Feed on
Posts
Comments

Am început verificările listei de ip-uri, user-name și mailuri folosite de comentatorii aflați în black listul comentariilor sau pentru moderare. Supriză maximă ! Aproape toți comentatorii respectivi erau banați după ce se contrau cu ramo. Cu alte cuvinte, Alter-ego-ul Last, care primise drept de moderare, reducea la tăcere pe oricine îl contrazicea pe ramo. Băi fraților, eu credeam că v-ați săturat de manipulare la MISA, și în loc să fie așa, voi veniți să faceți Poliția Gândirii la mine pe site ? Dacă așa gândiți voi, de ce nu vă faceți propriul vostru site Last-ramo.ro, unde să tăiați și spânzurați după propria voastră plăcere ? Sunteți doi bulangii (dacă nu cumva unu-ntraltul !) care ați profitat de libertatea de exprimare de aici, cam cum profită țiganii din străinătate ieșiți la cerșit, de buna credință a străinilor.

Hai să dau niște exemple, ca să știe toată lumea ce jegoși ordinari sunteți:

Verificând mailul mysterious_lady văd banate mai mulți useri (probabil aceeași persoană ce scria sub mai multe nume): Surioara, Justitia Divina nu doarme, Afrodita, Femela Alfa, Mayapleaca. Banată când i-a dat replica lui Ramo, fără nici un motiv.

 Justiția

Cazul userului Brahman, cu care ramo a avut un schimb acid de replica, ramo ridiculizându-l în bAtman. După ce Last, butonul lui ramo de banare, îl banează pe Brahman, ramo nu își poate reține un comentariu yeflemitor, întrebându-se unde a dispărut bAtman.

batman

Păi cum unde, neicușorule ?! Acolo unde l-ați băgat voi, tu și Last: la black list.

brahman

Alt exemplu: userul drugs. Cu gura cam mare, dar după ultimul coment postat pe tema cărții doctorului Steker, dispare subit, banat de Last:

drugs

La fel de lipsit de motiv este banat de către Last și pro-misanul Ionutz. Poate din cauză că îmi dădea dreptate în chestiunea reformării MISA-ei, fiind de acord cu mine că nu yoga de la MISA e de vină pentru situația creeată, ci liderii ?

ionutz

Un alt exemplu, banat la fel de recent de Last: userul ce folosea mailul inoxcrom@yahoo.com, și scria sub numele de fotografii, Grădinaru”, History, Garfield, Dr. Hyde, Motanul Garfield, Garfild, James Bond, Sim-Sala-Bin. Ăsta cu ce te-a mai supărat Last ?! Mă jignit pe mine în ultimul comentariu, ți-am cerut eu să îl banezi ? Dacă ai reacționat la jignirea mea, de ce nu ai făcut-o și când m-a jignit ramo ? Vedeți dubla măsură cu care se lucra ?

inoxcrom

Nu mai continui, că exemplele sunt prea multe și n-am timp acum. Majoritatea celor înlăturați era comentatori moderați, oameni care plecaseră din MISA. Cu ce scop făceau cei doi (Last și Ramo) acest joc ? Eu cred că, supărați că nu le țin isonul și nu agreez transformarea blogului meu într-un ex-misa 2, și-au propus în secret să îmi sufoce lent, pe ascuns, site-ul și comentatorii (unii dintre ei cititori vechi, cu sute de comentarii interesante, cu informații, la articolele publicate), ca să mute totul pe ex-misa lor. O altă încercare penibilă de preluare/deviere/canalizare a subiectului MISA acolo unde vor unii răuvoitori, probabil PLĂTIȚI să facă treaba asta.

Desigur, alți useri care criticau ex-misa sau personajele de acolo, arătând ce știau despre aceștia, erau reduși la tăcere, trecuți în black list, cum este și cazul userului ”eu”, care este linșat de Last când începe să povestească niște chestii despre arășel, de pe ex-misa:

eu

 În încheiere, mai trebuie spus că o serie de useri și adrese de e-mail ce au fost introduse în black list nu mai apar la căutarea în comentarii. Singura explicație este aceea că cineva a șters acele comentarii, lucru pe care eu îl consider foarte grav, căci nici eu nici Felina nu am mandatat pe cineva să șteargă toate comentariile unui user.

loading...

15 Responses to “Lista comentatorilor banați aiurea de cuplul Last-Ramo”

 1. Brahman says:

  Nu pot decat sa zambesc la asa reactie din partea lui!:D Bietul Ramo! Ba nu, rad in hohote!

 2. Sole says:

  MR: “cei doi (Last și Ramo) și-au propus în secret să îmi sufoce site-ul și comentatorii, probabil PLĂTIȚI să facă treaba asta.”

  Iarta-ne, a fost misiune de serviciu, cand ti se da un ordin la SRI nu poti sa refuzi. Ordinul nu se discuta, se executa. Dar te rog frumos, nu mai spune nimanui ca suntem de la SRI, pt ca ne pierdem painea si n-o sa ne mai plateasca. Fie-ti mila de noi

 3. zamolxe says:

  @MR
  Ești conștient că încalci drepturile celor care au comentat pe blog-ul tău prin ceea ce faci?
  Scrie mai sus așa:

  Email (will not be published) (*required)

  Tocmai ai încălcat un angajament pe care ți l-ai luat în scris. În alte părți mâine făceai o vizită la tribunal. Dar nu în calitate de avocat…
  Norocul tău că trăim în țara lui Papură Vodă.

 4. Brahman says:

  Cine vrea sa imi scrie nu are decat:D

 5. MR says:

  M-am uitat cu atentie la mailurile respective. Nici o adresa din cele folosite nu este adresa de mail personala, cu numele respectivului. Deci, mai usor cu criticile. Cum am ster ip-urile puteam sa o fac si cu mailurile, dar am vrut sa vedeti legatura cu black listul, sa nu ziceti ca fabulez.

 6. MR says:

  Puteti gasi cate motive de suparare vreti. Ca am facut asa sau pe dincolo. Adevarul este ca niciodata, dar niciodata nu va referiti la esenta problemei. Mereu va legati de amanunte. Mi-ar placea, mai zamolxe, sa recunosti ca da, ceea ce am demonstrat eu este ca Last si-a depasit atributiille de admin si ca exista si un motiv al lui, pentru care a facut asta.

 7. zamolxe says:

  @MR
  De unde esti tu sigur ca sunt fictive? Multi au adrese personale care nu conțin numele sau prenumele. Asta nu înseamnă nimic. Ți-ai încălcat promisunea scrisă mare și clar pe blog:

  Email (will not be published) (*required)

  Tu poate nu ești foarte conștient de anumite aspecte. Eu lucrez de peste 10 ani în IT, am văzut multe, și nu îți dai seama ce poate aduce un gest care ție ți se pare banal.

  Și nu e vorba doar de asta. E vorba de a încălca ceva scris în clar pe blog-ul tău. Cum mai poate avea cineva încredere? Eu cel puțin, cu faza asta, mi-am pierdut-o definitiv.

 8. zamolxe says:

  Dacă Last a greșit trebuia să îi scrii un mail, privat, să îi demonstrezi lui, acolo, privat, că a greșit și să îl anunți că nu mai e moderator.
  Iar pe blog să scrii doar că, din motive obiective, consideri că Last nu mai merită să fie moderator și i-ai luat acest drept.
  Până la urmă e blog-ul tău, dreptul tău să decizi cine ce atribuții are.
  Dar nu așa. În nici un caz.

 9. svayambhu says:

  @MR ești conștient că acum orice imitator se poate da drept acești useri, pentru că email-ul ține loc de identificator.

 10. Brahman says:

  Si cine vrea sa scrie in numele meu poate:D Nu ma deranjeaza:D

 11. Brahman says:

  “Brahman 28/08/2014 15:34

  Si cine vrea sa scrie in numele meu poate:D Nu ma deranjeaza:D”
  Asta nu imi apartine!:D

 12. Brahman says:

  Desi toti avem in noi o farama de Brahman. Deci intr un fel imi apartine:D

 13. sinergicus says:

  In spiritul obiectivitatii , vreau sa fac o mentiune;eu sint unul din cei care s-a certat cu ramo de citeva ori ;am folosit cuvinte destul de neioghine ca sa zic asa ;omu nu mi-e simpatic deloc insa ;desi am sters un pic pe jos cu el ( verbal fireste) , totusi nu am fost banat….nu stiu cum de am scapat; fata de altii care au fost eliminati pentru mult mai putin , pot zice ca am fost norocos(?)

 14. UNICA T says:

  Aici trebuia sa apara comentul de mai jos.
  Din invataturile magicului ioghin Rapcea catre discipolii reformati misa:
  – un ioghin cand constata ca doi oameni i-au gresit indata ii numeste bulangii si jeguri ordinare, se poate da frau liber imaginatiei si continua cu imbecili, idioti, terminati, etc.
  – daca e nevoie sa iti incalci promisiunile si angajamentele, chiar punandu-i intr-o oarecare masura in pericol si pe altii, tu ca si ioghin reformat misa poti sa o faci pentru a-I demasca pe cei care ti-au gresit.
  – daca oamenii iti gresesc si iti fac fapte urate, tu ca si ioghin reformat misa, sa le raspunzi in acelasi fel, dar daca se poate chiar mai rau, pentru ca acestia
  Nota:
  Pentru imbogatirea vocabularului cu invective se va consulta arhiva yogaesoteric, mai ales capodoperele lui N.Catrina.

Leave a Reply