Feed on
Posts
Comments

L-am surprins pe Victor Ponta în mai multe apariții publice recunoscând că românii au ieșit la un vot anti-Ponta, în loc să voteze pe cineva. Același mesaj l-au promovat mulți dintre contra-candidații dlui Ponta. Să vedem de ce vor ieși românii să voteze – nu pe cineva – ci împotriva cuiva:

Apariții publice dezastruoase. Victor Ponta se laudă cu staff-ul său de campanie, despre cât de bine l-au pregătit pentru lupta electorală și funcția de președinte. Ce nu știe dânsul este că aici nu e un concurs de tipul ”știi și câștigi”, cu cartonașe și bilețele pregătite din timp, cu ”sună un prieten” sau ”întreabă publicul”. NU E UN CONCURS DE POPULARITATE.

 Campania electorală este un concurs de onestitate, căci cere un vot de încredere în viitorul nostru al tuturor. Ori să vii tu, dihai premierul României, cu afirmații evident mincinoase de tipul: uitați-vă ce cald și bine e afară când toată lumea vede că plouă, e frig și e urât, frizează cretinismul. Dacă dl. Ponta ar vorbi despre performanțele economice (creșterea excedentului bugetar !) ale unei țări străine prin care n-am pus piciorul niciodată, poate că l-am crede.

 Dar dumnealui vorbește despre România, țara asta în care ne târâm cu toții belelele și nevoile, de la o zi la alta. Să ne minți în față că România o duce mai bine decât înainte să o preia domnul Ponta aduce a minciună de tip sovieto-colhozist, de tipul raportărilor halucinante de realizări de plan cincinal de pe vremea comunismului. Păi, dl. Ponta uită că sub măiastra lui guvernare, prețul carburanților (reflectat ulterior în prețul tuturor produselor de larg consum) a sărit de la 4 la 6 lei !? (avem cea mai scumpă benzină din Europa – raportat la puterea de cumpărare a populației).

 Uită domnul Ponta că datorită impozitărilor excesive din actuala guvernare, peste două sute de mii de firme s-au închis sau au dat faliment doar în ultimii 2 ani !? Unde este bunăstarea despre care vorbește dl. Ponta, pentru că noi, poporul român, nu o simțim ? În ce se reflectă ”creșterea economică” clamată de dânsul cu emfază la televizor ? În sutele de mii de români care au plecat din România pentru că și-au pierdut locurile de muncă ?! Marș de-aici măi dragă mincinosule !

O imagine face cât 1000 de cuvinte. Psihologii cunosc faptul că doar 10-15% din comunicarea cu publicul este comunicare verbală, restul este conținut informațional vizual, non-verbal de tip: prezență generală, mimică și expresivitate, gestică, tonul și inflexiunile vocii. La acest capitol, staff-ul PSD a făcut tot ce-a putut.

Dl. Ponta a intrat forțat la regim, cu luni bune înaintea declanșării campaniei, căci studiile sociologice arătau că într-o țară săracă, cu oameni rupți în cur de foame și subțiați de sărăcie, nu dă bine să vii cu trei gușe suprapuse să le vorbești despre cât de mult ești la fel ca ei, un om simplu, din popor, pentru popor.

Ce n-au putut însă să-i schimbe lui Ponta este mecla aia enervantă de parizer mongoloid transpirat, pus la cură de slăbire. De asemenea, nu au putut să-i șteargă aerul de superioritate ușor absentă, de aroganță atot-știutoare moștenit de la mentorul său Adrian Năstase. Dl. Ponta mai este posesorul unei voci pițigăiate, agasante, cu inflexiuni înalte, emotive, atunci când minte (și minte tot timpul !).

În concluzie, dacă aș fi în locul domnului Ponta, mi-aș mai tempera disperarea și aș înceta să mai apar la TEVEU. Pentru că suntem deja sătui de moaca domnului Ponta. În absolut fiecare oraș sau cătun al țării, nu e stâlp, nu e bloc, nu e panou de afișaj de unde să nu-ți răsară obsesiv în cale domnul Prim-Ministru. Deschizi televizorul, hop și domnul Ponta, cu zâmbetul său de dl. Goe poznaș, dedulcit deja la cheseaua cu dulceață a Puterii.

Așa se face că am ajuns să suferim cu toții de Ponta-minoză – alergie de la excesul de Ponta. Prin blestemul comunist al istoriei noastre, datorită PSD-ului care refuză să dispară de pe scena politică, am ajuns ca popor în strania situație de a ne urî fiecare prim-ministru mai mult decât pe precedentul. Iar domnul Ponta bate orice record în materie !

Dacă s-ar face niște sondaje de opinie iar românii ar fi puși să aleagă între Ponta și orice alt obiect din universul cunoscut (de la o simplă piatră până la un reptilian din Andromeda), dl. Ponta ar pierde detașat, de fiecare dată !

Pentru că o piatră pusă pe post de președinte nu îți poate face rău. Ea nu poate schimba procurorii care au început să bage la răcoare hoții din politică, din cauza cărora România este o țară săracă. O piatră pusă președinte nu poate semna legea amnistiei și nu va da grațieri pentru marii corupți. Și nu va da pomeni electorale celor care nu produc nimic, doar pentru a-i ține în viață până la următoarele alegeri, când votul lor va fi din nou necesar PSD-ului. Însă domnul Ponta poate face toate aceste rele împotriva României, împotriva noastră,  a românilor și a viitorului copiilor noștri.

Căci România lui Ponta este o țară care funcționează singură, fără guvernare: cu un Parlament permanent în vacanță, cu Guvernul aflat în campanie electorală permanentă, cu prefecți și primari care sunt preocupați doar de alegeri. Deci, și o piatră poate conduce această țară căci țara merge înainte de la sine, ba chiar s-ar vindeca și ar începe să prospere sub conducerea unei pietre. Căci piatra nu dă gheșefturi politice, funcții și posturi susținătorilor politici. O piatră nu fură din banul public, cu toată șleahta din jur.

Observați că în toată această argumentație, n-am folosit nici o clipă cuvântul Johannis. El nu contează ca persoană. Este doar alternativa la răul absolut reprezentat de dl. Ponta și gașca lui. Am ajuns în situația tragică de a vota un om nu pentru că e bun de președinte, ci doar pentru că știm că nu va face răul pe care îl va face dl. Ponta.

loading...

7 Responses to “N-șpe motive pentru care Victor Ponta va pierde alegerile”

 1. EL TORO says:

  PSD= SATANA. POANTA e un individ dezastruos, un criminal in serie dpdv economic. In timp ce un criminal omoara 1,2 oameni asta omoara rapid un popor. Profesorii lui au fost NASTASE si ILIESCU , doua cazaturi care trebuiau executati ptr distrugerea acstui popor . Ceausescu a fost NEVINOVAT pe linga astia 2 . Efectiv PSD-ul a fost de miliarde de ori mai nociv ptr ROMANIA decit PCR -ul lui CEAUSESCU . Exista atita revolta in orice roman incit astia ar merita omoriti imediat . Nu se mai poate nici o secunda ca acesti monstri sa mai fie liberi si sa continue sa minta si sa fure . Au un singur scop : sa fure totul si sa minta incontinuu . Lumea e prea blinda cind ar trebui sa fie fara mila fata de acest clan mafiot numit PSD . POANTA asta e un jeg uman mai rau puscarias din ROMANIA de azi . Efectiv spumeg de furie impotriva acestor mafioti. Trebuie ca romanii sa inteleaga ca acest PONTA -PSD este un tilhar la drumul mare . Imi vine sa sparg calculatorul , televizorul de atita furie impotriva acestor jeguri umane nenorocite . Efectiv nu se mai poate , bagame-as pula in inima lor de scirbe .

 2. sinergicus says:

  Daca apaticii ar iesi la votare si ar vota impotriva lui ponta .am scapa relativ usor de asta…din pacate sint multi imbecili care il voteaza…trebuie sa scapam cumva de imbecilii astia sau macar sa ii trezim pe apaticii care nu merg la vot pe principiul ca oricum ar vota tot prost va fi…la asta se adauga furaciunile masive
  de voturi la care psd e specialist ..partid de hoti , criminali ( vezi procurorul Panait omorit de ponta in cirdasie cu nastase si altii) si curve la propriu…

 3. Mesterul Monta says:

  Piatra aruncata a devenit piedica manelistului, legenda mesterului psihopat care construia cu o mana si darama cu cealalta sfarseste ca la carte.

 4. dorel ala cu tirnacopu says:

  din zori si pina-n seara, devalizam o tara… epopeea continua… cu ponta presedinte, vom merge inainte… ca inainte era mai bine… uraaaaaaaa

 5. Ecce Homo says:

  Ceaușescu reales la al 16-lea congres!

 6. Adrian says:

  Eu chiar cred ca Johanis va fi un presedinte bun, cel mai bun de la lovitura de stat di ’89.

 7. Saso says:

  @ Adrian
  Multi au crezut asa si despre Constattinescu, altii de Basescu…. unii chiar si de Iliescu…

  Eu nu cred ca se va schimba ceva.

  Iohannis nu este si nu a fost usa de biserica… are niste balast de tip mafiot in istoria lui…. Om trai si om vedea. Sper sa nu am dreptate.

Leave a Reply