Feed on
Posts
Comments
 Semnalul l-au dat câinii de campanie ai PSD-ului, care au apăsat la maxim pedala presupusei xenofobii a românilor, cu sloganuri de genul ”să votăm românește” și ”cine-a îndrăgit străinii, mânca-i-ar inima câinii”.
Apoi, au fost scoși de la sertar scriitorașii de rezervă, linia a doua a autorilor de articole de doi bani cu titluri bombastice, share-uite de prostime.
Spre exemplu, un ilustru necunoscut pe nume Dan Domozei aruncă în populație cu intoxicația ce poartă titlul ” FILIERA GERMANĂ – Construirea unui lider marionetă, Klaus Iohannis”. Plină de așa-zise probe din ziare vechi ce susțin acuze incerte, formulate cu jumătate de gură, însăilarea respectivă nu reușește să lămurească cititorul cine sunt păpușarii presupusei marionete Johannis – și cu asta am spus totul despre articolul cu pricina.
În special așa-zișii naționaliști de duminică, buni numai de marșuri pe la Tâncăbești și fluturat steaguri cu celtice, s-au grăbit să se alăture mulțimii de palavragii care au încercat să îl linșeze mediatic pe Klaus Johannis – pentru originile sale germane.
Acești semidocți atot-știutori, lipsiți de cele mai elementare noțiuni de istorie a României și mai ales, a românilor – au condamnat în cor, la stâlpul infamiei, pe germanul papistaș, care a avut cutezanța să ajungă Președintele României fără să fie ”ortodox de-al nostru”.
Iar când în mod inevitabil, ”răul” s-a produs iar Johannis a ajuns președinte, au apărut inițiative de gen liste de semnături on-line pentru a-l boteza în ”dreapta credință ortodoxă” pe Johannis !
Toți acești lătrăi de profesie dau senzația prostimii care le citește tâmpeniile că ceva rău, dramatic și monstuos ni se va petrece cu un președinte ”străin de neam” și pe deasupra ”păgân”. Mă aștept oricând ca acești acuzatori de profesie – care probabil că ar fi făcut carieră strălucită în Evul Mediu, să îl acue pe viitor pe Johannis de toate relele ce se vor produce probabil în mandatul său. Secetă ? Așa ne trebuie, pedeapsă de la Dumnezeu, dacă am ales un protestant să ne conducă. Cutremur ? De vină e neamțu de Johannis, a adus blestemul Divin pe capul românilor. Inundații ? Deja știm cine e vinovat ! Jos cu Johannis ! Nu ne trebuie străini, ce, noi nu avem atâția români capabili să ne conducă, trebuia să vină tocmai neamțu acesta, nazistul acesta la Cotroceni !? Ce vrea, să ne schimbe nouă obiceiurile, credința și limba ? Să nu mai furăm ? Să fim punctuali ? Să fim corecți ? Să ne respectăm cuvântul dat ? Să facem politică fără să ne bălăcărim ? Păi și ce-o vrea, să ne plictisim ? Să se ducă dreaq la el în Germania și să ne lase-n pace cu sărăcia noastră.
Adevărul istoriei ne spune însă altceva. Istoria ne spune că Romania s-a marit exclusiv sub regi nemti (Carol-Dobrogea, Ferdinand- Ardealul, Bucovina, Basarabia) chiar si Mihai Viteazu’ a facut unirea sub suzeranitate germana (Rudolf) iar Transnistria s-a unit cu Romania tot pe timpul aliantei cu Germania (Hitler). Deci, se pare că influența germană a avut un rol pozitiv în unirea/alipirea provinciilor românești. Având în vedere că nemții au avut cea mai recentă experiență unionistă, reușită prin unificarea Germaniei de est cu cea de vest, nu ne strică un specialist german care să ne unească cu Basarabia.
Apoi celor care latră aiurea, ba se mai dau și drept naționaliști, că susțin un alogen, un ”neamț” la dau următorul răspuns: ar trebui să se stie că Corneliu Zelea Codreanu cel mai mare lider naționalist din istoria recentă a României, s-a născut la 13 septembrie 1899 la Huși, cu numele Corneliu Zieliński. În anul 1902 tatăl său, Ion Zieliński și-a românizat numele în Zelea Codreanu. Mama sa, Eliza născută Brauner era de origine germană – bavareză. Și pe vremea Căpitanului Zelea Codreanu au existat voci care îl criticau pentru originile sale ne-românești. Unde au rămas aceia care îl criticau pe acest mare Om, care și-a dedicat și sacrificat viața ideii românismului ? În praful uitării !
Culmea este că, dacă îi cauți la ascendență pe toți acești ”români puri” descoperi că ei provin din tot felul de neamuri care s-au aciuat pe la noi pe furiș, cu de-a mila, cu de-a sila, iar acum se dau drept mari români. E o clică eterogenă, din care fac parte tot felul de țigani, machedoni, jidani și armeni ce se dau astăzi drept ”românii verzi” ai lui Caragiale.
Recunosc, nici eu nu sunt român sadea, străbunicul din partea tatei a venit din Serbia, dar asta nu înseamnă că mă simt mai puțin român cu atât mai mult cu cât, din partea mamei, ai mei au fost români ardeleni get-beget. Dar la câte popoare migratoare au trecut pe-aici în ultimii 2000 de ani (goții, hunii, gepizii, avarii, slavii, pecenegii, cumanii, tătarii, etc.), cine poate ști cu certitudine ce mai este ?!
Eu zic să-i dăm o șansă lui Johannis să ne arate ce poate. Dacă tot l-am ales primar pe toată România, poate face din țara asta ce a făcut din Sibiu: un oraș ca în Germania. Dacă tot vrem o țară ca afară, hai să punem și noi umărul, că de la o singură floare nu se face primăvară, iar un singur neamț nu o să transforme România în Germania. Eu m-am săturat să fiu român. Hai să vedem și cum e să fii neamț. Cine știe, poate că în sfârșit avem un Președinte care ne va scăpa de comuniștii ăia ”români” care ne fură de 25 de ani !

loading...

10 Responses to “Românii ”adevărați” îl mușcă de cur pe președintele României, Klaus Johannis”

 1. sinergicus says:

  Pai se pare ca yohanis incepe sa isi arate fata… sau prostia….tocmai l-a numit sef peste cancelaria prezidentiala pe Dan Mihalache fostul consilier a lui nastase….

  Iata si un articol pe aceasta tema:http://capitalismpepaine.com/2014/11/27/klaus-iohannis-l-am-luat-pe-adrian-nastase-consilier-prostilor/

 2. MR says:

  Ahaaa! L-am prins pe neamț ! A făƒcut în sfîrșit o greșeal㠃! A furat !? A mințit !? Nu ! Și-a numit un consilier care a lucrat cu Năƒstase. Huoooo

 3. tipulparasimpatic says:

  Consilierul acela se pare ca e un om din servicii care este in sistem de prin 97. A fost si la CDR, si la Nastase si apoi la Antonescu. O fi garantia ca Romania nu ajunge pe mana ,,strainilor pagani,, :))

 4. MR says:

  Una din postările de alaltăieri de pe pagina de Facebook a noului președinte ales al României ce cheamă poporul la rugăciune pentru victimele accidentului aviatic militar ce sunt inca in viata este semnificativă si demna de luat in seama.
  “Am primit cu mare tristețe vestea prăbușirii unui elicopter militar IAR-330 PUMA, în urma căreia opt militari și-au pierdut viața și alți doi au fost răniți. În aceste momente de durere, îmi exprim întreaga compasiune și solidaritate față de familiile militarilor decedați și le adresez sincere condoleanțe.
  Mă rog pentru grabnica însănătoșire a supraviețuitorilor și vă chem să le fim alături prin rugăciunile și gândurile noastre!”
  In anii precedenti am fost martori ai diverselor accidente aviatice petrecute pe teritoriul României, unul din ele fiind îndelung dezbătut in mass media chiar la începutul anului. Insa in nici un caz de pana acum, președintele României oricare ar fi fost acesta, nu a facut apel la rugăciune.
  Prin acest mesaj transmis in premiera de un presedinte al României, suntem martorii unui gest ce vine mai degrabă din partea unui lider spiritual, nu doar politic, ce inseamna mult pentru popor.
  Acest gest de natura spirituala venit din partea reprezentantului celei mai importante instituții din România trădează înclinația spirituala a președintelui Iohannis ce nu se sfiește sa cheme poporul la rugăciune. Președintele si-a ales bine cuvintele cand s-a exprimat in legatura cu acest accident, iar ceea ce se citește in mesajul sau de chemare la rugăciune este recunoasterea faptului ca suntem dependenți de Dumnezeu, de o persoana divina ce transcede abilitatile noastre de a rezolva dezastrul la care se face referire. Apelul la rugăciune al președintelui indica o inima smerita a acestui om, care se recunoaște dependent de Dumnezeu indiferent de funcția pe care o ocupa.

 5. Hap Ciu says:

  “Eu m-am săturat să fiu român” daca te-ai saturat de ce nu ai plecat? Este plina tara de pupincuristi care asteapta de la altii salvarea 😐 Si eu am amici care se bucura ca Iohannis va vinde Romania Germaniei, iar dupa aceea toti var trai fericiti pana la moarte. Din pacate din manualele de istorie invatam doar despre marile imperii nu si despre cum e viata in coloniile lor.
  Oricum nu cumva doreai sa scrii ca te-ai saturat de soarta romanilor, aceea de popor aflat la intersectia culturilor, influentelor, imperiilor militare si economice?

  Noul nostru presedinte este un mistocar …. pai cum este asta cu nu vreau sa am o confruntare cu Ponta ??? Ce dracu chiar nimeni in tara asta nu mai stie ca trebuie sa votezi un presedinte pentru ideile sale si proiectele pe care le va propune !!!

 6. EL TORO says:

  Daca germanos a inceput la doar citeva zile cu faze d-astea e clara linia lui . Nu poti sa numesti un individ care sa perindat cu toti bagabonti de pina acum . Inseamna ca individul are o putere ascunsa daca cumva reuseste sa ramina infipt in scaun , o putere gen loja . La citeva saptamini dupa ce Obama a acces la Gaza Alba , ALEX JONES a scos un film f tare numit OBAMA DECEPTION . Acolo arata ca OBAMA a ales in functiile de conducere a US tocmai pe fosti colaboratori ai lui BUSH jr , nascuti si crescuti pe WALL STREET . Se pare ca asa face si germanos asta nouu in care toata prostimea isi pune marea speranta dupa 25 de ani de crunte dezamagiri . Daca vrei sa faci lucrurile altfel nu te inconjori de aiceasi eterni oameni din umbra , ptr ca EINSTEIN te atentioneaza ca nebunia este sa vrei sa obtii altceva diferit uzind la nesfirsit de aceleasi practici rasverificate ca fiind gresite . Asa ca nu te mai mintii MR . Nu se face asa daca vrea sa fie altfel . E clara treaba si cu el . Era normal sa se supuna . Daca e vreunu pe aici care crede ca germanos e liber ,independent , de capul lui , sa zica . Daca recunosti ca are in spate persoane necunoscute cu interese personale fata de care trebuie sa decarteze atunci nu mai incerca sa faci pe desteptu cu teorii vechi . Niciodata nimeni nu a putut sa faca exact cum e bine ptr popor atita timp cit a fost ghidonat de altii din umbra : dovada nea NICU care si-a luat-o definitiv . Numai unu care nu a raspuns in fata nimanui a putut sa faca numai ce vrea el si evident ce e bine ptr poporul lui . Daca e vreunu care crede ca germanos este liber ,e naiv … si ar fi primul pe planeta dupa cine stie cite sute de ani . Deocamdata nici OBAMA nu e de capul lui si cel putin la suprafata lumea il considera nr 1 si adevarat ca si cum chiar ar fi independent . Deci nu cred ca germanos sa fie la ora actuala independent in sensul acestui cuvint .

 7. Saso says:

  Chiar ne invartim in jurul cozii.
  Nu prea exista la ora actuala nici un presedinte in lume, si sigur nici unul in Europa care sa fie de unul singur. Topti sunt sustinuti din umbra de aceeasi echipa. Deci…. aceleasi rezultate. Limbajul, atitudinea, tehnica, mai difera, dar in esenta… drumul e clar stabilit dinainte.

  Un exemplu:
  Bush, este un retard, nu iti trebuie o pregatire de specilaitate ca sa-ti dai sema, sunt prea multe faze in care a demonstrat ca este si incult, dar mai ales RETARD. Ei… cum credeti voi ca a putut ala sa conduca o tara? Ala daca avea un butik la Poplaca, dadea faliment in saptamana 2. Deci, cineva din spate, acea echipa de care vorbem, isi face datoria.

  Apoi, cand concurat Obama la presedintie, colegii mei de servicu negrii, erau incantati si spuneau ca daca castiga el o sa se schimbe lucrurile…. i-am dezamagit, spunandule aceasta chestie cu echipa din spate. S-au suparat… dar acum… dupa ceva ani isi dau sema ca am avut dreptate. Doar unul a adus vorba si a recunoscut ca am avut dreptate. ‘

  Vreau sa zic despre Iohannis ca apare el mai serios, dar… sigur nu a fost usa de biserica la Sibiu acolo si din cauza asta, eu nu cred in mari schimbari. De ce? Pentru ca pur si simplu nu sunt admise.

  Solutia?
  Propria evolutie. Atunci cand oamenii nu dorm, cand sunt vigilenti si atenti la ce se petrece, pot sa schimbe situatia, dar pana atunci… trebuie sa se realizeze trezirea, altfel…nu conteaza cine va veni la putere, situatia va fi exact, exact, dar exact la fel.

 8. Partizanu says:

  TIZULE bag de sama ca vrei un post de CONSILIER PREZIDENTIAL. E te anunt ca deja postul e OCUPAT DE TUDY. In curind avem poze la insectar. Cat despre PRETENUL TAU iohanis eu zic sa te mai documentezi. Sa nu CREZI LIMITAT. Apropo cind o pui de un protest impotriva BAIETILOR DESTEPTI(CU MANUSI SI SORTULETE). Nu de alta dar intre asaltul cu mortiere, obuze si pacanituri de mitraliera nu prea avem auditoriu.

 9. Muad'dib says:

  Ziua bună!
  Mda. Dragă domnule Rapcea, m-am lămurit și cu matale, deși apreciez unele postări și comentarii de aici. Dar, mai mult ca sigur, trebușoara aiasta nu are a te afecta vreun pic, deoarece io mi’s cantitate neglijabilă în ecuația bloggeristică românească.
  Doar două link-uri propun, conținutul lor, coroborat cu ce scrii acilea tălică dezvăluind, de fapt, carențe în cultura istorică alu’ matale. Deh, wikipedia te duce doar până la numele „polonez” al bunicului…
  https://danielvla.wordpress.com/2013/11/08/originea-lui-corneliu-zelea-codreanu/
  http://www.george-damian.ro/de-ce-l-a-omorat-carol-al-ii-lea-pe-corneliu-zelea-codreanu-4789.html

 10. Mircea Moise says:

  Dragi conationali,
  l-am sustinut pe Johannis la alegeri dar nu l-am votat pentru ca nu am mai reusit sa intru la vot. Dar l-am urmarit dupa ce a fost ales asa cum mi-am propus in obiectivele organizatiei VORD pe care am initiat-o. Am postat pe Facebook constatarile mele printre care si niste gafe pe care le facuse Johannis si vad ca le face in continuare. In loc sa se preocupe imediat cu problemele cu ce se confruntau Romanii se ocupa de imaginea lui. Este importanta si aceasta dar Romanii lau votat in primul rand ca sa le imbunatateasca conditiile de trai.
  Concret constat ca in loc sa se duca mai intai la Moscova ca sa trateze deblocarea exporturilor Romaniei si Republicii Moldova catre Rusia, la blocarea carora au contribuit cu succes Basescu, Ponta, Corlaten cat si conducatorii Basarabeni cu declaratiile lor anti Rusesti din timpul crizei Krimeiei si in urma carora au suferit in special exportatorii si producatorii de produse agricole, s-a dus la Washington sa le promita Americanilor ca alocam 2% din PIB ca sa le cumparam vechiturile din armamentul lor. Ca sa ne astupe gura ne-a declarat ca Americanii vor veni in Romania ca impreuna cu noi sa construim arme pentru dotarea armatei Romane. Daca Johannis nu-si mai aminteste ii amintesc eu ca Romania in timpul lui Ceausescu facea concurenta cu marile puteri in exportul de arme avand si specialisti in acest domeniu.
  Problema mare este ca cine se inarmeaza in timpurile noastre acela cauta razboi iar Americanii il cauta de 70 de ani si vor sa ne implice si pe noi. De aceea s-a dus Johannis la Wasington ? Noi nu vrem sa ne inarmam. Noi nu vrem razboi. Razboi inseamna moarte, pentru copii nostri pentru familiile noastre pentru oameni nevinovati. Tara noastra nu are sens si nici nu poate sa lupte impoptriva cuiva. Ceea ce va declara Johannis si ministrul Armatei ca sa ne inarmam ca sa ne aparam este o utopie. Sa ne aliem cu Americanii impotriva Rusilor ne-au spus-o Rusii pe sleau ca in cateva ore ocupa Romania. Sa ne aliem cu Rusii impotriva Americanilor in Romania va fi macelul. Nimeni nu mai scapa din asa un conflict. Pozitia ideala ar fi fost Romania tara neutra. Imtr-un razboi cei care depun armele si ridica steagul alb scapa cu viata, restul se omoara pana la ultimul. Aici nu mai e vorba de patriotism aici e vorba de sinucidere.
  Pe vremea lui Ceausescu aveam legaturi de prietenie cu toata lumea. Din momentul cand Basescu a declarat axa Londra – Wasington si Americanii si-au postat baze militare si inchisori tip Guantanamo in Romania relatiile noastre cu Rusia si lumea Araba s-au deteriorat. Inca nu am ajuns in situatia ca sa fim dusmani dar nu mai este mult daca continuam politica externa din ultimii 10 ani. Romanii care vor sa-si arate eroismul sa o faca iesind pe strazi si maturandu-i pe cei care ne-au condus pana acum si pe cei care de acum inainte fac o miscare gresita. In exterior nu avem motiv nici interes sa ne facem dusmani. Am trait 25 de ani de liniste. Ni s-a urat cumva cu ea? Cine vrea galceava sa se duca in Irak, Libia , Palestina sau chiar in Coreea ca sa vada ce inseamna inarmare.
  Dar era vorba de Johannis caruia nu i-a fost de ajuns ca a participat la marsul comemoral de la Paris dar a trebuit sa mai faca si declaratii antimusulmane si colac peste pupaza sa declare pe Facebook ca este Charlie. Astea putea sa le faca atunci cand se plimba cu bicicleta in mahalaua Sibiului, nu acum cand ne reprezinta pe noi. Noi nu l-am imputernicit sa ne faca dusmani.
  Activitatea sa pupincuristo-americana debordeaza acum dupa ce Romanii si Parlamentul au blocat initiativa BIG BROTHER, Johannis face presiuni asupra parlamentului sa reia discutiile pe aceasta tema pentru a o promova, fara sa ia in calcul exemplul tarilor care au respins aceasta lege. BIG BROTHER nu ne ajuta cu nimic in politica externa pentru ca noi inca nu avem dusmani externi iar pentru dusmanii economici interni sunt sub cheie sute de dosare cu care vor fi ocupati justitia si securitatea tarii inca 10 ani de acum incolo, iar daca vor avea nevoie de ascultari telefonice sau urmariri online sa le ceara judecatorilor ca pana acum. BIG BROTHER ii ajuta pe americani sa ne spioneze si sa aiba controlul legal asupra planetei. Au facut-o si pana acum dar acum vor sa o legalizeze. In aceasta privinta noi vom fi impinsi inapoi cu peste 25 de ani cand esam spionati de SECURITATE, cu cine vorbim, ce vorbim, despre cine vorbim, cu cine ne intalnim, dece ne intalnim, si asa mai departe era controlata toata viata noastra privata. Cand comportamentul nostru nu era pe placul securitatii eram audiati, sicanati, terorozati si in final intemnitati sau chiar lichidati ca sa nu mai avem contact cu lumea din afara. Asa se intimpla si acum in proportii mai mici dar care vor lua amploare pana ce toata planeta va fi controlata si existenta oamenilor va fi decisa de la centru. Pentru cine nu crede aceste inceputuri le dau propriu meu exemplu.
  Activez de cativa ani pe pagina Americana Facebook unde nu am avut ani dea randul probleme. Din momentul cand am infiintat pe aceasta pagina o organizatie care avea obiectivul de a ajuta la indreptarea lucrurilor in Romania dar si controlarea activitatii noului presedinte Johannis am inceput sa am probleme cu Facebook-ul. Cand mi-am exprimat pozitia si am distribuit-o ca eu nu sunt Charlie si respect religiile celorlalti, si cand am participat la niste comentarii anti Americane, mi-a fost blocata pagina prin metode asa zis regulamentare dar incorecte. Dupa ce mi-am deschis alte pagini mi-au fost blocate si acestea, care in cele din urma mi-au fost deblocate pentru ca nu mai aveam decat cativa prieteni noi pe ele. In prezent nu pot sa comunic cu nici unul din prietenii sau grupurile in numar de aproximativ 1000 de pe prima pagina. Cu alte cuvinte am fost bagat la inchisoare une pot sa comunic cu noii mei colegi de celula dar cu lumea exterioara nu. Din ce motiv ? pentru ca am uzat de dreptul meu la libera exprimare.
  Vreau sa mai explic celor care nu stiu sau nu gandesc ce inseamna comunicatiile online. Personal am fost incantat de acest mod de comunicare ce ne da posibilitatea sa comunicam rapid in toata lumea, sa ne usuram activitatile zilnice, sa inlocuim anumite activitati costisitoare si greoaie etc. Aceasta pana cand mi-am dat seama de cea mai efectiva arma im mana celor care o domina. Ganditi-va ca in viitorul mai apropiat sau mai indepartat o parte din munca noastra cu care ne castigam existenta se face si se va face tot mai mult online. Retributia pentru munca este facuta deja in multe tari online catre banci. Majoritatea bancilor lucreaza online. Platile necesare existentei noastre se fac online.(plata chiriei, a curentului, a intretinerii, a asigurarilor de toate felurile, etc si foarte important cumparaturile necesitatilor zilnice se fac deja online) prezenta la medici si chiar unele tratamente se fac deja online ca si unele cursuri de scoala. Circulatia mijloacelor de transport se face prin satelit deci tot online. Gasirea partenerului de viata se face in prezent si online, etc.etc.etc. Ganditi-va cand toata activitatea noastra se va face online ce putere vor avea cei care sunt la butoanele acestui ONLINE. Acestia vor putea dinpune daca; vom primi de lucru sau nu, vom primi salariu sau nu, vom putea sa cumparam alimente sau nu, vom putea sa ne sa ne tratam de o boala sau nu, etc.etc.etc. daca vom avea dreptul sa traim sau nu.
  Guvernul si parlamentul dupa cum vedeti in ultimul timp ii fac toate mofturile lui Johannis, de aceea pentru a impiedica sa voteze legea BIG BROTHER nu este alta solutie decat sa iesim in strada sa manifestam.
  Completare 07.02.2015. Dupa intalnirea la Moscova la cel mai inalt nivel Presedintele Hollande avertizeaza despre un iminent razboi (pentru ca e constient de asta), Cancelarul Merkel sustine o rezolvare diplomatica a conflictului Ukrainean (pentru ca e constienta ce inseamna un razboi) , Putin neaga un conflict armat (pentru ca e constient ca nu-i face bine), Joe Biden sustine pregatirea unui razboi (pentru ca e constient ca in felul acesta SUA o sa-si mai inoiasca aresenalul si sa iasa din criza) iar Johannis militeaza pentru inarmarea Romaniei (pentru ca e inconstient, si probabil Biden i-a promis un loc in buncarul lui). Cu cine vrea sa se lupte Johannis ? Cu Rusii ? In fotografiile de alaturi poate sa vada Johannis cum va arata Romania dupa un razboi cu Rusii. Daca asta va doriti, stati si uitati-va mai departe la telenovele si la manele.

  Moircea Moise
  Initiatorul si organizatorul organizatiei civile VORD a carei activitate este blocata de Facebook.
  m-moise@t-online.de
  http://informatii-vord.ibk.me

Leave a Reply