Palestinienii – noii amerindieni ai Secolului XX

Dacă în urmă cu niște sute de ani americanii – de fapt europeni ce purtau peste Atlantic făclia ”civilizației” stârpeau prin orice mijloace pe proprietarii de drept ai Americii, popoarele native amerindiene, astăzi, istoria se repetă cu palestinienii în rolul indienilor.

nakba

Cu aceeași ipocrizie tipic occidentală, naziștii sioniști din Israel caută metode de nimicire a populației băștinașe palestiniene, de parcă ar fi pe post de deratizatori într-o bucătărie infestată cu gândaci. Evreii sioniști au încercat (și încearcă încă !) să dezvolte o ”bombă biologică etnică”, un fel de DDT selectiv, o gripă porcină care să omoare doar palestinieni nu și evrei. Din fericire, nu le-a ieșit – și nu le va ieși o asemenea armă monstruoasă – pentru simplul fapt că fac parte din aceeași familie genetică cu palestinienii (sunt practic popoare înrudite).

Priviți aici la atitudinea ”umană” și ”democratică” a evreicei sioniste Ayelet Shaked, parlamentară în Knesetul izraelian, care declară senin că mamele tuturor palestinienilor trebuie omorâte, pentru că ele nasc ”teroriști”:


 În aceste condiții, mai putem vorbi despre ”legitimitatea” Israelului de a se ”apăra” ?!

Această retorică a minciunii și perfidiei ”dreptului legitim la auto-apărare” al evreilor are o istorie veche, sioniștii având un talent diabolic de a răstălmăci adevărul – când vine vorba despre vinovați și victime. Fotografia popularizată de propaganda Mosadd-ului în aceste zile, pe facebook, este grăitoare în acest sens:

10487343_10152241874722689_135717136515990452_n

Interesant este faptul că, deși evreii controlează aproape total mass-media, din când în când unele informații scapă acestui control. Cum ar fi și informația despre ”teroriștii din Fâșia Gaza” care au tot tras tiruri de rachete înspre Israel, provocând ofensiva nimicitoare a armatei israeliene asupra palestinienilor. A ”transpirat” via Snowden, știrea că liderul grupării teroriste ISIS – Abu Bakr Al Baghdadi, întemeietorul și primul Calif al Califatului Islamic Iraq și Siria, a fost pregătit militar în Israel, de către Mossad.

Adică cel ce bombardează Israelul a fost pregătit de evrei să facă asta !? Da, se pare că asistăm din păcate, la o nouă operațiune de tip ”steag fals” în care ”victimele” sunt cele care generează de fapt conflictul, pentru a avea motiv să riposteze – evident disproporționat și distrugător.

Scopul sioniștilor a fost dintotdeauna masacrare prin orice mijloace a palestinienilor, cucerirea bucată cu bucată, a întregii Palestine. Iar acum, sunt pe cale să își ducă planul până la capăt, printr-un genocid de proporții în Fâșia Gaza.

Informația liberă există întotdeauna, dacă știi unde să o cauți. Spre exemplu, presa britanică demolează poveștile răspândite de media pro-israeliană, despre scuturile umane din Gaza, folosite chipurile de teroriști.

Important este faptul că în timp ce liderii comunității internaționale încuviințează plini de gravitate dreptul Israelului la ”auto-apărare”, soldații care omoară civili în Gaza se distrează, postând pe rețelele de socializare poze cu țintele copiilor pe care urmează să îi ucidă – ca într-un meci de paint-ball sau dart”s în care inamicul nu poate arunca în tine decât cu… pietre. Halal ”auto-apărare” ! Curat jidănească, ar zice unii ”anti-semiți”.

Sunt sigur că vor sări imediat cei din serviciul de propagandă al Mosad-ului – filiala română, sa mă atace, să mă denigreze ca ”anti-semit”. Le atrag atenția, încă o dată, că acest concept de ”anti-semit” este un non-sens. Semiți sunt și evreii, și arabii – inclusiv palestinienii. Eu nu am nimic nici cu unii, nici cu alții.

DA, se poate spune că sunt anti-sionist, însă nici o lege nu îmi poate interzice să critic o doctrină politică de stat criminală, de ocupație, asemănătoare comunismului și nazismului – cum este politica sionistă a statului Israel. Pentru cei ce nu știau până acum, Adunarea Generală a Națiunilor Unite a votat la data de 10 noiembrie 1975 rezoluția cu nr. 3379 prin care condamna politica sionistă ca fiind ”o formă de rasism și discriminare rasială”.

Ce este interesant este faptul că și o mare parte din evreii de rând critică și denunță ororile crimelor sioniste, delimitându-se de ele, criticându-le fățis. Și acești evrei sunt ”anti-semiți” !?

Jon Stewart destroys Israel and western Media de awaztoday-tv
 

Prevăd o soartă tristă pentru palestinieni. Da, vor fi omorâți mulți dintre ei, iar supraviețuitorii vor pleca din Gaza. Poate din întreg Israelul. Dar vor aștepta, ca refugiați, în țările dimprejur. La fel de prolifici în nașteri, la fel de mulți, ca lăcustele Egiptului. Iar când America va cădea și nu va mai putea apăra demonul sionist, acești palestinieni se vor întoarce acasă și își vor lua înapoi pământurile, casele, țara furată de sioniști, iar Israelul va dispărea de pe hartă, indiferent câte bombe atomice au, că doar nu s-or bombarda singuri, la ei acasă ! Să vezi atunci urlete și război, cum vor fi înghițite cele 15 milioane de israelieni de marea de musulmani din jurul lor ! Căci există o lege a karmei. Cine seamănă vânt, culege furtună ! Și-atunci să-i vedem pe copii lui Israel, cerșind din nou să fie primiți în rândul celorlalte popoare, cum au făcut de-a lungul ultimelor două milenii. Și drept va fi să îi respingem ca pe niște ciumați, pe care Dumnezeu, în Dreptatea Lui, i-a însemnat ca pe Cain, pentru ca toată suflarea Creației să îi știe drept vinovați de uciderea fraților lor palestinieni.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *