comentariu rapcea.ro: s mai zic careva ceva despre prinții care refuz vaccinurile pentru copii lor ! Iat dovada clar c elita mondial acționeaz pentru reducerea populației prin STERILIZAREA FORȚAT, prin intermediul vaccinurilor, a copiilor noștri.

Cotidianul Evenimentul Zilei afirm rspicat:NAZISM curat: STERILIZAREA n mas a femeilor, sub acoperirea unui VACCIN!

Asociația Doctorilor Catolici din Kenya a anunțat c a descoperit n vaccinul anti-tetanos cu care au fost injectate 2,3 milioane de femei și fetițe un antigen care produce pierderea sarcinilor. Campania de vaccinare este fcut prin Organizația Mondial a Sntții (OMS) și Fondul Internațional de Urgenț pentru Copii al ONU (UNICEF).

„Am trimis șase probe din toat Kenya la laboratoare din Africa de Sud. Toate au artat prezența antigenului HCG”, a declarat Dr. Muhame Ngare de la Mercy Medical Centre din Nairobi pentru LifeSiteNews.

Potrivit medicilor, cnd o femeie este injectat cu HGG, corpul ei produce un hormon care i imit pe cei ai unei gravide. n replic la agentul strin, corpul dezvolt anticorpi. Astfel c, atunci cnd femeia rmne nsrcinat n mod real, iar corpul su produce propriul HCG, organismul recepționeaz aceasta ca pe un semnal pentru a activa anticorpii, care duc la eliminarea sarcinii.

Acuzațiile Dr. Nagare au fost categorice:

„Se confirm cele mai serioase temeri ale noastre: OMS nu urmrește s eradicheze tetanosul neo-natal, ci duce o campanie de control forțat al populației prin sterilizare n mas.”

Guvernul de la Nairobi insist ns c vaccinul nu prezint riscuri. Ministrul Sntții, James Macharia a declarat pentru BBC:

„Nu aș ezita s recomand vaccinul soției mele sau fiicei mele, pentru c sunt sut la sut de acord cu el și am toat ncrederea c nu are nici un fel de reacții adverse.”

Dr. Ngare respinge ns aceste afirmații și susține c una dintre tabere minte: fie guvernul, fie doctorii.

„Fie noi mințim, fie guvernul minte. Dar puneți-v ntrebarea: „Ce interes au doctorii catolici s mint? Biserica catolic a fost aici, ngrijindu-se de sntatea poporului, cu o sut de ani nainte s apar Kenya ca țar.”

Dr. Ngare afirm c au fost mai multe semnale de alarm asupra campaniei anti-tetanos: unul a fost c femeile și fetele vaccinate primeau o serie cinci doze, lucru fr precedent. Alt element ciudat a fost c vaccinul era fcut doar femeilor care se aflau la o vrst fertil.

„n mod normal se face o serie de trei doze n doi sau trei ani, așa este vaccinat cineva care vine la spital cu o ran deschis, brbat, femeie sau copil. Singura dat cnd s-au aplicat cinci doze, a fost cnd vaccinul a fost folosit de ctre OMS ca suport al HGG (Human Chorionic Gonadotropin) n campaniile de control al fertilitții din Mexic n 1993 și din Nicaragua și Filipine n 1994.”

Potrivit unui raport obținut de LifeSiteNews, Națiunile Unite au discutat la sediul din Geneva, n 1992, mpreun cu oameni de științ din Australia, Europa, India și Statele Unite și cu 10 activiste n domeniul sntții femeilor, „pentru a discuta despre vaccinurile care regleaz fertilitatea”. Raportul vorbește despre anti-Human Chorionic Gonadotropin, despre cel mai avansat vaccin.

Oficialii Organizației Mondiale a Sntții au refuzat s rspund oricror ntrebri adresate de LifeSiteNews, pentru a lmuri aceast chestiune att de grav.

Cititi va rog si:

‘A mass sterilization exercise’: Kenyan doctors find anti-fertility agent in UN tetanus vaccine

Intr-o formula prezentata de BILL GATES, CO2 se reduce … REDUCAND POPULATIA. Cum? O spune limpede cu gura lui: PRINVACCINARE

CategoryUncategorized

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer