Discriminarea pozitivă este un termen nou intrat în vocabularul est-europenilor. Termenul se referă la categorii mai mult sau mai puțin inventate de așa-zise ”minorități” care sunt favorizate ca drepturi și libertăți, în raport cu drepturile oferite de lege populației majoritare. Concret, discriminare pozitivă e atunci când controlorul trece pe lângă țigan în tramvai, fără să îi ceară să arate biletul, dar se dă la tine, român majoritar. Discriminare pozitivă e atunci când tu abia supraviețuiești cu o tarabă la care vinzi ceva, cu autorizații plătite, avize, taxe și impozite la zi, și îți iei zeci de controale și amenzi de la Stat, în timp ce țiganca ce vinde pe trotuar lângă tine – de pe o cutie de carton, nu e verificată și nu o deranjează nimeni.

Concepția asta pornește de la ideea că dacă săracul minoritar e oprimat de majoritate,e bine să îi dai și lui o șansă în plus acolo, ca să echilibrezi balanța cu majoritarul.

Ei bine, azi un amic mi-a dat un link către o știre care arată până unde poate merge discriminarea pozitivă.

Cică un grup de ciori made in românica și-a deschis mega-afacere în Anglia. Profitând de discriminarea pozitivă față de homosexuali, de faptul că autoritățile nu-i expulzează pe poponarii străini căsătoriți pe teritoriul englez, țiganii noștrii cei inventivi au venit cu un ”plan de afaceri” genial, un fel de culme a discriminării pozitive: să căsătorească între ei ”discriminații”. În cazul prezentat de reporterii englezi, o indiancă pe cale să fie expulzată le plătea țiganilor 10.000 de lire ca să se ”căsătorească” cu o țigancă româncă, și astfel amândouă primeau automat drept de ședere în Anglia. Mișto, nu ? Tot ce trebuiau să facă era să se declare lesbiene, și problema dreptului de ședere se rezolva ca prin farmec.

Dacă mă duc eu, om muncitor, cu familie, risc să fiu expulzat, pe motiv că sunt un migrant economic, adică un om care nu are altă vină decât aceea că s-a săturat de mizeria din țara lui și vrea să trăiască într-o țară unde munca lui este apreciată și plătită ca atare. Ei bine, chestia asta nu e legală ! N-ai voie să trăiești bine ! marș înapoi în cocina din care ai venit ! Dar dacă ești poponarrrrr… stai așa ! De tine avem nevoie, poți rămâne, că altfel te discriminăm. Nu contează dacă muncești, dacă reprezinți ceva ca om.

Citeam deunăzi niște statistici, că de la legalizarea căsătoriilor gay în Anglia, prea puține cupluri au ales să își legalizeze relația. Acum, dacă scădem și ”căsătoriile” aranjate de balaoacheșii noștrii, cred că nu mai rămâne aproape nimic.

Așa că le urez britanicilor ”corecți politic” să își ia la căsătorii aranjate de țiganii noștrii până s-or declara stat homosexual. Din partea mea, le fac cadou toți pârțarii și curvele masculine (inclusiv din politica românească !) să le ”integreze” până n-or mai putea. Trăiască mirii !

CategoryUncategorized

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer