Despre Ion Iliescu se spune că ar fi comis tot felul de atrocități fără să sufere vreodată de simptomele tipice pușcăriei – limitarea mobilității, frig, senzația de gratii în jurul corpului. Astăzi, cercetătorii PSD încearcă să afle ce anume îi conferă lui nea Nelu această imunitate deosebită, în speranța că vor putea dezvolta un vaccin anti-închisoare care să ușureze viața membrilor de partid de pretutindeni.


“Secretul imunității la detenție se află undeva în codul genetic al domnului Iliescu, lângă cromozomul longevității și cel al zâmbetului cinic”, spune un savant. “E un genom destul de neobișnuit fiindcă e scris în chirilice. Nu am descifrat încă mare lucru, iar un vaccin anti-pușcărie făcut din material genetic prelevat de la Ion Iliescu e încă departe, dar suntem încrezători că vom reuși să-l obținem. Vorba aia, ADN-ul bate DNA-ul.”

Pe lângă codul genetic scris în limba rusă și glandele care secretă pasaje din Lenin, o altă trăsătură fiziologică întâlnită doar la Ion Iliescu i-a derutat pe cercetători. “E atât de imun la pușcărie încât țesuturile sale nu sunt alcătuite din celule, ci din vile de protocol”, a mărturisit unul dintre aceștia.

sursa: timesnewsroman.to

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer