Feed on
Posts
Comments
Am setat mai demult serviciul google alerts cu diferite cuvinte de căutare, iar astăzi numele meu a apărut din nou în motorul de căutare google legat de MISA-Gregorian Bivolaru. Asta s-a petrecut pentru că cineva din redacția yogaesoteric – site-ul oficial al MISA a găsit de cuviință să mă pomenească în legătură cu micul lor război cu un jurnalist de la CanCan, pe nume Mihai Niculescu.
Mă hotărâsem să nu mai scriu pe subiectul MISA, dar m-a scos din sărite menționarea persoanei mele într-o chestiune care nu mă mai privește și anunț pe această cale că de fiecare dată când numele meu va mai fi pomenit pe vre-un articol de pe yogaesoteric, voi publica și eu câte un articol despre ei – ca replică. De altfel această politică a fost adoptată și de către MISA, care sare cu drepturi la replică ori de câte ori apare în vre-un mijloc de presă.
Articolul, apărut sub titlul ” Replică Cancan: Un tabloid cu credibilitate ZERO BARAT publică din nou minciuni sfruntate”, se vrea a fi o replică la un articol apărut pe site-ul cancan cu titlul Mesajul lui Gregorian Bivolaru catre yoghini: “Votati-l pe Victor Ponta!”
Pe scurt, se neagă vehement faptul că Gregorian Bivolaru ar fi îndemnat yoghinii de la MISA să îl voteze pe Ponta. Dacă replica – sau mai bine zis dezmințirea s-ar fi oprit aici, n-aș fi avut nici o problemă, însă în bunul stil țigănesc de Ferentari (unde își au cartierul general iezotericii), cu o ură ”curat spirituală” cei din redacția yogaesoteric au simțit nevoia să pună încă o dată în funcțiune neobositul lor ventilator de împroșcat cu căcat lumea. Și s-au apucat să-l desființeze pe respectivul ziarist, despre care am descoperit cu două linkuri mai jos, că îl lăudau în termeni elogioși că, iată, le-a cerut părerea când a scris mai demult pe tema MISA, tot în cancan.
Și nici asta nu m-ar fi deranjat, că e treaba lor cu ce ziariști se războiesc. Însă au găsit de cuviință să îmi aloce și mice câțiva stropi de zoaie în bălăcăreala lor fetidă:Ani de zile, unica „sursă din interior” a lui Mihai Niculescu a fost Mihai Rapcea, aceasta până când respectivul s-a lansat pe față în campania de denigrare a MISA și a fost dat afară de la cursurile de yoga, lăsându-l pe „M.N.” fără „surse din interior”.
Și dacă tot m-au băgat în seamă, o să-mi dau și eu cu părerea pe marginea subiectului:
Nu prea înțeleg vehemența cu care reprezentanții MISA afirmă că ” Școala de Yoga MISA nu este o asociație cu interese politice și nu desfășoară activități politice sau activități de susținere electorală;” și că ” În cadrul cursurilor de yoga, instructorii yoga nu transmit recomandări electorale cursanților;
Dacă stau bine să îmi amintesc din campaniile trecute, MISA s-a implicat activ în campaniile electorale pentru alegerile președintelui ROmâniei, susținând alegerea lui Traian Băsescu în primul mandat, iar apoi îndemnând cursanții să voteze cu Geoană.
Apoi MISA s-a implicat în colaborarea cu Cozmin Gușă și Lavinia Șandru în PIN, partidul de buzunar al oculților din PSD (din aceeași categorie ca și PRM-ul lui Vadim Tudor sau PNG-ul lui Becali –construit sub îndrumarea lui Hrebenciuc), prin care se urmărea disiparea votului din favoarea PDL-ului. Membrii și cursanții MISA au fost masă de manevră de fiecare dată în alegerile din ultimii 10 ani, în funcție de negocierile făcute de liderii acestei mișcări (președintele Nicu Catrina și Costică Cojocaru au negociat cu staff-ul lui Traian Băsescu în 2004. Apoi, negocierile cu Gușă au fost duse de Mihai Stoian și o pleiadă de instructori MISA înscriși pe listele PIN-ului chiar la alegeri. De altfel, Stoian a fost și membru al PUNR- ului de prin 1997-1998 pe vremea când MISA făcea yoga în sălile sediului Partidului Liber Democrat condus de revoluționarul Nica Leon.)
Deci, după acest scurt (și incomplet !) istoric, nu ar fi de mirare să fi existat negocieri și pentru prezentele alegeri, când scorurile sondajelor sunt relativ egale între cei doi candidați, și orice vot contează.
Însă să MINȚI și să spui că la MISA nu s-a făcut politică și că nu se transmit recomandări electorale cursanților, e deja mega-minciună.
Apoi, Gregorian Bivolaru este PERSONAL interesat de o eventuală alegere a lui Victor Ponta în funcția de președinte. Cu Ponta la Cotroceni, penalii condamnați de Justiția română mai au o șansă la amnisiere, pe când cu Johannis, care a declarat public că nu va semna legea amnisitiei, această șansă dispare.
Apoi, legăturile anumitor instructori sau membrii fondatori ai MISA cu personaje sus-puse din PSD sunt bine-cunoscute… acolo unde trebuie.
În concluzie, nu e imposibil că cei din MISA să fi primit ordin pe șest, să voteze cu Ponta. Evident însă că o astfel de opțiune, făcută publică să deranjeze interesele MISA – mai ales în străinătate. Căci, cum să explici la CEDO, prin Parlamentul European sau pe-aiurea, că ești oropsit de comuniștii cei răi din PSD, care nu te lasă să faci yoga în propria țară, când tu negociezi cu ei în secret și îți îndemni supușii să îi voteze ? Ce fel de victimă mai ești când pactizezi cu călăii ? De aici și virulența extremă a replicilor de pe yogaesoteric, disperarea cu care se apără, publicând 2 postări pe aceeași temă la nici 12 ore de la apariția ”infamului” articol de pe cancan.
Și când te gândești că toate astea nu le-aș fi scris dacă vre-un imbecil nu s-ar fi grăbit să mă amintească și pe mine în troaca de porci în care se bălăcesc…
Sper ca cineva să îl tragă de urechi pe respectivul, și să nu se mai întâmple. Altfel, voi continua să public… și n-o să vă placă ce o să-mi amintesc.
loading...

10 Responses to “MISA mă deranjează – încă o dată”

 1. observatorul says:

  ca fost ashramist confirm ca MISA s-a implicat la greu in politica. De la meditatiile anti Nastase…aka magie neagra contra lui Nastase (cum se pot numi acele meditatii), pana la lipirea de afise cu Cosmin Gusa pe stalpii din Ferentari. Tin minte ca pentru activitatea de lipit afise, desi era trecuta la karma-yoga …ne-au dat din partea lui Cosmin Gusa cate 100 de lei de om.

 2. EL TORO says:

  Daca G are nevoie de PONTA ca sa fie liber inseamna ca el nu crede in DUMNEZEU . Cum sa vii sa ceri omului sa-l sustii pe PONTA

 3. EL TORO says:

  Cum sa faci asa ceva ? Ca sa ce ? Sa te gratieze ? Pai ce nevoie ai tu da gratierea unui om cind tu esti DUMNEZEU pe pamint ? Cum vine asta ? ISUS nu a cerut nici o gratiere . Din partea mea numai bine si libertate ptr G , dar nu cred ca e onest sa cersesti gratierea de la un mason dovedit cum este PONTA . Atunci inseamna ca tu GRIEG te milogesti de un mason =satanist de meserie (cf. definitiei data unui maestru mason ) sa isi faca pomana si sa te gratieze ? Grieg ce te-a apucat nene sa te milogesti de un mason , de masonerie practic ? Unde tie demnitatea si curajul divin specific lui UGRATARA despre care zici in cursul-brosura ca e cu sprincenele incruntate de furie impotriva celor care mint , fura , inseala si in general a demonilor care ii indeamna pe oameni sa faca toate relele posibile? Ce atitudine este asta ? Grieg daca e adevarat ca ai cerut asta chiar si indirect ai devenit si tu ciudat , tu care erai complet impotriva masonilor , acum sa ceri clementa de la o marioneta masonica . DEPLORABIL … daca e adevarat .

 4. sinergicus says:

  Confirm si eu cele mentionate de observatorul….numai ca eu am fost mai fraier; nu am luat nici un ban nici cind l-am sustinut pe basescu in campania din 2004 parca cind a fost ales presedinte si multi dintre noi au fost trimisi ca supraveghetori in sectiile de votare sa nu se fure voturile ( nu mai tin minte in numele carei asociatii ) si nici cind am lipit benevol afise cu PIN cu chipul dragalas al LAviniei sandru ….dezamagire profunda….femeia s-a maritat cu un psd-ist si am auzit ca dupa ce pinul a cazut in uitare ar fi candidat pe listele psd …nu stiu daca si in viata personala aceasta simpatica lavinia sandru e la fel de jucausa si instabila prin paturile mai multor barbati dar din punct de vedere politic s-a dovedit a fi o –sa nu zic curva politica ca suna urit–traseista fara coloana vertebrala cum sint majoritatea politicienilor…..iar misa este asa cum scrie in articol ; nu e nici o diferenta intre modul in care e condusa tara de politicieni si stilul celor de la misa….mincinosi, ipocriti si manipulatori…

 5. Saso says:

  misa a devenit o tiganie penibila si plictisitoare, acelsi stil, aceleasi minciuni, si pana la urma aceeasi fraieri…
  Daca isi duc nevasta la futut la bivo sau la instructorasul din oras, daca isi doneaza case sau mare parte din salarii, daca muncesc 12 ore pe zi gratis in timp ce vip-urili si plimba cu masina…. ce mai conteaza ca le spune cu cine voteaza…?

 6. Apollo says:

  MISA a fost facuta si este in continuare numai pentru a evolua spiritual oamenii.Restul,congresele,procesele,spectacolele,apocalipsele, si etc etc etc sunt asa,sa umplem timpul.:))Dupa 25 de ani de yoga traditionala putem trage o linie sa culegem roadele:).

 7. Ecce Homo says:

  Tălmăcire pentru ne-inițiați: La trista aniversare a 25 de ani de umplutură iezoterică tradițională tragem toți la unison o linie grasa iar apoi ne culegem roadele manual 😉

 8. Bunul Simt says:

  Este trist ca esti din nou subiect de discutie pe yogaesoteric.
  Singurii yoghini care-l sustin pe ponta sunt securistii infiltrati in MISA. Altii eu, nu cunosc. Si nici recomandari care sa vina de la Grieg, care este un om inteligent, de sustinere a PSD-ului nu am auzit vre-o data.
  Citeste cu atentie de doua ori articolul, pe viitor, ca iata cum se incheie:
  Citez: ” Campania electorală este un moment în care este necesar ca presa să abordeze subiecte de maxim interes național, cum ar fi Roșia Montană sau, de ce nu, faptul că guvernul a făcut cadou masoneriei (care este în realitate o sectă satanică) un teren în valoare de peste 2 milioane de RON. Acestea sunt genul de subiecte fierbinți care ar trebui abordate în ultimele zile ale campaniei electorale!”
  De aici putem vedea CLAR, ca din articol reiese ca ponta este un nenorocit, atat el cat si guvernul lui. Desi nu se spune explicit asta.
  Dar pentru asta trebuie sa fi inteligent.
  …sau macar sa ai buna vointa.

 9. iona says:

  Sustinerile MISA devin bune pt predictii inverse. Pacat ca nu se implica si la bursa ca am scoate cava bani pariind invers..:)
  Mai au de lucrat pt dezv intuitiei ca o cam dau in/la bara de fiecare data…
  Noroc ce Cel de Sus nu le asculta consacrarile, ci ii ajuta dindu-le de inteles cand sint pe de/in laturi.Dar tot degeaba….

 10. Efraim says:

  Pareri de la COncurs, pe cand?

Leave a Reply