Dacă matematic și sociologic putem atribui înfrângerea lui Ponta în alegeri românilor care au ieșit masiv la vot, la nivel spiritual cu siguranță lucrurile stau altfel.
Căci în foamea lor de voturi, comuniștii atei din PSD au încălcat orice reguli, grăbindu-se să folosească Biserica și Sfinții în scopul manipulării românilor.
Astfel, gestul PSD-ului de a face zeci de mii de copii ale icoanei cu Sfântul Arsenie Boca și de a le distribui în scop electoral, nu a trecut neobservat în Ceruri.
Dacă această inițiativă ar fi venit din partea unor oameni pioși, religioși, cu intenții curate, spre binele românilor, probabil că Victor Ponta nu ar fi fost pedepsit.
Însă cei care au pus la punct această campanie de manipulare murdară, folosindu-se de unul dintre cei mai populari sfinți ai românilor au crezut în nebunia lor că Sfântul Arsenie Boca este doar o superstiție prostească, o legendă de care se pot ei folosi pentru a păcăli prostimea.
La modul fundamental, artizanii campaniei murdare a PSD-ului nu au crezut nici o clipă în Sfințenia și Puterea Sfântului Arsenie Boca, alegând să se folosească de popularitatea lui la fel cum la fel de bine se puteau folosi de afișe cu Britney Spears sau Michael Jakson.
Un prim semn că Sfântul Ardealului este nemulțumit de faptul că niște atei mincinoși se folosesc de credința oamenilor în el pentru a obține foloase lumești a fost faptul că izvorul de la mormântul său a secat exact atunci când au început să îi folosească icoana pentru campania electorală.
Dacă s-ar fi oprit atunci, dacă ar fi înțeles măcar sacrilegiul comis, PSD-ul ar mai fi avut o șansă. Însă în orbirea lor spirituală, comuniștii lui Ponta au crezut că un om mort, fie el și sfânt, nu le poate face nici un rău, și au continuat cu impertinență să se folosească de ceea ce ei credeau că este doar o superstiție a prostimii.
Ce este și mai grav este faptul că au avut girul tacit al conducerii Bisericii Ortidoxe Române în comiterea acestui sacrilegiu, căci pe icoanele respective scrie mare, ”SFINȚIT” cu culoare roșie PSD-istă, pentru a crea asocierea cu candidatul comuniștilor, Victor Ponta – în condițiile în care, de ani buni, conducerea BOR refuză să îl canonizeze pe părintele Arsenia Boca !
Ironia sorții face ca cei care în aceste zile au încercat să se folosească de persoana Părintelui Arsenie Boca, să fie taman urmașii ideologici ai torționarilor acestui sfânt comuniștii din regimul Ceaușist.
Astfel, cu Voia lui Dumnezeu, Sfântul Arsenie Boca a primit dezlegare de la Puterea Cerească de a risipi puterea pământească a vrăjmașilor săi din timpul vieții sale pământești, așa cum spune Psalmistul David în Psalmul 67:
1.Sa invie  Dumnezeu si sa se risipeasca vrajmasii Lui
si sa fuga de la fata Lui cei ce-L urasc pe El; 
2.precum se stinge fumul, asa sa se stinga;
precum se topeste ceara de fata focului,
asa sa piara pacatosii de la fata lui Dumnezeu,
3.iar dreptii sa se veseleasca,
sa se bucure in fata lui Dumnezeu,
intru veselie sa se desfete.
Și sunt convins că pierderea alegerilor de către PSD nu reprezintă decât începutul prăbușirii acestor fățarnici  care au dus România la sapă de lemn. Sunt încredințat că Dumnezeu și Sfântul Arsenie Boca au ascultat rugile românilor obidiți, s-au aplecat asupra necazurilor de tot felul a amărâtului popor român și i-au blestemat pe acești nemernici, într-un act de Justiție Divină, pentru a avea parte de sfârșitul pe care îl merită: în pușcării acolo unde i-au aruncat și părinții lor, bolșevicii sovietici, pe martirii Neamului Românesc.  
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares