MISA – MISA – MISA !!!

 Motto: Asteapta-te la orice, de la oricine. Pâna si diavolul a fost cândva un înger. 

Văd că pe orice temă aș publica aici pe site, în final comentariile și discuțiile ajung tot la subiectul MISA – GB, așa că na, vă fac hatârul și mai bag un articol pe tema asta, cu riscul de a fi dat în judecată ”prompt” de trepădușii de la oficiul juridic al MISA – căci se zvonește că însuși marele Magnus (ptiu ! ce pleonasm !) Aurollson, enervat de ciupiturile de țânțar ale articolelor publicate pe rapcea.ro, ce provoacă hemoragii masive (de cursanți și lovele) dinozaurului MISANUS REX – și așa pe cale de dispariție, a dat ordin să fie dați în judecată toți cei ce atentează la somnul dulce, plin de vise schirituale, ale cursanților misani.

Aștept deci citația, însă până atunci, îmi înmoi un pic trompița de avo-țânțar-armăsar în cerneala inspirației și ciupesc cu sete din vlaga grațioasei făpturi MISAne, cu mici glume, bârfe de ashram și concursuri de creație – numai bune de așa mândrețe de vacanță spirituală (apropos, eu încă n-am luat vacanță, dar nu contează, că nici alții n-au luat – recte musiu Costică Cojocaru, cu care dăduși azi nas în… laptop (DA ! omul, care mă observase primul, se oprise pe scări din mers, la coborâre și se făcea că citește din laptopul deschis în brațe 🙂 ), pe scările de la etajul doi al Tribunalului București, unde pesemne avusese niscava… ”afaceri judiciare”).

Încep deci cu un banc cu tâlc: Cică un tip care își ura de moarte nevasta, de care nu știa cum să scape, se hotărăște să o omoare. Un prieten hâtru, îi dă ideea ”genială” să facă cu ea sex până la epuizare(a ei), și astfel să scape de ea fără să îl bănuiască nimeni de crimă. Zis și făcut, soțul ”iubitor” se pune pe treabă. După vreo lună, ”fericitul” cuplu se întâlnește cu prietenul care îi dăduse soțului ideea buclucașă. El, slab mort, cu cearcăne la ochi, tras la față, abia se mai ținea pe picioare. În schimb ea era zâmbitoare, radia de fericire, vitalitate și bună dispoziție. Prietenul îl trage de-o parte pe amărâtul soț și-l întreabă: ”Ei, cum merge cu planul de a o omorâ prin sex !?” La care soțul răspunde grav: ”Păi nu vezi cum zîmbește ca proasta !? Și nici măcar nu știe că e pe moarte !”

Acum, că v-am delectat cu bancul, să vă povestesc chestia: mi-a ajuns la urechi de ceva vreme, că există un grup de yoghini ”de elită” care au primit nobila misiune de a mă ”liniști” definitiv, ca să nu mă mai iau de MISA și marele ei lider Auriu, metoda aleasă fiind aceea de a se face meditații ”împotriva” mea, cu Marea Putere Cosmică a Timpului, Kali. Timpul a trecut, iar rezultatele preconizate – și mult-așteptate de cei care au ordonat acest ”asasinat” magico-spiritual se lasă așteptate, precum în bancul de mai sus. Curioși să vadă cum mă ”simt”, unii foști colegi (care nu m-au mai căutat de ani de zile !)  mă sună ”întâmplător” pe mine direct, sau – mai nou, pe nevastă-mea, să întrebe insistent cum mă mai simt, dacă îmi merg toate bine, etc., poate-poate oi da vre-un semn de betegire ca urmare a pedepsei divine solicitate de ei, că tot se ține și tabărea de anul acesta de la Costinești sub patronajul lui Kali ! Acești ”prieteni” au devenit atât de grijulii în a mă întreba ce mai fac și cum îmi merge, că deja am început să le-o arunc în față, cu răspunsul: ”Fac bine, spre disperarea dușmanilor mei!” 🙂 🙂 🙂

Mai nou, un grup de foști colegi m-a vizitat la birou și ”întâmplător” s-a propus ”spontan” să facem o meditație cu… Kali. Eu, știind deja povestea, am acceptat zâmbind. Meditația a ieșit superb, fapt care se pare că i-a deconcertat puțin pe respectivii (care știau de meditațiile din ashram cu Kali la adresa mea). Oamenii au plecat îngândurați și tăcuți din biroul meu. Să fie până și Kali de partea lui Rapcea !?

Oricum, fraților de la MISA, dacă Dumnezeu întârzie să vă facă dreptate, iar Kali vă ignoră rugile, apelați la mult-hulita (de voi !) Justiție Pământească, de care văd că fugiți ca necuratul de tămâie când e vorba să vă judece pe voi. Poate așa reușiti să mă opriți din scris !

La capitolul bârfe de ashram, cică Mirela Avădanei a fost întrebată de niște cursanți MISA, dacă ”nu s-ar putea plăti jumătate de taxa de tabără de la Costinești dacă omul vine doar jumătate din perioada pe care se întinde tabăra !?” La care Mirela Avădanei a răspuns: ”Ne gândim !

Gura păcătoasei adevăr grăiește” – spune proverbul, căci din răspunsul acesta care i-a scăpat Mirelei spontan pe gură, spun cursanții că se pot trage mai multe concluzii:

  1. Dacă ”se gândesc”, înseamnă că strategia lor de marketing a fost cam păguboasă și nu s-au înfipt prea mulți guguștiuci să dea 700 de lei pe legitimația de tabără, semn că toată treaba cu taxa mărită care ar fi – chipurile – un ”test spiritual” – cum au lansat zvonul cei din conducere n-a fost înghițită de data asta de prea mulți.
  2. Sintagma ”ne gândim” duce la întrebarea legitimă: care EI se gândesc ?! Acu vreo 10-15 ani, răspunsul corect al Mirelei ar fi fost: ”Păi, îl întrebăm pe GB și vedem ce hotărăște el.” Dacă acum se ”gândesc” EI (care-or fi aceia !?), înseamnă logic, că hotărârea nu o mai ia Grieg, după cum probabil nu el a fost nici cel care a luat hotărârea măririi taxei. Să fie acesta cântecul (scump) al lebedei MISAne, ultimul show (a se citi ”tun”) înainte de părăsirea scenei !?
  3. ”Gânditul” acesta are multe implicații, căci orice concesie înseamnă slăbiciune (în viziunea LOR) conform principiului că Puterea nu negociază cu supușii ci guvernează doar prin raporturi de forță, dacă se vrea respectată. Dacă se trezesc ”inimoșii” care au plătit deja taxa întreagă, deși se duc doar 15-20 de zile din cele 40 de tabără, și cer și ei jumătate din taxa achitată înapoi !? Din această dilemă, nu putem ieși – vorba lui Caragiale…

În fine, un număr de cursanți m-au rugat să dau tonul unui concurs de sloganuri/vorbe de duh/caricaturi despre ce ar putea scrie pe frontispiciul unei ipotetice porți de la intrarea pe terenul împrejmuit (referitor la taxa exorbitantă de tabără) pe care le puteți posta chiar voi la comentarii, sau, dacă sunt caricaturi, mi le puteți trimite pe mail și le postez eu aici.

Iată deci primele astfel de sloganuri:

-          Eliberare numai cu taxă (700 de ron). Eliberare cu taxă inversă NU AVEM. NU INSISTAȚI !

-          Taxa macht frei !

-          Dumnezeul misei nu-i iubește pe săraci !

-          Dacă MISA nu ar fi existat… Gregorian Bivolaru ar fi făcut spiralele gratis !

-          MISA s-a ”împrumutat” la FeMeI; yoghinii plătesc ratele

-          Dumnezeul misan este negustor, este prezent la spirale doar contra-cost !

-          MISA nu vă scapă de credulitate ! Ne bazăm pe asta și vă taxăm !

-          Taxa de 700 de ron este un șantaj ! Cei care o plătesc sunt doar fricoșii.

-          Dacă MISA nu ar fi existat, nici Yogaesoteric.net nu ar fi existat ! (notă – yogaesoteric NU este site-ul oficial al MISA !)

La capitolul propuneri șugubețe pentru organizatorii taberei de la Costinești, s-a propus ca:

-          în primele 10 rânduri ale spiralei să poată participa doar cu taxa integrală de tabără (700 ron); rândurile 10-50 plătitorii la jumătate; ultimele rânduri karma-yoghinii din echipa de ordine; ne-plătitorii – la gard !

-          MISA a făcut contract cu Dumnezeu, care va primi gratis de la cursanții aflați în rețeaua MISA: consacrările, invocațiile, apelurile, rugăciunile, emisiile de mantre, dar nu va da răspuns decât celor care au plătit taxa de… conectare.

Acestea fiind spuse, urez o vacanță spirituală minunată habotnicilor de la MISA care se încăpățânează să caute Adevărul… doar în propria ogradă.

in cautarea ”Adevarului”

 

Deci, veniți, dragii moșului, la marea tabără, unde, vorba cântecului, ”avem di tăti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *