Azi, la 14.51 fix, mă sună pe nr. meu de conex o duduie. De pe nr. de tel. 0721658284. Și-ncepe să-mi turuie: ”Felicitări domnule Mihai Rapcea, pentru faptul că ați ales să vă alăturați echipei domnului Victor Ponta !” Când am auzit cuvintele-alea, m-a luat așa o amețeală, de era să scap telefonul din mână. Imperturbabilă posesoarea vocii a continuat: ”Pentru acest lucru, vrem să vă anunțăm că ați câștigat unul din tricourile noastre roșii, neinscripționate și v-am contactat să ne comunicați adresa la care doriți să vi-l trimitem”.

tricoi ponta

În acel moment am rămas un pic blocat, gândindu-mă ce răspuns să îi dau. Ezitam între o înjurătură urâtă, cu origini și toate alea – și curiozitatea de a vedea cum a ajuns numărul meu de telefon în posesia duduiei respective.

A învins curiozitatea, drept pentru care am replicat politicos: ”Stimată doamnă, vă mulțumesc din sufletul meu de pionier pentru vestea cea bună pe care mi-ați dat-o. Recunosc că așteptam acest tricou încă de la lansarea în politică a domnului Viorel. Însă mă roade curiozitatea: cum ați ajuns la mine ?”  

La care, don`şoara amabilă, mi-a răspuns prompt: ”Simplu, domnule Rapcea, din moment ce v-ați înscris online, pe site-ul de campanie al dlui Ponta, victorponta.ro”.

implicate ponta

Eu, insist, nelămurit: ”Stimată domnișoară, probabil că memoria îmi joacă feste și la acest moment, nu îmi mai amintesc exact: pentru ce m-am înscris pe siteul victortonta.ro ?” La care dumneaei mi-a ciripit suav răspunsul: ”V-ați alăturat echipei de campanie pentru alegerile prezidențiale a dlui Victor Ponta, iar pentru acest lucru noi vă trimitem tricoul nostru roșu de campanie. Deci, îmi puteți spune adresa unde doriți să primiți acest tricou, domnule Rapcea ?

Lămurit, i-am răspuns domnișoarei: ” Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff nr. 6, Sector 1, București”. La care dumneaei, cu mult profesionalism a insistat ”etaj, număr de apartament ?” iar eu i-am replicat: ”nu e nevoie domnișoară. Menționați pe colet doar că este pentru domnul ambasador. Al Rusiei la București. Și că mi-aș dori ca odată cu acest tricou, să îi trimit cu un șut în cur peste gardul ambasadei și candidatul dumnealor, cârpa kaghebistă Victor Viorel Ponta !” La celălalt capăt al firului s-a lăsat tăcerea, apoi convorbirea s-a întrerupt. Mă întreb dacă tricoul va fi trimis cu indicațiile de rigoare, reprezentantului Kremlinului.

Nu mă întreb și nu mă miră însă, cum am ajuns să semnez pe site-ul primului ministru al României, adeziuni on-line de susținere, cu datele mele (inclusiv numărul meu de telefon). Probabil că a fost o glumă proastă din partea unui ”amic”. Sau poate că deja votarea președintelui României a început, fără ca noi să ne dăm seama. Nu m-aș mira ca ”echipa” on-line a celui mai iubit premier dintre români să strângă vre-o 50 de milioane de adeziuni ca să poată justifica frauda electorală de proporții pe care baronii PSD-ului o pregătesc. Până una alta însă, sunt mândru de mine: am declinat prima mită electorală din această campanie care nici nu trebuia încă să înceapă: cine mai urmează ? tanti Nuțzi, cu un sex oral de pe site-ul de campanie http://www.romaniafutacioasa.com/ ?

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer