Acum, că Johannis a ieșit președinte și a mai și fost validat de Curtea Constituțională – cu o lejeritate de curvă politică, MISA își asumă cu obrăznicie meritul ieșirii masive la vot a tinerilor – punând rezultatul spectaculos al alegerilor pezidențiale pe seama ”invocațiilor colective” din noaptea de 15-16 noiembrie organizate de MISA.

O astfel de afirmație vădește nu doar o aroganță și un orgoliu spiritual ieșite din comun, dar și o atitudine de dispreț și superioritate față de poporul român. Cu alte cuvinte, să ne înțelegem: dacă nu era ”invocația colectivă” făcută de MISA, lumea n-ar fi ieșit la vot împotriva lui Ponta și ai lui.

Chiar așa să fie ?

În opinia celor de la MISA, nu nemulțumirile, nu sărăcia, nu lipsa de perspectivă a tinerilor, nu revolta față de umilințele din Diaspora au scos masiv românii la vot, ci meditațiile lor anemice, ”providențial” sincronizate cu turul doi al cracilor pantalonilor lui Ponta.

Dacă nu erau yoghinii de la MISA să salveze situația, țara rămânea în căcat până în gât, sub un președinte ”corupt și scelerat”.

Dar îi întreb eu așa, de la obraz pe tupeiștii care au scris articolul: dacă tot erați împotriva lui Ponta, de ce nu ați spus-o tare și răspicat ÎNAINTE DE VOT !? De ce nu ați îndemnat cursanții să voteze cu Johannis, cum ați făcut-o pe vremea candidatului Traian Băsescu ?

Ce înger v-a ținut atunci de gură să nu vă ridicați vocile împotriva ” celor corupți aflați la putere ” !?

De ce v-ați crizat când cei de la CanCan au aruncat știrea că voi ați îndemnat yoghinii din MISA să voteze cu Ponta, afirmând că la MISA nu se face politică ? De ce nu ați precizat scurt și ferm, că MISA nu îl susține pe Ponta, dezmințind astfel cu adevărat știrea din CanCan ?! Și mai ales, DE CE NU AȚI IEȘIT LA VOT !?

Acum, după lupta cu balaurul dusă de Făt Frumosul tineretul român, ca în povești, vine la palat și țiganul MISA, lăudându-se că el a răpus de fapt balaurul comunist. Nu vă e un pic rușine ? Ați uitat că i-ați îndemnat pe oameni acu 5 ani să voteze cu Mircea Geoană ? Ați uita de scrisoarea lui Vanghelie către MISA ? Ați uitat că v-ați implicat cu toate forțele pentru reușita PIN-ului lui Cosmin Gușă ? Unde este Gușă acum ? Nu cumva la dreapta ”tătucului” său, Ponta ?

Și ce forțe ”spirituale” ați invocat voi, și cu ce scop ? Cui datorăm faptul că am scăpat de Ponta ? Lui Kalki avatar sau celor 10 Mari Puteri Cosmice ? Civilizațiilor extraterestre benefice sau lui Dumnezeu Tatăl ?! Mai are loc și Iisus Hristos în rugăciunile voastre, sau la El ați uitat complet să ”apelați” !?

Voi sunteți în lumea spiritualității pentru căutătorii de adevăr, ceea ce este PSD-ul în viața reală pentru români. Niște mincinoși și hoți ordinari: hoți de cărți, hoți de tehnici, de cunoștințe. Vă însușiți fără rușine munca altora, iar mai nou, vă însușiți și meritele ieșirii la vot ale unui întreg popor. Mă mir că nu v-ați făcut partid, căci ați fi putut concura cu succes PSD-ul la minciună și ipocrizie.

Sunt convins că dacă mâine, prin absurd, Klaus Johannis va fi declarat incompatibil și va pierde Președinția României, articolul vostru va dispărea ca prin farmec, sau va fi rescris de ”Poliția Gândirii yoga-esoterice” căci voi ați pierdut orice urmă de respect pentru Adevăr.

Felicitări, ce pot să vă mai spun !? Încă o dată, v-ați dovedit eficiența tehnicilor și infaibilitatea în lupta cu Răul. Argumente numai bune pentru a vă ține aproape cursanții !

Îmi rămâne însă o singură nedumerire: cum de ați putut schimba cu o singură invocație soarta unei țări întregi, intenția de vot și hotărârea a sute de mii de oameni, dacă nu chiar milioane, și n-ați fost în stare în 10 ani de meditații îndârjite să ”aranjați” achitarea mentorului vostru Gregorian Bivolaru ? Cum de nu i-ați putut ”convinge” să ”voteze” cu ”Adevărul” vostru pe judecătorii care l-au potcovit pe Grieg cu 6 ani de pușcărie ”nedreaptă” ? Se pare că mai aveți de lucrat la treaba asta, că tocmai vine runda a 2-a, la Tribunalul Cluj…

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer