Nu e o glum, este povestea unui tnr de 32 de ani din Marea Britanie, scpat dintr-o cumplit lupt cu drogurile și decis s și refac viața fcnd ceva util pentru comunitate.

 

Stinson Hunter a nceput n urm cu 18 luni lupta cu pedofilii n undergroundul internetului. narmat doar cu un calculator și o camer video cu care nregistra probele, acesta a furnizat polițiștilor informații care au dus la prinderea și arestarea a peste 50 de pedofili.

Hunter, denumit de presa britanic ”Pedophile Hunter” (vntorul de pedofili) și construia profile false de copii, pe rețelele de socializare frecventate de pedofilii n cutare de minori, adunnd pentru poliție probe despre activitatea pedofililor de racolare a minorilor.

n urm cu cteva zile, postul TV britanic Channel 4 a difuzat documentarul The Paedophile Hunter, care s-a bucurat de o imens popularitate n rndurile britanicilor.

Activitatea lui Hunter a fost una benevol și gratuit, el trind foarte modest n toat aceast perioad. Pentru a-și continua activitatea, el a lansat un apel ctre cei doritori s l finanțeze n continuare, pe platforma Kickstarter, dorința lui fiind aceea de a strange 10.000 de lire. Solicitarea lui Hunter s-a bucurat de o mare simpatie, proiectul lui strngnd n doar 12 ore peste 15.000 lire, n present (la aproape 24 de ore de la lansarea solicitrii lui), suma adunat fiind de aproape 30.000 lire.

Evident, au existat opinii pro și contra cu privire la activitatea lui Hunter. Prinți și simpatizanți ai activitții lui Hunter i-au ludat pe pagina lui de facebook activitatea profilactic, n vreme ce alte voci l acuz c se bag fr nici un drept n ”treaba poliției”. Pn una alta, reacțiile de susținere ale britanicilor pentru Hunter demonstreaz c exist o limit clar a toleranței faț de manifestrile sexuale anormale – fiind cunoscut legtura puternic dintre homosexualitate și pedofilie.

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares