Dac n urm cu niște sute de ani americanii – de fapt europeni ce purtau peste Atlantic fclia ”civilizației” strpeau prin orice mijloace pe proprietarii de drept ai Americii, popoarele native amerindiene, astzi, istoria se repet cu palestinienii n rolul indienilor.

nakba

Cu aceeași ipocrizie tipic occidental, naziștii sioniști din Israel caut metode de nimicire a populației bștinașe palestiniene, de parc ar fi pe post de deratizatori ntr-o buctrie infestat cu gndaci. Evreii sioniști au ncercat (și ncearc nc !) s dezvolte o ”bomb biologic etnic”, un fel de DDT selectiv, o grip porcin care s omoare doar palestinieni nu și evrei. Din fericire, nu le-a ieșit – și nu le va ieși o asemenea arm monstruoas – pentru simplul fapt c fac parte din aceeași familie genetic cu palestinienii (sunt practic popoare nrudite).

Priviți aici la atitudinea ”uman” și ”democratic” a evreicei sioniste Ayelet Shaked, parlamentar n Knesetul izraelian, care declar senin c mamele tuturor palestinienilor trebuie omorte, pentru c ele nasc ”teroriști”:


n aceste condiții, mai putem vorbi despre ”legitimitatea” Israelului de a se ”apra” ?!

Aceast retoric a minciunii și perfidiei ”dreptului legitim la auto-aprare” al evreilor are o istorie veche, sioniștii avnd un talent diabolic de a rstlmci adevrul – cnd vine vorba despre vinovați și victime. Fotografia popularizat de propaganda Mosadd-ului n aceste zile, pe facebook, este gritoare n acest sens:

10487343_10152241874722689_135717136515990452_n

Interesant este faptul c, deși evreii controleaz aproape total mass-media, din cnd n cnd unele informații scap acestui control. Cum ar fi și informația despre ”teroriștii din Fșia Gaza” care au tot tras tiruri de rachete nspre Israel, provocnd ofensiva nimicitoare a armatei israeliene asupra palestinienilor. A ”transpirat” via Snowden, știrea c liderul gruprii teroriste ISIS – Abu Bakr Al Baghdadi, ntemeietorul și primul Calif al Califatului Islamic Iraq și Siria, a fost pregtit militar n Israel, de ctre Mossad.

Adic cel ce bombardeaz Israelul a fost pregtit de evrei s fac asta !? Da, se pare c asistm din pcate, la o nou operațiune de tip ”steag fals” n care ”victimele” sunt cele care genereaz de fapt conflictul, pentru a avea motiv s riposteze – evident disproporționat și distrugtor.

Scopul sioniștilor a fost dintotdeauna masacrare prin orice mijloace a palestinienilor, cucerirea bucat cu bucat, a ntregii Palestine. Iar acum, sunt pe cale s și duc planul pn la capt, printr-un genocid de proporții n Fșia Gaza.

Informația liber exist ntotdeauna, dac știi unde s o cauți. Spre exemplu, presa britanic demoleaz poveștile rspndite de media pro-israelian, despre scuturile umane din Gaza, folosite chipurile de teroriști.

Important este faptul c n timp ce liderii comunitții internaționale ncuviințeaz plini de gravitate dreptul Israelului la ”auto-aprare”, soldații care omoar civili n Gaza se distreaz, postnd pe rețelele de socializare poze cu țintele copiilor pe care urmeaz s i ucid – ca ntr-un meci de paint-ball sau dart”s n care inamicul nu poate arunca n tine dect cu… pietre. Halal ”auto-aprare” ! Curat jidneasc, ar zice unii ”anti-semiți”.

Sunt sigur c vor sri imediat cei din serviciul de propagand al Mosad-ului – filiala romn, sa m atace, s m denigreze ca ”anti-semit”. Le atrag atenția, nc o dat, c acest concept de ”anti-semit” este un non-sens. Semiți sunt și evreii, și arabii – inclusiv palestinienii. Eu nu am nimic nici cu unii, nici cu alții.

DA, se poate spune c sunt anti-sionist, ns nici o lege nu mi poate interzice s critic o doctrin politic de stat criminal, de ocupație, asemntoare comunismului și nazismului – cum este politica sionist a statului Israel. Pentru cei ce nu știau pn acum, Adunarea General a Națiunilor Unite a votat la data de 10 noiembrie 1975 rezoluția cu nr. 3379 prin care condamna politica sionist ca fiind ”o form de rasism și discriminare rasial”.

Ce este interesant este faptul c și o mare parte din evreii de rnd critic și denunț ororile crimelor sioniste, delimitndu-se de ele, criticndu-le fțis. Și acești evrei sunt ”anti-semiți” !?

Jon Stewart destroys Israel and western Media de awaztoday-tv

Prevd o soart trist pentru palestinieni. Da, vor fi omorți mulți dintre ei, iar supraviețuitorii vor pleca din Gaza. Poate din ntreg Israelul. Dar vor aștepta, ca refugiați, n țrile dimprejur. La fel de prolifici n nașteri, la fel de mulți, ca lcustele Egiptului. Iar cnd America va cdea și nu va mai putea apra demonul sionist, acești palestinieni se vor ntoarce acas și și vor lua napoi pmnturile, casele, țara furat de sioniști, iar Israelul va disprea de pe hart, indiferent cte bombe atomice au, c doar nu s-or bombarda singuri, la ei acas ! S vezi atunci urlete și rzboi, cum vor fi nghițite cele 15 milioane de israelieni de marea de musulmani din jurul lor ! Cci exist o lege a karmei. Cine seamn vnt, culege furtun ! Și-atunci s-i vedem pe copii lui Israel, cerșind din nou s fie primiți n rndul celorlalte popoare, cum au fcut de-a lungul ultimelor dou milenii. Și drept va fi s i respingem ca pe niște ciumați, pe care Dumnezeu, n Dreptatea Lui, i-a nsemnat ca pe Cain, pentru ca toat suflarea Creației s i știe drept vinovați de uciderea fraților lor palestinieni.

CategoryCauze Naţionale

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer