Nu a trecut dect o singur zi de cnd am suspendat posibilitatea postrii comentariilor, și deja unii s-au și suprat. S-au adunat 8 comentarii n așteptare, primesc mailuri, sms-uri, telefoane… Vreau s v lmuresc asupra unui lucru. Nu am fcut agest gest extrem la nervi, din suprare sau sub imperiul vreunei temeri. V rog s v liniștiți un pic și s recitiți comentariile postate n ultimele zile. Pur și simplu lucrurile o luaser razna aici, pe site. Peste o sut de comentarii ntr-o singur zi !? ncercați s citiți mesajele respective cu ochii unui strin de povestea MISA – GB. Nu v șocheaz violența limbajului ? Pe mine m-a șocat, și nu numai pe mine. V suprați cnd spun cuvinte tari la adresa comentatorilor – deși nu am nominalizat pe nimeni – și v simțiți atinși. Și totuși, cnd voi faceți același lucru, la fel de ne-nominal și de general – la adresa foștilor colegi din MISA, vi se pare c e normal cum procedați.

RAM, mi spui ntr-un comentariu c ”Daca ma intalnesti pe strada, te rog prefa-te ca nu ma vezi, iti promit ca nu o sa ma supar deloc.” Nici nu ai avea de ce, pentru c ești sub protecția anonimatului și, nafar de ipoteza n care și-ar scrie RAM pe frunte, nu aș avea cum s te recunosc ca fiind ACEST Ram. n schimb, cu foștii colegi de curs, cu fostele colege, m ntlnesc mai mereu, pentru c umblu mult prin centrul orașului și sunt normale astfel de ntlniri ntmpltoare. Iar pe ei nu m pot preface c nu i vd. Și nu m pot preface c nu vd mai ales reproșurile mute ale unor oameni cumsecade, care nu au alt pcat dect poate o naivitate prea mare, și care sunt numiți la mine pe site ”curve”, ”pedofili, indoctrinati si exclusi de societate”, ”debusolati”, ” prosti ca tine plini de boli sexuale”, ” inculti ca tine, niste biete ratacite ori curve smintite” ” curve misane (futute de tiganul nespalat si plin de BTS grig)”, ” toarfe proaste”, și exemplele pot continua aproape la nesfrșit.

Ar trebui s v faceți o analiz sincer a motivațiilor cu care intrați aici, și mai ales s aflați ce v determin s scrieți n asemenea hal.

Acestea fiind spuse, ca s v demonstrez c nu m-am suprat ca mgarul pe sat, voi da drumul din nou la comentarii, cu o singur și MARE REGUL: fr jigniri la adresa cursanților MISA, și chiar ale lui GB. Pe mine njurați-m ct vreți, c nu m supr. Cel mult, m voi amuza.

ns dac veți abuza din nou de dreptul vostru de comentatori și i veți blcri din nou pe cei de la MISA, voi suspenda definitiv comentariile pe tema MISA. Credeți deci c v puteți abține ? Dac tot vreți s comentați, aș fi interesat s aflu care este motivația ce v determin s i blcriți pe alții n așa hal ? Cunoașteți proverbul: Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face ?

CategoryCauze Naţionale

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer