Au trecut aproape 3 sptmni de la deparazitarea site-ului de comentatorii cu spume la gur, care preau c și-au fcut un scop n viaț din a-mi polua comentariile la articole cu imbecilitțile și invectivele lor. Spun imbecilitți, pentru c cel ce a renunțat la arma argumentației și logicii n favoarea flegmei și njurturii este un grobian inept – indiferent de tema pe care se ”manifest”. Și mulți se manifestau… PLENAR ! – ca s folosesc expresia ”misan” !

Unde nainte respectivii mi cntau osanale (cnd ddeam n MISA și GB – cu articole argumentate), acum aceiași indivizi m critic și m njur pentru cutezanța de a spera (mcar !) c MISA poate și TREBUIE s fie reformat. S-au suprat și s-au tvlit pn le-am tiat… microfonul. Din pcate, cțiva au revenit sau au refuzat s plece, deși au promis c o vor face (apropos, Ramo, c de la tine a pornit tot iureșul – de ce nu te-ai crat nc pe ex-misa !?).

n fine, acești rutcioși de profesie mi-au prezis funebru c siteul rapcea.ro va cdea n neagra uitare, la piciorul muntelui de trafic pe care-l avea pe vremea cnd EI, Stpnii-comentatori ai acestui site, mi fceau trafic astronomic cu njurturile lor de doi bani.

Pi, hai s vedem. Momentul Adevrului. Au trecut 3 sptmni. A crescut ex-misa ? cred c nu. Nu are credibilitate și nici materiale noi. Veșnic aceleași scnceli și vicreli revanșarde mpotriva lui GB & Co.

La rapcea.ro traficul l știți din articolele precedente. Mai nou, fiind combtut de Roxana Chiril c cic cei de la statcounter nu ar da rezultate corecte – ci le-ar umfla, ajutat de ea, am bgat și eu google analytics – iar rapcea.ro a fost adugat n clasamentele de pe T5.ro, unde l puteți cuta și singuri, s vedeți cum st cu traficul.

Eu cred c graficele comparate spun adevrul. Pe cele trecute nu le mai public. Cine vrea s se duc dup ele, le gsește. Aveam n jur de o mie de vizitatori unici pe zi, cu mici variații de week-end sau cnd postam chestii mai interesante. Acum, media a sczut undeva n jur de 900. Deci am pierdut 100 de unici pe zi ! Poate pentru un site mic cu 100-150 de vizitatori unici pe zi, asta ar putea nsemna dispariția. Nu cred c e cazul meu. Și oricum, dac am scpat de 100 de retardați care njurau pe-aici, am cștigat n calitate, cu comentarii mult mai interesante și mai vizibile (le mulțumesc n speciallui Aand Zamolxe și Flagg pentru comentariile documentate și linkuri, cu subiecte ce ar merita eventual aprofundate n niște articole).

analytics

statcounter

t5

n rest, lucrurile merg nainte – pentru toat lumea. Profesional, familial, financiar și… de ce nu, și spiritual. Fiecare este responsabil de modul n care și triește viața. Mai mult sau mai puțin conștient, sau frumos. Suntem ”victimele” propriilor noastre alegeri, mai mult sau mai puțin inspirate.

mi cer scuze ”postacilor” ndrjiți anti-misa (nici mcar ex-misa, cci unii dintre ei – m-am convins de asta, n-au clcat niciodat pe-acolo !) c nu m-am lsat prostit și nrit de ei pe linia distructiv pe care voiau s m fixeze. Bieți, treaba cu distrugerea MISA e misiunea voastr, nu și a mea. Eu nu fac dect s spun adevrul, așa cum l vd eu, cu credința c Adevrul este Creator, este restaurator iar Dumnezeu (da, Dumnezeul acela personal, cu barb și glob n mn, din biseric) nu dorește distrugerea pctosului ci ndreptarea lui. Poate c ar fi corect s v schimbați numele site-ului din ex-misa, n anti-misa. Ar fi mai cinstit cu privire la adevratele voastre intenții.

Deci, sntate v doresc și mplinirea tuturor dorințelor benefice. S v dea Dumnezeu doar ceea ce le doriți și voi celorlalți, prieteni sau dușmani !

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares