Și o să dovedesc la concret afirmația din titlu. Ce fac cei de la MISA, “spălații pe creier”, cursanții cu “ochelari de cal”, și alte multe epitete cu care îi gratulați voi aici – când cineva le demonstrează o cheste nașpa din MISA !? Prima reacție este să critice amănuntele. Că nu e scris corect gramatical, că materialul respectiv denotă ură, tendințe demonice, etc. Discută practic orice, mai puțin subiectul chestiei nașpa. De parcă psihicul lor se apără, cu un mecanism defensiv subconștient, vâzând numai amănuntele nesemnificative, nu și esențialul.

Același fenomen, același mencanism îl regăsim la postacii de la articolul anterior. Nici unul nu comentează și nu pune în discuție realitatea prezentată de mine. Că există doi ex-misani care au făcut niște măgării aici.

Toți se leagă de mărunțișuri care, brusc, capătă importanță capitală. Vezi doamne ce greșeală monumentală, ce supărare că am “divulgat” adresele de mail folosite pentru logare de către cei banați de cuplul Last-Ramo.

Am și eu o întrebare de bun simț: dacă e așa nașpa chestia făcută de mine, de ce nu v-ați sesizat asupra ei când a făcut-o pentru prima oară Felina, în mesajul ei PUBLIC, în care arăta mailurile, user-name-urile și ip-urile banate de ea !?

felina

Ei, unde vă este spiritul de dreptate ? V-a apucat acuma brusc plânsul de mila celor cărora le-am făcut publice adresele de logare. V-am atins pe voi cu ceva ? Evident nu, căci nici unul din userii cărora le-am făcut publică adresa de mail FICTIVĂ folosită (căci este evident că ele nu sunt adrese personale, funcționale), nu s-a plâns.

Acest mod în care funcționează mintea vostră, arată doar că ați schimbat tabăra (din MISA, ați picat în EX-MISA), NU ȘI MENTALITATEA, care a rămas aceeași. Ar fi cazul să vă analizați tendințele subconștiente care v-au determinat să săriți ca arși și să arătați cu degetul ”grozăvia” comisă de mine. Veți descoperi o chestie nasoală. Nu vă place că am dreptate, așa cum nu le place nici celor de la MISA, când le trântesc adevărul în față. Și atunci, deveniți subiectivi și părtinitori, exact ca și foștii colegi, rămași de cealaltă parte a baricadei.

Desigur, după momentul de stupoare cuvenit, vă veți replia pe alte argumente, și sunt sigur că veți găsi destule, căci asta v-ați dezvoltat  cu toții la MISA din plin, spiritul sofist, speculativ. Dacă nu merge aia, merge aialaltă, și despicarea firului în patru, pe lângă subiect, continuă, și roata se învârte.

E o singură diferență notabilă între voi, cei din anti-misa și cei rămași în MISA, sau chiar plecați de acolo, dar care mai practică yoga: anume faptul că cei ce practică yoga mai au o șansă să conștientizeze aceste aspecte remarcate de mine mai sus. Yoga îi ajută în sensul ăsta. De altfel acesta este principalul argument pe care îl invoc în sprijinul ideii că MISA este condamnată să se reformeze (schimbe în bine), dacă oamenii practică yoga. În schimb, voi veți pierde doar timpul cu discuții sterile. Mai bine ați mai practica niște yoga.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer