Pe parcursul ultimilor 10 ani am căutat să ajut cât mai mulți oameni din MISA despre care credeam că sunt prieteni cu mine. Există cel puțin 30 de persoane de la MISA (majoritatea veniți din provincie, și care locuiesc prin ”așezămintele” din Ferentari și Pipera) cărora le-am făcut buletine de București, la mine acasă, părinții mei fiind niște oameni inimoși și acceptând să îi primească pe cei pentru care eu am girat moral.

Astăzi este momentul ca acest vot de încredere, acest gir moral să fie confirmat – nu cu un gest de prietenie față de mine, ci cu un gest de solidaritate cu românii care își doresc o Românie mai bună, fără comuniști.

Îi convoc deci pe această cale, pe cei cărora au domiciliul la mine acasă, să vină să voteze. Nu vreau să dau nume, dar între cei 30 sunt actuali lideri MISA, alături de cursanți de rând. Eu voi vota chiar înainte de închiderea secției și voi vedea cine a venit să voteze.

 Promit că indiferent de cât de prieteni sau neprieteni am rămas cu cei ajutați de mine, pe cei pe care îi voi observa că nu au votat, nu îi voi mai ajuta în continuare – căci le expiră buletinele la destul de mulți dintre ei, în următorii doi ani.

Iar cei ce se duc la vot cu intenția de a vota așa cum le-au recomandat alte persoane, îi sfătuiesc să își facă un adânc examen de conștiință: să nu voteze cu Victor Ponta doar pentru că un anumit lider (fie el și spiritual) a făcut această recomandare.

Să aveți în vedere: că interesul unui întreg popor trebuie să primeze în fața interesului unor persoane cu dosare penale; că există la acest vot doar două opțiuni: un vot pentru Adevăr și unul pentru Minciună; un vot pentru Hoție și unul pentru Corectitudine; un vot pentru Regres și unul pentru Progres; un vot pentru Bine și unul pentru Rău.

Iar în România, PSD-ul și exponenții lui au fost mereu mincinoși, hoți, răi pentru țară.

Uniți, putem salva România de comuniști, putem obține libertatea spre care a fugit Gregorian Bivolaru în 2004. Haideți să facem din București, din nou, Micul Paris, în care să poți trăi și privi liber, ca în Marele Paris 😉

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer