Motto:Asteapta-te la orice, de la oricine. Pna si diavolul a fost cndva un nger.

Vd c pe orice tem aș publica aici pe site, n final comentariile și discuțiile ajung tot la subiectul MISA – GB, așa c na, v fac hatrul și mai bag un articol pe tema asta, cu riscul de a fi dat n judecat ”prompt” de trepdușii de la oficiul juridic al MISA – cci se zvonește c nsuși marele Magnus (ptiu ! ce pleonasm !) Aurollson, enervat de ciupiturile de țnțar ale articolelor publicate pe rapcea.ro, ce provoac hemoragii masive (de cursanți și lovele) dinozaurului MISANUS REX – și așa pe cale de dispariție, a dat ordin s fie dați n judecat toți cei ce atenteaz la somnul dulce, plin de vise schirituale, ale cursanților misani.

Aștept deci citația, ns pn atunci, mi nmoi un pic trompița de avo-țnțar-armsar n cerneala inspirației și ciupesc cu sete din vlaga grațioasei fpturi MISAne, cu mici glume, brfe de ashram și concursuri de creație – numai bune de așa mndrețe de vacanț spiritual (apropos, eu nc n-am luat vacanț, dar nu conteaz, c nici alții n-au luat – recte musiu Costic Cojocaru, cu care dduși azi nas n… laptop (DA ! omul, care m observase primul, se oprise pe scri din mers, la coborre și se fcea c citește din laptopul deschis n brațe 🙂 ), pe scrile de la etajul doi al Tribunalului București, unde pesemne avusese niscava… ”afaceri judiciare”).

ncep deci cu un banc cu tlc: Cic un tip care și ura de moarte nevasta, de care nu știa cum s scape, se hotrște s o omoare. Un prieten htru, i d ideea ”genial” s fac cu ea sex pn la epuizare(a ei), și astfel s scape de ea fr s l bnuiasc nimeni de crim. Zis și fcut, soțul ”iubitor” se pune pe treab. Dup vreo lun, ”fericitul” cuplu se ntlnește cu prietenul care i dduse soțului ideea buclucaș. El, slab mort, cu cearcne la ochi, tras la faț, abia se mai ținea pe picioare. n schimb ea era zmbitoare, radia de fericire, vitalitate și bun dispoziție. Prietenul l trage de-o parte pe amrtul soț și-l ntreab: ”Ei, cum merge cu planul de a o omor prin sex !?” La care soțul rspunde grav: ”Pi nu vezi cum zmbește ca proasta !? Și nici mcar nu știe c e pe moarte !”

Acum, c v-am delectat cu bancul, s v povestesc chestia: mi-a ajuns la urechi de ceva vreme, c exist un grup de yoghini ”de elit” care au primit nobila misiune de a m ”liniști” definitiv, ca s nu m mai iau de MISA și marele ei lider Auriu, metoda aleas fiind aceea de a se face meditații ”mpotriva” mea, cu Marea Putere Cosmic a Timpului, Kali. Timpul a trecut, iar rezultatele preconizate – și mult-așteptate de cei care au ordonat acest ”asasinat” magico-spiritual se las așteptate, precum n bancul de mai sus. Curioși s vad cum m ”simt”, unii foști colegi (care nu m-au mai cutat de ani de zile !) m sun ”ntmpltor” pe mine direct, sau – mai nou, pe nevast-mea, s ntrebe insistent cum m mai simt, dac mi merg toate bine, etc., poate-poate oi da vre-un semn de betegire ca urmare a pedepsei divine solicitate de ei, c tot se ține și tabrea de anul acesta de la Costinești sub patronajul lui Kali ! Acești ”prieteni” au devenit att de grijulii n a m ntreba ce mai fac și cum mi merge, c deja am nceput s le-o arunc n faț, cu rspunsul: ”Fac bine, spre disperarea dușmanilor mei!” 🙂 🙂 🙂

Mai nou, un grup de foști colegi m-a vizitat la birou și ”ntmpltor” s-a propus ”spontan” s facem o meditație cu… Kali. Eu, știind deja povestea, am acceptat zmbind. Meditația a ieșit superb, fapt care se pare c i-a deconcertat puțin pe respectivii (care știau de meditațiile din ashram cu Kali la adresa mea). Oamenii au plecat ngndurați și tcuți din biroul meu. S fie pn și Kali de partea lui Rapcea !?

Oricum, fraților de la MISA, dac Dumnezeu ntrzie s v fac dreptate, iar Kali v ignor rugile, apelați la mult-hulita (de voi !) Justiție Pmnteasc, de care vd c fugiți ca necuratul de tmie cnd e vorba s v judece pe voi. Poate așa reușiti s m opriți din scris !

La capitolul brfe de ashram, cic Mirela Avdanei a fost ntrebat de niște cursanți MISA, dac ”nu s-ar putea plti jumtate de taxa de tabr de la Costinești dac omul vine doar jumtate din perioada pe care se ntinde tabra !?” La care Mirela Avdanei a rspuns: ”Ne gndim !

Gura pctoasei adevr griește” – spune proverbul, cci din rspunsul acesta care i-a scpat Mirelei spontan pe gur, spun cursanții c se pot trage mai multe concluzii:

  1. Dac ”se gndesc”, nseamn c strategia lor de marketing a fost cam pguboas și nu s-au nfipt prea mulți guguștiuci s dea 700 de lei pe legitimația de tabr, semn c toat treaba cu taxa mrit care ar fi – chipurile – un ”test spiritual” – cum au lansat zvonul cei din conducere n-a fost nghițit de data asta de prea mulți.
  2. Sintagma ”ne gndim” duce la ntrebarea legitim: care EI se gndesc ?! Acu vreo 10-15 ani, rspunsul corect al Mirelei ar fi fost: ”Pi, l ntrebm pe GB și vedem ce hotrște el.” Dac acum se ”gndesc” EI (care-or fi aceia !?), nseamn logic, c hotrrea nu o mai ia Grieg, dup cum probabil nu el a fost nici cel care a luat hotrrea mririi taxei. S fie acesta cntecul (scump) al lebedei MISAne, ultimul show (a se citi ”tun”) nainte de prsirea scenei !?
  3. ”Gnditul” acesta are multe implicații, cci orice concesie nseamn slbiciune (n viziunea LOR) conform principiului c Puterea nu negociaz cu supușii ci guverneaz doar prin raporturi de forț, dac se vrea respectat. Dac se trezesc ”inimoșii” care au pltit deja taxa ntreag, deși se duc doar 15-20 de zile din cele 40 de tabr, și cer și ei jumtate din taxa achitat napoi !? Din aceast dilem, nu putem ieși – vorba lui Caragiale…

n fine, un numr de cursanți m-au rugat s dau tonul unui concurs de sloganuri/vorbe de duh/caricaturi despre ce ar putea scrie pe frontispiciul unei ipotetice porți de la intrarea pe terenul mprejmuit (referitor la taxa exorbitant de tabr) pe care le puteți posta chiar voi la comentarii, sau, dac sunt caricaturi, mi le puteți trimite pe mail și le postez eu aici.

Iat deci primele astfel de sloganuri:

- Eliberare numai cu tax (700 de ron). Eliberare cu tax invers NU AVEM. NU INSISTAȚI !

- Taxa macht frei !

- Dumnezeul misei nu-i iubește pe sraci !

- Dac MISA nu ar fi existat… Gregorian Bivolaru ar fi fcut spiralele gratis !

- MISA s-a ”mprumutat” la FeMeI; yoghinii pltesc ratele

- Dumnezeul misan este negustor, este prezent la spirale doar contra-cost !

- MISA nu v scap de credulitate ! Ne bazm pe asta și v taxm !

- Taxa de 700 de ron este un șantaj ! Cei care o pltesc sunt doar fricoșii.

- Dac MISA nu ar fi existat, nici Yogaesoteric.net nu ar fi existat ! (not – yogaesoteric NU este site-ul oficial al MISA !)

La capitolul propuneri șugubețe pentru organizatorii taberei de la Costinești, s-a propus ca:

- n primele 10 rnduri ale spiralei s poat participa doar cu taxa integral de tabr (700 ron); rndurile 10-50 pltitorii la jumtate; ultimele rnduri karma-yoghinii din echipa de ordine; ne-pltitorii – la gard !

- MISA a fcut contract cu Dumnezeu, care va primi gratis de la cursanții aflați n rețeaua MISA: consacrrile, invocațiile, apelurile, rugciunile, emisiile de mantre, dar nu va da rspuns dect celor care au pltit taxa de… conectare.

Acestea fiind spuse, urez o vacanț spiritual minunat habotnicilor de la MISA care se ncpțneaz s caute Adevrul… doar n propria ograd.

in cautarea ”Adevarului”

 

Deci, veniți, dragii moșului, la marea tabr, unde, vorba cntecului, ”avem di tti”

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares