Lista comentatorilor banați aiurea de cuplul Last-Ramo

Am început verificările listei de ip-uri, user-name și mailuri folosite de comentatorii aflați în black listul comentariilor sau pentru moderare. Supriză maximă ! Aproape toți comentatorii respectivi erau banați după ce se contrau cu ramo. Cu alte cuvinte, Alter-ego-ul Last, care primise drept de moderare, reducea la tăcere pe oricine îl contrazicea pe ramo. Băi fraților, eu credeam că v-ați săturat de manipulare la MISA, și în loc să fie așa, voi veniți să faceți Poliția Gândirii la mine pe site ? Dacă așa gândiți voi, de ce nu vă faceți propriul vostru site Last-ramo.ro, unde să tăiați și spânzurați după propria voastră plăcere ? Sunteți doi bulangii (dacă nu cumva unu-ntraltul !) care ați profitat de libertatea de exprimare de aici, cam cum profită țiganii din străinătate ieșiți la cerșit, de buna credință a străinilor.

Hai să dau niște exemple, ca să știe toată lumea ce jegoși ordinari sunteți:

Verificând mailul mysterious_lady văd banate mai mulți useri (probabil aceeași persoană ce scria sub mai multe nume): Surioara, Justitia Divina nu doarme, Afrodita, Femela Alfa, Mayapleaca. Banată când i-a dat replica lui Ramo, fără nici un motiv.

 Justiția

Cazul userului Brahman, cu care ramo a avut un schimb acid de replica, ramo ridiculizându-l în bAtman. După ce Last, butonul lui ramo de banare, îl banează pe Brahman, ramo nu își poate reține un comentariu yeflemitor, întrebându-se unde a dispărut bAtman.

batman

Păi cum unde, neicușorule ?! Acolo unde l-ați băgat voi, tu și Last: la black list.

brahman

Alt exemplu: userul drugs. Cu gura cam mare, dar după ultimul coment postat pe tema cărții doctorului Steker, dispare subit, banat de Last:

drugs

La fel de lipsit de motiv este banat de către Last și pro-misanul Ionutz. Poate din cauză că îmi dădea dreptate în chestiunea reformării MISA-ei, fiind de acord cu mine că nu yoga de la MISA e de vină pentru situația creeată, ci liderii ?

ionutz

Un alt exemplu, banat la fel de recent de Last: userul ce folosea mailul inoxcrom@yahoo.com, și scria sub numele de fotografii, Grădinaru”, History, Garfield, Dr. Hyde, Motanul Garfield, Garfild, James Bond, Sim-Sala-Bin. Ăsta cu ce te-a mai supărat Last ?! Mă jignit pe mine în ultimul comentariu, ți-am cerut eu să îl banezi ? Dacă ai reacționat la jignirea mea, de ce nu ai făcut-o și când m-a jignit ramo ? Vedeți dubla măsură cu care se lucra ?

inoxcrom

Nu mai continui, că exemplele sunt prea multe și n-am timp acum. Majoritatea celor înlăturați era comentatori moderați, oameni care plecaseră din MISA. Cu ce scop făceau cei doi (Last și Ramo) acest joc ? Eu cred că, supărați că nu le țin isonul și nu agreez transformarea blogului meu într-un ex-misa 2, și-au propus în secret să îmi sufoce lent, pe ascuns, site-ul și comentatorii (unii dintre ei cititori vechi, cu sute de comentarii interesante, cu informații, la articolele publicate), ca să mute totul pe ex-misa lor. O altă încercare penibilă de preluare/deviere/canalizare a subiectului MISA acolo unde vor unii răuvoitori, probabil PLĂTIȚI să facă treaba asta.

Desigur, alți useri care criticau ex-misa sau personajele de acolo, arătând ce știau despre aceștia, erau reduși la tăcere, trecuți în black list, cum este și cazul userului ”eu”, care este linșat de Last când începe să povestească niște chestii despre arășel, de pe ex-misa:

eu

 În încheiere, mai trebuie spus că o serie de useri și adrese de e-mail ce au fost introduse în black list nu mai apar la căutarea în comentarii. Singura explicație este aceea că cineva a șters acele comentarii, lucru pe care eu îl consider foarte grav, căci nici eu nici Felina nu am mandatat pe cineva să șteargă toate comentariile unui user.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *