Sfatul apostolic într-ale milosteniei era acela ca, atunci când faci un bine, să nu îți știe stânga de ce face dreapta.

Ei bine, se pare că acest sfat este cel mai bine pus în aplicare și în MISA, unde nimeni nu știe ce face cel de lângă el, într-o veritabilă armonie și fraternitate spirituală.

disident misa

Astfel, în vreme ce web-masterul siteului yogaesoteric.net are veleități secesioniste, declarându-și independența față de Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA) cu un articol ce clamează sus și tare că ” Yogaesoteric nu este MISA”, rugându-ne să privim ” MISA și Yogaesoteric ca pe două entități distincte, exact așa cum sunt în realitate.”, flyerele răspândite de adepții MISA pentru atragerea de noi cursanți pentru cursurile de yoga afirmă clar și răspicat: ”YOGAESOTERIC.NET Site-ul Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut.”

Flyer curs MISA 2014-page-002

 

Jpeg

Acu, fie că cineva a uitat să schimbe acest mărunt detaliu din pliant, fie disidentul Fodor și-a luat yogaesotericul în cap și a plecat cu el în lume, tăindu-și, într-un gest sinucigaș, cordonul ombilical prin care își primea porția zilnică de hrană în ashramul organizației-mamă, MISA.

Personal, înclin să cred că cei din conducerea MISA au avut intenția la un moment dat să dea impresia că la MISA e libertate de exprimare: și-atunci i-au dat lui Fodor ”misiunea” să se declare ”independent” cu tot cu site, cam în genul ”independentului” la Primăria Capitalei Sorin Oprescu, față de partidul-matcă, PSD, întru prostirea electoratului.

Însă, cum minciuna are picioare scurte și memorie proastă, au uitat să schimbe ”adevărul” și în pliantele de popularizare ale cursului de yoga. Mai băgați niște shambavi mudra în tapas măi băieți, că se prind fraierii și pierdeți… ”electoratul”.

În vremea asta, Gregorian Bivolaru se plimbă fără griji prin Cișmigiu, ca un veritabil pensionar care știe că a lăsat școala de yoga pe mâini bune.

10415709_10204499231738257_4945620643969398571_n

Uzând de una dintre nenumăratele lui puteri par anormale, Grieg și-a permis cu nostalgie o jumătate de oră de plimbare în aerul curat al Cișmigiului, în amintirea vremurilor de odinioară, când îl alergau securiștii. Azi, nu-l mai caută nimeni – chiar dacă (chipurile !) se ascunde. Și evident, printr-o sublimă și semnificativă sincronicitate, rapcea.ro a fost acolo la momentul potrivit, spre a imortaliza prezența celui… Mereu Același !

10712988_860603593972641_1324175409058238254_n

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares