Astzi am primit cheile biroului meu de la un amic, printr-o metod neobișnuit. Le-am gsit plasate pe sub uș, nsoțite de un bilet. Un bilet de… adio aș spune, cu reproșuri voalate referitoare la interpretarea dat de mine, la nivel de intenție, a anumitor gesturi ale lui.
Și pentru c nu a dorit s m sune n prealabil, s discutm, folosind calea comunicrii prin epistola strecurat pe sub uș, am ales și eu aceast cale indirect, de a-i rspunde online, cci știu c mi citește blogul.
Este vorba de un amic de care m leag multe amintiri și acțiuni de suflet. Pe care l-am ajutat, și care m-a ajutat, așa cum numai prietenii adevrați se ajut. Care n urm cu cțiva ani a virat brusc și inexplicabil, raliindu-se celor ce m acuzau c sunt securist n misiune… lucru peste care am trecut, cci acela care știe cine este cu adevrat, nu se poate supra pentru niscava vorbe de clac…
Acest amic, care m frecventa des n ultimul an, criticnd și el deschis conducerea MISA, a fost vzut pe MISATV n transmisiunea live a Congresului internaional de yoga i terapii alternative – 4-7 decembrie 2014 lund cuvntul dup prima conferinț a lui Mihai Stoian, cu laude la adresa MISA și recomandri…
Probabil c suprarea lui la adresa mea este aceea c nu l mai caut cum o fceam odinioar. Rspunsul meu este unul singur: nu l mai caut pentru c nu mai simt. Iar eu fac ceea ce simt, fr sforțri, fr minciuni politicoase, fr scuze de complezenț. Nu am nimic s-i reproșez, cci asta ar nsemna s-l judec. Desigur c judec lumea și evenimentele, dar prefer s țin judecțile respective pentru mine. ns recenta lui apariție ȘI ADEZIUNE – la mascarada trist transmis de MISATV mi-a dovedit c intuiția mea a fost corect.
Eu am rmas același. Probabil c și el. n fond, nimic nu s-a schimbat, cu excepția unui singur lucru. Exprimarea deschis a adevratelor lui convingeri. Revenind la chei,elereprezentau n fond o dovad de ncredere acordat de mine, ctre el. Nu cunosc mulți oameni care s dea cuiva cheile de la propriul lor birou. Ele spuneau despre mine c nu am nimic de ascuns și c este oricnd binevenit. Faptul c mi le-a restituit arat c nu mai dorește s fie investit cu aceast ncredere. Alegerea lui.
CategoryUncategorized
Tags

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer