Zilele trecute asistam cu toții la mascarada ”congresului de analiză” a PSD-ului, la așa-zisele ”excluderi” și ”acuze reciproce” dintre Ali Baba Viorel Ponta și cei 40 de hoți din jurul lui.
Și târziu am realizat că de fapt nu asistăm la dispariția bătrânului partid comunist și a membrilor săi, care în ultimii 80 de ani și-a schimbat denumirile, camuflându-se precum evreii, sub nume neaoșe românești, ”istorice”: din Partidul Comunist Român în Frontul Salvării Naționale; din FNS s-a desprins în 1992 ”disidentul” Petre Roman și a fondat Frontul Democrat al Salvării Naționale (FDSN) ulterior devenit Partidul Democrației Sociale din România (PDSR) care apoi s-a transformat în PSD-ul pe care în cunoaștem cu toții astăzi – ci la re-brenduirea vechiului cuib de hoți.

Manevra e simplă:
  1. Hoții își fac gașcă (numită partid).
  2. Hoții fură.
  3. Lumea se prinde cine sunt hoții, pe care îi cunoaște generic sub denumirea bandei (în cazul nostru FSN-FDSN-PSDR-PSD).
  4. Lumea se mobilizează să scape de hoți (nu mai votează FSN-FDSN-PSDR-PSD).
  5. Hoții sparg gașca și plănuiesc să facă altă gașcă, despre care lumea nu s-a prins încă că este tot a lor.
În prezent, cu aceeași manevră Geoană și Vanghelie vor să ”rupă” la mișto partidul și să creeze alți pui, pentru a se regrupa ulterior și continua șmenul și furăciunea.
Căci lumea nu cunoaște indivizii. Cunoaște gașca (ca denumire de partid) și câtiva lideri mai importanți ce apar mereu în atenția publicului. Ceilalți hoți din gașcă sunt doar niște anonimi pentru marea masă a românilor.
Acesta este motivul pentru care:
  1. Nu este lăsat să apară nici un partid autentic de dreapta, care să aibă scris în Statut, negru pe alb, fraza: ”nu primim membri din fostul partid comunist sau din partidele politice de stânga”.
  2. Periodic apar tot felul de ”proiecte politice”, ”alianțe electorale” și alte forme de rebrenduiri menite să zăpăcească de cap alegătorul într-un soi de alba-neagra a denumirilor formațiunilor politice, pentru ca hoții din politica românească să fie cât mai greu și mai încet de identificat de către alegătorul român.
 Preventiv, acești mafioți neo-comuniști finanțează ”din simpatie” cu câteva frimituri pe unii din tinerii promițători care doresc să își facă un nume în politica noastră dâmbovițeană.
Sub condiția discreției absolute, le finanțează acestor tineri inițiativa lansării unui nou partid, sub condiția verificării atente a actelor de constituire, ca nu cumva să apară fraza cea bucșucașă care le-ar închide calea de a sări a un moment dat în barca ”amicului” finanța de ei, în caz că propria corabie de bandiți se scufundă.
Două exemple se impun cu evidență în istoria recentă: cazul Tudor Ionescu – cu eșuatul Partid Naționalist, și cazul Bogdan Diaconu cu al său partid România Unită.
Ambii ”naționaliști” de mucava au indus în eroare și dus cu zăhărelul membrii fondatori emblematici, luptători anticomuniști autentici, pentru a crea acea aparență de onestitate și veridicitate a noii construcții politice.
Ambii ”lideri” au dat explicații aiuristice celor care solicitau cu insistență inserarea opreliștii accesului în partid a șobolanilor roșii. Tudor Ionescu zicea că nu are sens să pui o astfel de opreliște, pentru că în realitate, ”nu există stânga și dreapta”. Bogdan Diaconu explica unui bătrân lider anti-comunist al Pieței Universității că lustrația comuniștilor și interzicerea intrării lor în partidul România Unită ar constitui o ”discriminare” !
Și ambii sunt doar niște marionete ale unor politicieni influenți, care îi ghidonează discret din umbră, având grijă ca nu cumva vre-o umbră de lustrație anti-comunistă să se regăsească în actele de înființare.
Sunt convins că viitorul îmi va da dreptate și vom vedea regrupați pe furiș, șobolanii roșii din vechile partide – astăzi pierzătoare, regrupându-se în noi formule politice menite să ne câștige încă o dată încrederea – și votul.
Organizarea a început deja, căci mai au doar doi ani pentru a da consistență noilor iluzii politice, pentru a ne convinge că ei sunt ”alții” decât cei care au spoliat țara în ultimii 25 de ani.

Singura soluție este să le punem tinichele de coadă, să-i marcăm cu fierul roșu, ca pe hoții din evul mediu; să-i stigmatizăm pe frunte așa încât toată lumea să-i recunoască, indiferent câte denumiri sau culori politice ar schimba. 
Pentru asta, trebuie ca oamenii să se lepede de lehamitea și dezinteresul pentru politică – cu care au fost inoculați. Să se maturizeze și să înțeleagă că dacă nu sunt atenți și uită, trecutul se va repeta iar viitorul nu ne va aduce nimic bun.

http://adevarul.ro/news/eveniment/video-exclusiv-sorin-ovidiu-vintu-daca-statul-roman-m-ar-prins-facut-faceam-puscarie-viata-1_547df123a0eb96501e4c39a2/index.html

Sper ca românii să învețe să nu se mai uite în gura politicienilor, ci la faptele acestora. Să-i judece, și să-i aleagă după realizări în slujba Țării, iar nu după promisiuni deșarte.
Tânăra generație care a făcut posibil miracolul încă unui vot anti-PSD îmi dă speranța că vom reuși în final să scăpăm de ciuma comunistă, de Ion Iliescu, Adrian Năstase, Mircea Geoană, Teodor Meleșcanu, Victor Ponta, Dragnea, Vanghelie și toți ceilalți 40.000 de hoți care ne-au transformat în ceea ce suntem astăzi: o țară din care tinerii fug, din lipsă de perspective. Acești tineri luptă pentru viitorul lor, și cu siguranță vor învinge, căci alții și alții tot mai mulți, vin din urmă.

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer