Și o s dovedesc la concret afirmația din titlu. Ce fac cei de la MISA, “splaii pe creier”, cursanii cu “ochelari de cal”, i alte multe epitete cu care i gratulai voi aici – cnd cineva le demonstreaz o cheste napa din MISA!?Prima reacie este s critice amnuntele. C nu e scris corect gramatical, c materialul respectiv denot ur, tendine demonice, etc. Discut practic orice, mai puin subiectul chestiei napa. De parc psihicul lor se apr, cu un mecanism defensiv subcontient, vznd numai amnuntele nesemnificative, nu i esenialul.

Acelai fenomen, acelai mencanism l regsim la postacii de la articolul anterior. Nici unul nu comenteaz i nu pune n discuie realitatea prezentat de mine. C exist doi ex-misani care au fcut nite mgrii aici.

Toi se leag de mruniuri care, brusc, capt importan capital. Vezi doamne ce greeal monumental, ce suprare c am “divulgat” adresele de mail folosite pentru logare de ctre cei banai de cuplul Last-Ramo.

Am i eu o ntrebare de bun sim: dac e aa napa chestia fcut de mine, de ce nu v-ai sesizat asupra ei cnd a fcut-o pentru prima oar Felina, n mesajul ei PUBLIC, n care arta mailurile, user-name-urile și ip-urile banate de ea !?

felina

Ei, unde v este spiritul de dreptate ? V-a apucat acuma brusc plnsul de mila celor crora le-am fcut publice adresele de logare. V-am atins pe voi cu ceva ? Evident nu, cci nici unul din userii crora le-am fcut public adresa de mail FICTIV folosit (cci este evident c ele nu sunt adrese personale, funcționale), nu s-a plns.

Acest mod n care funcționeaz mintea vostr, arat doar c ați schimbat tabra (din MISA, ați picat n EX-MISA), NU ȘI MENTALITATEA, care a rmas aceeași. Ar fi cazul s v analizați tendințele subconștiente care v-au determinat s sriți ca arși și s artați cu degetul ”grozvia” comis de mine. Veți descoperi o chestie nasoal. Nu v place c am dreptate, așa cum nu le place nici celor de la MISA, cnd le trntesc adevrul n faț. Și atunci, deveniți subiectivi și prtinitori, exact ca și foștii colegi, rmași de cealalt parte a baricadei.

Desigur, dup momentul de stupoare cuvenit, v veți replia pe alte argumente, și sunt sigur c veți gsi destule, cci asta v-ați dezvoltat cu toții la MISA din plin, spiritul sofist, speculativ. Dac nu merge aia, merge aialalt, și despicarea firului n patru, pe lng subiect, continu, și roata se nvrte.

E o singur diferenț notabil ntre voi, cei din anti-misa și cei rmași n MISA, sau chiar plecați de acolo, dar care mai practic yoga: anume faptul c cei ce practic yoga mai au o șans s conștientizeze aceste aspecte remarcate de mine mai sus. Yoga i ajut n sensul sta. De altfel acesta este principalul argument pe care l invoc n sprijinul ideii c MISA este condamnat s se reformeze (schimbe n bine), dac oamenii practic yoga. n schimb, voi veți pierde doar timpul cu discuții sterile. Mai bine ați mai practica nișteyoga.

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *