Inițiativă Cetățenească Europeană pentru legalizarea consumului de cannabis

Conform unei propuneri legislative cetățenești ce va fi dezbătută la nivelul Parlamentului European pe data de 20 noiembrie 2014, se propune în premieră legalizarea consumului de marijuana în toate țările membre UE, deci inclusiv în România.

Initiativa Cetãteneascã Europeanã ‘Weed like to talk’ are nevoie pentru a introduce in Parlamentul European discutiile pentru legalizarea cannabisului in intreaga Uniune Europeana, de strangerea a minimum 1.000.000 (1 milion) de voturi (semnături) ale cetățenilor europeni.
Puteti semna Initiativa Cetateneasca Europeana aici

Mai multe statisctici si informatii despre semnatari aici

Ce isi propune Initiativa “WEED LIKE TO TALK” aici

Cum functioneaza Initiativa Cetateneasca Europeana vedeti aici

 

Personal, nu consider cannabisul dăunător sănătății, motiv pentru care am și semnat petiția respectivă.

 • etefleosch

  Tinand cont ca tu, avocat, personal nu consideri ca e daunator, eu cred ca ar trebui sa ne strangem cateva milioane sa validam proiectul?

  Acu nu zic ca un avocat nu ar aduce idei noi/revolutionare in medicina dar daca ar fi sa aleg intre un avocat/sportiv si un chirurg la intrarea din sala de operatie as alege cu ochii inchisi chirurgul. La fel as alega sportivul si nu avocatul atunci cand as paria la un meci sportiv si tot la fel as merge pe mana avocatului in cazul unui proces.

 • MR

  Ce o tot dai cu avocatul in sus si-n jos ?! Pana la urma, datul cu parerea e sport national la romani, eu de ce as face exceptie ?

 • etefleosch

  Bun, atunci ca om is curios cate tigari cu marihuana ai bagat si de ce o consideri folositoare? Ce ai simtit fumand marihuana de consideri ca merita?

 • MR

  Se pare ca etefleosch si nelee vor sa fie banati. Este ultimul avertisment. Zars, fi cu ochii pe ei !

 • name

  etefleosch, faptul ca se legalizeaza nu inseamna ca vine cineva si ti-o baga pe gat! Nu-ti place, nu mananci. Nu te mai agita atata.

 • zars

  Eeee,sa mai bage si ei un coment aiurea si zboara:))

 • FesDeMatase

  URAAAAAAAAA!

  weeds! weeds! weeds! :Be-Happy: :Be-Happy: :Be-Happy: :Be-Happy: