Am nceput verificrile listei de ip-uri, user-name și mailuri folosite de comentatorii aflați n black listul comentariilor sau pentru moderare. Supriz maxim ! Aproape toți comentatorii respectivi erau banați dup ce se contrau cu ramo. Cu alte cuvinte, Alter-ego-ul Last, care primise drept de moderare, reducea la tcere pe oricine l contrazicea pe ramo. Bi fraților, eu credeam c v-ați sturat de manipulare la MISA, și n loc s fie așa, voi veniți s faceți Poliția Gndirii la mine pe site ? Dac așa gndiți voi, de ce nu v faceți propriul vostru site Last-ramo.ro, unde s tiați și spnzurați dup propria voastr plcere ? Sunteți doi bulangii (dac nu cumva unu-ntraltul !) care ați profitat de libertatea de exprimare de aici, cam cum profit țiganii din strintate ieșiți la cerșit, de buna credinț a strinilor.

Hai s dau niște exemple, ca s știe toat lumea ce jegoși ordinari sunteți:

Verificnd mailul mysterious_lady vd banate mai mulți useri (probabil aceeași persoan ce scria sub mai multe nume): Surioara, Justitia Divina nu doarme, Afrodita, Femela Alfa, Mayapleaca. Banat cnd i-a dat replica lui Ramo, fr nici un motiv.

Justiția

Cazul userului Brahman, cu care ramo a avut un schimb acid de replica, ramo ridiculizndu-l n bAtman. Dup ce Last, butonul lui ramo de banare, l baneaz pe Brahman, ramo nu i poate reine un comentariu yeflemitor, ntrebndu-se unde a disprut bAtman.

batman

Pi cum unde, neicuorule ?! Acolo unde l-ați bgat voi, tu și Last: la black list.

brahman

Alt exemplu: userul drugs. Cu gura cam mare, dar dup ultimul coment postat pe tema crții doctorului Steker, dispare subit, banat de Last:

drugs

La fel de lipsit de motiv este banat de ctre Last și pro-misanul Ionutz. Poate din cauz c mi ddea dreptate n chestiunea reformrii MISA-ei, fiind de acord cu mine c nu yoga de la MISA e de vin pentru situația creeat, ci liderii ?

ionutz

Un alt exemplu, banat la fel de recent de Last: userul ce folosea mailulinoxcrom@yahoo.com, și scria sub numele defotografii,Grdinaru”,History,Garfield,Dr. Hyde,Motanul Garfield,Garfild,James Bond,Sim-Sala-Bin. sta cu ce te-a mai suprat Last ?! M jignit pe mine n ultimul comentariu, ți-am cerut eu s l banezi ? Dac ai reacționat la jignirea mea, de ce nu ai fcut-o și cnd m-a jignit ramo ? Vedeți dubla msur cu care se lucra ?

inoxcrom

Nu mai continui, c exemplele sunt prea multe și n-am timp acum. Majoritatea celor nlturați era comentatori moderați, oameni care plecaser din MISA. Cu ce scop fceau cei doi (Last și Ramo) acest joc ? Eu cred c, suprați c nu le țin isonul și nu agreez transformarea blogului meu ntr-un ex-misa 2, și-au propus n secret s mi sufoce lent, pe ascuns, site-ul și comentatorii (unii dintre ei cititori vechi, cu sute de comentarii interesante, cu informații, la articolele publicate), ca s mute totul pe ex-misa lor. O alt ncercare penibil de preluare/deviere/canalizare a subiectului MISA acolo unde vor unii ruvoitori, probabil PLTIȚI s fac treaba asta.

Desigur, alți useri care criticau ex-misa sau personajele de acolo, artnd ce știau despre aceștia, erau reduși la tcere, trecuți n black list, cum este și cazul userului ”eu”, care este linșat de Last cnd ncepe s povesteasc niște chestii despre arșel, de pe ex-misa:

eu

n ncheiere, mai trebuie spus c o serie de useri și adrese de e-mail ce au fost introduse n black list nu mai apar la cutarea n comentarii. Singura explicație este aceea c cineva a șters acele comentarii, lucru pe care eu l consider foarte grav, cci nici eu nici Felina nu am mandatat pe cineva s ștearg toate comentariile unui user.

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares