Dacă le plătești taxe ești “târfa” lor

comentariu rapcea.ro: aș fi vrut să scriu eu articolul de mai jos, zău că aș fi vrut ! Aș fi putut, pentru că gândesc la fel, simțesc la fel, ”iubesc” la fel politicienii români (vorba noului hit). Da’ mi-a luat-o piticu gratis înainte ! Ce să fac asta e, nu mai pot face altceva decât să îi ”fur” articolul, în integralitate, căci subscriu la el în integralitate. Mi-am permis totuși să fac o chestie bivolărească, adică să îi schimb titlul. Al meu sună mai funny, o dă a la limbajul de negri cocalari, din filmele americane, gen, you are my bitch ! Enjoy ! 🙂

Dacă plătești taxe ești prostul lor

 

Moare televizorul de jale că le-a luat apa casele la niște țigani și cetățeni adiacenți. Vai săracii. Cum stau ei și se uită la pompieri cum le scoate mâlu’ din casă fără să pună și ei mâna. Hai să le plângem de milă.

Cum să le plângi, bă, de milă? Nu e calamitate naturală. Să îți constuiești casa pe malul apei într-o țară în care din cauza defrișărilor în masă inundațiile sunt din ce în ce mai crunte e idioțenie. Defrișări comandate de politicienii pe care probabil i-au votat cu mânuța lor.

Credeai că litrul ăla de ulei pe care ți l-a dat Dragnea să votezi cu PSD-ul era gratis? Asta e plata pe el, bă. Taxă pe prostie. Îți ia apa casa. Sper că te-ai distrat cu litrul ăla de ulei în schimb.

Dar lucruri mai sinistre se întâmplă în țară momentan. Înainte de a intra în ele să vă reamintesc niște parametri în care analizăm situația din România și ce înseamnă asta pentru tine. Întâi populația și interesele.

1. Toți afaceriștii care nu sunt fraieri fac evaziune fiscală. Ăștia dau bani la partide și interesul lor este ca mediul economic să fie în continuare propice evaziunii.

2. Vreo 4 milioane de fraieri plătesc taxe pe bune, din muncă. Ei vor să li se scadă taxele sau să se facă ceva util lor din ele.

3. Asta nu se întâmplă pentru că politicienii împreună cu afaceriștii șmecheri fac să dispară între 60% și 80% dintre banii care ajung de la fraieri la stat pe cheltuieli inutile. Clasicele afaceri cu statul. Ai o firmă, vinzi la stat tirbușoane cu 100 de lei bucata și îți faci un cont în Elveția unde să-ți trimiți banii. Interesul politicenilor, de orice partid, este să fie votați și să rămână în  pozițiile din care pot coordona afacerile cu statul. Ca din fiecare 10 lei pe care tu, fraier fiind, îi dai la stat, între 6 și 8 să se ducă moca în buzunarele lor și ale apropiaților lor.

4. După care mai sunt și vreun milion jumate de bugetari. Oameni cu slujbe la stat. Cam de vreun milion chiar  nu e nevoie. Au slujbe inventate, ca să sugă și ei un ban de la stat.  Un milion de oameni care ori nu fac nimic, ori fac lucruri inutile, ori fac lucruri care s-ar putea face mult mai simplu fără ei. Un programator mediocru ar putea să înlocuiască jumătate dintre ei cu niste calculatoare. Interesul bugetarilor e să nu fie dați afară. Și vor vota pe oricine le promite că le va păstra slujbele inutile de paraziți ai statului deși nu au nici o utilitate.

După care sunt vreo 6 milioane de pensionari și asistați social. Ei nu produc nimic. Vor vota cu cine le dă mai mult. Tricouri, șăpcuțe, ulei, alocație, șomaj, pensie, asistență socială și restul chestiilor. Lucruri cumpărate din bani de la stat și promise prostului ca să voteze. La fel ca și la categoria bugetari, foarte foarte mulți asistați social sunt asistați social degeaba. Pensii de handicap luate pe șpagă și alte veselii de genul.

Cam ăștia suntem. Și după cum vedeți, din 16 milioane de votanți avem două direcții de interese complet diferite.

Sunt 4 milioane de fraieri care vor să se facă ceva util lor din banii lor munciți.

Și restul care vor să trăiască în continuare din banii celor 4 milioane de fraieri.

Astea sunt taberele. Tu și restul fraierilor care muncesc contra politicieni, bugetari, afaceriști de partid și milioane de săraci fără dinți care nu produc nimic dar vor să trăiască din banii tăi.

Așa că mereu când va exista un conflict de interese între muncitor și parazit social, politicianul va lua partea parazitului social. Ăla e din tabăra lui. Cu ăla are el interese comune.

În Argeș sute de paraziți sociali capabili de muncă au dat șpagă ca să încaseze pensii de handicap nejustificate.

Au furat din banii noștri. Ai celor 4 milioane de fraieri, cu ajutorul Comisiei de Expertiză a Capacității de Muncă Argeș. Adică doi doctori apropiați ai partidului puși acolo să decidă cine primește bani că e handicapat și cine nu. Spoiler alert. Dacă le dădeai șpagă, erai brusc handicapat și primeai pensie.

Dar în sfârșit i-a prins! I-au prins pe ăștia care furau în fiecare lună bani de la noi! Bani pe care noi i-am muncit! URAAAA! O să ne recupereze banii și o să-i bage la pușcărie!

Haha, nu. Tocmai ți-am explicat mai sus că paraziții sociali și politicienii sunt în aceeași tabără. Tabăra opusă ție. De frică că o să facă pârnaie complet justificat pentru furăciune, vreo 5 ”bolnavi” s-au sinucis. Moment în care Ponta a spus următoarele:

„Vreau până la următoarea ședință de guvern, până începe Parlamentul să lucreze, să veniți cu un proiect de act normativ prin care să găsim o soluție de amnistie pentru pensionarii care, din diverse motive, trebuie să dea acum niște bani înapoi. Mi se pare cumplit faptul că se sinucid oameni pentru lucruri care s-au întâmplat în trecut, sunt chemați acum să își vândă casele, să…cred că așa cum am putut să facem pentru funcționari publici sau pentru alte categorii, cred că avem obligația să facem pentru pensionari și faptul că au trebuit să se întâmple niște nenorociri, oameni care au fost citați pe la diverse instituții cred că e un lucru regretabil și vreau să veniți cu un proiect de lege”

DECI AU FURAT ÎN TRECUT, DA? DE CE SĂ ÎI PEDEPSIM CÂND AU FURAT ÎN TRECUT? DOAR E TRECUT!

Poate sunt eu câine de om, dar sincer când aud că niște oameni care furau de la mine și de la tine s-au sinucis, eu chiar mă bucur. Banii oricum nu aveau cum să-i dea înapoi. Dacă i-ar fi băgat la pușcărie ar fi fost cheltuială în plus tot pentru noi. Că și pușcăriile tot din banii noștri sunt plătite.  Obiectiv cel mai bine pentru noi e ca hoții să se sinucidă.

Dar o să fie iertați. Că doar nu au făcut nimic nenatural. Au făcut ce face toată tabăra lor. Au furat de la noi, ăștia 4 milioane de fraieri. Și politicienii o să îi protejeze. Și drept răsplată și ei o să-i protejeze pe politicieni la vot. Și așa șmecherii cu bani din politică lucrează într-o simbioză frumoasă cu paraziții sociali, protejându-se reciproc în nobila misiune de a ne suge de bani pe noi. Cei 4 milioane de proști care plătesc taxe. Proștii lor.
Și dacă ai impresia că 4 milioane de oameni se pot opune interesului a 12 milioane de oameni prin vot, ești idiot. Sistemul funționează perfect. Toate părțile parazitare lucrează în simbioză și sunt mulțumite. Iar la vot e ca la viol în grup. 3 din 4 oameni simt că a fost o experiență plăcută. Tu ești al patrulea. Și atât timp cât exiști, ăilalți 3 o să se simtă bine și o să voteze ca violul în grup să continue. De-asta România e o țară săracă. Că un om muncește și trei îi distribuie banii. Și la vot doar ăla care muncește vrea să schimbe sistemul. E minoritar și irelevant.

Dacă găsești un mod în care să eviți taxele, evită-le. Banii ăia nu se întorc la tine. Se duc la șmecheri și la paraziți.

Dacă ai vreo oportunitate să te cari din țara asta, cară-te. Oriunde. Sunt foarte puține locuri pe Pământ mai nasoale.

Pentru că atât timp cât stai aici și plătești taxe vei fi prostul lor. Prostul primarului care schimbă borduri la suprapreț în tot orașul pe firma unui nepot din banii tăi. Prostul nevestei lui, care e angajată la o comisie și joacă solitaire 8 ore pe zi pe 20 de milioane din banii tăi. Prostul țiganului fără dinți care stă toată ziua în fața casei și se freacă pe burtă, subzistând din banii tăi, din pensia de handicapat luată pe șpagă.

Orice ban pe care îl dai la stat e un ban care ți-a fost furat.

 • EL TORO

  Tareeee . Solutia adevarata nu este sa mai incercam sa transformam ceva (oameni ,situatii…) ci efectiv sa plecam din aceasta tara . Tara pizdii . Pe linga situatia reala pe care ai descris-o perfect mai e ceva care irita enorm : sint 99% spalati pe creier care prin prostia lor duc tara asta intr-o directie numita cimitir . Aici nu se mai poate trai . Ce rost are sa lupti sa schimbi ceva ? Numai un handicapat mai crede in asta . Ce nebunie sa iti inchipui ca poti schimba mintile a 20 milioane de handicapati mintal si curve de oameni pe deasupra ! Ii lasi in mortii lor si te duci fugind din tara asta de cacat . Cind zic tara nu ma refer la relief ci la multimea asta de curve dobitoace care sustin pasiv sistemul si nu au absolut nici o reactie . Infiorator , incredibil si superrevoltator . Cind iti dai seama ca nu mai poti trai in asa ceva si ca nici nu o sa se schimbe nimic niciodata iti bagi pula in ROMANIA si te duci in alta parte . Cu siguranta mai exista mincatori de cacat care sustin mieros ca numai impreuna putem schimba ceva . Frate , populatia acestei tari e de 2000 de ani in aceiasi stare psihica . Chiar e atit de greu de vazut asta ? Cursul de yoga ne-a tinut pe toti aici fiind legati afectiv de el si azi dupa 24 de ani vedem cit de mult ne-a blocat legatura asta sansa la un trai decent ,normal . Mai mult decit irosirea acestei sanse de a fi plecat de foarte tineri din RO ,vedem azi cum ni sa luat si increderea si daruirea pe care le-am oferit cu totii pe tava unor oameni care si-au dat arama pe fata sfirsind prin a da curs nevoilor pamintesti intr-o masura mult mai mare (totala) decit noi cei creduli sinceri si inocenti care am ramas aici sa facem yoga in spiritul yoga asa cum scrie in carticelele traduse de conducatorii nostrii spirituali . Ptr mine e dezamagire totala . Si azi aflam ca ,conducatorii scolii yoga sint deranjati ca exista aceste postari care le pun in pericol afacerea si sint iritati ca si cei ramasi s-ar putea trezii din povestea lor jegoasa . Ptr asta ne-ati facut sa credem ca e bine sa raminem aici in RO alaturi de voi ?

 • Ramo

  Prin urmare, amaratii misani care platesc taxa pe prostie 700 ron o fac pt ca parazitii smecheri gen Costica Cojocaru sa se infrupte din ei 😉

 • “multimea asta de curve dobitoace care sustin pasiv sistemul si nu au absolut nici o reactie ”

  au o(1) reactie: sa batjocoreasca pe cei care incearca ceva nou. Atat.

 • Aand

  1. educatia civica si politica nu apare peste noapte, se naste ca o consecință a educației în familie și școală. După 50 de ani de comunism în care valorile individuale au fost suprimate oamenii nu pot gândi altfel. Nu au cum.
  2. România este o țară preponderent rurală, inclusiv periferia marilor orașe are porțiuni solide de rural. Zona rurală este in orice parte a lumii lipsită de informație, oamenii sunt mai puțin educați. pe cale de consecință pot fi manipulați.
  3. Cel mai important: România e parte a unui imperiu modern, construit după alte cutume, dar tot un imperiu. De când există lumea asta în centrul imperiului, în capitala imperiului legea era mai aspră iar la periferia imperiului era locul aventurierilor și țeparilor. Vrei să trăiești bine și în siguranță, te duci în centrul imperiului. Vrei să faci învârteli te duci la periferie. Centrul imperiului ar fi cam ca sectoru 1 versus ferentari. In ferentari mai pui un bec , un dispensar (sa nu se chiar omoare), faci o scoala dar nu faci niciodata Universitate, spital clinic ori magazine de lux. Faci drumuri dar nu ca sa circule ei bine ci sa nu-ti strici tu masinile cand duci marfa la magazinu de cartier. Romania este un ferentari pentru UE si acest fapt trebuie inteles pur si simplu ca un fenomen ce e generat din niște condiții sociale, istorice si economice clare, specifice.
  4. Suntem ne-educati, lipsiti de bun simt (per ansamblu vorbesc) inconstanti (nu vei gasi 2 ceasuri in romania sa arate aceeasi ora), lenesi (tot per ansamblu), ineficienti: Romania cu 0,16% din suprafata din suprafata lumii are un pib de 8,910 USD pe locuitor Malta 0,01 din suprafata are 19 USD GDP pe locuitor. Toate statisticile facute ar zice unii de “iudeo-masonii capitalisti” pun romania pe ultimele locuri la o gramada de chestii. Ar trebui sa fim mai modesti si sa scapam de fantezia cu “poporul ales” sa nu mai fantazăm despre cât de speciali suntem.Poate așa revenim cu picioarele pe pământ și facem mai multe. Daca te uiti pe globu pamantesc suntem mai mici decat unghia de la degetul mic.
  Concluzia nu e nici vina oamenilor ca e asa, nici vina completa a politicienilor: ei sunt ceea ce noi am promovat. Este pur si simplu o situatie data de lipsa de educatie, cultura si civilizație în sensul modern al cuvântului. Dacă ajungi să înțelegei asta, că e un fenomen inerent ce se poate corecta doar în timp, scapi de frustrări. Solutia: copii nostri sa mearga sa invete si sa munceasca o vreme in lumea occidentala, apoi sa se intoarca acasa sa schimbe ceva, care mai pot si mai vor. Schimbarea se va produce in vreo 10 generatii, deja sunt semne ca se intampla. As mai adauga in final ca toate schimbarile de sistem care au modernizat Romania au fost facute de generatii de oameni ce s-au școlat la Paris, Berlin, Viena și uneori Londra. Au văzut cum e acolo și au dorit să schimbe ceva și aici. Celor rămași acasă nu le rămâne decât să încerce să schime cât pot, individual dar conștienți și împăcați cu gândul că schimbarea nu apare peste noapte ci pe parcursul unor generații.

 • sinergicus

  Lasind la o parte tendinta generala specifica a acestei natii ( care dupa parerea mea nu are nici o legatura cu ceea ce se spune ca au fost cei ce au trait aici odinioara,fiinte spirituale si vericale) tendinta mentionata de altii mai sus, am si fost ajutati din plin sa ajungem si mai de minune decit eram si aveam tendinta sa fim fara sa ne impinga nimeni in rahat ….
  Nu intru in detalii ; sintem condusi de niste canalii ,rahati ,tradatori( nu gasesc cuvinte sa calific ce simt fata de curvele ,scirbele umane ce ne conduc si ne-au condus pina acum) ;orice cuvint oricit de porcos , nu ar putea reda cu adevarat jegul moral al acestor tirituri scirnave care s-au perindat pe la conducere dupa 90 pina acum …

  IAta un articol care daca se dovedeste real , romanii care vor mai exista peste citeva zeci de ani , vor plati cu virf si indesat cretinismul ,prostia, indiferenta acestui popor numit roman…
  http://www.altermedia.info/romania/2014/05/20/un-milion-de-evrei-urmeaza-sa-devina-concetatenii-nostri/

 • Last

  @sinergicus,
  linkul ala duce la un articol al lui Ion Coja, “profesor” de ceausism eventual, coleg de prostii cu vadim tudor si cu gh.buzatu. Ciurucuri care se dau patrioti.
  Ion Coja sunat sa debiteze prostii la OTV, Ion Coja care pe de alta parte molfaie niste aberatii (ba sunt buni masonii, ba nu).

  Asta-i SF de proasta calitate. I-a zis lui o persoana (un patriot, lol) din guvern. Asta in 2011. Era plin de patrioti in guvernul ala.

 • RAM

  @Aand: ai surprins perfect ideea. Suntem aroganti si complet lipsiti de educatie. O tara in care 95% din populatie nu este in stare sa emita o judecata sanatoasa si constienta. Si, pe deasupra, pe langa prostie, bineînteles ca ne mandrim cu geniile si eroii nostri. Mai bine nu i-am fi avut.. 🙁

 • Ramo

  sinergicus: “sintem condusi de niste canalii ,rahati ,tradatori( nu gasesc cuvinte sa calific ce simt fata de curvele ,scirbele umane ce ne conduc si ne-au condus pina acum) ;orice cuvint oricit de porcos , nu ar putea reda cu adevarat jegul moral al acestor tirituri scirnave care s-au perindat pe la conducere dupa 90 pina acum …”

  Sper ca nu te referi si la MRU 😀

 • EL TORO

  @Aand. Corect ,dar cine mai are timp de experimente si cine e dispus sa experimenteze rabdarea de care spui a -10 generatii- ? Te-ai gindit ca si copiii tai pot fi surprinsi ca si ei au fost generatie de sacrificiu si copiii lor la fel asa cum se intimpla de zeci si sute de generatii care sau nascut in acest spatiu geografic ? Ce a spus Sinergicus este singurul lucru pe care il poti simtii daca nu vrei sa te minti singur in fata . Nu ai de unde sa apuci dobitocul numit roman . Tot daca iti impinghi copilul sa plece afara si sa faca scoala si eventual sa se intoarca in mocirla RO si sa inoate in ea cu legislatia , cu spaga ,cu japca , cu imbecilitatea maselor care prin alegerile lor( a se citi vinderea pe kg de faina , de ulei si de zahar ) duc mersul tarii exact pe traseul pindit si gindit de comunistii aflati la putere ar putea exista speranta unei schimbari . Dar de ce s-ar mai intoarce intr-o mocirla care e nr 1 in UE ? De ce sa te intorci in haznaua asta si sa lupti cu morile de vint , ce rost are ? E

 • EL TORO

  E comunism si epoca fanariota in acelasi timp , e dictatura , e japca … . Singurul lucru bun care exista in tara asta e aerul si ca rasare soarele .

 • EL TORO

  Asa ne-am amagit si cu MISA fiind prinsi afectiv de ea si am ramas aici ca azi sa intelegem ca si ei au tradat adevarul . Toti ne-am pus vietile in mina lui si doar ptr ca am crezut in povestea cu neamul ales am ramas in mod gresit aici . Azi sintem aici dar dezamagiti sufleteste , spiritual tradati . Tipic romanesc .

 • Articolul e excelent și foarte obiectiv. Așa e în România. Și Aand are dreptate, motivele sunt acolo. În educație, în civilizație (mă rog, în lipsa lor). Degeaba importăm toate minunile din occident, civilizația, bunul simț și multe altele nu se pot importa. Nu sunt iPhone fabricat în China.
  Aand e optimist. Eu nu cred că 10 generații vor fi suficiente pentru a schimba ceva. Pentru că cei urmează să vină la putere învață metehnele de la cei care sunt acum a putere. Și prostia, hoția și toate celelalte se vor propaga din generație în generație.
  O schimbare reală se va întâmpla când ne vor ieși din gene toate elementele negative pe care clar le avem înfipte bine acolo. Uitați-vă la istoria neamului. La cea reală.
  Ori modificările de natură genetică durează zeci de mii de ani. Deci 10 generații nu ajung…