Feed on
Posts
Comments

si o Partea a 2-a făcută de Dicovery Channel în colaborare cu animal Planet, intitulat Sirenele: noi dovezi

loading...

6 Responses to “Documentar despre sirene: examinarea corpurilor găsite și concluziile trase !”

 1. sinergicus says:

  Multumim MR…. e fantastic cit de mult au reusit sa tina secretul….faza aia cu sulita care a strapuns pestele la mare adincime unde nu era nimeni , e tare ;imaginile cuprinse intre minutele 30-40 sint tari de tot….de acuma s-a spart gheata , oamenii incep sa afle…oare cite secrete se mai ascund fara ca noi sa nu stim?
  Ma intreb totusi daca nu ar fi fost mai bine sa ramina secret… unde isi baga omul coada , seamana numai moarte si distrugere…..cum s-a intimplat cu indienii din America si cu altii de-a lungul vremii…

 2. mac gregor says:

  Riiiiight. Mancat-as, Rapcea, cum mi-ai mancat si tu cele 15 minute cat mi-a durat sa aflu ca acest videoclip e fals.

 3. Ramo says:

  Ba da, sirenele sunt reale, pot fi detectate si din satelit, sinergicus poate confirma ! 😉

 4. UNICA T says:

  Who cares?
  Cei care alearga dupa asa ceva, nu se vor gasi niciodata pe sine, ca apoi Sinele sa ii cuprinda :). Secrete Secrete Secrete chiar vrem sa le stim pe toate? Si atunci cand o sa ne cunoastem pe noi insine?

 5. Ethan Fleoschovitz says:

  @Rapcea
  Eu propun sa se elucideze aceste mistere ale creatiei. Ce ar fi sa gasesti niste vira ( actual / fosti misani ) si sa mergeti sa filmati voi sirenele. Cu siguranta astia au revelat decat mici bucati de adevar.

  Doar niste ortodoxi cu sufletul pur ( si care urasc din acel suflet pur pe jidani, tigani, unguri ) ar putea sa ne spuna adevarul complet, nevoalat al sirenelor. Ar fi interesant sa filmati si sa intervievati si sanzienele. Sky is the limit. Go rapcea, go rapce, go rapcea go go.

 6. Saso says:

  mai Fleoschovitz

  tu esti bun numai sa spui ce sa faca altii… TU, ce faci? Sau mai clar: ai facut ceva in viata ta? Ca dupa atitudine, esti cam fara job si o faci pe desteptul.

  De ce nu te duci tu sa ne arati ca NU e adevarat?

Leave a Reply