Dac matematic și sociologic putem atribui nfrngerea lui Ponta n alegeri romnilor care au ieșit masiv la vot, la nivel spiritual cu siguranț lucrurile stau altfel.
Cci n foamea lor de voturi, comuniștii atei din PSD au nclcat orice reguli, grbindu-se s foloseasc Biserica și Sfinții n scopul manipulrii romnilor.
Astfel, gestul PSD-ului de a face zeci de mii de copii ale icoanei cu Sfntul Arsenie Boca și de a le distribui n scop electoral, nu a trecut neobservat n Ceruri.
Dac aceast inițiativ ar fi venit din partea unor oameni pioși, religioși, cu intenții curate, spre binele romnilor, probabil c Victor Ponta nu ar fi fost pedepsit.
ns cei care au pus la punct aceast campanie de manipulare murdar, folosindu-se de unul dintre cei mai populari sfinți ai romnilor au crezut n nebunia lor c Sfntul Arsenie Boca este doar o superstiție prosteasc, o legend de care se pot ei folosi pentru a pcli prostimea.
La modul fundamental, artizanii campaniei murdare a PSD-ului nu au crezut nici o clip n Sfințenia și Puterea Sfntului Arsenie Boca, alegnd s se foloseasc de popularitatea lui la fel cum la fel de bine se puteau folosi de afișe cu Britney Spears sau Michael Jakson.
Un prim semn c Sfntul Ardealului este nemulțumit de faptul c niște atei mincinoși se folosesc de credința oamenilor n el pentru a obține foloase lumești a fost faptul c izvorul de la mormntul su a secat exact atunci cnd au nceput s i foloseasc icoana pentru campania electoral.
Dac s-ar fi oprit atunci, dac ar fi nțeles mcar sacrilegiul comis, PSD-ul ar mai fi avut o șans. ns n orbirea lor spiritual, comuniștii lui Ponta au crezut c un om mort, fie el și sfnt, nu le poate face nici un ru, și au continuat cu impertinenț s se foloseasc de ceea ce ei credeau c este doar o superstiție a prostimii.
Ce este și mai grav este faptul c au avut girul tacit al conducerii Bisericii Ortidoxe Romne n comiterea acestui sacrilegiu, cci pe icoanele respective scrie mare, ”SFINȚIT” cu culoare roșie PSD-ist, pentru a crea asocierea cu candidatul comuniștilor, Victor Ponta – n condițiile n care, de ani buni, conducerea BOR refuz s l canonizeze pe printele Arsenia Boca !
Ironia sorții face ca cei care n aceste zile au ncercat s se foloseasc de persoana Printelui Arsenie Boca, s fie taman urmașii ideologici ai torționarilor acestui sfnt comuniștii din regimul Ceaușist.
Astfel, cu Voia lui Dumnezeu, Sfntul Arsenie Boca a primit dezlegare de la Puterea Cereasc de a risipi puterea pmnteasc a vrjmașilor si din timpul vieții sale pmntești, așa cum spune Psalmistul David n Psalmul 67:
1.Sa invieDumnezeu si sa se risipeasca vrajmasii Lui
si sa fuga de la fata Lui cei ce-L urasc pe El;
2.precum se stinge fumul, asa sa se stinga;
precum se topeste ceara de fata focului,
asa sa piara pacatosii de la fata lui Dumnezeu,
3.iar dreptii sa se veseleasca,
sa se bucure in fata lui Dumnezeu,
intru veselie sa se desfete.
Și sunt convins c pierderea alegerilor de ctre PSD nu reprezint dect nceputul prbușirii acestor fțarnici care au dus Romnia la sap de lemn. Sunt ncredințat c Dumnezeu și Sfntul Arsenie Boca au ascultat rugile romnilor obidiți, s-au aplecat asupra necazurilor de tot felul a amrtului popor romn și i-au blestemat pe acești nemernici, ntr-un act de Justiție Divin, pentru a avea parte de sfrșitul pe care l merit: n pușcrii acolo unde i-au aruncat și prinții lor, bolșevicii sovietici, pe martirii Neamului Romnesc.
, , , ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *