Feed on
Posts
Comments

Peste 300 de supraviețuitori ai Holocaustului și descendenți ai acestora au condamnat ceea ce ei au descris drept ”genocid al poporului palestinian” – într-o scrisoare deschisă publicată de ziarul New York Times.

Într- o scrisoare deschisă lansată de Rețeaua Internațională a evreilor anti-sioniști și publicat ca un anunț în The New York Times, grupul face un apel la boicot economic, cultural și academic împotriva Israelului datorită ”efortului masiv al acestuia pentru a distruge Gaza”.

Genocidul începe cu tăcerea lumii“, se arată în declarație, “Noi trebuie să ne unim vocile colective și să ne folosim puterea noastră colectivă pentru a pune capăt tuturor formelor de rasism, inclusiv genocidul in curs de desfasurare împotriva poporului palestinian.

Declarația condamnă, de asemenea, în Statele Unite pentru sprijinul financiar și diplomatic acordat Israelului.

Semnatarii trag un semnal de alarmă cu privire la ”extremismul, rasismul și dezumanizarea la care sunt supuși  palestinienii în societatea israeliană, care au atins un nivel ne-mai-întâlnit.

Aceasta condamnare publică a acțiunilor militare ale Israelului a fost concepută ca un răspuns la publicitatea pe scară largă de care au beneficiat afirmațiile lui Elie Wiesel, autor premiat cu un premiu Nobel, care a condamnat Hamas pentru “utilizarea copiilor ca scuturi umane”.

În declarație se menționează: “Suntem dezgustați și indignați de abuzurile lui Elie Wiesel la adresa istoriei noastre […] pentru a justifica ceea ce nu poate fi justificat.

Din cei 327 de semnatari ai apelului public, 40 sunt supraviețuitori ai Holocaustului și alți 287 sunt descendenți ai supraviețuitorilor Holocaustului sau victime ale acestuia.

Rapoarte recente de astăzi se referă la distrugerea unei cladiri de birouri inalte in orasul Rafah, și bombardarea unui bloc din orașul Gaza, pe fondul încercării din partea guvernului egiptean de a stabili un armistițiu durabil.

Mai mult de 2.100 de palestinieni, inclusiv 500 de copii au fost uciși în conflict, potrivit oficialilor serviciilor de sanatate palestiniene și cifrelor comunicate de ONU. Israelul a pierdut în acest ”conflict” doar 64 de soldați și patru civili.

sursa: independent.co.uk

comentariu rapcea.ro: pentru cei care nu au înțeles încă cum stă treaba, criminalul de Netaniahu recunoaste deschis, cu un tupeu fantastic, ca DA, ei chiar urmaresc sa faca cat mai multe victime in randul civililor palestinieni din Gaza.

loading...

10 Responses to “Supraviețuitorii Holocaustului acuză Israelul de GENOCID împotriva palestinienilor !”

 1. mac gregor says:

  Am gasit acest videoclip care explica istoria Israelului in 3 minute. Dau link direct la pagina originala a autorului, cu explicatii.

  http://blog.ninapaley.com/2012/10/01/this-land-is-mine/comment-page-18/#comments

 2. Ramo says:

  MR: “criminalul de Netaniahu recunoaste deschis, cu un tupeu fantastic, ca DA, ei chiar urmaresc sa faca cat mai multe victime in randul civililor palestinieni din Gaza.”

  Criminalul “dumnezeu” Iahve facea la fel in Vechiul Testament. O fi traditie de familie.

 3. Neele says:

  @Ramo:
  Criminalul “dumnezeu” Iahve facea la fel in Vechiul Testament. O fi traditie de familie.

  La ce iti trebuie tie dumnezeu? Sa ti-l pui ca un condom, on, off, on, off, … ?
  Du-te de ia-ti condom daca asta iti trebuie!
  Simplu ca Buna ziua!

 4. Saso says:

  Wooawww… parca este ireal, parca tot cred ca e facatura pe computer…. si mai ales si aroganta, ca daca nu intelegeti, nu trebuie sa ma justific…

  Pana la urma palestinienii sunt niste eroi, nu stiu daca romanii (DE ACUM) se luptau asa pentru Romania…

 5. afroditus says:

  pana la urma eu ii inteleg si pe evrei. dreptul celui mai puternic, asta e legea pe lumea asta. nu exista nici un dumnezeu acolo sus care sa guverneze cu intelepciune si dreptate specia umana. daca evreii au ocupat niste teritorii care le apartineau mai mult sau mai putin in trecut, asta conteaza mai putin.sa fca un razboi complet, sa extermine populatia din acele zone, si sa traiasca linistiti si fericiti, asa cum au facut oamenii din cele mai vechi timpuri. iar arabii sa lupte ptr dreptul lor, sa-si caute si ei aliati puternici, cu arme nucleare, asa cum au facut evreii. daca nu reusesc sa se apere, stiti cum se zice, vae victis.
  cand o sa izbuneasca al 3lea razboi mondial, nuclear, sa fie distrusa specia umana, o sa deschidem o sticla de sampanie, daca mai avem timp.

 6. afroditus says:

  am vazut si clipul de mai sus. pai nu are dreptate evreul ? nu asa se poarta un razboi ? intotdeauna populatia civila a fost tinta militara. ptr ca , in spatele armatei sta poporul care alimenteaza si sutine armata. pe timp de razboi, orasele sunt bombardate. cu copii si femei cu tot, pana poporul intreg este distrus. la fel justifica si luptatorii arabi atentatele teroriste asupra civililor, copii, etc. cu aceleasi argumente. pai si daca arabii au dreptate sa ucida civili nevinovati, care fac parte din poporul care ii ataca, evreii de ce nu ar avea dreptul asta?

 7. Saso says:

  ultimele doua comentarii…. varza.

 8. afroditus says:

  saso, nu ai o adresa de email ca sa te … in … ? ca aici, in public, mi-e rusine.

 9. mamaligar says:

  Apropo de supravietuitori ai Holocaustului, adevar , holocash , stanga americana, Gaza si altele :

  http://www.youtube.com/watch?v=K8qDpg_x49Y

 10. ana says:

  parca nu recunosteai Holocaustul! acum iti faci aliati din niste oameni cosiderati de tine mincinosi?

Leave a Reply