Feed on
Posts
Comments

MISA – MISA – MISA !!!

 Motto: Asteapta-te la orice, de la oricine. Pâna si diavolul a fost cândva un înger. 

Văd că pe orice temă aș publica aici pe site, în final comentariile și discuțiile ajung tot la subiectul MISA – GB, așa că na, vă fac hatârul și mai bag un articol pe tema asta, cu riscul de a fi dat în judecată ”prompt” de trepădușii de la oficiul juridic al MISA – căci se zvonește că însuși marele Magnus (ptiu ! ce pleonasm !) Aurollson, enervat de ciupiturile de țânțar ale articolelor publicate pe rapcea.ro, ce provoacă hemoragii masive (de cursanți și lovele) dinozaurului MISANUS REX – și așa pe cale de dispariție, a dat ordin să fie dați în judecată toți cei ce atentează la somnul dulce, plin de vise schirituale, ale cursanților misani.

Aștept deci citația, însă până atunci, îmi înmoi un pic trompița de avo-țânțar-armăsar în cerneala inspirației și ciupesc cu sete din vlaga grațioasei făpturi MISAne, cu mici glume, bârfe de ashram și concursuri de creație – numai bune de așa mândrețe de vacanță spirituală (apropos, eu încă n-am luat vacanță, dar nu contează, că nici alții n-au luat – recte musiu Costică Cojocaru, cu care dăduși azi nas în… laptop (DA ! omul, care mă observase primul, se oprise pe scări din mers, la coborâre și se făcea că citește din laptopul deschis în brațe 🙂 ), pe scările de la etajul doi al Tribunalului București, unde pesemne avusese niscava… ”afaceri judiciare”).

Încep deci cu un banc cu tâlc: Cică un tip care își ura de moarte nevasta, de care nu știa cum să scape, se hotărăște să o omoare. Un prieten hâtru, îi dă ideea ”genială” să facă cu ea sex până la epuizare(a ei), și astfel să scape de ea fără să îl bănuiască nimeni de crimă. Zis și făcut, soțul ”iubitor” se pune pe treabă. După vreo lună, ”fericitul” cuplu se întâlnește cu prietenul care îi dăduse soțului ideea buclucașă. El, slab mort, cu cearcăne la ochi, tras la față, abia se mai ținea pe picioare. În schimb ea era zâmbitoare, radia de fericire, vitalitate și bună dispoziție. Prietenul îl trage de-o parte pe amărâtul soț și-l întreabă: ”Ei, cum merge cu planul de a o omorâ prin sex !?” La care soțul răspunde grav: ”Păi nu vezi cum zîmbește ca proasta !? Și nici măcar nu știe că e pe moarte !”

Acum, că v-am delectat cu bancul, să vă povestesc chestia: mi-a ajuns la urechi de ceva vreme, că există un grup de yoghini ”de elită” care au primit nobila misiune de a mă ”liniști” definitiv, ca să nu mă mai iau de MISA și marele ei lider Auriu, metoda aleasă fiind aceea de a se face meditații ”împotriva” mea, cu Marea Putere Cosmică a Timpului, Kali. Timpul a trecut, iar rezultatele preconizate – și mult-așteptate de cei care au ordonat acest ”asasinat” magico-spiritual se lasă așteptate, precum în bancul de mai sus. Curioși să vadă cum mă ”simt”, unii foști colegi (care nu m-au mai căutat de ani de zile !)  mă sună ”întâmplător” pe mine direct, sau – mai nou, pe nevastă-mea, să întrebe insistent cum mă mai simt, dacă îmi merg toate bine, etc., poate-poate oi da vre-un semn de betegire ca urmare a pedepsei divine solicitate de ei, că tot se ține și tabărea de anul acesta de la Costinești sub patronajul lui Kali ! Acești ”prieteni” au devenit atât de grijulii în a mă întreba ce mai fac și cum îmi merge, că deja am început să le-o arunc în față, cu răspunsul: ”Fac bine, spre disperarea dușmanilor mei!” 🙂 🙂 🙂

Mai nou, un grup de foști colegi m-a vizitat la birou și ”întâmplător” s-a propus ”spontan” să facem o meditație cu… Kali. Eu, știind deja povestea, am acceptat zâmbind. Meditația a ieșit superb, fapt care se pare că i-a deconcertat puțin pe respectivii (care știau de meditațiile din ashram cu Kali la adresa mea). Oamenii au plecat îngândurați și tăcuți din biroul meu. Să fie până și Kali de partea lui Rapcea !?

Oricum, fraților de la MISA, dacă Dumnezeu întârzie să vă facă dreptate, iar Kali vă ignoră rugile, apelați la mult-hulita (de voi !) Justiție Pământească, de care văd că fugiți ca necuratul de tămâie când e vorba să vă judece pe voi. Poate așa reușiti să mă opriți din scris !

La capitolul bârfe de ashram, cică Mirela Avădanei a fost întrebată de niște cursanți MISA, dacă ”nu s-ar putea plăti jumătate de taxa de tabără de la Costinești dacă omul vine doar jumătate din perioada pe care se întinde tabăra !?” La care Mirela Avădanei a răspuns: ”Ne gândim !

Gura păcătoasei adevăr grăiește” – spune proverbul, căci din răspunsul acesta care i-a scăpat Mirelei spontan pe gură, spun cursanții că se pot trage mai multe concluzii:

 1. Dacă ”se gândesc”, înseamnă că strategia lor de marketing a fost cam păguboasă și nu s-au înfipt prea mulți guguștiuci să dea 700 de lei pe legitimația de tabără, semn că toată treaba cu taxa mărită care ar fi – chipurile – un ”test spiritual” – cum au lansat zvonul cei din conducere n-a fost înghițită de data asta de prea mulți.
 2. Sintagma ”ne gândim” duce la întrebarea legitimă: care EI se gândesc ?! Acu vreo 10-15 ani, răspunsul corect al Mirelei ar fi fost: ”Păi, îl întrebăm pe GB și vedem ce hotărăște el.” Dacă acum se ”gândesc” EI (care-or fi aceia !?), înseamnă logic, că hotărârea nu o mai ia Grieg, după cum probabil nu el a fost nici cel care a luat hotărârea măririi taxei. Să fie acesta cântecul (scump) al lebedei MISAne, ultimul show (a se citi ”tun”) înainte de părăsirea scenei !?
 3. ”Gânditul” acesta are multe implicații, căci orice concesie înseamnă slăbiciune (în viziunea LOR) conform principiului că Puterea nu negociază cu supușii ci guvernează doar prin raporturi de forță, dacă se vrea respectată. Dacă se trezesc ”inimoșii” care au plătit deja taxa întreagă, deși se duc doar 15-20 de zile din cele 40 de tabără, și cer și ei jumătate din taxa achitată înapoi !? Din această dilemă, nu putem ieși – vorba lui Caragiale…

În fine, un număr de cursanți m-au rugat să dau tonul unui concurs de sloganuri/vorbe de duh/caricaturi despre ce ar putea scrie pe frontispiciul unei ipotetice porți de la intrarea pe terenul împrejmuit (referitor la taxa exorbitantă de tabără) pe care le puteți posta chiar voi la comentarii, sau, dacă sunt caricaturi, mi le puteți trimite pe mail și le postez eu aici.

Iată deci primele astfel de sloganuri:

-          Eliberare numai cu taxă (700 de ron). Eliberare cu taxă inversă NU AVEM. NU INSISTAȚI !

-          Taxa macht frei !

-          Dumnezeul misei nu-i iubește pe săraci !

-          Dacă MISA nu ar fi existat… Gregorian Bivolaru ar fi făcut spiralele gratis !

-          MISA s-a ”împrumutat” la FeMeI; yoghinii plătesc ratele

-          Dumnezeul misan este negustor, este prezent la spirale doar contra-cost !

-          MISA nu vă scapă de credulitate ! Ne bazăm pe asta și vă taxăm !

-          Taxa de 700 de ron este un șantaj ! Cei care o plătesc sunt doar fricoșii.

-          Dacă MISA nu ar fi existat, nici Yogaesoteric.net nu ar fi existat ! (notă – yogaesoteric NU este site-ul oficial al MISA !)

La capitolul propuneri șugubețe pentru organizatorii taberei de la Costinești, s-a propus ca:

-          în primele 10 rânduri ale spiralei să poată participa doar cu taxa integrală de tabără (700 ron); rândurile 10-50 plătitorii la jumătate; ultimele rânduri karma-yoghinii din echipa de ordine; ne-plătitorii – la gard !

-          MISA a făcut contract cu Dumnezeu, care va primi gratis de la cursanții aflați în rețeaua MISA: consacrările, invocațiile, apelurile, rugăciunile, emisiile de mantre, dar nu va da răspuns decât celor care au plătit taxa de… conectare.

Acestea fiind spuse, urez o vacanță spirituală minunată habotnicilor de la MISA care se încăpățânează să caute Adevărul… doar în propria ogradă.

in cautarea ”Adevarului”

 

Deci, veniți, dragii moșului, la marea tabără, unde, vorba cântecului, ”avem di tăti”

loading...

107 Responses to “MISA – MISA – MISA !!!”

 1. Flagg says:

  @MR
  Stiu ca ca o sa imi atrag multe injuraturi cu ce o sa scriu acum, dar sugestia mea in cazul de fata ar fi sa nu te complici si sa stergi pur si simplu articolele si comentariile despre MISA de pe blogul care iti poarta numele. Cu chestia asta i-ai si pune intr-o oarecare pozitie de inferioritate pe “adversari” atata timp cat ei nu fac un gest similar sa stearga chestiile mai neplacute scrise despre tine pe ye.
  Iar cine ar vrea sa critice in continuare MISA, ar putea sa se duca pur si simplu in alta parte – fie pe exmisa, fie pe blogul ala nou pe care il tot indica RAM, fie mai stiu eu pe unde.. Nu cred ca are sens sa risti in felul asta mai departe.

  Si poate asa i s-ar indeplini si visul lui Last de a vedea mai multa lume pe exmisa(eu unul nu m-as duce acolo, dar multi probabil ca da). 😛

  @Last
  Sper sa nu imi iei ironia in nume de rau. 🙂

 2. ashramist forever says:

  Flagg, gresesti !
  Articolele aparute pe rapcea.ro constituie deliciul multor ashramisti si yoghini obiditi, si cosmarul conducerii. Un fel de Radio Europa Libera care se asculta in secret, cu lumina stinsa si patura trasa pe cap, sa nu te afle vecinul si sa te toarne la conducere. Nimeni nu recunoaste ca intra aici si citeste ce scrie MR, dar toata lumea ii comenteaza articolele prin ashram si prin tabere.

  Pe ex-misa nu o sa intre prea multi cursanti pentru ca acolo se injura mult si se vorbeste aiurea. MR este portavocea din exil a cursantului de rand, si din cauza asta blogul lui o sa fie in continuare citit de tot yoghinul de la MISA.
  So, KEEP CALM & BLOG !

 3. Ramo says:

  Flagg: “sugestia mea ar fi sa stergi articolele si comentariile despre MISA de pe blogul care iti poarta numele.”

  Ăsta s-a dilit de tot. Până nu demult se dădea cu curul de pământ să fie sterse filmele porno MISA de pe exmisa. Azi suge_reaza sa fie sterse articolele si comentariile despre MISA. Mâine probabil va suge_ra sa se scrie articole elogioase despre MISA si Rapcea personal sa-l pupe-n cur pe Bivolaru, sa-si puna cenusa in cap si sa-i inchine ode maretului carmaci pe propriul blog. Băiatu ăsta evolueaza vazand cu ochii 😀

  Flagg: “Cu chestia asta i-ai si pune intr-o oarecare pozitie de inferioritate pe “adversari” atata timp cat ei nu fac un gest similar sa stearga chestiile mai neplacute scrise despre tine pe ye.”

  Are you high ?! 😀

 4. Ramo says:

  ashramist forever: “Pe ex-misa nu o sa intre prea multi cursanti pentru ca acolo se injura mult si se vorbeste aiurea.”

  Doar Naga injura de mama pe acolo. Mai stii pe altcineva ?

 5. marina says:

  700 de lei taxa!!! ha ha… tupeu maxim!

 6. feri says:

  Exact asa cum am mai spus : legendele cutiilor radionice si a mantrelor ultra secrete folosite in meditatii la unison impotriva unor oameni ca tine … dar cat tupeu sa te sune si chiar sa te viziteze la
  birou si sa-ti propuna o meditatie cu kali … cat tupeu !!! … dar oricum ai grija am inteles ca anul trecut a lovit karma violenta masina ta …prosti dar multi .

 7. Last says:

  @flagg, visezi tu 😀

  Sincer ? Aici este libertate la cuvinte cu mult mai mare decat pe forumul profesionist exmisa 😉

  Singura chestie e ca daca mergi direct acolo (pe exmisa) “risti” sa te informezi imediat 😀

  Azi oamenii prefera blogurile, vad pe aici un link de pe exmisa si merg apoi si la informatia originala.

  Flagg, tu esti necajit ca acolo ai luat-o peste labutze in mod repetat in urma repetatelor ipostazieri in rol de moralist. Pacat ca tii mortis in continuare sa bagi strâmbe vizavi de exmisa.

 8. Last says:

  @Flagg, acum am citit si articolul 😀

  Ce a scris MR si ce indemn ii dai tu ?! Parca-ti sopteste dracu’, pardon, bivolaru ce sa scrii :))

 9. Ramo says:

  Last, treaba a functionat asa: meditatiile misanilor cu Kali l-au facut pe Naga sa-i suge_reze lui Rapcea sa stearga comentariile. Deci au actionat la cel mai inalt nivel, direct la initiatorul fenomenului anti-misa, cum îi place sa se auto-considere “singur” 😀

 10. EL TOROE says:

  Daca te da in judecata inseamna ca il doare adevarul . Poate ar trebui sa ne stringem toti ex-sii si sa depunem marturie fiecare cu ce stim . Acest om trebuie sa inteleaga ca nu e buricul pamintului si sa termine cu vrajeala . Astia nu se potolesc pina nu li se infunda definitiv . Nu inteleg ca sint multi oameni care doar din cumintenie si bun simt nu se intorc impotriva acestei secte . Dupa ce ca prostesc oamenii spiritual si material , acum au ajuns sa se deranjeze nevoie mare cind fosti cursanti care sau trezit din povestea de gradinita MISA incep sa ofere un sprijin si altora ptr deziluzionarea din povestea spirituala a acestei secte . Asta e grija lor acum . Cind exista sute de oamenii care si-au pierdut tineretea prin secta si au lasat de la ei sa treaca ,tot sefii sectei sint ofuscati ca nu sint lasati sa isi vada de afacerea lor mizerabila . Cum sa ii spui unui om care trimite fete ,tinere majoritatea inocente , la produs si tot el se ataca atunci cind vine cineva si incearca sa ii dechida ochii la ce se petrece si in ce urmeaza sa se bage ? Daca lui G ii place atit de mult videochatul si dansul la bara prin Japonia , atunci ar trebui sa se duca el insusi sa practice asa ceva in virtutea dictonului care spune ca experienta directa e cea mai importanta ptr a simtii cu adevarat deschiderea aia . Du-te TU si scarpinate pe videochat si exhibate in Japonia prin baruri , nu mai trimite fete inocente ca sa se murdareasca auric . Du-te TU si fa asta , faceti voi mizeriile astea ordinare nesmititilor . Nu mai puneti pe altii sa le faca in locul vostru daca sinteti indragostiti de activitati de acest gen . Lasilor si pestilor . Baaaaaa va comportati mizerabil . Huoooo . Duceti-va ma voi si va masturbati pe videochat si prin baruri . Cit de meschin sa fi sa ii trimiti pe altii sa faca asa ceva si tu sa le iei banii la intoarcere?????!!!! Fetelor treziti-va ptr DUMNEZEU . Nu va mai lasati prostite si nu va mai duceti in Japonia si aiurea sa va prostituati si nu ii mai dati nici un leu astuia . E munca voastra la o adica . Nu va mai duceti sa va murdariti auric . Luati exemplul IRINEI fosta iubita a lui G care la pus la punct . Aveti demnitate si discernamint . Nu ii mai mai ingrasati pe astia . Daca mie mi-ar zice sa ma tund zero (ca femeie) i-as replica :da ma tund dar numai daca te tunzi si tu odata cu mine . Daca va trimite in JAPONIA spunetii sa se duca el si sa faca el videochat . Asa nu va veti mai lasa prostite si folosite . Du-te nene singur si presteaza pe videochat sau in baruri japoneze de ce ma trimiti pe mine ? Eu am venit sa fac yoga nu videochat sau dans la bara prin baruri si daca in scoala ta nu se poate face yoga , nu e nici o problema ,ma duc in alta parte . Asa trebuie sa procedati .

 11. EL TORO says:

  Nu va fie frica si nu va lasati intimidati . Veniti cit mai multi se demascati orice mizerie si japca facuta de secta asta . Dumnezeu nu doarme . Dovada e ca la pus in situatia din 2004 ca sa il faca sa inteleaga ca bate cimpii cu stilul ala . Dar omul nu vrea sa inteleaga atentionarea divina , el ii da inainte cu tupeu . Si nu inteleg de ce are nevoie de apararea celor multi cind el singur e pe felie cu divinitatea ? Ce nevoie ai de niste inconstienti sa invoce anumite puteri cosmice cind tu singur cu puterea ta de concentrare ai putea s-o faci singur ? Daca esti atit de puternic si protejat de Dumnezeu de ce nu te lasi in voia LUI ? Nu tot ce se petrece e voia lui ? Atunci de ce te lupti ….. sa scapi de consecinte pe care le-ai provocat singur ? Ce integrare e asta ? Daca ai facut actiunile alea la unison cu voia divina de ce a iesit asa de aiurea ptr tine ? Si de ce pare ca acum DUMNEZEU te lasa sa traiesti mizeriile astea ? Nu cumva actiunile alea nu au fost armonioase si DUMNEZEU iti da semne casa intelegi ca procedezi gresit? La o actiune armonioasa nu iese o rezultanta dizarmonioasa .

 12. Last says:

  @Ramo, nu citisem articolul ..si cand colo era taman pe dos.
  Ziceam io “sfat necerut” si repetat obsesiv.

  @Flagg, sper sa nu mi-o iei in nume de rau 🙂

 13. Ramo says:

  “Taxa macht frei !”

  Misto asta 😀
  Dar nici intelepciunea populara nu e mai prejos:
  “Prostia se plateste”

 14. Flagg says:

  @ashramist forever
  Din ce ai scris, eu inteleg ca percepi unele lucruri ca reprezentand un soi de gherila informationala(referirea la Europa Libera cam catre asa ceva trimite). Ori intr-o lupta de gherila, asta ca idee generala, regula este sa eviti o confruntare frontala cu adversarul care detine mai multe resurse decat tine. Atunci cand el incearca asa ceva, te retragi, la nevoie chiar fugi, pentru ca dupa aia sa iti poti regrupa fortele in alta parte.

  Dar tu ce ai vrea de fapt? Ca MR sa devina un soi de “martir” pentru unii pampalai care nu au curajul sa isi spuna cu glas tare pasurile? Ce s-ar castiga prin asta?

  Si inca o chestie. Controversele de pe net apropo de MISA au inceput cu mult timp in urma. In 2002 a aparut yoga-antimisa.ro, care dupa cativa ani a disparut. Dar i-a luat locul forumul Gardianului. A murit si asta la un moment dat, dar intre timp crescuse softpedia, care si ea a murit mai tarziu dar intre timp aparusera si murisera, in succesiune, exmisa.eamped, exmisa.net, exmisa.ro. Inca mai supravietuieste exmisa.org, iar grosul actiunii e acum aici pe rapcea.ro, dar intre timp s-a nascut falseguru si e posibil ca mai tarziu sa se nasca alte site-uri din astea. Patternul vizibil de pana acum cam catre asa ceva indica.
  Interesant este si faptul ca daca privesti evolutia de la inceputuri pana acum poti observa ca nu prea au ramas pe toata perioada asta active aceleasi persoane – cei de la inceputuri nu mai sunt activi acum, dar le-au luat locul altii(eu de exemplu n-am habar cine erau de fapt cei de pe yoga-antimisa sau “Marcus Aurelius” and co. de pe forumul Gardianului, dar poate altcineva de aici stie).
  Poate si site-ului asta i-a venit vremea sa elibereze locul pentru altul, cine stie…

 15. Lo Gica says:

  Slogan:

  ” Spirala cu ruga COLECTiva. Colectam si taxe! ”

  🙂

 16. Lo Gica says:

  🙂

  ” MISA- clubul yoghinilor cu bani. Noi nu suntem niste parliti! “

 17. Lo Gica says:

  🙂

  ” Anul acesta – Conditii de lux: aer conditionat la terenul de spirala! ”

  🙂

 18. EL TORO says:

  Pina la urma cei de aici in frunte cu RAPCEA ,care si-a asumat public acest efort de trezire al cursantilor, nu sint obligati sa lupte ptr altii care stau tupilati de frica . Daca nu va mai plac anumite lucruri acolo puteti fie pleca , fie incerca sa le ridicati cu voce tare chiar in sala la cursuri . Insa o sa vedeti ca numai daca sinteti uniti in numar macar de citeva zeci de oameni o sa fiti luati in seama . Ei isi vor vedea de traseul lor bine stabilit si nu or sa dea inapoi decit fortati de imprejurari . O solutie ar fi sa ne stringem sute de oamenii si mai mult de ce nu , si sa-i dam noi in judecata pe ei cei care conduc cu marturii fara numar ca sa se sature . Sau a 2-a varianta ar fi sa asteptam verdictul justitiei . Personal nu vreau raul nici unui om ,dar am observat ca cei de acolo pur si simplu nu se invata minte si nu se potolesc cu nici un chip , adica nu renunta sub nici o forma la practicile ciudate care nu au ABSOLUT NIMIC de-a face cu spiritualitatea . Oricine isi da seama ca acesti oameni nu se vor opri decit atunci cind vor fi fortati de anumite imprejurari . Ce deranjeaza este fariseismul exacerbat de care dau dovada si atitudinea infecta de a stringe bani pe spinarea altora si aici nu ma refer la cursuri ci la celelalte activitati jegoase pe care le stie toata lumea . Daca ar fi fost venituri de pe urma cursurilor nimeni nu avea ceva de zis . Dar cind pui cursantii deschisI la suflet sa faca activitati jegoase pe care tu nu le-ai face si care sa genereze bani multi ptr tine , asta e URIT , e o mare mizerie . Corect ar fi sa faci TU dans la bara ca sa te vitalizezi si sa arati mai bine fizic ca nu esti BRAD PITT sau JASON STATHAM . TU ii vezi pe toti ca nu arata bine numai pe tine nu te vezi cum arati fizic . Du-te nene la sala si fi un model de barbat inainte sa ii vezi pe toti ca nu sint in regula . Daca acest blog se va opri din a fi o voce critica la adresa mizeriei din MISA e de inteles . Pina la urma nu e vorba de frica , dar de ce sa lupti ptr o cauza care este in primul rind a celor de acolo cit timp ei nu ciriie nici un sunet in sedinta de ashram sau in sala de curs ? Daca ar fi un exemplu de curaj si verticalitate din partea celor care locuiesc in ashram asa da , dar cind TOTI de acolo va multumiti sa cititi blogul asta si sa trimite-ti scrisorele lui RAPCEA in care va plingeti si taceti milc tocmai atunci cind ar trebui sa tipati de indignare , asta nu mai poate continua . Omul a facut ce a putut , dar nimeni nu poate face in locul altuia . Au fost in timp destule bloguri ,site-ri care au expus adevarul de acolo si totusi cei din ashram ati ramas pasivi ani buni . Faceti si voi ceva , fiti vocali ca multi aveti in jur de 40 de ani si nu sinteti nici muti ,nici surzi . Dar va comportati ca si cum ati fi . Cit sa iti ia altul apararea ? E rindul vostru daca intradevar va nemultumesc lucrurile sa -tipati – ca aveti gura . Aici tinem de ani de zile steagul sus (io de curind) si voi nimic . Nu merge tata asa la nesfirsit . Mai miscati si voi un deget . Daca nu sa fiti sanatosi ,stati in continuare in povestea aia sa va treaca inca 5 -10 ani . E viata voastra si aveti dreptul sa va pisati pe ea , de ce nu .

 19. EL TORO says:

  Nu e vorba de frica , e vorba de timp si bani pierduti si eventuale complicatii inutile . Si ptr cine ? Ptr niste oameni care stau ca mutii ?

 20. EL TORO says:

  Barbatii din ashram degeaba lucrati cu vacuum-ul ca tot nu aveti coaie sa spuneti cu voce tare ce va deranjeaza. Ar trebui sa deschideti gura si sa vorbiti . Iar femeile nu va mai duceti nici in Japonia si nici pe videochat . Asa incepeti sa schimbati ceva . Refuzati videochatul si dansul la bara . Refuzati sa donatii munca voastra in totalitate . Daca BIBLIA e valabila , acolo se cere 10% nu toti banii munciti de voi . Cum dreacu sa fi atit de prost sa ii dai altuia toti banii munciti de tine si tu sa ramii ca boul sau ca vaca cu mincarea de la portie ? Unde va e mintea oameni buni ? Nu va dati seama ca numai un peste ia tot venitul curvelor ? Iesiti din borcan ca aia nu e viata . Treziti-va la realitate . Voi traiti intr-un borcan si nici nu va dati seama . Lumea reala e in afara borcanului . Va trece viata aiurea . Nu vedeti ca nu ati obtinut nimic concret dupa 24 de ani ? Fiti sinceri cu voi si nu va mai imbatati cu apa rece . Traiti frate normal , liberi , nu inghesuiti sub un borcan .

 21. mac gregor says:

  felicitari rapcea pentru atentie!

  Chiar ma gandeam sa-i fac cumva sa faca meditatii impotriva mea ca sa vad ce efect au.

  Acum ar fi interesat de vazut daca chiar nu ai simtit nimic la orele la care meditau ei.

 22. EL TORO says:

  Daca este hemoragie de cursanti ar trebuii sa isi puna intrebarea de ce ,care este cauza . Dar daca nu voir sa isi indrepte atentia spre propriile actiuni si doar arunca vina pe acest blog inseaman ca sint ori infantili , ori smecheri . Primul loc in care te uiti cind ceva nu merge este la tine , la ce faci tu . Daca refuzi sa vezi adevaratele cauze poti sa dai vina pe blogul asta mult si bine lumea tot o sa-ti plece . E inevitabil . Un lucru este sigur si anume : exista o enorma diferenta intre starea din anii de inceput si cea de acum . La fel cum ei dau vina pe conducerea tarii ptr dezastrul RO la fel ar trebui sa se uite inspre ei si sa inteleaga cu luciditate cauzele subtierii scolii . Refuz sa cred ca sint naivi si nu inteleg perfect situatia . Deci ….. , PESTELE de la cap se impute .

 23. RAM says:

  @M.R:”Văd că pe orice temă aș publica aici pe site, în final comentariile și discuțiile ajung tot la subiectul MISA – GB, așa că na, vă fac hatârul și mai bag un articol pe tema asta”

  ??? Pai noi am inteles ca asta nu e un site anti-misa, parca asa spuneai la un momentdat. A dracu politica, greu e sa nu sti ce vorbesti.
  MISA, MISA, MISA…

 24. tor says:

  oricum o gramada de bani se strang din taxa de tabara la 4000(estimativ) de participanti ies 650000 euro, nu mai vorbim de banii din taxa de curs lunar plus videochat japoniade etc iar cei din ashram manaca de cativa roni pe zi ce dumnezeu fac cu banii 😐

 25. MR says:

  @RAM
  Eu nu am afirmat NICIODATA ca siteul meu este un site anti-misa ! Dimpotriva, am afirmat mereu ca sunt pentru reformarea scolii de yoga, nu pentru distrugerea ei. Daca ai avut o alta impresie, esti liber sa aplici sfatul lui Flagg si sa mergi sa comentezi pe anti-misa sau unde vrei tu. Eu unul nu o sa iti simt lipsa 🙂

 26. zars says:

  Mihai,ne poti spune cine sunt persoanele care au venit la tine?Eu cred ca nu au venit intamplator si ca au fost trimisi.Nu-s convinsa ca nu ai fost folosit ca punct de trinagulatie iar undeva prin colturi si boscheti stateau vreo doua sute de yoghini facand si ei meditatia respectiva.Cred ca e necesar sa ne spui numele, ca sa stim si noi cu cine avem de-a face:)

 27. RAM says:

  @MR:”Eu nu am afirmat NICIODATA ca siteul meu este un site anti-misa ! Dimpotriva, am afirmat mereu ca sunt pentru reformarea scolii de yoga, nu pentru distrugerea ei.”

  Reformarea Misa? Dar cum ai vrea tu sa reformezi misa? Si cum ai demonstrat tu pe site-ul tau ca vrei sa reformezi misa?
  Si cui i-ar folosi o misa reformata?
  Oamenii aia au nevoie de o zdruncinatura zdravana si de cativa ani de pauza de la orice activitate sectara. Dar se pare ca tu le vrei binele tau nu binele lor.
  Mai gandeste-te.

 28. RAM says:

  @MR: ”Daca ai avut o alta impresie, esti liber sa aplici sfatul lui Flagg si sa mergi sa comentezi pe anti-misa sau unde vrei tu. Eu unul nu o sa iti simt lipsa”

  Scuza-ma dar asta e argumentul unuia care are un pic de putere si abuzeaza de ea cu prea mare usurinta.

 29. MR says:

  Mereu aceeasi discutie. Reveniti cu incapatanare sa ma convingeti sa fiu anti misa. Si mereu va raspund ca nu m-ati convins. MISA poate si trebuie sa se schimbe. Si chiar se schimba, daca oamenii iau atitudine. Este opinia mea, crezul meu in binele din oameni, inclusiv in cei de la MISA.
  Si nu cred ca fac un abuz de putere daca imi afirm deschis opinia, pe propriul meu blog, caruia ii dau directia pe care o doresc.

 30. MR says:

  @zars
  Trebuie sa fac o precizare. Cursantii respectivi ma viziteaza in mod curent, la birou, si de obicei facem laya yoga cu diferite mantre. Deci nu cred ca au venit la mine cu rele intentii. Doar ca de data asta, unul dintre ei a propus sa facem meditatie cu Kali, si am simtit ca erau curiosi sa vada ce impact are asupra mea, cum se va simti meditatia, ei stiind ca sunt unii care lucreaza intens cu Kali la adresa mea.

 31. RAM says:

  @MR: timpul va decide cine a avut dreptate.

  Tu poate îti închipui ca noi suntem niste baieti porniti pe misa si vrem desfiintarea ei cu orice pret din motive personale. Or fi si din ăia nu zic nu, dar daca ai fi citit articolele mele ai fi inteles ca singura mea intentie este sa-i fac constienti pe oamenii aia ca sunt pe aratura.
  Tu inca iti permiti sa vrei sa salvezi misa dar ai scapat din vedere esentialul: ca mai ai 4000 de fosti colegi escrocati/exploatati maxim.

  Stiu ca ti-e dor de atmosfera extraordinara din tabere sau de la unele cursuri pe care o cream noi-nu maestrul, stiu ca sunt oameni in misa care inca mai simt acea atmosfera dar de asemenea stiu ca sansele lor de-a apuca pe o CALE AUTENTICA sunt MINIME atata vreme cat ramân neinformati.

 32. sinergicus says:

  In primul rind , in MISA nu se va schimba nimic pina cind conducerea nu e schimbata cu oameni competenti si verticali; referitor la lipsa de atitudine a celor din ashram, se poate recunoaste clar , facind o analogie, cu atitudinea intregii natiuni fata de canaliile care sug acest popor:injura pe la colturi, scrisnesc din dinti , si o sug in continuare supusi si resemnati….nu exista unitate;spalarea pe creier , indoctrinarea si frica ii paralizeaza… e greu sa iei atitudine dupa ce ai trait sub borcan o viata intreaga ,cum spunea cineva…cei care iau atitudine si incep sa deranjeze sint eliminati …va spun asta deoarece am fost in ashram si am vazut cum se pune problema…daca se vor ridica zeci de oameni
  la unison , toti pentru unul, unul pentru toti , si vor da cu conducerea de pamint , fara frica cu curaj indiferent de consecinte, doar asa vor putea schimba ceva; daca ia unul atitudine, si vor sa il dea afara sariti toti si aparati-l …. muriti pentru el daca trebuie ;nu va mai resemnati ;vorba cuiva;trageti de lingam , lucrati sa deveniti shivaici dar aveti coaie cit bobul de mazare… halal barbati dupa 10 -15-20 ani de ashram si practici spirituale ;de sustinerea maestrului ( care de fapt nu exista) nu mai vorbesc…

  Cine o cunoaste pe Irina fosta iubita a lui G? Poate ar fi bine sa vina sa ne spuna si ea mai multe despre GB…sa se naruie iluzia si falsa imagine construita in jurul lui….E una din putinele femei despre care am auzit ca a avut curaj sa ii spuna in fata ce avea de spus…

 33. MR says:

  @RAM
  Am rugamintea sa dai link la comentariul sau articolul unde eu as fi afiemat ca acest site este anti-misa, ca sa lamurim o data pentru totdeauna lucrurile. Ma deranjeaza cand oamenii profita de libertatea de exprimare care o primesc aici si incearca sa imi puna vorbe in gura sau sa dea o anumita tenta acestui site. Nu v-ati saturat de manipulare la MISA, ati adus-o cu voi si aici ?!

 34. UNICA T says:

  MR
  Misa este o secta, de estorcare si escrocare, spalare de creiere si de bani. Si chiar daca nu ai spus-o “adliteram” reiese ca si tu gandesti asa, din foarte multele articole scrise de tine sau de altii si girate de tine publicandu-le aici. Tu poate vezi misa ca fiind cursantii, dar traiesti intr-un basm cel putin naiv in variant soft, daca nu chiar retard in varianta hard, allege tu varianta. misa inseamna, si asa vede si Ram si toti de aici (doar tu nu, vad) aparatul cu oameni si metode de manipulare si spalare creere pentru imbogatirea si huzurul obsesiv sexual al unora de la varf. nu ar fi asta o problema, daca nu ar folosi yoga ca si paravan, yoga pe care acum tot romanul (si nu numai) o percepe ca pe o destrabalare orgiastica si blasfemiatoare. Asa ca si eu spun ca, esti antimisa, anti acelei misa la care ne referim noi astialalti, nu la care visezi tu. Acum tu poti sa joci la doua capete cat vrei, se pare ca nu iti intra chinta. Zic si eu.

 35. UNICA T says:

  Si inca ceva…..
  sti cui se datoreaza traficul tau “monstrous”, nu.
  Nu trebuie sa raspunzi, decat tie.

 36. UNICA T says:

  aha , laya yoga nu da rezultate, ca vad ca aroganta este prezenta, oare din ce se face traffic nu din comenturi, ce usor te dezici de unul care a comentat aici fara numar si a contribuit la viata acestui bolg, sau tu crezi ca copy-paste-urile fac asa traffic. 🙂
  Ce usor te burzuluiesti la cei care sunt sarea si piperul acestui blog….inca ceva tu singur ai spus ca tot ce se face pe blog ca are legatura ca nu are legatura cu misa, duce la misa, acum ce crezi ca adus la misa? exact, iata ca poti fi si sincer, cei care comenteaza, si ce iti face traffic? MISAAAAA
  asa ca arunca si tu un multumesc….in loc de un (nu o sa iti simt lipsa)

 37. Neele says:

  Da, ai aratat din plin ca nu esti crestin. Ti-am dat vot de incredere dar acum te arati ca esti de fapt impotriva si ca taica-tau e gb. Frumos iti sta sa faci meditatii cu Kali in biroul tau! Sa-ti fie pe cap sangele varsat! Nici n-a trecut mult timp de la moartea lui Remus si deja ti s-a facut de alt legamant cu sange. Mi-e scarba cat cuprinde! Crime si neindurare, atat e de misa si prietenii ei.
  Sa scoti articolul cu parintele Iustin ca nu se pupa hinduiala cu crestinismul! Si la fel si raspunsul BOR. Si cel in care vorbeai de Brancoveanu!
  A avut dreptate americanul acela, la misa – adictie cu ioga.

 38. MR says:

  @UNICA T
  “Misa este o secta, de estorcare si escrocare, spalare de creiere si de bani.”
  Asta o tot repetati voi. MISA a AJUNS asa, insa pentru 99% din cursanti este o scoala unde se poate invata si practica yoga.
  Deci, REPET: unde am spus eu ca acest site este anti-misa ?
  Daca nu mi se raspunde, banez personal pe toti cei ce mai comenteaza pe subiectul MISA.
  Si cu asta am incheiat discutia.
  Eu personal nu imi doresc trafic facut de imbecili. Am pretentia sa fiu citit si comentat de oameni cel putin la fel de inteligenti ca si mine.
  Sper ca afirmatia mea sa va supere suficient de mult ca sa va carati odata de-aici pe ex-misa.

 39. Neele says:

  Si tu Bivolarule degeaba te tragi de ecuatia lui scrot-inger ca tocmai ca nu le aperi. Sunt curve amandoua, una curveste de nu se poate cu barbat’su langa si calca peste drepturile copiilor, iar cealalta asa a invatat de la comunisti si de la tine din secta ca la o adica femeile sa si-o traga cu cainii. Asta e adevarul, degeaba il coafezi cu cursuri gratuite de ayurveda.

 40. EL TORO says:

  @MR .Nu ti se pare cam brusca schimbaqrea asta de atitudine ? Trafic facut de imbecili zici ? Numeste-i pe aia care vrei sa se care . Sti ca am zis de tine ptr ca asa eram setat in mintea mea ,dar ulterior am inteles ca ti-am gresit , tocmai ptr ca tineai steagul sus . Vrei nu vrei sa recunosti unii au tinut blogul in viata ca sa zic asa . E adevarat ca ne-ai dat voie total sa ne dam drumul la gura si ptr asta ai multumiri , dar cei care au facut sarea si piperul blogului sint exact cei carora le zici in mod surprinzator sa se care . Nu stiu ce iti venii de te basicasi brusc , probabil iti e frica sau ai facut intelegere , e treaba ta . Personal mi se rupe de banarea ta , eu nu am postat aici ca sa ma afirm , ci din suflet chiar daca am si gresit . Tu de ce ai postat =aruncat toate articolele astea de-a lungul anilor , ca sa te afirmi sau ca sa iti rezolvi situatia cu datul afara si reprimitul inapoi ? O cotisi brusc si e dubios . Dacatu speri sa reformezi MISA , esti naiv . Cit sa reformat in ultimii ani de cind dai in vileag mizeria ? Exact atita o sa se reformeze si de aici inainte . Ai vazut vreun semn care sa arate ca cei care conduc vro sa se opreasca din ce fac ? Zi unul macar . Din contra au reintrodus taxa obilgatorie de tabara ptr a putea participa la spirala . e

 41. EL TORO says:

  E blogul tau si baneaza-ne pe toti de odata sa vezi cit trafic o sa mai ai dupa aia . Am crezut ca esticu spinare dar ultima ta postare e dubioasa . Daca te dezici de toti cei care ti-au ajutat blogul sa faca trafic atit de usor nu e nici un capat de tara . Vrei sa indrepti postacii spre alte bloguri cu siguranta dion 2 motive : ai facut intelegere sau te apuca teama de …..

 42. Neele says:

  Ce-i pasa panaramei ca distruge un camin? Copilul care plange e doar un rasfatat si e mai important ca mafiota sa aiba 12 zodii la activ cu care sa se laude ca altfel ea nu functioneste.

 43. EL TORO says:

  Misa e aparatul conducator , nu cursantii . Ce atitudine a avut seful aparatului fata de tine la PARIS ? Te-a expediat la misto dupa cum tu singur ai spus . Daca tu crezi ca il poti reforma pe G e visul tau ,dar nu esti realist . In esenta asta ar fi reformareaq MISA si anume reformarea lui G . Crezi ca poti face asta ? HA HA HA

 44. RAM says:

  MR:”Asta o tot repetati voi. MISA a AJUNS asa, insa pentru 99% din cursanti este o scoala unde se poate invata si practica yoga”

  Nu inteleg aceasta afirmatie a ta. Tu crezi acelasi lucru? Probabil ca da. Pai atunci inseamna ca si IntenseLight si-a racit gura de pomana demonstrand de nenumarate ori ca la misa nu se face yoga.
  O sa-l banezi si pe el?

  Si o sa pastrezi toate articolele despre misa care de fapt nu sunt antimisa?
  Sa intelegem ca articolul pe care tocmai l-ai scris, este un articol constructiv?

  MR”Daca nu mi se raspunde, banez personal pe toti cei ce mai comenteaza pe subiectul MISA.”

  Vezi ca atunci cand ameninti trebuie sa ai puterea sa duci amenintarea pana la capat altfel vei fi perceput ca fiind SLAB.

  Si ce ai sa faci? Ai sa ne banezi pe toti? Suntem cam multi.

  P.S. Sa nu-ti închipui ca te provoc sa ne banezi in speranta ca traficul tau s-ar putea muta la mine. Eu n-am vise de-astea, putin imi pasa de trafic.

 45. Unica T says:

  Acest site este antimisa si tu esti antimisa chiar daca acum o dai cotita avocateste altfel de ce te-ar boscorodi astia, misanii. Tu cuprins de un aplomb de neutralitate falsa, nu te consideri antimisa dar ei te considera “foarte” anti. Nu stiu ce ai vrut sa iasa dar asuma-ti ceea ce a iesit. Acum baneaza-l pe “imbecil”

 46. Unica T says:

  Tocmai i-ai facut imbecili pe toti de aici, in marea ta aroganta oarba te-ai inclus si pe tine, si tu comentand episodic.

 47. Neele says:

  Da, zii-o taure, ca degeaba ii zici. Tot nu va intelege ca n-are cum sa reformeze ceva ce are stapanire pe el. Se plimba sarpele gb intr-o libertate …, daca ar putea si in pat mi-ar sasai.

 48. Eu says:

  Cel mai usor e sa fi pro sau contra. Greu cu discernamantul ! Asa baleiem si in viata. Ajungem la sfarsit consumati, nici nu apucam sa traim.

 49. Neele says:

  Unica T:
  Odata cu tine ma baneaza si pe mine!
  Ai uitat ca ti-am propus un loc bun la mine in stomac iar cand nimeni nu s-a uitat, am facut hatz!
  Imi pare rau ca nu ti-am spus, nici macar tie.

 50. Unica T says:

  Ori frica ori compromis materialist.

 51. Neele says:

  @Eu:
  Consumat esti tu. Si pe aia cu care ‘baleiezi’ tot tu stai, ca vrajitoarea!

 52. Ramo says:

  MR: “MISA poate si trebuie sa se schimbe.”

  Inca un idealist… N-a aflat din intelepciunea populara ca nu faci din rahat bici. Iar din bordel scoala spirituala nici atat.

 53. Neele says:

  Bineinteles ca sageata timpului e spre viitor, dar important e cu cine alegi sa te indrepti spre viitor. Cu demonul Kali? Inca o data Multumiri! lui Aand, pentru avertizare.

 54. Ramo says:

  UNICA T: “sau tu crezi ca copy-paste-urile fac asa traffic?”

  Oricum, trebuie sa recunoastem ca MR a mai evoluat, nu mai posteaza en-gros prosteli de genul cip=satana, www=666, sarea=66% sticla+nisip si multe alte bullshit-uri asemenea 😉

 55. Ramo says:

  Neele: “Crime si neindurare, atat e de misa si prietenii ei.”

  Da’ de criminalii neinduratori Iahve & Moise & Shit ce zici ? 😉

 56. Ramo says:

  MR: “Eu personal nu imi doresc trafic facut de imbecili.”

  Te referi la starețul ăla imbecil care sustine ca oricine intra pe internet aduce un obol satanei pt ca www=666 ? 😀

 57. zamolxe says:

  Acum, că v-am delectat cu bancul, să vă povestesc chestia: mi-a ajuns la urechi de ceva vreme, că există un grup de yoghini ”de elită” care au primit nobila misiune de a mă ”liniști” definitiv, ca să nu mă mai iau de MISA și marele ei lider Auriu, metoda aleasă fiind aceea de a se face meditații ”împotriva” mea, cu Marea Putere Cosmică a Timpului, Kali.

  … pentru 99% din cursanti este o scoala unde se poate invata si practica yoga

 58. zamolxe says:

  Deci yoga se învață de la yoghinii de „elită” care meditează să te „rezolve” definitiv? Ok!

 59. zamolxe says:

  Sintagma ”ne gândim” duce la întrebarea legitimă: care EI se gândesc ?! Acu vreo 10-15 ani, răspunsul corect al Mirelei ar fi fost: ”Păi, îl întrebăm pe GB și vedem ce hotărăște el.”

  Nu, tu n-ai înțeles. Acum 10-15 ani GB era „el”. De o vreme încoace însă este „ei” („Legiune este numele meu, căci suntem mulți” Marcu 5:9). Deci e normal să spună „ne gândim”.

 60. Ramo says:

  EL TORO: ” MR probabil iti e frica sau ai facut intelegere”

  Sau poate meditatiile cu Kali chiar functioneaza 😀

 61. zamolxe says:

  @Ramo
  Foarte bună observație. Kali în general produce teamă. Deci iată!

 62. Ramo says:

  Neele: “Odata cu tine ma baneaza si pe mine!”

  Asta ar fi tragedie curata. Unde o sa te mai cufurești ?! 😀

 63. Neele says:

  Si poate ar trebui sa stii, tu coleg/a misan, ca am fost si eu printre voi, si v-am aparat de ceea ce bunul simt imi spunea sa va apar, iar cand am plecat de la curs n-am incetat acest prost obicei care m-a costat in final. In momentul in care mi s-a auzit plangerea pe care in mod normal as fi exprimat-o cu voi fiind iar Bivolaru la distanta, el, Bivolaru, a inceput sa tipe Calomnie! aici pe blogul lui Rapcea. Am intrat in stare de soc cand am realizat ca aceasta este fata adevarata a acestui om. A cazut rau de pe pedestalul pe care il pusesem si cred ca nu isi va mai reveni (Asa se spune despre boli, ca nu se vindeca.)
  Dar sa revin la dumnealui. Asta este el in stare: sa tipe la tine daca ai probleme.
  Iar taxa este in asa hal pentru ca pur si simplu te iubeste pentru banii tai. Asa maestru, sa-ti arate cum se cheltuie proprii bani … pot si eu sa-ti fiu la o adica. Suna-ma!

 64. Neele says:

  @Ramo:
  Numa’ ce pun acul in siringa si ma indrept spre tine si-o sa incepi sa tipi ca apucatul: Iahve, Iahve, Neele nu ma lasa in pace. Taci ca ma enervezi!

 65. Ramo says:

  Neele, adevarul in general enerveaza. Unii sunt enervati ca au descoperit ca gurul e de fapt proxenet. Eu te enervez ca ti-am descoperit in biblie ca cel pe care-l crezi tu “dumnezeu” e doar un criminal scelerat bolnav psihic. Nu te simteai mai bine cand adorai un obsedat sexual pe post de al doilea dupa cristox? Nu e mai penibil sa consideri un dement ucigas de copiii drept tatal lui Cristos ?

 66. Neele says:

  @Ramo:
  Cel ce tu vezi criminal bolnav psihic este ce este. I am that I am. Iar tu gresesti. N-am adorat vitelul de aur. Mai bine dement/pasional dupa ceva decat lobotomizat complet.

 67. Neele says:

  @Ramo:
  Acum lasa-ma in pace sa-mi plang, habar n-am ce, ca guru nu am.

 68. Neele says:

  @Ramo:
  Da’ ce m-a enervat spurcaciunea lui. Auzi tu, intra la Rapcea si face ce vrea cu el!!!

 69. Ramo says:

  Neele: “Mai bine dement/pasional dupa ceva decat lobotomizat complet.”

  Nici nu stii cata dreptate ai 😉

 70. Ramo says:

  Cand ti-ai facut-o ?

 71. zamolxe says:

  Conferința profesorului yoga Gregorian Bivolaru cu tema „Relațiile amoroase multiple, paralele, bazate pe iubire reciprocă, pe consacrarea prealabilă a roadelor și pe continență sexuală, ce sunt în mod preponderent orientate către atingerea unor idealuri spirituale divine”

  Iată, spiritualitatea de la MISA.

 72. Unica T says:

  MR:”Fac bine spre disperarea fanilor mei” cu aceasta expresie recunosti ca varful misa si parte din cursanti iti sunt dusmani, ori ce inseamna dusman daca nu anti? => esti anti misa. Ia uite cum te-a dibuit “un imbecil” cel putin la fel de inteligent cum soliciti tu.

 73. Ramo says:

  Cam cum s-ar putea reforma asta? 🙂

 74. Ramo says:

  Ar trebui banat ? 😀

 75. Neele says:

  Putea si Rapcea sa dea un indiciu, Bai m-am saturat de voi si vreau sa meditez cu ei. Nimic, nimicutz! Pe muteste totul.
  Si tu Ramo esti un bou: BOU. Tu nu intelegi ca Rapcea te-a dat in gat cu tot cu datele tale, la misa? Continua sa-ti arati dintii, ca altceva nu stii.

 76. Neele says:

  Dar ce ma mai enervez degeaba, v-o meritati cu totii.

 77. Ramo says:

  Cum ?! M-a vandut Misei ?! Ah, ma simt ca Jesus vandut de Iuda. Voi fi rastignit, Neele? Ce se va intampla cu mine ?! Vor trimite-o pe Kali sa ma fuzioneze ? Ma vor condamna la 6 ani de puscarie? Lumineaza-ma !

 78. Ramo says:

  Nu, nu te enerva Neele, face rau la lobotomie 😀

 79. Alt Eu says:

  Care este “the root cause” la toata supararea voastra?
  Lumea in care deschidem ochii si crestem nu e pe gustul nostru. Cine ne poate fi model pentru ceea ce cautam/vrem sa fim. Stim noi exact ce vrem? Dati-mi un exemplu de perfectiune. Un model, discipolul si realizarea finala. Daca imi spuneti un nume, o sa va intreb daca ati vazut cu ochii vostri transformarea. Daca aveti cunostinta unei perfectiuni intrupate , de ce nu urmati acel model ? De ce pierdeti timpul otravindu-va cu frustrarea pe care ati acumulat-o la un fals guru, asa cum ii spuneti? Intreb din simpla curiozitate, textul meu nu are ton rautacios, agresiv, sarcastic, etc.

 80. Ramo says:

  Si n-am vrea sa creasca la loc, nu-i asa ?;)

 81. Ramo says:

  Si uite asa am aflat ca hormonii e mai tari ca etnobotanicele 🙂

 82. Unica T says:

  Erata”dusmanilor” in loc de “fanilor” dar nu intamplator a aparut aceasta greseala 🙂

 83. MR says:

  SI TOT NU MI-AȚI RĂSPUNS: UNDE ȘI CÂND AM SCRIS EU CĂ ACEST SITE ESTE ANTI-MISA ?
  DE CE ȚINEȚI VOI MORȚIȘ SĂ FIE ANTI-MISA ? CARE ESTE MIZA ? NU CUMVA DECREDIBILIZAREA, RUPEREA PUNȚILOR, COMUNICĂRII MELE CU CURSANȚII DIN MISA ?!

 84. Alt Eu says:

  “DE CE ȚINEȚI VOI MORȚIȘ SĂ FIE ANTI-MISA”

  Pentru ca e greu de acceptat ca lucrurile pot fi si de alta culoare in aceasta situatie. Asa cum am spus in postul lui “eu”, e mai usor sa fii pro ori contra. “In between” cere discernamant si onestitate. Pana la “Cine nu e cu noi e impotriva noastra” nu a mai fost decat un mic pas.
  E parerea mea personala 🙂

 85. Neele says:

  Da cin’ te tine? Comunica! Numai ca la chestia aia jenibila nu i se zice protectie sau dragoste si nu tine de protectie si nici de durata nu e.
  Din partea mea transmite-i te rog, Bleah!

 86. Neele says:

  @Alt eu:
  Esti aceeasi mizerie cu tasta alt in fatza.

 87. Alt Eu says:

  Neele,
  Ma doare raspunsul tau din doua motive:
  1. nu merit replica ta mizerabila
  2. faptul ca va trebui sa te ignor. Nu stiu ce ti s-a intamplat tie in viata de ai ajuns sa te certi cu tine insati.

 88. Neele says:

  Cica se afla in between. Obscenitate peste obscenitate.

 89. Neele says:

  @Alt eu:
  Dar vorbeste mai departe din ‘in between’. Dar sa-ti iasa din cap ca poti sa fii eu. Si nu in ultimul rand, sa te tii cat mai departe de mine. N-as vrea sa ti se stirbeasca reputatia ‘in between’ din cauza mea.

 90. Ramo says:

  MR: “CARE ESTE MIZA ? NU CUMVA DECREDIBILIZAREA, RUPEREA PUNȚILOR, COMUNICĂRII MELE CU CURSANȚII DIN MISA ?!”

  Se naste o noua conspiratie… 😀

 91. Cristian says:

  De ce nu mai merge yogaesoteric?

 92. Ramo says:

  De geaba

 93. prc says:

  “Oamenii au plecat îngândurați și tăcuți din biroul meu. Să fie până și Kali de partea lui Rapcea !?”
  ………..
  Nimic nu e intamplator.
  Ti-ai verificat biroul de eventualele “palarii, umbrele, esarfe … uitate”?
  Poate erau ingandurati si tacuti pentru ca facusera ceva de care nu erau mandri.
  Mai bine te-ai fi intalnit cu ei intr-un loc in care nu petreci niste ore in fiecare zi.
  Au venit incognito? Au avut cravate? Ati facut poze cu telefonul? Lololol
  Au fost divin inspirati?

 94. RAM says:

  @Prc: Nu era nevoie de nicio palarie. Ideile sunt ale lui.

 95. Bunul Simt says:

  O completare necesara:
  MISA Nu este Gregorian Bivolaru.
  Dacă MISA nu ar fi existat… Gregorian Bivolaru ar fi făcut spiralele gratis !

 96. Last says:

  Aha, e din ce in ce mai clar.

  Deci MISA e un grup de infractori care il tin prizonier pe grigore bivolaru.
  El se lupta de zor cu ei.
  Intr-adevar, e o completare decisiva.

  Totusi, cum naiba a ajuns grigore intre picioarele minorelor ?
  Ca altfel e clar: MISA (grupul infractional) le-a pus pe curvele misane sa alerge goale prin biserici si sa joace in filme porno.

 97. Ramo says:

  Bunul Simt: “MISA Nu este Gregorian Bivolaru.”

  Normal ca nu e. MISA e afacerea lui Bivo, e SRL-ul lui. E firma la care platesti tu taxa pe prostie 700 ron 😉

 98. MR says:

  Userul “bunul simt ” ma avertizează că cineva i-a cenzurat urmatorul comentariu, adresat lui Last: “@ Last, este prima data cand ai si tu dreptate…
  SF curat, tot ceea ce spui tu.
  Esti de serviciu…iti dau astia concediu si tie?…ca este vara”

  Rog moderatorii care au primit drept de administrare al comentariilor sa nu isi depaseasca atributiile, altfel le suspend conturile
  MR

 99. Last says:

  @bunul simt,

  vai …mi-ai scris. Cum sa se piarda o asemenea capodopera.

  Acum:
  1.la elucubratiile tale cu securisti ti-am raspuns tot cu securisti. Demonteaza daca poti. Poti ?

  2.Cum adica sunt de serviciu ?

  3.Este bivolaru grigore securist si s-a dus de rapa toanta cloaca sexuala din cauza lui ?

 100. RAM says:

  Îi recomand bunului simt sa-si salveze commenturile cu click dreapta înainte de-a posta.
  Astfel ca n-o sa-l mai apuce conspiratiile.

 101. Antimisa says:

  Poate e vreun hacker care a pus stapanire pe, “spiritul locului”, pardon, a blogului si se da drept unicorn….

 102. zamolxe says:

  O ultimă dedicație pentru toată lumea:

  https://www.youtube.com/watch?v=moSFlvxnbgk

 103. DORIN says:

  Nesimtirea la LA MISA
  Imi trebuie curaj sa abordez acest subiect, nu ca m-as teme de reactiile altora YOGHINI, ci pentru ca ma tem de reactia mea launtrica, nu e usor sa ma concentrez la asa ceva, dar de muulta vreme tot revine acest subiect in prim planul meditatiilor mele.Atunci cand aud pe cineva ca vorbeste despre BIVOLARU iar nesimtirea face parte din viata lui, nu mai stiu ce sa cred. Biblia ne avertizeaza ca in vremurile din urma oamenii nu vor avea nici macar dragoste fireasca, acel sentiment care provoaca, banuiesc eu, bunul simt. A iubi in mod firesc cred ca te duce la respect fata de persoana pe care teoretic o iubesti. Atunci cand Isus ne spune sa ne iubim unii pe altii, ne spune de fapt sa ne respectam unii pe altii pana in panzele albe, sa nu indraznim sa ne calcam in picioare sentimentele unii altora, sa nu fim brutali, sa nu fim nesimtiti intr-un cuvant.Sa revin, de unde o fi pornit in mediul pocaitilor acest obicei de a nu respecta pe cel de langa tine CUM ESTE SI LA MISA. Stiu, pacatul e de vina, pacatul e de vina pentru tot si noi ne lasam dusi de nesimtire ca si cum aceasta nu ar fi pacat. Nesimtirea e pacat, pentru ca este o dovada clara de lipsa de dragoste, pentru ca duce in ispita pe cel fata de care esti nesimtit, il faci sa se enerveze, esti o pricina de poticnire, asta da pricina de poticnire nu baticul si fleacuri de felul asta.
  Nesimtirea vine dintr-o inima rea CUM ESTE SI BIVOLARU SI LOCOTENENTI LUI, prefacut, plina de invidie, de ignoranta, de nepasare, de egoism si toate astea la un loc sunt descrierea perfecta a pacatului in sine..Nu vreau sa CREADA YOGHINI ca ma refer neaparat la nesimtirea crasa, ci la cea cu perdea CUM FACE BIVOLARU, care e si mai scarboasa. Mai bine te scuipa omul in fata si gata, macar stii cum stau treburile, dar nesimtirea pocaitilor e altfel, ei nu dau cu parul in cap direct, ci iti macina nervii pana cand spui sau faci ceva ce nu ai fi vrut niciodata sa faci sau sa spui. Ma refer la nesimtirea imbracata in haine de adunare, poate purta si cravata la o adica, o nesimtire perfida, care in anumite situatii se poate preface in asa fel incat cei naivi si necunoscatori in ale nesimtirii sa nu isi dea seama.Nesimtirea adevarataDE LA BIVOLARU va da pace cu tine, iti va spune bun venit, dar nu va da doi bani BIVOLARU pe tine la urma urmei, nesimtirea originala nu te va scuipa in fata, ci te va toca marunt, pana vei regreta ca nu ai fugit din prima clipa. Cred ca BIVOLARU este imbracata in smerenie falsa, asa am observat eu ca nesimtirea in marea majoritate va purta CAMASA SPIRITUALA, se va imbraca dupa regulile bisericesti. Oare sa fie nesimtirea rezultatul legalismului care nu a permis omului sa cunoasca inima lui Isus???? S-ar putea ca acesta sa fie raspunsul, atat de mult s-a pus accentul pe lucrurile exterioare incat omul a uitat ca Dumnezeu se uita la inima si nu la toale si profeti falsi, incat interiorul a fost lasat la voia firii pamantesti. Si asa s-a perpetuat, de la parinti la copii din generatie in generatie la misa, nesimtirea a facut casa buna cu pocaitul, un paradox, ceva ce sare din normele logicii, dar din pacate foarte adevarat.

 104. DORIN says:

  Nu am acuzat, am descris doar ceva foarte frecvent printre pocaitiE LA MISA.. si care a devenit atat de obisnuit incat pare de neclintit la iei. Predica despre dragoste a fost spusa de nenumarate ori de laMISAchiar de practicanti ai nesimtirii, dar nu mai conteaza, ce a fost va mai fi, si probabil ca pe zi ce trece tot mai accentuat.
  Atunci cand citesti in Biblie porunca lui Dumnezeu “iubiti-va unii pe altii”, asta inseamna si “nu fiti nesimtiti unii cu altii”. la MISA NESIMTIREA TRECE ORI CE LIMITA CUNOSCUTA

 105. Neptun says:

  MISA nu e o scoala spirituala, e afacerea lui G.B.Si-a deschis “curs “de yoga unde yoga e pe ultimul plan.Bivolaru nu este maestrul nimanui,daca judeci dupa discipolii pe care ii are.Nu a dus pe nimeni spre Dumnezeu .De 10 ani a fugit si nu mai ghideaza pe nimeni.Un maestru responsabil stie legile si le respecta daca vrea sa-si tina scoala,daca-i pasa de oameni. A lasat in locul lui niste impostori cu legitimatii Atat.

 106. Neele says:

  @Eu, Alt eu:
  Dupa ce explicati aceasta imagine referitoare la colegii din misa, http://rapcea.ro/wp-content/uploads/2014/08/in-cautarea-%E2%80%9DAdevarului%E2%80%9D.jpg
  mai vorbim.
  Si sincer, ar trebui sa incepeti sa va folositi de autoritatea de care eventual dispuneti asupra autorului articolului pentru a-l determina sa se abtina de la comentarii si interventii negandite.

Leave a Reply