Un proverb spune c mama cretinilor e mereu gravid – ns nu cred c putem nțelege cu adevrat amploarea acestei afirmații. Cci numrul de cretini congenitali, idioți cu bale, oligofreni, fanatici și ncuiați este la fel de mare n orice direcție te uiți. Și de-o parte și de alta a gardului ce separ MISA de restul lumii, dar mai ales de anti-misa.

Așa se face c fr s am aceast intenție, am adunat pe acest site, un numr de comentatori care au nceput s și imagineze c dac au ceva vechime și libertate de a se exprima pe-aici, gata, e site-ul lor și e musai s stabileasc ei n numele meu c MISA e sect, c yoga e satanic, iar creștinismul – n special cel ortodox este incompatibil cu orice altceva n afar de augustele lor persoane.

Astfel de specimente fac dovada vie a faptului c habotnicii și ncuiații nu sunt apanajul exclusiv al MISA, ci ei exist și n rndul celor ce sunt contra ei.

Pentru astfel de inculți și semidocți, ce au prins o spoial de cultur ”light” de pe facebook, google și wikipedia, care și imagineaz c opiniile lor ferme țin loc de cultur, deci pentru astfel de indivizi Mircea Eliade, James George Frazer sau Giuseppe Tucci sunt probabil juctori de fotbal sau actori de telenovel – pe care cu siguranț c nu i-au citit – și cu att mai puțin s i fi nțeles.

Sub protecția anonimatului, acești indivizi penibili decredibilizeaz orice ncercare de dialog și nsntoșire a școlii de yoga MISA, dnd ap la moar liderilor acesteia prin agresivitatea și rutatea cu care critic MISA.

Analiznd dominanta general a interminabilelor și repetitivelor comentarii postate pe tema MISA aici sau pe aiurea de ctre cei ce se pare c și-au fcut o profesie din a bate apa n piu pe acest subiect, nu poți s nu remarci tendinta distructiv, rutcioas și obsesiv a acestora. Ba mai mult, discutnd cu unii dintre acești vajnici comentatori, am descoperit c unii dintre ei nici mcar nu au practicat yoga, cu att mai puțin s fi clcat pe la MISA și cu toate astea, n mod suspect, umplu pagini ntregi cu comentarii pline de ur la adresa MISA și GB, de am ajuns pn și eu s cred c unii sunt ntr-adevr pltiți s scrie mpotriva MISA și GB. Cum altfel se explic faptul c proiectul siteului anti-misa a fost pornit (și este ținut on line, pe un server cu protecții extrem de scumpe, care au costat zeci de mii de euro !) de ctre un om care nici mcar nu a practicat yoga la MISA ? Și cum s nu dispere respectivii postaci de profesie cnd vd c din interiorul MISA cursanții vor s dialogheze, vor s reformeze școala, iar nu s o distrug, cum e planul lor? Care altul ar fi motivul pentru care cursanții, ashramiștii din MISA mi ofer material pentru articole ? Pentru c și ei, ca și mine, iubesc yoga, se simt minunat practicnd-o și nu vor s piard roadele unei vieți nchinate spiritualitții, fie ea și la MISA.

Așa c voi, cei care credeți c mi faceți mie vre-un bine polundu-mi site-ul cu comentariile voastre idioate și rutcioase, voi care nu iubiți yoga și cu att mai mult nu o practicați, voi care v comportați ca niște demoni, doar brfind și criticnd distructiv, fr s puneți nimic bun n loc, fr nici o alternativ constructiv, v rog s ne lsați. Prsiți acest site. Nu-i mai creșteți artificial traficul. Eu nu scriu pentru voi. Scriu pentru colegii mei, cei care simt și gndesc la fel ca mine.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *