Istoria consemnează multe coincidențe stranii, ale unor evenimente nefaste din Istoria Umanității. Cine a văzut filmul Teoria Conspirației cunoaște exemplele date de Jerry – alias Mell Gibson, protagonistul filmului.

În materie de numerologie, exemplele de acest fel abundă:

– Faptul că toți asasinii președinților americani au avut trei nume;

– Prăbușirea Turnurilor Gemene din New York pare să fi stat sub semnul cifrei 11. Iată 10 coincidențe: 1. New York City este format din 11 litere; 2. Afghanistan are 11 litere; 3. Numele lui Ramsin Yuseb (teroristul care a amenințat cu distrugerea turnurilor în 1993) este format din 11 litere; 4. George W Bush are 11 litere; 5. Primul avion care s-a lovit de turnuri a fost zborul cu numărul 11; 6. În avion călătoreau 92 de pasageri. 9+2=11; 7. Tragedia a avut loc la 11 septembrie; 8. Numărul total al victimelor a fost de 254. 2+5+4=11;

– 21, data fatala pentru Ludovic al XVI-lea In copilarie, regele Frantei, Ludovic al XVI-lea fusese prevenit de un astrolog sa fie foarte atent pe data de 21 a fiecarei luni. Regele s-a speriat atat de tare, incat pe 21 n-a incheiat niciodata nici o afacere. Din pacate insa, pe 21 iunie 1791, in urma Revolutiei Franceze, Ludovic si regina sa au fost arestati la Varennes, in timp ce incercau sa fuga din Franta. Pe 21 septembrie, in acelasi an, Franta a abolit monarhia si proclamandu-se republica. Pe 21 ianuarie 1793, Ludovic al XVI-lea a fost ghilotinat.

– Data asasinării Arhiducelui Franz Ferdinand – ce a dus la declanșarea primului Război Mondial, respectiv 28 iunie 1914, era data la care arhiducele abdicase (în anul 1900) în favoarea copiilor ce urmau să se nască din căsătoria cu soția sa, Sofia, dar și data la care sârbii (deveniți supuși ai imperiului Austro-ungar în 1908) fuseseră înfrânți în bătălia de la Kossovopolje de către Otomani în 1389 – deci o zi cu consecințe nefaste pentru Serbia.

În mod asemănător, soarta avionului MH17 doborât în Ucraina pare să stea sub semnul cifrei 17.

Numarul 17 a fost fatidic pentru avionul care apartine companiei Malaysia Airlines. Toate datele importante ce privesc acest avion se invart in jurul acestui numar. In primul rand, codul zborului a fost MH17. Aparatul s-a prabusit in jurul orei 17, in data de 17. Sunt coincidente stranii care nu se opresc aici.
Primul zbor al acestui avion a avut in data de 17 iulie 1997. Intre primul si ultimul zbor au trecut fix 17 ani. Mai mult decat atat, avionul Boeing 777 a disparut de pe radare la ora 17.
Bun, și ce reprezintă de fapt aceste coincidențe ? Unii cunoscători ai diferitelor curente ocultiste ce bântuie secolul nostru agitat, afirmă că aceste aparente coincidențe reprezintă de fapt „semnătura” anumitor forțe oculte, din alte planuri subtile ale Manifestării (lumea spiritelor satanice, infernale), care au conlucrat cu magicieni negri din rândul masoneriei lucrative, pentru a declanșa – prin mijloace paranormale, această dramă aviatică.

În cazul de față, cifra 17 este de fapt cifra 8 (7 + 1). Cifra 8 reprezintă potrivit sistemului tattvelor (elementelor subtile) – elementul pământ și sub-diviziunea pământ (pământul fiind simbolizat de pătrat, care are 4 colțuri, octogonul – forma geometrică cu 8 colțuri, fiind rezultată din suprapunerea a două pătrate – pătratul în pătrat), după cum o arată și desenul de mai sus, făcut chiar de Crowley. Masoneria satanică a preluat aceste tehnici oculte de la satanistul Aleister Crowley, inițiatorul școlii de magie modernă (Ordinul) Golden Dawn, care la rândul său le-a preluat și compilat din felurite tratate de magie neagră (grimoaruri) ce conțineau elemente de magie străveche, extrem de eficientă – de angrenare subtilă cu ajutorul elementelor naturii, care duce uneori la rezultate spectaculoase. Similare cu tehnicile de swara yoga, tehnicile predate adepților Ordinului Golden Dawn au fost îmbogățite cu elemente din Kabala (sigiliile/pecetele solomonice), Esoterismul Rosacrucian (triangulația) și Gnosticism (metodologia concentrării și invocațiilor) care le-au sporit eficiența. Crowley obținuse cu ajutorul magiei – dar și al demonilor cu care încheiase pacte de sânge (aceștia au rolul focalizării energiilor – ca și contraparte în lumea subtilă, de dincolo), veritabile puteri paranormale (invizibilitate, telepatie, bilocație).

Cifra 17 este deci cifra lui prithivi în prithivi (a pământului în pământ), ce dă maximă eficiență și concretețe acțiunilor materiale, pe termen lung. Energia ei este folosită pentru evenimente declanșatoare, cu bătaie lungă. Potrivit hermetismului astrologic dezvoltat de Crowley în cartea sa “Principiile Generale ale Astrologiei”, cifra 8 (4 + 4) este semnul “Cultului Morții Saturniene” – interpretare malefică tipică influenței sataniste a autorului.

Există opinia potrivit căreia doborârea avionului MH17 reprezintă de fapt ofranda unui ritual de magie neagră consacrat spiritelor infernale, căci acestei categorii de demoni i se oferă întotdeauna sacrificii umane (moartea celor 298 de oameni de la bordul avionului), pentru a asigura energia subtilă malefică enormă necesară declanșării unui conflict armat de proporții, eventual un nou Război Mondial.

Din această perspectivă, atacul terestru din Fâșia Gaza început – CE COINCIDENȚĂ ! tot în data de 17 iulie 2014, un adevărat carnagiu al armatei israeliene, care a ucis sute de civili palestinieni, reprezintă de fapt un dublaj al ritualului magic satanist din data de 17 iulie 2014, o triangulație magică (Fâșia Gaza – Ucraina – punctul de focalizare) menită să ofere forțelor întunericului energia necesară scufundării Lumii în Întuneric, semn că lupta din invizibil din Bine și Rău este în toi. 

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer