Zilele trecute asistam cu toții la mascarada ”congresului de analiz” a PSD-ului, la așa-zisele ”excluderi” și ”acuze reciproce” dintre Ali Baba Viorel Ponta și cei 40 de hoți din jurul lui.
Și trziu am realizat c de fapt nu asistm la dispariția btrnului partid comunist și a membrilor si, care n ultimii 80 de ani și-a schimbat denumirile, camuflndu-se precum evreii, sub nume neaoșe romnești, ”istorice”: din Partidul Comunist Romn n Frontul Salvrii Naționale; din FNS s-a desprins n 1992 ”disidentul” Petre Roman și a fondat Frontul Democrat al Salvrii Naționale (FDSN) ulterior devenit Partidul Democrației Sociale din Romnia (PDSR) care apoi s-a transformat n PSD-ul pe care n cunoaștem cu toții astzi – ci la re-brenduirea vechiului cuib de hoți.

Manevra e simpl:
  1. Hoții și fac gașc (numit partid).
  2. Hoții fur.
  3. Lumea se prinde cine sunt hoții, pe care i cunoaște generic sub denumirea bandei (n cazul nostru FSN-FDSN-PSDR-PSD).
  4. Lumea se mobilizeaz s scape de hoți (nu mai voteaz FSN-FDSN-PSDR-PSD).
  5. Hoții sparg gașca și plnuiesc s fac alt gașc, despre care lumea nu s-a prins nc c este tot a lor.
n prezent, cu aceeași manevr Geoan și Vanghelie vor s ”rup” la mișto partidul și s creeze alți pui, pentru a se regrupa ulterior și continua șmenul și furciunea.
Cci lumea nu cunoaște indivizii. Cunoaște gașca (ca denumire de partid) și ctiva lideri mai importanți ce apar mereu n atenția publicului. Ceilalți hoți din gașc sunt doar niște anonimi pentru marea mas a romnilor.
Acesta este motivul pentru care:
  1. Nu este lsat s apar nici un partid autentic de dreapta, care s aib scris n Statut, negru pe alb, fraza: ”nu primim membri din fostul partid comunist sau din partidele politice de stnga”.
  2. Periodic apar tot felul de ”proiecte politice”, ”alianțe electorale” și alte forme de rebrenduiri menite s zpceasc de cap alegtorul ntr-un soi de alba-neagra a denumirilor formațiunilor politice, pentru ca hoții din politica romneasc s fie ct mai greu și mai ncet de identificat de ctre alegtorul romn.
Preventiv, acești mafioți neo-comuniști finanțeaz ”din simpatie” cu cteva frimituri pe unii din tinerii promițtori care doresc s și fac un nume n politica noastr dmbovițean.
Sub condiția discreției absolute, le finanțeaz acestor tineri inițiativa lansrii unui nou partid, sub condiția verificrii atente a actelor de constituire, ca nu cumva s apar fraza cea bucșucaș care le-ar nchide calea de a sri a un moment dat n barca ”amicului” finanța de ei, n caz c propria corabie de bandiți se scufund.
Dou exemple se impun cu evidenț n istoria recent: cazul Tudor Ionescu – cu eșuatul Partid Naționalist, și cazul Bogdan Diaconu cu al su partid Romnia Unit.
Ambii ”naționaliști” de mucava au indus n eroare și dus cu zhrelul membrii fondatori emblematici, lupttori anticomuniști autentici, pentru a crea acea aparenț de onestitate și veridicitate a noii construcții politice.
Ambii ”lideri” au dat explicații aiuristice celor care solicitau cu insistenț inserarea opreliștii accesului n partid a șobolanilor roșii. Tudor Ionescu zicea c nu are sens s pui o astfel de opreliște, pentru c n realitate, ”nu exist stnga și dreapta”. Bogdan Diaconu explica unui btrn lider anti-comunist al Pieței Universitții c lustrația comuniștilor și interzicerea intrrii lor n partidul Romnia Unit ar constitui o ”discriminare” !
Și ambii sunt doar niște marionete ale unor politicieni influenți, care i ghidoneaz discret din umbr, avnd grij ca nu cumva vre-o umbr de lustrație anti-comunist s se regseasc n actele de nființare.
Sunt convins c viitorul mi va da dreptate și vom vedea regrupați pe furiș, șobolanii roșii din vechile partide – astzi pierztoare, regrupndu-se n noi formule politice menite s ne cștige nc o dat ncrederea – și votul.
Organizarea a nceput deja, cci mai au doar doi ani pentru a da consistenț noilor iluzii politice, pentru a ne convinge c ei sunt ”alții” dect cei care au spoliat țara n ultimii 25 de ani.

Singura soluție este s le punem tinichele de coad, s-i marcm cu fierul roșu, ca pe hoții din evul mediu; s-i stigmatizm pe frunte așa nct toat lumea s-i recunoasc, indiferent cte denumiri sau culori politice ar schimba.
Pentru asta, trebuie ca oamenii s se lepede de lehamitea și dezinteresul pentru politic – cu care au fost inoculați. S se maturizeze și s nțeleag c dac nu sunt atenți și uit, trecutul se va repeta iar viitorul nu ne va aduce nimic bun.

http://adevarul.ro/news/eveniment/video-exclusiv-sorin-ovidiu-vintu-daca-statul-roman-m-ar-prins-facut-faceam-puscarie-viata-1_547df123a0eb96501e4c39a2/index.html

Sper ca romnii s nvețe s nu se mai uite n gura politicienilor, ci la faptele acestora. S-i judece, și s-i aleag dup realizri n slujba Țrii, iar nu dup promisiuni deșarte.
Tnra generație care a fcut posibil miracolul nc unui vot anti-PSD mi d speranța c vom reuși n final s scpm de ciuma comunist, de Ion Iliescu, Adrian Nstase, Mircea Geoan, Teodor Meleșcanu, Victor Ponta, Dragnea, Vanghelie și toți ceilalți 40.000 de hoți care ne-au transformat n ceea ce suntem astzi: o țar din care tinerii fug, din lips de perspective. Acești tineri lupt pentru viitorul lor, și cu siguranț vor nvinge, cci alții și alții tot mai mulți, vin din urm.
, , ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *