comentariu rapcea.ro: aș fi vrut s scriu eu articolul de mai jos, zu c aș fi vrut ! Aș fi putut, pentru c gndesc la fel, simțesc la fel, ”iubesc” la fel politicienii romni (vorba noului hit). Da’ mi-a luat-o piticu gratis nainte ! Ce s fac asta e, nu mai pot face altceva dect s i ”fur” articolul, n integralitate, cci subscriu la el n integralitate. Mi-am permis totuși s fac o chestie bivolreasc, adic s i schimb titlul. Al meu sun mai funny, o d a la limbajul de negri cocalari, din filmele americane, gen, you are my bitch ! Enjoy ! 🙂

Dac pltești taxe ești prostul lor

 

Moare televizorul de jale c le-a luat apa casele la niște țigani și cetțeni adiacenți. Vai sracii. Cum stau ei și se uit la pompieri cum le scoate mlu’ din cas fr s pun și ei mna. Hai s le plngem de mil.

Cum s le plngi, b, de mil? Nu e calamitate natural. S ți constuiești casa pe malul apei ntr-o țar n care din cauza defrișrilor n mas inundațiile sunt din ce n ce mai crunte e idioțenie. Defrișri comandate de politicienii pe care probabil i-au votat cu mnuța lor.

Credeai c litrul la de ulei pe care ți l-a dat Dragnea s votezi cu PSD-ul era gratis? Asta e plata pe el, b. Tax pe prostie. ți ia apa casa. Sper c te-ai distrat cu litrul la de ulei n schimb.

Dar lucruri mai sinistre se ntmpl n țar momentan. nainte de a intra n ele s v reamintesc niște parametri n care analizm situația din Romnia și ce nseamn asta pentru tine. nti populația și interesele.

1. Toțiafaceriștii care nu sunt fraieri facevaziune fiscal.știa dau bani la partide și interesul lor este ca mediul economic s fie n continuare propice evaziunii.

2. Vreo4 milioane de fraieripltesc taxe pe bune, din munc. Ei vor s li se scad taxele sau s se fac ceva util lor din ele.

3. Asta nu se ntmpl pentru cpoliticieniimpreun cu afaceriștii șmecheri fac s dispar ntre 60% și 80% dintre banii care ajung de la fraieri la stat pe cheltuieli inutile. Clasicele afaceri cu statul. Ai o firm, vinzi la stat tirbușoane cu 100 de lei bucata și ți faci un cont n Elveția unde s-ți trimiți banii. Interesul politicenilor, de orice partid, este s fie votați și s rmn n pozițiile din care pot coordona afacerile cu statul. Ca din fiecare 10 lei pe care tu, fraier fiind, i dai la stat, ntre 6 și 8 s se duc moca n buzunarele lor și ale apropiaților lor.

4. Dup care mai sunt șivreun milion jumate de bugetari.Oameni cu slujbe la stat. Cam de vreun milion chiar nu e nevoie.Au slujbe inventate, ca s sug și ei un ban de la stat. Un milion de oameni care ori nu fac nimic, ori fac lucruri inutile, ori fac lucruri care s-ar putea face mult mai simplu fr ei. Un programator mediocru ar putea s nlocuiasc jumtate dintre ei cu niste calculatoare. Interesul bugetarilor e s nu fie dați afar. Și vor vota pe oricine le promite c le va pstra slujbele inutile de paraziți ai statului deși nu au nici o utilitate.

Dup care sunt vreo6 milioane de pensionari și asistați social.Ei nu produc nimic. Vor vota cu cine le d mai mult. Tricouri, șpcuțe, ulei, alocație, șomaj, pensie, asistenț social și restul chestiilor. Lucruri cumprate din bani de la stat și promise prostului ca s voteze. La fel ca și la categoria bugetari, foarte foarte mulți asistați social sunt asistați social degeaba. Pensii de handicap luate pe șpag și alte veselii de genul.

Cam știa suntem. Și dup cum vedeți, din 16 milioane de votanți avem dou direcții de interese complet diferite.

Sunt 4 milioane de fraieri care vor s se fac ceva util lor din banii lor munciți.

Și restul care vor s triasc n continuare din banii celor 4 milioane de fraieri.

Astea sunt taberele. Tu și restul fraierilor care muncesc contra politicieni, bugetari, afaceriști de partid și milioane de sraci fr dinți care nu produc nimic dar vor s triasc din banii ti.

Așa c mereu cnd va exista un conflict de interese ntre muncitor și parazit social, politicianul va lua partea parazitului social. la e din tabra lui. Cu la are el interese comune.

n Argeș sute de paraziți sociali capabili de munc au dat șpag ca s ncaseze pensii de handicap nejustificate.

Au furat din banii noștri. Ai celor 4 milioane de fraieri, cu ajutorulComisiei de Expertiz a Capacitii de Munc Arge.Adic doi doctori apropiați ai partidului puși acolo s decid cine primește bani c e handicapat și cine nu. Spoiler alert. Dac le ddeai șpag, erai brusc handicapat și primeai pensie.

Dar n sfrșit i-a prins! I-au prins pe știa care furau n fiecare lun bani de la noi! Bani pe care noi i-am muncit! URAAAA! O s ne recupereze banii și o s-i bage la pușcrie!

Haha, nu. Tocmai ți-am explicat mai sus c paraziții sociali și politicienii sunt n aceeași tabr. Tabra opus ție. De fric c o s fac prnaie complet justificat pentru furciune, vreo 5 ”bolnavi” s-au sinucis. Moment n care Ponta a spus urmtoarele:

„Vreau pn la urmtoarea edin de guvern, pn ncepe Parlamentul s lucreze, s venii cu un proiect de act normativ prin care s gsim o soluie de amnistie pentru pensionarii care, din diverse motive, trebuie s dea acum nite bani napoi. Mi se pare cumplit faptul c se sinucid oameni pentru lucruri care s-au ntmplat n trecut, sunt chemai acum s i vnd casele, s…cred c aa cum am putut s facem pentru funcionari publici sau pentru alte categorii, cred c avem obligaia s facem pentru pensionari i faptul c au trebuit s se ntmple nite nenorociri, oameni care au fost citai pe la diverse instituii cred c e un lucru regretabil i vreau s venii cu un proiect de lege”

DECI AU FURAT N TRECUT, DA? DE CE S I PEDEPSIM CND AU FURAT N TRECUT? DOAR E TRECUT!

Poate sunt eu cine de om, dar sincer cnd aud c niște oameni care furau de la mine și de la tine s-au sinucis, eu chiar m bucur. Banii oricum nu aveau cum s-i dea napoi. Dac i-ar fi bgat la pușcrie ar fi fost cheltuial n plus tot pentru noi. C și pușcriile tot din banii noștri sunt pltite. Obiectiv cel mai bine pentru noi e ca hoții s se sinucid.

Dar o s fie iertați. C doar nu au fcut nimic nenatural. Au fcut ce face toat tabra lor. Au furat de la noi, știa 4 milioane de fraieri. Și politicienii o s i protejeze. Și drept rsplat și ei o s-i protejeze pe politicieni la vot. Și așa șmecherii cu bani din politic lucreaz ntr-o simbioz frumoas cu paraziții sociali, protejndu-se reciproc n nobila misiune de a ne suge de bani pe noi. Cei 4 milioane de proști care pltesc taxe. Proștii lor.
Și dac ai impresia c 4 milioane de oameni se pot opune interesului a 12 milioane de oameni prin vot, ești idiot. Sistemul funționeaz perfect. Toate prțile parazitare lucreaz n simbioz și sunt mulțumite. Iar la vot e ca la viol n grup. 3 din 4 oameni simt c a fost o experienț plcut. Tu ești al patrulea. Și att timp ct exiști, ilalți 3 o s se simt bine și o s voteze ca violul n grup s continue. De-asta Romnia e o țar srac. C un om muncește și trei i distribuie banii. Și la vot doar la care muncește vrea s schimbe sistemul. E minoritar și irelevant.

Dac gsești un mod n care s eviți taxele, evit-le. Banii ia nu se ntorc la tine. Se duc la șmecheri și la paraziți.

Dac ai vreo oportunitate s te cari din țara asta, car-te. Oriunde. Sunt foarte puține locuri pe Pmnt mai nasoale.

Pentru c att timp ct stai aici și pltești taxe vei fi prostul lor. Prostul primarului care schimb borduri la suprapreț n tot orașul pe firma unui nepot din banii ti. Prostul nevestei lui, care e angajat la o comisie și joac solitaire 8 ore pe zi pe 20 de milioane din banii ti. Prostul țiganului fr dinți care st toat ziua n fața casei și se freac pe burt, subzistnd din banii ti, din pensia de handicapat luat pe șpag.

Orice ban pe care l dai la stat e un ban care ți-a fost furat.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *