Pe parcursul ultimilor 10 ani am cutat s ajut ct mai mulți oameni din MISA despre care credeam c sunt prieteni cu mine. Exist cel puțin 30 de persoane de la MISA (majoritatea veniți din provincie, și care locuiesc prin ”așezmintele” din Ferentari și Pipera) crora le-am fcut buletine de București, la mine acas, prinții mei fiind niște oameni inimoși și acceptnd s i primeasc pe cei pentru care eu am girat moral.

Astzi este momentul ca acest vot de ncredere, acest gir moral s fie confirmat – nu cu un gest de prietenie faț de mine, ci cu un gest de solidaritate cu romnii care și doresc o Romnie mai bun, fr comuniști.

i convoc deci pe aceast cale, pe cei crora au domiciliul la mine acas, s vin s voteze. Nu vreau s dau nume, dar ntre cei 30 sunt actuali lideri MISA, alturi de cursanți de rnd. Eu voi vota chiar nainte de nchiderea secției și voi vedea cine a venit s voteze.

Promit c indiferent de ct de prieteni sau neprieteni am rmas cu cei ajutați de mine, pe cei pe care i voi observa c nu au votat, nu i voi mai ajuta n continuare – cci le expir buletinele la destul de mulți dintre ei, n urmtorii doi ani.

Iar cei ce se duc la vot cu intenția de a vota așa cum le-au recomandat alte persoane, i sftuiesc s și fac un adnc examen de conștiinț: s nu voteze cu Victor Pontadoar pentru c un anumit lider (fie el și spiritual)a fcut aceast recomandare.

S aveți n vedere: c interesul unui ntreg popor trebuie s primeze n fața interesului unor persoane cu dosare penale; c exist la acest vot doar dou opțiuni: un vot pentru Adevr și unul pentru Minciun; un vot pentru Hoție și unul pentru Corectitudine; un vot pentru Regres și unul pentru Progres; un vot pentru Bine și unul pentru Ru.

Iar n Romnia, PSD-ul și exponenții lui au fost mereu mincinoși, hoți, ri pentru țar.

Uniți, putem salva Romnia de comuniști, putem obține libertatea spre care a fugit Gregorian Bivolaru n 2004. Haideți s facem din București, din nou, Micul Paris, n care s poți tri și privi liber, ca n Marele Paris 😉

, , , , ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *