Azi, la 14.51 fix, m sun pe nr. meu de conex o duduie. De pe nr. de tel. 0721658284. Și-ncepe s-mi turuie: ”Felicitri domnule Mihai Rapcea, pentru faptul c ați ales s v alturați echipei domnului Victor Ponta !” Cnd am auzit cuvintele-alea, m-a luat așa o amețeal, de era s scap telefonul din mn. Imperturbabil posesoarea vocii a continuat: ”Pentru acest lucru, vrem s v anunțm c ați cștigat unul din tricourile noastre roșii, neinscripționate și v-am contactat s ne comunicați adresa la care doriți s vi-l trimitem”.

tricoi ponta

n acel moment am rmas un pic blocat, gndindu-m ce rspuns s i dau. Ezitam ntre o njurtur urt, cu origini și toate alea – și curiozitatea de a vedea cum a ajuns numrul meu de telefon n posesia duduiei respective.

A nvins curiozitatea, drept pentru care am replicat politicos: ”Stimat doamn, v mulțumesc din sufletul meu de pionier pentru vestea cea bun pe care mi-ați dat-o. Recunosc c așteptam acest tricou nc de la lansarea n politic a domnului Viorel. ns m roade curiozitatea: cum ați ajuns la mine ?

La care, don`oara amabil, mi-a rspuns prompt: ”Simplu, domnule Rapcea, din moment ce v-ați nscris online, pe site-ul de campanie al dlui Ponta, victorponta.ro”.

implicate ponta

Eu, insist, nelmurit: ”Stimat domnișoar, probabil c memoria mi joac feste și la acest moment, nu mi mai amintesc exact: pentru ce m-am nscris pe siteul victortonta.ro ?” La care dumneaei mi-a ciripit suav rspunsul: ”V-ați alturat echipei de campanie pentru alegerile prezidențiale a dlui Victor Ponta, iar pentru acest lucru noi v trimitem tricoul nostru roșu de campanie. Deci, mi puteți spune adresa unde doriți s primiți acest tricou, domnule Rapcea ?

Lmurit, i-am rspuns domnișoarei: ” Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff nr. 6, Sector 1, București”. La care dumneaei, cu mult profesionalism a insistat ”etaj, numr de apartament ?” iar eu i-am replicat: ”nu e nevoie domnișoar. Menționați pe colet doar c este pentru domnul ambasador. Al Rusiei la București. Și c mi-aș dori ca odat cu acest tricou, s i trimit cu un șut n cur peste gardul ambasadei și candidatul dumnealor, crpa kaghebist Victor Viorel Ponta !” La cellalt capt al firului s-a lsat tcerea, apoi convorbirea s-a ntrerupt. M ntreb dac tricoul va fi trimis cu indicațiile de rigoare, reprezentantului Kremlinului.

Nu m ntreb și nu m mir ns, cum am ajuns s semnez pe site-ul primului ministru al Romniei, adeziuni on-line de susținere, cu datele mele (inclusiv numrul meu de telefon). Probabil c a fost o glum proast din partea unui ”amic”. Sau poate c deja votarea președintelui Romniei a nceput, fr ca noi s ne dm seama. Nu m-aș mira ca ”echipa” on-line a celui mai iubit premier dintre romni s strng vre-o 50 de milioane de adeziuni ca s poat justifica frauda electoral de proporții pe care baronii PSD-ului o pregtesc. Pn una alta ns, sunt mndru de mine: am declinat prima mit electoral din aceast campanie care nici nu trebuia nc s nceap: cine mai urmeaz ? tanti Nuțzi, cu un sex oral de pe site-ul de campanie http://www.romaniafutacioasa.com/ ?

, , , ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *