Rapcea.ro – la 20 de zile de la deparazitare

Au trecut aproape 3 săptămâni de la deparazitarea site-ului de comentatorii cu spume la gură, care păreau că și-au făcut un scop în viață din a-mi polua comentariile la articole cu imbecilitățile și invectivele lor. Spun imbecilități, pentru că cel ce a renunțat la arma argumentației și logicii în favoarea flegmei și înjurăturii este un grobian inept – indiferent de tema pe care se ”manifestă”. Și mulți se manifestau… PLENAR ! – ca să folosesc expresia ”misană” !

Unde înainte respectivii îmi cântau osanale (când dădeam în MISA și GB – cu articole argumentate), acum aceiași indivizi mă critică și mă înjură pentru cutezanța de a spera (măcar !) că MISA poate și TREBUIE să fie reformată. S-au supărat și s-au tăvălit până le-am tăiat… microfonul. Din păcate, câțiva au revenit sau au refuzat să plece, deși au promis că o vor face (apropos, Ramo, că de la tine a pornit tot iureșul – de ce nu te-ai cărat încă pe ex-misa !?).

În fine, acești răutăcioși de profesie mi-au prezis funebru că siteul rapcea.ro va cădea în neagra uitare, la piciorul muntelui de trafic pe care-l avea pe vremea când EI, Stăpânii-comentatori ai acestui site, îmi făceau trafic astronomic cu înjurăturile lor de doi bani.

Păi, hai să vedem. Momentul Adevărului. Au trecut 3 săptămâni. A crescut ex-misa ? cred că nu. Nu are credibilitate și nici materiale noi. Veșnic aceleași scânceli și văicăreli revanșarde împotriva lui GB & Co.

La rapcea.ro traficul îl știți din articolele precedente. Mai nou, fiind combătut de Roxana Chirilă că cică cei de la statcounter nu ar da rezultate corecte – ci le-ar umfla, ajutat de ea, am băgat și eu google analytics – iar rapcea.ro a fost adăugat în clasamentele de pe T5.ro, unde îl puteți căuta și singuri, să vedeți cum stă cu traficul.

Eu cred că graficele comparate spun adevărul. Pe cele trecute nu le mai public. Cine vrea să se ducă după ele, le găsește. Aveam în jur de o mie de vizitatori unici pe zi, cu mici variații de week-end sau când postam chestii mai interesante. Acum, media a scăzut undeva în jur de 900. Deci am pierdut 100 de unici pe zi ! Poate pentru un site mic cu 100-150 de vizitatori unici pe zi, asta ar putea însemna dispariția. Nu cred că e cazul meu. Și oricum, dacă am scăpat de 100 de retardați care înjurau pe-aici, am câștigat în calitate, cu comentarii mult mai interesante și mai vizibile (le mulțumesc în special lui Aand Zamolxe și Flagg pentru comentariile documentate și linkuri, cu subiecte ce ar merita eventual aprofundate în niște articole).

analytics

statcounter

t5

În rest, lucrurile merg înainte – pentru toată lumea. Profesional, familial, financiar și… de ce nu, și spiritual. Fiecare este responsabil de modul în care își trăiește viața. Mai mult sau mai puțin conștient, sau frumos. Suntem ”victimele” propriilor noastre alegeri, mai mult sau mai puțin inspirate.

Îmi cer scuze ”postacilor” îndârjiți anti-misa (nici măcar ex-misa, căci unii dintre ei – m-am convins de asta, n-au călcat niciodată pe-acolo !) că nu m-am lăsat prostit și înrăit de ei pe linia distructivă pe care voiau să mă fixeze. Băieți, treaba cu distrugerea MISA e misiunea voastră, nu și a mea. Eu nu fac decât să spun adevărul, așa cum îl văd eu, cu credința că Adevărul este Creator, este restaurator iar Dumnezeu (da, Dumnezeul acela personal, cu barbă și glob în mână, din biserică) nu dorește distrugerea păcătosului ci îndreptarea lui. Poate că ar fi corect să vă schimbați numele site-ului din ex-misa, în anti-misa. Ar fi mai cinstit cu privire la adevăratele voastre intenții.

Deci, sănătate vă doresc și împlinirea tuturor dorințelor benefice. Să vă dea Dumnezeu doar ceea ce le doriți și voi celorlalți, prieteni sau dușmani !

 • Ethan Fleoschovitz

  Cel mai tare din parcare. Dar ai zis ca nu postezi decat daca crezi in mesajul articolului postat.
  Ramo este un spin in cur de obicei si cand il apuca il apuca. Totusi tu ai facut niste afirmatii si actiuni care sunt total in contradictie. si noi te-am judecat pe baza celor spuse de tine. Poate ca vrem sa admiti ca nu esti ceea ce lasi sa para ca ai fi: nu esti nici drept, nici spiritual ci esti un fel de manelist misan cu carte. Vrei si tu sa ti se ridice osanale si poate si ceva statui, vrei sa dai lectii and so on, chestii care te fac sa te simti si mai special decat te simti in mod normal.
  Cam greu ca un cleptoman sa recunoasca faptul ca fura, la fel si un mincinos patologic nu va recunoaste ca minte, ambii vor avea in forul interior un glas care le va spune ca au dreptate, ca fac ceea ce trebuie.

  Spor la ale tale, si asa cum tu nu te poti indrepta sa dai un raspuns la bashinile pe care le pui pe blog atunci cand ti se arata cum sfaraie si ca sunt de toata jena, la fel nici comentatorii tai nu reusesc sa inteleaga ca nu au cu cine si ar fi cazul sa se potoleasca. Same shit different situation.

 • Neele

  “În fine, acești răutăcioși de profesie mi-au prezis funebru că siteul rapcea.ro va cădea în neagra uitare.”
  Eu am zis aceasta. Si o meriti pentru ca cineva s-a plans ca nu poate dormi din cauza articolelor tale pt ca trebuie sa mediteze cu Kali. De-aia ai aceasta urare. Nu te apuci sa cotonogesti pe cineva la care pretinzi ca tii.

  Al doilea, tu ti-ai propus reformare. Ce inseamna acest lucru din perspectiva ta, n-am inteles nici acum. Si apoi cu ce drept sa reformezi ceva ce nu iti apartine? Poate trebuie sa-i intrebi si pe cursanti daca accepta aceasta reformare. Plan n-ai, yoga nu faci.

  Foarte bine daca imi iei microfonul! O sa am mai mult timp pentru pacientii mei.

 • Ramo

  Ah, ah, am devenit inamicul public nr 1 ?
  Sunt onorat, multumesc pt recunoastere !
  De ce nu m-am carat pe exmisa ? Pt ca acolo nu se publica imbecilitatile pe care le publici tu aici, e amuzant sa vezi ca in anul domnului 2014 exista un om cu studii care dupa ce a pus botul la un bordel cu pretentii de scoala spirituala, acum pune botul la stareți imbecili (www=666), la cercetatori cretini (sare=66%sticla+nisip), la conspirationisti incompetenti si idioti (chip=satan, rfid=satan, buletin biometric=satan), la antisemitism, la homofobie si la diverste alte cretinisme de ev mediu.

  Pe exmisa apare rar cate un debusolat de genul lui Sandokan care crede ca Pamantul e plat. Dar Sandokan e mic copil pe langa tine. Plus ca ala are o idee fixa si e consecvent cu ea, prin urmare plictisitor. Pe cand tu ai idei multe si contrare, te contrazici intr-o veselie, iar spectrul de imbecilitati e vast. Deci aici meniul e variat si nu te plictisesti, tot timpul apare cate o tâmpenie nouă.

  Pacat insa ca au plecat useri care spuneau lucruri interesante si coerente, gen Intenselight.
  Ai ramas tu… si cu ashramist forever, aplaudacul de serviciu, care-ti comenteaza (aproape) primul multe din ultimele articole. Nu stiu de ce, dar imi aduce aminte de episodul in care d-na Udrea a sunat la o emisiune si s-a dat drept o admiratoare a d-nei Udrea… 😉

 • Ramo

  Ah, si faptul ca tu abia acum ai descoperit Grecia, dar altii au fost de vina ca nu ti-au spus, a fost bomboana de pe coliva. Am râs in hohote. Ce-i cu inapoierea asta la tine, atat in idei (evul mediu) cat si in lucruri banale gen turism, concedii (25 de ani de Grecia) ? Si mai spui ca D-zeu te maturizeaza ?! Spune-i sa se grabeasca dreaqu’ odata, ca mai ai mult pana acolo ! 😀

 • EL TORO

  @MR . Ai stofa de curva . Ultimile tale postari sint jalnice cum esti si tu . Incerci sa dregi busuiocul cu vrajeli ieftine . Retardat cu spume esti tu . Daca timp de citiva ani ai lasat impresia ca esti cu spinare injectind lumea cu articolele tale ,dupa aia ai dat-o cotita facind pe moralistul si ridicndu-i ingea la fileu lui NC care te numea lup moralist . Practic ai confirmat atitudinea de lup moralist . Acu nu tine nimeni cu NC dar pur si simplu ai reusit sa intri in pielea ipocritului lup moralist . Dupa 3 saptamini de deparazitare ptr un om inteligent blogul nu mai are miez , a scazut enorm de mult in esenta si acum da senzatia ca e o spalatura pe linga ce era in urma cu 3 saptamini cind postau un RAM , un Sinergicus si altii citiva meseriasi . Astia 2 erau superclari ,obiectivi si nu au batut nici o singura data cimpii . Meseriasi de meseriasi . Daca ar fi sa caracterizez intr-un singur cuvint blogul asa cum e azi acesta ar fi : SPALATURA . Spalatura si la articole si cu f mici exceptii si la comentarii pe marginea spalaturilor tale cu iz de arta . Sa replic la stiluo tau de moralist post deparazitare nu e cazul ,ar fi pierdere de timp . Daca tu esti multumit cu spalatura asta e perfect . Daca iti place sa crezi ca aceia care au plecat sint cumva indurerati de plecarea dupa blogu asta e perfect si asta . Dar daca vrei sa fiu sincer cu tine iti spun ca te gratulezi singur si te imbeti cu apica rece . Nimeni nu a vrut sa te fixeze pe tine personal pe linia distructiva a unei asa zise distrugeri a MISA . MISA face asta singura singurica . La mare au fost citeva spire . Lumea le-a dat peste bot fomistilor de acolo . Aiurezi cind spui deespre postacii anitmisa . Antimisa sint sutele sau mia sau miile de oameni care au plecat ptre ca au fost folositi ptr interesele materiale a citorva . Daca ptr tine MISA inseamna conducerea si cei citiva nepoti fara coaie ramasi acolo in loc de cei multi plecati e alegera ta .

 • @EL TORO

  poti sa ne spui mai multe despre ce a fost la mare?

 • EL TORO

  @Ma astept sa imi replici cu stilul tau savant de intelectual rasat gen AMICE BATI CIMPII dar oricum ai dat-o in balarii . Vb cuiva de mai sus , plan nu ai , de reformat aiurezi cu o astfel de idee nerealista , si o sa faci asta cind o zbura porcul . Ai aruncat niste articole cu ideea de reforma ,doar ca sa nu adormi . Lasi impresia unui baiat in deriva . Eu nu am scoala ta dar nu as fi postat unele laturi de articole asa cum ai facut-o tu . Sincer sint subtiri in totalitate . In rest mai lasa balariile , mai bine mai putin da bun ,calitate adica . Si nu uita ca sint unii care au o inteligenta vie , nu te lasa inselat de credinta ca ia-i pus tu la punct pe unii . Citiva din aia de plecara iti dadeau clasa chiar pe blogul tau . Am crezut ca ai observat .

 • Ramo

  A descoperit America ! In urma tuturor 😀

 • Anya

  Avea dreptate Roxana … Sugi ____, Rapcea!

  Sau pe intelesul tau … Esti mai dobitoc decat pareai la prima vedere!

 • EL TORO

  @MC. Cum ai auzit citeva spire . Sa vedem ce va fi la HIATUS . Subtire si la cort si in general . Ce voi chiar nu aveti prieteni care sint acolo si va pot spune ? Lumea a zis pas . Era normal . S-au aruncat prea tare dintr-o data si viata le-a dat peste nas . Cine e rau voitor sa dea daca are de ajuns ? Nimeni . Dar cind efectiv nu ai , nu ca nu ai vrea sa-i dai ,asta e si zici pas . Viata exista si fara curs si multi au sesizat asta . A fost mult pina de voie de nevoie omul a vazut asta . Cine a plecat , nu a plecat din niste toane ,ci ca efectiv sa saturat de unele lucruri . SATURAT . IA AJUNS OMULUI . Deci nu toane . LEHAMITE .

 • Ramo

  MR: “Ramo, de la tine a pornit tot iureșul”

  Poti sa fii mai explicit? De ce de la mine? Puteam sa jur ca de la meditatiile cu Kali ti s-a tras ultima suceala. Deci eu am cauzat ditamai tsunami-ul pe blogul si in creierul tau fragil? Wow! Asa complimente sa tot primesc! Multumesc! 🙂

 • zars

  mai copiii lui __,ce tot aveti?va iritati in gland maxim,vreti sa fiti destepti si spirituali,frumosi daca se poate si restu’ tacamului:)))veniti aici,va imprastiati cuvintele pretioase si scrieti de nu va mai opriti?pai,de ce?nu aveti ce face cu viata voastra?nu aveti unde sa va ___?rapcea e bine merci,cu burta,yoga naspa,pareri subiective si restu.asa,si?credeti ca kktzii pe care-i intindeti pe aici ii fac viata amara?va asigur ca nu:)))din punctul meu de vedere-obiectiv,desigur-sunteti niste ___ si niste saraci.si la propriu si la figurat.si vreti ca si rapcea avocatzelul sa fie ca voi.bai,nu stiu cum sa va spun,e mai greu.omu are ditai casa,se plimba o data pe luna afara si ce este mai terbil, e ca siluieste si burta aia cu bauturi bune!e posibil asa ceva?da,va spun eu ca e o certitudine si nu o posibiliatte.asa ca dragi copii ai ___,latrati cat vreti prin subsolurile fiecarui articolul,viata lui rapcea merge inainte.probabil in barcelona luna viitoare,macar pentru un weekend:)))

 • Ramo

  MR: “Dumnezeul acela personal, cu barbă și glob în mână, din biserică nu dorește distrugerea păcătosului ci îndreptarea lui”

  Ăla care în același capitol (Iezechiel) dorea “îndreptarea păcătosului” prin uciderea fără milă și fără cruțare a copiilor, femeilor și bătrânilor ?
  Nici tu n-ai citit biblia, nu-i asa? În acelasi capitol, descreieratul Iahve nu vroia moartea ci doar uciderea fără milă și fără cruțare. Zici că și pe ăla l-a lucrat Kali pe la spate 😉

 • MR

  :))))
  De-acuma, vă voi delecta numai cu haiku-uri, je-me-n-fish-isme și maxime din puțu gândirii odihnite prin vacanțele secrete ale subsemnatului. Incep cu primul:
  Teorema pitagorasului burtos: Enunț – Intensitatea reflexului masculin de sugere a burții este direct proporțională cu frumusețea tipei care vine din față.

 • zars

  ramo,eu am banuiala ca tie iti place sa te joci cu ciocanele-n .e adevarat?:)))

 • Ramo

  zars: “rapcea se plimba o data pe luna afara”

  Serios? Atunci de ce abia dupa 25 de ani a descoperit ca se poate merge in concediu in Grecia?! 😀

 • Ramo

  Nu stiu zars, ai descoperit asta in timp ce iti faceai serviciul obisnuit de pupăcit rozete ? 😉

 • Ramo

  L-ai lustruit pe Rapcea adineauri mai ceva ca Florin Salam in manea pe Basescu. Tine-o tot asa, probabil asta asteapta Rapcea de la blog 🙂

 • zars

  da ramo,ma ofer personal sa te ajut in a-ti mai baga trei ciocane in dernier.desi,nu cred ca e problema pentru tine sa o faci singur:)))

 • MR

  Ramo, tu esti tati ?

 • Ramo

  In spiritul reformarii misei, ai inceput reformarea blogului. Not bad 😀

 • zars

  deloc.renunta la cirese ramo:)))))

 • Ramo

  Abia astept sa reformezi si misa.
  Blogul arata deja… minunat 😀

 • zars

  ramo,file din poveste,vad ca ai inceput sa-ti pierzi virulenta….hmmm,te constipa ceva puishor?:)))

 • MR

  un haiku ce poate fi atribuit presedintelui Ucrainei, ca o concluzie de dupa intalnirea de azi cu Putin:”bombing for peace is like fucking for virginity”

 • Ramo

  Tine-o tot asa zars, asa trebuie sa fie reformat blogul, cu Salam-uri ca tine 😀
  Unde dracu’ a disparut bAtman ? Si el facea treaba buna. Ca sa nu mai zic de DORIN.

 • zars

  ramo,tot insisti cu salamul ala…e ora,e timpul si sunt convins ca mai e si dorinta ta de-a te juca cu el.curaj,unde au intrat ciocane,sigur intra si-un salam.succes in analizarea problemei:)

 • @MR
  Off topic, dar e o dedicație pentru noul tău banner:
  https://www.youtube.com/watch?v=6D7rWLzloOI

 • @Ramo
  Relax, ca nu am disparut nicaeri, doar ca am inteles ca tu esti prea inteligent si prea instruit si e inutil sa imi expun ideile aici pentru tine…

 • UNICA T

  @MR
  Scuze eu te-am criticat, crezand ca esti (sau ma rog ca te dai) yoghin dar vad ca a fost o eroare, nu esti si nici nu te dai yoghin, asa ca atacurile mele au fost nefondate. My bad. Am crezut ca ma adresez unuia care se considera yoghin. Dar nu e cazul. In rest succes in ceea ce consideri tu ca trebuie facut.

 • UNICA T

  Imi pare rau pentru tine ca ti-ai pierdut atata timp din viata crezand ca faci yoga, iti inteleg frustrarea impletita cu disperare si neacceptare a realitatii. Dar asta este situatia trebuie sa fii puternic si sa admiti ca exista viata fara misa, cu adevarat exista si yoga pe lumea asta trebuie doar sa sti unde sa te uiti (daca chiar vrei sa faci yoga) singura conditie sa te dezlipesti de misa. Hai ..eu te indemn..niciodata nu e prea tarziu sa incepi viata de yoghin, cu un adevarat invatator, pe o linie autentica cu un comportament desavarsit. Daca iti doresti asta. Pace tie suflet tulburat.

 • UNICA T

  Momente de sinceritate:

  Iata insa, ca dupa 20 de ani la MISA, ca practicant sincer si uneori asiduu (in primii 6 ani am avut chiar o practica constanta, sustinuta, apoi am intrat rutina obligatiilor sociale si am practicat ai putin), nu am obtinut succesul in practica yoga. Nici eu, nici cei din jurul meu (ca altfel as fi aflat). Nici macar VIP-urile de la MISA, sau cei ce, aflati dinainte de revolutie langa Grieg, au ales sa se desparta de MISA din diverse motive si sa continue pe calea lor. Banuiesc ca la ei se refera de altfel mesajul lui Grieg.

  http://rapcea.ro/2010/05/09/lasati-ne-sa-facem-yoga/

  foarte interesant articol, foarte sincer, in el este deconspirata si magia neagra, si neimportanta cursurilor, si ca acesta mai sunt cateva zeci cred.

  Este adevarat …nu ai obtinut nimic prin practica yoga misa, reorienteaza-te.

 • MR

  @UNICA T
  1. Nu te cunosc, nu stiu cine esti ca sa iti permiti sa faci aprecieri asupra practicii yoga, cu atat mai mult asupra practicii yoga de la MISA sau a practicii mele personale. Deci, mai usor cu papagalu pe tema asta. Accept criticile la obiect, nu si obrazniciile si manipularile trolilor cu ”misiune”.
  2. Chestiunea ”succesului” practicilor yoga de la MISA e o chestie relativa, depinde de perspectiva din care privesti yoga. daca vii la yoga pentru echilibru fizic, psihic si mental, le obtii cu certitudine. Aici pe mine yoga m-a ajutat si ma ajuta, cu certitudine. Din punct de vedere al scopului final, yoga fara yama si nyama și fară o transmisie de pe o linie traditionala nu duce la Moksha, ceea ce se petrece acum la MISA.

 • zars

  unicato,cand vad ce postezi,nu-mi vine decat un singur gand in cap.ca tu n-ai nici o treaba cu subiectul,indiferent de natura lui.esti pusa doar pe muscat.si cred ca mai nou,esti pusa si pe lista posibililor candidati cu emigratul din acest blog.succese maxime si unicate iti doresc:)

 • Unica T

  Zard
  Multumesc, esti un dulce 🙂

 • Unica T

  Pardon Zars, (taste de telefon)

 • Unica T

  MR
  1.Daca rezultate nu sunt (cum singur ai recunoscut si cum se vede si cu ochiul liber) nici practica nu este. Altfel tu ai fi primul yoghin care ii face pe ceilalti imbecili……si alte frumoase epitete. Pai yoga se priveste din perspective……..ai clar etaloanele yoga…..Gita si YogaSutra.vezi cum se suprapune yoga ta cu aceste etaloane……si daca se potrivesc… in rest nu am nimic cu tine doar ca yoghin declarandu-te ai jignit fara discernamant pe toti.