Acum, c Johannis a ieșit președinte și a mai și fost validat de Curtea Constituțional – cu o lejeritate de curv politic, MISA și asum cu obrznicie meritul ieșirii masive la vot a tinerilor – punnd rezultatul spectaculos al alegerilor pezidențiale pe seama ”invocațiilor colective” din noaptea de 15-16 noiembrie organizate de MISA.

O astfel de afirmație vdește nu doar o aroganț și un orgoliu spiritual ieșite din comun, dar și o atitudine de dispreț și superioritate faț de poporul romn. Cu alte cuvinte, s ne nțelegem: dac nu era ”invocația colectiv” fcut de MISA, lumea n-ar fi ieșit la vot mpotriva lui Ponta și ai lui.

Chiar așa s fie ?

n opinia celor de la MISA, nu nemulțumirile, nu srcia, nu lipsa de perspectiv a tinerilor, nu revolta faț de umilințele din Diaspora au scos masiv romnii la vot, ci meditațiile lor anemice, ”providențial” sincronizate cu turul doi al cracilor pantalonilor lui Ponta.

Dac nu erau yoghinii de la MISA s salveze situația, țara rmnea n ccat pn n gt, sub un președinte ”corupt i scelerat”.

Dar i ntreb eu așa, de la obraz pe tupeiștii care au scris articolul: dac tot erați mpotriva lui Ponta, de ce nu ați spus-o tare și rspicat NAINTE DE VOT !? De ce nu ați ndemnat cursanții s voteze cu Johannis, cum ați fcut-o pe vremea candidatului Traian Bsescu ?

Ce nger v-a ținut atunci de gur s nu v ridicați vocile mpotriva ” celor corupi aflai la putere” !?

De ce v-ați crizat cnd cei de la CanCan au aruncat știrea c voi ați ndemnat yoghinii din MISA s voteze cu Ponta, afirmnd c la MISA nu se face politic ? De ce nu ați precizat scurt și ferm, c MISA nu l susține pe Ponta, dezmințind astfel cu adevrat știrea din CanCan ?! Și mai ales, DE CE NU AȚI IEȘIT LA VOT !?

Acum, dup lupta cu balaurul dus de Ft Frumosul tineretul romn, ca n povești, vine la palat și țiganul MISA, ludndu-se c el a rpus de fapt balaurul comunist. Nu v e un pic rușine ? Ați uitat c i-ați ndemnat pe oameni acu 5 ani s voteze cu Mircea Geoan ?Ați uita de scrisoarea lui Vanghelie ctre MISA ? Ați uitat c v-ați implicat cu toate forțele pentru reușita PIN-ului lui Cosmin Guș ? Unde este Guș acum ? Nu cumva la dreapta ”ttucului” su, Ponta ?

Și ce forțe ”spirituale” ați invocat voi, și cu ce scop ? Cui datorm faptul c am scpat de Ponta ? Lui Kalki avatar sau celor 10 Mari Puteri Cosmice ? Civilizațiilor extraterestre benefice sau lui Dumnezeu Tatl ?! Mai are loc și Iisus Hristos n rugciunile voastre, sau la El ați uitat complet s ”apelați” !?

Voi sunteți n lumea spiritualitții pentru cuttorii de adevr, ceea ce este PSD-ul n viața real pentru romni. Niște mincinoși și hoți ordinari: hoți de crți, hoți de tehnici, de cunoștințe. V nsușiți fr rușine munca altora, iar mai nou, v nsușiți și meritele ieșirii la vot ale unui ntreg popor. M mir c nu v-ați fcut partid, cci ați fi putut concura cu succes PSD-ul la minciun și ipocrizie.

Sunt convins c dac mine, prin absurd, Klaus Johannis va fi declarat incompatibil și va pierde Președinția Romniei, articolul vostru va disprea ca prin farmec, sau va fi rescris de ”Poliția Gndirii yoga-esoterice” cci voi ați pierdut orice urm de respect pentru Adevr.

Felicitri, ce pot s v mai spun !? nc o dat, v-ați dovedit eficiența tehnicilor și infaibilitatea n lupta cu Rul. Argumente numai bune pentru a v ține aproape cursanții !

mi rmne ns o singur nedumerire: cum de ați putut schimba cu o singur invocație soarta unei țri ntregi, intenția de vot și hotrrea a sute de mii de oameni, dac nu chiar milioane, și n-ați fost n stare n 10 ani de meditații ndrjite s ”aranjați” achitarea mentorului vostru Gregorian Bivolaru ? Cum de nu i-ați putut ”convinge” s ”voteze” cu ”Adevrul” vostru pe judectorii care l-au potcovit pe Grieg cu 6 ani de pușcrie ”nedreapt” ? Se pare c mai aveți de lucrat la treaba asta, c tocmai vine runda a 2-a, la Tribunalul Cluj…

, , , , ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *