Alertați de numŃrul mare de colindŃtori din RomÔnia, emisarii FMI sosiți la București pentru ședința de Guvern de la sfÔrșit de an au atras atenția Guvernului Ponta cŃ Statul RomÔn pierde o importantŃ sursŃ de venit prin ne-impozitarea activitŃții de colindŃtor. ╬n aceste condiții ţn a doua zi de CrŃciun Guvernul a emis o OrdonanțŃ de UrgențŃ prin care mandateazŃ agenții ANAF sŃ impoziteze cetele de colindŃtori pe perioada sŃrbŃtorilor. ╬n acest scop, inspectorii ANAF, cu sprijinul Jandarmeriei RomÔne, vor patrula vigilent pe la scŃrile de bloc, dar și pe ulițele satelor ţn vederea depistŃrii colindŃtorilor.

╬ntr-un interviu acordat cŃtre Miorița News, premierul Ponta a afirmat: ”mŃsura este necesarŃ și utilŃ. ╬n aceste momente de crizŃ economicŃ, toți trebuie sŃ participe pentru binele comun. ╬n fond, suntem o țarŃ creștinŃ, social democratŃ. DacŃ vrem sŃ dŃm pensii și ajutoare sociale, trebuie sŃ punem cu toții mÔna. ╬n buzunar. Chiar dacŃ am pierdut CrŃciunul, ne mai rŃmÔn totuși colindele de Anul Nou. Ne putem mari speranțe ţn rezultatele socrovitului și plugușorului” – a mai afirmat Premierul.

áInspectorii ANAF sunt totuși ţn derutŃ din lipsa normelor metodologice de calcul al modalitŃții de evaluare și impozitare a produselor primite de colindŃtori, cŃci mașinile jandarmeriei s-au umplut rapid cu nuci, covrigi și bomboane.

notŃ: aceastŃ ”știre” este un pamflet ţn stil timesnewsroman, și trebuie tratat ca atare ­čśë

CategoryUncategorized
Tags,
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares