Am auzit de multe nebunii în ultima vreme. De finlandezi care nu mai vor să-și învețe copii să scrie pe hârtie, și vor să-i învețe direct la tastatură. De suedezi care în grădinițele de Stat, îi învață pe copii să nu se mai definească drept fetițe și băieței, ci doar ”prieteni”, pentru a eradica ”discriminarea” sexuală din copilărie. Mai sunt unii care vor să legalizeze căsătoria cu ei înșiși.

În vreme ce SUA a început să elimine sărbătorile religioase din calendarele școlareateii au ajuns să își ceară dreptul de a înființa o religie a lor, Biserica AteeȘi peste tot bate un vânt de libertate fără limite, în care cam oricine poate face orice. Se legalizează pe rupte consumul de droguri, se acceptă prostituția, eutanasia, deci se încalcă mai toate tabuurile cunoscute. În Germania e pe cale să se dezincrimineze incestul, și până și pedofilii câștigă teren: în Olanda, vârsta de consimțământ sexual a scăzut la… 13 ani !

Dar ultima auzită, le bate pe toate. Niște nebuni au inaugurat: Ziua Mondială a Vasectomiei ! Cum s-a ajuns aici ?

Niște băieți reuniți la nivel înalt în niște elite ale societății, au ajuns la concluzia că noi, oamenii, suntem prea mulți. Că bolile, foamea, sărăcia, războaiele nu fac față formidabilului instinct de procreare al Omenirii. Și au început să promoveze o chestie pentru care naziștii au fost huiduiți (la vremea lor !) de toată lumea civilizată: sterilizarea populației.

Sunt țări sau regiuni sărace unde populația ignorantă este sterilizată prin vaccinare: cum este cazul recent prezentat al Africii, sau cazul României, altă țară bananieră, în care fetițele erau vaccinate cu Gardasil, împotriva (cică !) cancerului de col uterin. În alte zone ale lumii, dacă renunți de bună-voie la funcția reproductivă, beneficiezi de operație gratuit, și mai primești și 100 de dolari ! Afacere de afacere ! Până la urmă, cui îi trebuie grija plozilor ?! Nu e mișto să te poți bucura de sex fără riscuri, fără griji ? Nici măcar nu mai dai banii pe prezervative, sau anticoncepționale !

Ei bine, tot nu ajunge. Au inaugurat deci pe 7 noiembrie 2014 Ziua Mondială a Vasectomiei ! Chiar înainte de Ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril ! Și i-au făcut și un site acestei Zile Mondiale a Refuzului Darului de a Da Viață. Și au mai reușit ca de Ziua Vasectomiei, să convingă 100 de medici să sterilizeze în 24 de ore 1000 de persoane în 25 de țări !

Chiar am făcut o glumă unui amic și l-am anunțat pe facebook că l-am înscris pentru o mare vasectomie în grup, de Ziua Internațională a Vasectomiei, că tot n-a făcut copii până la vârsta asta și o arde aiurea când cu una, când cu alta ! 

Și să mai spună careva că nu vine Sfârșitul Lumii iar Antihrist nu-și face mendrele prin preajmă !

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer