Supraviețuitorii Holocaustului acuză Israelul de GENOCID împotriva palestinienilor !

Peste 300 de supraviețuitori ai Holocaustului și descendenți ai acestora au condamnat ceea ce ei au descris drept ”genocid al poporului palestinian” – într-o scrisoare deschisă publicată de ziarul New York Times.

Într- o scrisoare deschisă lansată de Rețeaua Internațională a evreilor anti-sioniști și publicat ca un anunț în The New York Times, grupul face un apel la boicot economic, cultural și academic împotriva Israelului datorită ”efortului masiv al acestuia pentru a distruge Gaza”.

Genocidul începe cu tăcerea lumii“, se arată în declarație, “Noi trebuie să ne unim vocile colective și să ne folosim puterea noastră colectivă pentru a pune capăt tuturor formelor de rasism, inclusiv genocidul in curs de desfasurare împotriva poporului palestinian.

Declarația condamnă, de asemenea, în Statele Unite pentru sprijinul financiar și diplomatic acordat Israelului.

Semnatarii trag un semnal de alarmă cu privire la ”extremismul, rasismul și dezumanizarea la care sunt supuși  palestinienii în societatea israeliană, care au atins un nivel ne-mai-întâlnit.

Aceasta condamnare publică a acțiunilor militare ale Israelului a fost concepută ca un răspuns la publicitatea pe scară largă de care au beneficiat afirmațiile lui Elie Wiesel, autor premiat cu un premiu Nobel, care a condamnat Hamas pentru “utilizarea copiilor ca scuturi umane”.

În declarație se menționează: “Suntem dezgustați și indignați de abuzurile lui Elie Wiesel la adresa istoriei noastre […] pentru a justifica ceea ce nu poate fi justificat.

Din cei 327 de semnatari ai apelului public, 40 sunt supraviețuitori ai Holocaustului și alți 287 sunt descendenți ai supraviețuitorilor Holocaustului sau victime ale acestuia.

Rapoarte recente de astăzi se referă la distrugerea unei cladiri de birouri inalte in orasul Rafah, și bombardarea unui bloc din orașul Gaza, pe fondul încercării din partea guvernului egiptean de a stabili un armistițiu durabil.

Mai mult de 2.100 de palestinieni, inclusiv 500 de copii au fost uciși în conflict, potrivit oficialilor serviciilor de sanatate palestiniene și cifrelor comunicate de ONU. Israelul a pierdut în acest ”conflict” doar 64 de soldați și patru civili.

sursa: independent.co.uk

comentariu rapcea.ro: pentru cei care nu au înțeles încă cum stă treaba, criminalul de Netaniahu recunoaste deschis, cu un tupeu fantastic, ca DA, ei chiar urmaresc sa faca cat mai multe victime in randul civililor palestinieni din Gaza.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *