Am auzit de multe nebunii n ultima vreme. De finlandezi care nu mai vor s-și nvețe copii s scrie pe hrtie, și vor s-i nvețe direct la tastatur. De suedezi care n grdinițele de Stat, i nvaț pe copii s nu se mai defineasc drept fetițe și bieței, ci doar ”prieteni”, pentru a eradica ”discriminarea” sexual din copilrie. Mai sunt unii care vor s legalizeze cstoria cu ei nșiși.

n vreme ce SUA a nceput s elimine srbtorile religioase din calendarele școlare,ateii au ajuns s și cear dreptul de a nființa o religie a lor, Biserica Atee.Și peste tot bate un vnt de libertate fr limite, n care cam oricine poate face orice. Se legalizeaz pe rupte consumul de droguri, se accept prostituția, eutanasia, deci se ncalc mai toate tabuurile cunoscute. n Germania e pe cale s se dezincrimineze incestul, și pn și pedofilii cștig teren: n Olanda, vrsta de consimțmnt sexual a sczut la… 13 ani !

Dar ultima auzit, le bate pe toate. Niște nebuni au inaugurat: Ziua Mondial a Vasectomiei ! Cum s-a ajuns aici ?

Niște bieți reuniți la nivel nalt n niște elite ale societții, au ajuns la concluzia c noi, oamenii, suntem prea mulți. C bolile, foamea, srcia, rzboaiele nu fac faț formidabilului instinct de procreare al Omenirii. Și au nceput s promoveze o chestie pentru care naziștii au fost huiduiți (la vremea lor !) de toat lumea civilizat: sterilizarea populației.

Sunt țri sau regiuni srace unde populația ignorant este sterilizat prin vaccinare: cum este cazul recent prezentat al Africii, sau cazul Romniei, alt țar bananier, n care fetițele erau vaccinate cu Gardasil, mpotriva (cic !) cancerului de col uterin. n alte zone ale lumii, dac renunți de bun-voie la funcția reproductiv, beneficiezi de operație gratuit, și mai primești și 100 de dolari ! Afacere de afacere ! Pn la urm, cui i trebuie grija plozilor ?! Nu e mișto s te poți bucura de sex fr riscuri, fr griji ? Nici mcar nu mai dai banii pe prezervative, sau anticoncepționale !

Ei bine, tot nu ajunge. Au inaugurat deci pe 7 noiembrie 2014 Ziua Mondial a Vasectomiei ! Chiar nainte de Ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril ! Și i-au fcut și un site acestei Zile Mondiale a Refuzului Darului de a Da Viaț. Și au mai reușit ca de Ziua Vasectomiei, s conving 100 de medici s sterilizeze n 24 de ore 1000 de persoane n 25 de țri !

Chiar am fcut o glum unui amic și l-am anunțat pe facebook c l-am nscris pentru o mare vasectomie n grup, de Ziua Internațional a Vasectomiei, c tot n-a fcut copii pn la vrsta asta și o arde aiurea cnd cu una, cnd cu alta !

Și s mai spun careva c nu vine Sfrșitul Lumii iar Antihrist nu-și face mendrele prin preajm !

S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *