Feed on
Posts
Comments
Mă sună lumea și mă întreabă ce părere am despre hotărârea de achitare a lui Grieg & Co. de la Cluj, așa că o să-mi dau cu părerea și eu, în câteva cuvinte, mai ales că până acum m-am ferit să scriu pe subiect, din cauză că eram martorul lăsat de judecătoare la urmă, pe care până la final nu l-a mai audiat.
Ce pot spune ? Lucrurile sunt amestecate. Pe de-o parte, da, unele lucruri de acolo din dosar sunt adevărate, au conotație penală și ce e și mai trist e că continuă în aceeași manieră. Mă refer la activitățile conexe MISA. În continuare pleacă fete la produs bani pentru MISA prin Japonia și pe aiurea; în continuare se fac jurăminte teribile pe viața și pe evoluția spirituală, cu oameni care donează aproape tot ce câștigă. Parcă o și văd pe Diana Dochinoiu plecând grăbită, din sala de judecată unde și-a susținut cu multă convingere nevinovăția, grăbită să prindă primul avion spre Japonia, pentru a mulge în continuare turma de mioare din barurile nipone, spre eterna glorie și propășire a Mielului Bivolarian. A, da, poate că acum treaba nu se mai face așa, la vedere, se iau precauții. Fetele nu mai vin și pleacă în cârd de pe Otopeni, le duc și le aduc șoferii cu mașinile până la Budapesta de unde pleacă via Japonia. Aceeași Mărie cu altă pălărie.
Mai nou, am aflat că sunt unii șantieriști care lucrează pentru MISA în străinătate întru dezvoltarea imperiului imobiliar al ”celei mai mari școli de yoga din Europa”, care sunt puși să jure că vor muncii un număr de ani pentru ”Mișcare”. Iar chestia asta cam seamănă cu încălcarea liberului arbitru, ceea ce cam are corespondent în legislația noastră penală. Păi, dacă karma yoga e la liber, de ce să mai pui omul să jure ? Și dacă se răzgândește și nu mai vrea să doneze bănuțul muncit de el, care e problema ? A-l forța pe karmayoghinul misan să ”doneze” cu jurăminte îngrozitoare, de Ferentari, e cam echivalent cu prosteala cu care au extorcat-o pe Zăvoranca vrăjitoarele, cu amenințări de blesteme și farmece cumplite.
Pe de altă parte, era corect să se dea o soluție de achitare în acest dosar. A fost clar un dosar făcut la comandă politică, din goana calului, cu probe strânse abuziv, cu japca, fără respectarea procedurilor. Deci soluția judecătoarei de constatare a nulității unor probe ale acuzării este corectă, de unde și soluția de achitare. Justiția română își merita această palmă peste ochi pentru abuzurile făcute de-ale procurori-forțoși gen Marian Delcea și alții, care mai întâi te amenință și apoi se legitimează. Dacă soluția de achitare rămâne în picioare și în apel, aș fi curios să văd dacă Statul Român se va îndrepta în regres contra celor care au cheltuit miliarde din banii noștrii, ai contribuabililor, pe o anchetă fără rezultat.
Și da, pentru MISA soluția de astăzi este o ”victorie” a la Pirus. Pentru cine nu știe, în antichitate Pirus a fost un rege al Epirului, care i-a învins pe romani în două bătălii, cu pierderi imense pentru învingători. Se spune că la întoarcerea în Epir, cetățenii l-au felicitat pe Pirus cu următoarele cuvinte: ”încă o victorie ca asta și suntem terminați”. Cam așa stă treaba și cu ”victoria” de astăzi, reputată de MISA.
Până la urmă, GB & Co. vor trebui să înțeleagă că există yoga și fără bănuții din ”karma-yoga”, altfel istoria se va repeta iar din tot acest conflict nesfârșit cu Justiția câștig de cauză vor avea doar… avocații.

loading...

17 Responses to “Justiție a la MISA – ”victorie” a la Pirus”

 1. DA.. inca o palma justietie..MISA II JOACA PE DEGETE PE PROCURORI> DAR MAGARIILE RAMAN.O SA VADA SI PROCURORI CE SE INTAMPLA LA MISA PANA LA URMA..IN SPATELE CORTINEI DEFAPT.

 2. JAPONIA,PARIS UNDE SUNT TINUTE CA LA PUSCARIE,GERMANIA,UNGARIA,SI ALTE TARI…CREDETI CA O SA TACEM DACA CASTIGA MISA>>>NU!..FILMULETE,VIOLURI CARE FETELE AU PATIN IN STRAINATATE SI MULTE ALTELE

 3. CUM VA IMAGINATI CA O SA SCAPATI NEPEDEPSITI.. Nu credeti DOMNILOR PROCURORI ca ar fi mai bine sa scapam noi de acesta CIUMA>>>MISA

 4. Garfield says:

  Ce-ai mai fi vrut tu să fii abilul avocat care l-a salvat pe ”Guru”…
  Dar ce să-i faci cu trădătorii ăștia care mușcă mâna stăpânului care i-a crescut…
  Scrie și ei niște comentarii „la rece” pe bloguri prăfuite.
  Poți să consideri situația dată ca fiind marele rateu al vieții tale. Ai ratat să fii cineva. Nu mai ești decât…unu…un banal oarecare, prieten cu incognito/pseudonimu Intensenight.

 5. MR says:

  Garfield, fii pe pace. Am renunțat la apărarea lui GB & Co. în momentul în care am văzut că GB nu doar că nu se oprește din ceea ce face, dar și continuă, cu un tupeu maxim, mințindu-și în primul rând proprii adepți. Cu toții știm că fetele pleacă în continuare la produs bani în sex bussiness, dar voi ăștia rămași în MISA refuzați să acceptați că treaba asta are conotații penale. Asta e singura diferență dintre noi.
  Și să știi că n-am avut niciodată năzuințe de afirmare profesională de genul “a deveni cineva”, pentru că, în mod natural, SUNT CINEVA pentru cei din jurul meu, prin tot ceea ce am făcut și fac, în timp ce GB și restul găștii vor rămâne doar niște pușcăriabili care vor tremura până la sfârșitul vieții lor de teama pușcăriei.

 6. frodo says:

  mi-a cazut in mina o brosura cu relatari despre bivolaru. acolo grieg apare in vise, in astral, vindeca boli, face miracole, citeste ginduri, isi duce discipolii in calatorii in nediferentiat, le rezolva problemele financiare, ii baga in extaz etc.
  ce e cu declaratiile astea hagiografice, semnate cu tot felul de initiale,zodia si anul de curs? cit de reale pot fi?

 7. @Garfield says:

  marele vis al orcarui misan e sa fie cineva desi toti pun egoul la zid – din pacate pe al altora. si exact asta va si duce la pierzanie – nebunia de afi cineva, neaparat si numaidecat. ptr asta sacrificati tot in jur. si va sacrificati si viata. doar voi nu vedeti in ce baltoaca va scaldati, cei care au plecat, ptr ca au luat distanta, pot sa vada mai clar cum stau lucrurile. desi misanii se cred mereu special si unici misa e formata dintr-o multime de clone care il imita pe maistru de la cum isi tareste pantofii, isi ridica ochelarii pe nas sa para destept si superior, la cum vorbeste si cum distruge vieti fara sa-i tresara nici macar o spranceana.

 8. sinergicus says:

  @Garfield Mi-am adus aminte, citind ce ai scris,
  povestea cu tilc a lui Primo laurentiu de pe meritocratia…..el compara poporu roman cu o broasca pusa la fiert intr-un ceaun;ca sa nu isi dea seama ce i se intimpla si sa incerce sa fuga,apa este incalzita treptat, ca sa se obisnuiasca; pina sa isi dea seama ce se intimpla ,broasca moare linistita in apa fiarta….

  CAm asa sta treaba si la misa; unii s-au desteptat , altii se mai scalda in iluzia detasarii ,a iubirii universale ,a dezinhibarii si a gratiei supreme oferite intr-o buna zi de bivolaru.
  Si nu ar fi nici o problema in asta, daca ajung sa moara de batrinete fericiti si cu sufletul impacat ca si-au trait viata asa cum trebuie;

  Situatia devine crunta , daca dupa 20-30 de ani de slujire in misa ( mai ales cei din ashramuri) ,
  ajung sa isi dea seama ca au trait in iluzie si minciuna ne-progresind mai deloc si ca au urmat si crezut in niste oameni care sint departe de a fi ceea ce sustineau ei ca sint …

 9. Dan says:

  Yoga si Grieg nu inseamna doar karma yoga, Japonia si/sau Paris.
  Yoga inseamna ceea ce zeci de mii de practicanti yoga realizeaza zilnic, inseamna evolutie spirituala, inseamna Dumnezeu. Sa vezi cu obstinatie doar un anumit aspect si sa incriminezi permanent , cu o poezie ce se tot repeta aelasi lucru, ma gandesc ca este ridicol chiar si pentru cei ce fac asta.

  De luni de zile aici nu mai scrie nimeni nimic pentru ca nu va doriti dialogul , va place monotonia, pumnul in gura si repetarea fara sens a unor la nesfarsit, pentru a crede si voi , pana la urma in ele. Insa repetarea unor minciuni la nesfarsit nu le face sa se transforme in adevaruri. Adevarul este in oameni.

 10. MR says:

  Dan, yoga este o chestie exclusivistă. Cand există yoga, dispare minciuna și ipocrizia. Dispar lăcomia, avariția și manipularea. Yoga in, Ego out. Dacă alegi să închizi ochii, să ignori putregaiul, prefăcându-te că totul e ok, ești doar un om care se minte singur. iar la MISA sunt mulți oameni care se mint singuri.
  Eu nu am spus niciodată că la MISA nu se face și yoga, că apreciez acea yoga și multe alte lucruri care mi-au făcut viața echilibrată și plină de sens. Însă asta nu înseamnă că trebuie să accept la pachet cu tot acest bine, și răul făcut de unii, din păcate chiar cei ce conduc școala de yoga.
  Pentru ei, yoga a ajuns un pretext spiritual pentru a-și face mendrele, pentru a-și îndeplini poftele de înavuțire și femei.

 11. kami says:

  CALEA ANTISPIRITUALĂ
  Există o diferență fundamentală între căile spiritua
  le benefice și cele
  antispirituale. Dacă vrei să
  fii inițiat pe calea
  vrăjitoriei, ți se spune de la început că nu vei pu
  tea renunța la ea și, chiar
  dacă vei încerca so faci, inițierile primite te vo
  r urmări toată viața și vor
  lucra în tine, vrândnevrând.
  În schimb, maeștri spirituali autentici nu te obligă
  să rămâi pe calea
  în care ei te inițiază. Ei știu că binele nu se fac
  e cu forța, ci trebuie dorit,
  cerut, meritat. Sunt convinși de beneficiile pe car
  e spiritualitatea le aduce
  oricui. În schimb, falsa spiritualitate te ține legat cu forț
  a, fiindcă își recunoaște
  slăbiciunile și faptul că adeptul o va găsi resping
  ătoare, întrun moment
  de examen sincer al conștiinței.
  Din experiența unor secte, organizații secrete și l
  ideri malefici se pot
  trage câteva învățăminte simple:
  1. După ce ți se promite mare cu sarea, pentru a fi a
  tras pe acea cale
  a pierzaniei sufletești, ești amenințat și obligat
  să faci un legământ de
  fidelitate.
  2. Dacă vei dori la un moment dat să părăsești calea,
  ești intimidat
  psihologic, ți se reamintesc obligațiile asumate și f
  aptul că nu mai ești
  propriul tău stăpân.
  3. Cei care reușesc să „fugă” sunt pedepsiți întru
  n mod specific
  sectelor sau vrăjitoriei și dat ca exemplu negativ c
  elorlalți adepți ai căii.
  Prin urmare, dacă vă aflați în fața unei opțiuni spi
  rituale, de a alege
  o anumită cale, maestru, organizație la care să vă af
  iliați, primul lucru pe
  care trebuie să îl întrebați este dacă puteți părăs
  i acea cale oricând ați
  dori. Dacă vi se spune direct că NU sau dacă puteți
  deduce acest lucru din
  comportamentul celorlalți discipoli, atunci ar putea
  fi o cale a pierzarii…

 12. EL TORO says:

  @DAN. Danute , oamenii ved cu obstinatie numai videochat , japonia si alte cotcarii facute de cine crezi , de OAMENI ,nu de fluturi sau pasari , ptr ca OAMENII de acolo practica aceste rahaturi cu obstinatie .Chiar in timp ce urlati ca din gura de sarpe ca ati fost abuzati , valoarea care e in oameni (cum zici tu) practica cu obstinatie mizerii care nu au nimic de-a face cu yoga , cu crestinismul , cu taoismul si cu orice cautare spirituala te duce pe tine mintea sa gindesti . Acei oameni care au -valoare- in ei si care te conduc pe tine trimt fete sa se futa pe bani si apoi le iau toti banii strinsi dun futut ca sa ii foloseasca ptr interesele a citorva PUTINI . Corect ar fi ca GRIEG care afirma ca a fost nedreptatit sa o lase mai moale cu vrajeala cum ca el nu stie nimic de trimisul fetelor la futut pe bani . Cei care vad cu obstinatie numai jegul care e in MISA sint fosti frati de suflet care au vazut ca mizeriile astea nu sint ceva izolat , singular ci un mod de a trata cursantii al celor care te conduc pe tine . Daca tu nu vrei sa vezi asta si sa intelegi ca e un mod jegos de A FI care nu are nimic de-a face cu A FI despre care vorbeste E TOLLE inseamna ca le incuviintezi , subscrii la acest jeg . Daca subscrii acestui mod jegos de a fi atunci corect , onest si uman ar fi ca tu insuti sa te duci sa te futi pe bani si sa dai toti banii gurului tau . Esti de acord sa iti trimita femeia iubita sa se futa cu oricine pe bani ?
  Sa nu crezi ca sint numai de alde BRAD PITT , printre aia care iti vor fute femeia in toate gaurile si dupa aia tu ii vei pupa direct in pula pe toti aia . Deci vei avea o femeie si fututa si cu banii lauti si va trebui s-o iubesti ca in filmele indiene , adica din toata inima . Ce zici te bagi ? Gargara de pe margine este unicul lucru pe care il acceptati toti fatalaii din MISA , ATITA TIMP CIT VOI INSIVA NU SINTETI IMPLICATI . Vi se pare normal faptul ca fetele alea sint efectiv prostite , futute si cu toti banii lauti ptr voi nu patiti asa ceva . Babrbatii de la MISA fatalai desi isi invirt burtile cu viteza , dar nu asta e sa fii barbat ci sa vorbesti tare despre ce gindesti . Voi sinteti doar niste aplaudaci ai celor care vin la masa din fata voastra . Unul nu se ridica in picioare in sala sa zica direct ca se fac mizerii . Toti sinteti niste baietei fara coaie la fel de vinovati fata de acele femei prostite de sefii vostrii . Cu alte cuvinte sinteti toti niste catei fara coaie . In locul tau as tace din gura si nu m-as mai tiri cu capul plecat stiind bine adevarul din spatele abilitatii lui GRIEG de al ascunde. Adevarul e ca el nu e strain de mizeriile alea si la el se duc banisorii . RESTUL ce miorlai tu si alti gherlani fara coaie pe aici e caca pisu pe linga adevarul faptic pe care in micimea voastra de soareci va faceti ca nu-l pricepeti sau stiti . Si o explicatie a faptului ca fatalaii din MISA tac din gura ar fi ca din banii produsi de curvele pompos numite cursante sint si ei intretinuti , adica chiar accepta ca iubita lor sa faca videochat si sa-i ia si lui un iaurt , o simntina , o covrig si uneori de ce nu si niste sosete , pantaloni sau chiloti ca el munceste ca bou pe santier ptr ca asa i sa spus ca e practica spirituala . ASTIA SINTETI , BARBATI SI FEMEI DIN MISA , niste spalati pe creier , niste sclavi si curve care practica dar fac niste compromisuri ordinare in mod inutil ptr ca se lasa prostiti de sefuletii destupati la minte . Ba decit ca nu aveti capastru ma , nu il vedeti ,da sinteti vite.

 13. kami says:

  Pentru ca răul să triumfe este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic. Edmund Burke

 14. fleatza says:

  “și, chiar
  dacă vei încerca so faci, inițierile primite te vo
  r urmări toată viața și vor
  lucra în tine, vrândnevrând.”
  Ah, ce bine imi pare pentru tine!

 15. kami says:

  SEXUL ȘI NIRVANA
  Când pretinși inițiați perorează că „sexul este motorul evoluției
  spirituale”, trecere de la sublim la ridicol este evidentă. Însă, atrași de
  vraja misterelor esoterice, destui tineri s_au lăsat păcăliți de promisiunile
  mincinoase.
  Pentru a răspândi cu succes libertinajul sexual, s_a lansat un precept
  sectar specific: „Să nu te atașezi prea mult de persoana iubită, fiindcă
  gelozia este un sentiment negativ. Să_i permiți iubitei, sau iubitului,
  acuplarea cu alți parteneri, ba chiar s_o încurajezi.” (!?!). Conduita
  impusă discipolilor este de a convinge cât mai multe ființe de sex opus să
  se „deschidă erotic” pentru toate perversiunile imaginabile. Aceasta ar fi,
  chipurile, „inițierea tantrică” !
  Dar există un motiv esoteric foarte serios pentru care vagabondajul
  sexual poate fi considerat dăunător. În timpul actului intim bărbatul și
  femeia își amestecă aurele energetice, schimbând între ei tot felul de
  energii. Cine are mulți parteneri se încarcă cu toate energiile din
  biocâmpurile lor și, ca urmare, își alterează treptat caracterul,
  Răzvan Alexandru Petre – Esoterismul în mileniul 3 186
  depersonalizându_se. Aceasta este pedeapsa gravă suportată, mai
  devreme sau mai târziu, de către prostituate și destrăbălați.
  Ca să ungă tot acest mecanism al degradării morale, lucifericii au
  adăugat o picanterie, tehnica transfigurării în cuplu : „Când nu_ți iubești
  partenerul de sex, trebuie să_l transfigurezi, adică să_ți imaginezi că
  este un zeu, zeiță, un om perfect, un principiu ideal.” „Transfigurarea”
  este modul perfid de a_și acoperi goliciunea sufletească prin
  fantasmagorii. Ei afirmă că și Isus Cristos a iertat_o pe prostituată,
  fiindcă „mult a iubit”, așa că, spun ei, „dacă îți transfigurezi partenerii,
  cu oricât de mulți te_ai culca, nu mai faci păcate” (!?!).
  Astfel de idei bolnave au zdruncinat echilibrul familiilor de
  „tantrici”, care acum practică adulterul la modul cel mai public. Iluzorie
  „realizare spirituală”! O batjocură întreagă, destinată celor ce iubesc
  numai cu trupul, această modă a răspândit corupția și lipsa de caracter în
  rândul yoghinilor. Ei ar avea cu totul alte lucruri de făcut, mult mai
  importante decât „amorul tantric” lipsit de informația științifică necesară
  pentru a fi ceea ce a fost în urmă cu mult timp în Orient.
  Ființa preocupată obsesiv de sex nu_și poate purifica mintea, nu_și
  poate găsi astâmpărul. Însă afecțiunea sufletească și loialitatea în cuplu
  pot aduce cumpătarea și echilibrul necesar dezvoltării spirituale.
  Căutând, înainte de orice, cu sufletul curat, un alt suflet curat, este
  semnul înțelepciunii și speranța păcii interioare. Este o pavăză împotriva
  corupției morale.
  * * *
  Acum putem înțelege mai bine cum se vâră vicleșugul luciferic și
  pervertește viața celor mai puțin vigilenți dintre noi, gata să dea crezare
  oricărui autointitulat „maestru”. Desigur, există numeroase variante de
  intoxicare, dar principiul este același: învălmășirea minților cu vorbe
  sunătoare, aplicarea metodelor verificate de spălare a creierului etc. Asta
  se întâmplă nu doar în sectele cu pretenții religioase, dar și in unele grupuri cu pretentii elitiste(vira,shakti…etc)

 16. fleatza says:

  Toate eforturile de combatere a magiei negre demarate anul trecut au incetat din cauza discreditarii initiate si a rezistentei intampinate. Asta e tot.

  Bine ati revenit la ‘mintea perfecta’ si restul meniului!

 17. Optimist says:

  @ EL TORO

  Comentariul tau din 17.02.este TOTAL si mi-a ridicat moralul,fiindca daca macar un singur om de la “curs” vede lucrurile ca tine si in plus le si spune inseamna ca inca nu suntem complet defecti.La “curs”, care are pretentia ca este o cale spirituala, incet incet un om normal se deregleaza datorita presiunii persuasive,constante,repetate si pe termen lung la care este supus.Daca omul a venit normal la cap si daruit de Dumnezeu cu caracter si discernamant,la un moment dat se prinde cum stau lucrurile si nu mai suporta sa stea in mizerie.Daca nu, ramane ca un schilod mental si sufletesc si consimte la toate tampeniile si ciudateniile care se produc acolo.Sau ramane de frica de a nu pierde nu stiu ce sustinere si face compromisuri.
  Legat de femeile care produc,un calcul simplu ne spune ca ele nu sunt supuse la nu stiu ce chinuri,adica la ore de amor fiindca barbatii nu rezista,ele se aleg si cu un pic de energie si cu banuti frumosi fara prea multa munca.Deci din perspectiva lor,merita.

Leave a Reply