Feed on
Posts
Comments

Să trăim bine !!!!

Ascultam radioul în mașină, în drum spre birou. Interviu in extenso, cu Voiculescu, pe ultima sută de metri înainte ca instanța să se pronunțe. Ne povestea ce om din popor, ca toți românii e el. Ne mințea cum, până la vârsta de 34 de ani, a locuit cu toată familia într-o singură cameră, cu wc-ul în capătul holului. Cum i-a gătit nevastă-sa aseară varză călită cu cârnați, cum a băut el 3 pahare de vin alb la masa de seară și s-a culcat, dormind tun, după ce s-a uitat la emisiunea lui Gâdea. Dacă are emoții !? Nu nu are, a dormit tun azi-noapte. Căci el e doar un om simplu, la fel ca noi toți, cu conștiința curată, care are însă ghinionul să se afle în război cu președintele țării.

Și ar mai fi rămas domnul Voiculescu să ne povestească cum se duce el zi de zi la muncă și se scormonește în portofel de ultimii bani, înainte de salariu/pensie. Îl dă însă de gol gușa de varan, cu osânze acumulate în decenii de prosperitate provenită din furăciuni. Îl dau de gol aerele de stăpân peste jurnaliștii Antenelor, când iese de la procese iar ăia se adună pe lângă el cu microfoanele și camerele ca puii în jurul cloștei – dornici să mai ciugulească ceva…

Voiculescu nu a fost și nu va fi niciodată un simplu cetățean sau pensionar oricât s-ar strădui el să pozeze în așa ceva. Nu putem uita că individul ăsta a fost omul securității, omul de încredere al Clanului Ceaușeștilor, care controla banii ascunși în Occident ai Securității. Cel care la schimbarea regimului, a delapidat fără nici o pedeapsă banii românilor – pe care Securitatea, prin firma Crescend, îi jongla prin conturi în Elveția. Balzac spunea că la originea oricărei averi fabuloaste stă o mare crimă. La originea bogăției varanului stă o mare furăciune ne-adusă (încă !) în fața Justiției. Furtul miliardelor de dolari din conturile Ceaușeștilor. Furtul viitorului copiilor noștri, de către comuniștii de sub aripa Iliescului, Voiculescului, și a tuturor celorlalți –eși care au distrus această țară.

De-asta nu merită iertat Voiculescu. De-asta merită el PUȘCĂRIE ! Ca cetățean, ca român, nu mă interesează dacă e vinovat sau nu în dosarul ”Telepatia”. Pedeapsa pe care o va primi va fi o pedeapsă morală, pentru miile de furăciuni pe care le-a făcut fără a fi prins. La fel ca și la Năstase, nu mă interesează vinovăția acestuia în dosarul Trofeul Calității sau averea mătușii Tamara. Mă interesează faptul că omul ne-a furat cu Miki Șpagă și ai lui comunști trandafirii, de ne-a rupt. Și că nu a plătit pentru asta. În ochii publicului, la pușcărie a mers același Năstase care vândut pe nimic petrolul românesc, de parcă era a lui tasu. În ochii românilor, Voiculescu se va duce la pușcărie pentru furăciunile anterioare, oricât de mult se chinuie el să ne smulgă o lacrimă de milă, cu toate fundațiile lui și cu toate actele de caritate.

Aștept să-l văd dus azi la groapa de gunoi a Istoriei pe Voiculescu, condus pe acest ultim drum de lingăii Antenelor, îngropat la Rahova cu tot cu echipa lui de ”specialiști” în privatizări. Poate că în final, pușcăria nu-ia va prinde rău. Mencipolschi îi poate controla dieta ca și coleg de celulă, iar în final societatea va reprimi în sânul ei, un varan redus la stadiul de șopârliță securistoidă, de la care a pornit în urmă cu zeci de ani.

Chiar dacă târziu venită, resetarea ceasului istoriei este benefică României. Lustrația ștabilor comuniști – pe care politicul a refuzat să o impună prin lege, este impusă în aceste zile de către Justiție, prin scoaterea din funcții și din pâinea cea gustoasă a afacerilor cu Patria, și aruncarea în pușcărie, a comuniștilor ”întreprinzători”, care au refuzat să se retragă de bunăvoie.

Cu Voiculescu și Năstase la pușcărie, îndrăznesc să sper, după atâția ani de la revoluție că în sfârșit, putem spera SĂ TRĂIM BINE ! Dacă nu noi, măcar copii noștri…

loading...

14 Responses to “Să trăim bine !!!!”

 1. ashramist forever says:

  Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inschisare. Ai avut gura aurita 🙂

 2. Sukida says:

  Pun pariu pe sanatatea si evolutia mea spirtuala (lol) ca viitorul presedinte va fi Monica Macovei. Eu votez cu ea!

 3. MR says:

  Monica Macovei este dubioasa. Poate voi explica intr-un articol, pe indelete, mai incolo. O prefer pe Kovesi, care a dovedit ce poate.

 4. MR says:

  10 ani de pușcărie pentru Dan Voiculescu. Aparent, pedeapsa este mare. Însă, la un calcul făcut pe legea de executare a pedepselor, Felix va executa (dacă va fi găsit !) doar 4 luni la anul de pedeapsă, fiindcă este trecut de 60 de ani. Adică 40 de luni. Adică doar 3 ani și 6 luni ! Păi, asta se poate numi pușcărie !? De la 10 ani la 3 ani jumătate e distanță mare !

 5. Sukida says:

  Da, bre MR, dar eu cred ca Stapanirea o prefera pe Macovei, pentru ca e mai barbata, si mai potrivita sa taie si sa spanzure!!! Kovesi nici nu candideaza (sau io nu stiu, pen’ca nu citesc decat Hotnews, si acolo nu am citit ca ar candida).

 6. sinergicus says:

  Eu pina nu voi vedea indivizi inchisi pentru tradare de tara si pentru subminarea economiei nationale voi considera hotaririle justitiei doar niste glume proaste de aburit fraierii si linistit gloata….Vreau sa vad averi confiscate, interzicerea accesului la functii publice a celor clar dovediti infractori; vreau sa vad ca puscariile devin lagare de munca care se autointretin si aduc si profit societatii si care sint nu doar pensiuni cu regim special unde infractorii huzuresc la caldurica si mincarica din banii nostrii….

  Dincolo de asta am auzit ca nastase are conditii de lux in puscarie; camera separata, acces la net, camerista ,zilnic isi alege mincarea pe care si-o doreste….camera de hotel ce mai….

  Puscaria pe viata si tot e putin pentru indivizi de teapa lui voiculescu, nastase si altii…. ne-au furat viata mizerabilii trebuie sa plateasca cu virf si indesat; moartea sa fie o optiune trecuta in lege la latitudinea fiecarui puscarias; te-ai saturat de viata in puscarie ,nu vrei sa mai muncesti , vrei sa mori , ok…se aproba eutanasierea lui … nastase, voiculescu ,fenechiu,ponta ,basescu etc, etc

 7. Ethan Fleoschovitz says:

  Tu ca avocat de profesie sa te bucuri ca omul a fost pedepsit intr-un mod stramb si nu pentru ceea ce merita mi se pare jenibil. Este bucuria saracului ca bogatu a dat coltul si nu bucuria profesionistului care vede o treaba bine facuta.

  Cam greu cu dreptate si adevar pentru dumnezeu si neamul meu.

 8. Dan says:

  @ Ethan
  Pedeapsa care vine de la Dumnezeu , uneori apare brusc si pe neasteptate, aparent fara nici o logica. 1.aceasta nu inseamna ca e nemeritata.
  2.Judecata si Dreptatea Lui nu se poate compara , si nici modul in care ea vine, cu judecata si dreptatea umana , dar asta nu inseamna ca nu e justa.

 9. Ethan Fleoschovitz says:

  Daca venea de la Domnu, se lasa cu un cancer, cu un infarct si nu prin justitie aservita politic.

 10. Ramo says:

  Domnu’ Dan, v-ati tras de chiloti cu Domnu’ Iahve, sau de unde-i stiti asa de bine tabieturile ?

 11. UNICA T says:

  Dumnezeu nu pedepseste. Doar “dumnezeul” inventat de oameni, pentru a-si justifica pornirile agresive si lacome.

 12. UNICA T says:

  O inlantuire de cauze si efecte, nu este judecata lui Dumnezeu, este pur si simplu corectia programata in matricea universala de datele manifestate de una sau mai multe enititati.

 13. Dan says:

  Domnu’ Ramo ,

  Nu are nici un rost sa postam ceva referitor la subiectul in cauza , mult mai sic, mai cool, este sa postam pe langa , si daca putem sa luam la misto pe cineva e si mai bine. Nah , vechile obiceiuri. Subiectul postat oricum nu te intereseaza . N’est-ce pas?

Leave a Reply