Feed on
Posts
Comments

Muștele la arat

S-a adeverit proverbul că nu toate muștele fac miere. În fapt, niciuna. Au trecut câteva zile deja, de când am alungat roiul de muște de kăkat ce se dădeau ex-misa, de-aici de pe blogul meu. Musca de kăkat nu e numai aia care trage la kăkat. E aia care de multe ori vine de pe kăkați și infestează orice atinge: miere, dulciuri, mâncare bună, în fine, orice lasă omul pe masă, fără pază. Așa și acești muscoi: bâzâie acum penibil și bezmetic, în toate părțile, încercând să-și facă, chipurile un stup în altă parte, crezându-se albine. Se vor aduna să dezbată… ce ? Pe cine vor să atragă în discuțiile lor ? Să te lauzi că tu ai ”adus trafic” cu bâzâielile tale, e ca și cum ai spune că ai invitat la masă mesenii, cu prezența ta. În mod halucinant respectivii au impresia că, fără ei, ”nu se face treabă”, precum în fabula cu ”musca la arat”:

De la arat un plug
Venea încet spre casa
Si, la un bou pe jug,
O musca se-asezase.
Iar ei, spre-ntâmpinare,
O alta musca-n zbor
Îi face întrebare:
— De unde, draga sor’?
— Si mai întrebi de unde!
Ei musca îi raspunde
C-un aer suparat.

Au nu pricepi ce facem?
Nu vezi ca noi ne-ntoarcem
Din câmp, de la arat!

Spre lauda desarta
Multi zic: noi am lucrat,
Când ei lucreaza-n fapta,
Ca musca la arat.

Dintotdeauna, oamenii au intrat să citească articole (informații noi), oamenii au comentat, iar trolii și haterii au poluat, ca niște muște verzi de kăkat atmosfera, stricând orice cadru de discuții normal. Gata, s-a terminat cu muștele pe rapcea.ro. Am pus plasă ! Atât pe acest subiect ! Aquila non captat muscam !

Am două noutăți de anunțat: deoarece Felina nu a avut timp să aranjeze pe secțiuni articolele (iar eu nu mă pricep), IntenseLight își va lansa propriul blog, unde veți putea regăsi toate materialele lui. Lansarea blogului se va face cu publicarea unui articol nou nouț marca IntenseLight, despre un nou-descoperit plagiat al unui lider MISA, al unei cărți de căpătâi, care a făcut furori la vremea ei, și l-a ridicat pe respectivul în ochii cursanților… la nivelul unui Eliberat. Nu dam mai multe amănunte momentan, mai așteptați o săptămână până termină omul blogul și îi dă drumul. Iar muștele, să nu creadă că pot bâzâi liber pe munca altora, cum au făcut aici. InstenseLight a învățat deja din greșelile mele, că nu poți educa muștele să se comporte frumos. E în natura lor să bâzâie și să infesteze tot ce ating. Soluția este pur și simplu să pui o plasă, ca tot țăranu, și gata.

Deci, bâzâiți cât vreți…

1422438_10204291830993368_5503008088207349922_n

loading...

31 Responses to “Muștele la arat”

 1. just me says:

  Eu am o singura curiozitate: cum pledezi in instanta, tot in stilul asta?

 2. zars says:

  Daaa,exact in acelasi stil,doar ca poarta chiloti tanga cu print leopard:)))

 3. MR says:

  Puteai să mă întrebi: cu ai tăi acasă vorbești la fel ? Sau: la fel te adresezi și necunoscuților, pe stradă ?
  Ai în schimb, o problemă cu profesia mea.
  Am și eu o întrebare pentru tine, pe care nu te cunosc: te incluzi în categoria muștelor ?

 4. just me says:

  Da, ai dreptate, puteam sa te intreb orice altceva, de exemplu ce parere ai despre incalzirea globala.
  Intrebarea era daca asta e genul de argumente pe care le folosesti intr-o discutie sau esti capabil si de altceva. Sau in ce categorie te incadrezi tu, in cea care atrage muste? Dar prefer sa te las in lumea ta.

 5. MR says:

  De ce sunt capabil, o dovedesc acțiunile mele din trecut, implicarea mea în multitudinea de proiecte sociale, politice sau culturale.
  În profesia de avocat, poți atribui de multe ori succesul tău înțelepciunii judecătorului sau nevolniciei adversarului, deci lucrurile sunt relative acolo – ca să poți trage o concluzie obiectivă. Totuși, măcar faptul că rezist într-o profesie de elită intelectuală, ca liber profesionist, ar trebui să spună ceva.

 6. Django says:

  Ai și tu dreptatea ta: erau prea multă miștocăreală și vulgaritate, atacuri la persoană. Ce e mult strică.

  [ce se dădeau ex-misa]

  Ai o problemă cu exmisa sau cu miștocăreala și vulgaritatea de pe exmisa? Sunt lucruri diferite. Deci nu te mai lega de toată exmisa, sugerând că sunt probabil plătiți.

  Scopul exmisa e să spună adevărul despre Bivolaru, nu miștourile și obscenitățile. Cred că și-ar fi dorit și administratorul exmisa să se vorbească frumos mai tot timpul, dar e tolerant. Ce să facă omul? Să șteargă mizeriile? E greu, că e o muncă de editare enormă.

  Ai vorbit vreodată cu el să te convingi ce om e? Din câte știu eu, e practicant asiduu de vipassana (cu participări regulate la retrageri) și codul moral buddhist e foarte important pentru el.

  Pe exmisa au scris @intenselight, @felina și zeci de oameni de calitate. Pentru mine ei reprezintă exmisa. Tot așa cum pentru tine MISA e reprezentată de oamenii de calitate de acolo. Am aplicat logica ta.

  Și încă ceva. Exmisanii, cu câteva excepții, nu sunt anti-MISA, ci contra faptelor lui Bivolaru.

 7. MR says:

  Django,
  la momentul când am spus că nu sunt contra MISA, ci contra metehnelor din MISA și că îmi doresc reformarea ei, mi-au sărit (aproape fără excepție) toți comentatorii în cap, să mă apostrofeze și să susțină că MISA nu poate fi reformată, că trebuie distrusă. Ei, care au aceste opinii, ce sunt ? Ex-misani ? Sau poate anti-misani.
  Cel mai mult m-a deranjat (și mă deranjează în continuare !) dubla măsură folosită. Ei, sub protecția anonimatului, au dreptul sfânt (că deh, e libertate de exprimare !) să presupună că eu am fost plătit de misani să mă retrag, că mi-e frică, că am fost reprimit la curs pentru că i-am dat pe ei afară, și câte și mai câte bazaconii, că am și renunțat să le mai citesc. Sunt acuzat mereu, personal, că dezinformez, că mint, că aberez, că fantazez, că delirez (Spanda, nu te-am uitat cu deliratul ! și nu te-aș fi nominalizat dacă nu te cunoșteam personal, cu nume și prenume). În schimb când ei se lansează în presupuneri, nu se pune. Nu mă mai interesează de acum înainte nuanțele: că sunt ex-misa sau anti-misa, sau că sunt doar oameni care scriu pe-acolo, pentru mine tot un drac. De-acum înainte eu scriu ce-mi trece mie prin cap, articolele mele și-atât. NU mai vreau comentatori de profesie, care nu spun nimic, aberând aiurea sau atacându-mă personal, liniștiți că eu nu le pot raspunde cu aceeași monedă căci HEI, ei sunt anonimi, remember ?!
  Îl aștept și pe IntenseLight să își lanseze blogul, i-l voi promova pe cât pot, să se mute postacii la el, sunt curios dacă va avea curajul să publice sub numele lui real, nu sub pseudonim, ca să vadă și el ce greu este să le răspunzi civilizat unor indivizi care cedează tentației de a se comporta mizerabil – dar doar sub protecția anonimatului.
  Îi întreb eu pe RAM și LAST, care țin atât de mult la ”sfântul” lor anonimat: ar face ce fac eu ? Să își publice deschis, SUB NUME PROPRIU opiniile, riscând să fie atacați personal, eventual la profesie, familie, etc. ? Răspunsul pe care realitatea ni-l oferă este că NU. Atunci să rămână acolo unde sunt, la categoria muscă, dacă printre acvile nu au tupeu să se bage.

 8. zars says:

  …si nu o acvila ordinara,cea mai mare ACVILA!Unde zbori Tu,nimeni nu indrazneste macar sa gandeasca…nici macar mustele alea de kakao care bazaie disperate pe bloguletzu’ ala mic!E o disperare pe ei de n-ai vazut bwahahaa

 9. Axi says:

  Misa poate fi reformata, daca se vrea asta. Insa trebuie ca vipurile MISA sa fie de acord cu asta, dupa ce nea Griguta pleaca definitiv pe alte meleaguri. Parerea mea

  Cat despre intense-light, multi de la curs stiu cine este deja. Eu o cunosc pe soru-sa deci nu e asa secret cum crezi tu

  Ar trebui sa fie prost sa posteze sub numele real. Nea Griguta de abia asteapta sa ii aranjeze si lui un proces de calomnie, cum a facut si cu Cecilia Tiz. Gasesc ei ceva cu care sa il agate si sa ii inchida gura

 10. Axi says:

  mi-a soptit o pasarica care ii incurcata cu un vipan misa ca ti se pregateste si tie unh dosar penal pentru calomnie

  Se aduna de mult probe pentru asta. Probabil ca stii chestia asta, daca mai ai preteni la varf la curs?

 11. ete-fleosch says:

  Acu are sens miscarea cu ex-misa care au zburat d’acilea

 12. DORIN says:

  vipurile sunt bagate pana in git la trafic de persoane…Avocati la fel

 13. Dan says:

  Haideti sa nu ne facem ca nu am observat ca inainte de “curatenia” initiata de administratorul blogului , aici nu se putea discuta absolut nimic.
  Era mult pana spunei ca practici yoga si erai injurat si gasit vinovat doar pentru ca practicai yoga. Insultele, atacul la persoana, jignirile erau ceva normal. Bascalia, injuratul era vocabularul uzual al celor ce erau pe aici. O gasca de anomini cu care nu se putea conversa in nici un fel. O lume bolnava , subumana pot sa spun ce avea multe in comun cu cea demonica. Nu se putea spune nimic decat ceea ce doreau ei sa auda.

  Care era sensul blogului ? Doar de a injura pe oricine nu faceau parte din gasca lor ?

  Sper ca nu ati uitat , si hai sa nu ne facem ca nu a fost asa !

 14. Django says:

  [Era mult pana spunei ca practici yoga si erai injurat si gasit vinovat doar pentru ca practicai yoga.]

  Incorect. Majoritatea sunt preocupați de yoga. Eu chiar am spus că practic yoga. Nimeni nu m-a atacat.

  [Doar de a injura pe oricine nu faceau parte din gasca lor ?]

  Care gașcă? Trei sau patru persoane? Nu generaliza.

 15. Dan says:

  Si pentru ca acum imi pot spune parerea despre exmisa si anti-misa.

  Toti cei care pretind ca au practicat yoga la MISA si nu o mai fac sunt automat exmisa. Ca au fost la curs o zi sau 10 ani ( dupa spusele unuia sau altuia … si nici nu e nevoie sa verifici asta ) e totuna. Lucrul asta e identic cu a fi jucator de sah si apoi a te lasa de joc. Unele sunt blonde si se vopsesc in roscate sau in brunete …. si ce ? Inseamna ca trebuie sa fie anti- blonde ?????

  Anti misa inseamna ca musai esti impotriva MISA si ca ai si argumnete pentru care esti impotriva. Insa si aici e o greseala foarte mare de interpretare.
  Django spune ca
  : “Scopul exmisa e să spună adevărul despre Bivolaru”.

  1.Atunci ar trebuii sa se numeasca anti Bivolaru si nu anti MISA .
  2. Adevarul e atat de subiectiv incat se poate spune fara frica de a gresi ca fiecare are adevarul sau si in consecinta e vorba despre adevarul celor anti Bivolaru despre Bivolaru , ceea ce e altceva decat se afiseaza!

  Sunt unii care au ceva cu Basescu, altii cu Ponta altii cu MR. Poti exprima o parere atata timp cat nu jignesti si respecti si parerea celorlalti , si in primul rand a celor ce nu sunt de acord cu parerea ta.
  Cam asa ar trebui sa se puna problema si de aici se poate pleca in orice discutie civilizata si nu intr-o lume a surzilor sau a celor ce vad doar un singur aspect. Vorba lui Murphy : “Daca tot ce ai este un ciocan, toate lucrurile din jur ti se par cuie ! ” .
  Cam asa e si cu anti MISA.

 16. Dan says:

  Ai dreptate, nu generalizez, era o tendinta a 99 %, atat in ceea ce priveste injuratul celor ce spuneau ca practica yoga la curs MISA.

  Ca numar de useri erau mai mul de 10. Poate aveau conturi multiple, asta e altceva.
  Insa nu se putea discuta nimic. Asta e un adevar, arhiva iti sta la dispozitie…. inca.

 17. Dan says:

  Campul constiintei fiintei umane se asemeana, spun unii , cu un cerc. Cu cat capatam cunostinte noi si intelegem mai mult cu atat cercul se mareste , avand noi intrebari la care sa cautam raspunsuri si sa le largim astfel sfera constiintei noastre.

  La unii campul constiintei capata un sens opus, datorita incapatanarii de a intelege, a opacitatii si incapacitatii de a sesiza ceea ce se petrece in jurul tau, ajungand sa se ingusteze atat de mult ,pana cand devine doar un punct. Acela devine atunci punctul lor de vedere, fiind incapabili de a mai vedea si altceva. In mod evident in acel moment crezi ca esti stapanul adevarului si ca ” punctul tau de vedere ” este singurul normal si plin de seva!
  Presupunand ca cei ce scriu acolo au ceva creier se deduce ca sunt platiti sa scrie asa ceva! Asta e logic!

  Asta apropos de ” adevarul despre Bivolaru”.

  Cat despre ce doreste administratorul exmisa, hai sa fim seriosi , daca doresti sa nu ai vulgaritati si mijloacele necesare la dispozitie ca doar esti administrator de forum si nu iti sufla nimeni in ciorba ( asta exceptand cazul in care este incapabil sa administreze propriul forum) .
  Ce poate face adminu? Django , fara suparare, treaba cu editarea ne trimiti in alta galaxie ? Hai sa fim seriosi. Nu a dorit si nu doreste sa se vorbeasca decat vulgar . Asta e limba lor si alta nu stiu. Astia sunt si asa le zice! Hai sa nu ii mai scotem noi acum basma curata ca nu tine !

 18. Django says:

  [ceea ce e altceva decat se afiseaza!]

  Ce se afișează? Aha, ok. Am înțeles ce vrei să spui: când citești exmisa ai impresia că e anti-MISA, adică împotriva oamenilor de la MISA. Măi, e fals. Majoritatea celor care au scris pe exmisa sunt contra unora din ideile și faptele celor de la MISA, nu împotriva oamenilor. Ideile și faptele nu sunt echivalente cu oamenii.

  Da, s-a exagerat mult cu injuriile. Din diferite cauze: supărări multe și adânci, traume de ani de zile, combinate cu altele (suntem balcanici, ne inflamăm ușor, suntem popor de miștocari, nu avem exercițiul dialogului etc.; mă includ și pe mine, că nu-s sfânt). Trebuie să înțelegi că vorbim de oameni care au fost răniți adânc. Închipuie-ți un evreu care a fost închis în lagăr și după război trebuie să poarte o discuție civilizată cu ofițerul SS. E greu. E tare greu. Cam așa stau lucrurile.

  [Presupunand ca cei ce scriu acolo au ceva creier se deduce ca sunt platiti sa scrie asa ceva! Asta e logic!]

  Stai puțin. Dacă cineva e inteligent, înseamnă că e plătit? Nu e logic deloc. Aha, tu spui asta pentru că tu consideri că cei de pe exmisa au câmpul conștiinței îngustat.

  Nu sunt de acord. În primul rând, administratorul practică asiduu Vipassana. Asta are efecte de purificare intensă a minții. N-are cum să aibă câmpul îngustat. În al doilea rând, au trecut mulți oameni pe acolo. Ce facem? Îi băgăm pe toți în aceeași oală, ceea ce a celor care nu pricep adevărul greu de înțeles al lui Gregorian Bivolaru? Nu merge.

  [Nu a dorit si nu doreste sa se vorbeasca decat vulgar .]

  Nu știu toate detaliile, dar nu sunt așa de sigur. Administratorul nu a cenzurat niciun mesaj la început. Avea ideile lui legate de dreptul la liberă exprimare, rostirea adevărului nu contează în ce mod, numai adevăr să fie. Apoi a fost prea târziu. Asta am înțeles eu din discuțiile de acolo.

 19. Flagg says:

  @Django

 20. Flagg says:

  @Django
  Hara a facut practic o alegere la un moment dat. De ce anume a facut-o, nu pot sa inteleg. Dar efectele(negative dupa parerea mea) se vad si in prezent.

 21. Flagg says:

  @zars
  Sorry pentru bucatica aia de mesaj ratat de mai sus. Mi-a scapat degetul pe enter dupa ce doar apucasem sa scriu id-ul celui carui ma adresam.

 22. Flagg says:

  @Django
  Tu vad ca ai mai citit din cate s-au scris pe vremuri. In cazul asta poate ai vazut ca au fost in decursul anilor mai multe momente(ex. certurile care l-au determinat pe MARS sa plece) in care adminul ar fi trebuit sa isi dea seama ca lucrurile o luau intr-o directie nasoala si sa actioneze in consecinta.
  Nu il inteleg. Ceea ce s-a intamplat pana la urma nici macar nu vine cumva in sprijinul a ceea ce se presupune ca si-ar fi propus cu mentinerea site-ului pe net in ciuda atacurilor de tip flood reclamate de el si a altor probleme. Lipsa lui de reactie in ce priveste potolirea unor galagiosi a fost total contraproductiva – drept consecinta site-ul a ramas populat de un grup mic de suparati(cu unele exceptii – zamolxe mi se pare ok) care de fapt nu mai reusesc sa trezeasca interesul publicului tinta, ba chiar din contra(lucru vizibil si din ce au declarat mai demult si mac gregor si RAM si altii).

 23. EL TORO says:

  Asta cu vorbitul urit ,asa e nu e ok . Intentia multora a fost sa scoata in evidenta neregulile de la MISA . Aceste mizerii continua si azi ,acum in timp ce voi dezbateti despre curatenia limbajului cu care se spuneau pe fata toate mizeriile . Continua azi 3 sept 2014 cu manipularea , cu trimisiul la produs pe Coasta de Azur si nu numai cu contract de prostituata (carte de munca) a unor femei de la curs si traeul ulterior al banilor il banuiti , cu asa zisa KY in care niste oameni sinceri dar foarte naivi sint dusi de nas si facuti cu cea mai BUNA stiinta sa isi piarda anii tineretii prin ashrmuri ducind vieti la borcan cu tot tacimul pe care il stie toata lumea . Astea continua si azi dupa asa zisa curatire a blogului de -spurcatii de serviciu- , printre care si eu . Ok sa vorbeasca omul frumos sa aiba dialog civilizat . Dar la ce ajuta dezbaterile molcome impotente cind cei de acolo continua netulburati practicile lor jegoase . Cum poti sa numesti un om care se comporta jegos decit un jegos ? Cum sa-i spui ? Om cumva ? Pai cind ala isi bate joc de semenii lui si ii foloseste iar cind o parte din ei se trezesc cit de cit si deschid subiectu pe tema prostirii pe fata , seful ii lasa cu procese pe cap sau ii mai da si el in judecata ptr calomnie ce reactii poti sa ai ? Cind tu sti foarte bine ca intr-un fel ti-a furat viata si sa pisat pe inocenta si sinceritatea ta si inca tot asa procedeaza azi sept 2014 , cita intelegere poti sa mai acorzi unui gunoi ,unor gunoaie umane . Acesti oameni nu incetetaza acest mod de actiune mizerabil , pervers cu semenii lor pe care de fatatda ii numesc frati spirituali . Dincolo de orice alte argumente asta ramine o realitate . Nu e cazul sa ne prefacem ca ,gata, au incetat sa se poarte mizerabil si ca macar sau oprit . Nu . E vreunu pe aici care a uitat realitatea asta jegoasa ? Asta e problema , nu discutiile molcome si cu argumente nesfirsite civilizate . La ce ajuta ? Nu cumva au fost altii apropiati de seful cel mare care au incercat sa ii spuna civilizat verde in fata acu multi ani ca mizeria ar trebui sa inceteze si au fost infierati maxim ? La ce a folosit ? NIMIC . La ce va folosii genul asta de abordare de aici inainte ? La nimic . Deja dureaza de ani si ani manipularea ptr foloase materiale ? Cine poate fi atit de cretin sa creada in reformare sau oricum i-ati zice ? Vorbe civilizate pe linga subiect , asta produceti unii de aici . Sa o zici verde in fata e incomod si atunci ne ascundem dupa discutii civilizate . O sa discutati civilizat multi ani si o sa treaca viata . Si tot legati psihologic de povestea asta si dupa inca cine stie citi ani vom fi . Astia cu povestea lor ori nu mai trebuie bagati in seama deloc si uitare completa , ori facut ceva sa se ajunga intr-un punct in care sa inceteze manipularea in toate felurile care se practica acolo .

 24. Dan says:

  @ EL TORO

  De injurat s-a injurat, de pus la colt s-a pus la colt pe toata lumea care practica yoga la cursurile MISA , chiar daca era doar un cursant si atat. S-a acuzat si s-a invinovatit pana si de vremea probabila. Si ce s-a obtinut ? La ce a folosit ? NIMIC.

  Cand inta omul aici voi il luati cu vulgaritati il puneati la colt ca niste procurori si sareati asupra lui cu 10 -15 intrebari abracadabrante ? De ce? Ca sa vada ca voi sunteti sefii, ca de fapt el e vinovat pentru ca practica yoga. La ce a folosit ? La NIMIC.

  Spuneti ce aveti a spune , insa nu va tot repetati, nu bateti apa in piua. Ati spus-o de o mie de ori. Ajunge !

  Solutii aveti mai baieti ?
  Daca nu aveti atunci macar realizati ca multe dintre minciunile spuse aici sunt abracadabrante, lipsite de orice bun simt si logica elementara. Nu stau sa le mai repet acum. V-au fost spune de zeci de ori. Daca nu le-ati inteles atunci , nici acum nu le veti pricepe.

  Vad totusi ca aveti ceva cu discutiile civilizate pe care nu prea le suportati. Mai misto e sa injuri , sa arunci cu noroi in oricine si sa te dai rotund .

  Vorbesti despre manipulare? Tu nu manipulezi in modul in care prezinti ideile respective?

  Putin discernamant nu strica, daca e, daca nu e nici Dumnezeu nu cere!

 25. Django says:

  @Flagg, în ce privește site-ul exmisa, asta e situația acum. Nu se mai poate face nimic. Însă a avut rolul lui extraordinar. Multe femei exploatate sexual și material de Bivolaru și acoliții săi au scăpat datorită site-ului exmisa.

  Acestea fiind spuse, închei discuția despre exmisa, din respect pentru oamenii ăia.

 26. Django says:

  [Daca nu aveti atunci macar realizati ca multe dintre minciunile spuse aici sunt abracadabrante, lipsite de orice bun simt si logica elementara.]

  Dă exemplu de o singură minciună. Îți ia un minut să o scrii aici. Mulțumesc.

 27. Dan says:

  @ Django
  1.”LA MISA NU SE FACE YOGA. PUNCT.”
  – minciuna asta e evidenta daca e sa ne referim doar la hatha yoga.

  2.La Misa e prostitutie .
  Nu se face asa ceva la curs. La curs se realizeaza practici de yoga o ora sau 2 , se preda lectie noua se pun intrebari referitoare la informatiile primite. Atat !
  Ceea ce face cineva in timpul liber e treaba lui. Daca cineva decide sa plece , asa cum s-a mai discutat, in Japonia sau nu stiu in ce tara, este decizia unei persoane majore care danseaza in anumite cluburi. Nu prostitutie !

  3. Ca la Misa se face videochat.
  Videochat face oricine doreste in timpul sau liber sa faca orice. Sunt zeci de site-uri pentru adulti , care au regulile lor si in care exista zeci de mii de adulti, femei si barbati care fac videochat.

  Daca eu fac striptease sau videochat in timpul meu liber ( am auzit ca se pateste foarte bine ) inseamna ca MISA face ?

  Nu se face distinctia intre MISA si dreptul la viata privata a celor ce participa la cursul de yoga .

 28. MR says:

  Eu cred că am încheiat un capitol din existența acestui blog. Aș vrea să nu mai revină nimeni asupra poveștilor din trecut, acele veșnice dispute contradictorii iscate din cuvinte întoarse aiurea.

  Rolul rubricilor de comentarii este acela ca cititorul să își exprime opiniile referitor la subiectul articolului la care comentează. Dacă se dorește mai mult și înafara subiectului, pentru asta există forumuri de discuții.

  Deci, de acum înainte, puțin și bun și la obiect.

  Vă mulțumesc pentru înțelegere

 29. Ana9999 says:

  Ptr. Dan

  @ Django
  1.”LA MISA NU SE FACE YOGA. PUNCT.”
  – minciuna asta e evidenta daca e sa ne referim doar la hatha yoga

  *********** bivolaru nu a avut un maestru ca sa-l initieze in yoga, deci************* ce l-a predat pe foi a4 xeroxate nu e yoga.

  2.La Misa e prostitutie .
  Nu se face asa ceva la curs. La curs se realizeaza practici de yoga o ora sau 2 , se preda lectie noua se pun intrebari referitoare la informatiile primite. Atat !
  Ceea ce face cineva in timpul liber e treaba lui. Daca cineva decide sa plece , asa cum s-a mai discutat, in Japonia sau nu stiu in ce tara, este decizia unei persoane majore care danseaza in anumite cluburi. Nu prostitutie !

  ***************nu se face prostitutie in sala de curs, dar daca , dupa ce iesi din sala cei ce ti-au predat asa zisa yoga te indeamna la prostitutie, videochat, sa mergi la produs pentru ei in Japonia, atunci inseamna ca la misa este prostitutie. Stoian si alte dobitoace au facut filme porno. Ce maestru de yoga a facut filme porno, *************? Niciun maestru de yoga autentic nu a indemnat la prostitutie si nu a profitat de pe urma discipolilor.

  3. Ca la Misa se face videochat.
  Videochat face oricine doreste in timpul sau liber sa faca orice. Sunt zeci de site-uri pentru adulti , care au regulile lor si in care exista zeci de mii de adulti, femei si barbati care fac videochat.

  Daca eu fac striptease sau videochat in timpul meu liber ( am auzit ca se pateste foarte bine ) inseamna ca MISA face ?

  Nu se face distinctia intre MISA si dreptul la viata privata a celor ce participa la cursul de yoga .

  Cei care fac videochat si se prostitueaza in timpul liber 🙂 nu au tangenta cu yoga.
  Yoga e un mod de viata. Yama si Niyama trebuie respectate tot timpul. Nu o ora faci asane si apoi te prostituezi pe videochat sau faci filme porno. Yama si Niyama nu permit prostitutie, videochat – care de fapt e tot prostitutie, nu permit sa minti si sa profiti de pe urma discipolilor.

 30. EL TORO says:

  @DAN . Din cauza unor argumente debile se enervau unii si vb mai hard . Daca tu consideri ca ce ai spus sint argumente ,nu faci decit sa permiti activitatile alea ciudate numai ptr ca nu se fac la sala . Daca tu poti desparti omul in 2 inseamna ca fiecare putem avea vieti duble : una in care facem niste asane si alta in care facem infractiuni fata de lege si actiuni imorale in raport cu calea pe care pretindem c-o urmam . Ptr tine legalitatea este data de faptul ca locatia nu e cea de la sala , asta face marea diferenta intre a permite si a trece cu vederea . Ce e de zis ? Te crezi inteligent probabil . In fine astea nu se pot termina , sa vb la nesfirsit nu are rost . Dar si sa nu mai vb despre continuarea pe care ei o fac bine mersi iar nu e solutie . Ideea simpla de baza este ca ei azi acum isi continua drumul neabatuti . Doar ptr ca nu e la sala nu inseamna ca e si corect ,spiritual . Totusi ca sa nu o mai lungim sa nu mai amintim esentialul si sa trecem cu vederea . E cel mai linistitor . Toti cei care vb frumos sint niste adevarati . Extraordinar . Orice serviciu secret la dsuprqafata e onorabil apra patria dar in spate lupta sa isi controleze proprii cetateni . E vreo asemanre cit de mica cu MISA ? NU CRED . Misa e perfecta . Cei care conduc si predau sint extraordinari doar ptr ca predau in sala lucruri frumoase ,iar cind pleaca de acolo nu e nici cea mai mica problema ca isi folosesc cursantii ptr interesele lor materiale prin diverse actiuni . Asa este , e ok . Bine ca am inteles in sfirsit cita confuzie aveam in cap . Totul e ok . Dormiti linistiti . Sint aproape niste eroi . Daca tu ti-o iei la frecat intimpul liber nu MISA face ,doar tu faci . Dar cind aceiasi oameni care conduc MISA recruteaza femei ptr produs nu insemna ca MISA face videochat . Inseamna ca e conflict spiritual . Daca tu esti de acord sa ti-o freci lucrind ptr in cadrul firmei unui instructor yoga MISA in timpul liber nu MISA , nu MISA face videochat intr-adevar ci oamenii in carne si oase . Daca nu ai nici o problema cu asta , acu sincer de atita ipocrizie sa ai o problema cu citeva injuraturi ? Asa poti vinde arme , virusi , droguri pe considerentul ca nu obligi nici o fiinta uman sa cumpere fortat . Da ,dar prin tine se intimpla niste lucruri aiurea . Sau nu mai exista rezonanta ? E in vacanta rezonanta ? Poti sa te separi in 2 dpdv al rezonantei . Faci yoga frumos so bine (bravo tie ) si dupa curs mai vinzi niste coca sau arme samd . Nu tot fiinta ta este ? Acu sincer la ce zisesi mi se pare ca ori esti sef pe acolo ,ori nu prea te duce capul .

 31. Neele says:

  @Dan:
  “Daca eu fac striptease sau videochat in timpul meu liber ( am auzit ca se pateste foarte bine ) inseamna ca MISA face ?”
  Nu.
  Daca tu faci striptease sau videochat in timpul tau liber, e bucuria leilor ca nu trebuie sa mai scuipe hainele afara. Esti mai gustos la chielea goala. 😀

  “zeci de mii de adulti, femei si barbati care fac videochat.”
  Hehehe! Ce de orgii visezi tu, si care e realitatea…!

  “este decizia unei persoane majore care danseaza in anumite cluburi.”
  Nu vrei sa detaliezi despre “anumite”?
  Multumesc anticipat pentru raspuns!

Leave a Reply