Foarte interesant: Johannis despre rusi: ”EI VOR VENI ! Perioada de pace s-a terminat. Noi aici trebuie să fim pregătiți pentru ORICE !” Urmăriti discutia de la minutul 56. Oare ce dosare i-o fi predat Basescu !?

loading...

7 thoughts on “Foarte interesant: Johannis despre rusi: ”EI VOR VENI ! Perioada de pace s-a terminat. Noi aici trebuie să fim pregătiți pentru ORICE !” Urmăriti discutia de la minutul 56. Oare ce dosare i-o fi predat Basescu !?

  1. Well, well, well … Omul stie ce spune.
    Iar eu, mai des cu cei ce au chemare – sa invat cum stau lucrurile in lume.

  2. Am ascultat cu mare atentie! Mihai asta este interpretarea ta sau ai preluat-o de la vreun prostalau? Eu am inteles clar ca se refera la venirea aliatilor nostril in ajutorul nostru, in caz de nevoie, nu ca vor veni sigur rusii. Ai preluat interpretarea asta de la vreun misan? pentru ca ei sunt etalonul prostiei in rastalmacirea afirmatiilor si ruperea lor de context.

  3. Normal ca rusii vor veni cu americanii in coasta care ii zgindare si se baga cum au ei obiceiu sa se bage peste tot in numele democratiei…iar romanii vor fi carne de tun ..prostii care vor muri pentru interesele americanilor si ale altor lepre din UE…

  4. @Saso:
    Daca MR prinde un peste, ii da drumul inapoi in apa.
    Asa ca stam acasa si urmarim Congresul International de Yoga … de acasa. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *