Istoria consemneaz multe coincidene stranii, ale unor evenimente nefaste din Istoria Umanitii. Cine a vzut filmul Teoria Conspiraiei cunoate exemplele date de Jerry – alias Mell Gibson, protagonistul filmului.

n materie de numerologie, exemplele de acest fel abund:

– Faptul c toi asasinii preedinilor americani au avut trei nume;

– Prbuirea Turnurilor Gemene din New York pare s fi stat sub semnul cifrei 11. Iat 10 coincidene: 1. New York City este format din 11 litere; 2. Afghanistan are 11 litere; 3. Numele lui Ramsin Yuseb (teroristul care a ameninat cu distrugerea turnurilor n 1993) este format din 11 litere; 4. George W Bush are 11 litere; 5. Primul avion care s-a lovit de turnuri a fost zborul cu numrul 11; 6. n avion cltoreau 92 de pasageri. 9+2=11; 7. Tragedia a avut loc la 11 septembrie; 8. Numrul total al victimelor a fost de 254. 2+5+4=11;

– 21, data fatala pentru Ludovic al XVI-lea In copilarie, regele Frantei, Ludovic al XVI-lea fusese prevenit de un astrolog sa fie foarte atent pe data de 21 a fiecarei luni. Regele s-a speriat atat de tare, incat pe 21 n-a incheiat niciodata nici o afacere. Din pacate insa, pe 21 iunie 1791, in urma Revolutiei Franceze, Ludovic si regina sa au fost arestati la Varennes, in timp ce incercau sa fuga din Franta. Pe 21 septembrie, in acelasi an, Franta a abolit monarhia si proclamandu-se republica. Pe 21 ianuarie 1793, Ludovic al XVI-lea a fost ghilotinat.

– Data asasinrii Arhiducelui Franz Ferdinand – ce a dus la declanarea primului Rzboi Mondial, respectiv 28 iunie 1914, era data la care arhiducele abdicase (n anul 1900) n favoarea copiilor ce urmau s se nasc din cstoria cu soia sa, Sofia, dar i data la care srbii (devenii supui ai imperiului Austro-ungar n 1908) fuseser nfrni n btlia de la Kossovopolje de ctre Otomani n 1389 – deci o zi cu consecine nefaste pentru Serbia.

n mod asemntor, soarta avionului MH17 dobort n Ucraina pare s stea sub semnul cifrei 17.

Numarul 17 a fost fatidic pentru avionul care apartine companiei Malaysia Airlines. Toate datele importante ce privesc acest avion se invart in jurul acestui numar. In primul rand, codul zborului a fost MH17. Aparatul s-a prabusit in jurul orei 17, in data de 17. Sunt coincidente stranii care nu se opresc aici.
Primul zbor al acestui avion a avut in data de 17 iulie 1997. Intre primul si ultimul zbor au trecut fix 17 ani. Mai mult decat atat, avionul Boeing 777 a disparut de pe radare la ora 17.
Bun, i ce reprezint de fapt aceste coincidene ? Unii cunosctori ai diferitelor curente ocultiste ce bntuie secolul nostru agitat, afirm c aceste aparente coincidene reprezint de fapt „semntura” anumitor fore oculte, din alte planuri subtile ale Manifestrii (lumea spiritelor satanice, infernale), care au conlucrat cu magicieni negri din rndul masoneriei lucrative, pentru a declana – prin mijloace paranormale, aceast dram aviatic.

n cazul de fa, cifra 17 este de fapt cifra 8 (7 + 1). Cifra 8 reprezint potrivit sistemului tattvelor (elementelor subtile) – elementul pmnt i sub-diviziunea pmnt (pmntul fiind simbolizat de ptrat, care are 4 coluri, octogonul – forma geometric cu 8 coluri, fiind rezultat din suprapunerea a dou ptrate – ptratul n ptrat), dup cum o arat i desenul de mai sus, fcut chiar de Crowley. Masoneria satanic a preluat aceste tehnici oculte de la satanistul Aleister Crowley, iniiatorul colii de magie modern (Ordinul) Golden Dawn, care la rndul su le-a preluat i compilat din felurite tratate de magie neagr (grimoaruri) ce conineau elemente de magie strveche, extrem de eficient – de angrenare subtil cu ajutorul elementelor naturii, care duce uneori la rezultate spectaculoase. Similare cu tehnicile de swara yoga, tehnicile predate adepilor Ordinului Golden Dawn au fost mbogite cu elemente din Kabala (sigiliile/pecetele solomonice), Esoterismul Rosacrucian (triangulaia) i Gnosticism (metodologia concentrrii i invocaiilor) care le-au sporit eficiena. Crowley obinuse cu ajutorul magiei – dar i al demonilor cu care ncheiase pacte de snge (acetia au rolul focalizrii energiilor – ca i contraparte n lumea subtil, de dincolo), veritabile puteri paranormale (invizibilitate, telepatie, bilocaie).

Cifra 17 este deci cifra lui prithivi n prithivi (a pmntului n pmnt), ce d maxim eficien i concretee aciunilor materiale, pe termen lung. Energia ei este folosit pentru evenimente declanatoare, cu btaie lung. Potrivit hermetismului astrologic dezvoltat de Crowley n cartea sa “Principiile Generale ale Astrologiei”, cifra 8 (4 + 4) este semnul “Cultului Morii Saturniene” – interpretare malefic tipic influenei sataniste a autorului.

Exist opinia potrivit creia doborrea avionului MH17 reprezint de fapt ofrandaunui ritual de magie neagr consacrat spiritelor infernale, cci acestei categorii de demoni i se ofer ntotdeauna sacrificii umane (moartea celor 298 de oameni de la bordul avionului), pentru a asigura energia subtil malefic enorm necesar declanrii unui conflict armat de proporii, eventual un nou Rzboi Mondial.

Din aceast perspectiv, atacul terestru din Fia Gaza nceput – CE COINCIDEN ! tot n data de 17 iulie 2014, un adevrat carnagiu al armatei israeliene, care a ucis sute de civili palestinieni, reprezint de fapt un dublaj al ritualului magic satanist din data de 17 iulie 2014, o triangulaie magic (Fia Gaza – Ucraina – punctul de focalizare) menit s ofere forelor ntunericului energia necesar scufundrii Lumii n ntuneric, semn c lupta din invizibil din Bine i Ru este n toi.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *