in el. Daca totusi nu este asa sa imi demonstreze si imi voi cere scuze ca am apreciat gresit insa pana la proba contrarie cam aceasta e concluzia .
  Atunci cand permiti ( prin lipsa de reactie ) manifestarea unor postari de acest gen folosind invective , jigniri si altele de acest gen esti partas la ele fie si prin prisma faptului ca esti administratorul acestui blog > Ai mijloacele necesare pentru a nu mai permite asa ceva.

  Daca pe yogaesoteric nu putem discuta – pentru ca nu i se publica- decat comentarii pro , creeaza tu un cadru in care sa ne putem spune parerea, daca chiar crezi ca poti face asta in numele unei dreptati care totusi exista . Daca ai creat acest blog numai pentru a arunca cu noroi in MISA si inca esti plin de resentimente , ca fost coleg iti spun ca nu esti pe drumul bun . In mod evident sunt un necunoscut din mediul virtual si nimic altceva pentru tine, insa ceea ce ti-am scris este ceea ce gandesc si am facut-o in speranta ca ma poate ajuta cumva , pe mine pe tine sau pe altii care vor citi.

 110. Fratele lu' Eternu says:

  Un cearceaf lung și plin de exemplificările lui “râde ciob de oală spartă”. Nimeni din echipa “gazdelor” nu a remarcat cât de “sharshaf” este articolul și nu s-a mai oripilat nimeni la lungimea articolului. Nici măcar muta nelee. Doar mai multe pupături în dos și ovații, ca și cum toți împărtășesc aceleași valori sau sistem de valori.

  L-aș întreba pe MR, care sunt în opinia lui primele 4 personalități spirituale (cunoscute din istoria lumii) care l-au marcat pe el sau pe care el le consideră “best of” al spiritualității acestei planete? În ordinea cea mai preferată de el. Aici poate să-i integreze și pe cei contemporani, dacă crede că s-ar încadra cineva.
  1 – cel mai tare cel mai spiritual, cel mai performant, cel mai eliberat, cel mai cel mai..
  2 –
  3 –
  4 –

  Dacă poate lega pe cei 4 și de 4 religii sau căi spirituale, ar fi super indicii, dacă nu, care crede el că ar fi cele 4 religii cele mai adevărate, în ce ordine, adică care ar fi prima și care își face cel mai bine treaba pentru că a fost “inventată”, apoi rând pe rând, în funcție de valoarea lor, următoarele 3 cai sau religii?

  Și pentru că s-a atins în acest articol și latura economică, într-o manieră cel puțin subiectivă să nu zic ciudată, l-aș întrega pe MR ce preț ar oferi el pentru următoarele mărci auto.
  1. Trabant – ? Euro
  2. Dacia 1310 – ? Euro
  3. Peugeot 607 – ? Euro
  4. Audi A8 – ? Euro

  Nu mai contează care sunt cu benzină sau motorină sau ce capacitate au etc, ci în mare, care crede este el că este valoarea corectă și comparativă a acestor produse. Cei din echipa gazda, va rog nu ezitați să răspundeți și voi dacă aveți propria voastră opinie.

 111. Last says:

  Corect: realizari spirituale.
  Mai intai, ingerule, ai idee ce inseamna asa ceva ?

  Ti-ai ajutat macar rudele cu ceva ? De exemplu, renuntand (pentru a ajuta) la o …spirala. Sau la un futai integrat 😉

  Sau … in loc sa mergi la costinesti, sa mergi la Valea Plopului, sa cunosti niste Oameni, sa ajuti niste copii sa aiba o viata decenta si …da, sa simta ca sunt iubiti.

 112. Ramo says:

  @Fratello: “care sunt primele 4 personalități spirituale ale acestei planete?
  1 – cel mai tare cel mai spiritual, cel mai performant, cel mai eliberat, cel mai cel mai..”

  Pai hai sa incepem cu cel mai proxenet: Gregorian Bivolaru ! 😀

  @Fratello: “care ar fi prima religie mai adevărată și care își face cel mai bine treaba pentru care a fost inventată”

  Simplu: prima religie la misa este prostitutia, facandu-si cel mai bine treaba pt care a fost inventata: banii. Plus placerea aferenta 😉

 113. Ramo says:

  @ gheorghe: “Nu trebuie sa ne pierdem prea mult vreemea pe aici, mai avem multe altele de facut”

  Te referi la videochat? Curve de trimis la produs? Filme porno misa? Baruri de noapte misa? Prostitutie misa? 😉

 114. Al Adin says:

  Astia zic ca cer 700 ron pe 5 saptamani de tabara.Cine are 5 saptamani concediu sa mearga in tabara lor?Cine are bani sa stea 5 saptamani acolo?Marea majoritate marg 10-14 zile.Maxim.Pentru zilele astea cere MISA 700 ron

 115. F says:

  @Inger:

  In Misa nu exista alte job-uri pentru femei in afara de cele sex-related, asa-i?
  Nu ti se pare suspect? O misanca poate avea urmatoarele “meserii”: 1. videochat
  2. striptease
  3. masaj erotic
  4. operator linie erotica
  5. hostess
  Ti se pare de admirat? Ti se pare “la moda”?
  Nu a auzit nimeni in Misa de alte meserii in care sa fie folosit mai mult creierul decat fizicul?
  Odata intrate in Misa femeile inceteaza sa se mai preocupe de vechile job-uri si automat, majoritatea devin videochatiste sau strippers.
  Profesoare, medici, vanzatoare, contabile…nu conteaza….intr-un an maxim doi renunta la meseriile normale.
  Intrebarea logica: de ce?!
  De ce sa faca femeile din Misa bani cu fundul cand ar putea sa faca bani cu ajutorul gandirii si al logicii?
  Ti se pare normal?

 116. Ramo says:

  @ F: “In Misa nu exista alte job-uri pentru femei in afara de cele sex-related, asa-i? Nu ti se pare suspect?”

  Nu e suspect, daca cunosti doctrina MISA:
  1. Narcis: “femeile sunt gaini fara suflet”
  2. Gregorian: “cine-si arata sanii pt bani e curva”

  Combinand cele doua axiome, femeia MISA este o gaina curva. Deci joburile pt femei in MISA nu pot fi decat sex-related.

  @ F: “Profesoare, medici, vanzatoare, contabile…nu conteaza….intr-un an maxim doi renunta la meseriile normale. Intrebarea logica: de ce?!”

  Pt ca sunt niste curve de gaini. Ceea ce confirma faptul ca Gregorian & Narcis au dreptate. Q.E.D. 😀

 117. Aand says:

  @ Django M-ai întrebat ce cred despre faza cu fata care a simțit răceala ca de șopârlă a lui Bivolaru și senzația de paralizie. Sunt câteva variante:
  1. Bivolaru e reptilian (eu nu o cred , dar adepții MISA ar putea investiga faza)
  2. Femeia s-a simțit paralizată grație unui șoc psihic. Nu oricând ți-o trage un avatar divin, dar pe de altă parte te intrebi de ce avatarul e așa decrepit. Între realitatea ce ți-o induci și realitatea pe care o percepi inconștient e o diferență, e auto-apărare
  3. Explicația cvasi-orientală: Răceala ca de șopârlă a lui Bivolaru e un exces tamo guna în fapt: tamo e subconștient, lunar rece. Asta ar explica și adormitul instantaneu al Guru-ului: exces tamo. Nu știu dacă predominanta tamo guna e rezultatul unei practici greșite sau e rezultatul unei posesiuni. Tamo guna e tărâmul spiritelor: cu cât ești mai tamasic cu atata poți intra în contact cu spiritele și poți fi dominat de ele. Convingerea mea e că Bivolaru fie controlează, fie e posedat de un Yaksha sau un Pishacha.
  Este posibil ca la un moment dat în practica lui să fi folosit mantre și ritualuri din Uddamareshvara Tantra sau Tantraraja Tantra. Părerile despre Yaksha sunt împărțite sunt și : spirite benevolente și spirite malefice. Sunt asociate lui Kubera în timp ce pishacha sunt associate lui Kama și Kubera. Asocierea cu zeii nu înseamnă că spiritele astea, de regulă deloc binevoitoare, aparțin zeilor ci că bogăția (Kubera) și iubirea, dorința (Kama) potențate pot duc la la excese necontrolate. Astfel de la bogăție la lubric e doar un pas. Tamo paralizează, rajo dă frenezie, iată de ce fetele se pot simți înspăimântate și paralizate.
  Convingerea mea e că Bivolaru folosește ritualuri asemănătoare cu cele amintite în cele două scrieri.

 118. Roua diminetii says:

  Hmmm. Ieri am avut impresia ca RM a luat in considerare propunerea sorei lu’ ETERNUL. Nici un comentariu aiurea, nici temele delirante obisnuite nici jiniri, nici ura si in plus invitatia propretarului blogului la discutii si sa nu mai apara jigniri… mai sa fie, astepta probabil telefonul: vazand azi ca postarile au aparut ma gandesc fie nu a sunat tipa, fie a sunat si RM nu a fost pe faza. Oare care este adevarul? Ca vad ca sora lu’ ETERNUL se tine de cuvant, nu mai posteaza…

 119. Django says:

  @Aand, mulțumesc.

  [Convingerea mea e că Bivolaru folosește ritualuri asemănătoare cu cele amintite în cele două scrieri.]

  Seamănă cu ritualul de mai jos?

  http://www.exmisa.org/viewtopic.php?f=2&t=8&start=10740

  „In legatura cu meditatia speciala cu Shiva pt care se vor intalni fetele pe 1 martie am sa spun ce imi mai aduc aminte.

  Prin 2007, iarna, ni s-a spus ca gb va face un cadou special fetelor si anume celor ce vor fi alese in urma trimiterii unor poze nud.La acea vreme stiam de ritualul cu Shiva dar pt ca nu facusem tapasul si nu trimisesem poze (nici nu citisem nimic pe softpedia; si nici nu participam la grupul de shakti) , nu stiam in ce consta acel ritual. Stiam doar ca fetele se intalneau si pareau foarte incantate de ritualul pe care il faceu impreuna. Daca as fi stiut in ce consta acel ritual n-as fi fost deloc interesata de noua oferta.Asa ca din curiozitate, am facut poze nud(pt prima data dupa atatia ani in care m-am tot eschivat) si am fost acceptata. A trecut destul timp fara sa se intample nimic. Aproape uitasem. Oricum eu imi inchipuiam ca e vorba despre o meditatie obisnuita, la anumite ore, cu anumite idei forta.Stiam ca se fac si chestii “tantrice”dar, credeam ca sunt doar pt grupuri restranse.Si trebuie sa recunosc ca fetele care participau la astfel de ritualuri( vrajitoresti), au pastrat foarte bine secretul. Eu am aflat pe acest form ce faceau ele la ritualul cu Shiva si la grupurile de shakti.

  In toamna lui 2007(tocmai luase fiinta exmisa), am fost chemate la Buc. pt initierea promisa. Ni s-a spus sa venim cu o carte si un pix rosu.La sala din Pipera ni s-a dictat acel ritual pe care l-am scris cu pixul printre si peste randurile cartii aduse.Inainte am jurat cu mana pe Biblie etc. ca nu vom vorbi cu nimeni (nici macar intre noi) despre aceasta ” initiere”.

  Acum imi pare rau ca nu mai am acel text ca sa-l scriu aici in toata prostia, perversitatea si vulgaritatea lui. Cand am ajuns acasa am rupt in bucatele acele foi si le-am dus la pubela.

  In esenta este vorba despre un ritual pe care fetele il fac in noptile de shivaratri(luna noua) din fiecare luna.Se aprind lumanari ,se fac diverse invocatii si fetele in pielea goala se masturbeaza(cateva ore) iar pipi-ul rezultat in acea noapte se bea atunci si zilele urmatoare.Textul era cu lux de amanunte: ce sa spui, cand sa spui, cum sa te masturbezi, cum sa misti degetul prin vagin etc etc.; eu am scris peste 50 pagini. Fiecare face asta acasa la ea.Ca sa vorbeasca despre aceasta experienta intre ele fetele tb sa foloseasca un cod special,parole, ca-n filmele cu spioni.
  Tot atunci ni s-a spus ca aceasta initiere va avea o urmare.Se pare ca pe 1 martie este urmarea.”

 120. Ingerasul cu zulufi says:

  Este dificil de purtat o discutie pe acest blog. Degeaba RM zice sa fie purtate discutii civilizate, fara atacuri la persoana. Eu sunt yoghin, yoga este pentru mine un mod de viata, taberele le astept cu drag. Aflu de blogul acesta, intru si ce citesc: ca eu, fiind cursant MISA am parintii (tatal spiritual) un mos pedofil, cu ochelari fund de sifon care imbolnaveste fetele de la MISA – care sunt fara exceptie curve – cu BTS iar mama spirituala o curva, o gaina proasta o oaie de muls. Bun! Pana aici e clar, eu aveam alte parere despre mine si rudele mele. Postez si eu ceva si tabara pe mine cateii lui Rapcea (si probabil si el deghizat sub alt ID) si orice as zice sunt timpit, prost si mi se toarna la infinit aceleasi povesti de adormit copii. Ba sa nu mai merg in tabara si sa merg pe altundeva, ba sa renunt la spirala si sa fac altceva.
  Eu stiu un lucru, cel care a ajuns la o varsta si nu are dusmani 1. Fie i-a omorat pe toti – deci e un mafiot! 2. Fie nu a facut absolut nimic in viata!
  Tatal meu spiritual (Grieg adica) se pare ca are multi dusmani (aici pe site) deci – a facut ceva in viata.

  Daca ma citati va rog sa postati la obiect: eu … dupa ce m-am lasat de curs am obtinut urmatoarele realizari spirituale. In loc sa merg in tabara eu fac…

 121. Aand says:

  @Django nu pot sa-mi dau seama, depinde de invocatiile respective. Una dintre cele mai usoare căi de a-i pune pe disipoli să facă ceva greșit e să modifici o mantra (invocație). Unul dintre textele cele mai puternice împotriva practicilor magice e Mahishasura Mardini Stotram scris de Adi Sankaracharya , recitată în ritm. (https://www.youtube.com/watch?v=cwDrDPG6InU ). Ei bine, maeștrii Dakshinachara și maeștrii bakthi yogini știu că schimbarea unui cuvânt sau adăugarea lui la o mantra schimbă sensul și efectul mantrei. Spre exemplu în in textul Mahisasura Mardini Strotam e un vers “Jaya Jaya hey Mahishasura mardini”- Victorie, victorie ție cea care l-ai ucis pe demonul Mahisashura. Un alt nume al lui Durga e Chamunda, distrugătoarea lui Chanda și Munda.
  Acum, unele din numele divine precum Chamunda au în mantre forma “Shri” (Holy) -Divina, sfânta Chamunda. Unele dintre numele divine nu au în față Shri. Spre exemplu “Tarak asura samharini”-cea care l-a ucis pe Taraka. Dacă pui Shri în fața lui Tarak sau Mahisasura se schimbă sensul mantrei și este valorizat demonul ucis, nu principiul divin. ar rezulta cea “cea care l-a ucis pe divinul Mahisasura”. Așa se explică de ce poți vedea “shri” în unele cântece indiene spre ex. “Sri Ram, Jay Ram” iar în altele anumite nume ale zeităților nu au Shri, precum versul anterior din Mahisasura Mardini stotram. Deasemenea e valabilă și viceversa: o mantra ce are numele unui zeu dar nu are în față “Shri” e puțin dubioasă, potrivit tradiției hinduse. Spre exemplu Om Shri Ganeshaya Namaha, Om Shri Hanumate Namaha dar nu Om Ganeshaya. Poate să pară doar un gest ritualistic dar sensul e unul mistic. Sri nu face altceva decât să “sanctifice” principiul invocat. Când zici Shri Ganeshaya stii sigur unde merge invocația, când zici simplu Ganeshaya, Shivaya poate fi și vreun dubios de prin Mumbai cu numele ăsta. Al doilea motiv pentru care se pune Sri_Sree_ Shri în mantră e respectarea unei vechi cutume. Shri/sri e unul din numele zeului Ganesha. Potrivit scrierilor hinduse (spre exemplu Varaha-Purana) zeul Ganesha e cel dintâi invocat în ofrande și sacrificii înaintea tuturor celorlați zei. Adăugând Sri la numele principiului (zeului) invocat se onorează această cerința imperativă pusă de Parvati celorlalți zei ca fiul ei să fie venerat cel dintâi.
  Ca si o concluzie: Nu orice invocație sau mantra e ok. Cine știe ce nume mai ciudate a inclus Bivolaru în mantrele lui sau ce structură au mantrele alea dacă sunt în sanscrită.

  PS: Pe de altă parte nici nu-ți trebuie să invoci nu știu ce chestie, e destul să practici frecvent chestiile alea pe lună nouă și te vei dezechilibra.Omul firesc e o ființă diurnă, se odihnește noaptea nu-și petrece nopțile cu lumânări masturbându-se în grup, în căutarea lui Dumnezeu

 122. Just-1 says:

  @Ingerasul cu zulufi:
  “… ba sa renunt la spirala si sa fac altceva.”
  Ba sa mergi la spirala! In curand o sa fie taxa pe intreaga spirala si tu nu poti sa pierzi ocazia de a-ti arde karma.

 123. Yoghin forever says:

  Buna ziua. Am postat materialul de mai jos si pe Yoga Esoteric dar, in mod ciudat, nu a aparut.

  Imi pare rau ca in ultimii ani m-am focalizat pe yoga si nu pe viata materiala… Prin urmare pot sa fac padmasana mai bine de 2 ore fara sa ies din postura si sper, curand, sa ajung la 3 ore si 48 de minute. Fac meditatii, tin post negru, stau pe cap si zambesc cu compasiune la cei care se dedica obtinerii de bani… Si iata ca acum ei pot sa participe la tabara si eu nu, pentru ca m-am focalizat exclusiv pe yoga.
  Prin urmare o sa fiu langa gardul terenului de spirale intrand in comuniune telepatica cu ghidul meu spiritual, langa terenul pentru conferinte ascultand sau meditand si in Golful Francez, cu cortul, practicand zi de zi yoga.
  De ce nu mi-ati spus sa ma implic in planul material ca va veni ziua cand nu o sa mai imi permit sa vin in tabara de la mare!
  Dar, voi, care m-ati initiat in tehnici ce ma pot ajuta sa strang bani, banuiesc ca puteti obtine prin aceste tehnici bani suficienti pentru a face aceste tabere gratuite pentru toti, sa fie o sarbatoare yoghina de exceptie, unde mii de yoghini din lumea intreaga se intalnesc, asculta conferinte, mediteaza, fac asane, tehnici de revelare a sinelui, intra in transa amoroasa. O kumba mela bi-anuala complet gratuita pentru toti, yoghini MISA si simpatizanti MISA. Si… complet gratuita (inclusiv cazare si masa).
  Am intra cu adevarat in istorie…

 124. RAM says:

  @Ingerasul mustacios: “Aflu de blogul acesta, intru si ce citesc: ca eu, fiind cursant MISA am parintii (tatal spiritual) un mos pedofil, cu ochelari fund de sifon care imbolnaveste fetele de la MISA – care sunt fara exceptie curve – cu BTS iar mama spirituala o curva, o gaina proasta o oaie de muls”
  Ai uitat sa mentionezi ca esti spalat pe creier si crezi ca maestrul tau preda yoga din alta kalpa.

  E mai usor sa crezi ca noi suntem securisti, vanduti, ratati, demoniaci, whatever… decat sa accepti ideea simpla ca Gurul tau este doar un iluzionist.
  Cat despre noi, noi suntem oameni obisnuiti, tu crezi ca esti altfel? hahahaha

 125. Ramo says:

  Yoghin forever: “Prin urmare pot sa fac padmasana mai bine de 2 ore fara sa ies din postura si sper, curand, sa ajung la 3 ore si 48 de minute. Fac meditatii, tin post negru, stau pe cap, pentru ca m-am focalizat exclusiv pe yoga practicand zi de zi yoga.
  Am intra cu adevarat in istorie…”

  Stai linistit, tu ai intrat deja in istorie, esti cel mai prost iogin in viata 😀

 126. Last says:

  @ingeras, cand tu sau alti colegi veti intra sa raspundeti civilizat, cu argumente la …cele ce spunem noi ..va fi pace. Se va discuta.

  Tu ce ai de spus relativ la alegatiile noastre ?

  Este ceva adevarat din astea ?
  -filme porno
  -fete trimise in japo + europa prin baruri, buzunarite la intoarcere de cadouri (obtinute prin prostitutie), de bani.
  -relatiile sexuale cu minore ale sefilor, inclusiv ale condamnatului bivolaru.
  -carti furate si schimonosite de bivolaru (cu adaosuri tembele in care baga inclusiv baut pisat si alte aberatii de om bolnav)
  -femeile care fax sex cu animalul (pardon: bivolaru) ar trebui sa fie super-ultra, da ? de ce unele au murit de cancer (sa nu-mi vii cu povestea cu karma). Unele / unii au murit si din cauza ca bivolaru i-a sfatuit sa urmeze “tratamentul” lui, adica drumul scurt spre moarte.
  -de ce nu exista nicio realizare la misa / misani ? Nimic. In afara de prostiile celor care abereaza ca stau de vorba cu Dzeu. Si s-au facut 25 de ani de MISA.
  -este un adevar ca bivolaru nu a scapat de belelele lui: vedere proasta, arata ca un mosh (mult mai rau decat bunicii nostri). Unde sunt beneficiile clamate ale continentei ? La fel sunt toti capii miscarii. Imbatraniti, albiti, cu probleme de sanatate.

  Tu ingere, chiar refuzi sa-ti pui (auzi) astfel de …probleme ?

 127. Last says:

  Este emotionant ca sunt gugustiuci care mai cred in prostia aia infantila cu “3 ore si 48 de minute”.

  Va plac basmele ? Perfect. Atunci luati si cititi marile povesti ale omenirii: 1001 de nopti, basme arabe / persane, etc. Luati-o usor, dar temeinic, sa recastigati ceva din zecile de ani deja in care ati pascut incultura cu ghiotura.

 128. EL TORO says:

  @yoghin forever . Ai zis bine . De ce nu fac bani uzind de tehnici yoga ? Ptr ca nu au ajuns la nici o realizare yoga paranormala care sa le permita sa faca asta . Asa ca sint nevoiti sa faca banii tot pe caele normala ,lumeasca ,comuna ,comerciala .. adica firme(mlm) ptr care muncesc cursantii , videochaturi samd . Dar nu vor sa reecunoasca ca sint niste oamenii obisnuiti care nu au nici o putere interioara . Aici umbla cu aere de adevarati . Asta arata clar ca sint foarte departe de vreo realizare yoga deosebita si ca isi traiesc vietile obisnuit , avind aceleasi necesitati psihologice ca oricare alt om neyoghin . Poate oamenii vor intelege in sfirsit adevarul asta uitindu-se la modul in care fac acesti lideri banii traiului de zi cu zi .

 129. EL TORO says:

  Yoghinii indieni nu am auzit sa-si faca firme ca sa traiasca ,sau vreun MLM in care sa se inscrie discipolii . Stoianovici e bagat in asa ceva si traieste bine mersi , calatoreste prin lume (ce frumos!!!) si are si cursanti . Cit de tare poate fi acest conducator !!!! Sa dus in Danemarca si a cules scoala lui NARCIS dupa ce a rivnit ani de zile la ea . Astfel de indivizi conduc aspiranti yoga naivi care nu realizeaza ca STOIANOVICI e inca doar un practicant . Nu e singurul care inca bijbiie dar se comporta ca si cum……. e realizat spiritual .

 130. aleatorul says:

  Felicitari pentru articol.
  Adevaratele invataturi spirituale nu se dau pe bani.
  Imi amintesc o faza de acum 15 ani cand eram cursant “gratuit” (adica plateam cursul prin munca – stat la poarta, spalat pe jos, etc) iar Nicusor (Nicolae Catrina) oferea initiati in ceva mantra si imi zice asa:
  Intreba numele fiecarei persoane si verifica daca si-au platit cursul. Daca nu l-au platit nu ii lasa la initiere. Am ramas masca 😀
  WTF ?
  Pe urma am asistat la show de milogeli din partea cursantilor ca sa nu zic ca nu si-au platit cursul.

  Pe bani se dau initierile mici – stari, energii…
  Tot ce tine de cele 3 lumi. Dar daca vrei sa cunosti adevarul, iubirea, constiinta, e altceva…
  Priveste orice traditie adevarata si o sa vezi ca peste tot e asa. Chiar si in Biblie este o povestioara cu un bogatan care o vrut sa cumpere puterea Divina, iar sf Petru daca nu ma insel, lo certat pt ca asa ceva nu se poate cumpara !!!

 131. RAM says:

  @Ramo, @Last: Nu inteleg pozitia voastra. E clar ca oamenii astia(misanii) sunt aburiti si merita pumni in cap dar nu ii jigniti din prima decat daca sunt aroganti. Poate ca sunt unii care chiar spera sa gaseasca intelegere pe aici. Daca voi ii jigniti cum deschid gura, ce sanse le dati?

  Vedeti bine ca si eu ma injur cu ei, dar numai cu aia care ma iau de sus, dupa modelu “vorbeste frumos dar sa ai la tine si un par”.

  Pe “Yoghin forever” vreti sa-l ajutati sau vreti doar sa-l faceti prost? Adica, care este idea? Noi suntem destepti si ei sunt prosti? Sunt de acord. Dar si noi am fost prosti. Sau… de ce i-am face una cu pamantul, numai asa de distractie?

 132. Ramo says:

  Pai ia de aici:
  “mii de yoghini se intalnesc, fac tehnici de revelare a sinelui, intra in transa amoroasa.”

  Daca e prost, vrei sa spun ca e destept ? Omul e clar ca nu stie ca e prost, i-am spus eu, asa ca acum afland, poate lua masuri sa se destepte, adica i-am facut un bine 😛
  Daca din cauza asta se supara si pleaca, inseamna ca e atat de prost incat n-are nicio sansa sa se trezeasca.

 133. Last says:

  @RAM, nu e cazul sa ne erijam in instante morale sau de alta natura.
  Vorbeam de o prostie in care cred multi, prea multi. N-am nimic personal cu yoghin forever, nici macar nu ma adresam lui direct.

 134. RAM says:

  🙂
  “Daca din cauza asta se supara si pleaca, inseamna ca e atat de prost incat n-are nicio sansa sa se trezeasca.”

  Sunt de acord, dar cine mai incearca sa vada daca tu ai dreptate dupa ce l-ai facut varza?

  Tu ai mai incerca? Singura lui optiune, ar fi ca noi suntem demoniaci iar el a avut indoieli demoniace.. hahahhaha :))))

  Nicio pierdere… si totusi eu o sa aleg sa sper.

  Interesant ca El Toro, dupa ce s-a injurat cu noi cateva luni bune, a inteles cum stau treburile si in pofida injuraturilor a avut cohones si a trecut peste tot ce am spus noi despre el si el despre noi si acum e parte din gasca.

 135. RAM says:

  @Last: ” nu e cazul sa ne erijam in instante morale sau de alta natura.”
  Departe de mine gandul, n-am fitze de-astea. Ai dreptate, de fapt, n-am citit atent, scuze.

 136. Ramo says:

  RAM: “cine mai incearca sa vada daca tu ai dreptate dupa ce l-ai facut varza? Tu ai mai incerca?”

  Eu da, pt ca sunt tare al dracu-n clanță 😀

  Dar uite, pt tine, imi cer scuze fata de Yoghin forever si il rog sa se mai gandeasca la conceptiile lui ca sa-si dea singur seama ca sunt gresite.
  Crezi ca asa o sa am/aiba mai mult succes? 🙂

 137. RAM says:

  @Ramo:”Dar uite, pt tine, imi cer scuze fata de Yoghin forever si il rog sa se mai gandeasca la conceptiile lui ca sa-si dea singur seama ca sunt gresite.
  Crezi ca asa o sa am/aiba mai mult succes? 🙂 ”

  Pffff…Nu, n-o sa aiba. Dar majoritatea nu sunt asa de tari in clanta. Recunosc ca si pe mine ma enerveaza aia aroganti. Io doar iti propuneam sa-i lasi pana isi dau in petec si sti ca n-ai mult de asteptat. 🙂
  Si sunt unii pe aici care nu te plac pentru ca inca mai cred ”in bine si virtute” De… mostenire misana. Eu nu sunt chiar atat de ”bine-intentionat”, totusi iti propun sa le dai o sansa. Asa nimeni nu te poate acuza ca doar înjuri.

 138. Aand says:

  As dori sa stiu, daca doreste careva sa spuna. Cei care ati plecat de la MISA, inainte sa renuntati ati simtit vinovatie, frica, senzatia ca esuati spiritual. Ati avut indoieli la inceputul procesului cum ca ati fi demoniaci, incapabili sa traiti spiritual? si daca ati avut deasemenea simptome psiho-somatice> anxietate, frica, vise paralizante, iluzii olfactive, vizuale sau auditive.

 139. RAM says:

  @Aand: Toate astea le-am simtit cat am crezut in GB. Insa, odata ce am inteles ca e un fake, au disparut toate ca prin minune.
  Credeam ca o sa-mi ratez sansa unica, mi-era teama sa nu cumva sa mor înainte de-a ma elibera, sa nu ma paraseasca maestrul, sa nu uit de cautarea mea in viata urmatoare…
  Parerea mea este ca sunt multi care inca mai au unele frici chiar si dupa ani de zile. De-aia nu se razbuna nimeni. Am spus-o si in articolul ”despre iertarea de maestru” (n-am sa dau linkul, dar il gasesti pe false guru)
  Constientizarea rezolva orice 😉

 140. Ramo says:

  RAM: “sunt unii pe aici care nu te plac”

  Nuuu pooot sa creeed !!! Cine ? 😀

 141. RAM says:

  Dac nu ma crezi,
  intreaba-l pe Rapcea si-ai sa vezi.
  hahhhaahaha :))))

 142. Ramo says:

  Aand: N-am simtit nimic din ce zici tu. Mi-am dat seama ca am fost inselat 10 ani si am simtit nevoia sa-i razbun, pe cat posibil.

 143. Ramo says:

  Atunci cre ca ar fi mai simplu sa intreb cine ma place. Ar fi mult mai usor de numarat. Asta in cazut fericit cand chiar ar fi ceva de numarat 😀

 144. Django says:

  [Cei care ati plecat de la MISA, inainte sa renuntati ati simtit vinovatie, frica, senzatia ca esuati spiritual.]

  Am simțit asta imediat DUPĂ ce m-am lăsat de sectă. Apoi, încet, au dispărut. Fuseseră induse de Bivo și derbedeii lui prin sugestii „benefice”, cum ar fi asta:

  Fisier audio (cu Bivo):

  „… si viii cu viii. Si de altfel cred ca ar trebui sa puneti aceasta inregistrare si la intilnirea cu instructorii. Da? Ca sa auda toti care este viziunea mea asupra acestui aspect. El pur si simplu nu intelege ca sansa de a preda totodata il ajuta ca el sa se transforme pentru ca invatind pe ceilalti totodata invata si el si are aceasta sansa.

  Daca el isi imagineaza ca el va evolua spiritual ajutindu-si mama, care la rindul ei n-a facut nimic ca sa aiba grija de sanatatea ei si de transformarea ei launtrica și sacrifica cursantii care ii are, adica sacrifica probabil, sa zicem, 20 de oameni pentru unul…

  Viziunea lui in aceasta directie este gresita si isi va da seama mai tirziu cind o sa fie pe lumea de dincolo unde a gresit.”

  Amenintarile subtile de tipul asta (sa pui secta inaintea mamei bolnave, de exemplu) apareau din cand in cand. 🙂

 145. RAM says:

  @Ramo, nu ca ar conta ce-ti iese la numaratoare, nici mie nu prea-mi pasa dar trebuie sa ne lasam loc de buna-ziua… sau nu? 🙂

 146. Ramo says:

  For the momment 0, and counting 😀

 147. RAM says:

  Ramo: pana la urma esti un tip de treaba cu o limba ascutita. Mai ascutita ca a mea…:)

 148. Last says:

  @aand,

  sa raspund si io: nu am simtit nimic din cele enumerate pentru simplul fapt ca ma dusesem acolo sa vad cum e Yoga.

  Am fost oripilat imediat de limbajul de lemn, de toate micile trucuri, de departarea abisala de spiritual (cel putin cum il “vedeam” eu).

  N-am ramas mult spre deosebire de altii (cam 1n juma). Apoi am plecat pur si simplu.

  De ce apoi am devenit anti/contra activ ? Din pricina unor persoane apropiate mie care (inca) credeau/sperau ca e ceva bun acolo.

 149. RAM says:

  @Django: Foarte misto exemplul tau. Sunt o gramada de idei de-astea, poate ar trebui sa le listam. Nu ca ne-ar mai folosi noua la ceva… 🙂

 150. Ramo says:

  Last, tu cam in ce perioada ai fost la curs, se auzise de filmele porno si prostitutia in Japonia? Eu abia in 2002 am aflat si atunci m-am lasat.

 151. Last says:

  @Ramo, io am fost in primii ani (1991 – 1993) si nu, nu se auzise de porno, japo … in schimb deja se auzise de sex in grup, am auzit cu urechile mele ce prostii debitau instructorii, Mihai Stoian de atunci inca justifica incestul ! ca nefiind ceva rau, intalniri prin casele cursantilor cu vizionare de filme porno …si alte balarii din astea.

 152. Just-1 says:

  [Mihai Stoian de atunci inca justifica incestul ! ca nefiind ceva rau.]
  Izabela

 153. EL TORO says:

  @YOGHIN FOREVER . . Cum adica sa stai linga gard , ce esti ciine ? Unde iti este demnitatea ?

 154. EL TORO says:

  @Aand . Am simtit si vinovatie si frica si inca exista confuzie , amestec de ideii chiar daca foarte putin . Efectele se intind pe ani de zile , nu iti trece imediat ,constientizezi dupa destui ani ca inca mai e ceva acolo in adinc care te tine chiar si putin prizonier al unor credinte in niste oameni si modul lor de prezentare ,abordare . Dar grosul sa estompat . Insa e delicat , e vorba de mintea si sufletul tau . Nu e ca o tabla pe care s-o stergi cu buretele in citeva secunde . Asta e ,timpul le rezolva pe toate . Daca ai ce sa pui in loc si de calitate reala atunci trecerea are loc mai usor , dar si asa exista ezitare interioara in a te arunca cu totul in noua viata si se mai pierde ceva timp si dupa desprinderea de MISA . De ex social , multi ,majoritatea , dintre noi am ramas aici si am stagnat in loc sa iesit afara acum multi ani si sa ne fi trait vietile aciolo intr-o lume mai aproape de normalitate . Asta e lucrul care nu se mai poate recupera , mai ales daca ai stat multi ani la MISA . Si chiar si spiritual , abordarea indusa atitia ani poate sa te faca sa mergi incet ,ezitant ,fluctuant , ptr ca sint tipare psihologice prin care ai privit spiritualitatea .

 155. EL TORO says:

  @Aand . Am simtit si vinovatie si frica si inca exista confuzie , amestec de ideii chiar daca foarte putin . Efectele se intind pe ani de zile , nu iti trece imediat ,constientizezi dupa destui ani ca inca mai e ceva acolo in adinc care te tine chiar si putin prizonier al unor credinte in niste oameni si modul lor de prezentare ,abordare . Dar grosul sa estompat . Insa e delicat , e vorba de mintea si sufletul tau . Nu e ca o tabla pe care s-o stergi cu buretele in citeva secunde . Asta e ,timpul le rezolva pe toate . Daca ai ce sa pui in loc si de calitate reala atunci trecerea are loc mai usor , dar si asa exista ezitare interioara in a te arunca cu totul in noua viata si se mai pierde ceva timp si dupa desprinderea de MISA . De ex social , multi ,majoritatea , dintre noi am ramas aici si am stagnat in loc sa fi iesit afara acum multi ani si sa ne fi trait vietile acolo intr-o lume mai aproape de normalitate . Asta e lucrul care nu se mai poate recupera , mai ales daca ai stat multi ani la MISA . Chiar si spiritual , abordarea indusa atitia ani poate sa te faca sa mergi incet ,ezitant ,fluctuant , ptr ca sint tipare psihologice prin care ai privit spiritualitatea .

 156. Aand says:

  Multumesc pentru raspunsuri.

 157. Just-1 says:

  @Aand:
  Da, corect spus. O singura nedumerire: de ce acel cerc in nasul lu’ Ma Durga?

 158. Django says:

  Chestie tare 🙂 :

  http://forum.softpedia.com/topic/94262-misa-bivolaru-pro-si-contra/page__st__6678

  „referitor la MAREA SPIRALA DE HIATUS … si legat de intrebarile lui fulgerica milionarul 1la% referitoare la ce ne exemplifica grig bivolaru la mare:

  prima data cand s-a organizat aceasta spirala a fost in 1998 (daca nu ma insel).
  atunci hiatusul se calcula diferit insa fata de cum se calculeaza acum … pentru ca momentul de hiatus in 1998 este indicat a fi pe 24 august la 13:20.
  din 1999 hiatusul se calculeaza (asa cum era si normal) in corelatie cu deplasarea soarelui pe cercul zodiacal si pica in fiecare an in jurul datei de 27 august (+ sau – 12 ore …).

  asa ca noi yoghinii de la misa am participat la spirala de hiatus din 1998 cu vreo 3 zile inainte ca sa se produca hiatusul propriu-zis !!!

  super tare! nu?

  ce hiatus om fi perceput noi atunci?… ce ne-o fi exemplificat grig atunci? …daca nici asta de acum nu e calculat corect … ce ne facem?”

 159. zamolxe says:

  @Ramo

  For the momment 0, and counting 😀

  Ai un „Like” (sau +1, cum îți place) de la mine 😀

 160. Aand says:

  Just 1: Depinde de zona din India. Legendele difera: Inelul din nasul lui Durga ar fi inelul luat de demonul Mahisashura dupa uciderea lui. E inelul in care rezida marea putere a demonului, in ultima lui forma de bivol (nici o intentie de asociere cu altcineva). Se spune ca zeita si l-a pus ca amintire a victoriei ei si utilizarea inelului i-a triplat puterile ucigand ceilalti demoni. O alta legenda spune ca este unul din inelele lui Krishna, pe care Devi i l-a luat ca semn al unui legamand: Marea Zeiță era înainte de toate Mama Universală deci inclusiv a lui Krishna. Acest a facut un legamant prin care va lua inelul lui Durga inapoi, la finalul Kali Yuga, atunci cand va veni sub forma ultimului avatar al lui Vishnu. Această ultimă legendă e foarte interesantă: nimeni nu știe cum va fi folosit inelul la finalul acelei Kalpa, daca asta are vreo simbolistică. In fine e si varianta Ayurvedica : nasul e asociat organelor de reproducere, femeia care poarta pierce, inel va avea o nastere mai putin dureroasa si va fi fertila. In India e o traditie ca femeille mai ales cele casatorite sa poarte pana la menopauza un astfel de pierce. Pozitia difera insa. In sudul Indiei, pierce-ul e pe nara dreapta asta probabil pentru ca majoritatea de acolo sunt orientati spre venerarea lui Vishnu în forma lui Rama. In nord, pierce-ul e mai ales pe stanga. Unii maestri spirituali le recomanda yoginilor femei sa poarte un pierce deoarece ajută și potențează puterea chakrei Vishuddhi, blochează disiparea energiei într-un naddhis secundar, diferit de Shusumna.

 161. Ramo says:

  zamo: “Ai un „Like” (sau +1, cum îți place) de la mine”

  Multumesc, chiar eram disperat ca nimeni nu ma place, acum m-am mai linistit 🙂

  PS: Naga n-o sa te ierte pt asta 😀
  Ai vazut ca recent ti-a reprosat ca vorbesti cu mine pe exmisa. Cre ca e gelos 😉

  A

 162. zamolxe says:

  @Ramo
  Ei, dar de ce să fie?
  Îmi sunteți simpatici amândoi, din motive diverse.
  Povestesc și cu el că plăcere.
  Însă el pe exmisa nu cred că mai scrie 😀 .. din motive personale.

 163. eliberatu says:

  @Ramo,

  de la mine ai +3. 😛

 164. Just-1 says:

  @Aand:
  Multumesc pentru clarificari!
  Eu inapoi la studiu si rugaciune.
  Weekend frumos!

 165. Just-1 says:

  @Aand:
  PS Romana n-a fost/nu este punct forte pentru mine.
  http://youtu.be/v4AjnViCNUk

 166. Django says:

  Flămânzilor, citiți ce mănâncă ghidul: icre de Manciuria.

  http://www.exmisa.org/viewtopic.php?f=3&t=225&start=10

  „Primesc invitatiune pentru Obor 2 si merg si eu acolo. Da, acolo am vazut copkile de liceu , a 10-a sau a 11-a, care in mod evident si-o pusesera deja cu nea gigi si veneau la re-initieri. Prima data am crezut ca veneau doar asa pentru o binecuvantare, sau sa vorbeasca cu el. M-am lamurit curand care era treaba si mi s-a parut suspect tare ca nea gigi se da-n dragoste cu minore.

  Stiu ca acolo am auzit fel si fel de povesti , ca deh, fetele erau trecute deja prin “gratia” maestrului. Am stat acolo vreo 2 saptamani. La un moment dat vine nea gigi, face lista, ma sfatuieste “pretena” mea sa ma bag cat mai in fata ca sa ii arat cat de tare vreau sa evoluez. Se arde cu vreo cateva, ia foc transformatorul si nu mai poate sa actioneze omul fara muzica si apa calda. Asa ca ne ia si ne cara cu masinuta la un partament unde era Mirona, care la vremea aia io am crezut ca e asa o fetisoara de care are el grija, ca doar nu s-o culca cu ea ( tare naiva mai eram ).

  Eu am intrat in primul transport si am putut sa-l vad pe nea gigi cum manca icre de Manciuria ( cu biletelul de la lili dumitru, scuza-ma ca n-am stiut cum sa le prepar altfel ). si in timp ce el infuleca in fata noastra, ne da si noua un grape fruit. Dupa care trimite pe nu stiu care sa cumpere prajituri. Am mancat si eu vreo 2 , dupa care am avut cea mai ciudata senzatie din viata mea. Simteam cum mi se strange aura si se desface repede. Era atat de puternica senzatia ca parca o simteam pe piele. Mi-a venit foarte rau si am tras o varsatura de zile mari, dupa care mi-au mai trecut senzatiile alea de strangere-destindere ale aurei.”

 167. Fratele lu' Eternu says:

  @Aand 04/07/2014 17:10

  “Just 1: Depinde de zona din India. Legendele difera: Inelul din nasul lui Durga ar fi inelul luat de demonul Mahisashura dupa uciderea lui. E inelul in care rezida marea putere a demonului, in ultima lui forma de bivol (nici o intentie de asociere cu altcineva). Se spune ca zeita si l-a pus ca amintire a victoriei ei si utilizarea inelului i-a triplat puterile ucigand ceilalti demoni.”

  Întrebare: după ce a fost omorñt, unde s-a dus sau a fost dus sufletul/spiritul sau acea personalitate a demonului Mahisashura?

  În rest, ce logică Ɵi exprimare de doi lei. La vremea aceea exista “demonul Mahisashura Ɵi ceilalĆŁi demoni”.

  Parca vezi filmul intamplarilor. A apărut Durga (Ăźn realitate o anume faĆŁetă a lui Kali) a intrat Ăźn lupta cu mitralieră Ɵi Mahisashura cu arcul. Au luptat ei vreo cĂąteva zile, după care Durga Ăźn sfĂąrƟit, üƟi aminteƟte că are mitralieră Ɵi o scoate Ɵi Ăźl omoară pe infam. În “amintirea” (de fapt, e o chestie ocultată, căci nu era amintire, ci o “Ɵmecherie divină” de ĂźnmulĆŁire a puterilor preluate de la duƟmanii omorùƣi) üƟi pune arcul lui Mahisashura chiar Ăźn nas, adică e ca si cum pune arcul lĂąngă mitralieră Ɵi asta triplĂąndu-i puterea. Vă daĆŁi seama ce putere grozavă capăta mai apoi mitraliera după ce i se lipeƟte arcul cu săgeĆŁi pe ea? După care, cu noua arma cu efect triplu, Ăźi omoară pe “ceilalĆŁi demoni”. Adică noroc cu arcul ăla că altfel era mai greu doar cu mitraliera. După asta, au dispărut toĆŁi demonii, care erau Ăźn total: doar Mahisashura Ɵi “ceilalĆŁi demoni”.

  “O alta legenda spune ca este unul din inelele lui Krishna, pe care Devi i l-a luat ca semn al unui legamand: Marea Zeiƣă era Ăźnainte de toate Mama Universală deci inclusiv a lui Krishna. Acest a facut un legamant prin care va lua inelul lui Durga inapoi, la finalul Kali Yuga, atunci cand va veni sub forma ultimului avatar al lui Vishnu ”

  Adică, ne spune legenda, unul din inele (avea mai multe), Ɵi nu inelul (singurul). Altfel spus, Krishna este stăpĂąnul inelelor, iar Devi i-a luat unul dintre ele. După ce au făcut un LEGĂMÂNT/JURĂMÂNT (opsss, supărare mare pe papagalii anti-juramant) Krishna Ăźi cĂąnta cu sau fără flaut: “ĆąI-AM DAT UN INEL!” (plagiatorul ăla de Bitman). Dacă s-ar fi citit mai atent Gùƣa, s-ar fi observat că nu ca Ɵi fiu se prezintă a fi Krishna, ci că ĂźnsuƟi Domnul Ɵi StăpĂąnul tuturor creaturilor, cel din care a fost creat totul, deci inclusiv Ɵi al “Mamei Universale”. Dar cum EL poate să joace orice rol Ăźn această CreaĆŁie, üƟi asumă Ɵi pe cel de Creator Ɵi pe cel de fiu (creat/născut). Obligat să facă legămĂąnt, Krishna lasă pe Devi să-i “fure” unul din inelele sale, dar strĂąngĂąnd din pumni Ɵi rostind printre dinĆŁi:” lasă că ĆŁi-l iau EU Ăźnapoi la finalul lui Kali Yuga. Mă voi Ăźntrupa ca Ɵi AVATAR DIVIN, mă voi numi Kalki Avatar Ɵi Ăźmi voi lua din nou două soĆŁii cu care am să mă iubesc (CU CONTINENTA) mult Ɵi tare, ca Ɵi Domn Ɵi StăpĂąn al inelului Lor.”

  “Această ultimă legendă e foarte interesantă: nimeni nu Ɵtie cum va fi folosit inelul la finalul acelei Kalpa, daca asta are vreo simbolistică.”

  Ce üntrebare penibilă/stupida Ɵi care denotă crasa ignoranta. Evident, INELUL acela va fi folosit pentru omorñrea altor demoni din vremea aceea (asta), adică Kalki (conform cu Kalki Purana) se va lupta Ɵi üi va omorü (la propriu sau/Ɵi la figurat!?) pe budiƟti (cu toate ramurile Ɵi extinderile lor) Ɵi le va lua Ɵi ăstora femeile (soƣiile) pe care le va iniƣia mai apoi ün taina folosirii magice a INELULUI (personal).

  “In fine e si varianta Ayurvedica : nasul e asociat organelor de reproducere, femeia care poarta pierce, inel va avea o nastere mai putin dureroasa si va fi fertila. In India e o traditie ca femeille mai ales cele casatorite sa poarte pana la menopauza un astfel de pierce. Pozitia difera insa. In sudul Indiei, pierce-ul e pe nara dreapta asta probabil pentru ca majoritatea de acolo sunt orientati spre venerarea lui Vishnu Ăźn forma lui Rama. In nord, pierce-ul e mai ales pe stanga. Unii maestri spirituali le recomanda yoginilor femei sa poarte un pierce deoarece ajută Ɵi potenĆŁează puterea chakrei Vishuddhi, blochează disiparea energiei Ăźntr-un naddhis secundar, diferit de Shusumna.”

  Ce gogomanii Ɵi lipsa cunoaƟterii la aceƟti semidocĆŁi si pseudomaestri. Nici nu Ɵtii cu care să Ăźncepi s-o “demaƟti”.

  Nasul nu are nici o legătură cu organele de reproducere, ci Ăźn fapt este vorba de un complex de principii Ɵi taine spirituale ezoterice. În primul rĂąnd, obturarea chiar Ɵi parĆŁială a unei nări, conduce ca prin respiraĆŁie (o formă “infantila” de pranayama) la amplificarea unei energii ce ajută la dinamizarea acelor părĆŁi (nadisuri) energetice ce susĆŁin Ɵi potenĆŁează:
  a) fertilitatea,
  b) amplificarea energiei yang la anumite nivele ale fiinƣei (chakrasurilor), care printre altele au ca efect capacitatea sporită de a rezista la durere (adică diminuarea durerii, inclusiv Ɵi mai ales a celei specifice zonei Ɵi organelor Ɵi centrilor de forƣă căreia i se adresează, ün cazul de faƣă Ɵi la naƟteri),
  c) Ɵtiindu-se că ciclul sau menstruaĆŁia este o formă “automatizata” de “ejaculare” la femei (“ejacularea”/eliminarea ovulului), care aduce după sine pierderea unei imense cantităƣi de energie vitală Ɵi personală (energie de o “cantitate” fixă cu care fiinĆŁa se incarnează Ɵi care pe măsură ce se elimină/arunca cĂąte o parte la fiecare menstruaĆŁie, vine o vreme Ăźn care ea se epuizează complet Ɵi apare aƟa zisul fenomen de menopauza), prin folosirea acestei “tehnici” abrutizante/mecanice de pierce-ing Ăźn zona unei nări, se obĆŁine o formă parĆŁială de transmutare Ɵi sublimare a energiei sexuale (prezenĆŁa Ăźn acea energie vitală personală cu care se Ăźntrupează acea fiinƣă/femeie), făcĂąnd ca sĂąngele menstrual de la ciclu să fie mai puĆŁin abundent, durerile menstruale să fie mai mici Ɵi fenomenul de ĂźmbătrĂąnire să apară mai tĂąrziu, deasemenea să apară mai tĂąrziu Ɵi menopauza. Locul său nara Ăźn care se pune acel inel nu are vreo legătură cu zona Indiei sau vreun aspect divin adorat, ci cu necesităƣile acelei femei, aceasta putĂąnd se difere esenĆŁial de la o femeie la alta, de la un moment temporar (ciclic) la altul etc. PierzĂąndu-se Ăźn negura istoriei adevăratele motive ezoterice pentru care se pun astfel de pierce-inguri Ăźn nas, mai apoi a rămas mai mult folclor Ɵi mai puĆŁin ezoterism.

  Nasul nu are mai nimic Ăźn legătură cu Vhishudha Chakra. RespiraĆŁia preponderenta pe o nară sau alta, produce energizări (pranice) corespondente, anume preponderent YIN sau preponderent YANG. Dacă fluxul pranic este orientat către IDA avem un anume tip de energie, iar dacă e orientat prin PINGALA se obĆŁine celălalt tip de energie. Punerea pe nară din stĂąnga sau cea din dreaptă nu va conduce suflul respiratoriu Ɵi implicit pe cel practic prin SUSHUMNA, ci prin IDA sau PINGALA, cele două nadisuri care se “Ăźncolăcesc” Ăźn jurul canalului central, SUSHUMNA. În cel mai “bun” caz, ai putea spune că s-ar produce o dinamizare echilibrată sau simetrică dacă s-ar pune inelul pe mijlocul nasului (precum acel belciug), dar asta e o formă gregara de dinamizare Ɵi folosire a energiilor subtile Ɵi a centrilor de forƣă Ɵi a nadisurilor. Căile spirituale vii Ɵi autentice folosesc metode mult mai puternice Ɵi mai nevătămatoare (referire la corpul fizic).

  Pierce-ingul apelează in special la două mari principii:

  1) cel folosit Ɵi de tehnicile de “bhanda”, Ăźn care este folosită o acĆŁiune mecanică a unei anume părĆŁi a corpului pentru obĆŁinerea unei concentrări de energie Ăźn acea zonă Ɵi
  2) prin acĆŁiunea rezonantei conexa cu locaĆŁia unde este prezenta acel inel (făcut dintr-un material sau altul Ɵi care material aduce după sine o rezonanƣă/energie sau alta). Prin punerea inelului pe o nară, este “atinsă” zona lui IDA sau a lui PINGALA, nu a lui SUSHUMNA. Cele două canale laterale, se ĂźntĂąlnesc una cu alta Ɵi cu sushumna Ăźn anumite zone subtile ce corespund ca Ɵi proiecĆŁie la nivelul corpului fizic Ăźn diferite părĆŁi. Nasul nu este un asemenea loc. Ajna de exemplu da.

 168. Ramo says:

  eliberatu: “de la mine ai +3”

  Wow! De 3 ori multumesc 🙂

 169. Last says:

  omg, mare oligofren esti. Si arogant in idiotenia ta.
  Despre care juraminte mananci rahat ? Specialistu’ lu’ peste prajit. Si despre care mirahorian aberezi ?

  Despre maistrul tau cretinizat si condamnat nu ne spui nimic ? Ca s-a facut frate cu masonii, ca m isa e o secta masonica ? 😀 Doar el, ingalatul tau de tigan, si-a pus pe site diploma de la un tovaras mason de-al lui.

  Si tu, boul baltii, preiei toate gunoaiele expirate de la un nebun.

 170. Pentru cei mai putin familiarizati cu termenii IDA, PINGALA, SUSHUMNA sau centri de forta:

 171. Last says:

  Pentru cei nefamiliarizati cu prostitutia: o scoala foarte buna in domeniu este MISA.

  Acolo din femeie normala inveti sa devii curva, din absolvent de facultate devii un nevertebrat care asteapta ciocolata de craciun.

  Este locul in care pedofilii se intituleaza maestri, unde adeptele futute de seful sectei au sanse sa moara de cancer.

 172. Varana says:

  @Eternu si restul turmei

  Ati ajuns niste sectanti tembeli ,marginiti,care vindeti spirale si meditatii cu 700 ron,la Costinesti.Niste amarati ratati atat material cat si spiritual .

 173. Fratele lu' Eternu says:

  @Varana 07/07/2014 20:20
  “Eternu si restul turmei
  Ati ajuns niste sectanti tembeli ,marginiti,care vindeti spirale si meditatii cu 700 ron,la Costinesti.Niste amarati ratati atat material cat si spiritual .”

  Ești un securist (sau vândut lor) prost idiot ce nu ai curajul să scrii de pe Idul tău principal ci de pe o clonă. Mergeți la ratații și rătăciții ăia de trandafirii că va da 9 zile de “spiritualitate” cu:

  Prețul complet al pachetului (taxa de participare, cazare și masă pentru 11 nopți) variază în funcție de varianta de cazare, astfel:
  – 1390 lei (cazare în camere de 2-4 locuri, cu baie)
  – 1280 lei (cazare în sala de meditație sau în căsuța de grădină pe pat pliant, baie comună)
  – 1170 lei (cazare la cort, cu cortul și accesoriile personale, baie comună)

  Dacă scazi cei maxim 15 pe zi mâncarea, rămân cam 1000 lei taxa de tabără pentru 9 zile în care din 10 ore program, faci” meditații” 6.5 ore și 1.5 ore asane de la MISA, plus 2 ore de conferințe luate în mare parte de la MISA și din alte cărți. Vreți doar 5 zile ? Costa între 820 lei și 940 lei… și nu primiți NIMIC altceva decât jenantele lor conferințe de “2 ore”.

  Voi ăștia care mai sunteți la MISA (gheorghe si restul) și cârcotiți, faceți comparație de preț și mai ales de valoare.

  Comparativ cu 38 de zile la MISA, unde ai peste 30 de conferențiari cu cel puțin tot atâtea subiecte de conferințe, cel puțin 2-3 spectacole de teatru, alături de alte mici reprezentanții ale lor, un mega spectacol de MISA, la care alții dau zeci sau sute de euro pe un bilet plus un mega spectacol de muzica cu trupa Devas și multe alte surprize și oferte spirituale. Toate la doar 700 lei, din care se scad și cărțile, CD-uri și alte materiale primite cadou, toate într-un câmp subtil de excepție. Toate acestea fara sa punem la socoteala initierile primite si gratia maestrului care e de nepretuit.

 174. Fratele lu' Eternu says:

  @Django 06/07/2014 23:39
  “Flămânzilor, citiți ce mănâncă ghidul: icre de Manciuria.”

  Trecand peste faptul ca sursa citat de de tot rahatul ca si autenticitate si valoare, te intreb eu pe tine mai draga cecilia, cu toata ca va dau aia “salarii” mari, ce crezi ca isi permit ei sa manance in timp ce voua va da niste amarati de cateva sute de euro pentru munca prestata pe net si pentru karma negativa cumplita pe care v-o faceti? Stii care e bugetul lor pe 2014?

  Iata-l: Serviciul Român de Informații – 1,106 miliarde lei

  Voi cate firimituri primiti din banii luati cu japca de la poporul roman?

 175. Prezent says:

  @Eternul si fratesu

  Ma nene lasa mahalaua cu trandafirii si restul .Spune pe ce iei tu banii aia .Nu e nimeni platit de MISA sa “conferentieze”, sa cante etc.Toate marafeturile alea,cortul,scandurile sunt de la oameni.Nu sta nimeni 38 de zile sa vada mascarada.Spune pe ce iei banii.Materialele alea doneaza-le la un azil mai bine.Sunt de cacao

 176. EL TORO says:

  Deci KATRINA dupa ce a vrut sa-l bage pe GB la nebuni , brusc sa sucit si azi o da ca GB este normal la cap si este cel mai mare aparator al lui . Ce la facut sa se suceasca brusc ? Interesul lui personal . In 90 ei erau adulti la minte si stiau cum sa se invirteasca in viata si noi restul cei proaspat veniti eram niste copiii curati si sinceri . Ei stiau ca viata e foarte serioasa si ca trebuie sa se asigure si au tinut asta doar ptr ei actionind in spate in timp ce noi auzeam de la ei ca numai yoga conteaza si nimic altceva . Dar ei tratu f serios asigurarea vietii la nivel fizic . De aceea se poate spune ca niste adulti au abuzat de increderea unor copii si i-au orientat gresit si cu buna stiinta .

 177. EL TORO says:

  @Eternul prost fermecat . Esti dus . Peste ani o sa-ti dai seama cit de penibil ai fost sa aperi pe cineva ptr care nu insemni nimic . Hipnoza ,autohipnoza ,vraja , poveste cu copii fara minte =MISA .

 178. Fratele lu' Eternu says:

  @F 02/07/2014 14:35
  “În Misa nu există alte job-uri pentru femei în afară de cele sex-related, așa-i?”

  Eronat, există și alte joburi. Ori nu ai update-ul făcut, ori nu te interesează adevărul sau obiectivitatea.

  “Nu ți se pare suspect? O misanca poate avea următoarele “meserii”:
  Videochat
  2. Striptease
  3. Masaj erotic
  4. Operator linie erotică
  5. Hostess
  Ți se pare de admirat? Ți se pare “la modă”?”

  Da, e la “modă”, căci de câțiva ani “modă” prin care unii oameni prefera interacțiunea sexuală au considerat că e mai “la modă” să vezi pe viu și să comunici cu “modelul” (artistul), decât să vezi un film erotic, mereu și mereu același. Da, e de admirat, căci din milioane de femei, doar câteva erau suficient de “destupate” și dezinhibate să facă și să preia un asemenea nou rol, cu implicații profunde la nivelul erosului egregorului (subconștientului să-i zicem pentru cei ce nu cunosc termenul de egregor) planetar. Pas cu pas, mii și mii de astfel de femei, de diferite vârste, profesii, etnii, naționalități etc au pășit pe acest drum al dezinhibării și emancipării erotice planetare. Faptul că acest rol a fost jucat într-o anumită măsură și de femei cu un nivel de înțelegere, cunoaștere și trezire spirituală, a adus un mare salt spiritual la nivelul întregii umanități. Fără aceste “ante mergătoare” această meserie și această profesie ar fi mai așteptat poate și ani de zile să ajungă ceea ce este acum, dar ceea ce e mai important este faptul că s-a pornit de la un nivel ridicat al stachetei specifice erotismului ființei umane. Și aici mă refer în special la video chat, dar nu numai. Acum în lume sunt poate mii și mii de astfel de persoane ce nu au nici o legătură cu MISA, în timp ce multe dintre fetele ce au dorit să practice această meseria avangardistă s-au retras către alte munci sau activități. Acum nivelul a mai coborât, dar nu e nici pe departe cum ar fi fost dacă era pornită în mare majoritate de femei profane. Puțini or să înțeleagă ce s-a spus mai sus, dar nu e obligatoriu să poți să înțelegi ceva ce te depășește.

  “Nu a auzit nimeni în Misa de alte meserii în care să fie folosit mai mult creierul decât fizicul?”

  Ba da, de exemplu Monica Columbeanu, sau alte astfel de “modele” de femei ce-și folosesc mai mult creierul decât fizicul. 🙂 Ca în orice muncă, un lucru primordial este salariul. Tu ai munci la ceea ce muncești acum pe 500 lei? Sau pe 800 cât luat și poate mai iau unele casierițe la marile magazine? Nu ai observat că a fost distrusă economia, industria și mai toate celelalte activități comerciale din România? Cine a distrus-o? Cei pe care Grig îi arătă cu degetul de ani și ani de zile, “ajutați” de diverși trădători de neam și țara. Tu de ce nu ți-ai folosit “creierul” de la început și ai preferat muncă cu fizicul?

  “Odată intrate în Misa femeile încetează să se mai preocupe de vechile job-uri și automat, majoritatea devin videochatiste sau strippers.
  Profesoare, medici, vânzătoare, contabile… nu contează… într-un an maxim doi renunța la meseriile normale.
  Întrebarea logică: de ce?!”

  Răspuns simplu: Din același motiv pentru care peste 4 milioane de romani au luat drumul pribegiei la un salariu de mizerie afară, dar bun sau acceptabil în România. S-au dus să culeagă căpșunile altora, să șteargă la fund moșii lor, să facă pe gunoieri și să muncească zi lumină pe un salariu pentru care cel de naționalitatea acelei tari l-ar fi scuipat în față pe cel care ar fi îndrăznit să-i dea un asemenea salariu. Și toate acestea datorită trădătorilor de țară și neam care au distrus tot ce putea fi profitabil în România, toată industria, agricultura, șamd. Din acest motiv, al unui câștig mai bun, unele au ales aceste munci mai bine plătite decât cel de casieriță de la super market.

  “De ce să facă femeile din Misa bani cu fundul când ar putea să facă bani cu ajutorul gândirii și al logicii?
  Ți se pare normal?”

  Nu e normal ca trădătorii țării să conducă țara asta și apoi să-i sărăceasca la maxim pe romani, făcându-i să muncească ca sclavi în alte țări. NUUU, nu e normal așa ceva. Stăpânii voștri din umbră, care vă plătesc să scrieți aici pe net au distrus țara și nu mai sunt locuri de muncă, au vândut tot ce era profitabil, iar banii câștigați de aceste companii străine își duc câștigurile în off showruri, deci ciuciu impozite la buget și la România. Ți se pare normal asta? Ți se pare normal că acești stăpâni și voștri să vă dea niște salarii de rahat, dar să ridice prețul la benzină, curent, gaze și altele mai mult decât în tarile unde salariile sunt chiar și de zeci ori mai mari ca ale romanilor? Plătim ca ei sau mai scump ca ei, dar avem salarii de 10 ori mai mici și nici măcar așa nu mai sunt locuri de muncă. Ți se pare normal ca medicii, inginerii și marii noștri specialiști, inclusiv în domeniul IT, să fie angajații lui Microsoft sau în alte țări pe salarii de 5-10 ori mai mari ca în România ?

 179. Last says:

  @fratele, incep sa cred ca tu esti convins de cele ce indrugi cu seninatatea prostului.

  Esti oglinda fidela a scursului de creier mah baiatule. S-a dus dracului viata ta, esti mort si ingropat dar nu ai aflat.
  Amin …

 180. mac gregor says:

  E pe dracu. Troll. Cand trece pe aici F sa-l dea afara. Daca tot imi pierd timpul discutand cu un misan, vreau ca sa fie misan adevarat, nu un fost care se preface.

 181. Fratele lu' Eternu says:

  @EL TORO 07/07/2014 22:59
  “Eternul prost fermecat . Esti dus . Peste ani o sa-ti dai seama cit de penibil ai fost sa aperi pe cineva ptr care nu insemni nimic . Hipnoza ,autohipnoza ,vraja , poveste cu copii fara minte =MISA .”

  Dacă eu sunt dus, înseamnă că tu ești venit, adică pe dos ca mine. Adică venit cu PLUTA. Eu apar adevărul și ceea ce eu personal TRĂIESC. Dacă eram în mintea și în conștiința voastră, eram alături de voi, scuipând și mânjindu-mă de deșeuri pe care aș fi încercat să le arunc către unii mai mult sau mai puțin nevinovați, dar iată că am ales și am cules și am destule reușite spirituale. Nu atât de multe pe cât aș fi avut dacă nu pierdem timpul pe net cu unii de teapa voastră, sau să ofer o cât de câtă cunoaștere și trăire celor care au avut și au nevoie de ea pentru a crește spiritual. Și știi de ce eu sau alții din MISA avem reușite și voi nu? Pentru că la noi a fost în special activat SUFLETUL și INIMA și mintea a urmat această INIMĂ, pe când la voi a fost invers. Nouă ne-a vorbit Dumnezeu în INIMĂ și vouă v-a vorbit satana în minte. Din cauza asta noi am ajuns într-o locație, iar voi în zona opusă ei. Și noi și voi am avut și mai avem “sufletul bolnav”, dar la noi s-a vindecat ceva mai mult, iar la voi s-a îmbolnăvit ceva mai tare. Fiecare după acum a ales, am meritat si am avut si increderea in maestrul spirtual, plus meritele spirituale acumulate in vietile noastre anterioare. Ceea ce pentru noi e trăire în suflet/inima, la voi e hipnoză în minte. Sunteți aproape morți sufletește. Inima voastră este sfâșiată, dar dați vina pe altul ce e nevinovat, ba chiar v-a ajutat în modul în care nici nu veți bănui vreodată în viața asta, și nu pe voi și alegerile voastre, sau măcar pe adevărații vinovați de eșecurile voastre: demonii și acoliții lor din lumea fizică.

 182. Last says:

  @mac gregor, troll sau bolnav psihic, nu ma pot decide 😀

 183. Aand says:

  PS: lasand la parte diferentele de termeni- tu vorbesti din perspectiva shivaismului din kasmir, eu din perspectiva shaktismului si a advaitei vedanta, un lucru e cert: femeia nu e inferioara barbatului din punct de vedere spiritual ci se manifesta diferit, interiorizat si intuitiv spiritualitatea. In spatele tuturor marilor maestri, ti-am spus, stau mame, sotii sau fiice. Isus a avut-o pe Maria, Mohamed a avut-o Khadija. Inainte de patriarhat a fost matriarhatul. Am sa-ti dau citatul unei femei celebre, Gorgo, regină a Spartei. “De ce femeile spartane sunt singurele din lume ce conduc bărbați?”, a fost întrebată. Regina a raspuns “Deoarece suntem singurele femei din lume care suntem mamele unor bărbați”

 184. Aand says:

  lăsând la parte toate disputele ideologice:Adevarul il spui chiar tu: v-ati trimite mamele, sotiile, iubitele si fiicele la produs, in numele lui Dumnezeu si al dezinhibarii erotice planetare.

 185. Fratele lu' Eternu says:

  @aleatorul 03/07/2014 11:22
  “Adevaratele invataturi spirituale nu se dau pe bani.”

  Ba tocmai că se dau și pe bani, iar asta nu este un păcat sau o greșeală, ci o grație divină, acum în Kali Yuga. Banul este o formă de energie ce printre altele poate ajuta sau compensa karma ta de ignoranța, sau karma de opunere (la cele spirituale), șamd. Aceste opuneri karmice sunt acumulări energetice la nivelul corpurilor subtile, începând de la cel cauzal până la cel astral, eteric și chiar fizic uneori. Acea energie a banilor poate fi transmutată și alchimizată de către un inițiat, sau chiar un yoghin avansat și cu atât mai mult de un spirit divin precum este Grig. În unele vremuri din trecut, dacă nu veneai la maestru cu daruri bogate, nici nu te primea. Și nu că avea nevoie fizică de ele, ci că ele puteau compensa inițierea spirituală pe care el ți-o oferea. El nu-ți poate da o asemenea inițiere, căci el știe că ea conține o energie spirituală mult prea mare decât poate suporta karma/destinul și structurile tale subtile și dacă ți-ar da-o fără acea compensare, practic el te-ar distruge, dându-ți ceva ce nu poți duce. La fel precum Dumnezeu, care nu îți dă mai mult decât poți duce, iar asta e valabil și la a primi energie divină, dar si a primi reculul/rezultatul negativ sau parte din karma ta negativă, mai mult decât poți duce, asta ca o forma de purificare si eliberare de karma si accesul mai usor la cele spiritualizante si la Sinele tau Etern.

 186. Just-1 says:

  Iar povestea cu femeile madianite si dezinhibarea! Nu ramane decat ca fiecare sa-si intoarca privirile de la astfel de specimene si sa le lase in naravul lor.

 187. Fratele lu' Eternu says:

  @Aand 08/07/2014 00:40
  “lăsând la parte toate disputele ideologice:Adevarul il spui chiar tu: v-ati trimite mamele, sotiile, iubitele si fiicele la produs, in numele lui Dumnezeu si al dezinhibarii erotice planetare.”

  Ai citit, dar nu ai înțeles nimic sau doar ce ai vrut tu sau ai rupt din context. În prostia necunoașterii tale a fenomenului MISA, nu ai înțeles că noi avem o “armă” redutabilă: CONSACRAREA. Ea îți spune dacă Dumnezeu este sau nu de acord cu cererea ta sau cu acțiunea pe care vrei s-o începi, și să i-o dăruiești. Nimeni nu te obligă la nimic, toți aleg ce vor și mai ales ce simt că li se potrivește, iar cei cu adevărat trăitori în inimă, ce simt ei în inima lor ca răspuns de la Dumnezeu.

  Sunt convins că dacă tu ai trimite mama, sora, fica, soția la “produs” (iată modul mizerabil în care vezi tu și familia ta erosul sau masajul sau video chatul de exemplu), ele nu s-ar duce. De ce? Au libertatea să aleagă. Și da, oricât v-ați da voi cu fundul de pământ și de ceasul morții, dezinhibarea erotică planetară era și este necesară, căci pe acolo intra în special demoni și “teoriile” lor diabolice. În Kali Yuga sexualitatea este sau are cea mai puternică și mai deschisă ușa sau poarta de comunicare cu sufletul și implicit cu Sinele/Spiritul din om. Din acest motiv acoliții satanei au murdărit zeci și sute de ani sexul, erosul și erotismul la nivelul întregii omeniri. Și dacă e să lăsăm deoparte disputele ideologice, eu îți zic că mama nu s-a dus “la produs” și nici soția. De asta eu sunt sigur și pot băga mâna în foc. Tu ești dispus să bagi mâna în foc pentru curățenia și castitatea și cinstea soției/fiicei/sorei tale?

 188. Fratele lu' Eternu says:

  @Aand 08/07/2014 00:27
  PS: lasand la parte diferentele de termeni- tu vorbesti din perspectiva shivaismului din kasmir, eu din perspectiva shaktismului si a advaitei vedanta, un lucru e cert: femeia nu e inferioara barbatului din punct de vedere spiritual ci se manifesta diferit, interiorizat si intuitiv spiritualitatea. In spatele tuturor marilor maestri, ti-am spus, stau mame, sotii sau fiice. Isus a avut-o pe Maria, Mohamed a avut-o Khadija. Inainte de patriarhat a fost matriarhatul. Am sa-ti dau citatul unei femei celebre, Gorgo, regină a Spartei. “De ce femeile spartane sunt singurele din lume ce conduc bărbați?”, a fost întrebată. Regina a raspuns “Deoarece suntem singurele femei din lume care suntem mamele unor bărbați”

  Tu vorbești TEORETIC dintr-o perspectivă pe care ți-o amintești, eu mai vorbesc și dintr-o perspectivă pe care o TRĂIESC și o simt ca și inspirație și intuiție divină, ce poți fi sigur că e mult mai cuprinzătoare decât orice viziune teoretică, de nu contează ce cale spirituală ar aparține ea. De ce? Pentru că aceasta intuiție și inspirație divină este rodul rezonanței/comuniunii cu Adevărul Ultim, iar Adevărul este SUPERIOR oricărei religii/căi spirituale de nu contează ce culoare filozofică ar fi ea. Ca să mă folosesc și de o analogie, e ca și cum ție ți-ar vorbi mintea din ce extrage ea ca și amintire din memorie, pe când la mine e ca și cum mi-ar vorbi Dumnezeu sau un spirit divin cosmic, care are acces la cunoașterea și mintea infinită a lui Dumnezeu. La tine în cel mai bun caz poate să vină o mulțime de cuvinte, mai mult sau mai puțin aiurea aruncate în fraze, dar toate absolute toate goale de conținut (energetic), pe când la mine vin cuvinte pline de conținut energetic (energia subtilă specifică lui Shakti, sau Prakriti dacă vrei) și info-energetic (energia subtilă specifică lui Shiva, sau Purusha dacă vrei). Asta face diferența intre cuvintele goale și cele pline (de rod și dătătoare de viață). Energia Adevărului Ultim este energia Vieții și ea dă viață cuvintelor unei ființe divin inspirată și susținută de Dumnezeu. Mie îmi vorbește Dumnezeu în inimă, iar ție îți vorbește.. află tu cine… în minte. Iar de ascultat/citit (zis a vis de ce am spus fiecare în parte) o vor face fiecare spirit (cititor) în parte după cum este în el trezită inima (sufletul) sau nu.

  La nivel potențial, suntem cu toții egali. Cu toții avem latura androgină (specifică Sinelui) în noi. La unii e mai activă la alți mai puțin. Androginul este superior atât bărbatului cât și femeii, căci el îi cuprinde pe amândoi. Dacă ai fi citit Lorber ai fi văzut cât era Maria în spatele lui Iisus. Aproape ZERO. În spatele lui Iisus era și este Dumnezeu Tatăl. Cine are acces la Tatăl, nu mai are nevoie de alte “cârje ajutătoare”. Poți însă să spui că în Iisus se manifestă plenar Duhul Sfânt (Maha Shakti, sau Energia Supremă a lui Dumnezeu), ceea ce e cu totul altceva.

  Ba da, femeia este în mod preponderent dinamizată mai plenar pe centri de jos, iar bărbatul pe centri de sus. Asta îi dă „superioritatea” bărbatului, dar nu și forță și priză pe energie și planul fizic a femei. Împreună însă fac cât o sută de bărbați sau 100 de femei singuri/singure. Ei, integrat într-un cuplu spiritual puternic unit, formează prerogativele unei ființe androgine, ajungând în cele din urmă amândoi niște androgini, cu oarecare diferențe de tip YIN sau YANG, Shakti sau Shiva. A se vedea de exemplu îngerii, care au o configurație de tip androgin, dar chiar și așa, există o fină diferență între ei, ceea ce îi face să fie într-un fel sau altul spus, îngeri și îngerițe. Ca drept „dovadă”, avem cuplurile angelice cosmice precum Mihail și Gavril (a), sau Metatron și Sandalfon, dar nu numai ei. Poate vei începe să înțelegi de ce TANTRA este atât de actuală în Kali Yuga și are o asemenea forță de trezire spirituală.

  Minunat, îmi place „conceptul spartan”, iar la mine în „familie” asta e drumul și calea: IEI sau PLECI.

  Făcând însă un calcul „mercantil”, înseamnă că spirite precum Ganesha sau Krishna sau Kalki, sunt dublu câștigate față de alte spirite, căci iată, ei au mai mereu câte DOUĂ SOȚII… iar unii chiar și multe multeeeee iubite. Îți dai seama ce forță spirituală au Ei și este în „spatele” Lor?

 189. Just-1 says:

  Dintr-o singura lovitura si-au taiat craca:
  ‘Și da, oricât v-ați da voi cu fundul de pământ și de ceasul morții, dezinhibarea erotică planetară era și este necesară, căci pe acolo intra în special demoni și “teoriile” lor diabolice.’
  Ce urmeaza e delir maxim la ei.

 190. Just-1 says:

  ‘Din acest motiv acoliții satanei au murdărit zeci și sute de ani sexul, erosul și erotismul la nivelul întregii omeniri. Și dacă e să lăsăm deoparte disputele ideologice, eu îți zic că mama nu s-a dus “la produs” și nici soția. De asta eu sunt sigur și pot băga mâna în foc.’

  to flip vi slang (go insane) a înnebuni

 191. Aand says:

  @just. Eu i-am spus ca zice adevarul….

 192. Ramo says:

  Eternu: “noi avem o “armă” redutabilă: CONSACRAREA. Ea îți spune dacă Dumnezeu este sau nu de acord cu cererea ta sau cu acțiunea pe care vrei s-o începi, și să i-o dăruiești.”

  Serios? Si ce-a zis Dumnezeu cand Gregorian i-a consacrat fructele curvelor trimise la produs in Japonia, le-a acceptat? E si Dumnezeu proxenet? 😉

 193. UNICA says:

  Daca anul trecut, cu indulgenta sa zicem ca taxa a fost max 300 lei, iar acum e 700, rezulta doua variante: 1. Ori invidiaza concurenta, ca fac mai multi bani ca ei, si aceasta varianta este neyoghina.
  2. Ori incearca sa compenseze cel putin 50% de cursanti plecati, altfel spus daca anul trecut veneau sa zicem 4000 de cursanti, acum se asteapta la sa zicem vre-o 2000, si aceasta varianta este neyoghina. Pentru ca cei 2000 sa zicem de yoghini care vin nu sunt vinovati pentru ca nu vin ceilalti sa zicem 2000.
  Eu inclin sa cred ca taxa a aparut ca urmare a unei hemoragii interne masive de adepti. Cand pierzi 50% din sange….nu opresti hemoragia…..si nici nu este sange pentru transfuzie…….esti mort. 🙂 mai este o varianta de serviciu cursantii nu dau doi bani pe cursuri-initieri-conferinte si atunci ii fac ei, cei din varful miscarii sa dea 700 lei o alta varianta neyoghina din cauza atitudinii adeptilor, care vin doar pentru placeri carnale. Tabara yoghina atunci seamana cu o farfurie cu o halca groasa de carne in sange si o garnitura timida si infima de legume, in care halca de carne este pofta si dependenta carnala, iar legumele sfrijite si nedezghetate sunt accesorile spirituale, aparute acolo doar pentru a nu putea fii numita o tabara orgiastica. 🙂 pamflet 🙂

 194. Last says:

  @pro_prostane,

  Iar ai reinceput cu delirul tau diareic.
  Tu esti doar un gunoi bolnav. Atat. Repeta in fata oglinzii. Esti complet mort chiar daca mai misti inca.

  Iar ne chinuie F, spanda, MR. Dati-l dracului afara pe schizofrenicul asta. Are status de banat. A reintrat din tomberon.

 195. Ramo says:

  Ban. 700 😉

 196. Last says:

  banare, banare … in schimb venii moderarea peste noi, adica … zero appeal.

  Ii invitam pe dezaxati pe exmisa ==)))
  Au o frica sora cu descompunerea cand aud astia de exmisa. Te cred si io: sunt toate faptele misa acolo, toate numele, listele de filme porno, de magie neagra, de comportament animalic misan.

 197. enya says:

  Maaaaiiiii, nu-l banati ca o sa va para rau. :))
  Unde mai vedeti dupa aia toate balariile alea asa de frumos insiruite ca pe sfoara la uscat??
  E cel mai bun exemplu posibil. Lasati Eternu cu familionul sa vorbeasca. Oricum se face singur de toata bafta tot din 2 in 3 cuvinte. Si familia pe langa el din pura solidaritate, nu?

 198. Al Adin says:

  Imnul taberei Costinesti 2014

  http://www.youtube.com/watch?v=m2jKVJkP6q0&hd=1

 199. mac gregor says:

  @enya

  da, dar chestia e ca nu-l mai citesc dincolo de prima perla, si ocupa spatiu degeaba.

 200. Siriat says:

  Animalele ce organizeaza “tabara” de la Costinesti,care se poreclesc intre ele “yoghini”,cer ca niste escroci banii,700 ron,inainte.Pe un program pe care nu-l stii si pe care nu-l respecta niciodata.Daca dai taxa si nu mai poti veni,lacomii jegosi nu-ti inapoiaza banii.In taxa sunt cuprinse vizite la tarcul jalnic cu prelata si pe campul cu veceuri puturoase.Esti tinut la cort pe motiv ca astepti conferintele pana te infometeaza si in sfarsit cumperi porcariile pe care le vand ei.Iti dau asa zisele “materiale gratuite “ ,compilatii de pe internet ,cu coperti colorate.Si dvd-uri tot de pe net,facute pe blank-uri jefuite de la cursanti.Tu da banii fraiere,si te fac ei muci dupa aia.Vacanta minunata va dorim.

 201. Aldebaran says:

  Nici macar nu e vanzare , e furt direct.Cand vinzi ceva omul poate vedea marfa,are informatii despre ea, sa poata hotara daca o cumpara sau nu.La MISA e o manipulare jalnica.Parerea noastra e ca cine nu da taxa este demoniac si ratacit.:)

 202. Chris says:

  Cat de tont sa fii sa dai 700 ron ca sa-ti vezi colegele in fundul gol pe scena?Dar cat de toanta sa fii sa te bagi in asa ceva?Cereti si organizatorilor sa defileze in popourile goale si sa-si puna” iubitele ” sa se reveleze pe scena.Si pe mai putini bani ,ca se poate.

 203. Last says:

  pai ..li s-a zis ca sunt tantrici 😀 asa ca baga taxa (poate asa unii isi aduc aminte ca au o familie si merg sa cerseasca banu 😉 ) sa vada cururi goale, oligofrene puse la ingrasat (dar cu aspiratie, lol ).

 204. Nord Est says:

  DE CE NU FAC MISANII MEDITATII CU GANESHA SI CER TAXA DE 700 RON CURSANTILOR?DE CE NU AU FREE ENERGY IN ASEZAMINTE,CA SUNT EXPERTI?DE CE NU AU MOTOARE CU APA PE RABLELE LOR?DE CE NU FAC AUR PRIN METODE ALCHIMICE,CA SI ACOLO SUNT EXPERTI?

 205. Toto says:

  La spirala de inductie de anul asta s-au strans cam 600 de oameni.Daca sunt vreo 200 de gratuiti ,”voluntarii”,inseamna ca maxim 400 de fraieri au platit taxa de tabara.In plus localnicii au scumpit cazarile,auzind de taxa de 700.Desteapta treaba.

 206. DORIN says:

  oricum bivolaru da inca odata dovada de prostie..Dai dovadă de prostie bivolarule, daca intrerupi pe cineva care vorbeste ca sa-ti exprimi tu parerea.jegos tot jegos ramai si tigan…defapt nici tigan nu meriti..

 207. DORIN says:

  bivolaru spunea: “un yoghin este un geniu, un milion de yoghini sunt o masa de prosti”. .de pe urma lor se poate profita

 208. DORIN says:

  Singura arma de a manipula cu adevarat LA MISA este religia. V-ati intrebat vreodata de ce SEFI de la putere, de la conducerea MISA, NU FAC MEDITATI SI ALTELE, nu se implica cu adevarat, nu formal, ci real, in mantuirea lor? Normal, ei stiu, ca doar ei au inventat MISA si asa va inchide ciocul la toti si voi in necazuri va zbateti sa duceti o viata mai buna, in timp ce MISA va spune sa va supuneti lor – pai nu are dreptate Mihai Eminescu care a studiat intens acest lucru si a realizat ce este religia? La fel a facut si Albert Eistein, care a spus destul de clar:”Cuvantul «Dumnezeu», scrie el, nu este nimic altceva pentru mine decat expresia si produsul slabiciunii umane, Biblia este o colectie de legende onorabile, dar primitive, care sunt, in orice caz, destul de copilaresti”. “Niciun fel de interpretare, indiferent cat de subtila, nu-mi poate schimba opinia”, adauga Einstein in scrisoarea sa, scoasa la licitatie zilele trecute la Londra. Si pentru a fi mai concret ( ca si cu Einstein, crestini au incercat sa-l aduca de partea lor spunand ca este credincios), va pun si linkurile mai jos sa vedeti mai clar ce a spun el cu adevarat:
  http://www.realitatea.net/albert-einstein-era-un-ateu-convins-si-considera-religiile-primitive_280887.html

 209. Neele says:

  @Dorin:
  Ai reusit! Nu mai pleaca nimeni de la misa. La ce bun?
  Acum poti sa-ti faci linistit asanele! 🙂

 210. zamolxe says:

  @Dorin,
  Nu e cazul să iei toate tâmpeniile debitate de realitatea ca fiind adevăr.
  Einstein nu era ateu, era ceea ce se numește deist. Dacă nu știi ce înseamnă găsești Detalii pe internet.
  În esență însă, deiștii cred în existența unei cauze primordiale, a unui creator conștient al acestui univers, cu toate legile lui, creator care însă nu interacționeaza cu noi oamenii. Nu e un Dumnezeu personal.

 211. irina bubulina says:

  daca aveti muieri proaste acasa trimiteti le la misa ..se vor destepta dupa prima inductie in stare de turma, femei mai proaste ca la misa sa-si desfaca picioarele in fata spiritualizarii nu am vazut nicaieri. Boul ala de la paris plateste un pret scump ca sa nu faca puscarie adica muncesc proastele ca sa aduca bani de intretinut mosneagu…cum pla mea sa te fti cu un cadavru viu?

Leave a Reply