Feed on
Posts
Comments

M-a frapat un articol cu iz de senzațional, cum că GB pregătește o conferință surpriză pentru yoghinii strânși în tabăra de la Costinești. Curios să văd anunțul pe MISATV, am intrat să caut. Și peste ce dau ? Peste un rezumat de articol care sună așa:

Daca MISA nu ar fi existat – Ep.1

Cu toate eforturile de discreditare ale mass-mediei, numărul celor care vin la cursurile școlii de yoga MISA crește în fiecare an. Care este explicația?

MISATV

Curios să văd și eu cum cresc de la an la an numărul cursanților MISA (deși eu aveam informații că de fapt sunt în scădere !), am intrat pe articol.

MISATV1

Iar acolo, nici pomeneală de creșterea numărului de cursanți. Fraza incitatoare era doar o păcăleală menită să te facă să intri pe un articolaș cuprinzând aceleași lamentații și auto-victimizări. Ca referire la numărul de persoane, ni se spune doar că imediat după Revoluția din 89, oamenii veneau la yoga cu miile. Și cam atât.

Singura noutate (pentru mine): conform articolului, GB nu recunoaște nici acum actul sexual cu minora, pentru care și-a luat 6 ani de pușcărie. Probabil că și transcrierile alea ale convorbirilor telefonice cu Mădălina erau doar niște răutăți ale procurorilor, invenții și minciuni sfruntate ale masoneriei ! Să vină extratereștrii din Consiliul Suprem Galactic și să se facă odată dreptate, dom`le !

loading...

9 Responses to “Să vină extratereștrii să-i facă dreptate lui Gregorian Bivolaru !”

 1. Neele says:

  Zilele trecute mi-am cerut scuze fata de o fosta colega (care m-a adus la curs) ca am indemnat-o sa fumeze intr-un trecut dinainte de ’89. “Si cam atat”.
  O priveste de ce s-a dus si inca se duce la yoga sau ce face/i se face acolo. E majora, vaccinata. Nu e treaba mea.
  Si sa nu uit: scuze ca am poluat inca o data site-ul acesta!

 2. Flagg says:

  Pana la urma cam care a fost efectul noilor cresteri de taxe asupra numarului de participanti din tabara?

 3. Saso says:

  cica fo’ 600 de fraieri la marea spirala… 🙂

  oare cati or fi fost in toata tabara? probabil un numar aproximativ egal cu aia de la “comandament”… nu?

  adica, comandamentul, cam 200 de persoane, cursanti cam 200 si veniti din tara pentru eveniment tot cam p’acolo… 200… de vin numai cei alesi… 🙂

 4. prc says:

  600 e un numar mare / mic / normal fata de ceilalti ani?

 5. DORIN says:

  Desi rolul activitatii demonice ca si la MISA este, in zilele noastre, daca nu ignorat, macar subestimat de multi oameni, inclusiv din randul crestinilor (in ciuda numeroaselor referiri care se fac despre ei in Sf. Scriptura, texte liturgice, scrieri patristice, lucrari aghiografice), cazurile de boli mintale de origine demonica sunt din ce in ce mai frecvente.
  Aceasta boala nu poate fi redusa doar la o cauza mecanica, pur fiziologica. Ea se datoreaza instalarii duhurilor rele, atunci cand omul ca si> BIVOLARU NESIMTIREA TA NU DA REZULTATE

 6. DORIN says:

  Daca BIVOLARU si-a intors vointa de la lucrarea voii lui Dumnezeu, nu mai e nevoie ca demonii sa recurga la medierea trupului ca sa tulbure sufletul; ei pot patrunde direct acolo, pentru ca harul nu mai locuieste sufletul, si pot sa ajunga pana la a-l poseda.
  Sfantul Diadoh al Foticeei scria: “Jalea care apare atunci cand Dumnezeu se departeaza, da pe mana demonilor ca pe un prizonier sufletul pe care Dumnezeu refuza sa-l stapaneasca”.

 7. DORIN says:

  Daca se intampla sa se raceasca, totul in jurul lui BIVOLARU se prabuseste, toata lumea trebuie sa il ingrijeasca, se simte pe moarte. De asemena simte nevoia sa faca pe victima mereu, sa ne faca sa ne fie mila de el, sa ii fim indatorati pentru NIMIC, sa ne fie chiar teama daca nu-l ajutam in vreun fel. In momentul cand ii reprosez lucruri pe care le face nelalocul lor BIVOLARU , el este de gheata, vad in ochii lui ca pentru el, vorbesc limbi straine. De fapt cu toata lumea se comporta asa, de la parinti la colegi de serviciu, la prieteni, avand cu acestia o relatie tip parazit. Vreau sa am puterea sa recunosc ca acest om nu are constiinta si nu simte ceea ce noi ceilalti simtim, sa nu mai incerc sa-l fac pe el sa inteleaga pentru ca nu va intelege niciodata, si sa nu ma mai las pacalit de farmecul lui superficial , pentru ca altfel imi voi pierde mintile. Te aduce in stare sa crezi ca tu esti nebun si ai nevoie de ajutor. Partea proasta e ca eu, chiar am nevoie de ajutor 🙂 Si as vrea sa le deschid ochii oamenilor SI YOGHINILOR care au astfel de persoane in preajma, sa nu le mai caute scuze si sa incerce sa relationeze emotional cu ei, ci sa fuga, pentru ca acesti oameni sunt bolnavi si periculosi, insa paradoxal arata la fel ca noi . Multumesc

 8. DORIN says:

  BIVOLARU este un degenerat de prima mana. Este un individ blocat intr-un stadiu infantil de evolutie psihica. Face tot ceea ce face pentru a proteja copilul speriat din el de lumea «dura» din jurul lui, de aceea isi construieste in jur baricade de protectie a puterii si structurii economice, pentru ca doar asa se simte protejat si in siguranta..BIVOLARU este mai bolnav decat crede el sau cred altii. Se va autdistruge exact ca Ceausescu. Omul se uraste pe el insusi, are o ura teribila fata de sine pe care o proiecteaza in exterior si «vede» in ceilalti tot ceea este rau in el. De obicei, aceste proiectii inconstiente au loc asupra celor apropiati. Omul este bolnav psihic si nevrotic..Pentru a intelege cine este in realitate persoana BIVOLARU trebuie sa trecem in revista toate ispravile lui, incepand cu preluarea abuziva a afacerilor din RM si pana la hartuirea si arestarea tuturor care i-au stat in cale. Despre starea psihica a lui BIVOLARU vorbeste si consecutivitatea, dar si scenariul dupa care actioneaza de fiecare data..

 9. Neele says:

  @Dorin:
  “Te aduce in stare sa crezi ca tu esti nebun si ai nevoie de ajutor.”
  Nu, nu trebuie sa ajunga sa se comporte asa in fata ta. Tu esti ancora nu numai pentru tine, si din 2 macar 1 are respectul de sine.
  (Mode: Self-concept deficit)

  “In momentul cand ii reprosez lucruri pe care le face nelalocul lor BIVOLARU , el este de gheata, vad in ochii lui ca pentru el, vorbesc limbi straine.”
  Cand ii reprosezi, isi simte prietenia tradata si atunci iti neaga interventia. Poate nu sunt lucruri care trebuie reparate din punctul sau de vedere. Si poate nici prioritare. Vezi ierarhia lui Maslow. Ca o interventie sa fie buna, trebuie sa ai deja increderea clientului.

  “SI … care au astfel de persoane in preajma, sa nu le mai caute scuze si sa incerce sa relationeze emotional cu ei, ci sa fuga.”
  Nu o relationare emotionala ci o indrumare integrala a sa spre sursa sa adevar, spre conexiunea cu acele cateva persoane in care a avut incredere suficienta sa fie directionat spre bine si adevar.
  Nu poate fi neascultator 24/7.
  Iar daca am fugi, n-am mai fi crestini, asa-i? Ce exemplu am mai da atunci? 🙂
  Fruntea sus ca se poate!

Leave a Reply