comentariu rapcea.ro: aș fi vrut să scriu eu articolul de mai jos, zău că aș fi vrut ! Aș fi putut, pentru că gândesc la fel, simțesc la fel, ”iubesc” la fel politicienii români (vorba noului hit). Da’ mi-a luat-o piticu gratis înainte ! Ce să fac asta e, nu mai pot face altceva decât să îi ”fur” articolul, în integralitate, căci subscriu la el în integralitate. Mi-am permis totuși să fac o chestie bivolărească, adică să îi schimb titlul. Al meu sună mai funny, o dă a la limbajul de negri cocalari, din filmele americane, gen, you are my bitch ! Enjoy ! 🙂

Dacă plătești taxe ești prostul lor

 

Moare televizorul de jale că le-a luat apa casele la niște țigani și cetățeni adiacenți. Vai săracii. Cum stau ei și se uită la pompieri cum le scoate mâlu’ din casă fără să pună și ei mâna. Hai să le plângem de milă.

Cum să le plângi, bă, de milă? Nu e calamitate naturală. Să îți constuiești casa pe malul apei într-o țară în care din cauza defrișărilor în masă inundațiile sunt din ce în ce mai crunte e idioțenie. Defrișări comandate de politicienii pe care probabil i-au votat cu mânuța lor.

Credeai că litrul ăla de ulei pe care ți l-a dat Dragnea să votezi cu PSD-ul era gratis? Asta e plata pe el, bă. Taxă pe prostie. Îți ia apa casa. Sper că te-ai distrat cu litrul ăla de ulei în schimb.

Dar lucruri mai sinistre se întâmplă în țară momentan. Înainte de a intra în ele să vă reamintesc niște parametri în care analizăm situația din România și ce înseamnă asta pentru tine. Întâi populația și interesele.

1. Toți afaceriștii care nu sunt fraieri fac evaziune fiscală. Ăștia dau bani la partide și interesul lor este ca mediul economic să fie în continuare propice evaziunii.

2. Vreo 4 milioane de fraieri plătesc taxe pe bune, din muncă. Ei vor să li se scadă taxele sau să se facă ceva util lor din ele.

3. Asta nu se întâmplă pentru că politicienii împreună cu afaceriștii șmecheri fac să dispară între 60% și 80% dintre banii care ajung de la fraieri la stat pe cheltuieli inutile. Clasicele afaceri cu statul. Ai o firmă, vinzi la stat tirbușoane cu 100 de lei bucata și îți faci un cont în Elveția unde să-ți trimiți banii. Interesul politicenilor, de orice partid, este să fie votați și să rămână în  pozițiile din care pot coordona afacerile cu statul. Ca din fiecare 10 lei pe care tu, fraier fiind, îi dai la stat, între 6 și 8 să se ducă moca în buzunarele lor și ale apropiaților lor.

4. După care mai sunt și vreun milion jumate de bugetari. Oameni cu slujbe la stat. Cam de vreun milion chiar  nu e nevoie. Au slujbe inventate, ca să sugă și ei un ban de la stat.  Un milion de oameni care ori nu fac nimic, ori fac lucruri inutile, ori fac lucruri care s-ar putea face mult mai simplu fără ei. Un programator mediocru ar putea să înlocuiască jumătate dintre ei cu niste calculatoare. Interesul bugetarilor e să nu fie dați afară. Și vor vota pe oricine le promite că le va păstra slujbele inutile de paraziți ai statului deși nu au nici o utilitate.

După care sunt vreo 6 milioane de pensionari și asistați social. Ei nu produc nimic. Vor vota cu cine le dă mai mult. Tricouri, șăpcuțe, ulei, alocație, șomaj, pensie, asistență socială și restul chestiilor. Lucruri cumpărate din bani de la stat și promise prostului ca să voteze. La fel ca și la categoria bugetari, foarte foarte mulți asistați social sunt asistați social degeaba. Pensii de handicap luate pe șpagă și alte veselii de genul.

Cam ăștia suntem. Și după cum vedeți, din 16 milioane de votanți avem două direcții de interese complet diferite.

Sunt 4 milioane de fraieri care vor să se facă ceva util lor din banii lor munciți.

Și restul care vor să trăiască în continuare din banii celor 4 milioane de fraieri.

Astea sunt taberele. Tu și restul fraierilor care muncesc contra politicieni, bugetari, afaceriști de partid și milioane de săraci fără dinți care nu produc nimic dar vor să trăiască din banii tăi.

Așa că mereu când va exista un conflict de interese între muncitor și parazit social, politicianul va lua partea parazitului social. Ăla e din tabăra lui. Cu ăla are el interese comune.

În Argeș sute de paraziți sociali capabili de muncă au dat șpagă ca să încaseze pensii de handicap nejustificate.

Au furat din banii noștri. Ai celor 4 milioane de fraieri, cu ajutorul Comisiei de Expertiză a Capacității de Muncă Argeș. Adică doi doctori apropiați ai partidului puși acolo să decidă cine primește bani că e handicapat și cine nu. Spoiler alert. Dacă le dădeai șpagă, erai brusc handicapat și primeai pensie.

Dar în sfârșit i-a prins! I-au prins pe ăștia care furau în fiecare lună bani de la noi! Bani pe care noi i-am muncit! URAAAA! O să ne recupereze banii și o să-i bage la pușcărie!

Haha, nu. Tocmai ți-am explicat mai sus că paraziții sociali și politicienii sunt în aceeași tabără. Tabăra opusă ție. De frică că o să facă pârnaie complet justificat pentru furăciune, vreo 5 ”bolnavi” s-au sinucis. Moment în care Ponta a spus următoarele:

„Vreau până la următoarea ședință de guvern, până începe Parlamentul să lucreze, să veniți cu un proiect de act normativ prin care să găsim o soluție de amnistie pentru pensionarii care, din diverse motive, trebuie să dea acum niște bani înapoi. Mi se pare cumplit faptul că se sinucid oameni pentru lucruri care s-au întâmplat în trecut, sunt chemați acum să își vândă casele, să…cred că așa cum am putut să facem pentru funcționari publici sau pentru alte categorii, cred că avem obligația să facem pentru pensionari și faptul că au trebuit să se întâmple niște nenorociri, oameni care au fost citați pe la diverse instituții cred că e un lucru regretabil și vreau să veniți cu un proiect de lege”

DECI AU FURAT ÎN TRECUT, DA? DE CE SĂ ÎI PEDEPSIM CÂND AU FURAT ÎN TRECUT? DOAR E TRECUT!

Poate sunt eu câine de om, dar sincer când aud că niște oameni care furau de la mine și de la tine s-au sinucis, eu chiar mă bucur. Banii oricum nu aveau cum să-i dea înapoi. Dacă i-ar fi băgat la pușcărie ar fi fost cheltuială în plus tot pentru noi. Că și pușcăriile tot din banii noștri sunt plătite.  Obiectiv cel mai bine pentru noi e ca hoții să se sinucidă.

Dar o să fie iertați. Că doar nu au făcut nimic nenatural. Au făcut ce face toată tabăra lor. Au furat de la noi, ăștia 4 milioane de fraieri. Și politicienii o să îi protejeze. Și drept răsplată și ei o să-i protejeze pe politicieni la vot. Și așa șmecherii cu bani din politică lucrează într-o simbioză frumoasă cu paraziții sociali, protejându-se reciproc în nobila misiune de a ne suge de bani pe noi. Cei 4 milioane de proști care plătesc taxe. Proștii lor.
Și dacă ai impresia că 4 milioane de oameni se pot opune interesului a 12 milioane de oameni prin vot, ești idiot. Sistemul funționează perfect. Toate părțile parazitare lucrează în simbioză și sunt mulțumite. Iar la vot e ca la viol în grup. 3 din 4 oameni simt că a fost o experiență plăcută. Tu ești al patrulea. Și atât timp cât exiști, ăilalți 3 o să se simtă bine și o să voteze ca violul în grup să continue. De-asta România e o țară săracă. Că un om muncește și trei îi distribuie banii. Și la vot doar ăla care muncește vrea să schimbe sistemul. E minoritar și irelevant.

Dacă găsești un mod în care să eviți taxele, evită-le. Banii ăia nu se întorc la tine. Se duc la șmecheri și la paraziți.

Dacă ai vreo oportunitate să te cari din țara asta, cară-te. Oriunde. Sunt foarte puține locuri pe Pământ mai nasoale.

Pentru că atât timp cât stai aici și plătești taxe vei fi prostul lor. Prostul primarului care schimbă borduri la suprapreț în tot orașul pe firma unui nepot din banii tăi. Prostul nevestei lui, care e angajată la o comisie și joacă solitaire 8 ore pe zi pe 20 de milioane din banii tăi. Prostul țiganului fără dinți care stă toată ziua în fața casei și se freacă pe burtă, subzistând din banii tăi, din pensia de handicapat luată pe șpagă.

Orice ban pe care îl dai la stat e un ban care ți-a fost furat.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer