Votul pentru prezidențialele de astzi a mprțit romnii mau mult ca niciodat. Astzi avem ocazia s vedem cine ne sunt prietenii și cine sunt dușmanii, indiferent de nuanțele sau aparențele din trecut.

n aceast categorie a lucrurilor clarificate se situeaz: Vadim Tudor, care fcea pe naționalistul, dar cum s-a deconspirat (nc o dat !) ca fiind marioneta comuniștilor din PSD. Iulian Capsali – candidatul ortodox, ”barbatul cu barb” de la alegerile euro-parlamentare, care a srit tot n barca PSD-ist, artndu-și adevrata faț de om al Sistemului; sau Dan Diaconescu, care din lupttorul mpotriva ciocoilor, a ajuns s și ndemne electoratul s voteze cu ciocoii PSD-iști.

Mai exist ns o categorie: a celor mai subtili n diversiunea și trdarea lor,care ndeamn la anularea votului sau la absenteism. Din aceast categorie fac parte așa-zișii ortodocși radicali (de tipul SACCSIV) care spun c votul de astzi este o alegere fals, ntre dou rele, iar nu ntre bine și ru, cum ar fi normal. Aceeași poziție a exprimat-o Tudor Ionescu, auto-intitutlatul lider al unui grupuscul ridicol de așa-ziși naționaliști care se crede – n sectarismul su ideologic, ”unica șans a Romniei” dup modelul vadimian.

Acestora le dau urmtoarea replic ce ține de o logic elementar: faptul c nu votezi nu va face Sistemul mai slab, ba dimpotriv. Cu sau fr votul tu, Romnia va avea un nou președinte. Iar tu, cel care nu ai votat, vei tri n continuare n aceeași lume, nc 5 ani, dar condus de un Președinte pe care l-au ales alții pentru tine. Vei fi o victim a unei lașitți – lașitatea de a nu acționa, ne-mai-vorbind de lașitatea de a nu te implica. Ba mai mult, prin ”alegerea” ta de a nu alege, vei ajuta n mod implicit ca rul cel mai mare s fie ales. Cci s fii sigur c cei care l vor vota pe Ponta-Iliescu-PSD vor merge la vot. E bine ?

Apoi, sunt cei care critic, vezi-doamne, ambii candidați, crend confuzie și disperare n scopul nemrturisit de a-i demobiliza pe votanții anti-PONTA-PSD. Adic tot absenteism. Acești critici nu se dau pe faț direct c sunt pro-PSD, c mnnc din mna baronilor. Nu se deconspir complet pentru c va mai fi nevoie de ei și dup alegerile de azi. n categoria asta am constatat cu surprindere c intr Victor Roncea, dar și Ilie Șerbnescu, care se lanseaz n comparații aberante. Aici i-aș da un rspuns domnului Șerbnescu la exemplul-ntrebare pus de dnsul. De vin c un conductor de metrou din Romnia cștig de 8 ori mai puțin dect orice coleg din Vest este datorit faptului c restul de 7 salarii i-au fost și i sunt furate lui, ca și nou, tuturor celorlalți romni, de ctre mafia PSD-ist, aflat n plin destructurare de cte DNA. Iar un vot pro-Johannis va grbi cu siguranț dispariția corupției PSD și vindecarea Romniei, astfel ca și romnul s aib salariu la nivelul celor din Europa de Vest.

Apoi, mai sunt cei care flutur aiurea, sondaje de opinie și exitpoll-uri fantasmagorice, pe care nu le-a vzut și verificat nimeni: de genul George Roncea sau unii de prin staff-ul de campanie al unor partide chipurile ne-implicate n votul de azi. Toți l dau n avans, cștigtor pe Ponta, deși lucrurile stau n realitate exact invers. De ce fac asta ? George Roncea și motiveaz gestul prin faptul c vrea s i enerveze pe romni, s ias la vot. Dar tot el observ c scrie tot mai mult anti-Johannis, trecnd n categoria celor ce seamn confuzie, disperare și defetism. n plus, nu l-am mai vzut de mult la nici un marș sau miting anti-PSD ca s-l cred pe bune.

Aici am doar trei argumente c acești oameni bat cmpii cu rea-credinț:

  1. Bazinul electoral ”captiv” al PSD-ului este n scdere. Pensionarii au mai murit de la ultimele alegeri de acu 5 ani, pe cnd tinerii cu drept de vot au devenit mai mulți și mai activi politic. Țiganii, o alt mas de manevr a PSD-ului, sunt majoritatea n strintate la furat, deci nu mai pot vota, cci nu stau s concureze la coad cu miile de tineri care voteaz anti-Ponta n Diaspora.
  2. Nu se pot face proiecții sau calcule pe un electorat extrem de imprevizibil – faț de primul tur. Nimeni nu poate anticipa cți romni anti-Ponta exist n țar, și da se va ieși sau nu masiv la vot. O diferenț de doar 10 votanți pe fiecare secție de vot poate da peste cap orice exit-poll sau sondaj de opinie anterior. Iar cifrele de prezenț la vot de pn la ora 12 arat o participare MASIV a romnilor, mai mare dect n ultimii 10 ani ! Deci, Ponta pierde la diferenț mare !
  3. Nu n ultimul rnd, trebuie avut n vedere c n ultimii 10 ani, prim-miniștrii PSD-ului aruncați n cursa electoral pentru Președenția Romniei, au pierdut DE FIECARE DAT n fața oricrui adversar. Adrian Nstase și Mircea Geoan au avut parte de o mașinrie de vot mult mai puternic dect are la dispoziție Victor Ponta la alegerile de azi. Spun asta avnd n vedere decimrile aduse de DNA n rndul primarilor, consilierilor și prefecților PSD din ultimii doi ani, dar și exodul masiv al populației rurale ctre strintate, dic cauza srciei.

Fiind spuse toate acestea, sunt liniștit c votul meu de azi, ca și al vostru, al tuturor, va conta. C vom vota pentru Johannis ca Președinte al Romniei, indiferent de ct de neamț sau de romn este el, indiferent de ct de ortodox sau ne-ortodox este el. Cci calculul meschin al staff-ului de campanie al PSD-ului este greșit. n starea de srcie n care se zbate romnul, L DOARE-N CUR dac președintele e ortodox sau nu, neamț sau romn. Romnul e n stare s declare rzboi Germaniei și s ne predm cu toții, numai s o ducem și noi la fel de bine ca ei, vorba unui banc. Romnul s-a sturat de preoți lacomi și mincinoși, deci nu l deranjeaz cu nimic dac voteaz și un extraterestru de religie galactic, atta timp ct nu l fur și minte cum o face candidatu ortodox. Iar marota xenofobiei nu mai prinde de mult la nimeni. S-a dovedit c romnii sunt un popor tolerant, iar atta vreme ct candidatul ”romn” se poticnește la intonarea Imnului Național mai ru dect candidatul ”strin”, lucrurile sunt și aici clare.

Deci, sus s avem inimile și s ieșim la vot, fiindc numai așa putem nvinge hidra comunist, PSD-ul care ne-a furat tinerețea și bunstarea.

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares