Culturiștii practică G4P ?

Citeam într-un articol trimis de cineva, despre cât de dificilă este viața de culturist. Antrenamente zilnice, alimentație bogată dar strictă, ce trebuie să includă o mulțime de minerale și vitamine, bașca tot felul de suplimenți alimentari – asta dacă respectivul nu bagă steroizi ! Toate astea, plus un abonament de sală, cresc costurile vieții unui culturist din Occident la câteva mii de dolari pe lună. De unde să facă banii ăștia, dacă nu are un job, căci trage toată ziua de fiare ? În condițiile în care premiul Mister Olimpia este ridicol de mic (doar 50.000 de dolari) față de munca depusă (și investiția !) pentru a-l obține, culturiștii trebuie să caute resurse financiare în alte locuri. Și unii dintre ei (destul de mulți !) le-au găsit în G4P, în traducere Gay for Pay, adică homosexualitate pe bani.

Mulți culturiști tineri, din lipsă de bani încep să practice video-chat-ul, principalii clienți fiind homosexuali. Avantajul videochatului este că nu ai contact direct cu clientul, însă în timpul show-ului acesta îți cam comandă ce să faci cu corpul tău, căci el plătește. Evident, video-chatistul se poate opri când vrea, poate încheia sesiunea, dar… Lumea sex-bussiness-ului este o lume tenebroasă, cu multe capcane și perversiuni ce pot schimba un om. Așa se face că mulți culturiști video-chatiști trec la nivelul următor: strip-dance în baruri (în general baruri gay), sau filme porno gay, ajungând în final la prostituție masculină.

Deloc întâmplător, anumiți mecena homosexuali, cu dare de mână, se numără printre principalii sponsori ai concursurilor de culturism.

Astfel de bărbați care ar trebui să inspire masculinitate, virilitate și forță tipic bărbătească devin, forțați de nevoile materiale, curve în toată regula iar unii dintre ei chiar homosexuali pe bune.

Așa că, data viitoare când vedeți un poponar musculos ieșind dintr-un club gay, priviți-l cu compasiune: trebuie să mănânce și gura lui ceva.

În fine, cele scrise aici nu le-am inventat eu, le-am sintetizat dintr-un articol de profil, care dă și exemple aici: http://nattyornot.com/why-are-bodybuilders-doing-g4p/

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *