Feed on
Posts
Comments

 

Priponirea lui Dan Voiculescu pe raza teritorială a României, “pentru orice eventualitate” – ne spune multe despre rezultatul previzibil al procesului varanului al cărui ultim act se va juca marți, cu sala plină și audiență națională.

Condamnarea la pușcărie va fi însă răul cel mai mic pe care îl va suferi acest Gollum securist, căci el va pierde și bunul său cel mai de preț: averea furată din conturile Ceaușeștilor – și transformată în bunuri – de la proprietăți imobiliare la acțiuni în firme, înclusiv televiziunile cu care ne-a poluat atâția ani conștiințele, bătrânul bolșevic.

Căci cu siguranță, dacă va fi condamnat, averea Voiculeștilor, trecută pe numele rubedeniilor, va fi confiscată și va ajunge înapoi, de acolo de unde a fost furată: în proprietatea Statului Român.

Atunci, deznădejdea șopârlei preistorice va fi dublă, căci într-un fel suporți pușcăria, știind că a meritat și merită să te chinui, că ești bogat, și altfel suporți pușcăria sărac, știind că ai furat degeaba.

Și atunci, pot spune cu mâna pe inimă că astept cu interes ziua de marți, zi când după confiscarea acțiunilor la trustul de presă Intact, ce deține Antenele, Gâdea și Badea vor deveni angajați la… Stat ! Să-i văd atunci dacă mai mușcă din instituțiile Statului Român, din Justiție, din DNA, dacă mai au tupeul să erodeze încrederea românilor în Justiție – doar de dragul patronului lor slinos. Parcă îi văd cum, sub privirile unui director interimar numit de către reprezentanții Statului Român, își mușcă buzele, tușesc subțire și încep să schimbe ușurel linia, numai să nu fie concediați: mai întâi o dau moderată, apoi în sens contrar, cu faze de genul: asta e, Justiția și-a făcut datoria, noi nu putem contrazice corectitudinea unei hotărâri judecătorești, și vor termina cu un patetic răcnet: Voiculescu condamnat pentru bănuțul furat !

Dacă Badea rămâne șomer, promit că îl angajez la cabinetul meu, pe 5 milioane pe lună, doar să stea pe un scaun când primesc clienți și când e oful omului mai mare și își expune nedreptatea, Badea să exclame: trăim în România, și asta ne ocupă tot timpul (mai ales domnului Voiculescu !).

Pentru Gâdea nu am nici un job. La baie, am hârtie igienică suficientă.

loading...

25 Responses to “Naționalizarea furăciunilor prin Justiție: de luni, 7 iulie 2014, Antenele devin televiziuni de Stat !”

 1. mac gregor says:

  Inca un semn masonic.

  http://adevarul.ro/news/eveniment/dan-voiculescu-chemat-dna-dea-declaratii-privire-acuzatiile-i-aduce-marian-capatana-1_53b5599f0d133766a81ba6f1/index.html

  Dan Voiculescu abia acum incepe sa apeleze la tovarasii masoni ca sa il scape de puscarie.

  Prima faza – fotografia cu privirea peste ochelari: “sa stiti ca sunt de-al vostru”.

 2. mac gregor says:

  Mai jos a doua poza: cu ochelarii in mana, don Voiculescu subliniaza teatralitatea dezvaluirii: “Iata, vedeti fata unui mason!”

 3. ashramist forever says:

  Si a treia poza, din puscarie: cu mana pe gratii. Iata un mason ajutat sa ajunga unde trebuie 🙂

 4. Ramo says:

  MR: “Căci cu siguranță, dacă va fi condamnat, averea Voiculeștilor, trecută pe numele rubedeniilor, va fi confiscată și va ajunge înapoi, de acolo de unde a fost furată: în proprietatea Statului Român.”

  Tu esti strungar? Tractorist? Ai locuit in Wagadugu in ultimii 25 de ani? Cui i-a mai luat averea statul roman si l-a lasat sarac cum visezi tu?! As putea spune ca lucrezi orice, numai avocat nu. Ce-i cu naivitatea asta pe capul tau?

 5. Romeo says:

  D-le Rapcea mai bine ai invata o meserie. Curand vei avea nevoie. La cat de veninos esti iti va fi foarte greu sa te adaptezi la vremurile care urmeaza. Incearca sa iesi din bezna mintii si nu lasa fiara din tine sa te devoreze. Veninul pe care il arunci cu siguranta te va distruge. Exista dupa cum stii o lege a compensatiei. Sa fii iubit si incearca sa si iubesti! Asta e tot secretul pentru a intra in echilibru.

 6. Last says:

  @Romeo, pe langa sfaturile necerute, comenteaza un pic ce zice in articol.
  Baga ceva argumente, cu cine esti, cu cine nu. Adevar sau minciuna ?

 7. Ethan Fleoschovitz says:

  @ramo
  N-as fi putut comenta mai bine.

 8. Just-1 says:

  @Ramo:
  Mie imi pari tampit/a si de-a dreptu’ si de-a curmezisu’.

 9. Dico Emil says:

  Semn masonic, am postat un comment…:)

 10. Ramo says:

  Atunci enumera-mi condamnatii lasati saraci de statul roman in ultimii 25 de ani, sa vedem cine e tampitul 😉

 11. Ramo says:

  @ Just-1

  Ce faci, confirmi ca esti tampit? Sau de ce nu enumeri niciunul?

 12. Just-1 says:

  @Ramo:
  Am sa fac cum ceri dumneata cand o zbura porcu’ si inca ceva timp dupa aceea.

 13. Ramo says:

  Deci esti tampit. Q.E.D. 😉

 14. Just-1 says:

  Sunteti doar “a bunch of square heads”.
  Mergeti de invatati ca sunteti bata la suprafete Riemanniene.

 15. F says:

  @Romeo, viata nu trebuie traita asa flower power cum va spune la Misa. Nu e totul roz, iar fiara din tine exista oricat de mult ai vrea tu sa o acoperi. Mai tarziu o sa iasa cu siguranta. Degeaba vrei tu sa daruiesti iubire. Nu iti iese.
  Nu ii mai purta tu de grija lui MR. Are o meserie si inca una foarte buna.
  Mai bine preocupa-te de meseria ta si lasa sfaturile de bunic intelept.
  Nu toata lumea trebuie sa fie iubitoare sau sa traiasca in Dreamland.
  Fiecare alege ce vrea conform liberului arbitru.

 16. Just-1 says:

  Si daca tot se cauta un damb de apa, ia vedeti daca asta e bun: http://www.youtube.com/watch?v=2MC-slTFVG4

 17. romeo says:

  Raspuns pentru F.
  Ai dreptate. Se pare ca voi ati ales. Sa va bucurati de alegerea facuta!

 18. romeo says:

  Si inca ceva tot pentru F. Da imi pare rau in legatura cu meseria. Asa este. Orice meserie e frumoasa daca o faci cu pasiune si cu constiinta. Va doresc numai bine!
  Despre Misa nu inteleg de ce ii invoci. Ai avut o experienta in acest sens? Si n-ar fi nici asta o crima(ai experimentat). Eu am auzit doar la televizor de ei.

 19. RAM says:

  @Romeo: ”D-le Rapcea mai bine ai invata o meserie. Curand vei avea nevoie. La cat de veninos esti iti va fi foarte greu sa te adaptezi la vremurile care urmeaza. Incearca sa iesi din bezna mintii si nu lasa fiara din tine sa te devoreze. Veninul pe care il arunci cu siguranta te va distruge. Exista dupa cum stii o lege a compensatiei. Sa fii iubit si incearca sa si iubesti! Asta e tot secretul pentru a intra in echilibru”

  Ce e textul asta, un apel umanitar unicef?
  Domnu Romeo sunteti clavazator, vizionar sau ceva de genu? Si ce legatura are sula cu…iubirea?
  N-am mai citit atatea metafore delirante la un loc decat la misa. Sau… dumneavoastra activati la alta secta?

 20. ana says:

  o tara plina de crestini ultraortodocsi si ultradeclarati se uita in gura unui predicator adventist, care tine emisiuni cu retorica de predicator adventist, si voteaza cum le spune el. cam ciudat.

 21. Ramo says:

  Toti adventistii, baptistii, penticostalii si iehovistii vor sfarsi in iad. Fericite vor fi doar mioarele din BOR. Danel Preafericitul stie calea cea dreapta.

 22. mac gregor says:

  escrocii plii, au schimbat poza de la articolul din Adevarul.

  Rapcea, se pare ca ai vizitatori niste pupincuristi de-ai Varanului care s-au sesizat. 🙂

 23. Romeo says:

  Pentru Ram.
  Observ aici o obsesie pentru Misa. Ce aveti? De unde vi se trage? In alta ordine de idei inteleg ca nu aveam ce cauta in discutiile voastre si imi cer iertare. Nu voi mai interveni. Sa va mearga bine in toate!

 24. Ramo says:

  Cum e cu nationalizarea, s-a facut? 😀

Leave a Reply