Feed on
Posts
Comments

Dacă în urmă cu niște sute de ani americanii – de fapt europeni ce purtau peste Atlantic făclia ”civilizației” stârpeau prin orice mijloace pe proprietarii de drept ai Americii, popoarele native amerindiene, astăzi, istoria se repetă cu palestinienii în rolul indienilor.

nakba

Cu aceeași ipocrizie tipic occidentală, naziștii sioniști din Israel caută metode de nimicire a populației băștinașe palestiniene, de parcă ar fi pe post de deratizatori într-o bucătărie infestată cu gândaci. Evreii sioniști au încercat (și încearcă încă !) să dezvolte o ”bombă biologică etnică”, un fel de DDT selectiv, o gripă porcină care să omoare doar palestinieni nu și evrei. Din fericire, nu le-a ieșit – și nu le va ieși o asemenea armă monstruoasă – pentru simplul fapt că fac parte din aceeași familie genetică cu palestinienii (sunt practic popoare înrudite).

Priviți aici la atitudinea ”umană” și ”democratică” a evreicei sioniste Ayelet Shaked, parlamentară în Knesetul izraelian, care declară senin că mamele tuturor palestinienilor trebuie omorâte, pentru că ele nasc ”teroriști”:


 În aceste condiții, mai putem vorbi despre ”legitimitatea” Israelului de a se ”apăra” ?!

Această retorică a minciunii și perfidiei ”dreptului legitim la auto-apărare” al evreilor are o istorie veche, sioniștii având un talent diabolic de a răstălmăci adevărul – când vine vorba despre vinovați și victime. Fotografia popularizată de propaganda Mosadd-ului în aceste zile, pe facebook, este grăitoare în acest sens:

10487343_10152241874722689_135717136515990452_n

Interesant este faptul că, deși evreii controlează aproape total mass-media, din când în când unele informații scapă acestui control. Cum ar fi și informația despre ”teroriștii din Fâșia Gaza” care au tot tras tiruri de rachete înspre Israel, provocând ofensiva nimicitoare a armatei israeliene asupra palestinienilor. A ”transpirat” via Snowden, știrea că liderul grupării teroriste ISIS – Abu Bakr Al Baghdadi, întemeietorul și primul Calif al Califatului Islamic Iraq și Siria, a fost pregătit militar în Israel, de către Mossad.

Adică cel ce bombardează Israelul a fost pregătit de evrei să facă asta !? Da, se pare că asistăm din păcate, la o nouă operațiune de tip ”steag fals” în care ”victimele” sunt cele care generează de fapt conflictul, pentru a avea motiv să riposteze – evident disproporționat și distrugător.

Scopul sioniștilor a fost dintotdeauna masacrare prin orice mijloace a palestinienilor, cucerirea bucată cu bucată, a întregii Palestine. Iar acum, sunt pe cale să își ducă planul până la capăt, printr-un genocid de proporții în Fâșia Gaza.

Informația liberă există întotdeauna, dacă știi unde să o cauți. Spre exemplu, presa britanică demolează poveștile răspândite de media pro-israeliană, despre scuturile umane din Gaza, folosite chipurile de teroriști.

Important este faptul că în timp ce liderii comunității internaționale încuviințează plini de gravitate dreptul Israelului la ”auto-apărare”, soldații care omoară civili în Gaza se distrează, postând pe rețelele de socializare poze cu țintele copiilor pe care urmează să îi ucidă – ca într-un meci de paint-ball sau dart”s în care inamicul nu poate arunca în tine decât cu… pietre. Halal ”auto-apărare” ! Curat jidănească, ar zice unii ”anti-semiți”.

Sunt sigur că vor sări imediat cei din serviciul de propagandă al Mosad-ului – filiala română, sa mă atace, să mă denigreze ca ”anti-semit”. Le atrag atenția, încă o dată, că acest concept de ”anti-semit” este un non-sens. Semiți sunt și evreii, și arabii – inclusiv palestinienii. Eu nu am nimic nici cu unii, nici cu alții.

DA, se poate spune că sunt anti-sionist, însă nici o lege nu îmi poate interzice să critic o doctrină politică de stat criminală, de ocupație, asemănătoare comunismului și nazismului – cum este politica sionistă a statului Israel. Pentru cei ce nu știau până acum, Adunarea Generală a Națiunilor Unite a votat la data de 10 noiembrie 1975 rezoluția cu nr. 3379 prin care condamna politica sionistă ca fiind ”o formă de rasism și discriminare rasială”.

Ce este interesant este faptul că și o mare parte din evreii de rând critică și denunță ororile crimelor sioniste, delimitându-se de ele, criticându-le fățis. Și acești evrei sunt ”anti-semiți” !?

Jon Stewart destroys Israel and western Media de awaztoday-tv
 

Prevăd o soartă tristă pentru palestinieni. Da, vor fi omorâți mulți dintre ei, iar supraviețuitorii vor pleca din Gaza. Poate din întreg Israelul. Dar vor aștepta, ca refugiați, în țările dimprejur. La fel de prolifici în nașteri, la fel de mulți, ca lăcustele Egiptului. Iar când America va cădea și nu va mai putea apăra demonul sionist, acești palestinieni se vor întoarce acasă și își vor lua înapoi pământurile, casele, țara furată de sioniști, iar Israelul va dispărea de pe hartă, indiferent câte bombe atomice au, că doar nu s-or bombarda singuri, la ei acasă ! Să vezi atunci urlete și război, cum vor fi înghițite cele 15 milioane de israelieni de marea de musulmani din jurul lor ! Căci există o lege a karmei. Cine seamănă vânt, culege furtună ! Și-atunci să-i vedem pe copii lui Israel, cerșind din nou să fie primiți în rândul celorlalte popoare, cum au făcut de-a lungul ultimelor două milenii. Și drept va fi să îi respingem ca pe niște ciumați, pe care Dumnezeu, în Dreptatea Lui, i-a însemnat ca pe Cain, pentru ca toată suflarea Creației să îi știe drept vinovați de uciderea fraților lor palestinieni.

loading...

23 Responses to “Palestinienii – noii amerindieni ai Secolului XX”

 1. DarkAngel says:

  “că doar nu s-or bombarda singuri, la ei acasă”
  Esti sigur ca sunt la ei acasa ? 🙂

 2. Fymaaa says:

  Sionistii sunt in marea lor majoritate evrei kazari sau ashkenazi , care nu au nicio treaba genetic vorbind cu evreii semiti … aici e mare manarie … evreii semiti sunt considerati de mana a doua si au mai ramas f putini. De aceea nu poti fi considerat antisemit daca te legi de un evreu khazar asa cum sunt majoritatea evreilor din ziua de azi. Evreii khazari sunt urmasii hoardelor navalitoare din fostul imperiu Khazar … astia sunt frati cu hunii si tatarii, nu cu evreii semiti.

 3. Unica T says:

  Priveste cum karma se desfasoara chiar acum. Si palestinienii au karma asa cum si israelienii au. De unde sti ca in palestina nu s-au incarnat nazistii? Pentru a se plati holocaustul din pacate israelienii imping in continuare roata karmei, cu agresivitate atroce, care la un momentdat ii va strivii si pe ei. Aceasta roata insa acum ii striveste pe palestinieni, poate acum sunt copii inocenti, dar karma ce si-au facut-o in vietiile trecute din pacate este cu efect violent.

 4. Unica T says:

  Vorbesti de karma , ar trebui sa sti ca incarnarile se intampla incrucisat pt a experimenta fiecare victima si agresorul.palestinianul de acum va fi israelianul din viata viitoare, si invers, deaceea agresivitatea se alimenteaza in permanenta. Insa nimic nu justifica violenta extrema.

 5. Ramo says:

  MR: ” Și drept va fi să îi respingem ca pe niște ciumați, pe care Dumnezeu, în Dreptatea Lui, i-a însemnat ca pe Cain, pentru ca toată suflarea Creației să îi știe drept vinovați de uciderea fraților lor palestinieni.”

  Pune mana si citeste biblia. Dumnezeu i-a insemnat ca popor ales si le-a poruncit sa extermine popoarele din zona aceea.

 6. Unica T says:

  E ciudat cum din “cea mai mare scoala de ioga ” iesi inzestrat cu ura, iar compasiunea pentru unii are la baza ura pentru altii. Este total neyoga.

 7. Ramo says:

  MR: “Priviți aici la atitudinea ”umană” și ”democratică” a evreicei sioniste Ayelet Shaked, parlamentară în Knesetul izraelian, care declară senin că mamele tuturor palestinienilor trebuie omorâte, pentru că ele nasc ”teroriști””

  Pai Iahve declara si mai senin ca batranii, femeile si copiii palestinienilor & stuff trebuie ucisi fara mila si fara crutare.

 8. Ramo says:

  Ayelet macar respecta cuvantul Domnului, spre deosebire de diversi semidocti care nici macar nu-l cunosc. Pun pariu pe 100000 de euro ca niciunul n-ati citit biblia, nici macar “credincioasa” Neele

 9. RAM says:

  @Unica T: trebuie sa încetezi sa mai gandesti asa. Conceptul de karma e draguț dar a crede intr-un concept pe care nu-l poti proba singura e foarte periculos pentru nervii tai.
  Nici macar in Dumnezeu nu trebuie sa crezi ”pe încredere” pentru ca ti-au spus altii sau pentru ca ai citit într-o carte. Daca vei uita tot ce ai citit te vei elibera de o gramada de balast… preluat stii tu de unde.

 10. RAM says:

  @ Unica T: De fapt, nu stim nimic despre karma, eliberare, tantra si spiritualitate pentru ca în ciuda tratatelor citite de unii pe aici nimeni nu a avut un ghid adevarat. Restul sunt povesti, vorbim despre spiritualitate si atât. Trebuie sa ai o atitudine foarte pragmatica si sa încetezi sa mai crezi tot ce zboara. E valabil pentru oricine a parasit ”calea”.

 11. Ramo says:

  Avem Cuvântul Domnului in Vechiul Testament, in el este Adevarul. Iahve este adevaratul si singurul Dumnezeu, iar evreii sunt poporul ales. Ales sa ucida 😉

 12. Last says:

  @RAM, unicat nu a fost la misa.

  Totusi … vad ca crediteaza prostioara asta de karma cam la fel ca la misa. Aceeasi poveste mecanicista, trecem din unu in altu pana la loc comanda samd.

  sorry unicat, nu am nimic cu tine ci doar cu teoriile astea varzoase de tip hindus.

 13. Unica T says:

  Aleg sa nu ignor invataturile sacre. Aleg sa-i respect pe invatatorii adevarati.Aleg sa ma studiez pe mine, pentru a trai Adevarul Spiritului in chiar “mijlocul ” materiei.

 14. Ramo says:

  Karma e lux, față de dreptul invatat de Iahve la fara frecventa. Iahve pedepseste nepotii pana la a 4-a generatie pt greselile bunicilor. Hinduismul e fix pix față de iudaism. Puneti mana pe Carte, necredinciosilor! Cartea “sfanta”, desigur 😉 O sa aveti șocul vietii voastre iezotercice. Yoga e pistol cu apa. Ati trait degeaba. Sa vezi bataie de joc in biblie, nu in hinduism. Cei care au scris Vechiul Testament sunt bolnavi psihic.

 15. Unica T says:

  Last yoga nu apartine misai. Ei folosesc notiuni hinduse dar transpus peste scopul lor materialist. Daca inlaturi interesele materialiste din orice religie ramane intelesul Adevarului, asadar problema nu este in scripturi, de pe oricare din meridiane, problema este sinceritatea si curajul de a renunta la ego adica la cam tot ce inseamna o persoana

 16. Last says:

  desigur @unicat, departe de mine gandul.

  Dupa mine yoga si povestile legate de karma nu au nimic in comun. Practica yoga, dar nu-ti fa religie din ea.

 17. Last says:

  @Ramo,

  e clar ca-s gramezi de povesti cusute impreuna si in biblia vechiului testament dar si in oricare din celelalte religii.
  Unele-s cretine, altele-s puerile.

 18. RAM says:

  Ăăăă… ok Unica T, alege cum vrei.

 19. Unica T says:

  Eu nu creditez karma ci ii creditez pe Krishna Budha Iisus si multi maestrii eliberati de iluzie. Este credinta mea, asa cum fiecare o are pe a lui.

 20. Last says:

  @unicat ma refeream nu la filozofii ci la afirmatii transante de tipul:
  “karma ce si-au facut-o in vietiile trecute din pacate este cu efect violent”

  Nu s-a dovedit niciodata asa ceva.

 21. Unica T says:

  Dupa cum spuneam mai sus religia mea e sinceritatea cu mine insumi. Yoga este procedura, dar atitudinea de aplicare conteaza.

 22. Unica T says:

  Last nu s-a dovedit stintific desi exista niste indicii descoperite si stintific. Dar pentru mine sunt reale invataturile corelate ale avatarilor si inteleptilor

Leave a Reply