Feed on
Posts
Comments

Alertați de numărul mare de colindători din România, emisarii FMI sosiți la București pentru ședința de Guvern de la sfârșit de an au atras atenția Guvernului Ponta că Statul Român pierde o importantă sursă de venit prin ne-impozitarea activității de colindător. În aceste condiții în a doua zi de Crăciun Guvernul a emis o Ordonanță de Urgență prin care mandatează agenții ANAF să impoziteze cetele de colindători pe perioada sărbătorilor. În acest scop, inspectorii ANAF, cu sprijinul Jandarmeriei Române, vor patrula vigilent pe la scările de bloc, dar și pe ulițele satelor în vederea depistării colindătorilor.

Într-un interviu acordat către Miorița News, premierul Ponta a afirmat: ”măsura este necesară și utilă. În aceste momente de criză economică, toți trebuie să participe pentru binele comun. În fond, suntem o țară creștină, social democrată. Dacă vrem să dăm pensii și ajutoare sociale, trebuie să punem cu toții mâna. În buzunar. Chiar dacă am pierdut Crăciunul, ne mai rămân totuși colindele de Anul Nou. Ne putem mari speranțe în rezultatele socrovitului și plugușorului” – a mai afirmat Premierul.

 Inspectorii ANAF sunt totuși în derută din lipsa normelor metodologice de calcul al modalității de evaluare și impozitare a produselor primite de colindători, căci mașinile jandarmeriei s-au umplut rapid cu nuci, covrigi și bomboane.

notă: această ”știre” este un pamflet în stil timesnewsroman, și trebuie tratat ca atare 😉

loading...

6 Responses to “Guvernul a decis impozitarea colindătorilor”

 1. EL TORO says:

  Sa punem toti mina in buzunar .., zice kktu asta infect . Acest muist care se fute si-n cur cu FMIu zice ca strategia lui ptr cresterea economica poate fi sa iei covrigii si merele sau portocalele din plasele copiilor care colinda . Un handicapat mintal mai mare ca acest soarece nu poate exista .

 2. EL TORO says:

  Astfel de descreierati conduc milioanele astea de prosti din Romania . Handicapat nu e el , sint romanii lasi care suporta retardati ca asta . Probabil ca ii va venii ideea sa taxeze si basinile ca polueaza Nici cel mai prost om din lume nu putea sa gin deasca asa aberatie insa kktu asta a reusit . Numai ca fute vint de la Gheboaia zis si pOnta nu nu pune taxe pe MILIARDELE strinse cu vrajeala spiritual de firma BOR . Meritam ce avem ca nu iesim sa batem la acesti cacati pina ii lasam lesinati , sau nu ne haotarim sa nu mai cooperam absolut deloc cu acessta falsa autoritate numita STAT degeaba . 1 saptamina de greva generala si ei in frunte cu nevastasa ar venii sa ne implore sa ne suga pula . Intr-o singura saptamina -7 zile ar fi maturati cu toata gasca lor de kkti . Sa nu miste nimeni un deget in tara asta sa vezi colaps economic si cum ii apuca tremuratul si groaza . Toata puterea acestor kkti si aroganta lor nemasurata exista din cauza celor 20 milioane de boi si vacute care sug pula guvernului . Dar daca boii si vacutele ar sta in casa 7 zile , Boul asta de premier ar incepe sa tremure de groaza si s-ar caca pe el si zimbetul de idiot handicapat i-ar pieri si ar ingheta de spaima multimii neclintite . Dar vacutele si boii dorm asa ca el are dispozitie sa emita basini arogante .

 3. Saso says:

  Nu mai e mult pana o sa faca si asta.

 4. Neele says:

  Comment tepos, exact ca rapcea.ro, au facut ce au vrut ei pana la urma.
  Stau la mine acasa pentru ca e mai bine decat oriunde.

Leave a Reply