M-a frapat un articol cu iz de senzațional,cum c GB pregtește o conferinț surpriz pentru yoghinii strnși n tabra de la Costinești. Curios s vd anunțul pe MISATV, am intrat s caut. Și peste ce dau ? Peste un rezumat de articol care sun așa:

Daca MISA nu ar fi existat – Ep.1

Cu toate eforturile de discreditare ale mass-mediei, numrul celor care vin la cursurile colii de yoga MISA crete n fiecare an. Care este explicaia?

MISATV

Curios s vd și eu cum cresc de la an la an numrul cursanților MISA (deși eu aveam informații c de fapt sunt n scdere !), am intrat pe articol.

MISATV1

Iar acolo, nici pomeneal de creșterea numrului de cursanți. Fraza incitatoare era doar o pcleal menit s te fac s intri pe un articolaș cuprinznd aceleași lamentații și auto-victimizri. Ca referire la numrul de persoane, ni se spune doar c imediat dup Revoluția din 89, oamenii veneau la yoga cu miile. Și cam att.

Singura noutate (pentru mine): conform articolului, GB nu recunoaște nici acum actul sexual cu minora, pentru care și-a luat 6 ani de pușcrie. Probabil c și transcrierile alea ale convorbirilor telefonice cu Mdlina erau doar niște rutți ale procurorilor, invenții și minciuni sfruntate ale masoneriei ! S vin extratereștrii din Consiliul Suprem Galactic și s se fac odat dreptate, dom`le !

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *