Feed on
Posts
Comments

Istoria consemnează multe coincidențe stranii, ale unor evenimente nefaste din Istoria Umanității. Cine a văzut filmul Teoria Conspirației cunoaște exemplele date de Jerry – alias Mell Gibson, protagonistul filmului.

În materie de numerologie, exemplele de acest fel abundă:

– Faptul că toți asasinii președinților americani au avut trei nume;

– Prăbușirea Turnurilor Gemene din New York pare să fi stat sub semnul cifrei 11. Iată 10 coincidențe: 1. New York City este format din 11 litere; 2. Afghanistan are 11 litere; 3. Numele lui Ramsin Yuseb (teroristul care a amenințat cu distrugerea turnurilor în 1993) este format din 11 litere; 4. George W Bush are 11 litere; 5. Primul avion care s-a lovit de turnuri a fost zborul cu numărul 11; 6. În avion călătoreau 92 de pasageri. 9+2=11; 7. Tragedia a avut loc la 11 septembrie; 8. Numărul total al victimelor a fost de 254. 2+5+4=11;

– 21, data fatala pentru Ludovic al XVI-lea In copilarie, regele Frantei, Ludovic al XVI-lea fusese prevenit de un astrolog sa fie foarte atent pe data de 21 a fiecarei luni. Regele s-a speriat atat de tare, incat pe 21 n-a incheiat niciodata nici o afacere. Din pacate insa, pe 21 iunie 1791, in urma Revolutiei Franceze, Ludovic si regina sa au fost arestati la Varennes, in timp ce incercau sa fuga din Franta. Pe 21 septembrie, in acelasi an, Franta a abolit monarhia si proclamandu-se republica. Pe 21 ianuarie 1793, Ludovic al XVI-lea a fost ghilotinat.

– Data asasinării Arhiducelui Franz Ferdinand – ce a dus la declanșarea primului Război Mondial, respectiv 28 iunie 1914, era data la care arhiducele abdicase (în anul 1900) în favoarea copiilor ce urmau să se nască din căsătoria cu soția sa, Sofia, dar și data la care sârbii (deveniți supuși ai imperiului Austro-ungar în 1908) fuseseră înfrânți în bătălia de la Kossovopolje de către Otomani în 1389 – deci o zi cu consecințe nefaste pentru Serbia.

În mod asemănător, soarta avionului MH17 doborât în Ucraina pare să stea sub semnul cifrei 17.

Numarul 17 a fost fatidic pentru avionul care apartine companiei Malaysia Airlines. Toate datele importante ce privesc acest avion se invart in jurul acestui numar. In primul rand, codul zborului a fost MH17. Aparatul s-a prabusit in jurul orei 17, in data de 17. Sunt coincidente stranii care nu se opresc aici.
Primul zbor al acestui avion a avut in data de 17 iulie 1997. Intre primul si ultimul zbor au trecut fix 17 ani. Mai mult decat atat, avionul Boeing 777 a disparut de pe radare la ora 17.
Bun, și ce reprezintă de fapt aceste coincidențe ? Unii cunoscători ai diferitelor curente ocultiste ce bântuie secolul nostru agitat, afirmă că aceste aparente coincidențe reprezintă de fapt „semnătura” anumitor forțe oculte, din alte planuri subtile ale Manifestării (lumea spiritelor satanice, infernale), care au conlucrat cu magicieni negri din rândul masoneriei lucrative, pentru a declanșa – prin mijloace paranormale, această dramă aviatică.

În cazul de față, cifra 17 este de fapt cifra 8 (7 + 1). Cifra 8 reprezintă potrivit sistemului tattvelor (elementelor subtile) – elementul pământ și sub-diviziunea pământ (pământul fiind simbolizat de pătrat, care are 4 colțuri, octogonul – forma geometrică cu 8 colțuri, fiind rezultată din suprapunerea a două pătrate – pătratul în pătrat), după cum o arată și desenul de mai sus, făcut chiar de Crowley. Masoneria satanică a preluat aceste tehnici oculte de la satanistul Aleister Crowley, inițiatorul școlii de magie modernă (Ordinul) Golden Dawn, care la rândul său le-a preluat și compilat din felurite tratate de magie neagră (grimoaruri) ce conțineau elemente de magie străveche, extrem de eficientă – de angrenare subtilă cu ajutorul elementelor naturii, care duce uneori la rezultate spectaculoase. Similare cu tehnicile de swara yoga, tehnicile predate adepților Ordinului Golden Dawn au fost îmbogățite cu elemente din Kabala (sigiliile/pecetele solomonice), Esoterismul Rosacrucian (triangulația) și Gnosticism (metodologia concentrării și invocațiilor) care le-au sporit eficiența. Crowley obținuse cu ajutorul magiei – dar și al demonilor cu care încheiase pacte de sânge (aceștia au rolul focalizării energiilor – ca și contraparte în lumea subtilă, de dincolo), veritabile puteri paranormale (invizibilitate, telepatie, bilocație).

Cifra 17 este deci cifra lui prithivi în prithivi (a pământului în pământ), ce dă maximă eficiență și concretețe acțiunilor materiale, pe termen lung. Energia ei este folosită pentru evenimente declanșatoare, cu bătaie lungă. Potrivit hermetismului astrologic dezvoltat de Crowley în cartea sa “Principiile Generale ale Astrologiei”, cifra 8 (4 + 4) este semnul “Cultului Morții Saturniene” – interpretare malefică tipică influenței sataniste a autorului.

Există opinia potrivit căreia doborârea avionului MH17 reprezintă de fapt ofranda unui ritual de magie neagră consacrat spiritelor infernale, căci acestei categorii de demoni i se oferă întotdeauna sacrificii umane (moartea celor 298 de oameni de la bordul avionului), pentru a asigura energia subtilă malefică enormă necesară declanșării unui conflict armat de proporții, eventual un nou Război Mondial.

Din această perspectivă, atacul terestru din Fâșia Gaza început – CE COINCIDENȚĂ ! tot în data de 17 iulie 2014, un adevărat carnagiu al armatei israeliene, care a ucis sute de civili palestinieni, reprezintă de fapt un dublaj al ritualului magic satanist din data de 17 iulie 2014, o triangulație magică (Fâșia Gaza – Ucraina – punctul de focalizare) menită să ofere forțelor întunericului energia necesară scufundării Lumii în Întuneric, semn că lupta din invizibil din Bine și Rău este în toi. 

loading...

52 Responses to “Coincidențe stranii privind zborul avionului MH17”

 1. zars says:

  pwl mea are 17 cm.trebuie sa ma ingrijoreze chestia asta?:(

 2. MR says:

  Ai vrea tu sa aiba 17 cm ! Ai bagat 3 cm in plus bre

 3. ashramist forever says:

  MR, le iei painea de la gura iezotericilor 🙂 Asta era articol de chenar roșu pe yogaesoteric !

 4. MR says:

  Lasă că MISA e ocupată cu politica Galactică, uite aici: Un interviu cu peruanul Sixto Paz Wells care a fost contactat de către extratereștrii benefici ce trăiesc pe Ganymede, satelitul lui Jupiter

  Oare cât o fi chilu de brânză sau taxa de tabără pe Ganymede !? 🙂 Cred că la fel ca la Costinești, ceea ce constituie o confirmare autentică a valorii școlii noastre de yoga, și implicit a taxei ei ! și asta încă din anul 1974 !

 5. RAM says:

  @Zars:
  :Overjoy: :Overjoy: :Overjoy:

 6. Al Adin says:

  Cum l-au contactat extraterestrii pe peruan dar la astia de la MISA care fac invocatii ferme clare si hotarate de ani de zile,nu vine nici un gandac extraterestru macar…:)

 7. mac gregor says:

  mai exista o coincidenta, ca pe bucatarul care a gatit ultima masa a pilotilor de avion in toate aceste cazuri, il chema Ghita.

 8. RAM says:

  @Al Adin: N-au nevoie de gandaci, colectia de bts-uri e demult timp extraterestra…

 9. Ethan Fleoschovitz says:

  Si toate astea , nu-i asa se datoreaza faptului ca acu 7 ani in 17 iulie(cifra fatidica) 2004 agentii KGB-sionisti au ordonat oprirea showurilor sexii de la ashramurile MISEI din Bucales.
  Si tot in triunghiuri de alea patrate la nici 7 ani 1997 de la distrugerea faimoasei secte AUM.

  Ce noroc ca avem excel si ca putem, cu o simpla formala, sa gasim datele la care lucrurile se repeta nx=if(l$x=$cx, ‘complot’, ‘coincidenta’).

 10. tipsimpatic says:

  Are dreptate ashramist forever, iei painea de la gura celor de la yogaesoteric cu aiurelile astea. Rusia a inventat o gramada de vinovati insa la chestia asta inca nu s-a gandit. Cred ca in curand tov. Dughin o sa-ti preia ideea si va lansa teza cu Masoneria Mondiala care, dupa ce a scufundat Titanicul, doboara avioane. Fiecare cu avioanele
  lui.

 11. Sukida says:

  @pwl mea are 17 cm.trebuie sa ma ingrijoreze chestia asta?:(

  Lasa si tu un nr. de tel.!!!……..

 12. Neele says:

  Un interviu cu peruanul Sixto Paz Wells care a fost contactat de către extratereștrii benefici ce trăiesc pe Ganymede, satelitul lui Jupiter –
  Articol preluat din Programul Taberei spirituale yoghine de vacanță – Herculane 2014;

  Sixto Paz, what is your secret?

  My secret is to act in accordance with the message and that there are no secrets. Also that life allows us to harvest what we have preoccupied ourselves with planting. For this reason and now that harvest is approaching, time will tell whether planting was right.

 13. Patanjale says:

  O alta serie de” coincidente” neantamplatoare

  http://www.zooland.ro/20-de-animale-care-ne-invata-practicile-yoga-4355

 14. Neele says:

  Ce ti-e si cu escortele astea!

 15. zamolxe says:

  @MR
  Eu cred că știu de ce ai scris articolul ăsta. Meditai liniștit când, deodată, ai fost posedat de spiritul lui GB!!!
  Și uite ce a ieșit!

 16. zamolxe says:

  Oricum, până să ajungi la nivelul absolut de prostie ce răzbate din SF-ul (de proastă calitate) din articolul de pe YE, mai ai de trecut prin multe posedări!
  Am citit http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8063 și sunt încă în stare de șoc!

 17. RAM says:

  @Zamolxe: si eu care inca mai speram ca articolul a fost ciordit de pe vreun site ezoteric 🙂

 18. RAM says:

  @Zamolxe: articolul de pe ezoterci face cinste site-ului si maestrului lor. Le urez la cat mai multe.
  :Daze:

 19. zars says:

  In fact,am scazut cu 3 cm,ca 20 era chiar malefic.Cum o dau,modestia tot nu ma ajuta:(

 20. zamolxe says:

  @RAM,
  😀

  Nici nu mă mir foarte tare, nu vezi că în ultima vreme spiritul lui GB posedă pe tot mai multă lume?
  Tot scriu unii și alții articole, le semnează cu tot felul de nume da parcă sunt scrise de GB.

 21. Romeo says:

  Felicitari pentru articol.

 22. MR says:

  @ Romeo
  Mă bucur că ți-a plăcut. Am încercat să limitez povestea, dar corelațiile sunt mult mai multe. Putem continua, la cererea publicului 🙂

  @Zamolxe
  Fii liniștit, dacă mă hotărăsc să-mi deschid sectă, bat la cur 3 MISE, Martorii lui Yehova, Scientologii și Raelienii – la un loc. Dacă m-apuc să dau drumul la imaginații, vor fi atât de mișto că o să-ți dorești să fie adevărate.
  Ca să-ți faci o idee, află că azi noapte, o senzație stranie de urinare m-a apucat pe la 2 dimineața. În timp ce mă scărpinam în cur, prin pijama, la toaletă, o rază de lumină albastră a pornit din pasta de dinți de pe etajeră, m-a lovit drept în Ajna Chakra și m-a pus în contact cu civilizația yoghirilienilor din Constelația Alburnus Maior.
  Într-o viziune de o fracțiune de secundă am fost translatat pe planeta lor Tantragonia, unde am fost inițiat de niște extraterestre superbe în niște tehnici noi, ne-mai cunoscute în Galaxia noastră, pe care am fost îndemnat să le ofer Umanității la prețul modic de 5000 euro – de persoană inițiată. Dacă tehnica este realizată corect, poți obține Ascensiunea din Stargate. Problema este că va trebui să deschid o școală unde să vă învăț Limba Anticilor Galaxiei care e destul de grea și se poate învăța cam în 10-25 de ani, căci tehnica nu poate fi predată decât în această limbă, pentru a fi eficientă pentru pământeni.

  Ei, ce ziceți, vă băgați !? Anunțăm începerea cursurilor de yoga extraterestră din septembrie ?!

  Am găsit o grămadă de ființe umane interesate 🙂 http://stargateromania.com/forum/viewthread.php?thread_id=117&pid=2821

 23. ashramist forever says:

  @MR
  Nu mai da nici o informație despre tehnicile spirituale predate de extratereștrii, că ți le fură GB și le bagă în cursul de anul 27 !

 24. zamolxe says:

  @MR
  Oooo da, clar! Da să fie prin corespondență! Că na, mai greu cu ajunsul la București!
  Dar îmi place! Sunt fan înrăit SF! Dacă îl faci să devină realitate, cu atât mai bine. Dă-i înainte cu profețiile.
  BRING IT ON!

 25. zamolxe says:

  Dar sfatul lui ashramist forever e foarte bun. Cu ritual secret, jurăminte pe Biblie și din alea, că altfel te trezești că de fapt scrii cursurile 27-30 din anul x-spe de la MISA!

 26. Neele says:

  Poveste de crezut sau de necrezut
  Fetita se uita inca o data la nava si la oamenii de la bordul ei si hotarata impinse cu ambele manute in nava. Cei de la bord, undeva deasupra, ocupati cu petrecerea si incitati de vantul cel nou si perspective posibil imbucuratoare, n-au simtit ca incet, incet se distanteaza. Vantul? Da, bate, dar nu mai tare ca in alte dati, raze ale soarelui se reflecta pe suprafata apei, iar nava pluteste incet-incet din ce in ce mai spre departe. Fetita striga: Bye! Bye! Sa va dati cu crema contra rechinilor daca ajungeti in apa! Dar, vorbele ei, furate de vant, nu au ajuns la urechea petrecaretilor.
  Intorcandu-le spatele, fetita asculta tremuratul fosnitor al frunzelor copacilor, zambi spre 2 pasarele zglobii si isi zise: In sfarsit, au plecat acesti musafiri curiosi si rai!

  Nu-i bai ca n-au fost atenti cand s-au desprins, important e ca sunt pe drumul lor iar strada mult iubita a fetitei este in sfarsit libera de strainii ciudati. Sfarsitul povestei.

 27. Aand says:

  de fapt prabusirea avionului se datoreaza Campionatului Mondial de Fotbal s meciului Brazilia Germania.Dupa meci, prim ministrul malaesian a scris un comentariu pe twitter cu “trăiască Hitler”. Oculta mondială iudeo-masonică, demoniacii, au vrut sa transmită un mesaj de avertisment, ticălosului de prim ministru malaezian. Au lovit avionul exact în 17 iulie, dată ce corespunde scorului de 1-7 al meciului cu pricina.

 28. zamolxe says:

  Aand,
  Și tu, Brutus? 😀

 29. Aand says:

  pai am gasit si io o conexiune… e adevarat tot ce am scris: ala a postat comentariu, scorul a fost 1-7 si am dedus de pe rapcea.ro ca oculta nu-l iubeste pe hitler = > razbunare aleasa pe 17 iulie, ca sa se invete ala minte ce scrie pe twitter

 30. Aand says:

  Ar mai fi niște conexiuni că tot m-a uitat pe wiki
  – 17 iulie 1918, familia imperială rusă a fost asasinată  jertfa de sange, repetată pentru a întări pactul demonic
  – 17 iulie 1995 – prima reuniune 16+1 a Nato cu participarea țărilor NATO și a Rusiei. 16+1= 17. De fapt a fost o jertfă pentru destabilizare și declanșarea celui de-al treilea război
  – Pe 17 iulie s-a născut angela merkel, prăbșirea avionului a fost un atac în subtil astfel ca să provoace moartea cancelarului german
  si evindent cel mai probabil:
  17 iulie 1975 proiectul test Soyuz.Apollo, prima andocare a două nave. De fapt a fost prima vizită la nivel de ambasadă dintre oameni și extratereștrii iar prăbușirea avionului a vrut să destabilizeze în subtil acest eveniment planetar de importanță cosmică

 31. RAM says:

  @Zamolxe:”Nici nu mă mir foarte tare, nu vezi că în ultima vreme spiritul lui GB posedă pe tot mai multă lume?
  Tot scriu unii și alții articole, le semnează cu tot felul de nume da parcă sunt scrise de GB.”

  Da saracu GB cand se trezeste în cate unu oare ce-si spune? ”Cum de mi se scoala? Dar mai ales, de ce o am asa de mica???”
  :Thinking:

 32. zamolxe says:

  Aand,

  Hai că ești tot mai bun! Te poți asocia cu MR la construcția noii mișcări „MIEA”: Mișcarea de integrare extraterestră în absolut.

 33. zamolxe says:

  sau MIEAU!

 34. RAM says:

  Râdem, glumim da MR crede macar pe jumatate, mâine-poimâine scrie vreo carte despre coincidente si sincronicitați care-l face celebru.
  Si se prezinta ca avocat în drept Galactic specializat in furt intelectual prin posesiune si channeling. 🙂

 35. Aand says:

  Well, eu nu cred in teoria sacrificiului satanic.
  21.000 de oameni mor de foame in fiecare zi, din care 7000 sunt copii.
  Astea inseamnă că în fiecare minut mor 4 copii de foame în lume, în condițiile în care în țările puternic industrializate pâinea scoasă din supermarketuri a ajuns să fie arsă în central termo pentru putere calorică
  La fiecare două minute se fac cinci avorturi, zilnic deși toate marile credințe declară avortul o crima. Circa 10% din totalul deceselor,câte 11 oameni mor din cauza rănilor în fiecare minut
  30 de femei mor în fiecare oră din cauza nașterii- hemoragii, infecții și pentru fiecare femeie ce moare la naștere, alte 20 suferă răni, infecții sau boli, adică aproape 10 milioane în fiecare an. În peste 80% din cazuri e vorba de femei din țări sărace ale lumii cu un sistem sanitar precare (asta e cifră pentru misanii ce îndrăznesc să desconsidere femeia ca fiind “nespirituală”. Ideea în sine e o insultă adusă mamelor și vieții însăși)

  Mie mi se pare că la nivel colectiv, noi oamenii suntem destul de “sataniști” datorită politicilor globale. Egoismul, care ne motivează și ne impinge înainte ca indivizi și ca specie, lăcomia și argonața de a ne considera fiecare buricul pământului în dauna celuilalt, cer toate un preț greu. Chiar credeți că mai e necesar vreun altfel de sacrificiu, altul decât cel dat de stupidiitatea noastră colectivă ca specie?

 36. zamolxe says:

  @Aand,
  Sincer, dincolo de glume, nici eu nu cred în așa ceva. Atât timp cât în Africa 5000 de copii sub 5 ani mor zilnic de foame și boli… Ce alt sacrificiu mai mare vrem?
  Ai dreptate, dacă e să ne luăm după câți oameni mor în fiecare secundă pe planeta asta din motive absolut stupide, ar trebui să fim până peste gât în „ienerjii” satanice și mai știu eu ce…
  Dar nu cred deloc că am fi sataniști. Cred că suntem doar o specie infantilă, imatură, care mai are foaaaarte multe de învățat, atât timp cât manifestarea prostiei e predominantă la nivel colectiv.

  Pentru că dincolo de toate teoriile conspiraționiste, eu cred că acest eveniment nefericit a fost produs de celebra energie triplă subtil manifestată a prostiei umane fără margini. Un idiot zelos și bolnav la cap, care avea în mână comanda unei arme foarte periculoase, a crezut că face un mare gest patriotic și îi învață el minte pe ucrainieni să mai treacă neautorizat peste țărișoara lui. Și uite așa a produs o nenorocire.
  Nu degeaba spunea Einstein că prostia omenească are o probabilitate mult mai mare dea fi infinită decât are universul de a fi astfel.
  Sigur, sunt multe semne de întrebare în povestea asta, mintea noastră va găsi întotdeauna legături și acolo unde nu sunt, dar în final cred că tot celebra prostie omenească e principala vinovată.

 37. Neele says:

  [1. Rezultatele la selecțiile din anii anteriori (2009-2013) pentru Mișcarea Charismatică Teofanică (MCT) – 1 și 2 august 2014, la Costinești
  Răspunsul se oferă personal, pe baza unui act de identitate și a bonului care confirmă participarea la selecție. Vă recomandăm să aveți cu dumneavoastră o fotografie, pentru a vi se face legitimație în cazul în care sunteți admiși.]
  Posibil undeva pe fundul unui sertar sa existe un ‘bonul’. Dar cine traieste in trecut?
  Suta din ziua de azi … ehehe he!
  Cand/Daca eu scot din buzunar 700 Ron, imi exprim acordul ca 7 persoane sa persiste in situatia in care se afla. Mizerabila propunere pentru ca influentez viitorul a 7 persoane care nu vor intelege cum s-a decis pentru ei!

  Cat priveste iubirea … exista lumea intreaga in exteriorul scolii de yoga.

 38. Neele says:

  @zamolxe:
  Daca probabilitatea ca prostia sa fie infinita este mai mare ca probabilitatea ca universul sa fie infinit,
  Si referirea nu trebuie sa fie particularizata la spatiu ci globala: spatiu-timp. Rezulta ca exista sansa ca Universul nostru sa fie tanar (timp finit). Yey!

 39. RAM says:

  Intr-un univers infinit e loc pentru orice si pentru oricâți, nu suntem noi în stare sa colapsam universul. Nu suntem nici macar suficient de prosti. hehe

 40. UNICA T says:

  Intai trebuie definita prostia, ceea ce este imposibil. Deasemenea nu mai putem vorbi de univers ci de univers cu multele (cine stie cate…) dimensiuni. Apoi trebuie sa vedem ce efect are prostia (observata la ceilalti) asupra observatorului. Daca observatorul este suficient de constient, si sincer (cu el insusi) observa ca prostia nu exista ci doar o culegere de date si perceptii (gresite si ignorante), care plaseaza entitatea in una din multele dimensiuni ale constiintei. Cu o minima inspiratie observatorul poate sa decreteze ca nu exista prostie la nivlul lui de constienta, si astfel se plaseaza vibrational in energii si dimensiuni mai subtile. Acum sper ca sunteti indulgenti cu textul acesta 🙂 🙂 🙂
  Nu-mi fac griji sunt sigur ca nu ma gasiti ca fiind prost 🙂 🙂 🙂

 41. UNICA T says:

  Ma gandesc ca nu imi livreaza nimeni definitia prostiei din dex. Pentru ca totusi constiinta extinsa anuleaza destule etichete puse de ignoranti fata de spiritualitate.

 42. RAM says:

  Observatorul întotdeauna modifica parametrii prostiei observate 🙂

 43. UNICA T says:

  De ce vede misa numai prosti prosti prosti peste tot? Pentru ca expansiunea constiintei lor nu a depasit niciodata spatiul ego-ului. Se zvarcoleste in limitele egotice, unde prostia exista. Modul lor de ai privi pe ceilalti este blazonul lor de yoghini. Acum stie fiecare cum ii privesc misanii pe ceilalti…..rezulta un blazon spiritual ferfenita. Voi le cereti dedublari si alte puteri, dar ei nu sunt in stare sa acceseze planul compasiunii, al acceptarii si ierarii. Sa nu comitem si noi aceeasi greseala, sa nu cadem in judecati egotice.

 44. zamolxe says:

  @Neele,
  Yey!

 45. UNICA T says:

  Parerea mea este ca observatorul nu modifica nimic, pentru ca nu e nimic de modificat, el poate doar sa inteleaga mai profund ce observa, si sa traiasca compasiunea fata de fenomenul/entitatea observata. Aceasta compasiune poate sa stimuleze entitatea observata, sa isi extinda la randul ei constiinta, dincolo de ego, si sa devina mai constienta de Realitate.
  Un observator care observa prostia, este contaminat de ea, si isi pierde statutul de observator.

 46. Neele says:

  Probabilitatea e diferita de variabilele prostie, timp, spatiu dar in sfarsit, unii n-au mancat azi si n-au rabdare … sa explice.

  Revenind la taxa, vorbeam de mentinerea ei ridicata/in excitatie. Testul nu mai e al celor care dau taxa, ci al celor care incaseaza taxa.
  Cum raspunde cel ce beneficiaza de taxa marita.
  ‘La ce iti trebuie atatia bani?’ Tacerea este de aur si apoi nu se face sa te indoiesti de calitatea serviciilor.
  ‘Ce ne oferi cand noi iti acoperim toate nevoile?’ Pai lucruri inedite: campul intai de toate, de batut in lung si in lat! Apoi cand stati unii peste altii ca pasaretul pe fir aveti povestile cu 1001 de extraterestri.
  ‘Cum ramane cu iubirea de aproapele?’
  Buna intrebare. Dar tu ce-ai facut cu viata ta?
  Sau: Vei trai 777 de miliarde si miliarde de ani sa ne mai iubim si atunci?

  Misanii nu trebuie considerati prosti. Trebuie doar educati in privinta banilor investiti vara de vara si luna de luna.

  Testul nefiind trecut, taxa incapatanandu-se sa nu se prabuseasca, apare inevitabila intrebare: Se mai poate da si la anul?
  Raspuns: Dar pentru tine de cate ori sa se urce Iisus pe cruce ca sa intelegi macar o data?

 47. Neele says:

  [Bătrâna era foarte bolnavă, iar medicul nu prea mai spera să o poată salva. În delirul ei, ea își striga necontenit fiul.]
  Cineva nu-si mai iubeste aproapele. Cred ca doamna in varsta este vinovata. Inainte ca povestea sa ajunga la final, voi ce parere aveti?
  (Gasiti textul pe yogaesoteric.)

 48. tipsimpatic says:

  ,,Există opinia potrivit căreia doborârea avionului MH17 reprezintă de fapt ofranda unui ritual de magie neagră consacrat spiritelor infernale,……………, pentru a asigura energia subtilă malefică enormă necesară declanșării unui conflict armat de proporții, eventual un nou Război Mondial…..,,

  Dar de accidentul aviatic din Taiwan sau cel din Algeria? Nimic, nimic?

 49. Neele says:

  Daca tot s-a ventilat pana la tavan, acum 17 ani eram in 1997: Lady Di si Maica Tereza la diferenta de 5 zile.

 50. Neele says:

  Remarc interventii de suprasexualizare cu care nu am nimic in comun si chiar incalcari ale dreptului de exprimare libera, incalcari motivate de o asa-zisa inteligenta. In astfel de conditii, mai bine sa nu existe vreun dialog cu mine.
  22 decembrie

 51. Neele says:

  Ghicitoare:
  0 (zero)
  ———
  masters,
  phd

  Dezlegare: 2 grade sub 0 (‘degree’ inseamna si grad si diploma.)
  Sa fie in contul celor 162 () pierduti recent!

Leave a Reply