Să vină extratereștrii să-i facă dreptate lui Gregorian Bivolaru !

M-a frapat un articol cu iz de senzațional, cum că GB pregătește o conferință surpriză pentru yoghinii strânși în tabăra de la Costinești. Curios să văd anunțul pe MISATV, am intrat să caut. Și peste ce dau ? Peste un rezumat de articol care sună așa:

Daca MISA nu ar fi existat – Ep.1

Cu toate eforturile de discreditare ale mass-mediei, numărul celor care vin la cursurile școlii de yoga MISA crește în fiecare an. Care este explicația?

MISATV

Curios să văd și eu cum cresc de la an la an numărul cursanților MISA (deși eu aveam informații că de fapt sunt în scădere !), am intrat pe articol.

MISATV1

Iar acolo, nici pomeneală de creșterea numărului de cursanți. Fraza incitatoare era doar o păcăleală menită să te facă să intri pe un articolaș cuprinzând aceleași lamentații și auto-victimizări. Ca referire la numărul de persoane, ni se spune doar că imediat după Revoluția din 89, oamenii veneau la yoga cu miile. Și cam atât.

Singura noutate (pentru mine): conform articolului, GB nu recunoaște nici acum actul sexual cu minora, pentru care și-a luat 6 ani de pușcărie. Probabil că și transcrierile alea ale convorbirilor telefonice cu Mădălina erau doar niște răutăți ale procurorilor, invenții și minciuni sfruntate ale masoneriei ! Să vină extratereștrii din Consiliul Suprem Galactic și să se facă odată dreptate, dom`le !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *