Muștele la arat

S-a adeverit proverbul că nu toate muștele fac miere. În fapt, niciuna. Au trecut câteva zile deja, de când am alungat roiul de muște de kăkat ce se dădeau ex-misa, de-aici de pe blogul meu. Musca de kăkat nu e numai aia care trage la kăkat. E aia care de multe ori vine de pe kăkați și infestează orice atinge: miere, dulciuri, mâncare bună, în fine, orice lasă omul pe masă, fără pază. Așa și acești muscoi: bâzâie acum penibil și bezmetic, în toate părțile, încercând să-și facă, chipurile un stup în altă parte, crezându-se albine. Se vor aduna să dezbată… ce ? Pe cine vor să atragă în discuțiile lor ? Să te lauzi că tu ai ”adus trafic” cu bâzâielile tale, e ca și cum ai spune că ai invitat la masă mesenii, cu prezența ta. În mod halucinant respectivii au impresia că, fără ei, ”nu se face treabă”, precum în fabula cu ”musca la arat”:

De la arat un plug
Venea încet spre casa
Si, la un bou pe jug,
O musca se-asezase.
Iar ei, spre-ntâmpinare,
O alta musca-n zbor
Îi face întrebare:
— De unde, draga sor’?
— Si mai întrebi de unde!
Ei musca îi raspunde
C-un aer suparat.

Au nu pricepi ce facem?
Nu vezi ca noi ne-ntoarcem
Din câmp, de la arat!

Spre lauda desarta
Multi zic: noi am lucrat,
Când ei lucreaza-n fapta,
Ca musca la arat.

Dintotdeauna, oamenii au intrat să citească articole (informații noi), oamenii au comentat, iar trolii și haterii au poluat, ca niște muște verzi de kăkat atmosfera, stricând orice cadru de discuții normal. Gata, s-a terminat cu muștele pe rapcea.ro. Am pus plasă ! Atât pe acest subiect ! Aquila non captat muscam !

Am două noutăți de anunțat: deoarece Felina nu a avut timp să aranjeze pe secțiuni articolele (iar eu nu mă pricep), IntenseLight își va lansa propriul blog, unde veți putea regăsi toate materialele lui. Lansarea blogului se va face cu publicarea unui articol nou nouț marca IntenseLight, despre un nou-descoperit plagiat al unui lider MISA, al unei cărți de căpătâi, care a făcut furori la vremea ei, și l-a ridicat pe respectivul în ochii cursanților… la nivelul unui Eliberat. Nu dam mai multe amănunte momentan, mai așteptați o săptămână până termină omul blogul și îi dă drumul. Iar muștele, să nu creadă că pot bâzâi liber pe munca altora, cum au făcut aici. InstenseLight a învățat deja din greșelile mele, că nu poți educa muștele să se comporte frumos. E în natura lor să bâzâie și să infesteze tot ce ating. Soluția este pur și simplu să pui o plasă, ca tot țăranu, și gata.

Deci, bâzâiți cât vreți…

1422438_10204291830993368_5503008088207349922_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *