M-a frapat un articol cu iz de senzațional,†cum c„ GB preg„tește o conferinț„ surpriz„ pentru yoghinii str‚nși Ón tab„ra de la Costinești. Curios s„ v„d anunțul pe MISATV, am intrat s„ caut. Și peste ce dau ? Peste un rezumat de articol care sun„ așa:

Daca MISA nu ar fi existat – Ep.1

Cu toate eforturile de discreditare ale mass-mediei, num„rul celor care vin la cursurile ļcolii de yoga MISA creļte Ón fiecare an. Care este explicaĢia?

MISATV

Curios s„ v„d și eu cum cresc de la an la an num„rul cursanților MISA (deși eu aveam informații c„ de fapt sunt Ón sc„dere !), am intrat pe articol.

MISATV1

Iar acolo, nici pomeneal„ de creșterea num„rului de cursanți. Fraza incitatoare era doar o p„c„leal„ menit„ s„ te fac„ s„ intri pe un articolaș cuprinz‚nd aceleași lamentații și auto-victimiz„ri. Ca referire la num„rul de persoane, ni se spune doar c„ imediat dup„ Revoluția din 89, oamenii veneau la yoga cu miile. Și cam at‚t.

Singura noutate (pentru mine): conform articolului, GB nu recunoaște nici acum actul sexual cu minora, pentru care și-a luat 6 ani de pușc„rie. Probabil c„ și transcrierile alea ale convorbirilor telefonice cu M„d„lina erau doar niște r„ut„ți ale procurorilor, invenții și minciuni sfruntate ale masoneriei ! S„ vin„ extratereștrii din Consiliul Suprem Galactic și s„ se fac„ odat„ dreptate, dom`le !

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares