Feed on
Posts
Comments

 

Pentru că e duminică și am ceva mai mult timp, m-am hotărât să dau un răspuns scurt ultimelor două articole apărute la adresa mea, pe pagina oficială a MISA, site-ul yogaesoteric.

 

Această replică o dau în spiritul Adevărului, iar nu mânat de vreo dorință tainică de răzbunare sau revanșă. Dau această replică pentru că a tăcea înseamnă a consimți la mizeriile ce ți se pun în cârcă.

 

Dragă Nicule,

catrinaMie mi-ai rămas drag, în memorie și în suflet, datorită stilului tău franc, direct de a fi, încă de pe vremea în care începusei la sala de la PLD cursurile de shivaism. Îmi plăcea felul tău de a fi, vorba iute, reprezită – semn al unei inteligențe cu care gura nu putea să țină pasul. Modul elegant, curtenitor și decent în care te purtai cu noi, cursanții, dar mai ales cu femeile. Aerul acela visător, de poet caruia nu îi sunt străine focurile de tabără sub cerul înstelat, și cântecele la chitară. Eu așa mi te amintesc. Așa mi te amintesc și când te-am văzut ultima oară – atunci când ai plecat din biroul meu de pe Batiștei, de la AVMR (unde venisei pentru o consultație juridică), pentru a dispărea ani de zile în străinătate.

Acum observ în articolele apărute sub semnătura ta, că tot acel spirit, acel verb subtil, uneori genial – pe care îl manifestai la cursurile de shivaism, a dispărut sub lobotomia limbii de lemn adoptate generic cu privire la noi, “rătăciții” ce îndrăznim să criticăm politica școlii de yoga.

Avo-cățel, șobolan, jalnic, trompetă stridentă, șobolan trandafiriu, șobolan pervers, – sunt doar câteva din epitetele și invectivele pe care la arunci în noi, foștii tăi cursanți – căci, DA, IntenseLight nu este Claudiu Trandafir, cum sugerezi tu, și nici Eugen Mârț, ci un fost cursant din provincie.

Eu am refuzat și refuz să cred în continuare că un om care ne vorbea despre krama mudra, despre “egalizarea” și “interiorizarea” mediului extern cu cel intern, poate cădea într-un asemenea retard mental și spiritual când vine vorba de rezolvarea aparentelor conflicte. Dacă tu ești cu adevărat acela care se folosește de un astfel de limbaj de mahala, cu argumente puerile prin care te auto-acuzi atât pe tine cât și pe ceilalți tin dosarul penal de la Cluj, nu pot să cred decât că realizarea ta spirituală lipsește cu desăvârșire iar toate exemplificările făcute de tine la cursurile de shivaism sunt doar niște farse sinistre jucate unor creduli.

Despre limbajul folosit în articole, lucrurile sunt clare. Majoritatea cursanților sunt dezgustați de manifestările penibile (mereu aceleași !) ce abundă, sub diverse semnături, pe yogaesoteric, și care denotă un autor comun, căci se folosesc mereu și mereu aceleași expresii, deși autorii diferă.

Însă implicarea personală și agresivitatea de care mustesc aceste articole vădesc orgolii rănite, disperarea hemoragiei de cursanți a unei școli de yoga pe moarte care și-a spus ultimul cuvânt iar acum nu mai este capabilă decât să scuipe blesteme, invective și amenințări asupra unei lumi în care nu-și mai găsește locul.

O astfel de implicare egotică, agresivă și certăreață este exact opusul unei atitudini echilibrate, spirituale a unei ființe care a realizat comuniunea cu Divinul. Semnul definitoriu al unei astfel de atitudini egotice este faptul că autorul articolului, în dorința sa exacerbată de a contrazice cu argumente “logice” acuzele ce se aduc conducerii școlii de yoga, se apără aberant, cu argumente cretine ce se pot constitui în probe de condamnare pe masa judecătoarei din dosarul penal de la Cluj.

Un exemplu în acest sens îl constituie afirmațiile uluitoare făcute în partea a 4-a a scrisoriadei veninoase lansate pe yogaesoteric, prin care tu, Nicule, sau cineva în numele și cu semnătura ta, îi cere lui IntenseLight să demonstreze “la pariu” că nu a a fost omorâtă în Japonia nici o fată trimisă de MISA să lucreze prin baruri acolo. Și se aduce drept dovadă filmarea cu Diana Dochinoiu, care demonstrează că nu a murit ci este bine mersi (lucru de care mă bucur și eu, căci ar fi fost păcat să moară așa frumusețe de femeie).
Yogaesoteric: Diana Dochinoiu – Nu sunt decapitata!

Vezi mai multe video din incredibil

Însă ați pierdut esențialul, în mica voastră demonstrație-pariu. Un mic banc vă va readuce poate cu picioarele pe pământ și vă va face să realizați imensa orbire de care ați dat dovadă cu acest pariu straniu.

Cică un țigan este luat de poliție pe motiv că a furat un cal de la un vecin. La care țiganul se apără spunând:

-          N-am furat eu calul, să moară mama !

-          Cum băi, țigane, că te-au văzut martorii că ai plecat cu armăsarul cel negru al vecinilor.

-          Nu-i adevărat, să-mi sară ochii din cap ! Că nici nu era armăsar, era iapă, și nu era neagră, că era bălțată !

În același mod ca și țiganul din banc, dați dovadă de aceeași minte slabă. Respingând acuza că vreo fată trimisă în Japonia ar fi fost omorâtă acolo, provocându-ne să dovedim contrariul, acceptați implicit ceea ce ați negat cu îndârjire încă de la începutul anchetei penale, anume faptul că DA, MISA racolează, a trimis și – ceea ce este și mai grav ! – trimite în continuare fete la karma yoga în Japonia, aspecte incriminate de procurori în dosarul de la Cluj sub acuza de trafic de persoane.

După cum remarca un coleg care este încă la curs, aveți un asemenea tupeu și sunteți atât de siguri că veți scăpa basma curată prin tergiversarea dosarului și prescrierea faptelor, că nu vă mai ajunge omul cu prăjina la nas, și numai pușcăria vă va aduce cu picioarele pe pământ.

Ar trebui să vă dea de gândit serios evoluția justiției române din ultima vreme, condamnările răsunătoare ale unor personaje ce se credeau deasupra legii datorită influenței pe care o aveau asupra judecătorilor prin bani sau alte mijloace.

Mă întreb dacă voi, conducerea MISA, aveți onestitatea și curajul să faceți publice sumele COLOSALE pe care le-ați plătit avocaților Dan Apostol, Tiberiu Bărăbăcioru și celorlalți care duc o lupta de uzură în dosarul penal de la Cluj. Oare știu fetele care au prestat și prestează în Japonia pe ce se duc banii câștigați cu atâta trudă și suferințe de ele ?!

Sunt gata să pun pariu că în cei 11 ani de judecăți, MISA a cheltuit cu avocați și șpăgi milioane de euro. Nu era mai simplu să facem pur și simplu doar yoga ?! Nu era mai bine dacă ascultați vocea rațiunii și a bunului simț atunci când Claudiu l-a rugat pe Grieg să se oprească din a mai trimite femei de la cursurile de yoga în Japonia !? Oare nu din cauza asta ați mărit și taxa de tabără la Costinești !? De ce sunt obligați cei ce vor să facă doar yoga, să vă plătească vouă avocații pentru greșelile pe care VOI le-ați făcut ? V-ați consultat cumva cu oamenii care vă plătesc acești bani, atunci când ați pus la cale japoniadele și videochatul, pentru ca ei să fie acum nevoiți să vă plătească din banii școlii de yoga prețul greșelilor voastre ?!

Până la urmă, istoria MISA (căci toate semnele arată că MISA devine deja istorie) demonstrează un adevăr simplu: că yama și nyama sunt bazele oricărei practici yoghine. Iar încălcarea principiilor morale duce la prăbușirea oricărui edificiu clădit pe terenul mocirlos al minciunii, ipocriziei și avariției.

Oricât de mari ar fi pretențiile de spiritualitate ale liderilor mișcării, nimeni nu este deasupra karmei, după cum nimeni nu este deasupra legii. Poți minți și păcăli o dată un om, sau mai mulți, dar nu poți minți și păcăli mereu pe toată lumea.

Închei aici cu regretul că nu am fost mai matur, mai decis și mai implicat – la momentul în care au început toate aceste devieri, să organizăm cursanții și să vă oprim din nebunia voastră de a distruge o școală de yoga în care noi, cursanții de rând, am investit ani de muncă asiduă și entuziasm.

Mihai Rapcea

loading...

378 Responses to “Răspuns pentru pseudo-realizatul spiritual shivait Nicolae Catrina”

 1. Dorel de pe santier says:

  Mihai, te rugam sa ne indrumi cum putem sa depunem si noi plangeri in procesul de la Cluj. Avem date declaratii din 2003-2004 in dosar, unele chiar alaturi de tine. Vrem sa mergem acolo sa spunem adevarul.
  In ashram deja au inceput la sedinte sa le dea teme de gandit ce vor face, unde se vor muta daca se pierde procesul.
  Eu am muncit 10 ani pe santier, karma yoga, si sunt multi ca mine. Daca se pierd casele, nu le pierde Bivolaru sau Catrina, care n-au ridicat nici macar un sac de ciment sau o galeata de nisip. Le pierdem noi, care am donat bani si le-am ridicat cu munca noastra.
  De ce sa ia casele Simi, care a fost mana dreapta a lui Grieg si a dus o viata linistita ca sofer, sau femeile care s-au culcat cu el ? Pentru asta trebuie despagubiti ?
  Gandeste-te la o metoda sa intram in dosar si sa ni se dea noua dreptul la ceea ce am muncit. Daca ne ducem toti cei care am facut karma yoga in constructii si ne da noua casele, putem ramane in continuare in ashramuri, cum este si corect.

 2. Django says:

  Mihai, superb articol. Chapeau!

 3. EL TORO says:

  Era perfect dar nu sau putut abtine cind au inceput sa intre multi bani . Natura umana a explodat si le-a luat fata . Ei insisi trebuie sa realizeze ca au picat testul lacomiei inaintea cursantilor carora le cer sa fie modesti si daruiti numai si numai tehnicilor yoga printre care aparigraha . Aparigraha ioc in inimile lor cu atitea apartamente si case pe numele fiecaruia .Ce aparigraha sa fie cind au cite 5 ,10 case pe numele lor ? Unde o fi aparigraha asta la unul care sta cu fundu pe nu stiu cite case e de neinteles ? Ei isi apara statutul ,situatia ,viitorul , zestrea prin articolele alea , uitind ca asa cum vi asa pleci ,adica in curul gol . Zeci de santieristi care au tras ani si ani de zile la lopata sint dusi departe cine stie pe unde si munculita lor a ramas pe numele unora ca actualii sherifii MISA care duduie de aparigraha dupa cum se vede . Si atunci unde e dreptatea ? De ce nu sa oferit celor care au cladit efectiv acele adaposturi drept de sedere pe viata sa faca yoga linistiti ?De ce se dispenseaza atit de usor de adevaratii constructori ai acelor locatii ? O fi bine sa ai in posesie 5 ,10 case desi nu ai nici o treaba cu munca la ele ? Ce o fi in sufletul lor stiindu-se la adapost bine merci si linistiti dpdv material si financiar ? Cita liniste iti da o astfel de situatie . Intr-adevar poti fi armonios cind esti asigurat si nu ai stressul zilei de miine , adica e cel mai usor sa fii in prezent si mintea sa nu fie zbuciumata cu ginduri despre viitor cind esti asigurat material cum sint ei . Si apoi vii in fata cursantilor si predai cu o liniste in suflet de ti se citeste pe fata si oamenii zic :- ai vazut ma ce pace are instructorul nostru ? De la yoga frate -!! Pai daca numai la DUMNEZEU se gindeste . E usor asa . Ce realizare !!! Asa mai zic si io . Traiasca aparigraha teoretica pe hirtie .

 4. Ramo says:

  MR: “ai plecat din biroul meu de pe Batiștei, de la AVMR (unde venisei pentru o consultație juridică), pentru a dispărea ani de zile în străinătate.”

  Tu l-ai sfatuit sa fuga in strainatate ca sa nu infunde puscaria? 🙂

  MR: “Ar trebui să vă dea de gândit serios evoluția justiției române din ultima vreme”

  Au venit americanii. Dupa 70 de ani 😀

  MR: “MISA a cheltuit cu avocați și șpăgi milioane de euro. Nu era mai simplu să facem pur și simplu doar yoga ?!”

  Pai atunci de unde bani ?!

  MR: “regretul că nu am fost mai matur, mai decis și mai implicat – la momentul în care au început toate aceste devieri, să organizăm cursanții și să vă oprim din nebunia voastră de a distruge o școală de yoga”

  Te-ar fi dat afara mult mai devreme. Daca-ti amintesti, la una din aniversarile lui Grjeg sarbatorite la Sala Polivalenta, un cursant si-a permis sa scrie o scrisoare in care intreba unde se duc banii MISA si de ce sunt umflate cheltuielile cu asramurile. A fost dat afara in chiar in acel moment.

 5. un fraier care s- desteptat says:

  Rusine sa va fie, Nicusorilor ! Am fost selectat pentru initierea in puteri cosmice de la Brasov. Am facut un efort cu banii de drum, zile libere de la munca si v-ati batut joc de noi. Am asteptat 3 zile in hotelul lui Heroiu sa primim initierea. Dupa 3 zile v-ati scuzat si ne-ati trimis acasa, ca Grieg nu a trimis casetele cu initierea, iar dl Heroiu avea nevoie de sala, pentru organizarea unei nunti. Deci, daca are de ales intre banutul venit din inchirierea salii si initieri, voi alegeti banutul.

 6. Django says:

  Mantrele în puterile cosmice le găsești pe exmisa. Poți să ți le înșurubezi singur. E aceeași treabă. Găsești și yantrele. Gratis.

  Plus multe alte yantre, unele plagiate. „Yantra fiilor spirituali” a fost reconstituită de profesorul Alexis Sanderson. Catrina a dat copy-paste.

  http://www.exmisa.org/viewtopic.php?p=183#p183

 7. Fraierului care zice ca s-a desteptat says:

  Despre ce initiere e vorba fraiere desteptat? Parca la Puterile Cosmice nu e cu tragere la sorti ? Explica te rog!

 8. eliberatu says:

  @Django,
  nu de initierea in mantrele care se dau in mod normal la curs vorbeste el. A fost o tabara la Brasov, pe tema Tripura Bhairavi si le promiteau, ca de obicei, o initiere extraordinara.

 9. Django says:

  @eliberatu, ok. 🙂

 10. iona says:

  @Dorel

  Multi oameni din ashram au lasat totul, mama si tata,prieteni, sotii, iubite, copii, facultati, iar acum sa inteleg ca au “ocazia” ireala de a participa la sedinte in care sa gaseasca solutii in caz de evacuare???

  Nu credeam sa ajung sa aud asa ceva vreodata….si nu ma bucur nicicum….

  @MR ce pronostic dai in procesul de la Cluj si cand e pronuntarea?Ca avocat care te pricepi, crezi ca au sanse sa castige?

  @Nicu Catrina
  Pai dom’ NC, ce nivel spiritual e ala in care predai despre elementele inalte din shivaism, insa nu esti in stare sa intuiesti clar cine e Intenselight? Daca mai iau in calcul si faptul ca ulterior ai preluat un limbaj plin de invective pe care il exersezi in fiecare articol, atunci ne dam usor seama cam pe unde te situezi cu adevarat …. Atunci cand chiar asimilezi o anumita cunoastere initiatica nu te mai poti cobori la un nivel de mahala la care sa scrii acele lucruri de necitit de un om normal. Sau e si asta o tactica pt ametirea fraieriilor care isi sacrifica viata in asteaptarea unor stari cat mai inalte, aduland in loc sa caute inlauntrul lor comori nebanuite…Vazand limbajul tau si mie imi pare rau ca nu am luat mai devreme atitudine cat eram inca acolo.
  Sumarizand pot spune ca daca taceai, yoghin evoluat ramaneai, dar ai cazut si la proba practica iubirii aproapelui tau pe nume MR….iar acel ‘pseudo’ din titlu e perfect justificat, dincolo de orice indoiala, sigur si cat se poate de real…

 11. eliberatu says:

  Daca nu le-a dat initierea probabil ca nici nu le-a spus mai mult decat ca e unica si nemaipomenita, cum a fost cazul in reclama pe care au facut-o la tabara.

  Uite aici informatii despre tabara si initiere: http://www.youtube.com/watch?v=uUgY5uIAL_g

  http://www.advaitastoian.com/maha-vidya-tripura-bhairavi-retreat-brasov-romania-21-june-29-june-2014/

 12. EL TORO says:

  Cind i se aduc argumente oricarui spalat pe creier despre mizeria facuta si tinuta sub pres ascunsa , tace . Cit de important a fost momentul ala 2004 cind toata lumea a aflat dedesubturile miscarii !!! Fara ala nu pupam noi trezire prea curind . A fost o chestie care nu au mai putut s-o controleze si cu timpul multi au oferit amanunte de culise reale la care noi cei multi nu aveam deloc acces . Acel bulgare sa rostogolit si a devenit mai mare si azi ptr multi e clara treaba , fara dubiu . Traiasca adevarul . Nu exista spiritualitate superioara adevarului Stoiane , Nicusoare ,Cojocare , Ambaruselor si alti ciocoi cu masti spirituale . Rusine nesimtitilor si pacalicilor . Yoga e divina ,dar duplicitatea si lacomia nu sint yoga . Imbatriniti urit .

 13. EL TORO says:

  Yoga era suficienta ,fara japoniada ,pornografie ,prostitutie si evaziune . Cind pleci de la yoga si ajungi la derapaje de astea cit de inconstient sa fii sa-ti inchipui ca o sa mearga la nesfirsit ?! Nu e decit o chestie de timp pina se aflaadevarul si se rupe ata . Acest lucru l-au uitat si probabil ca in ratacirea lor inca spera sa nu vina . Nebunie curata .

 14. Django says:

  [Yoga era suficienta ,fara japoniada ,pornografie ,prostitutie si evaziune.]

  Chiar că da. Ce le-au trebuit așa-zisele ashrame? La ce folosesc ele? Și încă mai vor să construiască.

  Sau de ce gurul trebuie să fută toate bunăciunile? Ok, să fută, dar să fută în cadrul unei relații, nu pe rând, ca la bordel. Și femeia să fie apropiată ca vârstă. Ăla de la Vipassana, Goenka, a fost însurat cu o femeie apropiată de vârsta lui, femeie devotată lui, cu bun simț. Bivo să-și ia nevastă de 50-60 de ani, să bată covoarele, să schimbe butelia, să meargă la cumpărături (și la muncă, că n-a mai muncit de 30 de ani).

  Bivo, Catrina, Cojocaru, Stoian și restul VIP-urilor, nu. Ei fut proastele de 20 de ani. Au case, afaceri prospere (în sex business, MLM și altele), bani gârlă, putere. Și se erijează în yoghini. Cu tupeu.

  Bivo, dacă e yoghin, cum se dă, să renunțe la 90% din avere, ca președintele Uruguayului. Și să lase fututul de proaste de 20 de ani lui Pucic, că el e tânăr acum. El să se apuce de yoga clasică. Cu modestie. În simplitate.

  Bivo, de când nu ai mai făcut o asana? Am auzit că de prin 1992. De mâine să te văd în Padahastana! Altfel te tund chilug și-ți dau amendă! 🙂

 15. fost fraier says:

  @un fraier care s- desteptat

  Fraiere,au incasat acolo ceva de pe urma ta?Ai platit cazare,masa,ceva?Atunci e bine.Lasa ca initieri mai prinzi tu.Trebuia sa plecati cat era nunta aia si va intorceati mai tarziu.:)
  Pentru toti fraierii:Daca vedeti ca nesimtiti notorii isi bat joc de voi,de ce permiteti?De ce va lasati umiliti de niste golani?Golani care-si bat joc pe munca voastra de fraieri.

 16. irina bubulina says:

  bivo a muncit si el a fost brancardier o perioada ca de acolo i se trage operatia de hernie de disc pe care a facut o .
  anul trecut am intalnit o femeie care povestea de bou ca au fost colegi si ca era obsedat inca de atunci ii curgeau balele dupa femei se uita la ele la dus si parca era hipnotizat cand vedeau un picior sau un fundulet mai gol.cat despre cum fute el acum adica jalnic nu are rost sa mai comentez.propun o carte cu marturiile femeilor dezamagite de bivi si care nu au simtit absolut nimic in pat cu el.si bineinteles nenumaratele marturii in care bivi le baga lapticul ba in fund ba in gurita si le spunea ca se se bucure ca este energia lui shiva .multe dintre ele nu au curajul sa spuna ptr ca sunt sub juramant aspect tiganesc si metoda de manipulare pana la urma.

 17. Ramo says:

  Django: “Bivo să fută în cadrul unei relații, nu bunăciunile pe rând, ca la bordel. Și femeia să fie apropiată ca vârstă. Ăla de la Vipassana, Goenka, a fost însurat cu o femeie apropiată de vârsta lui, femeie devotată lui, cu bun simț. Bivo să-și ia nevastă de 50-60 de ani”

  Păi dacă boșorogului Gringo – “tantricul” pizdii – nu i se mai scoală nici la multiple bunăciuni de 16 ani, cum vrei sa fută o (singură) băbătie scofâlcită de 60 de ani ?! 😀

 18. Django says:

  [bineinteles nenumaratele marturii in care bivi le baga lapticul ba in fund ba in gurita si le spunea ca se se bucure ca este energia lui shiva]

  Zi mai multe, te rog. Cine ți-a spus asta?

  [cum vrei sa fută o (singură) băbătie scofâlcită de 60 de ani]

  O mângâie pe buci și băbătâia-i fericită. Nici nu știi cât de puțin cer unele femei. 🙂

 19. Flagg says:

  @Django
  Vezi ca iti fac concurenta unii de pe la spynews. 😛

  http://roxanamchirila.com/2014/07/12/zgomot-de-internet/#comment-122862

 20. Aand says:

  @people. La articolul amintit de flagg http://spynews.ro/actualitate/guru-bivolaru-a-invatat-yoga-de-la-un-fost-legionar-21520.html
  e un comment de pe facebook al lui Johnny Aum in care se spune “De 24 de ani cei de la Misa le spun la toti sa nu se mai lase manipulati de masoni si prinsi in manipularile lor distructive, si chiar si acum, dupa atitea miliarde de tone de dovezi pe internet si peste tot, mutantii ramin in continuare tot mutanti si otravitorii din presa care slujesc diavolul tot otravitori netrebnici ramin! Ca si asa zisii politicieni!”.

  Cred ca ne-am identificat unul din postacii de aici ce ne-au denumit recent mutanti. E prea putin probabil ca patternul asta conversational sa fie des intalnit.

  commentul a fost pus în 4 februarie la 4.42 AM. as pune pariu ca va coincide ca oră aproximativă cu alte posturi de aici:)

 21. Last says:

  @Aand,

  despre mutanti 😀

  Distrusul ala de J.Aum a scris pe FB in 29 martie, dar n-are legatura cu aparitia termenului aici.

  Culmea, primul care l-a pomenit este Sonolove in formula “constientizari mutante”, prin iulie 2013.

  Apoi, mai incisiv, enya (“mai mutantule”) acum 1 an.

  Apoi RAM, acum cateva zile (despre bivo: “E mai urat ca o baba mutanta cu scrofuloza”)

  Asa ca taticu lu eternu, in marea lui imaginatie, l-a pescuit si l-a folosit si el ca eticheta.

 22. ultima linie says:

  o sa vedeti la tv cat de curand marturi ale femeilor..chia si ce face in pat si cine culege bani pentru el

 23. ultima linie says:

  frati yoghini luptati pentru drepturille voastre..luatile casele si tot ce sa construit pe carca voastra

 24. Aand says:

  @last lol n-am crezut ca e un cuvant asa uzitat :))

 25. AntiMisa says:

  Era pe vremuri la MISA, parcă, o meditație „Ce-ai făcut cu viața ta”. Oare de ce nu se mai face? Le dă de gândit ashramiștilor? Nu-i bai, chiar dacă s-ar face, ăștia tot nu s-ar prinde. Media coeficientului de inteligență – IQ – la MISA nu cred că depășește media coeficientului de inteligență al românilor, cu alte cuvinte, la MISA s-au concentrat ăia care au ceva mai puțină minte, altfel nu se explică cum de nu pot să vadă CEEA CE ESTE EVIDENT pentru toată lumea.

 26. Django says:

  @Aand, cursanții MISA sunt în general ca @Ionuț, nu ca @Eternul. Adică naivi, încrezuți, sensibili, timizi, semidocți, gata să justifice, cu aere de intelectual, orice imbecilitate bivolară (apocalipse, cutremure, asteroizi, conspirații, extratereștri, buncăre prăbușite, sex cu minore, dans la bară, filme porno etc.). Mai sunt și dobitoci ca @Eternul, tipul de fanatic lobotomizat, dar majoritatea sunt „intelectuali” încrezuți.

 27. RAM says:

  @AntiMisa: Semidoctismul este o caracteristică a sectelor. Oamenii informați si oamenii care gandesc nu prea se prind în plasa organizațiilor a-sociale. Noi, am plecat de la curs, o parte pentru ca am citit si ne-am informat si, alta parte pentru ca am gandit. (sau ambele) Daca analizezi valorile/credintele unui sectar vei descoperi ca se sprijina pe argumente mitico-puerile gen: ”maestrul/mentorul nostru este extraordinar, nu este un om obisnuit. Si cred asta fara nicio dovada concreta.
  De altfel principala preocupare a maestrului este sa aduca nenumarate pseudoargumente pseudostiintifice cat mai spectaculos puse in scena.
  DE EX. NICU, MARELE SHIVAIT S-A FOLOSIT DE AVANTAJUL CUNOAȘTERII EZOTERICE DUPA CARE NOI BĂLEAM EFECTIV. Nu s-a pus problema ca avem dreptul sa citim singuri pentru ca nu aveam nivelul si pentru ca oricum nu aveam acces la carti.

 28. RAM says:

  @Last: deci mutantu care striga ”mutantu”.
  Johny Aum are multe în comun cu bannatul. 🙂 Sau poate sunt amandoi aceiasi subspecie.
  * OLIGOFRENICUS APOSTOLICUM MUTANS hahahahahahaha
  *BIVOLANS FANATICUM OLIGOSPERMICUM.
  :Overjoy:

 29. Aand says:

  @Django, Ram Am observat. Nu-mi fac iluzii, majoritatea dintre ei vor innebuni in timp.
  Am vazut textul lui Catrina despre intenselight. Dacă l-a compus pt că așa crede și simte, omul e dus deja, si folosesc un termen bland. Daca l-a compus calculat si constient, e tot pe acolo. Niciun om normal nu poate sa rosteasca in minte atatea invective. Va imaginati cum arata mintea lui, gandurile, emotiile? Cum arata chakrele lui? In cele circa 3000 de cuvinte, peste 70% sunt anti-calitati. Ioan marturisea despre Hristos : “Dacă rămâneți întru Mine și cuvintele Mele rămân în voi” . Păi în textul ala de 3000 de semne nu veți găsi 200 de cuvinte frumoase, calde, blânde, spirituale.Să compui un text de citit de 10 minute în care totul e groaznic, asta e nebunie, deja.

 30. Django says:

  Nu cred că articolele sunt scrise de Catrina. E stilul lui Bivolaru. La MISA de multe ori unul scrie, altul semnează. Catrina e cățelul lui Bivolaru.

  El ar trebui să se întrebe dacă e normal să urmeze un om bolnav mintal, căci, într-adevăr, doar un om cu probleme psihice poate scrie așa o porcărie de text.

  Plus că nu scrie Catrina atât de mult. Doar distrusul de Bivolaru suferă de obsesii de astea și poate scrie 5 articole idioate despre același subiect. Catrina nu e un obsedat.

  Spre binele lui și al femeilor de care se folosește, poate că Bivo ar trebui să fie internat la sanatoriu. Sau să ia calmante.

  Trandafir a zis că Bivolaru a înnebunit (acum mai mult de cinci ani). Tarcău a zis că Bivo a înnebunit. Textele astea arată un Bivo obsedat și parcă posedat. Chiar că e de plâns. 🙁

 31. Ramo says:

  Pai Bivo era nebun inca dinainte de 1989,internat in ospiciul Poiana Mare. Ce om normal umbla cu flocii iubitei in diplomat ?! Plus chilotii ei patati cu sange menstrual. Bivo e dus cu asteroidu’ demult 😉

 32. RAM says:

  @Django: oricum Catrina trebuie sa presteze altfel îi taie moșu fondul de pensii si va fi un shivait șomer. E clar ca o sa se lupte cu Stoianu pe mostenire numai ca nici Nicu nici Stoianu nu realizeaza ca au o varsta si ca daca mosu o sa moara la 90 de ani nu prea o sa mai conteze ce mostenesc. Asa ca singura lor sansa este ca moșu sa fie scos pe linie ”moarta”. 🙂

 33. Django says:

  Poate că flocii făceau parte din vreun ritual. Vrăjitoarele folosesc flocii pentru farmece. 🙂

  Cât despre Catrina, Simion spune astea:

  „Din Rechizitoriu:

  În declaratiile sale partea civila LUPESCU SIMION a aratat ca: „Numitul CATRINA NICOLAE se cunoștea cu BIVOLARU GREGORIAN de dinainte de 1989 și coordona administrativ adeptii MISA din zona Transilvania.

  L-am auzit pe BIVOLARU GREGORIAN afirmând la un spectacol organizat de MISA la Sala Polivalenta ca NICOLAE CATRINA îi va urma lui ca lider spiritual al MISA. Am auzit de la alti adepti MISA ca NICOLAE CATRINA primea un procent, probabil 10%, din încasarile unor video-chat-uri erotice, organizate de membrii MISA în București și în provincie, în schimbul contributiei sale „spirituale” la succesul financiar al video-chat-urilor erotice respective.”

 34. UNICA T says:

  Daca NC a scris textele respective, este asa cum spune Aand, nici un yoghin care practica cat de cat, nu poate sa “creeze” asemenea venin, rezulta ca NC nu are nici o treaba cu esenta yoga, si cu scopurile ei. Pentru el Yoga este doar o interfata pentru scopuri materialiste, bani, femei, puterea data de controlul oamenilor. Daca GB a scris textul ce sa mai zic decat “vai de misani” “va fi (si deja si este) plansul si scrasnitul dintilor”, au incaput pe mana unuia complet fara discernamant, un “decupator” de ziare care prosteste lumea sa-i cumpere colajul hidos numit de el tantra-yoga, deasemenea cu scopul impur de a trai puterea materiala (confundata cu invataturi spirituale) de a controla oameni prin bani, sex, psihic. Pe de alta parte sunt cei care suporta acest “tratament”, deocamdata sunt sub influenta acestei karme “nasoale” de a le fi folosita aceasta minunata capacitate a sufletului – credinta in Dumnezeu -, dar este adevarat ca o pot schimba usor, printr-un minim efort de vointa, de sinceritate, de iubire pentru ei insisi, de libertate. Doamne-ajuta sa ii vedem eliberati de mrejele rapitorilor (printre care si propriul ego) lor.

 35. Just-1 says:

  @Unica T:

  Este plansul si scrasnitul dintilor dar nu va este permis nici acest lucru sa-l realizati. Plansul va este inabusit cu distragerea la noi atractii puse pe tapet. Scrasnitul dintilor cu taxa pe fiecare noua initiere.
  Ganditi si voi cat comfort sufletesc ati primit la conferinta despre Remus. Va plac mai mult explicatiile naturiste la o scoala zisa spirituala?
  Sunteti pacaliti cu lumini stralucitoare (cam flashy-trashy in umila mea opinie) si cand vi se pune placa “ce bine ii merge scolii” raspunsul dorit este … “si mie” adica sa scoti banii. Iluzia este perfecta. Nu este necesar sa-ti fie mereu bine ci doar cat sa deschizi buzunarul. Banii aceia de te-ai chinuit, aia sunt sangele scolii.
  Ramo spune bine: 700 RON datul in carusel. Mai poate cineva face ceva pentru o persoana care este ajutata sa decida asa? Nu. Engeoi ior raid!

 36. UNICA T says:

  Just-1
  Mi te adresezi mie de parca ai vrea sa ma lamuresti ceva, dar nu stiu de ce, asa rezulta din ce am scris, ca as fi in postura de misan?

 37. Just-1 says:

  @Unica T:
  Vorbeai de o baza. Si eu am fost la curs indeajuns incat sa cunosc limbajul specific cursantului.

 38. UNICA T says:

  Just -1
  Eu nu am fost la curs. 🙂 🙂 🙂 este o confuzie sau o asemanare. Nu conteaza, poate te-ai inselat tu sau poate te-am indus eu in eroare fara sa vreau.

 39. UNICA T says:

  Dintr-un articol de pe yogaesoteric :”Este esențial să reamintim că există un criteriu foarte simplu, universal, care evidențiază progresul autentic pe calea spirituală. Acel criteriu este CÂT DE MULT POȚI SĂ IUBEȘTI. Dacă încă mai ai foarte multe lucruri și foarte mulți oameni care te mai deranjează, dacă te simți separat-izolat de ceilalți, dacă iubirea pe care ești tu dispus să o oferi depinde de ceea ce îți oferă sau nu ceilalți, … atunci e clar că ești încă departe de adevărata viață spirituală”

  Si acum…….cat de mult se incadreaza cei care scriu articolele (articolele impotriva oponentilor) pe yogaesoteric, in “acest criteriu simplu”. Cat de departe sunt ei cei care conform analizei lui Aand de mai sus, isi exprima mai degraba ura decat iubirea, iata ca insasi conducerea voastra, prin acest articol va arata ca sunteti intr-o scoala gresita. Incadrati-va singuri in criteriul IUBIRII. A nu se confunda cu “DISPERARE DUPA SEX”

 40. UNICA T says:

  Din acelas articol “Dar dacă simți că inima ta e încă foarte mică și plină de frustrări, suferințe, tensiuni și resentimente, nu te descuraja! Pur și simplu începe să iubești tot ce e bun pe lumea aceasta. Iubește și iartă”

  Asta este un indemn bun pentru toti, mai ales pentru GB si NC 🙂 🙂 🙂 🙂 din nou a iubi sa nu se confunde cu “obsesie-foame de sex”

 41. UNICA T says:

  Si iata aici momentul de sinceritate revelat: “Dintr-un punct de vedere înțelept, se poate spune că aici se aplică perfect acel aforism care se referă la paradoxul că uneori „pădurea nu se mai vede din cauza copacilor”. Printre multitudinea de tehnici (copaci), scopul (pădurea) nu mai este perceput(ă), deși el (ea) este în mod evident acolo.”

  Este o declaratie concreta ca multitudinea de tehnici (alaturi de celelalte revelatii gen masoni extraterestri, neo-ortodoxism, catastrofe, iluminati, profetii, etc) care par decupate din ziare, primita la scoala de neyoga misa, e derutanta chiar diversionista pentru un cautator spiritual. Elevii acestei scoli pot sa vada clar acum, aratat chiar de conducerea lor (deoarece nimic nu apare pe site-ul lor fara cenzura acerba) ca “bogatia” spirituala misa este saracia sufletului. Ce vorba de “duh” ca padurea este scopul, adica insinuare ca scoala este scopul, scopul este mult mai profund, este libertatea de a iesi din orice “padure” de a nu fi dependent de padure, de a fi liber in Dumnezeu – Padurarul Sef 🙂 🙂 🙂

 42. eliberatu says:

  Indemnurile de acest gen sunt de-a dreptul cretine, ca sa folosesc unul din cuvintele preferate ale gurului.

  Vreau si eu sa il vad pe ala care poate iubi la comanda.
  Ma indoiesc ca exista un astfel de om.

  La MISA se confunda insa iubirea cu sexul, si sex, sigur, poti face si la comanda.
  Iar Bivolaru nu e in stare macar sa faca sex la comanda, de exemplu cu o baba, daramite sa o iubeasca. :))

 43. Just-1 says:

  @Unica T:
  Cum adica? Cu povesti fara sex? Spun eu atunci una.
  Taxa de 700 RON per ride ramane.
  Si nu numai ca ramane dar va si creste neavand nici un motiv s-o ia in jos. Se va sexcita asa …,
  de la sine.

 44. Just-1 says:

  Erata: asa …, profund si tulburator de adannnc.

 45. Last says:

  Chiar ca asta ar fi dovada unor calitati supra/para normale: sex cu babe zi de zi, o luna intreaga.

  Roata lu nea egely, busola debusolata sunt fleacuri pe langa asa ceva.

 46. RAM says:

  @eliberatu:Indemnurile astea nu sunt cretine.
  ”eu iubesc infinit deci pot sa f..t oricat si pe oricine” vs ”voi nu iubiți destul deci mai aveți de lucrat”
  În orice secta sau religie idealul de atins trebuie sa fie intangibil: ”Fecioara Maria Imaculata”, ”Isus” care n-a facut sex niciodata…
  DACA NU EXISTA CEVA DE NEATINS, NU TE COMPLEXEAZA SI ATUNCI NU MAI ASCULTI ORBESTE. In orice secta ai fi, trebuie sa fie o problema cu tine- trebuie sa fii minim pacatos.

 47. Lo Gica says:

  Dragilor, eu m-am linistit! YOGAESOTERIC nu e MISA! A aparut un articol chiar in acest sens chiar cu acest titlu, in susnumita gazeta online! Deci elucubratiile scrise acolo n-au legatura cu nimic din ce inseamna MISA, NC sau chiar Grieg!

  Cine stie ce Gica scrie acolo cretinisme ! pe care nici nu si le asuma 🙂

  Haideti domnilor ca am mai scapat de-un stress!
  Repet: YOGAESOTERIC nu e MISA 😀

  ( naparci ..asa cum le place lor sa spuna )

 48. Just-1 says:

  Imi pare rau ca: a iesit asa rau! Am vrut doar sa punctez cateva expresii involuntare ale Unica T.

 49. Last says:

  @Lo Gica, salutari lui Ionutz 😉

 50. AntiMisa says:

  Lo Gică…ești misan, nu? Dacă yogaesoteric nu e MISA, atunci de ce doar MISA scrie acolo? Folosește-ți creierul, în cazul în care îl ai…

 51. Lo Gica says:

  @Last, 😉

 52. Lo Gica says:

  Yogaesoteric nu e MISA! Scurt pe 2 🙂
  Daca asa scriu ei, eu ii cred! Naiv din fire, ce sa-i faci!

  Articol superb ” Yogaesoteric nu e MISA” ! Scris intr-o maniera eleganta, inteligenta, logica ! 😀

  Ce stiti voi ?? Chiar si limbajul pe care ei il tot folosesc…cum sa nu-i crezi ? 🙂

  Bomboana de pe coliva !
  😀

 53. Last says:

  @Lo Gica,

  sunt mincinosi, argumentele le-am expus deja.
  Sa reiau:

  la adresa
  http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=EN&item=1593

  este scris:
  “The site http://www.yogaesoteric.net is the official site of the Movement for Spiritual Integration in Absolute (MISA)”

  da ? site oficial MISA.

 54. UNICA T says:

  Daca yogaesoteric sufera de asocierea cu Misa si invers este un semn suficient de pronuntat sa deducem credibilitatea din ce in ce mai anemica a celor doua chiar in fata cursantilor. In incercarile lor de a cosmetiza in favoarea ascunzisurilor lor, adevarul, se denunta reciproc. Cine are ochi sa vada. E suficient.

 55. RAM says:

  Yesoteric nu e misa. Nu mai comentati. Ciprian Fodor este independent, ca în orice democratie, mass-media este independenta si a patra putere in stat. El poate sa scrie ce vrea el, iar articolele de acolo sunt scrise de niste oligofreni cu pseudonime ciudate gen: Gregorian Bivolaru, Nicu Catrina, Dani Bozaru si altii.

 56. Lo Gica says:

  @Last,

  Adica ei mint ? Asa cu nerusinare ? Nu-mi vine a crede ! Greu de crezut 🙂

  Eu zic ca ce mi-ai trimis tu, acel link, era pentru englezi! E altceva! Una e politica interna si alta politica externa. 😀

  Citeste si tu articolul ” Yogaesoteric nu e MISA” si o sa te convingi. Oamenii astia sunt de calitate ! Nu niste mincinosi notorii. Nu ? 🙂

 57. Last says:

  @suflete (sper …trezit), asa e 😉

 58. Ramo says:

  Last: “asta ar fi dovada unor calitati supra/para normale: sex cu babe zi de zi, o luna intreaga.”

  Daca ar fi cu adevarat tantric ar putea s-o faca, dar Gregorian nu e tantric si nici guru, e doar un boșorog libidinos care nu prea mai poate decat sa pișe în gură bunaciunile de 16 ani; babele cred ca nici macar sa le pișe nu mai e in stare 😉

 59. RAM says:

  @Aand: ”@Django, Ram Am observat. Nu-mi fac iluzii, majoritatea dintre ei vor innebuni in timp.”
  Nu stim exact care este sitauatia Catrinului, poate scrie la comanda sau semneaza articole scrise de altii, poate chiar de Gb.
  Insa sunt foarte de acord ca vor înnebuni. De fapt, au început deja. Am fosti colegi care se tem sa iasa pe strada ca sa nu fie spionati, cunosc cel putin doua fete din pipera care i-au trimis bilet mosului pentru ca aveau atacuri de panica iar raspunsul lui a fost ”esti foarte aproape de iluminare/ trezirea sufletului si esti foarte încercata. Nu te lasa acum cand mai ai atat de putin!”
  Concluzia: N-ai cum sa ramai sanatos la cap daca hranesti atâtea idei aberante. Pentru orice sectant fervent, next level este nebunia.
  Si au fost destui de-astia pe la misa. S-o luam de exemplu pe Cristina Seulean, era o tipa foarte hotarata (zodia berbec) instructoare, om de baza la misa. S-a întors dintr-o retragere cu o paranoia de toata frumusetea. Nu imi amintesc exact ce-a facut dar stiu ca se vorbea ca a avut niste iesiri demne de camasa de forta. Demonii au fost de vina? NU. A tinut post pna la epuizare si a stat in retragere la munte nu stiu cate luni. Este suficient.
  Svetlana Sauciuc, a ajuns de asemenea la nebuni ”vai cum le incearca demonii…” A facut o criza de gelozie isterica. Si nu sunt cazuri izolate.

 60. Ramo says:

  RAM: “A tinut post pna la epuizare si a stat in retragere la munte nu stiu cate luni. Este suficient.”

  Acum vreo 15 ani la Bistrita, o femeie de peste 40 de ani a vrut sa tina post negru 40 de zile. Dar dupa nu mai stiu cate zile a clacat si a iesit in pielea goala pe strada.

 61. UNICA T says:

  Din articolul cu iubirea: “Esența căii spirituale este așadar iubirea. Aceasta este „pădurea” pe care unii nu o mai văd din cauza „copacilor” de precepte, principii și tehnici. Iubirea este ansamblul care nu trebuie niciodată pierdut din vedere, este fundalul, dar și criteriul care ne obiectivează. Iubirea este fără de măsură, ea este axul căii și ea se amplifică într-un mod cu adevărat extatic, mult dincolo de minte, fără de sfârșit.”

  Oare la ce “scoala” de yoga nu se vede padurea de copaci? 🙂 🙂 🙂

  Imi place cum scrie Marvin Atudorei
  Cine il cunoaste? vad ca a intrat in dizidenta si denunta tarabele multicolore (pline cu dulcegarii nesanatoase) insirate pe calea numita misa. Bravo Marvin! Primul gest de curaj.

 62. RAM says:

  @Ramo: ”Acum vreo 15 ani la Bistrita, o femeie de peste 40 de ani a vrut sa tina post negru 40 de zile. Dar dupa nu mai stiu cate zile a clacat si a iesit in pielea goala pe strada.”

  Din tainele postului prelungit. hahahaha

 63. RAM says:

  Ramo, si de ce alerga? Spera sa-i dea si ei careva vreo bucatica de paine ceva? Adevarul este ca de foame…

 64. Ramo says:

  “de ce alerga?”

  Degeaba 😀
  De proasta 😀

 65. Aand says:

  Ideea cu penitentele la MISA e foarte simpla si tine de mecanismele psihologice ale atentiei
  A obliga sau a sugera unui discipol sa tina aspre penitente, dincolo decat poate, nu este decat o metoda de control, dezechilbrandu-l energetic. La fel e si cu meditatiile nesfarsite noaptea. E un truc aici pe care il practica liderii MISA. Atentia umana, care are rol de filtru e rajo. Penitentele aspre sunt tot rajo guna: privarea de somn, postul, tacerea, toate sunt actiuni de auto-control. Cand i se cere discipolului sa faca aspre penitente i se cere sa controleze tamo cu rajo. Problema e ca rajo guna cand e epuizat duce la exces tamo, are loc balansul yang-ynn. Atentia umana functioneaza în baza unor limite, obosește.
  Prin tehnicile recomandate noaptea (tamo) se urmărește alterarea mecanismelor de bază ale atenției. Mecanismele de baza ale atentiei sunt starea de veghe și starea de vigilență.

  Super tehnicile nocturne MISA duc la diminuarea stării de vigilență, dar păstrarea stării de veghe. Păstrând starea de veghe, dar diminuând starea de vigilență- atenția noastră obosește noaptea, se înlătură rolul de flitru și de aici e doar un pas până la îndoctrinare.
  Asta este esenta si motivul pentru care se marseaza la misa pe tehnici de grup facute noaptea.

  Dacă veți observa cursul natural , veți vedea că în general oamenii sunt ființe diurne, activi ziua, inactivi noaptea. Daca veți observa comportamentul unui depresiv spre exemplu, veți vedea că e activ noaptea și inactiv ziua- dimineața. Normal că un om care e pus sa faca noaptea diverse chestii ajunge mai influențabil decat daca ar face tehnicile ziua când vigilenta lui e sporită.

  Desigur meditatiile noaptea, postul, auto-controlul sunt metode de antrenare a atentiei, dar sunt ok doar dupa ce practicantul isi educa atentia in activitatea diurna. Daca atentia mea ziua e pe toate vitrinele, oamenii, masinile, hainele, intamplarile de pe strada si fuge hai-hui, a sta noaptea treaz cateva ore invocand indiferent ce, nu va duce decat la faza in care in urmatoarea zi voi fi si mai varză decât în ziua precedentă.

 66. Ramo says:

  Aand: “A sugera unui discipol sa tina penitente, nu este decat o metoda de control, dezechilbrandu-l energetic.”

  Aici se integreaza continenta si vegetarianismul, care dezechilibreaza mintea sectantului si-l face sa creada ca deviaza asteroizi, spre exemplu.

  Aand: “se marseaza la misa pe tehnici de grup facute noaptea.”

  M-a intrigat intotdeauna de ce insista Grig sa tina cursul de an maxim in noaptea dinspre duminica spre luni, cand oamenii urmau sa mearga la serviciu chiauni. A pastrat aceasta aberatie si dupa ce a avut sali si ashramuri berechet, pt ca inainte ne mintea ca face asta din lipsa de sali.

 67. RAM says:

  @Ramo: De pofta
  De ciuda,
  De cald. :))hahahahaha

 68. Django says:

  Vegetarianismul nu e penitență. N-ar arăta ca niște scroafe unele fufe de pe acolo. Iar continența iar nu e penitență, că fuți mai mult. Abstinența, veganismul raw, da, ar fi penitențe.

 69. Django says:

  Uite exemplu de penitență la viluță prin vegetarianism și futai:

  „Bivolaru a pus fetele de la vila, cateva sute, sa se f**e intre ele, consacrare tripura sundari si evocare Maestru.

  Fetele erau puse sa manance enorm, numai junk food. Am incercat si eu sa mananc mai multe ore pe zi sa ma ingras, mancam enorm de multe calorii, am reusit de fapt paranormal sa slabesc un kil dupa mai multe saptamani, avand acest regim si eram goala, fara vlaga, ca un zombi, nu am mai reusit sa fac tapas, sa citesc, absolut nimic.

  Nujtu de ce am slabit, celelalte erau in mare parte grase ca Fulga, dar tot fara vlaga, fara ganduri, lancezeau toata ziua si mai mergeau sa se masturbeze cu vibratoarele de la vila, nu stiu cui consacrau. desi se poate banui.”

 70. Django says:

  Coiosu, uite ce am găsit pe exmisa despre trimiterea de bărbați la produs:

  „(05:33:17 PM) xxx: stiti de faza cu tentarea si batjocorirea cursantilor public de craciun ?
  (05:39:09 PM) xxx: tentati cu plecarea la job-uri in strainatate ?
  (05:39:30 PM) xxx: teo a fost coptat de g
  (05:39:36 PM) xxx: sa faca un joc/farsa
  (05:40:02 PM) xxx: si au pus anunt pe la sali cum ca ce fain …se pleaca la job in strainatate si ca cine vrea sa vina la interviu
  (05:40:32 PM) xxx: una din intrebari era
  (05:40:39 PM) xxx: “ai face sex cu ejaculare?”
  (05:40:43 PM) xxx: i-ai ejacula pe fata?
  (05:40:46 PM) xxx: ai manca carne ?
  (05:41:05 PM) xxx: deci
  (05:41:08 PM) xxx: job-urile erau de hosting la femei (joburi de gigolo)
  (05:41:18 PM) xxx: majoritatea batrane
  (05:41:26 PM) xxx: in italia franta, etc
  (05:41:33 PM) xxx: si se punea intrebarea ce ai face pt bani
  (05:41:53 PM) xxx: si unu a zis ca ar bate, manca carne, fuma, ejacula pe fata etc
  (05:42:00 PM) xxx: ca p-orma face pranayama si-i trece
  (05:42:16 PM) xxx: si toti au spus asta
  (05:42:28 PM) xxx: si doar 1 nu a recunoscut ca ar face asa ceva
  (05:42:32 PM) xxx: si acela era trimis de G
  (05:42:37 PM) xxx: pt o contrafarsa
  (05:42:40 PM) xxx: celor care faceau farsa
  (05:42:45 PM) xxx: si, la Craciun, neanuntat, s-a pus filmul (era candid camera =) )
  (05:43:15 PM) xxx: TANAAAAAAAAAM
  (05:43:25 PM) xxx: AM VAZUT yoghini plangand
  (05:43:26 PM) xxx: plecand
  (05:43:34 PM) xxx: prietenele celor audiati planagnd pe scari
  (05:44:17 PM) xxx: si au ramas ft jenati de nespiritualitatea lor
  (05:45:27 PM) xxx: si G se uita si radea
  (05:45:32 PM) xxx: la ala cu ejacularea pe fata
  (05:45:36 PM) xxx: era terminat de ras”

 71. Just-1 says:

  @Unica T:
  [Imi place cum scrie Marvin Atudorei]
  Desigur! Probabil ca nu e singurul lucru care iti place la Marvin. Oops!

 72. EL TORO says:

  @ YE nu este MISA .Pina veti pricepe in sfirsit ca inaintea firmei este omul s-ar putea sa va treziti ca mai vin foarte putini oameni . Daca a mers atitia ani cu ascunderea sub pres a japoniadei ,prostitutiei samd , dupa 2004 mai toata lumea a auzit de astea si oamenii stiu in sinea lor ca sint reale , dar au venit in continuare la curs ptr ca sint fideli si au inima sincera si mare . Insa daca nu veti intelege ca nu se mai poate sa ascundeti smenariile sub pres pretinzind cu ipocrizie ca nu e nimic real , veti trai o realitate dureroasa , veti ramine cu citiva oameni . Oamenii s-au desteptat , au citit , discern intre ce spun cei care au pareri critice si propaganda voastra si nu mai merge sa continuati asa . Sinteti la rascruce . Daca veti continua cu ipocrizie s-ar putea ca va treziti ca oameni care erau fideli si iubeau scoala vor incepe sa dezvaluie in presa ceea ce stiau de ani de zile dar refuzau din prea multa inocenta si buna credinta sa accepte .

 73. UNICA T says:

  Just-1
  🙂 🙂 🙂 Desigur ca te-nseli din nou 🙂 🙂 🙂 oops! procentaj 0

 74. Just-1 says:

  @Unica:
  [:) 🙂 🙂 Desigur ca te-nseli din nou 🙂 🙂 :)]
  Eu ma insel si tu ai gura pana la urechi. Teribila treaba! Si inveti asa repede totul! Mi-e mila de misa si de Marvin. I-ai lasat uitarii.

 75. EL TORO says:

  Cipriane ori esti redus ,ori esti imbicsit mental ,ori ipocrit . Cind mergi la curs si vezi cit de putini mai sint in sala la fiecare an , fa un exercitiu de memorie si aduti aminte cit de multi erau inainte de scandalul 2004 . Ptr ca nu vreti sa intelegeti ca sinteti nesimtiti ,profitori fata de buna credinta a omului ,ipocriti ,duplicitari si lipsiti de transparenta nu faceti decit sa iritati oamenii si sa-i impingeti sa plece . Veti ramine cu si mai putini ,daca continuati cu tupeul asta . E doar o chestie de timp . Mai bine deschideti ochii macar acum in 2014 si incetati cu stilul asta daca vreti sa nu dispareti jalnic . o chestiune de timp pina lumea va spune scirbita stop si va pleca . Acesti actuali cursanti pe care azi ii apreciati ,vor fi numiti de prostia voastra din cap demoniaci cind miine vor pleca satui de modul vostru de a fi . Se pare ca ori sinteti prosti de-a binelea ori obraznici si nesmititi .

 76. UNICA T says:

  Just-1
  ….pe moment

 77. Just-1 says:

  @Unica T:
  Unde dragoste nu e, nimic nu e. Drum bun inapoi la scoala yoga MISA!
  Sa nu uit:
  “the Aztecs didn’t consider sacrifice to be pleasurable. It simply had to happen in order for the earth to keep on turning.”
  http://www.mexicolore.co.uk/aztecs/ask-us/were-the-aztecs-barbaric/kids

 78. UNICA T says:

  Just-1
  Din rateu in rateu.Toate cele bune. 🙂

 79. Just-1 says:

  Ia te uita ce se incolaceste:
  “Gura prostului adevar graieste. Uneori va caracterizati intocmai.”
  Hai, Ionutz, la tine acasa, ca altfel afli ce inseamna Chinam-asta.

 80. Just-1 says:

  @Unica!
  Esti varza! Du-te acasa!

 81. UNICA T says:

  Just-1
  Scuza-ma ca ti-am produs resentimente, nu am intentionat asa ceva. 🙂 chiar nu doresc dispute, cel putin nu de aceeasi parte a baricadei.

 82. Last says:

  just … ce ai cu UNICA T ? 😀

  jucati / jucam in aceeasi echipa.

 83. UNICA T says:

  Last
  Multumesc pentru mediere. 🙂 Nu-mi dau seama cu ce l-am suparat pe Just-1.

 84. Last says:

  @neele, unicat este un mai vechi onorabil coleg de blog, chiar nu ai motive de duel cu el. Ti-as zice cine este dar il las pe el daca doreste 🙂

 85. Just-1 says:

  @Last:
  Bine. Sarim felul 1, dar felul 2: carnita de sarpe?

 86. UNICA T says:

  🙂 🙂 🙂
  Last 🙂 🙂 🙂
  multumesc

 87. UNICA T says:

  Last
  Sunt undercover. Sa nu ma vada fratele meu mai mare, din nou ego-ul meu se joaca de-a salvatorul de misani 🙂 :), nu stiu cat 🙂 🙂

 88. Last says:

  oops, pai ce e rau in a posta aici?!
  frate-frate …sau alt fel de frate ? 😀

 89. Aand says:

  @Ionut. Cei care au realizat ca misa e o excrocherie si au evadat sunt de fapt binecuvantati de Dumnezeu, Ionut. Nici ei nu realizeaza asta mereu si poate e mai ok asa. O singura categorie de oameni poate scăpa din tentaculele unei astfel de caracatite psuedo-spirituale: cei care-si pastreaza in interior un sambure de puritate si a căror dorință se orientează mereu spre Spirit. Aspiratia către Dumnezeu nu este suficientă. Doar dacă intuiești natura dinvină din tine, poți să observi când te autodistrugi și poți spune stop. E nevoie de respect față de Dumnezeu și propria ta persoană. E extrem de dificil sa stai fata in fata cu tine insuti, sa incerci sa fii fair play cu tine, sa te chestionezi si in final sa accepti ca ani de zile ai trait o iluzie. Si nu orice fel de iluzie ci una ce-ți garantează distrugerea fizică și psihică. Unii inebunesc din cauza asta. (Asa se explică exemplul cu tipa aia ce luat-o pe ulei in recluziune: nu oricine poate sta fata in fata cu propria-i constiintă, cenzorul interior, nu oricine își poate privi cu ușurință proprii demoni interiori). Iti trebuie o mare vitalitate interioara sa inchizi rani atat de adanci cat găurile iadului. Lasa un gust amar, uneori tristete si regrete pentru anii pierduti, dar cu siguranta te face mai puternic si te determina sa privesti inainte. Uneori se invinovatesc pentru scurt timp ca au fost asa fraieri iar apoi se crucesc gandindu-se ca s-ar fi putut intampla sa ramana acolo. Iti garantez ca ideea le da instant frisoane și s-ar imagina ca niște caraghioși, si nu din cauza ca-s “decăzuți spiritual”.
  Vezi tu, ei nu scriu aici in mod expres pentru tine, ci si pentru tine. Dacă măcar unul din discipolii acestui Bivolaru începe să-și pună singur întrebări, singur fără blogul asta și fără exmisa. Daca doar unul va începe să se întrebe ce bine și ce e rău, și să manifeste în final ceea ce yoginii numesc jnana, cunoașterea discriminatorie a realității, ei bine textele astea și-au împlinit menirea. Daca ar avea, prin extenso și hiperbolizând, un guru comun, guru-ul comun al acestor oameni ar fi Ioan Botezătorul, cel care nu s-a sfiit să denunțe în public imoralitatea lui Irod. În rest, Ionut, multă pace.

 90. Last says:

  @Aand, cred ca am incercat mai multi sa accesam acea parte din ionutz care s-ar putea deschide spre adevar.
  Rezultatul este negativ deocamdata.
  Sigur nu te intelege acum.
  (i-am trash-uit ultimul mesaj impertinent, daca are ceva de spus civilizat e bine primit)

 91. UNICA T says:

  Last
  alt fel de frate…nu e rau sa postezi…si normal ca nu ar avea nimic impotriva.Numai ca timpul ar trebui folosit altfel in viziunea noastra. 🙂 acum am o “criza de creatie” ai vazut produsele mele 🙂 🙂 🙂 Deabia astept sa ma prinda sa ne distram putin.

 92. Last says:

  @unicat, pai … ispitele trebuiesc dizolvate. Poti sa fugi de ele (dar raman acolo, in tine) sau sa le infrunti 😀
  Asa ca, spor la salvat 😉

 93. Just-1 says:

  @Unica T:
  Oricum nu ma spalasem pe maini. Doar ma bucuram de cunostinta. 🙂

 94. Aand says:

  @Last,stiu ca acum nu e convins de ce zic. Va veni însă momentul ca isi va pune intrebari în modul cel mai sincer față de el însuși. Toti o facem, ne chestionam mai devreme sau mai tarziu cu privire la alegerile ce le-am facut in viata. Poate atunci o sa-si aminteasca faza că odată unu` scria ceva de fair play, tăria interioară si vitalitatea ce o dă Sinele, în mod delicat și tăcut. Stii ca în faza cu ceasul al 11`lea…

 95. UNICA T says:

  Last
  Da de-aia sunt aici sa vad cat de ispite sunt ispitele….:) nu mai prea sunt 🙂
  Multumesc

 96. coiosos din rodos says:

  Coiosu, uite ce am găsit pe exmisa despre trimiterea de bărbați la produs:

  da stiu experimentu dar uite ca dl teo (pielea pulii in misa ) acum nu mai rade fraieru ca si a furat o pe autostrada poate invata ceva din asta/
  legat de experiment gretosian poate a jucat murdar si chiar testa sub forma de farsa fraieri sa stie pe cine se bazeaza in caz ca primd ceva contracte de filme ,sau il mana curiozitatea sa vada cam care este procentul celor care dau cu jetu in speranta ca daca mai da si el nu i o mare problema ca doar e maestrul si se regenereaza instant(lucru neadevarat ptr ca atunci cand o facea trimitea femeile la baie sa se spele si nu le mai penetra si se ducea sa doarma)oricum poate o sa povesteasca unele dintre ele la un moment dat si o sa se convinga mai multa lume ca nu sunt basme

 97. coiosos din rodos says:

  Ramo 15/07/2014 21:15

  Pai Bivo era nebun inca dinainte de 1989,internat in ospiciul Poiana Mare. Ce om normal umbla cu flocii iubitei in diplomat ?! Plus chilotii ei patati cu sange menstrual. Bivo e dus cu asteroidu’ demult 😉

  pai mergea sa exorcizeze masonii si demonii cu ei sau vreun ritual tiganesc ca la astea este expert

 98. coiosos din rodos says:

  ultima linie 14/07/2014 20:45

  o sa vedeti la tv cat de curand marturi ale femeilor..chia si ce face in pat si cine culege bani pentru el

  il salta curand ca trebuie sa sacrifice un fraier cu atatea scandaluri .i p fi amenintat ,i au luat astia frica ca pune yoghini la luat charisme si magie neagra ,le e frica la autoritati de bivol?

 99. coiosos din rodos says:

  Django 14/07/2014 13:34

  [bineinteles nenumaratele marturii in care bivi le baga lapticul ba in fund ba in gurita si le spunea ca se se bucure ca este energia lui shiva]

  Zi mai multe, te rog. Cine ți-a spus asta?

  [cum vrei sa fută o (singură) băbătie scofâlcită de 60 de ani]

  O mângâie pe buci și băbătâia-i fericită. Nici nu știi cât de puțin cer unele femei. 🙂

  roaga l pe mihai sa faca un articol ceva de genu :ejaculeaza g b da sau nu si de ce ? si o sa vezi reactie in lant promit

 100. coiosos din rodos says:

  acum ceva ani la casuta se vaieta una ca ar fi lasat o gravida si bineinteles ca boul a catalogat o nebuna sau demoniaca . stiu din surse sigure dupa ce a deflorat pe o alta fata respectiva a ajuns la spital ca nu i se mai oprea hemoragia .multe dintre cele care sunt acum langa el sunt si din motive financiare majoritatea .cine pula mea s ar culca cu fata de bou poate nu l ati vazut cum arata acum dar trebuie sa fii cu o mare putere de tranfigurare sa te culci cu babalacul

 101. Ionutz says:

  @ LAst
  Mi-ai sters ultimul comentariu, insa el nu era altceva decat citate din comentariile voastre.

  “ultimul mesaj impertinent, daca are ceva de spus civilizat e bine primit”

  1.Asta inseamna ca mesajele voastre sunt impertinente pentru ca eu nu adaugasem in plus decat faptul ca va acaracterizeaza

  2.Intotdeauna am cautat un dialog cu voi , iar multi au sarit ca arsi cu atac la persoana si invective care mai de care. Cum e cu primitul ? Asta daca tot zici ca esti moderator .

  Vezi doamne numai unii au voie sa vorbeasca si sa se exprime asa cum sunt adica niste ______, ceilalti nu .

  @ Aand

  Cei ce au ceva cu Misa au ceva cu Misa si atat. Te inteleg si as mai avea cate ceva de adaugat , dar dupa cum vezi si tu pe aici nu se poarta dialogul civilizat , indiferent daca tu incerci cev ade genul asta .

 102. Last says:

  @ionutz,

  continua cu raspunsurile la ce ai fost intrebat.
  Multi au incercat sa te ajute, crede-ma, ai nevoie de asa ceva.

  Lasa orgoliile ieftine, daca vreunul este mai acid (desi iti arata brutal adevarul) cu tine ignora-l, nu te agata de un cuvant ca sa deviezi discutia.

  Evita te rog jignirile multiple (sa ne caracterizezi in bloc).

  Cum spuneam, daca ai ceva de comentat cu privire la intrebarile comentariile adresate tie, esti bine venit. Cu argumente, exact cum ai primit intrebarile si observatiile multora.

 103. Ramo says:

  Ionutz: “Intotdeauna am cautat un dialog cu voi”

  Bă tu ești Ponta, nu-i asa? Sau minți “cu nerușinare”, sau ești autist. Dar in niciun caz nu ai purtat un dialog, n-ai raspuns la obiect la nicio intrebare. Asa ca ciocu’ mic si scoate taxa pe prostie (700 RON) !

  Gregoriane, pune-i s-o plateasca trimestrial, pt ca au berechet. Prostie, ma refer. Pt ca daca merg la un proxenet libidinos pedofil sa le inobileze spiritul, inseamna ca sunt… intelijenți de bubuie 😉

 104. AntiMisa says:

  Ionutz, nu faci decât să vânturi vântul!!!!!
  Poate ai ceva mai bun de făcut, vreo meditație ceva, vreo rugăciune….nu-ți mai pierde timpul pe aici, că e prețios…

 105. Last says:

  Apropo de sensibilitatea/susceptibilitatea asta acuta a misanilor.

  Unde naiba este controlul ala minim care se presupune a fi fost achizitionat in toti anii astia de “practica” ?

  Asta se vede mai ales la alde bivolaru, catrina, alti stoieni porno, care produc in flux continuu doar mascari, injurii, razbunari ieftine (si alea formulate incruntat / incrancenat), violente verbale.

  Adeptii doar ii copiaza pe cei de mai sus. Daca ei mint, mint si adeptii. Pentru ca – nu-i asa – ei nu pot sa greseasca. Stiind perfect ca mint cu buna stiinta. Unii de abia se exprima dar sunt aroganti, se simt deasupra oricarei alte persoane care nu e in secta.

 106. RAM says:

  @Last: pai sunt sensibili findca sunt aroganti si superiori si asteapta tratament prferential. Eu nu prea am vazut misan cu care sa poti discuta normal, cum-necum o da in Sf-uri si nimeni nu raspunde direct la intrebari directe. Au argumente de fond, raspunsuri generale si scuze extraordinare pentru al lor Guru. Scuze ”implementate” tot de el. pffff

 107. RAM says:

  @Ionutz, ai sa ne spui ceva? Poti raspunde macar la o intrebare? Nuuu poooti!
  Poti sa justifici macar unul din urmatoarele puncte?
  1. Ce face Gb cu 63 de milioane de euro?
  2. Sunt fete trimise de GB la frecat ”bara” in Europa si Asia?
  3. Fac fetele videochat?
  4. Sunt aceste activitati imorale?
  5. Fac fetele donatii masive cand se intorc din ”contracte”?
  6. S-au facut filme porno marca misa?
  7. S-au vandut materialele de la proba secreta fara acordul fetelor pe site-uri porno?
  8. A facut Gb sex cu minore?
  9. A infestat Gb fete cu bts-uri?
  10. A facut Gb sex macar cu una din cunoscutele tale?
  11…..

 108. RAM says:

  @TOATA LUMEA: propun sa facem o lista de-asta de întrebari si s-o avem mereu pregatita.
  Sa i-o inmanam lui MR s-o puna ca articol daca vrea si de asemenea s-o postam peste tot: exmisa, Roxana si care mai sunt. (o sa o pun si eu pe falseguru)
  Voi doar scrieti întrebarile eu am sa fac articolul foarte succint (daca nu se ofera altcineva).

 109. Ionutz says:

  @ RAM
  Iata raspunsurile .
  Pot
  1. De unde suma asta 63 de mil , eu cred ca stai prost cu mate. Suma e cel putin de 10 ori mai mare.
  Ce face el cu ea ??? Tu ai habar ce ai facut cu ultimele tale 6300 de lei ?
  Intrebarea ta e intr-o mare masura retorica. Hai lumineaza-ma tu ce a facut el cu banii.

  2.Din nou esti in eroare. De cele din America de sud vad ca nu ai habar. Te rog mai informeaza-te.
  Totusi fetele nu sunt trimise , ca doar nu sunt obligate sa faca ceva impotriva vointei lor. Sunt majore si din puncty de vedeere legal raspunde fiecare de ceea ce face!

  3.De cand videochatul e ilegal ???? In toata lumea se practica videochatul, nu doar in Romania. Sunt zeci de mi poate chiar sute de mii care fac lucrul asta !

  Mai ramane de acuzat MISA ca respira ci imaginea e completa.

  4. Sa faci nudism e imoral daca il faci pe strada. Pe plajele special amenajate nu e imoral.
  Sa faci sex in tramvai e imoral, daca il faci acasa , in intimitate nu e imoral.

  Activitatile sunt imorale daca le practivci in locuri neadectavte. Dansatul la bara nu e imoral intr-un bar care are program de stripe tease .

  As putea sa mai continui si o voi face daca imi raspunzi si tu la intrebarile :

  1. Ai cautat vreodata sa intelegi ca oameni sunt si aici pe blog si la curs si ca toti au modul lor de a fi , de a percepe realitatea si, pe cale de consecinta, ca adevarul fiecaruia este unul pur subiectiv ?

  2. Exista vre-o diferenta, in acceptiunea ta, intre MISA si cursul de yoga ? Dar intre MISA si cursanti ?

  3.Exista la cursul de yoga , printre tot ceea ce se invata acolo si lucruri bune ?

  4. Esti de acord , presupunand ca te afli in posesia adevarului ca unii nu vad lucrurile asa cum le vezi tu , chiar daca doar tu ai dreptate ? Ai experinte de genul acesta ?

  Mai sunt si altele, dar pentru ca am raspuns la 4 intrebari , ti-am adresat tot 4.

 110. Django says:

  Coiosule, știam de pe exmisa că Bivolaru mai ejaculează. Dar credeam că nu o face intenționat.

  Din ce spui tu, ejaculările astea s-au înmulțit. Poate că și-a dat seama, uitându-se în oglindă, că degeaba a fost continent atâția ani, că tot ca dracu’ arată.

 111. Django says:

  [doar nu sunt obligate sa faca ceva impotriva vointei lor.]

  Pe timpul comunismului erai liber să faci ce vrei. Corect? Puteai să strigi Jos Ceaușescu, că erai liber, dar de ce nu o făceai? Că te înhățau securiștii. Cu alte cuvinte, apăreau constrângeri.

  Ca la MISA. Dacă refuzi Japonia sau sex cu maimuțoiul, apar constrângeri (amenințări cu decăderea spirituală, izolare de grup, demonizare, traume etc.). Corect?

  Exemplu de demonizare:

  „Sa stii ca nu am reusit sa ma raportez cu sacralitate ( stii, nu am putut sa trec peste exprimarea ta WOOD LANGUAGE BY MISA) nici cand GB mi-a cerut sa ma culc cu el, varianta plina de sacralitate,, sa ma initieze in tantra” desi eram maritata si foarte fericita, producandu-mi o repulsie si creand in viata mea un soc psihologic care in final mi-a ruinat casnicia si de care cu greu am scapat. Tin sa precizez ca PENTRU CA AM REFUZAT SA FAC AMOR CU GRIG, eu fiind casatorita si iubindu-mi jumatatea, enorm, AM FOST ACUZATA CA AM DEMONI IN MINE!”

  Dacă vrei, îți mai dau vreo câteva exemple. 🙂

 112. Last says:

  @ionutz,

  ai dificultati mari sa faci distinctia intre MISA (care se vrea spirituala, buna, morala, deci ar trebui sa respecte niste principii din yoga) si lumea obisnuita.

  Daca pentru tine sunt echivalente atunci ce ramane din misa ? Ca faci niste gimnastica in plus si ca gasesti fraiere gata de sex ?

  vezi aici
  http://rapcea.ro/2014/07/01/lui-nicolae-catrina-fost-preyedinte-al-misa-ajuns-actualmente-lup-moralist-pe-yogaezoteric/#comment-124497

  si celelalte care urmeaza, in care userul eliberatu a detaliat o gramada de chestiuni (ca urmare a unor posturi care-ti apartin). Nu ai nicio reactie ?

 113. Django says:

  @Ionuț, încă un exemplu (găsit pe acest blog) că nu e libertate reală la MISA. O femeie a fost invitată la Paris ca să se culce cu Bivolaru în condițiile în care ea era liberă, cum spui, să refuze. Însă îi era foarte greu să refuze din cauza presiunii de grup, deși ea era, cum spui, liberă:

  „Oricum, primavara trecuta, cand fusese anuntata ca in toamna ar trebui sa plece la Paris, a intrebat si ea, in stanga si in dreapta, la fete, cum e cu plecarea asta. Majoritatea au zis ca nu pot sa ii spuna nimic pentru ca sunt sub juramant. Oricum, una dintre prietenele noastre, a avertizat-o, i-a spus ca scopul plecarii este clar sa faca amor cu G., ca odata ajunsa acolo va fi o presiune psihica extraodinara de a te conforma, i-a povestit de conditiile claustrofobice care sunt in casa de la Paris si ca nu ai aer si nu poti sa iesi afara la aer. I-a povestit ca atunci cand a fost adusa la amor cu G., a reusit sa se fofileze spunand ca are niste boli venerice si nu vrea sa i le dea si lui. Asa ca au facut doar o meditatie scurta si apoi, valea, alta la rand.”

  Citez: „presiune psihică extraordinară de a te conforma”. Unde e libertatea în cazul ăsta, Ionuț?

  Hai, cu tupeu, Ionuț, cu tupeu. 🙂

 114. Ramo says:

  Ionutz: “In toata lumea se practica videochatul, nu doar in Romania.”

  Deci recunosti ca in Misa multe femei devin/sunt curve ce se prostitueaza. O spune insusi Gregorian la Voineasa 1993. E normal ca o scoala “spirituala” sa genereze/contina curve, prostituate si proxeneti ?!

 115. Aldebaran says:

  Ionutz e bolnav cu capul ,nu-l mai starniti .Nu poate face deosebirea intre yoga si curvasaraia si spalarea pe creieri de la MISA.Sa dea aia 700 de ron pentru Costinesti.Taxa pentru permisul de vanat handicapate pentru sex.

 116. RAM says:

  @Ionut: raspunsuri la raspunsuri.
  ”1. De unde suma asta 63 de mil , eu cred ca stai prost cu mate. Suma e cel putin de 10 ori mai mare.
  Ce face el cu ea ??? Tu ai habar ce ai facut cu ultimele tale 6300 de lei ?
  Intrebarea ta e intr-o mare masura retorica. Hai lumineaza-ma tu ce a facut el cu banii.”

  Esti arogant si te dai mare cu maestrul tau. N-ai raspuns.

  ”2.Din nou esti in eroare. De cele din America de sud vad ca nu ai habar. Te rog mai informeaza-te.
  Totusi fetele nu sunt trimise , ca doar nu sunt obligate sa faca ceva impotriva vointei lor. Sunt majore si din puncty de vedeere legal raspunde fiecare de ceea ce face!”

  Din nou esti arogant si scuzi actiuni reprobabile comise in numele Binelui Divin.
  Totusi, fetele au fost pacalite ca-si ard karma, ca evolueza spiritual si ca vor fi ajutate sa se elibereze. Lucru complet fals.
  ”3.De cand videochatul e ilegal ???? In toata lumea se practica videochatul, nu doar in Romania. Sunt zeci de mi poate chiar sute de mii care fac lucrul asta !”
  Pai ar putea face si prostitutie in Olanda ca acolo e legal!
  Nu despre legalitate vorbim noi aici, vorbim despre pretentii spirituale si aberatii mor(t)ale.

  4. Sa faci nudism e imoral daca il faci pe strada. Pe plajele special amenajate nu e imoral.
  Sa faci sex in tramvai e imoral, daca il faci acasa , in intimitate nu e imoral.

  Da..da.. filosofia relativitații restranse a lu Gargarian Sexolaru. Daca le ejaculeaza in fund la femei se cheama ca le trezeste kundalinii.
  Daca le ingrasa ca pe batoze se cheama ca le vitalizeaza, dacă face amor cu minore se cheama ca le arde karma, daca fetele fac videochat se cheama ca eleveaza energia sexuala planetara, daca va pune la munca strict in interesul lui se cheama ca faceti karma-yoga. Dacă a spalat pe creier cursantii se cheama ca are discipoli…
  Daca plange după ce l-a părăsit Irina se cheamă că plânge din compasiune. Daca Irina sterge cu el pe jos se cheama ca maestrul e umil…
  Dacă nu pronunta corect nici macar in limba romana se cheama ca se oculteaza, daca nu pronunta corect numele asanelor inseamna ca va încearca…
  Prostilor!

  P.S. tocmai mi-ai dat o idee de articol 🙂

 117. RAM says:

  @Ionutz:
  1. Ai cautat vreodata sa intelegi ca oameni sunt si aici pe blog si la curs si ca toti au modul lor de a fi , de a percepe realitatea si, pe cale de consecinta, ca adevarul fiecaruia este unul pur subiectiv ?”

  Pericolul relativitații: sa nu judeci faptele ci circumstantele atenuante.
  Daca-ti sparge unu fața se cheama ca a fost karma ta?
  Adevarul se judeca dupa fapte, nu dupa intentie, este invers de ceea ce te-au invatat la misa.
  Pe cine ai ierta, pe unul care te-a omorat din greseala sau pe unul care a vrut sa te omoare dar s-a razgandit si te-a iertat?

  2. Exista vreo diferenta, in acceptiunea ta, intre MISA si cursul de yoga ? Dar intre MISA si cursanti ?

  Iti raspund doar atât:Pestele de la cap se împute! Mediteaza la asta.

  3.Exista la cursul de yoga , printre tot ceea ce se invata acolo si lucruri bune ?
  Da clar. Cam..3%
  Mai ramane sa se faca si yoga.

  4. Esti de acord , presupunand ca te afli in posesia adevarului ca unii nu vad lucrurile asa cum le vezi tu , chiar daca doar tu ai dreptate ? Ai experinte de genul acesta ?

  Nu ma intereseaza sa am dreptate, sunt o gramada de amarati care trebuie sa afle adevarul.
  Ce crezi tu ca mai am eu de castigat?
  Dar tu in numele cărei idei nebune intri pe un site ”demoniac”?

 118. Ionutz says:

  @ RAM

  Am raspuns la cateva intrebari, dar nu e de ajuns, voi doriti sa va raspund asa cum vedeti voi lucrurile .
  Cred ca ati citit Patul lui Procust si sa nu procedati ca si el . Pe scurt el considera ca toti oamenii sa fie ca si el. Avea un pat de o anumita masura . Cine era mai inalt si nu incapea excat i se taia capul sau picioarele. Cei care erau mai scunzi erau trasi de maini si picoare pana se dislocau incheieturile pentru a avea toti aceeasi masura. In ambele cazuri respectivul murea , dar Procust era multumit ca si-a desavarsit opera. Oamenii trebuiau sa fie la fel, sa aibe aceeasi inaltime, fara nici o abatere.

  la fel faceti si voi, doriti doar raspunsurile voastre, doar asta va da satisfactie. In rest nu puteti intelege nimic altceva.

  Tu spui : “Dar tu in numele cărei idei nebune intri pe un site ”demoniac”?

  Cred ca este cea mai buna intrebare a ta si ma gandesc din ce in ce mai mult la asta. Demonstrati-mi voi ca nu e asa. Eu inca mai astept .

 119. Last says:

  @ionutz,

  ai vrut dialog dar nu dialoghezi. Nu ai raspuns la nimic.

  Tu de fapt ai o singura problema: taxa de la mare. Atat. In rest totul este perfect pentru tine. Nu te intereseaza ce este in secta din care faci parte cu mandrie.

  “Filozofarile” astea schioape pe care le produci, scuza-ma, starnesc doar mila. Ti-am mai spus: stim toate “argumentele” voastre. Tu insisti, nici macar avand atributele necesare. Trist mai omule.

  Iti recomand sa mai intri pe aici cand vei fi onest. Cu tine mai intai, apoi cu restul lumii.

 120. Ramo says:

  Ionutz: “Sunt zeci de mi poate chiar sute de mii care fac videochat !”

  Da, dar nu se considera “spirituali”. Prostitutia nu are nimic de-a face cu spiritualitatea, o spunea chiar Gregorian la Voineasa, prostănacule.

  Ionutz: “Totusi fetele care merg la produs nu sunt trimise , ca doar nu sunt obligate sa faca ceva impotriva vointei lor.”

  Daca nu sunt trimise, de ce li se iau banii? Sunt curve care presteaza si dau banii la pește. Ce scoala spirituala contine curve si proxeneti, prostănacule ?

  Ionutz: “Sa faci nudism e imoral daca il faci pe strada. Pe plajele special amenajate nu e imoral.”

  Dar daca faci nudism in biserica, cum e, prostănacule ? Sper ca ai vazut filmul cu curvele MISA alergand in pielea goala prin biserici.

  Ionutz: “Iata raspunsurile. Tu ai habar ce ai facut cu ultimele tale 6300 de lei ?”

  Prostănacule, ăla nu e răspuns, e întrebare. Așa că nu te mai plânge că nu se vrea dialogul, ipocritule, tu ești ăla care nu dialoghează, autistule.

 121. Ramo says:

  Ionutz: “nu puteti intelege nimic”

  Da’ tu intelegi ca esti complice la prostitutie si proxenetism ?
  Tu nu intelegi decat ca ti-au luat taxa pe prostie de 700 RON, căcănar materialist ce ești. La fel au facut si dobitocii ce-l pupau in cur pe Basescu. Au inchis ochii la toate porcariile lui, pana le-a luat taxa pe prostie 25% din salariu. Atunci s-au “revoltat”. Exact la fel ca tine, prostalăule.

 122. AntiMisa says:

  Ionutz – prostutz. Zici că la MISA se amestecă lucrurile bune cu cele rele. Auleu, maică!!! Și tu îți amesteci acasă mâncarea cu ..alte lucruri rele?
  Bivolaru e un HOȚ și poartă o mască de om cinstit. Doar nu vrei să vină la tine și să-ți spună că e hoț, nu? El se declară înger de lumină, dar e un demon închipuit. Sau, mai pe înțelesul tău, e un țigan care te aburește cu alba neagra – uite alba, nu e neagra. În asta constă MISA – ALBA – NEAGRA!!!!
  Bagă bine la cap, tu și toți de-alde Eternu, Frate-su & Company. Sunteți prostiți de nu vă vedeți, vai de capu vostru.

 123. Just-1 says:

  @Ionutz:
  ‘Demonstrati-mi voi ca nu e asa. Eu inca mai astept.’
  De ce ar trebui ca altii sa-ti demonstreze contrariul? Ia gandeste puternic un raspuns la ‘Cui ii revine aceasta datorie?’ Iti suflu eu: Tie. Toata.

 124. MR says:

  Vad ca cineva de la curs s-a apucat sa scrie o carte despre MISA si GB. Ii uram succes – IN SPIRITUL ADEVARULUI SI AL DREPTATII !
  http://www.scribd.com/doc/234257821/Sex-cu-Bivolaru

 125. RAM says:

  @Ionutz:

  ”Am raspuns la cateva intrebari, dar nu e de ajuns, voi doriti sa va raspund asa cum vedeti voi lucrurile .
  Cred ca ati citit Patul lui Procust si sa nu procedati ca si el . Pe scurt el considera ca toti oamenii sa fie ca si el. Avea un pat de o anumita masura . Cine era mai inalt si nu incapea excat i se taia capul sau picioarele. Cei care erau mai scunzi erau trasi de maini si picoare pana se dislocau incheieturile pentru a avea toti aceeasi masura. In ambele cazuri respectivul murea , dar Procust era multumit ca si-a desavarsit opera. Oamenii trebuiau sa fie la fel, sa aibe aceeasi inaltime, fara nici o abatere.”

  Ionutz, te porți ca un copil. Vii aici sa ne convingi si daca noi te combatem începi sa plangi ca nu jucăm corect.
  Ideea este ca in jocul asta chiar nu ai cum sa castigi pentru ca noi avem dreptate iar tu, fara sa stii, aperi neadevarul. Ia gandeste-te un pic:

  1.Maestrul tau este eliberat din alta era cosmica?
  2.Ce merite ai tu ca sa te fi ales pe tine ca discipol al lui?
  Pote te bazezi pe meritele tale din alta viata(ai vazut tu sau ti s-a inserat subtil in minte aceasata idee. Si… ideea de la cine a venit?
  3.Este Nicu Catrina incarnarea lui Abihnavagupta?
  4.Va salva Misa Romania? Dar planeta?
  5. Sunt misanii oameni cu o misiune spirituala?

  Fuck!! Dar e incredibil!!! Nu exista nici macar o dovada obiectiva ci doar dovezi ”subiective” asa cum le-ai numit tu.
  Starile si trairile chiar subiective nu s-au verificat niciodata la misa. Nu am întalnit macar unu care sa se dedubleze si sa-mi spuna ca poate sa zboare unde vrea el. Stai linistit daca ar fi existat era de mult racolat de serviciile secrete. La misa doar se pierde vremea. Nu se practica nimic, oamenii sunt ținuți ocupați si deviați de pe cale.

 126. zamolxe says:

  @MR
  Foarte interesant!
  Dar se pare că acea persoană e pusă serios pe scris:

  http://www.scribd.com/UltimatePrinciple/documents

 127. Last says:

  @zamolxe,

  cred ca UltimatePrinciple doar a pus la un loc ce s-a publicat pe exmisa, pe aici, etc.

 128. zamolxe says:

  Da, așa se pare. Ar fi însă extrem de interesant dacă cineva, cu talentul necesar, ar lua acele materiale și ar încropi o carte, care să fie publicată.

 129. mac gregor says:

  “In toata lumea se practica videochatul, nu doar in Romania. Sunt zeci de mi poate chiar sute de mii care fac lucrul asta !”

  Da, exista o retea numita ifriends parca, la care se afiliaza toti misanii. Sunt mii de femei, si nu exista nici o diferenta intre ucrainence si bulgaroaice si romance.

  Si “spiritualizarea barbatilor care se uita la video-chat” e exact aia pe care o provoaca si ucrainencele. Nu s-au remarcat prin nimic, sa zica cineva macar ca exista o scoala romaneasca de sex.

  Sunt pixeli anonimi intr-o industrie a sexului, a carui scop este sa-i umfle buzunarele lui Bivolaru.

 130. Django says:

  Băi, da’ repede m-ați dibuit. Demoniacilor! :))))))))

 131. zamolxe says:

  @Django

  😀 Tu erai, Brutus??

 132. Django says:

  Nu știu dacă e în regulă (legal and shit), dar, la dracu’, porcăriile lui Bivo nu aveau vizibilitate.

 133. Django says:

  @Zamo, dacă tot am citit arhiva…

  Mai presus de cei ce citesc
  Sunt cei ce pun în practică.

  (Django Sara)

  Am uitat să precizez sursa la documentele de dimensiune mai mică, însă la cartea „Bivolaru” am precizat sursele (rapcea, exmisa etc.).

 134. Flagg says:

  @RAM
  3.Este Nicu Catrina incarnarea lui Abihnavagupta?

  Povestea asta n-o stiam. 🙂

 135. Flagg says:

  @Django
  De-aia tot cotrobai tu prin arhive? 😀

 136. Last says:

  pe exmisa cineva scria:

  se pare ca nimeni nu stie ca grig a fost insurat, i-ar fi stirbit din starea lui de eliberare spirituala ultima, Abhinavagupta nu s-ar fi insurat, nu? Auzisem ca grig este incarnarea lui Abhinavagupta!!!

  http://www.exmisa.org/viewtopic.php?p=37550#p37550

 137. Django says:

  @Flagg, cotrobăitul nu a fost inutil, că le-am grupat într-o carte contra bivolului. Tu ce faci cu textele tale? Nu le grupezi într-o carte, două?

 138. Flagg says:

  @Django
  Inca aflu lucruri noi care ma determina uneori sa imi mai si schimb unele idei. Si mai trebuie si ca la un moment dat sa mai las cartile si sa practic mai mult ca pana acum niste lucruri.

  S-ar putea sa mai si iau o pauza din bantuiala pe aici o perioada pentru ca am de facut si niste drumuri pe la medic(chestii minore dar sacaitoare). Asa ca daca apare ceva nou si interesant si vezi ca sunt absent, poate ma faci atent cu un mesaj pe mail, daca vrei.

 139. RAM says:

  @Flagg: ai plecat mai devreme… 🙂

 140. RAM says:

  @Last: Ceee? nu!!! GB este cel mai mare maestru din toate timpuriliii!!

 141. RAM says:

  @ Django: daca oricare din articolele(sau parti di ele) de pe Falseguru (cele scrise de RAM) îți face cu ochiul, serveste-te cu placere. 🙂

 142. Flagg says:

  @RAM
  Da-mi un semnal daca apare vreo chestie mai deosebita, please.
  Nu mi-am pus in cap sa nu mai intru deloc, nicaieri. 🙂

 143. RAM says:

  Ce? Ok!

 144. Django says:

  @RAM, mulțumesc, am pus deja unul.
  @Flagg, sănătate îți doresc.

 145. zamolxe says:

  @Flagg,

  Ai grijă de tine! Sănătate!

 146. RAM says:

  @Django: impresionant câtă muncă. Felicitari. Si noi o frecam in certuri cu.. ”Iontzi”.
  Te-ai gandit cum sa promovezi cartea?
  Poate ar merge sa trimiti tuturor editurilor cate un mail. Sau sa pui link-uri in directoare, sau/si sa faci un site/blog separat cu toate capitolele din carte+commenturi dupa fiecare capitol. Poate te scoate in google inainte yogaesoteric, as muri de râs hahaha

  @TOATA LUMEA: cum am putea sa-l ajutam pe Django sa promoveze cartea? Ce ziceti?
  Macar cu niste idei sau chiar consultanta acolo unde este nevoie.

  @MR: ”Django:Nu știu dacă e în regulă (legal and shit), dar, la dracu’, porcăriile lui Bivo nu aveau vizibilitate.”
  Poti sa-l consiliezi in legatura cu legalitatea?

  @Flagg, daca ai articole si nu vrei sa te bagi, macar trimite-i-le lui Django. Nu e nevoie sa fii citat ca sursa daca nu vrei.

 147. Aand says:

  @flagg. M-am uitat pe textul de pe scrib. Vreau sa-ti confirm ca procedura aceea amintita cu tipul din SUA , adus cu picioarele pe pamant prin gradinarit mi s-a aplicat si mine. M-am gasit genial sa intensific meditatiile. Aveam niste stari super ok de pace, calm, pranayama devenise naturala, oarecum. Am incercat sa amplific stari- gen transfigurare desi nu faceau parte din scoala mea (era un fel de inovatie proprie). Dupa vreo doua-trei zile m-am trezit ca am stări de deja vu. Stiam cu cine ma intalnesc inainte sa o fac. Am mai patit din astea, dar rar, cel mult de 2 ori in 20 de ani dar nu le-am dat importanta. Acum devenisera constante de 3-4 ori pe zi. Am avut curajul sa intreb ce se intampla- ma si speriasem. Două luni m-am ocupat de “plantat patrunjel” si sapat in gradina, inclusiv exercitii fizice usoare seara, regim schimbat adăugarea de dulciuri suplimentare în alimentație în special miere si cate o portie nu mare de carne, eliminat baile cu apa caldă, ci dus doar apă inițial călduță apoi rece nu foarte lungi, curățenie în cameră în sensul că am eliminat orice obiect, vechi, antic. Somn de la ora 22.00 si trezit la 4.30 dimineata. Eliminat orice recitare de mantre, orice activitate de tip bakhti, orice meditatie. Baie in mare si stat intins pe pamant dupa masa. Toate activitatile sociale curente le faceam insotit de un “supraveghetor”, de fapt un prieten zăpăcit și mai dinamic ca mine. Starile au disparut de la sine si aici nu e vorba de a pune sub capac senzații sau “decadere”. Am invatat apoi si cum sa evit astfel de chestii daca mai apar.

 148. Just-1 says:

  @zamolxe:
  E mai simplu sa-ti ceri scuze pentru eticheta pitipoanca pana nu dispare sansa. Astept. Nu mult.

 149. ariel says:

  @aand, de ce anume te-ai speriat?Poate erau manifestari de clarviziune sau clarvedere.Te rog sa-mi raspunzi, pentru ca nu inteleg de ce ar fi asta un motiv de ingrijorare.De unde sti ca nu ere asta urmatorul pas in evolutia ta?

 150. Just-1 says:

  @zamolxe:
  Astept. Nu poti fi moderator si sa jignesti si in stanga si in dreapta.

 151. Last says:

  just, esti foarte necajita. Ieri iti casunase pe unicat, azi pe zamolxe. Nu pot sa cred ca te-a jignit zamolxe. Poate io, ia vezi mai bine 😀

 152. Just-1 says:

  @Last:
  Acum ii zic si de moaste cum le ia, le pupa si le lustruieste zi de zi.

 153. Just-1 says:

  @Last:
  Intreaba-l cine i-a dat link-ul la Dalai Lama. Adica ce sa-l mai intrebi, vezi bine cine. :))

 154. zamolxe says:

  @Just-1
  Nu-mi amintesc să îți fi spus vreodată ceva! Îmi reamintești te rog?

 155. zamolxe says:

  Scriu și eu 2 vorbe pe aici și sare cineva pe mine! Aoleu!

 156. Just-1 says:

  Blogul Roxanei. Te-ai referit la mine cu apelativul pitipoanca.

 157. Just-1 says:

  Cand aud scuzele, imi vad si eu de drum. Nu te cunosc cum nu cunosc nici pe celelalte personaje de aici. Am cautat sa ajut dupa posibilitati vara trecuta. Atat si nimic mai mult.

 158. Just-1 says:

  Greseala a fost ca ati vrut sa impuneti tuturor emanatiile lui Hitchens, Dawkins, Sam Harris si Dennett.

 159. Aand says:

  @Ariel. Nu starile in sine sunt problema, ele pot sa apara. Problema e potentarea lor si gestionarea lor. Starea suprema in Yoga e Turya, paradvaita în Shivaismul din Kashmir. Turya e “toate fenomenele incetează”, totala pace non-duală (vezi Mandukya Upanishad). Nu se poate descrie clar și sună puțin abstract dar esenta e “sunt totul acum”. Din Turya nu mai decazi in starea cotidiana. In momentul in care apare un fenomen “paranormal” nici nu trebuie sa-l suprimi-supresie, nici nu trebuie sa-l potentezi. Ideea este ca in Turya ” cunosti totul” pentruca esti “totul”. Cand esti totul nu mai exista shiddhis, deoarece nu mai e “cine” să le observe. Când exista shiddis și “tu” le vezi pe “ele” esti in dualitate, nu ești totul.. Atman nu e realizat. Așadar nu exista “tu” și “Spiritul”, in fapt există doar Spiritul.
  A urmări să manifești shiddis te va păstra în dualitate. În a doua fază nu doar te va păstra în dualitate ci va accentua dualitatea (`eu` caut `aia`) și mintea ta va oscila tot mai intens până la nebunie. Cheia nu e – eu devin inalt spiritual și obțin shiddhis -nici – eu am shiddhis deci sunt inalt spiritual – (remarcă “eu am”-ego, dualitate). Cheia e “Eu sunt Atman (Totul, Dumnezeu) shiddhis actionează pur si simplu,auto sunt natura mea.
  Acum, când diverse manifestări de genu acesta apar, însemnă că anumite calități ale chakras sunt potențate. Dacă ai incerca sa te folosesti de ele “conștient” vei fi sedus și vei căuta puteri. Imaginează-ți cele 7 culori fundamentale ale luminii, stări de conștiință, prisma e Brahmarandra, lumina -“totul-Atman”. Dacă te axezi pe roșu și mergi spre prismă ești doar pe roșu, nu mai observi celelalte culori. Riști să pierzi ansamblul, să ratezi integrarea, ajungi la intrarea in primsma intr-un punct mort și atunci incepe nebunia. Dacă te retragi detașat în spate, privind toate culorile și nu devenind una cu o culoare sau două, atenția ta va integra totul. Asta este explicația spre exemplu din alegoria cu Budha care a respins toate stările intermediare și puterile ce i-au fost oferite în ascensiunea sa> ele blocheaza Eliberarea. Cand apar astfel de fenomene trebuie să le observi, iei act de ele și treci pe nivelul superior. E ceva de genul “..oh…uite….acum am deja-vu, ok. lets go”. Indienii au o vorbă “nu poți să vezi lumina decât dacă nu ești lumina ci in afara ei”. Iată de ce eu reprosez celor de la MISA că tehnicile “eu” fac “aia” îi mențin în dualitate. Meditatia e singura cale spre Eliberare, nici macar rugaciunea si nici luptele astrale.
  Retine inca un lucru: scrierile hinduse abunda de demoni ce au puteri, primite chiar de la Shiva, consecinta a unor aspre penitente. Ulterior isi manifesta puterile (ego) si cred ca pot sfida divinul. Devin a-naturali si universal corectează mereu a/naturalul, iar uneori corectia e brutala.
  Aceasta este esenta advaita http://www.sol.com.au/kor/14_03.htm
  Site-ul e ales la intamplare.

 160. Just-1 says:

  Si sa va spun un secret: nu veti reusi pentru ca deja leg fire noi peste perioada din viata in care am suferit. Incetul cu incetul voi ajunge si la prezent.

 161. Ionutz says:

  @mac gregor

  Daca ati ajuns sa va legati si de videochat si ziceti ca asta e marca misa inseamna ca ati ajuns prea departe , sau poate nu

  @ RAM
  “Ionutz, te porți ca un copil. Vii aici sa ne convingi si daca noi te combatem începi sa plangi ca nu jucăm corect.
  Ideea este ca in jocul asta chiar nu ai cum sa castigi pentru ca noi avem dreptate iar tu, fara sa stii, aperi neadevarul. Ia gandeste-te un pic: ”

  Trebuie sa intelegi ca nu vreau sa va conving de nimic. Tocmai de aia nu inteleg de ce voi vreti sa ma convingeti pe mine. Aici putem doar schimba idei, putem dialoga si atat!
  Va purtati ca o gasca de copii prescolari intre care vine un licean si le strica regula jocului lor. Aceea de a fi indoctrinati de propriile lor idei.
  Nu partiip la nici un joc cu nimeni – repet – doresc doar sa imi expun ideile si sa dialoghez daca am cu cine. Atat. Simaptica e chestia ” ca noi avem dreptate ” . :)) Ai fi original daca ai fi scris ” e posibil ca noi sa avem dreptate ” – ar fi fost un subiect de gandit pe viitor si pentru voi si pentru mine, si deopotriva de argumentat , dar declararea faptului ca dreptatea e “proprietatea” voastra , asta da e o copilarie. Iti amintesti cred jocurile copilariei – “ba eu am dreptate, ba eu am dreptate”. :))

  Acum raspunsul la intrebari .
  1. Daca Grieg e eliberat din alta era cosmica ?
  Nu pot realiza ce inseamna era cosmica. Notiunea este peste ceea ce pot eu realiza deocamdata .
  Pentru a nu fi intreptretat gresit raspund succint : nu stiu !

  2.”Ce merite ai tu ca sa te fi ales pe tine ca discipol al lui?
  Pote te bazezi pe meritele tale din alta viata(ai vazut tu sau ti s-a inserat subtil in minte aceasata idee. Si… ideea de la cine a venit?”

  Nu cunosc sa ma nu stiu ce merite, sunt un om ca oricare altul care doreste sa practice yoga. Nu stiu ce merite am avut in alta viata.
  Ideea de a practica yoga a venit in timpul studentiei asa pur si simplu. Am cautat un loc unde sa practic yoga , am cautat destul de mult …

  3.Este Nicu Catrina incarnarea lui Abihnavagupta?
  O fi , nu o fi , eu de unde sa stiu?
  Si prima intrebare si asta sunt destinate sa ce ????
  Determinarea gradului in care se bate campii ????
  Daca vreti sa fiti luati in serios puneti intrebari ( si raspundeti la intrebari ) in mod cerebral !
  Idem si intrebarea 4

  5. Sunt misanii oameni cu o misiune spirituala?

  Aici cred ca ai vrut sa spui cei ce practica yoga, pentru ca misanii sunt doar 20 , adica membrii fondatori MISA .

  Toti oamenii fara exceptie au o menire , sau altfel spus o misiune spirituala . Cu totii ne nastem cu un scop care este profund spiritual .

  Nu stiu daca e asa cum spui ca la yoga nu a realizat nimeni dedublarea sau ca a atins anumite nivele de maiestrie in tehnicile yoga.
  Te intreb daca la yoga se realizeaza rugaciuni colective , invocatii colective , spirale , sunt si foarte multi care realizeaza tehnicile invatate cu ingerii , cu Marile Puteri Cosmice , meditatii, posturi si rugaciuni individuale , pentru tine nu conteaza ? Unde este pierderea de timp ? Unde este devierea de pe cale ??? Si ma refer aici pentru cei mai multi dintre noi , cei care realizam toate cele pe care le-am precizat mai sus .

  @ Last

  Pentru o comunicare in timp real ar fi bine sa nu mai fiu moderat. Intr-o zi o sa sa invit si la mine pe forum sa discutam, si veti vedea ca eu nu procedez ca voi .

 162. Last says:

  @ionutz,

  faci parte din grupul cursantilor MISA.
  Sunt actiuni spirituale cele realizate de unii colegi de ai tai la solicitarea expresa a condamnatului pedofil bivolaru ?

  Enumar:

  -video chat erotic
  -prostitutie in japonia, europa etc
  -futai promiscuu de nu se mai stie care cu care
  -bucuria la auzul mortii a 60 mii de oameni (bivolaru zice, bineinteles ca e o tampenie tiganeasca)
  -filme porno produse de oamenii de la curs la solicitarea sefilor MISA, filme vandute prin filierele obisnuite industriei sexului
  -furt repetat (carti publicate fara drept, carti modificate de bivolaru fara drept, autorii de drept nefiind recompensati pt munca lor)

  Pentru toate astea federatia internationala de yoga a eliminat MISA din randul organizatiilor care se ocupa cu yoga.

  Vrei cumva sa ne spui (prin delimitarea de MISA) ca nu esti de acord cu sefii sectei si te intereseaza doar sa practici gimnastica yoga ?

 163. RAM says:

  @Just-1: lasa-l in pace pe Zamolxe, si eu am mai fost jignit din greseala si am trecut peste. Dintre noi toți, Zamolxe e ultimul de care sa te legi. Doar uita-te la comenturile lui si ai sa vezi ca el nu are obiceiul sa jigneasca. De cateva ori ti-am luat si eu aparare asa ca considera subiectul închis si hai sa gasim cu totii o cale sa construim ceva impreuna. Cate un pic, nu e nevoie sa ne bagam in proiecte mari.

 164. mac gregor says:

  Ionutz, esti performer la a nu intelege.

  Grieg le vrajea pe fete ca a face videochat e spiritual, e un mod de a transmite tantra barbatilor care le vizualizeaza.

  Cand de fapt e fix tot aia cu ce fac ucrainencele, industrie sexuala pe banda.

  Singura diferenta e ca banii ajung in buzunarul gurului. Si ca Grieg a folosit spiritualitate falsa pe post de momeala pentru a le atrage.

 165. RAM says:

  @Ionutz: Buooon! hai sa vedem.
  ”Trebuie sa intelegi ca nu vreau sa va conving de nimic. Tocmai de aia nu inteleg de ce voi vreti sa ma convingeti pe mine. Aici putem doar schimba idei, putem dialoga si atat!”

  Sa mori tu ca n-ai intrat aici ca sa ne convingi de nimic? Sa ti se faca puța covrig ca n-ai intrat aici ca sa ne pui pe tapet ideologia ta? Pai atunci ce mai cauti pe acest site minunat?

  ”Ai fi original daca ai fi scris ” e posibil ca noi sa avem dreptate ”

  Asta e! faptele sunt fapte, in viata e bine sa te bazezi pe fapte nu pe presupuneri. Daca am fi discutat despre presupunerea fictiva si absolut absurda ca GB ar fi un escroc care este posibil sa trimita femei la produs în ”america de sud” poate am fi ezitat si n-am fi fost atat de siguri.
  Reformulez: ”E posibil ca GB sa nu fi trimis fete sa danseze prin baruri! (?)”

  ”Nu pot realiza ce inseamna era cosmica. Notiunea este peste ceea ce pot eu realiza deocamdata .
  Pentru a nu fi intreptretat gresit raspund succint : nu stiu !”
  Aha! dar Narcis Tarcau stia cand a spus asta la ziua lui Grieg? Cum de Gb n-a infirmat? Cum de nu l-a luat pe ala de-o parte sa-i zica: bai coaie despre ce vorbesti?”
  Pai nu l-a luat ca i-a placut.

 166. RAM says:

  @Ionutz:

  ”Nu cunosc sa ma nu stiu ce merite, sunt un om ca oricare altul care doreste sa practice yoga. Nu stiu ce merite am avut in alta viata.
  Ideea de a practica yoga a venit in timpul studentiei asa pur si simplu. Am cautat un loc unde sa practic yoga , am cautat destul de mult …”

  Nu prea te cred, mă minti! Credintele tale ti-au deformat perceptia asupra notiunii de bine si rau. Semnele ”misiunii spirituale” si ”a gratiei unice” sunt prezente!

  ”O fi , nu o fi , eu de unde sa stiu?
  Si prima intrebare si asta sunt destinate sa ce ????
  Determinarea gradului in care se bate campii ????
  Daca vreti sa fiti luati in serios puneti intrebari ( si raspundeti la intrebari ) in mod cerebral !
  Idem si intrebarea 4”

  PAI CE FACEM AICI? Te dezici de invataturile de la curs? Stim amandoi ce faci! Vrei sa pari un om cu picioarele pe pamnt. Toate, absolut toate ideile astea au fost vehiculate pe la curs (unele de catre VIP-uri sau chiar de catre GB-exista chiar si înregistrari) si nu te face ca nu le stii.
  Nu te ingrijora, am avut si eu atitudinea asta a ta…

  ”Aici cred ca ai vrut sa spui cei ce practica yoga, pentru ca misanii sunt doar 20 , adica membrii fondatori MISA .”
  Nu o da după cires, întelegi bine ce am vrut sa spun. La ce-ti foloseste tergiversarea asta ieftina?

  ”Toti oamenii fara exceptie au o menire , sau altfel spus o misiune spirituala . Cu totii ne nastem cu un scop care este profund spiritual .”

  In general, ideea cu menirea spirituala nu face deact sa alimenteze orgoliul discipolilor. Este o alta tehnica subtila si ieftina in acelasi timp de manipulare.
  Pe pamant mai sunt 7.000.000.000(miliarde) de oameni, ei au o misiune spirituala?
  Sau poate au o misiune si nu sunt constienti- da, dar noi suntem constienti si iata un alt motiv pentru care sa ne simtim superiori.

 167. Just-1 says:

  @zamolxe:
  “Gold digger woman, only more trashy and cheap.”

  Ramai tu la tine acasa! Din partea mea nici-un ok si nici-un suport. Nu ne cunoastem. Punct

 168. RAM says:

  @Ionutz:”Nu stiu daca e asa cum spui ca la yoga nu a realizat nimeni dedublarea sau ca a atins anumite nivele de maiestrie in tehnicile yoga.
  Te intreb daca la yoga se realizeaza rugaciuni colective , invocatii colective , spirale , sunt si foarte multi care realizeaza tehnicile invatate cu ingerii , cu Marile Puteri Cosmice , meditatii, posturi si rugaciuni individuale , pentru tine nu conteaza ? Unde este pierderea de timp ? Unde este devierea de pe cale ??? Si ma refer aici pentru cei mai multi dintre noi , cei care realizam toate cele pe care le-am precizat mai sus .”

  ASA SI? UNDE SUNT REZULTATELE?
  Problema cu toate sectele, am spus-o într-un post mai sus, este ca sunt al naibii de necititi si de pseudoinformati. Cate tratate de yoga in original ai citit? Ce stii tu despre yoga? dar despre tantra? NIMIC. ZERO, NADA, NUL, NIX….
  You know nothing John Snow!!!! 🙂

 169. UNICA T says:

  Ionutz:”Te intreb daca la yoga se realizeaza rugaciuni colective , invocatii colective , spirale , sunt si foarte multi care realizeaza tehnicile invatate cu ingerii , cu Marile Puteri Cosmice , meditatii, posturi si rugaciuni individuale , pentru tine nu conteaza ? Unde este pierderea de timp ? Unde este devierea de pe cale ???”

  De cine au fost predate tehnicile de mai sus? Nu conteaza cine te indruma?
  Trebuie sa stii cine sunt cei care iti arata calea? Tu ce vrei de la yoga?
  Pot ei sa te conduca sa iti atingi scopul spiritual propus? Ei si-au atins propriul scop spiritual? Unde se situeaza cei care iti predau din punct de vedere spiritual?
  Ce atitudine au? Ce cuvinte folosesc? Ce fapte comit?

  De nenumarate ori, s-a aratat ca mint acesti falsi invatatori, ca sunt agresivi, ca nu le pasa nici de proprii discipoli (daramite de ceilalti).

  Daca le pasa nu dublau taxa, si nu ii duceau pe cei din asramuri la stadiul de neajutorati, daca le pasa respectau femeile si nu le indemnau la prostitutie, daca le pasa ar fi avut compasiune pentru cei plecati si nu ura viscerala, daca le pasa nu ii vorbeau pe morti de rau, daca le pasa nu v-ar trata ca pe niste sclavi sau ca pe niste inferiori.
  Sigur e yoga ceea ce practici? De unde sti? Cum ai verificat?

  Ti-am pus aceste intrebari pentru ca tu refuzi sa ti le pui. Daca vrei imi raspunzi si mie dar neaparat sa iti raspunzi tie.

 170. RAM says:

  @Ionut: citeste articolele ”devirusare 1,2,3”
  http://falseguru.wordpress.com/2014/06/18/devirusare-i/
  Eu le recomand teraputic.

 171. zamolxe says:

  @Just-1
  “Gold digger woman, only more trashy and cheap.”
  1. Dau foarte rar citate în engleză.
  2. Fraza de mai sus nu e citat dat de mine. Te rog să indici clar unde am scris eu așa ceva, altfel consider acuzația ta o simplă calomnie.
  3. Nu vreau să impun nimănui nimic. Dacă am dat citate din Harris sau Hitchens e pentru că se potriveau cu contextul. Cine le crede bine, cine nu, la fel de bine.

  Aștept link-ul. Nu îmi place să fiu acuzat fără dovezi.

 172. Django says:

  @Ram,

  [impresionant câtă muncă. Felicitari.]

  Mulțumesc. Am avut ceva de editat. Sper că a meritat. Mă refer la vizibilitate. Cei care merită cu adevărat felicitările sunt cei care au făcut arhiva exmisa. Eu, ca Ponta. 🙂

  [Te-ai gandit cum sa promovezi cartea?]

  Nu e cartea mea. E o colecție de mărturii. Deci nu pot să trimit nimic la edituri. Scribd-ul are vizibilitate foarte mare. Mihai m-a găsit într-o zi. 🙂
  Cartea nu e a mea. Toată lumea poate să o descarce și să o promoveze mai departe.

  Am făcut niște modificări azi. Am pus cuprinsul la începutul cărții ca să se poată „răsfoi” mai ușor. Am pus sursele la două-trei documente, căci uitasem să fac asta. Am mai pus două documente:

  1. Magie contra lui Adrian Năstase la MISA
  2. „Haremul” lui Bivolaru (asta-i altă carte, cu titlul roșu, ca la bordel).

  Vezi ce repede se fac cărțile? Am deja două. :)))

 173. Django says:

  Acum mă simt mai împlinit. Mă retrag în planul secund, dar promit că vă susțin din subtil 🙂

 174. RAM says:

  @Django: Stiu ce înseamna munca de editare. Ideea este sa încercam sa facem vizibilă informatia, cel putin eu o sa ma gandesc la o modalitate de promovare a ei.

  Mda, si eu plec in vacanta si cred ca o sa dispar un timp. 🙂

  Oricum, înca odata, Felicitari! 🙂

 175. ariel says:

  @Aand, am inteles.Trebuie sa ajungi in unitate (eu si Tatal una suntem), prin oprirea fluctuatiilor mintii si centrarea in sine, ramanand un observator fata de toate efectele “secundare”.Altfel, ego-ul se exacerbeaza, o iei razna si devii fanatic fruntas, foarte convins de superioritatea ta spirituala si de faptul ca faci parte din cei cativa “alesi”. :Superman: Multumesc pentru explicatii.

 176. Ramo says:

  Just-1: “Ramai tu la tine acasa, zamolxe! Din partea mea nici-un ok si nici-un suport. Nu ne cunoastem. Punct”

  Nici eu nu-l mai suport, are idei stranii, cum ca Pamantul e rotund. (ca un) Punct 😀

 177. Ramo says:

  Astept scuze. Altfel nu-l mai cunosc 😀

 178. Ramo says:

  Just-1: “Greseala a fost ca ati vrut sa impuneti tuturor emanatiile lui Hitchens, Dawkins, Sam Harris si Dennett.”

  Niste prosti. Nu stiu ei ca Adevarul e in vechiul testament. Lumina vine de la Moise, Iezechiel, Iahve… Cat de minunat ucideau ei copii, femei si batrani… “Fara mila si fara crutare”, cum spune biblia, cartea de capatai a fiecarui cre(s)tin

 179. Just-1 says:

  @zamolxe:
  Nu pot depista acul in carul cu fan si ca urmare imi cer eu scuze pentru acuza nefondata. Sper sa le primesti!

  Dar apoi,
  —————————————————–
  zamolxe 24/06/2014 23:49

  @Eternul,
  Ai uitat ceva la lista ta de bălmăjeli „spirituale”. Dedicație pentru tine:
  https://www.youtube.com/watch?v=YJOyx65lLIo

  http://www.dalailama.com
  —————————————————–
  Interesanta alegere! Cred ca voi avea ceva treburi importante atunci cand misanii in pasiunea lor se vor juca un pic mai ‘rough’ cu tine. 😀
  Salutari!

 180. Ramo says:

  Just-1: “zamolxe, astept scuze. Nu poti fi moderator si sa jignesti si in stanga si in dreapta.”

  Da, da, si pe mine m-a jignit, a spus ca sunt o pitipoanca tampita care delireaza despre lucruri inexistente, cum ar fi Pamantul plat 😀

 181. Ramo says:

  Just-1: “Cand aud scuzele, imi vad si eu de drum.”

  Scuza-te zamolxe si las-o sa plece odata pe drumul ei. Desi pare plecata demult 😉

 182. Ramo says:

  Just-1: “zamolxe, e mai simplu sa-ti ceri scuze pentru eticheta pitipoanca pana nu dispare sansa. Astept. Nu mult.”

  Hai cu scuzele zamo, ca dispare sansa! Doamne ajuta! 😀

 183. Ramo says:

  Just-1: “zamolxe, astept scuze. Nu poti fi moderator si sa jignesti si in stanga si in dreapta.”

  Exact, jigneste in stanga si-n dreapta, pe tine pe blogul Roxanei, pe mine pe exmisa. Cum ne prinde, cum ne… jigneste. Situatia asta nu mai poate fi tolerata. Medicamente ! 😀

 184. Just-1 says:

  @Ramo:
  Nu exista antibiotice pe vremea Inchizitiei. Sorry!

 185. Just-1 says:

  @Ramo:
  Si apoi cum sa mai vorbeasca misanii cu el? Treaz sa ramana!

 186. Just-1 says:

  @MR:
  Ramai cu bine Mihai Rapcea! E secolul 21. Cand spui adevarul, acesta se considera calomnie. De 2 ori am patit-o. Nu merita sa mai astept inca o data!
  Inainte de a inchide:
  Acest zamolxe de mai sus a postat anul trecut fotografia unui copil pe site si tot felul de indivizi s-au apucat de trataka cu fotografia copilului. Nici aceasta interventie nu mi-a parut in regula si inca nu-mi dau seama de ce, dar am sa aflu. Poate pentru ca a incalcat intimitatea copilei totodata permitand vulturilor sa se repeada asupra ei – victimei fara aparare? Ar putea fi un raspuns.
  Decizia se afla in mana Domnului, nu a oamenilor.

 187. zamolxe says:

  @Just-1,
  Hai că te ajut. Cea mai lungă (și poate singura) conversație a noastră pe blog-ul Roxanei s-a întâmplat aici:

  http://roxanamchirila.com/2014/05/20/cand-ies-gargaunii-la-iveala/

  Caută și arată-mi unde am greșit. Și îmi cer scuze. Altfel, le accept pe alte tale. Chiar nu îmi stă în fire să jignesc oamenii, chiar dacă uneori ar merita-o din plin.

 188. zamolxe says:

  @Just-1

  Legat de acea fetiță, de la trecerea căreia dincolo se împlinește un an chiar zilele astea, îți dau voie doar să taci. Atât. Pentru că habar n-ai despre ce vorbești.

 189. zamolxe says:

  Nu e nevoie să afli tu ceva. Chiar nu e…

 190. Gelu cu napi says:

  “în subteranele fetide ale urii, ale ranchiunii și ale nonvalorii, în care trăiesc detractorii cei înverșunați ai lui Grieg domnește bezna rătăcirii și a înstrăinării de Dumnezeu, putem afirma cu toată convingerea că Grieg trăiește mereu dincolo de toate acestea, sub semnul sublimei, extaticei și paradisiacei lumini a Spiritului divin nemuritor.”

  Asa se incheie articolul din yogaesoteric. Citind articolul si citind si articolele publicate aici pe blog, tind sa acord credit afirmatiilor din YogaEsoteric. Mi se par reale.

  De ce majoritatea celor de aici de pe blog il urasc pe Grieg?

 191. Gelu cu napi says:

  O sa incerc sa raspund eu:

  “@Ionutz, ai sa ne spui ceva? Poti raspunde macar la o intrebare? Nuuu poooti!
  Poti sa justifici macar unul din urmatoarele puncte?
  1. Ce face Gb cu 63 de milioane de euro?

  R. Care 63 milionae de euro?

  2. Sunt fete trimise de GB la frecat ”bara” in Europa si Asia?

  R. Din cate stiu eu, NU!

  3. Fac fetele videochat?

  R. O multime de fete fac videochat, sunt ziarele plene de anunturi. Fetele noastre sunt libere sa faca ce vor, chiar si videochat! De ce trebuie sa fie discriminate?

  4. Sunt aceste activitati imorale?

  R. Ce este moralitatea? Tot ce este bun in lumea asta sau e imoral sau e ilegal sau ingrasa!

  5. Fac fetele donatii masive cand se intorc din ”contracte”?

  R. Care contracte? Nu am auzit de asa ceva!

  6. S-au facut filme porno marca misa?

  R. Din cate stiu eu nu!

  7. S-au vandut materialele de la proba secreta fara acordul fetelor pe site-uri porno?

  R. Din cate stiu eu nu!

  8. A facut Gb sex cu minore?

  R. Din cate stiu eu (si toata lumea in urma depozitiilor fetelor) – NU)

  9. A infestat Gb fete cu bts-uri?

  R. Nu! Exista vreun document ca Grieg ar fi sau a fost bolnav? Nu. Deci NU!

  10. A facut Gb sex macar cu una din cunoscutele tale?

  R. Nu Nu si iar NU!

  11…..”
  Nu!

 192. Gelu cu napi says:

  @Django 16/07/2014 18:34

  Coiosu, uite ce am găsit pe exmisa despre trimiterea de bărbați la produs:

  „(05:33:17 PM) xxx: stiti de faza cu tentarea si batjocorirea cursantilor public de craciun ?
  (05:39:09 PM) xxx: tentati cu plecarea la job-uri in strainatate ?
  (05:39:30 PM) xxx: teo a fost coptat de g
  (05:39:36 PM) xxx: sa faca un j….”

  Abunda de materiale de acest gen pe blog. De ce? Cine poate crede cxa aceste materiale nu sunt o facatura? Chiar puteti sa va sustineti afirmatiile cu asa ceva. Va rog!

 193. Gelu cu napi says:

  Va propun sa ne “masuram fortele” voi, fostii cursanti si noi cursantii MISA.

  1. Asane (corectitudinea executiei, durata executiei, constientizarea efectelor).

  2. Concurs de perceptii subtile. Sa vedem daca percepem reciproc ceva cand se mediteaza cu mantra (nu cu suport muzical).

  3. Eseu cu privire la realizarile spirituale ale fiecaruia din cei prezenti si daca un ghid spiritual este necesar sau nu pe calea evolutiei spirituale. Care se considera ca ar fi cel mai autentic ghid spiritual?

  4. Loc de desfasurare: La Costinesti in luna august.

  Doreste cineva?

 194. MR says:

  Simplu, gelule. Aplica acea vorba inteleapta: Prostul CREDE, desteptul VERIFICA. Noi nu putem verifica pentru tine. De ce nu te duci sa verifici informatiile ? Noi le-am verificat, insa nu te putem convinge, caci ar insemna sa ne crezi pe noi. Crede in ceea ce vei descoperi singur, cautand Adevarul.

 195. Ramo says:

  Gelu: “Care se considera ca ar fi cel mai autentic ghid spiritual?”

  Ala care e proxenet condamnat la minim 6 ani de puscarie 😉

 196. mac gregor says:

  Gelule cu napi, sunt de acord cu MR. Mergi, sapa si o sa vezi ca sunt adevarate.

  Nu-mi place nici mie ex-misa, dar tine-te de nas si cauta, o sa gasesti chestii.

 197. Just-1 says:

  @zamolxe:
  Bun, scuzele le-am retinut. Probabil si misa si Cici le-au retinut.

  Mai ai tu idei de genul ca pamantul ar fi rotund. So what? Tot nu stii cine a facut lumina si intunericul. Eu i-as multumi ca avand lumina nu ne bagam degetele in ochi.
  Ma duc si eu sa nani putin ca ma doare capul pe la ecuator. Ai grija de tine!

 198. Just-1 says:

  @Gelu:
  “Fetele noastre sunt libere sa faca ce vor…”
  Da, dar eu nu vreau ce mi se zice/a ca vreau.

 199. Gelu cu napi says:

  @MR 19/07/2014 11:12

  Simplu, gelule. Aplica acea vorba inteleapta: Prostul CREDE, desteptul VERIFICA. Noi nu putem verifica pentru tine. De ce nu te duci sa verifici informatiile ? Noi le-am verificat, insa nu te putem convinge, caci ar insemna sa ne crezi pe noi. Crede in ceea ce vei descoperi singur, cautand Adevarul.

  Eu merg pe prezumptia de nevinovatie. Adica daca cineva spune ca cineva a facut ceva asta din punctul meu de vedere nu este un cap de acuzare. Oricine poate spune orice despre oricine.
  De ce trebuie sa verific eu ce spune cineva. Imi trebuie dovezi solide ca este adevarat. Pana una alta ceea ce se vorbeste pe acest blog o consider ca o informatie neverificata, care poate fi adevata sau nu. Fara suparare!

  Am intrat si pe exmisa dar informatiile nu par credibile, sunt amestecate, nici nu stiu ce sa cred: sunt informatii descoperite de cineva sau informatiile cuiva da-te publicitatii dintr-un anumit motiv. Adesea informatiile nu sunt obiective ci partinitoare, antimisa. O informatie obiectiva este credibila. Una partinitoare, tendentioasa nu.

  In plus lucrurile care se spun despre taberele spirituale de vacanta au o nuanta de zeflemea de minimizare a unor lucruri in care sunt angrenati mii de oameni. Personal taxa de tabara tripalata fata de anul trecut mi-a pus si mie probleme dar le-am rezolvat si ca persoana care particip de ani buni la aceste tabere pot spune ca, ca cursant de rand, cu taxa de curs la zi si taxa de tabara platita mi se pare o activitate care este asteptata de foarte multi, de mult timp.
  Mie imi place si zau, chestiile cu conducerea MISA care e asa sau altfel nu ne afecteaza de loc pe noi, cei de rand. Multi din cei de care se vorbeste Eugen Martz, Claudiu T, Narcis sunt figuri pe care majoritatea celor din tabere nu i-ar saluta daca i-ar intalni pe strada ca nu-i cunosc.
  Conflictele de la varf (Petrica Groza – NC) ma afecteaza sincer, la fel ca faptul ca inginerul sef de la uzina Fiat care mi-a produs masina a fost arestat pentru mai stiu eu ce. Eu continui sa conduc masina si gata.

  O multime de postari someaza sa se dea raspunsuri la niste chestii care, zau nu ne intereseaza de loc pe noi cei de rand (videochat, pornaciuni, minore, BTS).

  Yoga pentru mine nu este un sport, este un mod de viata, taberele sunt momente importante si fac totul sa particip la ele. Practic yoga zi de zi de ani buni si am rezultate. O spun cei din anturajul meu, simt si eu…

  Daca intru pe Yogaesoteric sunt zeci de articole anti-Rapcea iar aici anti Grieg.

  Oare pot gasi undeva informatii nepartinitoare, neinsultatoare, informatii reale despre yoga si yoghini.

  Multumesc ca m-ati ascultat!

 200. Last says:

  @gelu,

  daca nu ai niciun dubiu de ce simti nevoia sa aperi sefimea MISA ?

  mergi linistit la pretenii tai si da-i nainte cu ce-ti place.

  Dar daca ai venit aici, zic eu ca ai dubii si nu putine.

  Exista sute, mii de dovezi.
  Sa-ti aduc aminte ca seful suprem misan este condamnat pentru relatii cu minori. Asta e o dovada.

  MISA a fost echivalata cu o organizatie sectara care este in businessul sexului de catre federatia internationala de yoga. In consecinta a fost data afara. Acolo la MISA nu se practica yoga ci un fel de gimnastica presarata cu stari induse muzical sau induse de propriul entuziasm. Asta e alta dovada.

  Filmele porno produse de MISA si sefii sai. Alta dovada.

  Trimisul femeilor la produs. Prostitutie. Jefuite la intoarcere de seful misan bivolaru. Proxenetism mascat in KY.
  Videochat erotic, organizat de sefimea MISA in foarte multe locatii. Astea-s dovezi care confirma biznis-sexul misan.

 201. zamolxe says:

  @Just-1,
  Nu cunosc niciun Cici la MISA. Dacă există, foarte bine.
  Acel cântecel cu elefantul Cici era doar o metaforă.
  Cine pricepe, bine, cine nu, tot așa…

 202. Ramo says:

  Gelu: “Imi trebuie dovezi solide ca este adevarat.”

  Pai ia vezi pe exmisa filmele porno cu colegele tale din MISA. Le poti admira si la Festivalul porno de la Barcelona.

  Gelu: “Practic yoga zi de zi de ani buni si am rezultate.”

  Te referi la cele stipulate in tratatele de yoga de Patanjali si altii? Ah, nu ? Atunci bine, dream on…

 203. Ramo says:

  Tu nici macar roata lu’ Egely n-o poti invarti, nu? Lasa, nu-i bai, ca nici Gregorian nu poate levita si nu are nicio putere yoghina. La asa “guru”, asa “invatacel”. Adevarul e ca nu-i poti pretinde unui proxenet condamnat la puscarie sa leviteze 😉

 204. Mandala says:

  @Gelu cu napi

  Deci iti plac napii.:)Pofta mare.Negi cu indarjire fara argumente tot ce semnaleaza oamenii ca se petrece ciudat ,gresit,egoist la MISA,care se pretinde cea mai mare scoala spirituala de pe planeta.Dupa cum stii, nu prea a scos MISA in 25 de ani mare lucru, nici un discipol mai rasarit,iluminat ,poate eliberat ,ceva.Nu sunt modesti ,cu siguranta daca-l aveau trambitau peste tot cursul.Dar procese,condamnari,sminteala,manipulare,mercantilism spiritual,boli de toate felurile,pe alese ,prigoana,sigilarea constiintei prin juraminte,gasesti la greu.Uite raspunde la astea ,ca iti place cuvantul NU:
  – A produs MISA vreun discipol de nivel spiritual ridicat in 25 de ani?
  -Te simti ghidat pe calea spirituala de maestrul tau?
  -Instructorul tau are realizari, este competent sa te coordoneze la sala,are un comportament de bun simt?
  -Daca sora,mama,iubita ,prietena ta ar fi trimise la evoluat pe bani in tari straine,te-ai bucura?Ai considera asta ca e in legatura cu calea yoghina?
  -Consideri ca-ti poti lasa destinul pe mana celor care pretind ca se preocupa de evolutia spirituala a cursantilor?
  -Ai fi bucuros sa fii chiar tu cel care anunta scumpiri de taxe in timp ce te gandesti pe care cursanta sa o mai initiezi?

 205. UNICA T says:

  Eu nu stiu de unde idea asta cu concursuri in yoga.
  Cine organizeaza asa ceva sau cine provoaca la asa ceva nu a inteles nimic din yoga. Gymnastica si autohipnoza poate, dar nu yoga. Doamne, cat poate sa fie ego-ul de mare sa se gandeasca pana si in spiritualitate la competitie. Zici draga Gelu ca nu va intereseaza pe voi ce-i derand povestile porno, sclavia, minciunile vipurilor, dar cei care fac asta sunt cei care ti-au predat “yoga” banuiesc ca faci yoga deoarce vrei sa ajungi ca si cel care te ghideaza, nu? Acum daca un om care este condamnat pt corupere de minore, care trimite femei in Japonia, care face filme porno, pune fetele la chat si profita de neajutorarea ashramistilor, este ghidul tau spiritual, gandeste-te ce sanse ti-ai dat pentru trezire (si trezire nu inseamna tot circul conspirationist)

 206. RAM says:

  @Gelu cu napi:
  In calitate de gel cu napi (yaaak):
  1. Te duce capul?
  R. nu!
  2. Gandesti vreun pic?
  R: nu!
  3. Ai gandit vreodata cu mintea ta?
  R:nu
  Esti cat de cat coerent?
  R:NU! NU! NU!

  Esti o petarda cu replici ieftine si prost pana la Dumnezeu. Uite ca despre tine nu se poate spune ca n-ai ajuns la Dumnezeu.
  MERGI CU DOMNUL!!!

 207. RAM says:

  @Zamolxe: Nu te mai obosi.

 208. UNICA T says:

  Vezi cat de dependent va facut de sex si de circul conspirationist? Oricat de mult creste taxa voi mergeti in tabere pentru ca este parada carnii. Va intinde acum, si va stoarce, ca sa vada cat pot intinde coarda, peste un an pregatiti-va sa scoateti pentru tabara peste 1000 de lei. asta este, sunt sigur ca acum oricat ar cere voi le veti da, de ce pentru ca sunteti dependent……exact ca niste sarmani dependent de droguri, faceti orice pentru placerile carnale si pentru infatuarea eg-ului.

 209. UNICA T says:

  De aceea este atat de usor pentru voi sa negati faptele sefilor vostri, pentru ca altfel ramaneti fara drog.

 210. UNICA T says:

  Dar Slava Domnului sunt multi, din ce in ce mai multi, care aleg dezintoxicarea.

 211. EL TORO says:

  @GREGORIAN BIVOLARU .Tot timpul auzim ideea ca Statul (presa ,serviciile si opinia publica) ataca MISA si o ponegreste ,o pune la colt timp in care ea este neprihanita 110% . Dupa marturiile acelor faze cu fetele la viluta si prin PARIS unde se duceau la facut sex , amor sau zdranga zdranga , situatia apare in alta lumina . Mai ales faza cu seducerea acelei fete a unui mare PSD-ist schimba complet ideea de neprihanire a MISA si a sefului ei neinfricat . Aceasta fata a sefului nu se vrea aflata de conducerea MISA , ii arde tare , e cea mai incomoda fata a sefului si o vor ascunsa . Daca tot timpul urli ca lumea are ceva cu tine si tu esti atit de cuminte ,corect este ca lumea sa te stie si cu bune si cu mai putin bune , nu sa prezinti doar ce iti convine despre tine . Lumea are acest drept si inaintea lumii acest drept il au chiar proprii oameni care te privesc ca pe DUMNEZEU . Este meschin sa vrei sa ti ascunsa aceasta fata a ta atita timp cit vrei din rasputeri sa convingi lumea ca esti o victima politica si a masoneriei . Aceasta abordare este nesincera , adica mincinoasa si dovada este ca adevarul iese intotdeauna la lumina mai devreme sau mai tirziu . Si aceasta iesire la lumina nu trebuie sa te supere , deranjeze sau irite , ptr ca nu-i asa : NU EXISTA SPIRITUALITATE SUPERIOARA ADEVARULUI . Nu asa ne spuneai noua in conferinte de nenumarate ori ? Atunci de ce ai incercat sa ascunzi ,daca esti neinfricat ? Vorbim de vitejie si ne ascundem (de) proprile noastre fapte ? Ce vitejie este asta? Este frica , frica de adevar , frica de pierderea propriei imagini , frica de repercursiuni si ce au de-a face aceste atitudini cu fiinta reala care pretinzi ca esti ? Poti da un raspuns ? Poate da vreun figurant de la MISA vreun raspuns la asa ceva ? Nu sint clarvazator dar sigur pot sa afirm ca toti veti tacea milc si mai ales tu . Singura placa pe care sti sa o pui este aia cu persecutia ta . Ar trebui sa iti asumi faptele si sa nu-ti fie rusine cu ele atita timp cit vii si faci exemplificari cu starea de curaj ,adevar si puritate . De unde nu e , nici DUMNEZEU nu cere . Orice fata care mai accepta sa o faci tu proasta asa din senin e proasta numai ptr ca nu iti da o flegma ca sa te aduca cu picioarele pe pamint . Irina te-a pus la punct si cu toata forta ta , nu ai putut sa o supui in curajul si demnitatea ei , iar exemplul ei ar trebui sa devina model ptr orice femeie sau barbat care mai are de-a face cu tine pe viitor . Lumea sa trezit ,oamenii au curaj si discernamint si nu ti se mai supun . Trebuie sa incepi sa traiesti cu adevarul asta . Sa dus vraja ta . Trezeste-te ca sa nu mai cazi in penibil pe viitor .

 212. EL TORO says:

  Si daca tot ii faci pe toti prosti ,inseamna ca tu esti superinteligent si atunci de ce accepti sa te bagi in jocuri cu prostii ,proastele ? Nu ar fi mai inteligent sa te tii departe de ei ….. cum de altfel faci acum ? Vorba aia care spune ca ala care iti zice adevarul in fata iti e prieten e adevarata . Citi din astia ai linga tine? Si citi din aialalti ?

 213. Ionutz says:

  @ Gelu cu napi

  1. Bun citatul de pe yogaesoteric . Si e doream sa il postez. Mi-ai luat-o inainte. Nici eu nu inteleg de ce atat ura ?

  2.Si eu am raspuns la intrebari, chiar de mai multe ori. Nici nu mai trebuie comentat pe tema asta. Dar vezi ca raspunsurile nu sunt bune daca nu se ajunge la concluzia celui ce a pus intrebarea. Atunci ce rost mai au intrebarile ??? Zero!

  3. Masurarea fortelor ….
  Nu ai sa vezi asa ceva. Care forte ? Cei de aici nu mai practica yoga si nu doresc sa evolueze spiritual, pur si simplu nu isi doresc asta. Doresc doar sa loveasca in Grieg si Misa. Nu conteaza cum . Si aici fac legatura cu punctul 4

  4. “extrasul” acela de pe net cu aceea “convorbire” , e lege aici !!!!!!!! hahahaha . Acestea sunt argumente indestructibile si sunt zeci de ” argumentatii ”

  5. Eu, ca si tine stim ca prezumtia de nevinovatie exista , iar chiar mai presus de asta este propria noastra experienta de viata si modul cum am inteles si am aplicat noi yoga…… Exemplul cu inginerul de la fiat este geniala pentru a-i face sa inteleaga unele adevaruri. In plus e valabila pentru toti cei care nu manifesta o ura viscerala impotriva lui Grieg . Si aici fac legatura cu afirmatia lui Last

  @ Last
  Nu stiu cum e la Gelu, dar eu am postat aici pe blog si poate ca multi de la curs au facut-o pentru ca pur si simplu nu va putem intelege nicium. Si eu mai am intampin uneori probleme cu unii oameni , dar nu fac din asta un caz peste care nu pot sa trec. Fiecare situatie de conflic este data pentru a gasi solutii de depasire si rezolvare a ei. Asta daca doriti sa invatati ceva din viata si daca considerati ca viata este o scoala si aveti aspiratia e a evolua.

  Altfel veti ramane pierzatori intr-o lupta a voastra cu Sine, fara speranta de a scapa din cusca pe care cu venin v-ati construit-o singuri . Este tabloul exact al iadului.

 214. babaji says:

  @Ionutz

  Ne dai examplu de om spalat binisor pe organul gandirii.Pentru tine exemplul aluia cu napii e genial.Deci daca lucrezi intr-o firma de escroci si manipulatori dar tu esti corect e in regula.Nu te duce capul ca solidarizezi prin participare cu matrapazlacurile alora din conducere.Cat de genial e asta?Trimite-o pe maica-ta sa danseze la bara si sa dea bani la MISA.Sau pe sora-ta.Sau poate prestezi chiar tu,yoghinule care evoluezi spiritual.Pierzator esti tu care iti faci evolutia in cloaca.Du-te si invoca extraterestri.E traditional.

 215. Last says:

  @ionutz

  Mai intai de toate scoti infantilismele astea:

  Cei de aici nu mai practica yoga si nu doresc sa evolueze spiritual, pur si simplu nu isi doresc asta.
  Altfel veti ramane pierzatori intr-o lupta a voastra cu Sine, fara speranta de a scapa din cusca pe care cu venin v-ati construit-o singuri . Este tabloul exact al iadului.

  Supozitii lipsite de sens, de bun simt. Pentru ca asa ti-a zis tie condamnatul pedofil condamnat de justitie. Si ce sa faci, preiei si tu fara sa gandesti. Ai modelul mizeriilor publicate de yogaesoteric, asa ca e perfect si pentru tine. Cunosti pe vreunul de aici ?
  Esti si habotnic vad 😀 “tabloul exact al iadului” :)))

  Apoi, ionutz, ai inchis ochii si nu ai raspuns cu adevarat la nimic. Te mai intreb inca o data: ai citit posturile userului eliberatu ?
  incepand de aici: http://rapcea.ro/2014/07/01/lui-nicolae-catrina-fost-preyedinte-al-misa-ajuns-actualmente-lup-moralist-pe-yogaezoteric/#comment-124497

  Stii de festivalul porno la care a participat MISA ?

  Stii de filmele porno realizate de grupurile MISA ?

  Stii de grupurile de femei care merg la Paris sa faca sex cu un batran decrepit, bolnav psihic ? Sunt tinute claie gramada si plimbate cu ochelari negri la ochi ca nu cumva sa dea informatii ? Pai daca e totul ok ce inseamna toata prosteala asta ?

  Stii ca ceea ce primiti voi la MISA (cursuri misa, ca altfel iar aberezi ca la misa sunt doar 22 persoane, deh, viclenia celui care nu are argumente) nu sunt initieri ci sunt doar niste vorbe copiate dintr-o carte ? Pentru simplul motiv ca nu exista niciun maestru calificat acolo.

  Stii ca la MISA se face magie neagra ? Ca tu ai participat la a face mult RAU altor persoane ?
  Stii de femeile trimise in japonia, europa, sa se prostitueze in baruri ? La intoarcere proxenetii lui bivolaru le jefuiesc de bani pe femei.

  Stii de videochat porno/erotic de la MISA ?

  Stii de multiplele cazuri in care sefimea MISA a facut sex cu minore ?
  Bivolaru este condamnat pentru asa ceva. Mi-ai spus deja ca in lumea reala sunt cazuri din astea. Asta arata doar ca MISA este la fel de asociala / criminala ca orice infractor din puscarie.

  Daca te decizi sa judeci cu capul tau raspunde la intrebari. Si nu mai face paralela tampa cu lumea reala. Altfel recunosti ca MISA nu face lucrare spirituala, e doar un bordel mascat.

  Asta vor oamenii de la voi: sa deschideti ochii aia lipiti si sa vedeti ca sustineti o afacere criminala, un bordel urias care si-a pus pe usa inscriptia spiritualitate.

 216. Last says:

  MISA a fost data afara din organismele mondiale si europene de yoga (inca de acum 6 ani), pentru afaceri sexuale.

  The president of EYC of European Alliance and Secretary of IYF for Europe inform:

  You are only a vulgar sex businessman using the names of “Tantra Yoga” and our “International Yoga Federation” as an attractive cover for your controversial business activities.

  vezi toate tarasenia (schimb de emailuri)
  http://www.exmisa.org/viewtopic.php?f=3&t=258

 217. EL TORO says:

  @IONUTZ Esti complet spalat pe creier baietel.

 218. EL TORO says:

  @IONUTZ.
  Asta cu iadul este placa prostului. Adica oricine vorbeste despre niste magarii facute de sefimea MISA este pierdut, cu sanse mari de a merge in iad. Daca dupa mintea ta a spune adevarul despre GRIEG este criteriul ptr bilet in iad inseamna ca esti de-a dreptul redus mintal.

  Deci cei care mint, fura si manipuleaza minore si storc oamenii de bani si ii pun la munca in propriul folos sint drepti in fata lui DUMNEZEU si acest mod de actiune este un model divin, dupa mintea ta.

  Dupa cum oracai pe aici esti fie de putin timp la curs, fie esti sef si ai avantaje, fie desi esti vechi te afli in situatia de a avea ochii inchisi complet vzv de realitatea din aceaasta secta. Persisti intr-o atitudine jenanta si nu e nici o problema ptr nimeni ca esti asa, e numai alegerea ta.

  Dupa cum gindesti arati ca esti ingust la minte si trebuie sa sti ca inaintea ta au fost oameni in MISA mult mai inteligenti decit tine care au vazut clar adevarata fata a sectei si singura optiune a fost sa plece deoarece au inteles ca GRIEG nu vrea decit sa ii fie lui bine nepasindu-i de oameni. Evident ca nu te poate convinge nimeni de adevarata realitate din MISA, in afara de tine atunci cind vei intelege ca trebuie sa deschizi ochii si sa evaluezi realitatea dupa fapte nu dupa imaginatie.

  Cu tine e pierdere de timp si ai o pozitie jalnica. Adevarata evolutie spirituala incepe abia dupa desprinderea de MISA. MISA este doar copilarie spirituala, nimic mai mult.

  Esti penibil cu punctul tau de vedere care e intemeiat doar pe o stare de ameteala, betie, cu iz de traire spirituala. Esti aidoma unui suporter de fotbal care isi inchipuie ca face parte din echipa de fotbal desi el se ocupa doar cu strigatul si cheltuitul propriilor rersurse pe deplasari si niciodata nu are acces la premieri reale in bani atunci cind echipa -lui- cistiga, adica in final cind trage linie el se alege doar cu niste stari trecatoare fara a beneficia de adevarata recompensa ptr efortul sau, in cazul de fata banii. Daca poti intelege aceasta simpla paralela ai fi cistigat si viata ta ar capata un sens, in sensul ca ti-ai recapata-o ptr tine, nu ai mai trai prin altii si ptr altii.

 219. Ramo says:

  @Ionutz: “Cei de aici nu mai practica yoga si nu doresc sa evolueze spiritual”

  Si tu crezi ca o sa evoluezi spiritual intr-un bordel, amețitule ?

  @Ionutz: “Exemplul cu inginerul de la fiat este geniala pentru a-i face sa inteleaga unele adevaruri.”

  Dimpotriva, arata cat sunteti de prosti. I-auzi ce zice pe tema asta Vivekananda, discipolul lui Ramakrishna:
  “O condiție necesară unui maestru este de a fi plin de puritate. Întrebăm adesea : “De ce să ne preocupăm de caracterul și personalitatea maestrului ? Noi trebuie doar să judecăm ceea ce el a spus și ne-a revelat”. Aceasta este fals ; dacă un om dorește să mă instruiască în probleme de mecanică sau de chimie, etc., el poate fi orice dorește, moralmente vorbind, căci ceea ce implică științele fizice, sunt înainte de toate calitățile intelectuale. Dar, de la începutul și până la sfârșitul progresului în științele spirituale, este imposibil să apară orice lumină spirituală într-un suflet impur. Condiția sine qua non pentru cunoașterea lui Dumnezeu este puritatea inimii. O viziune a lui Dumnezeu sau perceperea a ceea ce se află dincolo de aparențe, nu se obține niciodată înainte de purificarea sufletului. “Fericiți cei cu inima curată căci ei îl văd pe Dumnezeu”. În această singură frază este cuprinsă învățătura esențială a tuturor religiilor. Dacă ați înțeles aceasta, cunoașteți tot ceea ce a fost spus în trecut și a tot ceea ce se va spune în viitor, nu mai aveți nevoie să mai căutați în altă parte, căci aveți tot ceea ce este necesar în această singură frază ; ea face ceea ce nu fac la un loc toate scrierile reunite.
  Astfel, pentru maestrul spiritual, va trebui să vedem mai întâi dacă el este ceea ce spune. El trebuie să fie perfect pur. Doar atunci cuvintele sale sunt valoroase pentru că el este adevăratul “transmițător”, adevăratul “releu divin” prin care Dumnezeu se poate revela nedistorsionat. Ce ar putea el transmite dacă nu ar deține puterea spirituală și puritatea în sine însuși ? Pentru ca el să poată să transmită prin rezonanță discipolului vibrația spiritualității, aceasta trebuie să fie ferm stabilizată în conștiința lui.
  Rolul învățătorului este, în realitate, de a transfera ceva și nu doar de a stimula facultățile intelectuale sau de orice alt tip ale elevului său. Ceva real și profund este transferat de la maestru la discipol : Shakti. Din această cauză, maestrul trebuie să fie pur, transmiterea realizându-se numai în afara oricărui motiv egoist : profit, glorie, renume, etc. Duhul Sfânt poate fi transmis numai prin iubire. Orice motiv egoist alungă iubirea. Dumnezeu este iubire ; doar acela care îl cunoaște pe Dumnezeu ca iubire îi poate învăța pe oameni ce este sfințenia, credința și Dumnezeu.
  Atunci când găsiți toate acestea reunite în maestrul vostru, sunteți în siguranță ; dacă nu, nu este prudent să urmați învățătura lui, căci el nu va putea revărsa sfințenia în inima voastră, și vă pândește marele pericol ca el să reverse în voi doar perversitate. Noi nu putem învăța de la oricine și oriunde să iubim, să înțelegem și să asimilăm adevărurile căii spirituale”.

 220. Ramo says:

  Gelu: “Conflictele de la varf (Petrica Groza – NC) ma afecteaza sincer, la fel ca faptul ca inginerul sef de la uzina Fiat care mi-a produs masina a fost arestat pentru mai stiu eu ce. Eu continui sa conduc masina si gata.”

  Citeste in mesajul meu de mai sus ce-a spus pe tema asta Vivekananda, discipolul lui Ramakrishna.

 221. mac gregor says:

  @Gelu cu napi

  mare greseala aia cu “eu nu stiu ce fac sefii la Bucuresti si nu ma intereseaza”. Pana ce incepi sa fii acuzat ca faci sex in grup in care bei urina, in conditiile in care tu esti simplu cursant in provincie. Esti revoltat, nu intelegi de ce ti se sifoneaza viata, si nu intelegi de ce nu inceteaza.

  Pai de aia, ca asta face Grieg continuu la Bucuresti, si se intampla fenomenul ca ti se sparge tie in cap.

 222. Last says:

  excelent citat Ramo.
  Vezi insa ca ionutz o sa tresara fericit la partea cu iubirea. O sa zica, iooooi, pai la noi la MISA e plin de iubire, stiu io din ashram ;), stiu io cat le iubeste grig pe femei la paris. Deci, va concluziona, suntem in totul si complet pe linia invataturilor vechilor maestri.

 223. mac gregor says:

  Marii tantrici smecheri au considerat ca ei pot face o organizare pe nivele: la varf facem gangbang cu urina si industrie sexuala, jos facem yoga la sala, cu tot felul de nivele intermediare.

  Ce smecheri s-au crezut ei.

  Pai fraierilor, eu am experienta in domeniul forumurilor politice, si stiu ca e exact invers:
  OPINIA PUBLICA NU DISCRIMINEAZA; CI CONFUNDA chestiile apropiate.

  E o mare bataie de cap sa ii explici unui om ca de exemplu Boc e un primar excelent si ca face la Cluj ceva cu totul diferit decat ce face Sorin Oprescu. Pentru el “toti sunt la fel”.

  Practic liderii MISA sunt singurii vinovati pentru dezastrul de imagine care a urmat. Proiectul e construit ca sa pacaleasca indivizi, dar sortit sa se faca praf de indata ce atinge o anumita dimensiune.

  Se pare ca pana la urma nu sunt asa de smecheri precum se credeau.

 224. RAM says:

  Ma copii, Iontzu si Napistu-mereți mă și faceți ioga.
  Ca poate in 50 de ani de misa poate reusiti si voi sa fiți oameni normali…

 225. RAM says:

  ”în subteranele fetide ale urii, ale ranchiunii și ale nonvalorii, în care trăiesc detractorii cei înverșunați ai lui Grieg domnește bezna rătăcirii și a înstrăinării de Dumnezeu, putem afirma cu toată convingerea că Grieg trăiește mereu dincolo de toate acestea, sub semnul sublimei, extaticei și paradisiacei lumini a Spiritului divin nemuritor”

  Mama ce-mi place aia cu subteranele fetide.
  Ce mai text spumoso-diareic. …in subteranele…pfoaaai, iar ma minunez.

  Ba, textul asta e dovada FANATISMULUI DECLARATIV SI SFORAITOR. ESTE O EXEMPLIFICARE PERFECTA A UNUI EGO EXACERBAT.
  Pai ce diferenta e intre textul asta si… https://www.youtube.com/watch?v=5t4nycppeS8 asta?

 226. RAM says:

  ”în subteranele fetide ale urii, ale ranchiunii și ale nonvalorii, în care trăiesc detractorii cei înverșunați ai lui Grieg domnește bezna rătăcirii și a înstrăinării de Dumnezeu, putem afirma cu toată convingerea că Grieg trăiește mereu dincolo de toate acestea, sub semnul sublimei, extaticei și paradisiacei lumini a Spiritului divin nemuritor”

  IDIOTILOR, PAI TEXTUL ASTA ESTE O MANIFESTARE DEMONIACA!!!

  Una e sa te înjur (chiar si de ma-ta) si alta e sa fac spume un articol întreg.
  Ce ziceti, Hitler era posedat?
  https://www.youtube.com/watch?v=PnUs5Q0DsLs
  care e diferenta?

 227. RAM says:

  E..? Reusiti sa ganditi si voi un pic? Hai ca puteți!
  Ce zici Ionutz? hai ca tu nu esti asa fanatic, tu esti doar naiv. E demoniac textul, au ba?
  Ale dracu scuze, tot timpul gasiti scuze si explicatii paranormale.

 228. Ionutz says:

  Nu veti putea fi luati in serios cand vorbiti de magie neagra si cand nu reusiti sa faceti diferenta dintre MIsa si cursuri de yoga si cursanti. Asta e esential sa intelegeti si de aici puteti incepe discutie.

  Faptul ca Misa inseamna 20 de persoane, adica membrii Misa si nu cei cateva mii sau zeci de mii care practixca sau au practicat yoga va trebui sa realizati mai devreme sau mai tarziu.

  Daca practici yoga de un an sau de zece nu inseamna ca esti Misa.nici macar daca practici de 20 . Voi, insa , puneti semnul de egalitate ceea ce inseamna ca nu sesizati diferenta.

 229. Last says:

  ce faci ionutz ?
  iar ai pus placa asta ?
  Dupa tine esti sau nu la o scoala spirituala ? Este scoala asta a cuiva ? A cui e ?

  Ai citit citatul dat de Ramo ?

  Mai inainte spuneai ca suntem rai si il uram pe grigutza. Acum te delimitezi de porcariile facute de cei 20 ?

  Porcariile, crimele (nu inseamna doar sa ucizi), infractiunile sunt nu numai ale celor 20.

  Vrei sa gandesti si sa-ti asumi raspunderea pentru ceea ce esti ?

 230. Last says:

  Ionutz, si tu te-ai bucurat cand ai primit marea veste ? (veste data de un condamnat pentru relatii sexuale cu minori)

  Cum care veste ? Moartea a 60.000 de persoane. Hai spune clar, lasa dracului placa cu MISA si cei 20.

 231. Last says:

  ionutz nu crede in actele de magie neagra organizate, infaptuite la misa/curs/tabere misa.

  Asa zisa retragere a carismei lui Calin ce este ? Daca Dzeu are de gand sa pedepseasca pe careva o face singur nu trebuie sa ii atraga atentia un proxenet pedofil, esti de acord ionutz ?

  Ceea ce au facut misanii (nu doar cei 20 ionutz), vizavi de adrian nastase cum se numeste ? Cu tot tacamul, yantre, invocatii, rugi sa-i fie “bine” lu’ nastasica.

  Multiplele relatari in legatura cu pozele trimise de femei lui bivo (proxenet pedofil). Pozele erau cusute impreuna cu fire care plecau din zonele genitale si toata manunchi terminau in manutzele delicate ale proxenetului.
  Are experienta din comunitatea tiganeasca din care provine.

  Acum sa-ti zic un secret. Si tampeniile astea tiganesti si juramintele impuse femeilor si nu numai, au efect la unii / unele doar din cauza ingustimii cerebrale / fricii (plecate din multa prostie / incultura). Frica cultivata in aceeasi secta / curs misane.

 232. RAM says:

  Nu veti putea fi luati in serios cand vorbiti de magie neagra si cand nu reusiti sa faceti diferenta dintre MIsa si cursuri de yoga si cursanti. Asta e esential sa intelegeti si de aici puteti incepe discutie.

  Ok, pai hai sa incepem discutia:
  1. S-a facut magie neagra in sala de la pipera in 2004 impotriva lui Adrian Nastase? da sau nu?
  Este yantra chintamani un tratat de magie neagra?
  2. Cine conduce misa? Cursantii? Tu? Cine este maestrul suprem la misa? Tu? Ai tu vreun cuvant de spus la misa? Te baga cineva in seama?
  Deci, tu nu crezi in maestrul tau? Pai daca facem diferente inseamna ca tu te dezici de maestrul tau si de deciziile lui. S-o fi ramolit saracu si voi participntii la curs nu va mai luati dupa el, de-aia nici nu participati la sesiunile e magie neagra in grup.

 233. RAM says:

  Bă! Ia du-te tu in site-ul tau! Hai ca esti prost. gata! Eu nu mai am ce sa vorbesc cu tine, din momentul asta daca mai intri pe aici eu din prost nu te scot.Nu mai am ce sa vorbesc cu tine. Nu te mai da lovit si nedreptatit.
  Hai! zboara prostule!

 234. MR says:

  @Ionutz
  Eu, IntenseLight, Petre Groza si inca alti 5-10 ashramisti care am facut ani buni de karma yoga la MISA suntem oricand gata sa va invitam la o sedinta deschisa de hatha yoga, sa va convingeti ca practicam yoga cu aceeasi pofta si placere, obtinand aceeasi strae de bine interior ca si atunci cand eram la MISA. Problema MISAei nu e yoga, sunt liderii corupti, care nu respecta yama si nyama.

 235. Unica T says:

  Voi nu stiti ca Vivekananda si Ramakrishna pe langa Budha si Babaji si Yogananda, si multi altii sunt reincarnati ca si discipoli ai lui GB.

  Asa ca citatul din Vivekananda desi este perfect nu este valabil la misa. Ei nu dau doi bani pe alti maestri, altfel de ce le-ar rastalmaci vorbele, in favoarea justificarii obsesiilor pt sex si putere.

  Ionutz tu ce stii cine mai e reincarnat la misa dintre maestrii eliberati si avatari? De minciunile astea ce zici? 🙂

 236. Din turn says:

  @Ionutz

  Ajuta-ne sa recapatam increderea in GB. Cum e asta: GB spune cursantilor ca masonii sunt rai rai si-l persecuta si simultan strange bani de la aceiasi cursanti (taxe, prestari servicii, donatii etc) pentru a plati taxa de protectie acelorasi rai masoni ?

  Dar asta: In tratatele autentice de yoga se spune ca dupa 12 ani de practica a unor tehnici de yoga (deci nu fonfleuri, brigazi, spectacole, omagii, lapdance, miss-uri etc) pana si cel mai slab discipol ajunge la realizari remarcabile cum ar fi iluminare, eliberare spirituala; la MISA au trecut deja 25 de ani, o fi ceva in neregula ?

  Multumesc.

 237. ... says:

  Un film bine de vazut pentru cei interesati de spiritualitate:
  http://voxfilmeonline.net/kumare-2011-online-subtitrat/

 238. Ionutz says:

  @ MR

  Salut interventia ta.
  Exact asta e problema. Cei ce au gresit sau inca gresesc , platesc sau vor plati. Sunt convins de asta. Acest lucru nu este valabil doar la yoga ci pretutindeni.
  Nu e vina mea si a celor ce doresc sa practice yoga, insa vad ca asa se pune problema din pacate.
  Pentru acuzatii exista probe si acuzatori, exista aparare si pledoari , exista deliberare si hotarari si apoi din nou atacuri in justitie la institutii superioare. Asta sti tu mai bine decat mine.

  Cu toate astea viata isi urmeaza cursul sau si evolutia la fel. De Dreapta Judecata a lui Dumnezeu nimeni nu scapa nici unii , nici altii !

 239. Ionutz says:

  @ Din turn

  Daca doriti o sa urmaresc sa va recapatati increderea in Dumnezeu. Ar fi suficient .

 240. Last says:

  @ionutz :)))

  saluti ce ????
  Ai spus prostii despre cei care comenteaza aici. Ce saluti tu ? :))))

  Iar ignori faptele celor la care te inchini in frunte cu un pedofil. Cat mai minti ? Cat te mai minti ?
  Ai pe constinta fapte grave ? Doar asa s-ar explica orbirea asta voita a ta. Esti complice la infractiuni ?

  Despre ce instante superioare vorbesti ? A facut proxenetul tau interventii la Dumnezeu ? :))))

 241. Last says:

  Ce o sa urmaresti mai ionutz ? :)))) Intermediezi cu Dumnezeu ? :))))

  God …esti fara speranta.

 242. Last says:

  Vrei sa practici yoga ?

  Cauta ma baiatule un grup abilitat, cu maestru veritabil unde se face chiar yoga, nu se practica futai promiscuu, nu se acumuleaza BTS, nu se fac filme porno, nu se trimit femei la curvit.

  E greu sa deschizi ochii ?

 243. RAM says:

  @Ionutz:”Daca doriti o sa urmaresc sa va recapatati increderea in Dumnezeu. Ar fi suficient .”
  Ooo… sfantu Ionutz Aerofagitul.
  Urmaresti tu? Urmatreste ca si pe tine te urmareste camasa aia cu maneci lungi legate strans la spate… 🙂

 244. UNICA T says:

  Ionutz de unde monstruosul gand ca numai daca esti in misa faci yoga (daca asa numesti tu ce faceti voi)? Adica de dragul “yogai” inghiti orice fac ghizii tai? Eu cred ca de dragul sexului le inghiti tu devierile. Fi sincer…….cu tine 🙂

 245. RAM says:

  Ionutz:Nu uita sa-ti iei pastilele de seara.
  :Doctor:

 246. Ionutz says:

  @Last

  Daca atata intelegi tu ca ma inchin unuia sau altuia e gresit. E adevarat ca Grieg e maestrul meu!

  – Nu sunt complice la nimic. :))) .

  …..”Daca doriti o sa urmaresc sa va recapatati increderea in Dumnezeu. Ar fi suficient “…

  In mod evident era o ironie la un asa indemn. Se pare ca nu va prindeti. Voi oricum intelegeti doar ce vreti voi. Nici nu e bai. Asa si trebuie .

  Fara pretentii ca aici se pune cineva la colt sau se face dreptate. Doar discutii si atat !
  De-abia acum lucrurile sunt puse in normalul lor.

 247. Ionutz says:

  @ Unica T

  Poti face yoga si in alta parte , nu am spus asta. dar vezi ca eu nu sunt in Misa si tot practic yoga.

  Gelu a spus mai sus ca :

  “faptul ca inginerul sef de la uzina Fiat care mi-a produs masina a fost arestat pentru mai stiu eu ce. Eu continui sa conduc masina si gata.”
  E si pozitia mea . Pacat ca blogul nu e structurat mai bine ( cred ca nici nu se poate deoarece nu e forum ) si trebuie sa vorbim in reluare.

 248. Last says:

  ionutz, nu le ai cu ironiile, ai aparut doar in derapaj si atat.

  Sa recapitulam: o tii langa cu tampenia ca tu nu esti la MISA (deci iti pute rau) dar apoi il consideri pe bivolaru (proxenet pedofil) maistru tau (instalator probabil …).

  Nu ai ideile clare. Mai bine zis nu ai deloc idei. Ai doar indoctrinare.

  Ai citit sau nu ce a zis Vivekananda ? Ca nu te poti astepta sa mergi in rai la bratz cu un infractor. Intelegi asta sau nu ?

  Tu faci yoga la MISA, sa-ti intre bine in cap 😀

  Tot nu vrei sa percutezi la intrebarile noastre. Ti-e rusine mai omule ? Te fofilezi ? Ce e cu tine ?
  Ai comportament dubios, inchizi cumva ochii cand citesti criticile ?

 249. Ramo says:

  Ionutz: “De Dreapta Judecata a lui Dumnezeu nimeni nu scapa nici unii , nici altii!”

  Dumnezeul tau e proxenet, i-a raspuns cu DA la consacrarea lui Gregorian cand a trimis curvele la produs in Japan 😉

 250. Ramo says:

  Ionutz: “Daca doriti o sa urmaresc sa va recapatati increderea in Dumnezeu.”

  Esti prost? (intrebare retorica)
  Cum sa am incredere intr-un proxenet ?!

 251. RAM says:

  Ionutz, dar esti atat de subtil… atat de greu de citit.
  Chiar te urmarim cu interes
  :Movie-Time:

 252. Ramo says:

  Ionutz: “Grieg e maestrul meu!”

  Si te mai miri ca ti se cere taxa pe prostie 700 RON ?!

  Cand ai ca maestru un proxenet condamnat la 6 ani de inchisoare atunci e normal sa platesti taxa pe prostie 😉

  Ia zi prostane, ti-ai vazut colegele misane alergand goale in biserici si prestand in filmele porno MISA ?

 253. Ramo says:

  Ionutz: “Gelu a spus mai sus ca :
  “faptul ca inginerul sef de la uzina Fiat care mi-a produs masina a fost arestat pentru mai stiu eu ce. Eu continui sa conduc masina si gata.”
  E si pozitia mea .”

  Vivekananda, discipolul lui Ramakrishna, zice ca tu si prostul celalalt ca napul sunteti doi boi care o sug unui bivol. Cine crezi ca are dreptate, Vivekananda si Ramakrishna sau voi doi cretini platitori de taxa pe prostie ? 😉

 254. Just-1 says:

  @RAM:
  Ma scuzi, ramisor!
  [Pai ce diferenta e intre textul asta si… https://www.youtube.com/watch?v=5t4nycppeS8 asta?]
  Este o diferenta. Pocaiti au fost si inainte de misa si sunt si acum.
  Puisor cu stetoscopul in jurul gatului, habar n-ai cum este o fuga din Romania comunista. Habar n-ai tu ce inseamna lupta anticomunista! Degeaba ai stat langa gurul tau, nu s-a lipit nimic de tine.

  Acum zi mai departe ca sunt de cei care stau si se minuneaza. Numai nu ne intreba de ce!

 255. Just-1 says:

  @Ramo:
  [Cum sa am incredere intr-un proxenet ?!]

  Cum sa am eu incredere in tine, tu creat dupa chipul si asemanarea unui proxenet?

 256. zamolxe says:

  Verbul “a urmări” e foarte folosit la MISA. Oare de ce?

 257. Just-1 says:

  @Ramo:
  Sau sa reformulez: Daca esti asa shy fata de un proxenet, de ce nu ai incredere in al de nu este chiar shy? Sau probabil ca ti-ai vandut sufletul. Your choice. Totally respected!

  Nu cred ca ti-ai dat seama, iti spun eu. MR a ridicat stacheta doar un pic iar tu ai ramas tot la nivel de barfa si ocheade.

  Hai, somn usor si tie!

 258. Just-1 says:

  @zamolxe:
  Ca sa lasam berbecii sa dea cu capul in zid. D’aia!

 259. EL TORO says:

  @IONUTUTZE .Vreau sa fiu foarte sincer cu tine : ESTI FOARTE PROST , nu prost . Ai un stil de curva si cred ca daca cineva ti-ar fute femeia sub ochii tai si te-as intreba ce vezi , ai raspunde ca ii face aer cu evantaiu . Esti o gaina proasta , asta e impresia pe care o transmiti . Nu ai nici minte , nici coaie , nu e nimic de capul tau .Esti esenta de prost si ti-o spun fara resentimente ,asa ca o constatare ,nu e o razbunare . Stai baiete acolo in povestea de copii cretini pe care va dat-o secta . Scrii degeaba aici .

 260. Just-1 says:

  [În această direcție, sunt binecunoscute mărturiile a doi instructori yoga – Monica Dascălu și Edi Franți – care au participat la o celebră inițiere (inițierea în KALACHAKRA TANTRA) care a fost oferită de însuși Dalai Lama și care au fost profund surprinși să constate cum el (Dalai Lama) făcea unele glume și ironii deplasate cu privire chiar la acea inițiere, pe care tocmai el o oferea și pe care cei mai mulți participanți (inclusiv Monica și Edi) o așteptau cu aspirație și sfințenie.]

  http://youtu.be/Z01i9Y31Yuk
  http://youtu.be/X_81kj6Grl8
  http://youtu.be/GWjQTCDgBns

 261. Just-1 says:

  [În această direcție, sunt binecunoscute mărturiile a doi instructori yoga – Monica Dascălu și Edi Franți – care au participat la o celebră inițiere (inițierea în KALACHAKRA TANTRA) care a fost oferită de însuși Dalai Lama și care au fost profund surprinși să constate cum el (Dalai Lama) făcea unele glume și ironii deplasate cu privire chiar la acea inițiere, pe care tocmai el o oferea și pe care cei mai mulți participanți (inclusiv Monica și Edi) o așteptau cu aspirație și sfințenie.]

  Pe youtube se pot audia invataturile lui Dalai Lama.
  Day 1 – 33rd Kalachakra Empowerment Preliminary Teachings
  Day 2 – 33rd Kalachakra Empowerment Preliminary Teachings
  Day 3 – 33rd Kalachakra Empowerment Preliminary Teachings

 262. zamolxe says:

  @Just-1
  Precum nuca-n perete!

 263. zamolxe says:

  În această direcție, sunt binecunoscute mărturiile a doi instructori yoga – Monica Dascălu și Edi Franți – care au participat la o celebră inițiere (inițierea în KALACHAKRA TANTRA) care a fost oferită de însuși Dalai Lama și care au fost profund surprinși să constate cum el (Dalai Lama) făcea unele glume și ironii deplasate cu privire chiar la acea inițiere, pe care tocmai el o oferea și pe care cei mai mulți participanți (inclusiv Monica și Edi) o așteptau cu aspirație și sfințenie.

  La MISA se vehiculează de mult ideea că Dalailama e mason. Doar că n-au avut până acum curajul să o spună pe față. Văd că și l-au făcut, deci urmează.
  Au cam rămas fără noutăți la capitolul inamici. Trebuie să ”inventeze” altul…

 264. zamolxe says:

  făcea unele glume și ironii deplasate cu privire chiar la acea inițiere

  Normal, atunci când nu le înțelegi, glumele și ironiile sunt deplasate. Ei, nu aveau ”nivelul” de înțelegere. Nu așa se spune pe la MISA?

  Sau poate era un „test spiritual” pentru ei! Nu?

 265. Just-1 says:

  S-au dus ca sfintii (cu aspiratorul), la initiere. Dalai Lama cand i-a vazut veniti cu aspiratie, s-a gandit ca gata: a incurcat-o. A incercat omul o gluma, doua cu ei, dar astia nimic … sfinti cu aspiratie. Nu mai spun mai departe ca sa nu il supar pe Dalai Lama care ii iubeste si asa. 😛

 266. UNICA T says:

  Ionutz sa inteleg ca tu primesti lectii in particular de la maestru, instructorul care te indruma nu este in misa? In tabere nu mergi?
  Eu inteleg ca incepe sa iti repugna ce se-ntampla in scoala dar nu lasa ego-ul sa te prosteasca, ca de fapt tu folosesti doar invataturile, nu iei parte la viata scolii. Platesti taxe?…platesti. Participi la actiunile colective (din care multe sunt magii negre)? participi. Pai atunci….de ce nu esti sincer cu tine?
  Ce “invarteala” a ego-ului este asta ca fac yoga cu GB dar nu sunt la misa sau incepe sa iti fie rusine de secta.

 267. UNICA T says:

  Ionutz…tu iti dai seama ca daca faci comparatia intre scoala misa si o uzina materialista (fiat), accepti ideea ca scoala asta este o scoala materialista?
  Iti dai seama ca daca cumperi un fiat si banii pe care ii dai tu acelei firme, sunt folositi pentru un atentat terorist, sau pentru trafic de droguri sau pentru trafic de persoane, esti complice indirect si poate fara sa sti. Dar daca ai sti ca cei de la Fiat fac toate astea, ai mai cumpara fiat-uri?

  Sunt convins ca si cu o farama de moralitate ai raspunde NU, dar atunci de ce sponsorizezi misa, stiind pe ce merg banii….pentru consolidarea puterii unora…in vederea mentinerii si extinderii retelelor de videochat (daca tu consideri ca este spiritual videochatul ai facut yoga degeaba, fara nici o transformare la nivel moral) pornografie, prostitutie, si alte afaceri obscure toate impanate din plin cu evaziune si sclavagism.

 268. UNICA T says:

  Asa ca ionutz, orienteaza-te spre o scoala care ingrijeste batrani si bolnavi, care educa copii si are actiuni de caritate. Scolile traditionale si autentice au astfel de activitati.

  Nu sponsoriza dezmatul porno si delirul schizofrenic. Fii moral arata ca yoga a facut schimbari in tine.

 269. Just-1 says:

  [Noi știm însă că în realitate, la astfel de cursuri sunt primiți toți cei care își achită taxa, fără niciun fel de selecție.]
  In realitate, ce sa te astepti de la Dalai Lama? Habar n-are de extraterestri.

 270. RAM says:

  @Just-1: Avem o problema? Care?
  Cine te mai ia pe tine in serios pe aici?
  Hm? Ce crezi? Nu ti-e rusine cu reactiile tale?
  Cum poti sa scrii posturile alea? De fapt ce e cu tine?
  Ce-ai pățit? ti-am luat apararea in mai multe situatii iar acum te legi chiar si de mine dupa ce ti-am spus sa-l lasi pe zamolxe in pace. Indiferent ce ti s-a parut tie, Zamolxe e un tip de treaba, poate cel mai de treaba de pe forumul asta.
  Si nu cred ca ai vrea sa ne certam. Inca nu m-ai eneravat, inceteaza ca comentariile astea rautacioase. E mai bine pentru toata lumea.
  Inca pot sa trec peste, dar opreste-te!

 271. RAM says:

  @Ionutz: “faptul ca inginerul sef de la uzina Fiat care mi-a produs masina a fost arestat pentru mai stiu eu ce. Eu continui sa conduc masina si gata.”
  E si pozitia mea!

  Ai cumva un pansament si-o aspirina? in caz ca ne doare-n p… de pozitia ta!

 272. Atman says:

  Am cateva intrebari pentru cei pro MISA (nu cei fanatici):
  1.Este MISA o scoala spirituala orientata catre evolutia adeptilor sau catre prosperitatea si viata buna a celor din conducerea ei fantomatica si cu responsabilitate redusa?
  2.De ce MISA blameaza societatea, sistemul, masonii, dar foloseste exact aceleasi tehnici de manipulare, subordonare, control si acumulare? Isi mai aduc aminte oamenii cum a pornit cursul de yoga si realizeaza ce a ajuns astazi?
  3.De ce intr-o scoala spirituala, asa cum se pretinde MISA, este descurajata opinia personala si toti cei care au pareri diferite, critici, opinii personale sunt chemati cu fatarnicie la microfon pentru a fi blamati public si apoi, evident eliminati ? Produsul anilor de curs este un om obedient, fara opinie, care asteapta morcovul spiritual cu buzunarele larg deschise ? Si care se da toata viata in caruselul “spiritual” fara sa ajunga nicaieri ?
  4.Considera ei ca GB este un intelept care a facut cursul de yoga pentru a duce discipolii catre Dumnezeu sau si-a deschis taraba de stari, exemplificari, initieri, conferinte etc.? Este un om responsabil ? Cand a plecat cu TIR-UL i-a pasat de oamenii de la care cere tot timpul taxe si femei ?Acum ii pasa?
  5.De ce cere MISA taxe pe tabere in care nu se respecta programul ? Aroganta asta nesimtita crede MISA ca nu este rasplatita de Dumnezeu ?

 273. UNICA T says:

  Care-i treaba cu bolduirea unor expresii? Cine o face si de ce? Nu ca nu sunt de acord dar sa stiu si eu pentru ca sunt bolduite in postarile mele, si nu eu am facut-o.

 274. Last says:

  @unicat, extraterestrii cine sa fie ? 😀

  scuze, eu am fost, mi s-a parut interesant sa pun in evidenta. Daca te deranjeaza nu o mai fac. Doar spune-mi 😉

 275. Last says:

  pentru cine doreste sa o faca singur (bolduirea unor cuvinte):

  folositi tagurile
  < strong > la inceput de cuvant / expresie
  < / strong > la finalul bolduirii

  (am scris cu spatii ca sa poata fi vazute, eliminati spatiile daca vreti sa le folositi)

 276. UNICA T says:

  Nu-i deranj, am vrut doar sa stiu de unde apar. e ok daca se considera ca trebuie sa fie”mai” vazute.

 277. RAM says:

  @Hei, Atman, n-are niciun rost. N-ai sa primesti un raspuns coerent de la vreun misan. Sunt in stare de hipnoza: INCA MAI SPERA CĂ MAESTRUL LOR O SA-I ELIBEREZE. Pfff… ce mai escrocherie!!

 278. Just-1 says:

  @RAM:
  Imi pare rau! Nu este in regula apelativul folosit de mine si nici incercarea de impunere a parerii personale altora.
  Mi s-a spus deja ca am fost “foarte rau spalata pe creier de Bivolaru”.

 279. AntiMisa says:

  Ionutze, mai SCOATE CAPUL din nisip, struțule și privește adevărul în față – nu-ți fie teamă, că nu te mănâncă nimeni!!!!!!!

 280. RAM says:

  @Just-1: pentru mine e suficient sa incetezi, nu vreau nici macar scuze. 🙂

 281. AntiMisa says:

  Să nu uităm nici o clipă că la MISA (a se înțelege și cursanții, nu doar membrii, cum se speculează) coeficientul de inteligență este sub medie, așa că nu ar trebui să avem pretenții de înțelegere din partea lor. Își dau singur de gol prostia nemărginită. Singurul mai deștept (în sensul de viclean) decât toți este Bivolaru, care îi stoarce de bani. Și culmea e că ei nu se deșteaptă, așa cum ar trebui – logic – atunci când te frigi cu o chestie, ci dimpotrivă, se adâncesc în prostia lor. De unde nu e nici chiar Dumnezeu nu cere.

 282. AntiMisa says:

  Și dacă ar fi doar prostia, dar este și aroganța și viclenia – să te ferească Dumnezeu să dai de vreun parșiv de yoghist care să te mintă sau să-ți tragă vreo țeapă, și mai este și pedofilia, de care nu suferă doar Bivolaru. De fapt el este „modelul” după care se iau mulți retardați de discipoli, normal.

 283. Last says:

  @AntiMisa, asta-i situația si nația 😉

  Intr-adevar, cand vezi turma cu justificari care mai de care mai schioape, mai retarde …
  Dupa mine toate argumentele astea scremute ascund doar sex, sex, sex (dimpreuna cu derivatele: tentatii pedofile, incestul proclamat drept bun de actorul porno stoian, rahaturi urinare samd).

  Au groaza ca li se duce jucaria sexuala. Unde o sa mai gaseasca ei atata carne free ? Si unde atatea BTS-uri ? 😀

 284. RAM says:

  @Last: Si când te gandesti ca ei ni se considera superiori pentru toate porcariile pe care le fac. Noi suntem pentru ei, o rasa inferioara.
  Vai de steaua lor!

 285. Last says:

  @RAM,

  La ce te poti astepta cand tot sistemul lor de valori (asta presupune si a nu fi incult precum modelul bivolaru dar si ceilalti locotenenti) este bulversat ?

  Sunt si specimene inteligente si culmea cu rudimente de cultura, dar aici intervine partea cu sexul care le anuleaza partea morala / normala din ei.

 286. RAM says:

  @Last:Pai da, ultimii neuroni normali au fost dezactivati.
  Eu ma gandesc daca sexul este principalul factor in deruta asta generalizata a lor sau orgoliul tâmpit de mesiași de doi bani. Sau amândoua 🙂

 287. coiosos din rodos says:

  Starile si trairile chiar subiective nu s-au verificat niciodata la misa. Nu am întalnit macar unu care sa se dedubleze si sa-mi spuna ca poate sa zboare unde vrea el. Stai linistit daca ar fi existat era de mult racolat de serviciile secrete. La misa doar se pierde vremea. Nu se practica nimic, oamenii sunt ținuți ocupați si deviați de pe cale.
  bravo Ram foarte tare si adevarat .
  am auzit zeci de relatari fantasmagorice la diferite conferinte , simple povesti in imaginatia bogata a majoritatii de la acest curs (nu spun ca nu exista )dar nu stiu unul care sa nu bata campii la misa despre trairi si fenomene de genul.
  pt .gelu purcelul
  coaie vorbeste ne despre acest aspect:de ce maestrul pulii G B zis Magnus (pula bleaga)ejaculeaza la femei in fund?

 288. coiosos din rodos says:

  bai dar chiar nici un misan mai rasarit nu poate sa mi raspunda la aceasta intrebare ?

 289. RAM says:

  @Coiosos: pai si-o fi dat seama ca daca nu ejaculeaza si nu sublimeaza se imbolnaveste.
  hahahahaha

  Teoretic, cel putin teoretic-ca practic eu nu cunosc pe nimeni- continenta (lipsa ejacularii) ar trebui sa fie un efect secundar al sublimării puternice. Adica nu mai ai ce sa pierzi nu te abtii ca boul si te trezesti cu oligospermie si probabil cu vreun cancer la prostata.

  Ai auzit IONUTZ PREPUTZ? O sa te trezesti cu cancer la .oaie si n-o sa stii ce te-a lovit, iar tampitu de maistru-tu o sa-ti zica ca tu esti vinovat ca n-ai sublimat suficient.
  Pune mana si informeaza-te!

 290. EL TORO says:

  @COIOSOS din RODOS . Ejaculeaza in fundul femeilor ptr ca pur si simplu ii place . Tu ce crezi ,ca-l doare cind isi da drumul ? Plus ca femeia are niste manifestari superincitante ptr un barbat . Asa ca daca nu i-ar place ,sau ar fi distructiv ptr el s-ar feri de asa ceva . Daca sint reale fazele astea nu vad ce alt motiv sa aiba ? Nu trebuie sa fi geniu sa intelegi de ce face asa .

 291. EL TORO says:

  @coiosos rodos . Scz ca m-am repezit sa raspund ,poate vine vreun destept misan cu vreun raspuns esoteric . Chiar ar fi extraordinar de auzit o parere competenta a unui vip MISA , sa intelegem si noi acest mister metafizic . Doamne de abia astept sa patrund sensul ascuns filozofic al gestului sau . Ziceti fratiorilor mai repede ca nu mai am rabdare . Parca la curs se spunea de KUNDALINI inversata in cazul sexului anal si ca maestri tantrici care controleaza perfect pot incerca asa ceva . Va amintiti cartile ale 3 de sexologie tantrica NICK DOUGLAS si PENNY SILVER parca sint autorii . Deci ideea era ca doar daca yoghinul controleaza poate incerca asta . Daca el isi da drumul in fundul lor unde e controlul sau cum sa inteleaga cursantii . Kundalini celor 2 nu coboara in cazul asta ? Asa ni sa explicat . Poate ne lamureste NC sau MS sau chiar GB . Vreodata ?

 292. EL TORO says:

  Ionututzu va sari subiectul si va comenta vremea din ashram .

 293. RAM says:

  @El Toro: nu, Ionutz ne va raspunde ca un robot telefonic oligofren ca misa are doar 20 de membrii. :))

 294. coiosos din rodos says:

  el toro relax omu . in cel priveste pe autointitulatul ghidul sau maestrul yoghinimii in cazul de fata daca chiar isi dorea cu adevarat sa invete si pe altii despre continenta nu se apuca sa le dea muite si jetoane in fundulet la zeci de femei nu una sau doua , insa preaiubitele lui (puta bleaga )sunt sub juramant si doar unele mai indraznete au avut curajul sa povesteasca .da sunt de acord sa raspunda unul dintre misani si chiar mai mult sa jure Bivolarie ca nu face asta de ani de zile si ca el e cel mai mare maestru mioritic de la adam incoace,stiu de la Irina fosta lui iubita dupa care si a plans ca il termina pe mos cand isi dorea ea si unde dorea .
  o sa auzim pareri ca ptr el nu conteazza ca este eliberat si l doare in pula de manifestarea asta face ce vrea muschiul lui de la anus ca doar i au reglat baietii rozeta cat a stat la facultate si cred ca s a razbunat pe toate misancele :)).

 295. coiosos din rodos says:

  RAM 21/07/2014 18:44

  @El Toro: nu, Ionutz ne va raspunde ca un robot telefonic oligofren ca misa are doar 20 de membrii. :))

  ii stiu si pe cei 20 si niciunul din barbati nu sunt departe de magnus aurica ,uni sunt jalnici la pat gen costica cojocaru sau niolae castronel

 296. coiosos din rodos says:

  O altă bazaconie ce a fost decretată de Mihai Rapcea este enormitatea cum că în România nu ar exista cupluri tantrice. Cum își explică el atunci că la cursurile noastre de yoga există totuși o mulțime de cupluri? Și în acest caz, la fel ca și în ceea ce privește realizările spirituale, faptul că el nu a reușit să structureze niciodată un cuplu tantric îl determină să arunce anatema asupra tuturor și să susțină că în România nu există cupluri tantrice: este exact ca și cum un orb ar spune că dacă el nu vede nimic, aceasta implică automat ca nimeni nu este capabil să vadă și nimeni nu va putea vedea vreodată, ceea ce este în mod evident o mare tâmpenie de care el nu-și dă seama.

  bre Nicu Piticu explica ne tu noua despre cuplul tau tantric cu iulia .si recunoaste ca o frustrezi dpdv sexual ca si pe fosta ta iubita andrea ***** .iti amintesti cand Gigel ti a aplicat una bucata palma la propriu pe obraz?spune ne si noua de ce ti a tras o mosu ?

 297. RAM says:

  Despre Costica mi-a povestit o tipa la prima mâna… Boul o învinovățea pe ea ca nu sublimeaza si de-aia ejaculeaza el.
  Îi zicea ca este o nesublimata.

 298. Saso says:

  Saracu’ Nicusor,
  Ganditi-va si le el, a crezut in ceva, a studiat, a ajuns la o varsta,… ca apoi sa-si dea sema ca totul e o minciuna. Ce face el daca recunoste totul si iese din misa, nici macar o pensie nu are Nu stie sa
  Isi duce si el zilele vanzandu-se ca orice curva prosta de la misa…. nu cred ca ii vine bine, dar nu are ce face, tace si inghite… chiar daca uneori mai scapa mosu’… mai exagereaza… el inghite ca nu are ce sa faca altceva.

  El nu e atat de prost sa nu-si dea sema ce se petrece, dar, are si el un interes… asa ca ajuta in continuare la prostirea altora. Intre timp mai prinde si el cate ceva proaspat… si uite asa trece viata… ce sa-i faci, daca a ratat-o si p’asta?

  Nu exclud si varianta ca este parsiv si stia de la inceputuri cum o sa devinia misa. Dar daca era asa, poate ca nu mai era acum … la colt…

 299. ashramist forever says:

  @RAM
  Costica Cojocaru era proverbial printre femeile din MISA. Avand o constitutie tip vata-pitha dosha (filiform, subtirel, cu mult aer si foc), este dotat cu un penis maruntel si este foarte agitat (el se crede “pasional” si “temperamental”).
  Prefera in general tipele tinerele, neexperimentate, eventual minore (dupa modelul preluat de la gurul sau iubit). De obicei le aduce acasa, unde nevasta-sa, Nadia, il lasa sa isi faca de cap.
  Din ce spun fetele, individul ejaculeaza la greu si desi nu a fost niciodata perfect continent, avea pretentia acum cativa ani sa tina cursuri si conferinte despre… continenta sexuala ! 🙂

 300. Adriana says:

  in topul vipurilor de la MISA cu penis mic, clasamentul facut de fete il plasau pe primul loc (cu cel mai mic penis) pe doctorul Cristi Boierescu. Apoi venea Costica Cojocaru (ca sa fim corecti cu el). Tot mediu spre mic era si Claudiu Trandafir.

 301. UNICA T says:

  Sa inteleg ca defapt continenta la misa este o himera?
  Doamne, cat de densa este iluzia la misa, si cat de vascos-lipicios e “adevarul” lor. Pur si simplu pierduti in propria obsesie, si umflati de vanitatea unor “atingeri spirituale” inexistente, si intinati de propriile inchipuiri. Saracutii. Dragii de ei. Si pacat ca prin aceste “trairi spirituale” obsesie, vanitate si schizofrenie, au inchis multe minti si inimi, pentru yoga. Cand te gandesti ca cea mai mare scoala de yoga este perceputa (si chiar este) o secta materialist-pornografica.

 302. UNICA T says:

  Misa o scoala a minciunii si fricii.

 303. RAM says:

  @Unica T: da continenta la misa este o himera si nu trebuie sa fii expert ca sa te prinzi. In primul rand efectele mult laudate, gen reântinerire. Numai daca te uiti la gurul decrepit e suficient. Majoritatea sunt îmbatrîniti chiar înainte e vreme. Ciudat, nu?

 304. RAM says:

  @Unica T: In plus, lipsa ejacularii trebuie sa fie un efect nu un scop in sine si nici o abtinere. Ca si suspendarea ciclului! Ca n-ai cum sa te abtii sa nu-ti mai vina ciclul, este un proces natural nu merge sa-l inhibi. CONTINENTA, predata la misa este cumva similara cu degustarea. E ca si cum degusti dar apoi scuipi mancarea. Unde altundeva poate sa duca asta decat la obsesie? Te trezesti ca visezi numai mancare pentru ca tu nu mananci niciodata chiar daca procesezi tone de alimente in gura.
  In schimb, daca in urma sublimarii corecte atingi un orgasm ”cosmic” aia e alta treaba.
  Aici Gbl ca multi alti indieni i-au maimutzarit pe maestrii tantrici, adica au imitat doar exterior un procedeu tantric. Daca citesti yoni-tantra ai sa vezi ca e plina de sperma si sange menstrual si ăia erau orice, numai continenti nu. Adica nu se abtineau de la a ejacula si pentru ei nu era un pacat. Am citit si un tratat taoist in care spunea ca barbatul trebuie sa ejaculeze odata la trei acuplari. Parerea mea este ca chinezii nu sunt atât de virili de-ia au nevoie sa se abtina un pic nu cred ca regula asta i s-ar aplica unui negru cu scula de 30 cm 🙂

 305. AntiMisa says:

  Dacă nimic nu e întâmplător, atunci înseamnă că există o rațiune pentru care Dumnezeu a permis totuși să existe sexta, pardon secta MISA – după părerea mea, da, e cea mai mare școală planetară, DE CORECȚIE. Fiindcă aici și se spune clar de la bun început să nu minți, să nu furi, să nu faci sex fără iubire și totuși asta se face cel mai abitir se minte, se fură, se face sex ca la bordel, prostituția e la mama ei acasă. Și atunci cum să nu fie școală de corecție, care tratează „infracționaliatea” spirituală? Când te vindeci, DACĂ te vindeci, pleci automat, simți că nu mai ai ce căuta acolo, în cloaca aia. Unii stau puțin, chiar dacă nu sunt infractori, din curiozitate, sau din cine știe ce alte rațiuni, unii rămân până în anul 50 și tot nu le trece, fiindcă, deși știu că sunt împotriva firii, se amăgesc că totul este permis, că așa zice MAISTRUL, un impostor ordinar. Nu mă mai miră nimic.
  Secta MISA a fost creată în scopul unei „selecții naturale”, de a izola prostia și promiscuitatea de restul societății, pentru a o proteja. În felul ăsta, cei care au predispoziția de a minți, fura, înșela șamd sunt ținuți frumușel departe de lumea civilizată. E ca un program antivirus care îi ține în carantină, până îi „anihilează”. MISA e un rău necesar, un medicament. Nu mă mai miră nimic, la câte am văzut în cloaca aia.

 306. AntiMisa says:

  Sigur că da, Bivolarule, la MISA se alege grâul de neghină, așa cum spuneai cândva – grâul pleacă, neghina rămâne. Da, voi sunteți „aleșii”, din păcate… La câte păcate aveți….

 307. UNICA T says:

  Da am vazut si eu o data o fotografie cu o conferinta, si “m-am speriat” cati oameni cu chelie, albiti devreme si cu ochelari, erau in sala. Si fete si femei, cu fizionomie terna.

  Si ce m-a mai frapat, cum toate fotografiile (care se schimba periodic) de intampinare pe yogaesoteric (site-ul care se vrea al unei scoli de yoga) reprezinta femei (languroase si cu subinteles in priviri) in costume de baie. Astea sunt fotografii pentru promovat cluburi de streaptise, saloane de masaj erotic, nu yoga. E pe fata racolare de frustrati sexual, care viseazaintr-una la femei, si spera asa sa prinda si ei ceva. Sarmanii.

 308. RAM says:

  @Ashramist Forever: am vazut cum proceda Cojocaru. Le alegea special pe fetele din anii mici si le facea sa se simta foarte vinovate. Le trasa niste ”idealuri” gen: ”ca sa fii spirituala trebuie sa fii, trebuie sa faci etc” si pe urma acceptau orice.
  C.Cojocaru este un competitiv netratat, trebuie sa fie primul in orice face si se lauda de zici ca e de neînlocuit. UN complexat, ăsta e C.C.

  Dar ce-a mai penibila faza mi-o amintesc cand si-a uitat camera video prin nu stiu ce ashram si a dat vina pe cei de la pipera ca i-au furat-o. Dupa ce ne-a facut scandal s-a dovedit ca o uitase el ca boul. Si la cererea lui GB a venit în sedinta sa-si ceara scuze iar el a spus: ” M-a trimis Gb sa-mi cer scuze cu toate ca eu nu mi-as cere ca nu e vina mea” (citat aproximativ)

 309. RAM says:

  Despre CONTINENTA: practicata in stilul misa sfarsesti automat prin a fi obsedat de sex, pentru ca cu cat faci mai mult cu atât vrei sa faci si mai mult. Îmi amintesc ca la un momentdat aveam 3 iubite, de, doar eram mare tantric si faceam sex cam 2-4 ore in fiecare seara cu ele pe rand… Si in niciun caz nu eram mai linistit, ba chiar voiam sa-mi mai fac si altele si nu vedeam decat sex. In plus, simteam un fel de dorinta/pofta de-a avea femei un fel de foame de-a poseda femei. Mi-as fi facut harem, asta era ce-a mai mare dorinta a mea. Era doar o dorinta de acumulare ca si consecinta a cresterii cantitative de sex in niciun caz nu era o amplificare a intensitatii trairilor. De fapt e doar un mod de-a o freca la nesfârsit, oricat m-ar contrazice cel mai fervent misan. Barbatii nu simt pentru ca nu sublimeaza. Asta face si Gb, s-a transformat intr-un obsedat si nu este un ideal pentru ca treaba asta nu duce nicaieri. Fara nicio îndoiala GB nu sublimeaza, asta e motivul pentru care a luat-o pe coclauri cu sexul.

 310. RAM says:

  @Anti Misa: Interesanta viziune 🙂
  Adevarul este ca simtul moral este deformat in moduri ciudate la misa… Totusi nu cred ca oamenii au un fond rau ci doar sunt foarte, foarte prosti. Doctrinele aberante nu se nasc decat din prostie. Si daca apare o autoritate care sa-ti justifice că poti sa i-o tragi lu sor-ta, sau unei fete de 13 ani, ba chiar esti special ca faci asta n-o sa te apuce pe tine accesele de constiinta.

 311. AntiMisa says:

  Da, acesta e marele test: să discerni. Discernământul e o lecție pe care o înveți doar din multă multă experiență. Când ai discernământ, nici o autoritate din lume nu te mai poate păcăli că este în regulă să i-o tragi lu soră-ta sau unei fete de 14 ani. La școala planetară de corecție MISA oamenii învață chestia asta până se lovesc cu capul de pragul de sus. Astea sunt adevăratele teste – le pică până se conving singuri de adevăr. Așa că, oricât le-am explica noi, teoretic ei o s-o țină pe-a lor până când o să simtă pe pielea lor că nu e bine nici să minți, nici să furi, nici să te prostituezi, deși, în teorie, paradoxal, și MISA tot asta pretinde că îi învață. Nu știu dacă e de râs sau de plâns. Fiindcă uneori chiar te cuprinde mila când îți dai seama cât de neajutorați sunt, prinși în plasa propriei neputințe…

 312. Last says:

  Ar fi bine sa fie asa (cel putin partial). Este indirect asa (loc unde se auto izoleaza niste indivizi).

  In mod direct ramane ce a fost de la bun inceput (era deja asa in 1991, desi nu se stia sau nu incepuse japonia, porno): o minciuna uriasa, conceputa fix pentru imbogatirea pe spatele unor naivi / fraieri / mici obsedati, in beneficiul unor infractori / mari obsedati.

  Si ca toate lucrurile rele s-a amplificat in timp (japonia, filme porno, furt masiv – cartile, convingerea unor cursanti sa-si dea casele gurului, pedofilie, etc).

 313. AntiMisa says:

  Păi da, toate relele se susțin unele pe altele… se adună și se completează reciproc. Un focar de rău atrage răul în mod automat.

 314. RAM says:

  @Last:”In mod direct ramane ce a fost de la bun inceput (era deja asa in 1991, desi nu se stia sau nu incepuse japonia, porno): o minciuna uriasa, conceputa fix pentru imbogatirea pe spatele unor naivi / fraieri / mici obsedati, in beneficiul unor infractori / mari obsedati.”
  Foarte adevarat, complet de acord. Bivo a fost un escroc obsedat de sex si lipsit de cel mai elementar simt moral de la început.

  Nu sunt de acord cu teoriile cum ca Bivo a deviat. Bivo nu avea de la ce sa devieze, el nu si-a tradat natura profunda. A ramas ceea ce era: un mincinos manipulator.

 315. AntiMisa says:

  Ram: Exact. Tocmai de aceea a și fost „ales” să conducă școala – era cel mai bun model de cum nu trebuie să fii/faci. Pentru cine se prinde (mai devreme sau mai târziu, bineînțeles).

 316. RAM says:

  @AntiMisa: trebuie sa ne gandim ca sectarismul este un fenomen social si pamântul, ma rog, rasa umana e plin/ă de secte. Sectele sunt contraexemple de genul ”asa nu”. Dar asta nu este neaparat o ”integrare Divina” de vreun fel. Pur si simplu oamenii sunt atat e idioti încat de-abia asteapta sa se afilieze pe undeva. Sectarismul este la fel de natural ca si criminalitatea sau prostitutia, e pur si simplu parte din rasa umana. Asa ca Gb nu are nici macar un rol negativo-demoniac. Nu este nimic Integrat aici, e doar un banal psihopat lipsit de cel mai elementar sentiment de compasiune. Chiar se stie despre psihopati ca mimeaza perfect compasiunea fara s-o simta, de aceea pot pacali atat de usor.
  Parerea mea.

 317. AntiMisa says:

  Da, dar dacă ar fi să ținem cont de legea inexorabilă a karmei, ar însemna că acesta este rostul sectei – sectanții primesc ceea ce merită, într-un cadru adecvat. Unora le este de ajuns să stea un an în sectă și se lămuresc, alții rămân până ce moare secta, în funcție de karma lor.

 318. RAM says:

  Asa da, de acord. Eu înca nu am înteles cum e cu mecanismul karmei. Un lucru insa il stiu. Exista o legatura directa intre discernamant si karma. Mai simplu, proștii sufera mai mult și mai tare.
  Si… crede-ma multi raman in secta multa vreme dupa ce secta lor a murit. Am vazut un documentar cu niste idioti care au regretat ani de zile ca nu s-au otravit si ei ritualic îmreuna cu fratii lor si ca au ratat marea translatie.

 319. AntiMisa says:

  Da, diversitatea este infinită. Dar tot e chestie de karmă, părerea mea. Și tot chestie de karmă este și dacă ei se trezesc sau nu ca urmare a „atenționărilor” de pe margine…

 320. RAM says:

  Parerea mea este ca nu exista trezire fara efort personal. Atentionarile de pe margine nu functioneaza in cazul ignorantilor.
  Poti sa-i arzi pe rug, ei vor muri pentru cauza, indiferent cat de aberanta este cauza.
  Insa vina o poarta doar ignoranta lor si pseudocunoasterea. 99% dintre misani sunt complet ignoranti in materie de yoga, niste diletanti amarati care au senzatia ca ei detin adevarul absolut. ”Maestrul” i-a pacalit bine: mai întâi ca nu le-a dat acces liber la informatie iar apoi ca le-a spus ca toata informatia de pe net este gunoi si ceea ce vine de la maestru este alchimizat de discernamantul lui perfect.
  Fraierii!

 321. RAM says:

  erata: si numai ceea ce vine

 322. AntiMisa says:

  Și totuși există unii care s-au trezit ca urmare a atenționărilor de pe margine – unii pe care-i știm (El Toro, de ex.), iar alții pe care nu-i știm….

 323. RAM says:

  Da, diversitatea este infinita…. 🙂

 324. RAM says:

  Cred ca El Toro e cela mai coios tip de pe forumul asta. Numai eu cat l-am jignit…

  @EL TORO: SCUZE PENTRU TOATE JIGNIRILE ADUSE IN TRECUT.
  :Angel:

 325. AntiMisa says:

  Deci se poate….. :Wink:
  Surprizele pot apare de acolo de unde te aștepți mai puțin. Dumnezeu nu numai că nu doarme, dar se distrează din plin….

 326. AntiMisa says:

  Vorba aia – The sky is the limit. Mai precis limita ar fi ca Bivolaru să devină și el antimisan… :Happy-Grin:

 327. RAM says:

  hahahahahahaha. Aia da! Sa-si faca un site anti-misa si sa scrie articole despre idiotu de Nicu Catrina…hahahaha Si sa faca misto de filmele porno de doi bani si de Costica Cojocaru ca are puța mica hhahaha
  Cred a ia-s ierta toate pacatele si m-as ruga pentru el sincer :))))

 328. RAM says:

  Ar fi misto sa dispara undeva in lume iar apoi sa transmita o dezmintire video ca sa nu existe nicio îndoiala si sa le spuna ceva de genul: ”N-AM FOST BA NICIODATA UN MAESTRU, IDIOTILOR! DOAR V-AM LUAT BANII!!!”
  :Bye:

 329. zamolxe says:

  Asta sună a banc din ăla gen „Știi care e culmea?”. Care e culmea anti-MISAnismului? Să își facă GB site care să concureze exMISA!

 330. zamolxe says:

  @RAM,
  dacă ar face asta, ar fi prima lui revelație autentică și profund sinceră!

 331. AntiMisa says:

  Dă Doamne!!!!!! (Orice e posibil!!!)

 332. AntiMisa says:

  Și să-i amintim pe această cale (poate citește pe-aici) că GREȘEALA RECUNOSCUTĂ E PE JUMĂTATE IERTATĂ. Dă-i, Doamne, mintea prostului cea de pe urmă…

 333. RAM says:

  @Zamolxe: pai la cat e de ambitios mosu, si-ar face un site anti-misa numai ca sa fie mai tare decât Cecilia. hahaha

 334. zamolxe says:

  :Overjoy:

 335. RAM says:

  Si sa vezi acolo înjuraturi si porcăiri-noi nu stim nimic!
  Ar înjura pana s-ar bana singur hahaha
  Si daca ai cauta in google cuvantul ”Pu.a” site-ul lui ar fi singurul in primele trei pagini. Iar anti-misa ar trebui sa plateasca la adwords ca sa mai ajunga vreodata in față :)))
  Moș tembel 🙂

 336. Last says:

  Iertarea are nevoie de un ingredient secret 😉 cu care merge mana-n mana: ispasirea pedepsei / pedepselor.

 337. RAM says:

  Eu as fi multumit si daca i-ar trezi pe ăstia care au mai ramas. Are păcate? Da-l dreaq sunt ale lui, dar daca îi scutura pe debusolatii lui de discipoli si macar o parte din ei vor face yoga autentica tot ar fi ceva.
  Altfel, n-are nicio scuza si merita… la maxim!

 338. Last says:

  eh, n-o sa vezi minunea asta. Cadavrul numit bivolaru e tinut in vitrina de alde stoian, catrina, aia care-si fac calcule la mostenire.
  Iar proastelor care se duc sa se impartaseasca cu BTS-uri la Paris, nu le pute …

 339. RAM says:

  Pai dupa moartea mosului desfiintarea misa e garantata. Va fi prea mare lupta pentru os ca sa se mai aleaga ceva…
  Ma intreb ce imbecil l-ar urma pe Stoian ca pe mine ma enerva chiar si cand eram misan fervent.
  Iar Catrina a stat prea mult timp plecat si i-a cam scazut carisma

 340. EL TORO says:

  @RAM . Merci si de asemena eu imi cer scuze ptr toate jignirile fata de toti . Oricum si eu am dat asa ca nu e problema , oricum eu am jignit mai mult mai ales pe RAPCEA , care nu ma jignit nici o singura data .

 341. Flagg says:

  @aand
  Ti-am scris ceva la centru.

 342. RAM says:

  @El Toro: Oricum, a iesit bine 🙂

 343. AntiMisa says:

  :Who-s-the-man: El Toro, ești un vira în adevăratul sens al cuvântului…..

 344. UNICA T says:

  Extraordinar… ieri comentam ca toate foto de intampinare de pe site au fost cu fete goale, si astazi au schimbat-o pe ultima, inainte de termen…au pus o foto cu doi baieti, pentru echilibrare.
  Ce sa insemne asta?

 345. Last says:

  @UNICA T, ce sa fie, citesc si ei pe aici si vor sa smechereasca lumea. Sau se transforma in secta homo =))

 346. zamolxe says:

  Oameni buni, e clar! Vine sfârșitul lumii!!!
  A renunțat MISA la pozele cu gagici aproape goale de pe prima pagină a ezoterciului!!!
  Momentul când MISA renunță la gagici pe post de lipici de muște e clar începutul apocalipsei.
  Deci pregătiți-vă!

 347. zamolxe says:

  @Last,
  Da, și ce spui tu s-ar putea să se întâmple, dar cred că versiunea mea e mai bună!
  Încep să se pocăiască!
  Și clar, citesc ce se scrie pe aici. Prea mare coincidența.

 348. Last says:

  or fi murit bivolaru, stoian si ceilalti, vreo maladie venerica noua, misana 😉
  Doar asa vad pocairea lor: drastica, totala. Ejectati printre extraterestri benefici =))) definitiv

 349. Last says:

  sau … piticul porno fodor a trecut la pocaiti si le-a furat site-ul 😀

 350. AntiMisa says:

  Sau poate că încep să se dea la fund…………unul câte unul…….

 351. AntiMisa says:

  la figurat…..bineînțeles

 352. Last says:

  gata, s-a rezolvat, misanii mai au o sansa (cu prezervativ):
  VivaGel, primul prezervativ care distruge HIV sŸi HPV, in curand in magazine
  http://www.dcnews.ro/vivagel-primul-prezervativ-care-distruge-hiv-si-hpv-in-curand-in-magazine_449455.html

  cu o conditie: femei din MISA care mergeti la Paris (ca oile), trebuie sa il convingeti pe bosorog sa-si puna prezervativul si pe limba (Ca dincolo oricum nu mai conteaza).

 353. EL TORO says:

  @ANTIMISA .Nu ma intereseaza sa fiu asa ceva . Sint ca oricare cu aceleasi nevoi , insa da, sint tare in clanta ,asta stiu . Asa am fost mereu … cu pizda mare ,cum se zice in armata . Mai e vreunu care face pizda mare pe aici (din MISA) ?

 354. L-hami-T says:

  Mai fac misanii o mare magarie.Pun pozele cursantilor la cutiile radionice de la piramida.Nu se stie cu ce sugestii.Fac asta fara sa spuna oamenilor.De asta cer atat de des poze .Am auzit de la mai multi colegi asta.E normal?

 355. irina bubulina says:

  @RAM
  Costica Cojocaru era proverbial printre femeile din MISA. Avand o constitutie tip vata-pitha dosha (filiform, subtirel, cu mult aer si foc), este dotat cu un penis maruntel si este foarte agitat (el se crede “pasional” si “temperamental”).

  mai este un dobitoc pe la obor iulian cioponea care ejaculeaza la liber si cica e si intructor si traian heroiu ala din brasov la fel.dar fratilor sumt si multe muiste la cursul asta o cer ele singure despre ce continenta vorbim?piticu fodor o mai scapa si el si o gramada de instructori ,lista e mare si vipuri si atunci mosu a facut o statistica si s a scos .le o da si el

 356. RAM says:

  @Irina: Cioponea este un smecheraș, e clar ca s-a prins si le-o da la toate. Dar daca ma gandesc bine, Cioponea este din gasca celor care stiu ca GB e doar un maestru de mucava si profita la maxim. Sigur ca ejaculeaza ca el n-are ”aspiratii” e genul care a venit la misa doar ca sa profite de altii sau s-a prins repede ca la misa nu yoga e calea…

 357. RAM says:

  @Irina: Mai sunt profitori din astia o gramada, am aflat de existenta lor de la unul din ei dupa ce am plecat de la curs. De fapt îi recunosti usor, pentru ca toti sunt in pozitii cheie sau macar s-au lipit ei pe undeva. Nici unul nu munceste din greu, dar cauta sa faca bani sau sa profite cumva.

  Eu stiu doar cativa, dar este posibil sa existe o întreaga CONSPIRATIE a clasei conducatoare a misa.

  Alex Manea, Carmen Enache, Cristina Stroe, Daniela Dae, Ionutz Matei, astia sunt numai cativa care îmi vin in cap.
  Bineânteles nu vorbim de Nicu Catrina ori Cristi Neacsu sau Maestrul Stoian. Vorbim de nume mici care au profitat maxim…

  Nici unul din astia nu crede in Gregorian insa toti mimeaza mai mult sau mai putin aspiratia si realizarile spirituale extraordinare pe care le au ei.

  aaa… il uitasem pe vajnicul Cojocaru Costel minicocoșel. 🙂

 358. Saso says:

  “Cojocaru Costel minicocoșel” 🙂 🙂 🙂
  cum poti sa-i spui asa? el o are cat 12 cm mari… ca a facut tehnica de elongatie a penisului… :):):):)

 359. RAM says:

  @Saso: pai atunci ar trebui sa-i spunem Costel 12+ :))

 360. Saso says:

  Ok, man…. deal!

  Costel 12+ sa-i ramana numele!

 361. RAM says:

  Dar adevarul este ca Cioponea are o față de lichea…
  Stiti la cine am mai vazut asa o față? La Mihai Stoian. Si la ala se vede ca e un bagator de seama de meserie, un actor prost care te minte pe față că el e un spiritual.

 362. Saso says:

  Stoian e si grandoman, stiu ca zicea despre filmul porno facut de el in Grecia, ca el nici nu avut sa joace, dar cand a trecut el pe acolo nu li se scula alora de trebuiau sa joace in film. ATUNCI insusi EL marele tantric, s-a dezbracinat si VOILA… li s-a sculat alora… si asa a inceput el sa i-o traga uneia dintre coarde… si asa a avut filmul un mare succes (5 € pe DVD la oferta)

 363. RAM says:

  Alt cocoșel nelăudat. Si el si Costel 12+ sunt niste laudarosi jenanti. Mai lipsesea Angela Mayer sa se laude cum le-a supt-o ea la baieti si a salvat situația. :))
  Ca si Angela sufera de aceeasi boala, nu poate vorbi decat despre ea si realizarile ei minunate.

 364. Saso says:

  Ha ha ha… ce caini au fost, ce javre au ajuns… 🙂

 365. Ramo says:

  bitches 🙂

 366. RAM says:

  Da-i dreaq, ce poate sa iasa bun din niste cotarle cu pedigree de tartasesti? 🙂

 367. irina bubulina says:

  angela a fost printre primele umflate in ego de gibolaru si asa a reusit sa io traga .dar sa spina ea cat de continent nu era mosu .bre si cand au inceput si cu numele astea de botez gen: CANDIDA SAU CLITORINA SAU FEICA(alias ARETINA).Se joaca mosu cu tot felul de prostii sa i tina pe fraieri incordati …

 368. RAM says:

  @irina bubulina: chiar ma tot gandesc de unde reuseste sa scoata numele alea atat de penibile si lipsite de gust. E un mod de pervers chiar dracesc, de rautate prosteasca de a-si bate joc de oameni.
  Este o cale sigura de a-i umili si subordona. E arogant? gaseste-i un nume pocăit, e smechera? da-i un nume de coarda. E prea frumosa si nu sta sa i-o tragi? da-i un nume penal.
  Pe bune, el de ce nu si-a spus moise? sau…plm, Ioan.
  De ce îsi spune Grieg si nu Grig? Chiar il cheama Griegorian? Stie cineva?
  Pentru el si-a ales un nume frumusel, ma rog manelist dar pe gustul lui. Pentru discipoli n-a facut la fel, s-a folosit de statutul lui de maestru pentru a-i umili înca odata. Mos pervers si libidinos.

 369. RAM says:

  Stai, da Stoianu si-a luat nume de scena Paul Diamond?
  haaa… e clar ca i-o da la scrot lu mosu care e doar un Aurrolson. Vrea sa preia puterea si deja nu se mai poate ascunde. Asta e genul de gest care tradeaza, oricum e clar cam cat respect îi poarta, cred ca se roaga sa-l vada mort cat mai repede. 🙂

  Diamond vs Aurolson-Salam vs Guță.
  Dar cred ca-i jignesc, Salam si Guța macar nu se dau altceva decat ceea ce sunt.

 370. Saso says:

  @ RAM
  Este foarte clar ca vrea puterea, si pentru asta foloseste tot felul de smecherii, unele mai rafinate, altele mai badarane, asa cum este el. Stie lumea ca ii place sa se dea “rafinat”, dar nu e nici macar la nivelul unui smacheras de cartier, el a fost un papa lapte pana a venit la yoga, unde a vazut ca merge, chiar daca nu ai cohones, merge in stitul parsiv.

  Una din jmekeriile lui este chiar pe blogul personal unde in mod “subtil” 🙂 se pune pe acelasi scaun cu mosu’.
  Una din smecheriile badarane este cand da el insusi raspunsuri la intrebarile trimise mosului, sau cand ce scrie acolo nu-i serveste lui ca parsiv, atunci biletzelul ala este pierdut, sau…. “inca nu a raspuns, mai asteapta”…

 371. EL TORO says:

  PULICA DIAMOND are o fata care arata ca este suge lapte . Asta nu transmite nimic , nici macar smechereala . Advaita , ca termen , a fost spurcat de gaozaru asta . Auzi la el ADVAITANANDA … i se potriveste mai bine GAOZANANDA . Doamne cit de pacalici pot fi unii oameni . Vorba aia …-dupa ce ca esti prost mai si semnalizezi- il descrie perfect . Ce treaba o avea papagalul asta cu advaita ? Oare taicaso ce-o zice cind isi vede panarama ? Ginditi-va cum ar fi fost sa scoata muzica din filmele alea asa-zise porno … nici in zazuri nu iti venea sa dai . Nu tu o muie ca lumea , nu tu rimming ..acu pa bune , la ce sa-ti sara pula din pantaloni ? Parerea mea ca la MISA oamenii nici macar sex nu stiu sa faca , darami-te amor transfigurator . Cred ca majoritatea naivilor se autoinhiba aiurea si nu mai sint naturali caznindu-se sa faca continenta . Adica actul sexual nici macar sex savuros nu este cum face orice om normal si se bucura de asta . Ei incearca sa fac din aceasta bucurie a firii o tehnica . In fine ,noroc cu femeile care au dezvaluit ca -divinii- instructori ejaculeaza . As fi curios sa-i vad fata unuia cind ejaculeaza , sa-l vad cum incearca sa se prefaca ca il doare si nu poate sa se bucure de orgasmul lasat de natura . Probabil ca joaca teatru incercind sa o dreaga cu vrajeli ….. . E bine ca femeile care au trait momente cu vipuri MISA in care aia isi dadeau drumu sa inceapa au dezvaluit chestiile astea , ca sa nu se mai cace pe ei cu faptele lor de vitejie imaginare . Oricum numai copiii mai cred in basmele lor .

 372. prc says:

  @django Ti-au sters cartea?

Leave a Reply