Decretul nr. 1 al magicului Rapcea

SONY DSC

Pentru că acest regat al minții mele, care este Rapcea.ro a fost trădat de către Ministrul Last (cunoscut și sub numele de ramo) corupt de ură și puterea Întunericului, fiind alungat din regat pentru Înaltă Tradare de încredere acordată, comunic tuturor viețuitorilor și locuitorilor Câmpiilor Comentariilor următorul Edict Imperial:

”De azi înainte, însărcinatul cu poliția comentării sănătoase este numit Zars, ce va fi ridicat la rang de Ministru al Apărării Regatului Rapcea.ro. El va primi spre păstrare și folosire, sigiliul și pecetea regală, spre exercitarea autorității Noastre.”

 

Ministry-of-Magic-Decree-No-One-is-Hotter-Than-Harry-Potter

 • UNICA T

  Zarsurile au fost aruncate…. 🙂 🙂

 • @MR,
  Să stiu că Ramo și Last nu sunt pseudonimele aceleiasi persoane.

 • La naiba cu scrisul de pe telefon. Era, evident, să știi…

 • zars

  mmmm,mmm…proba de microfon,1,2,3,1,2,3…yoyoyyyooo…se aude…bun.
  As vrea sa multumesc in primul rand Mamei,lui Dumnezeu si apoi Atotputernicului Rapcea pentru onoare care mi-a facut-o prin a ma nominaliza ca Ministru al Apararii.
  Accept cu umilinta aceasta magnifica sarcina si promit Atotputernicului ca nu-l voi face de rusine asa cum s-a intamplat pana mai ieri cu infamul Last(fie dat la porci cu foame).
  Ma angajez sa impun domnia legii acestui Regat-ca doar sunt in slujba unui avocat aflat sub papucul nevesticii-la un nivel neatins pana acum.Asa cum nu exista sat fara caine(cu exceptia unor sate din Corea)-nici aici nu-si va mai face de cap orice pulache care-i pus pe stricat discutiile.Am o lozinca simpla si plina de substanta.
  Vorbesti frumos – te-ai scos.
  Vorbesti scarbos – ti-o iei la dos.
  Cu alte cuvinte,daca incepi sa comentezi PE LANGA SUBIECT, ma voi implica si eu ca moderator cica.Dar de fapt,deja te-am luat la ochi si este foarte posibil ca sa-ti dau block cat de curand.
  Destul de simplu,nu?:)
  Va garantez ca-n doua saptamani blogul o sa fie curatat de jegurile care simt nevoia sa se ia la hartza cu toata lumea.Asa ca bai astia care arunca kakat in toate directiile,va sugerez o noua directie.Mergeti pe blogurile unde se discuta despre fotbal,sunt foarte convins ca o sa aveti audienta maxima iar implicarea voastra este apreciata.NU AICI.

  Magnificul Zars.

 • ariel

  Vorbesti frumos – te-ai scos.
  Vorbesti scarbos – ti-o iei la dos.
  Va garantez ca-n doua saptamani blogul o sa fie curatat de jegurile care simt nevoia sa se ia la hartza cu toata lumea.Asa ca bai astia care arunca kakat in toate directiile

 • UNICA T

  Cam asa cum vorbesti tu sa vorbim si noi? Am intels… nivelul
  Magicule Rapcea reformator de yoghini, asta sa fie nivelul de vorbire aici pe blog, asa cum exemplifica acest prim yoghin reformat?

 • EL TORO

  Ce a ajuns asta sa se creada ! Incredibil ce poveste tese asta in jurul lui ! O poveste in care el crede ca este un reformator si un ghid ptr altii in ceva . Saracul baiat . Daca ar fi luat ceva la bord sau daca ar fi tras pe nas mai intelegeam , dar sa viseze in halul asta despre el si cine a ajuns el fara nici o substanta , asta da iluzie pe capul lui . Omul deja se crede o scula aproape fara egal . Si acu are regat . Un chior in tara orbilor si-a pus un argat si la prezentat cu mare fast prostimii . Fratiorule deja te-ai cacat pe tine si ai atins paroxismul bucurindu-te de cine ai ajuns tu in povestea asta facuta de tine cu ajutorul nostru . Sa urcat scroafa in copac , cu alte cuvinte . FRUMOSSSS. Deja ai dat-, in comercial si faci asta constient . In realitate ramaii doar MR . Cind iti ziceam acu 2 ani ca iti palce sa fii vedeta … uite ca e adevarat . Nu e evident , e obsesie la tine . Poate trebuia sa te faci actor sa joci in reclame toata viata . Dar probabil ca stiai ca nu ai talent . Esti usor de citit , ca o carticica de benzi desenate . Cam asta e povestea . Restul e can can . Ai facut si tu ce ai putut , mai mult nu poti . Dar oricum te zbati . Cum necum , treaca mearga spalatura poate induce in eroare pe unii , dar cu siguranta nu pe toti , nu pe aia care vad . –=Lup moralist , star de reclame , intelept , artist si baiat cu oarece iz de smecherie = , asta esti ca persoana . Oricum esti funny guy. Ce mai descoperisi ?

 • Ethan Fleoschovitz

  Proba de microfon yoyoyo

  Ba da nu vezi prostu pana nu-i dai butoanele in mana.

  yoyoyo se aude ?

  He he, tare. Felicitari. Rapcicu asa fratioare, oameni de valoare k tine nare orisicare.

 • zars

  putza flasca,u are out:)

 • Ethan Fleoschovitz

  Multumesc

 • zars

  placerea e de partea mea:)

 • MR

  … și iată cum din nou, Pacea s-a așternut lin peste regatul Cerului 🙂

 • zars

  aham,armonie curata!s-au mutat pe un bloguletz fad si se tanguiesc pe acolo:)))