Feed on
Posts
Comments

Spuneam în episodul precedent că există imbecili și de-o parte dar și de cealaltă a gardului ce separă MISA de EX-MISA. Însă atunci am făcut referire doar la această categorie, ceea ce face ca adevărul enunțat să fie parțial și prin urmare, incomplet.

Dacă tot am vorbit atâția ani despre șmecherii, excocii și mincinoșii din MISA, în spiritul egalității de tratament, voi face acum același lucru și față de cei din aceeași categorie de la EX-MISA.

Pentru a ordona coerent toată informația pe care o dețin, m-am gândit că cel mai bine ar fi să fac o prezentare cronologică a fenomenului ex-misa, însoțită de comentariile necesare.

Trebuie știut faptul că siteul ex-misa.eamped.com a fost pornit de fostul nostru coleg pe nume Andrei, sub pseudonimul de Bhairava. Andrei era un tip înalt, slăbuț, brunet cu barbă, ce locuia prin Dristor și se ocupa de rețelistică. În momentul în care nu i-au convenit niște chestii la curs și a fost pus pe liber, a lansat ex-misa, cu intenția de a muta discuțiile de pe softpedia într-un spațiu virtual dedicat subiectului MISA.

Interesant este că după ce ex-misa.eamped a început să fie tot mai cunoscut, a apărut de nicăieri un tip pe nume Dan, ce utiliza la comentarii pseudonimul de Harababura (de unde i-a si ramas porecla de Hara), care a cumpărat domeniul ex-misa.ro și care dowloada periodic tot siteul ex-misa.eamped, dublându-l practic pe acesta din urmă, într-un gen de concurență stranie. Nimeni nu știa de unde a apărut acest Dan, de ce face asta și cu ce fonduri.

Căci dacă Andrei/Bhairava ținea severul ex-misa.eamped pe o platformă gratuită, gen blogspot-ul de azi, pe calculatorul propriu, Dan a investit câteva zeci de mii de euro în serverul dedicat exclusiv găzduirii lui ex-misa.ro, la care am înțeles că are trasă direct fibră optică și plătește câteva sute de euro pe lună abonamentul de internet de mare viteză. De unde și cu ce bani ține acest individ online acest server de atâția ani ?! Și mai ales, cu ce interese ? Căci din câte am înțeles de la cei ce l-au cunoscut personal, individul nu a practicat niciodată yoga, ne-cum să fi călcat prin vre-o sală de curs de la MISA !

Cu toate astea, lumea intra pe ex-misa.eamped, căci îl cunoșteau pe Andrei, și acolo apăreau mereu discuțiile interesante.

Ei bine, treaba asta a fost până într-o zi când Andrei a oprit ex-misa.eamped pentru un upgrade. Andrei vroia sa restructureze blog-ul, sa adauge o sectiune despre knowledge sharing parca, se saturase si el de injuraturi, la fel ca si multi useri care vroiau sa discute normal, și care nu mai intrau din cauza injuraturilor. (observați că se repetă același fenoment și aici !? Comentatorii decenți pleacă dezgustați din cauza câtorva ”gălăgioși” de profesie !?)

Greșeala lui Andrei a fost că nu a anunțat pe toți userii forumului că urmează să facă aceste operațiuni iar siteul va fi suspendat pentru o zi.

De această ocazie a profitat Dan, adminul de la ex-misa.ro, care a trimis invitații tuturor userilor să vină pe noul ex-misa.ro, căci ex-misa.eamped nu mai există, și-a încetat (chipurile !) activitatea. Ba chiar pe unii useri mai activi de pe ex-misa.eamped, Dan i-a sunat personal pentru a-i convinge să treacă pe exmisa.ro

Așa se face că Andrei s-a trezit că, până să repună el în funcțiune siteul ex-misa.eamped, toți userii plecaseră pe ex-misa.ro.

Interesant este că în toată această poveste s-a mințit extrem de mult. Dan se dădea la început fost practicant yoga de la MISA, pentru ca ulterior, luat la întrebări, să recunoască că n-are nici o treabă cu yoga sau cu MISA. Dan povestea că el îl cunoaște pe Claudiu Trandafir de mic, că a copilărit cu el, ca au facut scoala impreuna la Scoala nr. 40, ca in copilarie Claudiu era tocilarul cartierului, un papa lapte,  dar nu știa nici măcar că Claudiu e din Constanța. Când a fost confruntat cu cinev care chiar copilărise cu Claudiu, și care a povestit exact contrariul că de fapt Claudiu fusese un rebel, un fel de bătăușul cartierului, Dan a bâlbâit-o și a dat-o în diverse.

Un alt user ex-misa extrem de vocal, cu pseudonimul Arasel afirma că el a fost elevul lui Kalu Rimpoche, cel care a fost maestrul celui de-al 16-lea Karmapa. Povestea că a fost elevul acestui maestru în Tibet, și multe alte năzdrăvănii. Când a fost întrebat de cineva când l-a văzut ultima dată pe Kalu Rimpoche, Arășel a afirmat că ”în urmă cu câțiva ani”. Astfel a fost prins cu minciuna, căci Kalu Rimpoche era mort de mai bine de 20 de ani.

Am scris toate astea, ca să nu cumva ca cei care, plecând din secta MISA dezgustați de minciunile de acolo, să pice în mrejele sectei Anti-MISA, despre care în mod clar putem afirma la acest moment că nu este fondată, finanțată, susținută și controlată de foști cursanți de yoga de la MISA, și nici măcar de practicanți de yoga.

Cine sunt cei care controlează actuala EX-MISA și cu ce scopuri, într-un episod viitor…

 

loading...

47 Responses to “Episodul III din paradoxalul Rapcea, în care acesta dă de pământ cu mincinoșii de la EX-MISA”

 1. GolfulFrancez says:

  Nu vreau sa starnesc valva, dar oare acel Dan e cumva Dan Bojescu, de prin Cluj Napoca?

 2. prc says:

  Exmisa este un curent de opinii nu o secta.
  De fapt e mai mult o vasta arhiva online decat un forum.
  (un forum cu 2 useri online dintre care unul e adminul nu e forum)
  Softpedia era mult mai potrivita pentru exprimarea opiniilor folosind un limbaj decent.

 3. Oro says:

  Astept cu rabdare episodul urmator :)))

 4. ashramist forever says:

  Ma bucura faptul ca pot citi mai usor comentarile. Au disparut discutiile inutile.

 5. Flagg says:

  Ba pardon, imi cer scuze, nu m-am uitat eu pe topicul pe care trebuia.
  Incercasem sa postez mesajul ala pe doua topicuri, atunci cand nu mi-a iesit din prima, si nu mi-am dat seama.
  Mea culpa.

  Dar apropo de exmisa, vad ca nu pot sa mai intru cu TOR acolo. Pana la urma poate e mai bine asa. 🙂

 6. F says:

  Chiar ma intereseaza mai putin jocurile astea de culise, cine e in spatele exmisei, cine se cearta cu cine, etc.
  Pentru mine lucrurile sunt foarte simple: un om care a plecat de la Misa este ex-misan.
  Conflictele dintre ex-misani chiar nu ma intereseaza.
  Ca s-au format tabere si grupulete e partea a doua. Asa e peste tot.
  Eu moderez site-ul rapcea.ro pentru ca Mihai e unul dintre cei mai buni prieteni ai mei.
  Nu sunt de acord cu toate ideile lui, dar asa e si frumos. Nu trebuie toti sa fim la fel.
  Ca sunt de acord sau nu cu reformarea Misei iar nu cred ca intereseaza pe nimeni.
  Pentru cine intereseaza totusi: nu m-as intoarce in Misa nici daca ar veni Buddha himself la conducerea ei 🙂
  Pentru mine yoga este un capitol inchis. Nu mai caut sa ma eliberez, nu mai cred ca pot atinge Nirvana or so 🙂
  Nu vreau decat sa traiesc frumos, asa cum cred eu ca e mai bine.
  Fiecare e liber sa creada in ceea ce vrea si sa traiasca cum vrea.
  Daca moare maine Bivolaru sau apare Jesus si ia Misa sub aripa-i protectoare….neinteresant. 0 fucks given.
  Eu sunt prietena cu Roxy, Ceci, cu Mihai, imi e drag zapacitul de Hara, Zamo, Last, Intenselight, gasca de pe exmisa, gasca de aici so….nu stiu…daca voi aveti ceva de impartit unul cu altul, not my business.
  Chiar nu am chef sa ma cert cu nimeni sau sa renunt la vreunul.

 7. aleatorul says:

  exmisa.ro nu merge …..
  si nici ex-misa.ro
  despre ce vorbesti M.R. ?
  si inca o chestie … sa ti un site gen… forum e f. ieftin. Nu costa zeci de mii de euro !!!
  Si nu ai nevoie de banda larga … ca nu faci streaming video !!!

 8. F says:

  exmisa.ro s-a mutat pe exmisa.org
  O stie oricine a urmarit forumul, linkul apare peste tot, inclusiv in semnatura multora de aici, inclusiv a mea.

 9. Andrei says:

  Aceste lucruri despre finantarea de catre servicii a campaniei antimisa au fost dezvaluite cu ani de zile in urma pe siteul yogaesoteric, dar tu ai preferat sa crezi ca sunt inventii. Poate ar merita sa aprofundezi investigatia si sa te lamuresti si despre finantatorii colaboratoarei tale Cecilia Tiz. Cine o plateste si cine o alimenteaza cu materiale si cine face propaganda antimisa de fapt in numele ei? Vei descoperi ca tot ce s-a scris si despre ea pe yogaesoteric este adevarat.

 10. DORIN says:

  Poti sa crezi in Bahaullah, in Crestinism sau Biserica Universala care-ti promite miracole pe banda rulanta. Nimeni nu o sa te opreasca. Insa de un lucru putem fi siguri: cel mai usor poate fi manipulat UN OM AFLAT IN SUFERINTA FIZICA SAU PSIHICA, un om care simte o nevoie acuta sa creada in ceva, sa gaseasca un rost si un sens superior pentru viata lui. CREDE SI NU CERCETA POATE FI UNEORI CEA MAIS CURTA CALE SPRE PIERZANIE!

 11. DORIN says:

  Romani rataciti in credinta. Secretele sectelor care vand “minuni”Multi il cauta si il gasesc pe Dumnezeu acolo unde i se face mai multa reclama. Si de reclama, mai ales in zilele noastre, nu ducem lipsa. Dar cine sunt cei care se joaca de-a Dumnezeu cu destinele oamenilor? CUM ESTE LA MISA

 12. DORIN says:

  Nu sectele is de vina, ci oamenii care sunt prea prosti si prea fraieri si prea creduli. Daca oamenii nu ar fi prosti, nu ar mai exista asemenea prostii de culte si secte care au un singur scop: sa te uste de bani.Astazi vreau sa mai demolam un mit, o imbecilitate, o prostie care dainuie in mintile YOGHINILOR, si nu numai, UNI YOGHINI care se cred mari crestini si mari destepti in cap, mari cunoscatori intr-ale religiei, in creierii capului lor prost de retardati, si anume aceea, ca a-l face pe un om sectant sau pocait, nu inseamna ca l-ai jignit maxim, si ca acestea sunt jignirile maxim posibile in lumea religioasa, injosirea cea mai injositoare, si umilirea cea mai umilitoare a celui, celor care sunt catalogati astfel de dobitocii fara minte, care habar nu au ce spune Dumnezeu despre aceste lucruri.

 13. DORIN says:

  Stateam si ma gandeam cum unii oameni pot sa fie atrasi catre alta religie inafara de cea ortodoxa unde pe langa faptul ca au invataturi gresite, rastalmacite fata de credinta noastra de 2000 de ani? Cum pot unii sa fie atrasi de predicatori, care impun anumite reguli dar pe care ei insisi nu le respecta? Spun sa nu bei sa nu consumi alcool ca e mare pacat dar uitati ce fac SI GURASI PRECUM STITI..Cat de limitat sa fii cand chiar GURUl inseala sau isi atribuie acea zeciuiala, cand chiar el spune sa nu furi. Tind sa cred ca aceste secte au ca scop obtinerea de profit de pe urma unora mai slabi sufleteste.

 14. Ramo says:

  MR: “Dan a investit câteva zeci de mii de euro în serverul dedicat exclusiv găzduirii lui ex-misa.ro, la care am înțeles că are trasă direct fibră optică și plătește câteva sute de euro pe lună abonamentul de internet de mare viteză.”

  Asta e din ciclul sarea=66%sticla+nisip, www=666 sau cip=satana, domenii in care esti tu expert si ai o mare credibilitate ? 😀

 15. Ramo says:

  DORIN: “habar nu au ce spune Dumnezeu despre aceste lucruri.”

  Despre care “Dumnezeu” vorbesti tu ?

 16. DORIN says:

  EU STIU!? SA II INTREBAM PE MISANI :Angel:

 17. DORIN says:

  SE ZVONESTE CA CRISTINA BAUER ESTE MAMA LOR DIVINA :Amazed:

 18. Drugs says:

  Pai tu, Mr esti cam dobitoc. Ai stat mai bine de 20 de ani prin misa. De unde tragi tu concluzia ca altii nu s-au intalnit cu maestrii autentici acum 30 de ani? Sau acum 40 de ani? Mai centreaza-te-n ajna inainte sa te dai rotund.

 19. eu says:

  despre Arasel de pe exmisa pot sa-ti zic eu cine a fost; isi pusese poza pe exmisa la un moment dat si asa l-am recunoscut, apoi si-a scos-o repede dupa ce l-am dat de gol pe softpedia.
  A fost cursant la ploiesti prin 93-94 pina la dat grig afara ca saracu nebun daduse in grandomanie.

  he he, ce vremuri de glorie au fost alea pentru el.
  Cunoscut ca Panariciu in cercurile ‘ezoterice’ era parte din ‘oculta treime’: Dudu, Panariciu si Toto.
  Doar ce atingea o carte cu mana si o citea fulgerator in cateva secunde, citea gandurile si vedea aurele, intra in yantre si iesea prin mantre, astralul era terenul lui de joaca, cineva chiar il vazuse si levitand :))))
  Si toate astea doar exersand pana la obsesie, in fata oglinzii de acasa, atitudinea de iluminat misterios plin de puteri paranormale, inainte sa se arate in fata gastii de adepti.

  Era privit cu respect si admiratie de gasca de cursanti saraci cu duhul.
  O ‘gadila’ pe sora nu mai putin ‘celebrului’ Dudu; incerca sa o domine psihic in lipsa de alt instrument, iar cand asta nu reusea recurgea de ‘sfanta’ bataie data ‘discipolului’.
  Mai o sapca intoarsa pe cap, mai niste pantaloni cu turul la genunchi, doar asa ca sa sporeasca misterul.
  Facea exemplificari pe Depeche Mode si dadea initieri. Fara nici o gluma.

  Nu toti au rezistat acelei prezente oculte magnifice.
  Toto, in cautarea absolutului, datorita ‘arderilor de karma’ prea intense a innebunit pur si simplu, cu acte in regula. ‘Shakti’ a sa, sora lui Dudu, ajunsa o umbra palida si uscata datorita sublimarilor intense l-a parasit in sfarsit.
  In ciuda acestor ‘piedici pe calea spirituala’ el a continuat.

  Asta pana cand misanii s-au prins ca era totusi prea dereglat si l-au dat afara.
  Lovitura de gratie a fost exilul din misa si parasirea lui de catre adepti :))))

  Asa a venit decaderea.
  Noroc ca vechii prieteni au fost alaturi de el. Din puterile paranormale mai ramasese doar bautul pana la lesin iar exemplificarile care le mai putea face erau doar cu starea de
  ‘beat mort, pisat pe el, prabusit cu Toto in brate’ pe strazile din Ploiesti (vazut de mine de cateva ori).

  Are aere si pretentii noi acum, minciuni noi, poate si-a schimbat oglinda in care exerseaza,
  dar e acelasi Panarici cu fata cadaverica si cu pielea lipita de oase.

  era un pusti cardit pe vremea cand a fost la misa. Nu a avut NICIODATA nici o putere, profita doar de naivitatea si prostia crasa a celor mai slabi de inger/minte si ii prostea pe fata.
  Singurul lucru care era al lui era o dorinta imensa/bolnavicioasa de afirmare, remarcare, atentie. Mitoman patologic.
  Cei cativa normali de pe vremea aia il priveau ca un viitor bolnav psihic.

  Cu atitudinea lui calculata si exersata indelung reusise sa o pacaleasca chiar si pe angela mayer, instructoarea de atunci, care a fost perioada aia o adepta infocata.
  Tin minte ca se organizase in perioada aia o excursie la pestera Ialomicioarei pentru o meditatie. La sfarsitul meditatiei Panariciu a ‘revelat’ ca vorbise cu insusi Regele Shambalei, povestind cu lux de amanunte intrevedera si discutia. Tot grupul de adepti impreuna cu angela au fost cutremurati de ‘sfantenia’ momentului. Panariciu a fost dus mai apoi de angela la claudiu trandafir pentru a ‘marturisi’ minunea. Panariciu a spus ca ‘minunea’ a fost ‘confirmata’.
  Panariciu ‘sustinea subtil’ meditatiile care se faceau la curs de catre angela. Panariciu putea sa fie prezent in sala de curs sau acasa, sustinerea subtila era prezenta si confirmata de fiecare data de angela.

  A fost pur si simplu dat afara de la curs, fara pauza si fara plecare voluntara. Pe alte cai aflasem atunci ca seful miscarii iar fi spus ceva de genul ‘tu te crezi o masina de curse care merge cu viteza pe oriunde cand de fapt esti o masina stricata (eu as zice rabla) care sta pe butuci in garaj’. Un mod elegant de ai spune cuiva ca e schizo.

  Era fan declarat Prodigy si chiar prostise cativa adepti si le facea diverse exemplificari pe muzica aia cretina.

  O alta fapta din antologia lui paranormala care circula este cand a luat 10 la un examen de facultate la care nu invatase nici citise absolut nimic. In timpul examenunlui a reusit sa intre in mintea profesorului, i-a indus acestuia o stare de transa, l-a asezat la catedra si asa l-a facut sa-i dicteze, telepatic, toate raspunsurile pentru examen. Ciudat cum totusi nu a facut la fel la examenul anterior la care a luat doar 5 (nu se gandise probabil la aceasta posibilitate).
  Oricum asta era ceva destul de uzual in Oculta Treime, Dudu povestind si el ceva similar.

  Il mai vedeam seara, beat crita, prabusit langa Toto, pe Republicii, murdar si jegos. Putea sa doarma si in ploaie de beat ce era.

  E un sfrijit de 1.60/50kg, cand am zis pielea lipita de os nu am exagerat.

  Pe exmisa, softpedia, bolnavul psihic si-a creat repede o alta imagine care o vindea la fraierii de acolo (mult mai usor de prostit) de data asta de cunoscator de sanskrita, comentator de texte vechi,…
  Acest gen de oameni sunt foarte vicleni si depun eforturi mari si multa munca ca sa isi asigure atentia celorlalti.

  Oricum la vremea aia panariciu nu a fost nici primul nici ultimul de felul asta, insa, dupa parerea mea, a fost cel mai patologic.
  Era super amuzant sa vezi cum aceeasi ‘gasca’ de adepti misani isi schimbau ‘idolul’ (sau idiotul) la cativa ani.
  Mai intai a fost dobrota (parca asa il chema) care a pozat in ‘maestru’ care se daruia si ii ajuta pe ceilalti cursanti pana cand a fost dat afara de la curs ca incercase sa o violeze pe una din ‘adepte’.
  Apoi a fost perioada panariciului, cu exact aceelasi grup de infocati adepti.
  Dupa decaderea panariciului, marius a fost cel care a ocupat pozitia si asta a rezistat pana la sfarsit. Angela a contribuit la asta ca il mai tinea in lesa, ca altfel dadea si ala din el tot ce putea :)))

 20. DORIN says:

  BIVOLARU fiind fericit
  c-a scapat de-un chin cumplit
  isi scapa un dinte mic
  in al monica-i lindic.

  dar o vorba n-a suflat
  si monica n-a aflat
  si cat ai zice platica
  s-au bagat sub paturica

  si fiind ei fericiti,
  ca doi ingerasi cuminti,
  toata noapte-au stat, va jur
  si s-au lins numai in cur.

  si-au trait ca doi boscheti
  pan` la adanci batraneti.

 21. tipsimpatic says:

  @eu 08/08/2014 22:10
  ,,despre Arasel de pe exmisa pot sa-ti zic eu cine a fost;,,

  Mda, cam astea sunt speciile care au populat fauna ex-misa.

 22. prc says:

  Un tip cu initiativa, cum l-a prezentat cineva mai sus pe Arasel nu putea sa faca multi purici intr-o multinationala in care posturile de sus erau deja ocupate de insi bine incotopeniti. Omu a fost un vizionar, era cu multi pasi inaintea curentului. Multi din tipii de sus au fost la randul lor ejectati.

 23. mac gregor says:

  absolut scarbos mestere dorin. In schimb te-ai califica ca jurnalist la antena 3.

  Am trecut pe-aici sa vad cum arata prietenii adevarati ai lui Rapcea care vorbesc frumos.

  not impressed.

 24. Dan says:

  @ mac gregor
  “Am trecut pe-aici sa vad cum arata prietenii adevarati ai lui Rapcea care vorbesc frumos.”

  1.Prietenii adevarati ai lui Rapcea nu sunt pe aici si nici nu cred ca au fost vreodata. E doar un mediu virtual si nu e cazul sa incurcam borcanele.

  2.Pe aici se pare ca incepe sa se vorbeasca si atat. Pana mai ieri se acuza , se punea pumnul in gura, se injura, se punea la colt si se arunca cu noroi in toti si in toate !

  2.

 25. Daniel says:

  @prc
  “Arasel nu putea sa faca multi purici intr-o multinationala in care posturile de sus erau deja ocupate”

  Deci asta era problema?
  Că nu putea fi un VIP Misa?
  Și cum în Misa nu putea ocupa un post “de sus”, a apărut o nouă multinațională … Exmisa …

 26. theLiderInMe says:

  Si totusi pe exmisa arasel a fost identificat ca Ioan Ungureanu si lucreaza la web-design

 27. Drugs says:

  Toti sunt tari la copy/paste. Ceva original mai rar si Mr stie asta. Eu tot nu inteleg cum a ajuns Arasel moderator si de unde atata energie … Ca daca era cum se spune pe aici, eu il dadeam afara de mult si de pe exmisa.

 28. Drugs says:

  Parearea mea e alta. De pe contul C.Tiz, hara , arasel etc posteaza mai multe persoane. E foarte clar.

 29. Drugs says:

  Mai multe persoane pe 5 10 nume. Nimeni nu e nebun sa scrie 5000 7000 de postari singur, oricat l-ar plati cineva. Sunt mai multi platiti

 30. Ramo says:

  Drugs… 😉

 31. Deria says:

  De fapt, Cecilia Tiz are pla. Puteti sa ma credeti pe cuvant, am vazut cu ochii mei.

 32. Deria says:

  Nu este adevarat ca “toti userii plecasera pe ex-misa.ro”. Ca au fost atunci discutii, da, este adevarat, ca intre harababura si bhairava s-a declansat un conflict pe tema site-ului, iar este adevarat, dar bhairava a continuat sa aiba sustinatorii lui.

 33. Deria says:

  1. Nu, nu e Dan Bojescu, din Cluj-Napoca.

  2. La momentul infiintarii eamped, pe Softpedia, in sectiunea Religie, subiectul MISA, nu se mai putea discuta in libertate, pentru ca sectiunea era moderata de Megara, ea fiind foarte, foarte stricta. Taxa orice nimic.

 34. Drugs says:

  ‘eu’ poti da detalii ceva mai precise? Din ce ai scris sau ai copiat zici ca te oftici putin despre altii. arasel vad ca avea calitati mai multe decat legendele despre bivolaru. Probabil ca avand putere de influenta a deranjat. Faptul ca insa spui povesti de acum 15 ani sau cati au mai trecut nu garanteaza ca spui adevarul. Eu stiu ca si Bivolaru are povestile lui. Nu cumva tu discreditezi o persoana care te-a facut sa te simti prost atunci? Si mi-a zis mie o pasarica faptul ca arasel a fost la Daniela Dae cursant. Si cu curs gratuit. Sau pe asta nu ai mai aflat-o?

 35. Drugs says:

  Stiu sigur de la Angela ca a fost solutia pe care a ales-o Grieg, ca sin in cazul lui Dobrota. Sa ii dea pauza si sa ii mute orasul de curs. Sau tu desenezi urat numai pentru ca nu accepti ca altii au ajuns sus in Misa si tu, ca si Mr ati stat ani de ani in miscare si ea v-a aliminat?

 36. Drugs says:

  Si daca vreti poze mai recente cu personaje din exmisa sau misa puteti cauta pe internet, unii chiar cu si-au ascuns identitatea sau retelele sociale pe care activeaza. Mihai Stoian e un exemplu. Si altii.

 37. Drugs says:

  Am poze cu Angela la party, nu m-a deranjat niciodata ca a fost sau nu la misa. ‘eu’ tu ce dovezi ai? Concret? Poze ? Ceva? Nu? Atunci Mr sa va puna la colt si pe voi cei lingai. Ca asa rahat am vazut ca se maninca destul si de o parte si de alta. Pralaya nu e demascat pe aici? Sau el e in preparare in partea 4. Drugs are bad. Take your time, relax.

 38. Drugs says:

  Mihai Rapcea tu ar trebui sa faci putina lumina in relatia ta cu misa. Vrei iar acolo? Mergi nene ca nu te tine nimeni in loc. Cu ce articole ai postat te califici direct instructor reformant. Iar despre bhairava si cearta cu eamped, cine sta sa dezgroape cai morti? Si cu ce scop? Te ajuta mai mult sa mega-dezvalui niste chestii din trecut? Te motiveaza mai mult in incercarea ta de a reveni in misa? Eu pot sa merg la orice cura misa, tu de ce nu poti? Te-a dat afara ? :)) vezi sa nu te apuci de baut si asa mi-a zis cineva ca te-a vazut beat mort pisat tot pe la un bar de langa PizzaHut. Piata Romana.

 39. Drugs says:

  Curs’ misa. Da pot sa merg lejer la orice curs misa. M-a ajutat cineva sa inteleg ca nu e bine sa marai daca vrei sa stai la curs. Tu , Mihai ai cam latrat. Caine rau. Pauza si iar intri acolo. Nu e asa grav. Ce spun colegii de la curs? Ca ai deraiat? Iti pasa? Fa-te baiat cuminte si Grig te lasa iar sa petreci la curs…. Stiu eu.

 40. eu says:

  @Drugs
  dupa postarile incoerente esti un securist impotent, trimis sa latre…

 41. drugs says:

  Lasa securitatea in pace, ‘eu’. Are ea destule pe cap, pentru a trimite oameni pe bloguri. Tu vezi cat de coerent esti cand faci copy/paste fara sa verifici sursa? Zero…

 42. Tomyo says:

  Mihai, tu spui ca nu vrei sa devii exmisan, ci sa reformezi MISA. Ca multi colegi cu care te intilnesti. Ce sa reformezi? Fiinta adulata nu mai e, ATI DAT-O jos de pe piedestal. Sau poate ca din reformare face parte si… readucerea lui Grig la ceea ce a fost? Chiar, ce a fost? Acum, cu ceea ce stii, poti spune CE A FOST FIINTA ADULATA si DOTATA, in imaginative, cu tot felul de puteri paranormale? Dar colegii tai?
  Invataturile de la MISA, stii de unde se furau. Textele despre marile putori cosmice erau si ele furate. Initierile in mantra-e le dadea cineva care nu poate dovedi decit ca misca roata Egely. I-ati cerut pe acest blog sa dovedeasca puteri paranormale. Nu a facut-o. Te-ai dus sa vorbesti cu el, te-ai lamurit ce si cum. Ai zis ca te-ai saturat de smecheriile lui.
  Vreti sa-I decupati smecheriile si sa fie dreq.. maestrul care face MAYURASANA jumatate de ora, leviteaza, etc.? Asta e.. reformarea MISA? Construiti-i un suport, asezati-l in.. Ananda Mayurasana si visati in continuare.
  Vreti sa fie ca intr-o relatie unde doi s-au certat si mai incearca inca o data?
  Vrei ca unul (cine?) sa isi dea seama de greseli si sa se… TRANSFORME? Cum sa se schimbe acea fiinta daca ea considera ca a “BEA” si a minti ca arde KARMA altora e modul ei de a-si cistiga BANUTII ?
  Vrei sa reformezi MISA cind tu DEMASTI UN MINCINOS si pe urma spui ca ti-a iesit superb o meditatie unde folosesti o INITIERE PRIMITA PE LINIE MINCINOASA? Colegii care au facut meditatia cu tine asteptau sa te tavalesti cu spume la gura ca indracitii? Ce caraghiosi…Asta vrei sa reformezi?
  Daca ai fi vrut sa fii consecvent descoperirilor tale in legatura cu LINIA INITIATICA MINCINOASA a lui Bivolaru ar fi trebuit sa nu faci meditatia. Ti-a fost mai draga visarea intr-o meditatie.. superba.
  In cazul asta, orice ai face, tot.. tanc iti va iesi. Pe care te vei cazni sa il reformezi alaturi de alti visatori naivi care nu vor sa inteleaga ca TIMPUL MINCIUNILOR MISA A TRECUT. Cu tot ce a insemnat ea. A aparut intr-un timp cind minciunile ei puteau prinde. Pentru ca e o constructie facuta din minciuni (multiple fatete ale adevarului) si dorinta unor oameni de a fi importanti datorita puterii MAGICE a sistemului Yoga si mai ales TANTRA.
  Era un instructor de la MISA care activa pe forumul SOFTPEDIA si scria ca.. AUZEA SUNETUL la Laya Yoga si daca pronunta VAX si se intreba daca maestri yoghini nu ne-au dus de nas.
  Lasa MISA asa cum e, si-a trait traiul.
  Parerea mea este ca sub dorinta asta de a reforma MISA nu e decit dorinta a lua drogul in continuare. Nu puteti accepta ceea ce ati descoperit. Parca sinteti fantome…

 43. Andreea says:

  Deci oameni buni nu va mai certati pentru o super porcarie care este a fost si sper ca nu va mai exista- MISA. Pe bune chiar nu se merita, sincer. MISA nu este nimic altceva decat o adunatura de curve grase si slinoase de pe care curge grasimea la greu si celulita este la super vedere si barbati disperati dupa sex alias ,,amor,,. Oamenii aia chiar cred ca daca se fut cu consacrare si tranfigurare fac mare scofala. Nu e nimic altceva decat sex profan cu boli venerice, pentru ca daca nu stiti la MISA bolile venerice sunt ca la mama acasa.

  Curvele alea dolofane nici macar nu se sinchisesc sa isi faca analizeze, cunosteam o tipa care statea la ashramul Obor si din povestirile ei avea clar probleme dar prefera sa stranga bani (cred ca stiti din ce), sa vina la Herculane sau Costinesti decat sa isi faca niste analize elementare pe care orice femeie cat de basic nu ar fi si le face daca simte disconfort.

  Asa ca, pur si simplu uitati de misa, si traiti-va vietile frumos si asa cum simtiti voi nu cum va zice un cretin gen bivolaru si acolitii acestuia.

  Caci vorba aia, viata e prea scurta sa ne-o pierdem cu prostii.

Leave a Reply