MISA – se dă de partea câștigătorului

 Acum, că Johannis a ieșit președinte și a mai și fost validat de Curtea Constituțională – cu o lejeritate de curvă politică, MISA își asumă cu obrăznicie meritul ieșirii masive la vot a tinerilor – punând rezultatul spectaculos al alegerilor pezidențiale pe seama ”invocațiilor colective” din noaptea de 15-16 noiembrie organizate de MISA.

O astfel de afirmație vădește nu doar o aroganță și un orgoliu spiritual ieșite din comun, dar și o atitudine de dispreț și superioritate față de poporul român. Cu alte cuvinte, să ne înțelegem: dacă nu era ”invocația colectivă” făcută de MISA, lumea n-ar fi ieșit la vot împotriva lui Ponta și ai lui.

Chiar așa să fie ?

În opinia celor de la MISA, nu nemulțumirile, nu sărăcia, nu lipsa de perspectivă a tinerilor, nu revolta față de umilințele din Diaspora au scos masiv românii la vot, ci meditațiile lor anemice, ”providențial” sincronizate cu turul doi al cracilor pantalonilor lui Ponta.

Dacă nu erau yoghinii de la MISA să salveze situația, țara rămânea în căcat până în gât, sub un președinte ”corupt și scelerat”.

Dar îi întreb eu așa, de la obraz pe tupeiștii care au scris articolul: dacă tot erați împotriva lui Ponta, de ce nu ați spus-o tare și răspicat ÎNAINTE DE VOT !? De ce nu ați îndemnat cursanții să voteze cu Johannis, cum ați făcut-o pe vremea candidatului Traian Băsescu ?

Ce înger v-a ținut atunci de gură să nu vă ridicați vocile împotriva ” celor corupți aflați la putere ” !?

De ce v-ați crizat când cei de la CanCan au aruncat știrea că voi ați îndemnat yoghinii din MISA să voteze cu Ponta, afirmând că la MISA nu se face politică ? De ce nu ați precizat scurt și ferm, că MISA nu îl susține pe Ponta, dezmințind astfel cu adevărat știrea din CanCan ?! Și mai ales, DE CE NU AȚI IEȘIT LA VOT !?

Acum, după lupta cu balaurul dusă de Făt Frumosul tineretul român, ca în povești, vine la palat și țiganul MISA, lăudându-se că el a răpus de fapt balaurul comunist. Nu vă e un pic rușine ? Ați uitat că i-ați îndemnat pe oameni acu 5 ani să voteze cu Mircea Geoană ? Ați uita de scrisoarea lui Vanghelie către MISA ? Ați uitat că v-ați implicat cu toate forțele pentru reușita PIN-ului lui Cosmin Gușă ? Unde este Gușă acum ? Nu cumva la dreapta ”tătucului” său, Ponta ?

Și ce forțe ”spirituale” ați invocat voi, și cu ce scop ? Cui datorăm faptul că am scăpat de Ponta ? Lui Kalki avatar sau celor 10 Mari Puteri Cosmice ? Civilizațiilor extraterestre benefice sau lui Dumnezeu Tatăl ?! Mai are loc și Iisus Hristos în rugăciunile voastre, sau la El ați uitat complet să ”apelați” !?

Voi sunteți în lumea spiritualității pentru căutătorii de adevăr, ceea ce este PSD-ul în viața reală pentru români. Niște mincinoși și hoți ordinari: hoți de cărți, hoți de tehnici, de cunoștințe. Vă însușiți fără rușine munca altora, iar mai nou, vă însușiți și meritele ieșirii la vot ale unui întreg popor. Mă mir că nu v-ați făcut partid, căci ați fi putut concura cu succes PSD-ul la minciună și ipocrizie.

Sunt convins că dacă mâine, prin absurd, Klaus Johannis va fi declarat incompatibil și va pierde Președinția României, articolul vostru va dispărea ca prin farmec, sau va fi rescris de ”Poliția Gândirii yoga-esoterice” căci voi ați pierdut orice urmă de respect pentru Adevăr.

Felicitări, ce pot să vă mai spun !? Încă o dată, v-ați dovedit eficiența tehnicilor și infaibilitatea în lupta cu Răul. Argumente numai bune pentru a vă ține aproape cursanții !

Îmi rămâne însă o singură nedumerire: cum de ați putut schimba cu o singură invocație soarta unei țări întregi, intenția de vot și hotărârea a sute de mii de oameni, dacă nu chiar milioane, și n-ați fost în stare în 10 ani de meditații îndârjite să ”aranjați” achitarea mentorului vostru Gregorian Bivolaru ? Cum de nu i-ați putut ”convinge” să ”voteze” cu ”Adevărul” vostru pe judecătorii care l-au potcovit pe Grieg cu 6 ani de pușcărie ”nedreaptă” ? Se pare că mai aveți de lucrat la treaba asta, că tocmai vine runda a 2-a, la Tribunalul Cluj…

loading...

51 thoughts on “MISA – se dă de partea câștigătorului

 1. bine zis … frumos desenat adevarul …. sper ca yoghinii citesc blogul tau

 2. inca o dovada a spiritualitatii autentice misa in lumina adevarului si a faptelor …. misa e o curva spirituala ce se vinde politicienilor ….

 3. @ fritz
  nici macar nu se vinde, le-o suge asa din simpatie…

  ca de meditatii… pana acum s-a dovedit 100% ca nu le iese.

  toate exemplele de mai sus, plus altele cu banii pentru Liviu de la Brasov, cu meditatiile de la Copenhaga pentru a-i fura casa danezului ala… cu meditatiile pentru evadarea lui mosu din arestul politiei din Malmo, si multe altele arata ca eficienta lor este exacta si egala cu ZERO.

  asa ca singura calitate ramasa este deep-throat-ul… fetele o fac bine, ca sa fim si sinceri acum… 🙂

 4. Simplu si la obiect! Felicitari pt articol, si le recomand toturor cursantilor MISA sa-l citeasca cu sinceritate, obiectivitate si detasare si sa concluzioneze singuri adevarul, care este mai mult decat evident.

 5. OAre cit de prost si spalat pe creier poti sa fii ca sa mai ramii in scirba aia de misa ( nu credeam sa ajung sa vorbesc asa , eu care eram fanatic) cind esti mintit si manipulat in fatza….

 6. Nu stiu procentual cita mizerie e la MISA dar un lucru este absolut sigur si anume :MISA umbla cu cotcarii , adica acolo au loc niste cotcarii . Si astfel de lucruri nu ar trebui sa existe nici un pic , dar sint . Oricum si MISA disimuleaza de foarte multi ani , adica are 2 fete sau mai multe . E un amestec de bine si lucruri incorecte si ptr asta nu poate nimeni sa cirie cum ca nu este asa .corect este sa isi spuna dinainte simpatia ptr un politician anume daca au decis sa intre in zona asta si nu dupa ce se afiseaza rezultatul . Asta numesc eu disimulare . Cu alte cuvinte stilul asta e unul ascuns, de curva , nu e pe fata , direct . Poti sa-i zici tactica sau diplomatie dar in yoga astea nu exista , exista doar onestitate , sinceritate samd . Fratiorii sint smecherasi , da nu merge in spiritualitate cu d-astea . D-asta nici nu avura realizari reale , mari , evidente ci mai mult o spoiala . Cursul este social . Yoga e aia in retragere cu foarte multa strictete , nu cu pupaceli si sexuieli , lugu lugu si minunate . Faptul ca nu sint in stare sa aive relatii sincere unii cu altii este semnificativ dpdv uman si arat cum sint ei ca oameni . Niste tentative de oameni . In fine ….. le-ai zis-o CORECT .

 7. CUNOSC SITUATIA CU NESIMTIREA LA MISA..AU UITAT CA AU FOST UNI SI MULTIIII IN SECTILE DE VOTARE SA IESE BASESCU. JIGODIMEA CONTINUA..CRED CA ESTE TIMPUL SA ARATAM CE SE PETRECE LA MISA…TREBUIE SA DISPARA CA NU SUNT DE CARACTER UNI

 8. Opriti finantarea cultul religios MISA.. NU VA LASATI MANIPULATI DE MISA..FRATILOR YOGHINI SI ASHRAMISTI…NU VEDETI CA IEI TRAIESC BINE!..NU VEDETI CA NU AVETI CU CE VA INBRACA..NU VEDETI CA NU AVETI DINTI IN GURA..NU VEDETI CA NU AVETI DEMANCARE..NU VEDETI CA TINETI IN SPATE O GASCA DE DEAVOLI CARE PROFITA DE VOI SI VIIETILE VOASTRE….TREZIREA CA SUNTETI ROMANI..NU MAI CREDETI TOATE PROSTIILE

 9. BRAVO MIHAI…O SA ESIM SI LA TV INTR-O ZI SA VADA LUMEA NEVAZUTA A LOR

 10. :))) Cat tupeu si nesimitire are mincinoasa asta de Maria Nicola, bai imputizto cand ati decis sa l votati cu psd ca sa iasa Geoana nu ati invocat nimik f*** va in gura de jeguri ordinare mincinoase. Ai pacat ca nu ne intalnim sa iti fut una p*** mamii tale de imputizta mincinoasa. Auzi la imputizta asta cica nu au programt invocatiile din inainte, da bai proasta tu de cand stiai ca se tin alegeri in noiembrie si ca normal exista si un tur doi?????

 11. @rusu
  BA eu zic ca am trecut cam tirziu….. dupa vreo 15 ani de misa si inca vreo citiva ani buni de revenire pina mi-a trecut efectul de spalare capatat acolo…mai bine mai tirziu decit niciodata…oricum sint multi altii care nici dupa 20-25 de ani nu s-au trezit inca in ceea ce priveste misa…

 12. Dar este clar.Johannis a fost votat presedinte.Dumnezeu a facut din nou voia celor de la MISA.

 13. @Oro:
  Tine-ti caii in frau! Asteapta numai ca acusi or sa inceapa sa vrea sa scape de unul si de altul pe ici si colea, ca de niste lamai stoarse … Atunci ce amenintari or sa curga! Catre tine. Tu o sa fii vinovat de toate mascarile lor, de toate scarbele lor, de toata magia neagra pe care TIE ti-o vor arunca in spinare. De acum te anunt. Priveste bine la GB si vezi cu adevarat cu ce ai a face!
  Apoi vezi ca la mana ta stanga ai o bratara care te leaga de el, sa-l cari in spinare, sa-i tii de urat, etc. Nu ma crezi? Adu-ti aminte cand a sucit spiralele incat fluxul curgea in sens invers!
  Ti se rupe inima de mila de el dar trebuie cumva sa te eliberezi.

 14. Apollo, tu parca aveai o problema cu Houston. Zboar’ de ti-o rezolva!

 15. Bai Apollo13 eu cand eram la curs credeam ca am de a face cu oameni seriosi care isi castiga painea in mod cinstit, care se implica politic intr un mod elegant nu ca sa ascunda un infractor de justitie, care fac yoga si respecta religia altuia, oamenii care nu mint si nu fura tu crezi ca mie frica mie de gunoaie din astea?

 16. Neele – tu mergi la un cabinet de specialitate,stii tu de care.

  Oro – nu am zis ca tie frica de careva.Si eu credeam ca si tine.Dar prostia si credulitatea se platesc la un moment dat.

 17. @Apollo:
  Setul bre! Setul nu-l ai complet. Du-te tu la cabinet de specialitate!

 18. Revenind la ordinea de zi, neparticipand la congres inseamna ca facem curatenie in casa, adica indepartam obiecte de cult misan ca sa aiba ei cu ce sa divineze.
  Apoi cine poate si vrea, tine post negru. Nu la apa. 🙂

 19. OAMENI BUNI NUMAI MERGETI LA MISA . VOI NU VEDETI CA SUNTETI MANIPULATI PSIHIC SI EMOTIONAL.. voi nu vedeti usurinta cu care sunteti manipulati?…

 20. SUNTETI MANIPULATI! Bagati bani in buzunarele SEFILOR SI CURVELE LUI BIVOLARU…Filme, video sunteti manipulati.Treziti>va , incercati sa vedeti in spatele minciunilor vi le ofera prin manipulare. Ce vedeti voi!? nu vedeti ca sunteti manipulati ca vitele in targ?..asa orbi sunteti ashramistilor sa nu vedeti cat de manipulati sunteti .Nu vedeti ca iei au masini sefi vostri si daruri si voi saraci si fara ciorapi in picioare…HE….CAPUL SUS SI CERETIVA DREPTUL IN ANI LUCRATI LA MISA

 21. TREZIREA PANA NU ESTE TARZIU…>Manipulare LA MISA: Cauta sa promoveze modele specifice de comportament si emotive astfel incat acestea sa para ca provin in mod natural din interiorul mediului, in timp ce conducatorii grupului se afiseaza ca fiind agentii alesi ai lui Dumnezeu, ai istoriei sau ai unei forte supranaturale, pentru indeplinirea obiectivelor mistice, a “principiilor dumnezeiesti”, astfel incat cultul si credintele sale devin singura cale de mantuire (sau iluminare).Doctrina este mai importanta decat persoana: Daca cineva pune sub semnul intrebarii credinta grupului sau pe conducatorii acestuia, acela este facut sa simta ca este ceva in neregula cu el, pentru simplul fapt ca pune intrebari – se creeaza o atmosfera negativa în jurul celor care pun intrebari, sunt evitati sau sunt ei insisi chestionati si criticati, in loc sa li se raspunda la intrebari. Se considera ca doctrina /ideologia grupului este mai valabila, mai adevarata decat orice alt aspect al caracterului omului sau decat experienta personala. Fiecare trebuie sa-si aseze experienta proprie sub “adevarul” grupului. Daca cineva pune intrebari sau chestioneaza, i se va spune ca pune intrebari pentru ca el este mandru, rau sau pacatos> acceptarea neconditionata a ideologiei cultului este prezentata ca smerenie. Conflictele interne devin astfel foarte puternice.

 22. CUM MANIPULEAZA MISA SI BIVOLARUL CU TOTI AGATI LUI DE LA VARF>….cei care nu fac parte din grup sunt rai, pacatosi, nu sunt mantuiti, merg in iad sau isi traiesc viata degeaba; o persoana incepe cu adevarat sa-si traiasca viata numai daca se alatura grupului; manipularea temerii ca daca cineva paraseste grupul, atunci aceasta echivaleaza cu parasirea lui Dumnezeu, pierderea mantuirii, sau i se va intampla ceva rau. Grupul este “elita”, iar cei din afara sunt “lumea”, “pacatosii”, cei care nu au “lumina”, etc.Membrii pot fi afectati in sensul ca isi pierd autonomia psihologica. Mai mult, separarea grupului de restul societatii, in numele ideii biblice de “iesire din lume”, ii lipseste pe membri de ocazia de a invata din variatele experiente ale unei vieti normale. Membrii pot pierde irecuperabil ani intr-o stare de “arest al dezvoltarii”. In unele cazuri, ei au parte de caderi psihice. Copiii din astfel de culte sunt supusi riscului de neglijare din partea parintilor din cauza ca parintii si-au modificat sistemul anterior si normal de afecte, declinandu-si acum tacit responsabilitatea pe motivul “voii Domnului” sau al unei entitati superioare. HEI …TREZIREA

 23. CE STITI DE CRISTINA BAUYER.?. FACE RAVAGI PRIN ASHRAMUL PIPERA SPUNEA CINEVA. DE LA O FEMEIE TACUTA DEVINE DIAVOL

 24. Am intales ca are tulburarile psihice.Un medic zicea de ia ca are probleme cu capul

 25. NEACSULE….CHIAR JERGOS ESTI..CUM POTI SA MINTI IN ACEST HAL..PAI STAI CA INCA NU A TI VAZUT NIMIC

 26. UITI CA TU ESTI BINE SI DUPA TINE POTOPUL.DATA VIITOARE SA TE UITI BINE LA TELEVIZOR

 27. Si ma gandeam ca e voie tv daca nu te poti abtine, dar nu misa tv. Daca urmaresti acest post, vezi logo-ul cu flacara colorata. E un alfa stilizat dar vazut in oglinda. Astfel tu iti arunci toate victoriile la gunoi si cazi iar in plasa pestelui, “esti alfa” iar “eu, Dumnezeu” si te initiez sa fii alfa, si …, dupa care ai ierarhii de zei si zeitati ce se dovedesc a fi dildo-uri si papusi gonflabile.
  Acum sincer te intreb cum de totusi nu te numesti Iisus si te numesti Andrei/ea, Bogdan, Claudia/u, Dan/ut, …, Zamfira? Vezi cat de nebuneasca e treaba? Si cat de usor se aluneca inapoi in mocirla misana? Este o treaba mai parsiva decat drogurile. Vezi si explicatiile profesorului blamat, Ovidiu Brazdau.

 28. Am un nume, ca din filme, pentru persoana descrisa: Furia.
  Si la mine la fel: de bine ce am curatat casa, a intrat o supramizerie in loc. Post si rugaciune. Asta e calea.

 29. Ar fi multe de spus insa in corul de injuraturi… nu se poate discuta si nici trage concluzii.

 30. Tipule, tu nu ai nimic de zis. Nu te stie nimeni ce hram ai si care ti-e fata.

 31. In lipsa congresului, putem arunca o privire pe urmatoarea interceptare:

  [GB: Sa joci, sa fii ghidusa, sa-ti arati toata fericirea. (…) Razi si spui: “Bine ca l-a luat Dumnezeu! Ca tare se chinuia!”. Ii faci taticului tau… ii dai cu tifla, ii trimiti bezele…”

  victima: Si toti care vor fi pe-acolo sa dansam in jurul lui.

  victima: Hai sa intindem hora mare!

  GB: Ca a murit tati la vale. Sa te bucuri ca a trecut in lumea de dincolo.]

  “Charisma si empatie.”

  Mi-e si greata cand ma gandesc la ce urmeaza: 10 puteri cosmice in noaptea de Anul Nou, cu maestrii de import din India, direct in chiloti.

 32. Neele, nu vorbeam cu tine ci cu Mihai. Daca vrei fetze, te du pe feisbook. Si inca ceva, cine stie, nu vorbeste, si cine vorbeste, nu stie!

 33. Tipule para,
  Du-te tu si te da cu curu pe feisbuc. Ai facut tu ceva pentru cei din California? S-aud! Rahat cu perje ce esti! Vorbesti ca sa arati ca existi. Dispari!

 34. Tipule, nu esti nici simpatic, nici nimic. Daca eu tac, va fi rau de oameni pentru ca eu nu le fac rau. Asa ca sterge-o! Pentru mine nu esti in regula si atitudinea ta de “put down” este semn de mojicie, in nici-un caz de crestinism. Am zis.

 35. Inca o conversatie desprinsa din link-urile de mai sus.

  [GB: Te-ai mai gandit la starile minunate pe care le-ai avut la munte?

  victima: Da.

  GB: Si? Te-au emotionat?

  victima: Un pic.

  GB: Un pic? Doar un pic? Ia uite ce cumintica ai devenit! Sa nu te mai emotionezi!]

  Pentru copiii pacaliti de acest “Mos” si pentru mine: Mosule, nu esti adevarat. Canti fals. Du-te! Si ia-ti si jucariile tale cu tine!

 36. Bună. Un pic de off-topic și nu prea. Pe site-ul de călătorii tripadvisor continua review-urile negative despre Slimy Vivekananda. Un exemplu de pe 15 octombrie:

  “Sexual exploitation of women, a place where every couple splits up

  Agama guide short version for Agama new entries or those who want to take Agama classes:

  1) Swami (well known as Swami Pinocchio Bellyananda):
  – a sexual obssed fake “guru” with the main project to bed every women; if you are a woman and Swami invited you at his home to make a meditation with him, don’t go unless you want to be in bed hypnotised by him 🙂
  – he is lying all the time, without reason, only by pleasure (as a result, after so many lies, he cant discern between fake information and right information, good or bad ); he is amoral (he is no lead by moral principles but by his own sexual & money desires)
  – he is having a HUGE CHARISMA, NLP & hypnotic skills which allow him to hypnotize easy everyone (in other words, you go to him to tell that you dont like what he is doing with women and go out very excited about him; at least, for a while 🙂 )

  2) Maha (well known as Cruella Devil ):
  – a woman who is on a too high position which her real value dont really fits so..she is very afraid that somebody would notice the difference between her public Agama image and what she is really doing / gossiping / badmouthing with Swami everyone from Agama behind their back
  – she has a huge attachement to MONEY & POWER, these are the only things in life she is interested

  3) Agama yoga:
  — a common yoga school where you can learn some good yoga techniques ( same techniques teached at this very moment in the world to hundreds of thoussands students, from other yoga school, so Agama “UNIQUE” YOGA school is a PROMO BIG LIE and nothing else!!! )
  — Unfortunatelly, in the same package with yoga every Agama student get an Agama addiction and also an Agama promo addiction (the results of various mind control techniques used upon Agama students)
  — a place where every COUPLE splits up, cos sleeping all arround is promoted only and not real love!!! So, if you wanna be together long time with your love, run from Agama as fast as you can, otherwise…you will loose the precious one for a ..fake tantra behavior. And this doesn’t worth, believe me!

  I want to add also that ALL Agama favorable reviews here were written by Agama managers or their friends!

  Visited August 2014″

 37. @ Django
  Aschia nu sare departe de trunchi.
  Daca asta a invatat de la guru, asta face. Doar ca o facea mai adaptat pe vremuri. Totusi timpul isi pune amprenta si pe el. Minciunile devin mai prafuite, lumea se prinde mai usor de ele. Dar, in esenta, e aceeasi Marie… cu alta palarie.
  O caracteristica au totusi toti acesti viermi: MINCIUNA. Si nici macar nu sunt maestrii… doar parsivi cu un caracter infect.

 38. @Django
  Nu mor caii cand vor cainii.
  Eu unul ma bucur pentru experientele pe care le are Vivekananda. Si sunt foarte convins ca femeile care se culca cu el au parte de o experienta extraordinara. Asa cum bucatarul bun e ala care face mancare nu doar scrie carti despre asta, la fel cred ca Narcis are o tehnica extraordinara dupa atatea sute /mii de femi cate a “initiat”.
  Privind dinafara iti zici : ba da totusi hai ca inteleg 10 – 20 , hai las de la mine 100 de femei, ba haidi 365 ( una pe zi ) da te mai si saturi.
  Da, din perpectiva noastra asa pare.E usor usor sa te abtii cand nu te aflii in situatia in care sa poti face asa ceva. E usor sa nu furi din visterie cand nu ai access, cand cand nu ai cheile de la seif. Problema apare cand ai si cum ai si de unde si nici nu trebuie sa raportezi la nimeni despre ceea ce faci. Si aici fiecare stie ce stie despre el insusi. Faptul ca aratam cu destul desi pare de alta natura tot p’aici pe undeva intra. Corect ar fi sa-si faca fiecare curatenie in propria ograda.

 39. “Si sunt foarte convins ca femeile care se culca cu el au parte de o experienta extraordinara.”

  Ooops, ce zici tu acolo? Parca ai vrea si tu…? Hai recunoaste…

  In rest ai dreptate, omu’ fute ca de aia si-a tras secta, nu? Nu poti sa-i interzici, e ca si cand i-ai zice milionarului sa nu se plimbe cu iahtul…

 40. Asa e, Cristi. Acum vad si eu balaurul numarul doi. In caz ca crapa unul din ei, ramane al doilea sa faca ravagiile. Nu stiu cum sa faceti sa scapati si de asta. Cand am vrut sa vorbesc cu voi, s-a bagat diversionistul numit tip parasimpatic si a abatut discutia pe alte carari.

 41. Pentru EthanFleo…
  Problema e ca unii merg acolo crezand ca il pot gasi pe Dumnezeu asa cum promit ei ..si cand colo…ce gasesc?
  Raspunsul ni-l va da EthanFleo dupa o experienta ce o va trai pe propria piele si nu tragand concluzii tinand bilanturi contabile sexuale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *