Rapcea.ro – la 20 de zile de la deparazitare

Au trecut aproape 3 săptămâni de la deparazitarea site-ului de comentatorii cu spume la gură, care păreau că și-au făcut un scop în viață din a-mi polua comentariile la articole cu imbecilitățile și invectivele lor. Spun imbecilități, pentru că cel ce a renunțat la arma argumentației și logicii în favoarea flegmei și înjurăturii este un grobian inept – indiferent de tema pe care se ”manifestă”. Și mulți se manifestau… PLENAR ! – ca să folosesc expresia ”misană” !

Unde înainte respectivii îmi cântau osanale (când dădeam în MISA și GB – cu articole argumentate), acum aceiași indivizi mă critică și mă înjură pentru cutezanța de a spera (măcar !) că MISA poate și TREBUIE să fie reformată. S-au supărat și s-au tăvălit până le-am tăiat… microfonul. Din păcate, câțiva au revenit sau au refuzat să plece, deși au promis că o vor face (apropos, Ramo, că de la tine a pornit tot iureșul – de ce nu te-ai cărat încă pe ex-misa !?).

În fine, acești răutăcioși de profesie mi-au prezis funebru că siteul rapcea.ro va cădea în neagra uitare, la piciorul muntelui de trafic pe care-l avea pe vremea când EI, Stăpânii-comentatori ai acestui site, îmi făceau trafic astronomic cu înjurăturile lor de doi bani.

Păi, hai să vedem. Momentul Adevărului. Au trecut 3 săptămâni. A crescut ex-misa ? cred că nu. Nu are credibilitate și nici materiale noi. Veșnic aceleași scânceli și văicăreli revanșarde împotriva lui GB & Co.

La rapcea.ro traficul îl știți din articolele precedente. Mai nou, fiind combătut de Roxana Chirilă că cică cei de la statcounter nu ar da rezultate corecte – ci le-ar umfla, ajutat de ea, am băgat și eu google analytics – iar rapcea.ro a fost adăugat în clasamentele de pe T5.ro, unde îl puteți căuta și singuri, să vedeți cum stă cu traficul.

Eu cred că graficele comparate spun adevărul. Pe cele trecute nu le mai public. Cine vrea să se ducă după ele, le găsește. Aveam în jur de o mie de vizitatori unici pe zi, cu mici variații de week-end sau când postam chestii mai interesante. Acum, media a scăzut undeva în jur de 900. Deci am pierdut 100 de unici pe zi ! Poate pentru un site mic cu 100-150 de vizitatori unici pe zi, asta ar putea însemna dispariția. Nu cred că e cazul meu. Și oricum, dacă am scăpat de 100 de retardați care înjurau pe-aici, am câștigat în calitate, cu comentarii mult mai interesante și mai vizibile (le mulțumesc în special lui Aand Zamolxe și Flagg pentru comentariile documentate și linkuri, cu subiecte ce ar merita eventual aprofundate în niște articole).

analytics

statcounter

t5

În rest, lucrurile merg înainte – pentru toată lumea. Profesional, familial, financiar și… de ce nu, și spiritual. Fiecare este responsabil de modul în care își trăiește viața. Mai mult sau mai puțin conștient, sau frumos. Suntem ”victimele” propriilor noastre alegeri, mai mult sau mai puțin inspirate.

Îmi cer scuze ”postacilor” îndârjiți anti-misa (nici măcar ex-misa, căci unii dintre ei – m-am convins de asta, n-au călcat niciodată pe-acolo !) că nu m-am lăsat prostit și înrăit de ei pe linia distructivă pe care voiau să mă fixeze. Băieți, treaba cu distrugerea MISA e misiunea voastră, nu și a mea. Eu nu fac decât să spun adevărul, așa cum îl văd eu, cu credința că Adevărul este Creator, este restaurator iar Dumnezeu (da, Dumnezeul acela personal, cu barbă și glob în mână, din biserică) nu dorește distrugerea păcătosului ci îndreptarea lui. Poate că ar fi corect să vă schimbați numele site-ului din ex-misa, în anti-misa. Ar fi mai cinstit cu privire la adevăratele voastre intenții.

Deci, sănătate vă doresc și împlinirea tuturor dorințelor benefice. Să vă dea Dumnezeu doar ceea ce le doriți și voi celorlalți, prieteni sau dușmani !

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *