Sfatul apostolic ntr-ale milosteniei era acela ca, atunci cnd faci un bine, s nu ți știe stnga de ce face dreapta.

Ei bine, se pare c acest sfat este cel mai bine pus n aplicare și n MISA, unde nimeni nu știe ce face cel de lng el, ntr-o veritabil armonie și fraternitate spiritual.

disident misa

Astfel, n vreme ce web-masterul siteului yogaesoteric.net are veleitți secesioniste, declarndu-și independența faț de Mișcarea de Integrare Spiritual n Absolut (MISA) cu un articol ce clameaz sus și tare c ” Yogaesoteric nu este MISA”, rugndu-ne s privim ” MISA și Yogaesoteric ca pe dou entitți distincte, exact așa cum sunt n realitate.”, flyerele rspndite de adepții MISA pentru atragerea de noi cursanți pentru cursurile de yoga afirm clar și rspicat: ”YOGAESOTERIC.NET Site-ul Mișcrii de Integrare Spiritual n Absolut.”

Flyer curs MISA 2014-page-002

 

Jpeg

Acu, fie c cineva a uitat s schimbe acest mrunt detaliu din pliant, fie disidentul Fodor și-a luat yogaesotericul n cap și a plecat cu el n lume, tindu-și, ntr-un gest sinucigaș, cordonul ombilical prin care și primea porția zilnic de hran n ashramul organizației-mam, MISA.

Personal, nclin s cred c cei din conducerea MISA au avut intenția la un moment dat s dea impresia c la MISA e libertate de exprimare: și-atunci i-au dat lui Fodor ”misiunea” s se declare ”independent” cu tot cu site, cam n genul ”independentului” la Primria Capitalei Sorin Oprescu, faț de partidul-matc, PSD, ntru prostirea electoratului.

ns, cum minciuna are picioare scurte și memorie proast, au uitat s schimbe ”adevrul” și n pliantele de popularizare ale cursului de yoga. Mai bgați niște shambavi mudra n tapas mi bieți, c se prind fraierii și pierdeți… ”electoratul”.

n vremea asta, Gregorian Bivolaru se plimb fr griji prin Cișmigiu, ca un veritabil pensionar care știe c a lsat școala de yoga pe mini bune.

10415709_10204499231738257_4945620643969398571_n

Uznd de una dintre nenumratele lui puteri par anormale, Grieg și-a permis cu nostalgie o jumtate de or de plimbare n aerul curat al Cișmigiului, n amintirea vremurilor de odinioar, cnd l alergau securiștii. Azi, nu-l mai caut nimeni – chiar dac (chipurile !) se ascunde. Și evident, printr-o sublim și semnificativ sincronicitate, rapcea.ro a fost acolo la momentul potrivit, spre a imortaliza prezența celui… Mereu Același !

10712988_860603593972641_1324175409058238254_n

, , ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *