Feed on
Posts
Comments

 Pe parcursul ultimilor 10 ani am căutat să ajut cât mai mulți oameni din MISA despre care credeam că sunt prieteni cu mine. Există cel puțin 30 de persoane de la MISA (majoritatea veniți din provincie, și care locuiesc prin ”așezămintele” din Ferentari și Pipera) cărora le-am făcut buletine de București, la mine acasă, părinții mei fiind niște oameni inimoși și acceptând să îi primească pe cei pentru care eu am girat moral.

Astăzi este momentul ca acest vot de încredere, acest gir moral să fie confirmat – nu cu un gest de prietenie față de mine, ci cu un gest de solidaritate cu românii care își doresc o Românie mai bună, fără comuniști.

Îi convoc deci pe această cale, pe cei cărora au domiciliul la mine acasă, să vină să voteze. Nu vreau să dau nume, dar între cei 30 sunt actuali lideri MISA, alături de cursanți de rând. Eu voi vota chiar înainte de închiderea secției și voi vedea cine a venit să voteze.

 Promit că indiferent de cât de prieteni sau neprieteni am rămas cu cei ajutați de mine, pe cei pe care îi voi observa că nu au votat, nu îi voi mai ajuta în continuare – căci le expiră buletinele la destul de mulți dintre ei, în următorii doi ani.

Iar cei ce se duc la vot cu intenția de a vota așa cum le-au recomandat alte persoane, îi sfătuiesc să își facă un adânc examen de conștiință: să nu voteze cu Victor Ponta doar pentru că un anumit lider (fie el și spiritual) a făcut această recomandare.

Să aveți în vedere: că interesul unui întreg popor trebuie să primeze în fața interesului unor persoane cu dosare penale; că există la acest vot doar două opțiuni: un vot pentru Adevăr și unul pentru Minciună; un vot pentru Hoție și unul pentru Corectitudine; un vot pentru Regres și unul pentru Progres; un vot pentru Bine și unul pentru Rău.

Iar în România, PSD-ul și exponenții lui au fost mereu mincinoși, hoți, răi pentru țară.

Uniți, putem salva România de comuniști, putem obține libertatea spre care a fugit Gregorian Bivolaru în 2004. Haideți să facem din București, din nou, Micul Paris, în care să poți trăi și privi liber, ca în Marele Paris 😉

loading...

9 Responses to “Anunț important din partea lui Mihai Rapcea pentru toți actualii sau foștii membrii sau cursanți MISA care au domiciliul la Rapcea acasă: IEȘIȚI LA VOT !”

 1. DORIN says:

  EU VOTEZ PENTRU O TARA MAI BUNA…….BRAVO MIHAI…YOGHINI VOR VOTA CUM STI TU CA ASA LE ZICE MARELE SPIRIT..PARDON UN PUSCARIAS

 2. Marian Pascu says:

  optiunea de a vota sau nu este libera ….Deocamdata ! domnu RAPCEA

 3. MR says:

  Dle Pascu, spuneți-le povestea cu libertatea de a vota dlui Dragnea & Co, care scot la această oră la vot moșii și babele prin Oltenia, cu forța.

 4. EL TORO says:

  @MR . Da PSD-UL e un clan mafiot , niste monstri , jeguri umane de cea mai joasa speta , total de acord . Dar ce garantie ai tu ca celalalt canditat este mai de soi ? Adica gindesti ca sa-l incercam si pe asta ca nu a fost , dar si el are in spate masoneria germana care doreste sfirtecarea Romaniei . Sa nu spui ca nu sti asta , ca nu te cred . Deci intre cine sa alegi ? 2 zdrente ? Votul nu e mijlocul prin care sa ne fie cu adevarat bine ptr simplul fapt ca nici unul din astia 2 nu e liber de capul lui ci este inregimentat de altii ascunsi . Nici unul din astia 2 nu este ptr ROMANIA . Asa ca numai iesitul in strada cu milioanele ne poate salva . Asta cu raul mai mic nu este niciodata o solutie , raul este rau si asa va fi mereu . Cu neamtul o sa ne-o traga GERMANIA , cu gibonu astalaltu o sa ne-o traga RUSIA . Trebuia sa vii si cu niste argumente clare , de ce ne-ar fi mai bine cu neamtu , da ceva f tare ca altfel ce rost are sa alegi intre 2 marionete ? Nu am votat deja de 24 de ani si mereu am mers pe raul mai mic si unde sintem ? E o singura tabara in realitate . Muie intregii tabere .

 5. MR says:

  Eu credvca daca Germania castiga razboiul, Romania ar fi aratat cu totul altfel astazi. Sa nu uitam ca sub Carol I Romania a intrat in era modernizarii, chiar daca si atunci au fost voci ca s-a “inchinat” tara germanilor. Mie mi-a ajuns Volga ruseasca, psd-ista. Parca as incerca si un pic de mercedes german.

 6. sinergicus says:

  Mai e un aspect pt care merita sa incercam cu Yohanis;sint de acord ca in spatele neamtului sint ciinii corupti din pdl -videanu,basescu,udrea,etc…

  Prin urmare daca iese yohanis,vom avea 2 gasti de ciini care vor latra unii la altii si isi vor da peste bot ,se vor arata cu degetu….nu vor putea sa fure unii de altii…DAca iese pontacu, jafu va fi nestingherit…da e un compromis pina se mai trezesc romanii sa iasa in strada…si inca ceva… neamtu e mai de cuvint decit ponta prin caracterul lui de neamt…eu sper ca gasca din spatele lui yohanis sa ramina cu buza umflata si in curind sa ii vad pescuiti si pe videanu,berceanu si ceilalti tradatori din pdl…in momentu asta nu avem incotro;sa nu uitam zicala: cind e pe cale sa piarda tot,inteleptul jertfeste jumatate…

 7. EL TORO says:

  Oricum ar fi PSD-ul este o ciuma nenorocita . Numai cind aud de PSD imi vine sa sparg televizorul . Daca as avea o putere i-as extermina fara nici cea mai mica mila . Nu merita sa respire astia . Astia NU SINT OAMENI ci virusi , molima , gunoi , rahat . Sper sa dispara definitiv . Oricum toti care au votat cu PSD nu pot fi numiti romani ptr ca nu au cum sa fie . Nici un om sanatos la cap nu poate vota cu molima asta numita PSD . Cei care au votat cu PSD sint niste viermi , nu oameni . Toti bugetarii sint cu PSD-ul . Zilele trecute am fost sa-mi fac cazieru si un gunoi uman cu functia de sef in politie ma indemnat sa votez cu PSD -ul , in direct la ghiseu fara sa ma cunoasca . Probabil ca spunea asta oricaruia care intra si il prindea singur in birou asa cum fusesem si eu citeva zeci de secunde pina a intrat inca o persoana si a schimbat vorba . Cam asta este cu bugetarii si comunistii , slugile , milogii si slugoii infecti din sistemul PSD-ist .

 8. EL TORO says:

  Na ca iesii germanos . Lumea deja zice ca el este omul masoneriei germane si ca o sa ne-o plateasca aia ptr tradarea din al 2-lea razbel si ca o sa ne ia ardealul si ca gazele de sist oricum le exploateaza si ca si si ca … fara numar . Nu ma astept la nimic bun din partea astuia , ptr simplu fapt ca e teleghidat de altii nevazuti si el si oricum e mason maricel in grad .Macar sa bage tot PSD-ul la puscatorie . Daca si asta ne-o trage atunci chiar ca trebuie sa iesim in strada si sa omorim toata clasa politica . Ne vom convinge intr-un timp f. scurt . Eu imi bag pula si in doctrina de dreapta si in aia de stinga si in aia din mijloc . Ma fut pe ele . Un singur lucru ma intereseaza si anume sa imi creasca puterea de cumparare si salariu minim sa fie cit zice legislatia UE , adica vreo 500 euro , macar atit . Sa avem o putere de cumparare mai mare , da nu cu 50 lei ca imi bag pula in ei . Nu ma intereseaza cum face da so faca . Daca nu atunci poate in sfirsit lumea o sa isi de-a seama ca singura solutie e exterminarea intregii clase politice actuale .Consider ca mi-au furat viata , tineretea , sansa de a trai normal . Din acest motiv spun ca asta cu exterminarea clasei politice apare ca fiind ultima solutie daca si hansel si gretel ne-o trage . Si cred ca ne-o va trage . Sa de-a Dimnezeu sa poata el sa faca ceva bun dar ma indoiesc ca il vor lasa sa devieze de la traseu cei ascunsi care il ghidoneaza din umbra . Sa de-a Dumnezeu sa faca asa incit sa simtim ca ne indreptam spre o viata normala macar . A trai la limita inseaman a munci oriunde in tara asta si a putea sa te intretii singur , adica sa iti platrsti o chirie garsoniera si mincarea , hainele , utilitatile si cam atit . Asta inseamna sa traiesti la limita . Decent inseamna sa iti mai permiti si cite o vacanta si o iesire la restaurant in weekend cu femeia . Noi azi nu traiam nici la limita , spaniolu sau broscaru traieste la limita , noi in nici un caz . Noi ne tirim si punem gogonele ca sa avem ce minca iarna . Asa ca ne vom convinge rapid si ce e de capul astuia . Sa de-a DIMNEZEU sa ma insel , da nu cred . Doamne ajuta .

 9. dakini says:

  Accesul la cunoastere si la cultura, l-am platit si-l platim scump, pt ca tot ceea ce s-a petrecut si se petrece este criptic pt marea majoritate, dar pt o minoritate, care este din ce in ce mai minoritate, totul are o logica si se petrece … inexorabil.
  Romania TREBUIE SA RAMANA O TARA FARA VALORI, FARA INTELIGENTA, FARA HARNICIE, FARA DEMNITATE …suntem un loc frumos si binecuvantat, in care nu meritam sa traim, ci altii mult mai intelepti decat noi, asa vor ei sa para…

Leave a Reply