România s-a împărțit din nou în două tabere: cei care îl vor pe Victor Ponta președinte, care vor din nou PSD-ul cu furăciunile și inechitățile de tară bananieră – și cei ce vor altceva – adică românii care vor o țară ca afară, fără corupție, fără furtul banului public. Adică o țară în care să poți munci și trăi onest.
Să vedem cine sunt cei ce au votat și vor vota Ponta: în primul rând pucăriașii și pușcăriabilii, adică cei cărora Victor Ponta le-a promis trecerea prin Parlament a legii amnistiei: de la infractorii mărunți la marii gușteri ai politicii de partid, cu afacerile ei veroase.
Apoi, sunt votanții captivi: săracii din cartierele, satele și comunele țării, care depind vital de alocația dată cu mărinimie electorală de baronii locului. Pensionarii cărora li s-a promis că nu li se vor tăia pensiile; bugetarii care au beneficiat de amnistia fiscală; și nu în ultimul rând, numărul mare de imbecili cu saliva curgându-le pe tricou, care își vând votul pe-o bere, un kil de ulei sau zahăr, care nu merită să voteze, care nu știu pe ce lume trăiesc, care nu contribuie cu nimic la bunăstarea acestei țări. Prostimea aia multă, de care vorbea Lăpușneanu.
Cine sunt votanții oricărei alte persoane înafară de Victor Ponta ? Sunt studenții care vor un viitor și s-au săturat de mizerie, sărăcie și lipsă de perspectivă în țară. Sunt micii întreprinzători care au dat faliment sub puhoiul de taxe și impozite ce au însoțit jaful național din ultimii 24 de ani. Este clasa de mijloc a societății românești, tot mai subțire și mai anemică datorită ”guvernării luminate” a ”micului Titulescu” al PCR-ului iliescian. Și mai sunt și cei aproape 3 milioane de români umiliți, care au căutat un trai mai bun în străinătate. Mult hulita – de dl. Ponta – Diaspora românească, pe ai căror bani trimiși familiilor lor în țară, se bazează în calculele ei economice ministreasa de finanțe în redresarea economică de pe anul viitor …

Și ajuns aici cu povestea, mi-a răsărit o idee: ce s-ar face dl. Ponta dacă căpșunarii români din Italia, Spania, Grecia, Franța, Germania, Anglia, muncitorii obidiți care mănâncă pâinea amar muncită a străinătății, n-ar mai trimite timp de o lună nici un ban familiilor, în România ? Ar cădea în cap economia românească ?! Acești oameni, cărora micul tiran bolșevic le refuză elementarul drept de vot mai rău decât pușcăriașilor (care apropos, au votat lejer la pat, în propriile celule, încă de la primele ore ale dimineții), ar face o grevă fiscală ? E drept, familiile ar suferi. Dar așa e când vrei să te însănătoșești, să vindeci o țară de cancerul comunist. Mai faci și foamea, mai reduci din hrană. Sau găsești alternative. Îți iei familia cu tine. Asta ar merita dl. Ponta și ai săi ciraci pușcăriabili. Ca românii aflați în exod să ”pedepsească” România nerecunoscătoare și să îi taie fondurile. Căci banii trimiși de ei în țară alimentează într-o pondere tot mai mare economia românească, fac să se miște rotițele mecanismelor pieței de consum.
Dacă DNA-ul sesizat de noi, simplii cetățeni cu drept de vot, nu ne va face dreptate, nu va spăla umilința la care am fost supuși cei ce am așteptate ore întregi la votul din străinătate, atunci înseamnă că într-adevăr nu mai există speranță pentru România. Justiția, prin procurorii și judecătorii ei, a rămas singura speranță a românilor, unica opreliște între clasa mafioților și banul public. La vremuri extreme, trebuie luate măsuri extreme. Dacă disperarea i-a făcut pe baronii PSD-ului să își învingă teama de lege și să îmbarce din nou pe autobuze găștile de votanți de profesie, DNA-ul trebuie să recurgă la măsuri extreme, iar noi, cetățenii de bună credință, să îl sprijinim. Propun înființarea în cadrul  alertei la 112, au unui serviciu de sesizare asemănător celui inaugurat acum câteva săptămâni, pentru stoparea tăierilor ilegale de păduri. Haideți să fim vigilenți, iar la votarea din 16 noiembrie 2014 să sesizăm DNA-ul direct, telefonic, sau prin sesizare scrisă pe pagina instituției, despre existența autobuzelor electorale cu votanți multipli, la fel cum am ajuns să procedăm în cazul camioanelor cu lemne. Să-i prindem în flagrant pe nenorociții care pentru 100 de lei nenorocesc cu inconștiență o țară. Să ridicăm baraje pe drumurile naționale în ziua votului, să-i împiedicăm să își desfășoare caravanele furăciunii. Dacă nici acum nu reușim să scăpăm de ei, înseamnă că ne merităm soarta ca popor, și nu avem nici un drept moral să îi acuzăm pe cei care au părăsit România, pentru un trai mai bun în străinătate. Măcar ei au încercat să voteze altceva…

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer