Peste 300 de supraviețuitori ai Holocaustului și descendenți ai acestora au condamnat ceea ce ei au descris drept ”genocid al poporului palestinian” – Óntr-o scrisoare deschis„ publicat„†de ziarul New York Times.

őntr-†o scrisoare deschis„ lansat„ de Rețeaua Internațional„ a evreilor†anti-sioniști†și publicat ca un anunț Ón The New York Times, grupul face un apel la†boicot economic, cultural și academic Ómpotriva†Israelului datorit„†”efortului masiv al acestuia pentru a distruge Gaza”.

Genocidul Óncepe cu t„cerea lumii“, se arat„ Ón declarație, “Noi trebuie s„ ne unim vocile colective și s„ ne†folosim puterea noastr„ colectiv„ pentru a pune†cap„t tuturor formelor de rasism, inclusiv genocidul in curs de desfasurare Ómpotriva†poporului palestinian.

Declarația condamn„, de asemenea, Ón Statele Unite pentru sprijinul financiar și diplomatic acordat†Israelului.

Semnatarii trag un semnal de alarm„ cu privire la†”extremismul,†rasismul și dezumanizarea la care sunt supuși †palestinienii Ón societatea israelian„, care au atins un nivel ne-mai-Ónt‚lnit.

Aceasta condamnare public„ a acțiunilor militare ale Israelului a fost conceput„ ca un r„spuns la†publicitatea pe scar„ larg„ de care au beneficiat†afirmațiile lui Elie Wiesel, autor premiat cu un premiu Nobel, care a condamnat Hamas pentru “utilizarea copiilor ca scuturi umane”.

őn declarație se menționeaz„: “Suntem dezgustați și indignați de abuzurile lui Elie Wiesel la adresa istoriei noastre […] pentru a justifica ceea ce nu poate fi justificat.

Din cei 327 de semnatari ai apelului public, 40 sunt supraviețuitori ai†Holocaustului și alți 287 sunt descendenți ai supraviețuitorilor Holocaustului sau victime ale acestuia.

Rapoarte recente de ast„zi se refer„†la distrugerea unei cladiri de birouri inalte in orasul Rafah, și bombardarea unui bloc din orașul Gaza, pe fondul Óncerc„rii din partea guvernului egiptean de a stabili un armistițiu durabil.

Mai mult de 2.100 de palestinieni, inclusiv 500 de copii au fost uciși Ón conflict, potrivit oficialilor serviciilor de sanatate palestiniene și cifrelor comunicate de ONU.Israelul a pierdut Ón acest ”conflict” doar 64 de soldați și patru civili.

sursa: independent.co.uk

comentariu rapcea.ro: pentru cei care nu au Ónțeles Ónc„ cum st„ treaba,†criminalul de Netaniahu recunoaste deschis, cu un tupeu fantastic, ca DA, ei chiar urmaresc sa faca cat mai multe victime in randul civililor palestinieni din Gaza.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares